Politika v SR
Ján Baránek - vyjadrenia, rozhovory

Politický analytik Ján Baránek varuje, že nepríčetné správanie Hegerovho režimu môže vyústiť do uplatnenia Článku 32 Ústavy SR v súvislosti s politickým právom na odpor, ktoré základný zákon tohto štátu občanom garantuje.


Toto nie je váš súkromný štát, vaše léno, váš revír... Vy ho iba dočasne(!) spravujete. Každé násilie, ktoré vinou vašej hlúposti a arogancie rozpútate, sa obráti proti vám. Potom budete braní na zodpovednosť. Budete, to vám garantujem! Lebo vy nie ste postavy Božieho zámeru, vy nie! A najmä preto, lebo my máme pravdu! Vy beriete slobodu nám, nie naopak!


Kvôli vám umierajú ľudia zbytočne – už skoro 13-tisíc priamych obetí a ešte viac kolaterálnych, vy robíte opatrenia, aké nemajú v EÚ obdobu, vy znásilňujete vlastný národ, vy nám chcete zobrať hrdosť, česť a pravdu. Toto sa vám nepodarí! Možno, žiaľ, ako som povedal, potečie aj krv. Úprimne si to neželám, preto aj píšem, hovorím... O to horšie ale pre vás. O to väčšia je vaša zodpovednosť. Spravodlivosť príde aj k vám.


A vám, očkovancom iba odkazujem - každá blbosť požiera svoje deti. Oni už začínajú „požierať“ aj vás. Teda „svojich“.


Kedy precitnete?


Mám vážnu obavu, že ak vláda SR naozaj „obíde“ rozhodnutie Ústavného súdu SR ohľadne karantény, môže sa naplniť litera Článku 32 Ústavy SR: "Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené." Konkrétne, „...ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené."


V tomto prípade by totiž samotná vláda znemožnila a sabotovala činnosť a rozhodnutie ÚS SR.


Bodaj by som sa mýlil...

Boh ochraňuj Slovensko!


https://www.infovojna.sk/article/baranek-im-uz-regulerne-preplo-som-zvedavy-kolko-ockovancov-konecne-pochopi-o-co-tu-vlastne-ide-prestante-si-z-nas-robit-blaznov-a-znasilnovat-zakony-ak-rozputate-nasilie-potecie-krv-a-vy-budete-brani-na-zodpovednost


zaujmaví diskusia pod článkom, taká spontánna, myslím, že ľudia chápu čo sa ide diať.... už sa to začína...


Politický analytik **Ján Baránek varuje, že nepríčetné správanie Hegerovho režimu môže vyústiť do uplatnenia Článku 32 Ústavy SR** v súvislosti s politickým právom na odpor, ktoré základný zákon tohto štátu občanom garantuje. **Toto nie je váš súkromný štát, vaše léno, váš revír..**. Vy ho iba dočasne(!) spravujete. Každé násilie, ktoré vinou vašej hlúposti a arogancie rozpútate, sa obráti proti vám. Potom budete braní na zodpovednosť. Budete, to vám garantujem! Lebo vy nie ste postavy Božieho zámeru, vy nie! A najmä preto, lebo my máme pravdu! Vy beriete slobodu nám, nie naopak! Kvôli vám umierajú ľudia zbytočne – už skoro 13-tisíc priamych obetí a ešte viac kolaterálnych, vy robíte opatrenia, aké nemajú v EÚ obdobu, vy znásilňujete vlastný národ, vy nám chcete zobrať hrdosť, česť a pravdu. Toto sa vám nepodarí! Možno, žiaľ, ako som povedal, potečie aj krv. Úprimne si to neželám, preto aj píšem, hovorím... O to horšie ale pre vás. O to väčšia je vaša zodpovednosť. Spravodlivosť príde aj k vám. A vám, očkovancom iba odkazujem - každá blbosť požiera svoje deti. Oni už začínajú „požierať“ aj vás. Teda „svojich“. Kedy precitnete? Mám vážnu obavu, že ak vláda SR naozaj „obíde“ rozhodnutie Ústavného súdu SR ohľadne karantény, môže sa naplniť litera Článku 32 Ústavy SR: "Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené." Konkrétne, „...ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené." V tomto prípade by totiž samotná vláda znemožnila a sabotovala činnosť a rozhodnutie ÚS SR. Bodaj by som sa mýlil... ** Boh ochraňuj Slovensko!** https://www.infovojna.sk/article/baranek-im-uz-regulerne-preplo-som-zvedavy-kolko-ockovancov-konecne-pochopi-o-co-tu-vlastne-ide-prestante-si-z-nas-robit-blaznov-a-znasilnovat-zakony-ak-rozputate-nasilie-potecie-krv-a-vy-budete-brani-na-zodpovednost zaujmaví diskusia pod článkom, taká spontánna, myslím, že ľudia chápu čo sa ide diať.... už sa to začína...
Upravené 15. 7. 2021 o 22:46
150
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept