Zahraničná politika
Úvaha k tématu, proč Putin negativně mluví o bolševicích.

Je to zároveň reakce na diskuzí pod článkem Jsme jeden národ – článek V.V.Putina (dokončení) na
https://kob-forum.eu/2021/07/13/jsme-jeden-narod-clanek-v-v-putina-dokonceni/


V roce 2010 americký soud rouhodl o knihovně chasidského rabína Šnejersona (nevím jaký je přesný přepis v češtině), část které byla znárodněná a část vyvezena po válce z Německa, aby Rusko vrátilo knihovnu chasídské obščině v USA (které mimochodem nikdy nepatřila). Soud stanovil, že dokud to Rusko neučiní, bude denně platit 50 tis.dolarů. Více zde: https://topwar.ru/23249-biblioteka-cenoyu-v-50000-za-den.html


Asi si umíte představit, co to v roce 2010 pro Rusko znamenalo? Zabavování majetku ruského státu ve všech zemích, které se podřizovali americké jurisdikcí.


Putin ten problém vyřešil šalomounsky - předal knihovnu židovskému muzeu v Moskvě. A zároveň ve svém projevu řekl přítomným vysoce postaveným židovským činitelům, že o znárodnění knihovny rozhodla první sovětská vláda, která z 80-85% byla tvořená židy. A pak dodal, co všechno špatného ta vláda spáchala na národech Ruska. Zde je video:
https://www.youtube.com/watch?v=2ZsqfEN6RXk&t=48s


Ten projev měl efekt výbuchu - plno článků o tom, že Putin pohrozil židům otevřít Pandořinu skříňku. Samozřejmě, že nikdo už nepožadoval návrat knihovny, dokonce židovské noviny Jewis Press napsaly, že slova Putina o tom, že členové první sovětské vlády z 85% tvořili židé, jsou "starou antisemitskou lží".
Zpochybnily i etnické složení celého seznamu vlády, a uvedly, že s jistotou jen mohou potvrdit, že rozhodně židem v této vládě byl LEON TROCKÝ a možná i rodák z Polska Teodorovič.
https://www.gazeta.ru/politics/news/2013/06/20/n_2985709.shtml


Citace z článku https://via-midgard.com/blogs/putin-podtverdil-chto-evrei-byli-rukovodyashhej.htm
Putinovi nědělá problém prokázat, že první sovětská vláda byla ve skutečnosti alespoň z 80% židovská. K tomu stačí zveřejnit osobní spisy (genealogii) členů první sovětské vlády nebo dokonce jen zveřejnit seznam příjmení prvních vůdců RSFSR , sestavený v roce 1919 anglickým novinářem Victorem Marsdenem pro noviny Morning Post. Ten seznam jsem našel u Blagina. Na prvním místě je tam opět Trocký:
https://blagin-anton.livejournal.com/243683.html


Pokračuji citaci z článku: https://via-midgard.com/blogs/putin-podtverdil-chto-evrei-byli-rukovodyashhej.htm
Victor Marsden během této tragické doby navštívil Rusko několikrát. Pravda, kterou jednou získal, udělala na Henryho Forda, otce výroby automobilů na montážní lince, tak silný dojem, že si najal novináře, právníky a další odborníky, kteří mu začali dodávat informace prokazující fatální účast židů na zničení ruské říše. Výsledkem tohoto výzkumu bylo vydání knihy „International Jewry“ , kterou vydal Henry Ford v letech 1920-1922. Kniha „International Jewry“ měla nebývalý úspěch, byla vydána v půl milionovém výtisků ve Spojených státech a později byla přeložena do 16 jazyků, včetně ruštiny . Závěry, které tehdy Ford učinil, jsou pro moderního člověka zdrcující:„Pokud by ti Židé, kteří dominují světu, chtěli osvobodit ruský lid a uhasit korodující plameny bolševismu, čímž by ukončili účast židů ve všech revolučních hnutích, mohli by to udělat za týden. Co se teď děje, to se děje s vědomím a souhlasem židovských světových sil. Je zřejmé, že nemají zájem to obrátit. Toto hledisko se do značné míry zakořenilo mezi americkým židovstvím a zahrnuje do svého programu plán „dokázat naši moc v jednom z existujících státu. “Tento program je řízen židy. Nesmíme však zapomínat, že tento program má i svůj rub: pravda dokazuje to jejích moc, ale zároveň ukazuje na národ, který ji používá. A možná jednou nastane doba, kdy tento národ bude hořce litovat, že toužili po této moci a použil ji .."


V dnešní době liberálové tvrdí, že bolševici mohou snad za všechno zlo světa. Ale vadí jím skuteční bolševici. Putin v židovském muzeu ukazuje na židy a říká, to oni byli v první vládě a Rusko si od ních také vytrpělo své.
Putin určitě ví, že pro židy je připravován finální holokaust a může hrát na tomto poli. Ve smyslu - rebjata, jestli chcete přežít, musíte sami začít mluvit o tom, kdo vám i nám škodil. Propaganda je vaše záležitost, ale my také něco umíme. Jestli pomůžete vy nám, my pomůžeme zas vám. Pokud na nás budete útočit, budeme se zachraňovat sami, ale asi tušíte, co to pro vás bude znamenat...
Židé pochopili a přes Jewich Press zareagovali a ukázali na Trockého (a polského žida Teodorovič). Přitom etnických židů v té vládě bylo víc. To jest oni sami vyčlenili trockismus, jako jev.


A najednouna ruském informačním poli se objevuje Jakov Kedmi, bývalý ředitel tajné služby NATIV a dokonce dostává prostor na centrálním ruském kanálu. Copak nám Kedmi říká o bolševicích? Našel jsem, je to samé, co Pjakin nebo jiní patrioti Ruska:
https://yandex.ru/video/preview/?text=jakov%20kedmi%20boljsheviki&path=wizard&parent-reqid=1626307154034516-5833539245776095833-man1-2699-cc0-man-l7-balancer-8080-BAL-4311&wiz_type=vital&filmId=9319820060370256744


V podobném duchu se Kedmi vyjadřuje o Stalinovi v pořadech žida Solovjova.
https://www.youtube.com/watch?v=AGUkCnck6Jg


To jest ta část židů, kterým jde o zachování židovského národa a státu, a kteří v připravovaném finálním holokaustu jsou odsouzení na odpis, začala pomáhat Rusku v informační válce a uvádět na pravou míru nejen smysl termínů, ale i historické souvislosti.
Kdo jiný může do oči otevřeně říct ruským liberalům, které představují převážně židi, pravdu o Stalinovi a bolševicích, aniž by ho za to na místě neukamenovali? Pouze jiný žid (s autoritou), který se mimochodem podílel na rozpadu SSSR. Kdo jiný se může postavit vedle Žirinovského, spílajícího na bolševiky a Stalina, a říct mu: "kecáš, nebyli to bolševici, byli to trockisti. A Stalin Rusko zachránil."?
Kedmi je popularní nejen v prostoréch bývalého SSSR, v Izraelu, ale už dokonce i u nás.
Takže "тихой сапой работа идёт". Pjakina do televize nepozvou. Ale žid Kedmi si může říkat, co chce. Určitě má dost silné krytí. Takže pokud si židé dělají pořádek mezi sebou a pomáhají tím sobě a Rusku, Putin si mezitím může věnovat jiným věcem. Třeba i takovým, jako zabránění realizace finálního holokaustu. Jako ilustraci uvedu tyto články :


"Ruský prezident Vladimir Putin uvedl, že při řešení palestinsko-izraelského konfliktu nelze spoléhat na momentální argumenty a závěry, protože k této otázce je nutné přistupovat z historického hlediska. Ruský vůdce poznamenal, že je důležité „dívat se do budoucnosti“, přičemž poznamenal, že okamžité oportunistické úvahy mohou jen ublížit".
https://ren.tv/news/politika/842514-putin-reshat-konflikt-izrailia-i-palestiny-nado-bez-siiuminutnykh-idei


"Barack Obama, jehož prezidentské období se chýlilo ke konci, navrhl přijmout další usnesení (v OSN). Předpokládal vytvoření nezávislého palestinského státu na hranicích roku 1948."


"Benjamin Netanjahu zavolal Putinovi a požádal ho, aby zablokoval toto rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN v zájmu zachování stability v regionu. Argumenty izraelského premiéra přesvědčily ruského prezidenta. Řekl Netanjahuovi, že pokud bude o rezoluci hlasováno, Ruská federace ji vetuje. Rovněž o tom informoval Baracka Obamu. Aby se nepoškodil obraz země, americký vůdce se rozhodl opustit svůj nápad a nepředložit jej k diskusi v OSN."
https://topwar.ru/172245-smi-izrailja-putina-spas-tel-aviv-ot-poteri-okkupirovannyh-territorij.html


Zde je snad každému jasné, že plán Obamy by spouštěčem k izraelsko-arabskému konfliktu, který měl potenciál vyústit ve finální holokaust.


Mám za to, že taktikou Putina je donutit zainteresované elity a národy, aby sami u sebe udělali pořádek a tím pomohli jak sobě a vlastním národům, tak Rusku.


V tomto klíči vidím i Putinovy poslední (jakoby) útoky na Polsko a jeho historickou roli obzvlášť v období mezi dvěma svetovými válkami a během 2. světové války. Na kterých ukazuje, že polský národ byl instrumentem v boji proti Rusku. Určitě jste si všimli, že židovské noviny Jewis Press kromě Trockého poukázali na polského žida Teodoroviče. Nic nevím o jeho skutečné úloze v první sovětské vládě, ale vnímám to jako signal ve smyslu - pravdu o Polsku nebudeme zpochybňovat. A mám dojem, že i chronologicky pravdu o Polsku nejdřive začal říkat Kedmi a potom i Putin, který dokonce o tom napsal článek.


Určitě jsem nerozebral všechny důvody, které vedou Putina mluvit o bolševicích tak, jak on mluví. Poukázal jsem na jeden z možných důvodů, který jsem mohl logicky zdůvodnit. Proto vítám i podněty z vaší strany. Přijde mi nelogické si myslet, že Putin nechápe úlohu Stalina a skutečných bolševiků v procesu stanovení ruského mnohonárodnostního státu, na jehož vítězství ve 2. světové válce klade nesmírně velký důraz. Domnívám se, že on, jako nikdo jiný musí chápat, že bez Stalina a skutečných bolševiků (ne těch, kdo se za ně schovával) toto vítězství by nebylo možné.


Je to zároveň reakce na diskuzí pod článkem Jsme jeden národ – článek V.V.Putina (dokončení) na https://kob-forum.eu/2021/07/13/jsme-jeden-narod-clanek-v-v-putina-dokonceni/ V roce 2010 americký soud rouhodl o knihovně chasidského rabína Šnejersona (nevím jaký je přesný přepis v češtině), část které byla znárodněná a část vyvezena po válce z Německa, aby Rusko vrátilo knihovnu chasídské obščině v USA (které mimochodem nikdy nepatřila). Soud stanovil, že dokud to Rusko neučiní, bude denně platit 50 tis.dolarů. Více zde: https://topwar.ru/23249-biblioteka-cenoyu-v-50000-za-den.html Asi si umíte představit, co to v roce 2010 pro Rusko znamenalo? Zabavování majetku ruského státu ve všech zemích, které se podřizovali americké jurisdikcí. Putin ten problém vyřešil šalomounsky - předal knihovnu židovskému muzeu v Moskvě. A zároveň ve svém projevu řekl přítomným vysoce postaveným židovským činitelům, že o znárodnění knihovny rozhodla první sovětská vláda, která z 80-85% byla tvořená židy. A pak dodal, co všechno špatného ta vláda spáchala na národech Ruska. Zde je video: https://www.youtube.com/watch?v=2ZsqfEN6RXk&t=48s Ten projev měl efekt výbuchu - plno článků o tom, že Putin pohrozil židům otevřít Pandořinu skříňku. Samozřejmě, že nikdo už nepožadoval návrat knihovny, dokonce židovské noviny Jewis Press napsaly, že slova Putina o tom, že členové první sovětské vlády z 85% tvořili židé, jsou "starou antisemitskou lží". Zpochybnily i etnické složení celého seznamu vlády, a uvedly, že s jistotou jen mohou potvrdit, že rozhodně židem v této vládě byl LEON TROCKÝ a možná i rodák z Polska Teodorovič. https://www.gazeta.ru/politics/news/2013/06/20/n_2985709.shtml Citace z článku https://via-midgard.com/blogs/putin-podtverdil-chto-evrei-byli-rukovodyashhej.htm Putinovi nědělá problém prokázat, že první sovětská vláda byla ve skutečnosti alespoň z 80% židovská. K tomu stačí zveřejnit osobní spisy (genealogii) členů první sovětské vlády nebo dokonce jen zveřejnit seznam příjmení prvních vůdců RSFSR , sestavený v roce 1919 anglickým novinářem Victorem Marsdenem pro noviny Morning Post. Ten seznam jsem našel u Blagina. Na prvním místě je tam opět Trocký: https://blagin-anton.livejournal.com/243683.html Pokračuji citaci z článku: https://via-midgard.com/blogs/putin-podtverdil-chto-evrei-byli-rukovodyashhej.htm Victor Marsden během této tragické doby navštívil Rusko několikrát. Pravda, kterou jednou získal, udělala na Henryho Forda, otce výroby automobilů na montážní lince, tak silný dojem, že si najal novináře, právníky a další odborníky, kteří mu začali dodávat informace prokazující fatální účast židů na zničení ruské říše. Výsledkem tohoto výzkumu bylo vydání knihy „International Jewry“ , kterou vydal Henry Ford v letech 1920-1922. Kniha „International Jewry“ měla nebývalý úspěch, byla vydána v půl milionovém výtisků ve Spojených státech a později byla přeložena do 16 jazyků, včetně ruštiny . Závěry, které tehdy Ford učinil, jsou pro moderního člověka zdrcující:„Pokud by ti Židé, kteří dominují světu, chtěli osvobodit ruský lid a uhasit korodující plameny bolševismu, čímž by ukončili účast židů ve všech revolučních hnutích, mohli by to udělat za týden. Co se teď děje, to se děje s vědomím a souhlasem židovských světových sil. Je zřejmé, že nemají zájem to obrátit. Toto hledisko se do značné míry zakořenilo mezi americkým židovstvím a zahrnuje do svého programu plán „dokázat naši moc v jednom z existujících státu. “Tento program je řízen židy. Nesmíme však zapomínat, že tento program má i svůj rub: pravda dokazuje to jejích moc, ale zároveň ukazuje na národ, který ji používá. A možná jednou nastane doba, kdy tento národ bude hořce litovat, že toužili po této moci a použil ji .." V dnešní době liberálové tvrdí, že bolševici mohou snad za všechno zlo světa. Ale vadí jím skuteční bolševici. Putin v židovském muzeu ukazuje na židy a říká, to oni byli v první vládě a Rusko si od ních také vytrpělo své. Putin určitě ví, že pro židy je připravován finální holokaust a může hrát na tomto poli. Ve smyslu - rebjata, jestli chcete přežít, musíte sami začít mluvit o tom, kdo vám i nám škodil. Propaganda je vaše záležitost, ale my také něco umíme. Jestli pomůžete vy nám, my pomůžeme zas vám. Pokud na nás budete útočit, budeme se zachraňovat sami, ale asi tušíte, co to pro vás bude znamenat... Židé pochopili a přes Jewich Press zareagovali a ukázali na Trockého (a polského žida Teodorovič). Přitom etnických židů v té vládě bylo víc. To jest oni sami vyčlenili trockismus, jako jev. A najednouna ruském informačním poli se objevuje Jakov Kedmi, bývalý ředitel tajné služby NATIV a dokonce dostává prostor na centrálním ruském kanálu. Copak nám Kedmi říká o bolševicích? Našel jsem, je to samé, co Pjakin nebo jiní patrioti Ruska: https://yandex.ru/video/preview/?text=jakov%20kedmi%20boljsheviki&path=wizard&parent-reqid=1626307154034516-5833539245776095833-man1-2699-cc0-man-l7-balancer-8080-BAL-4311&wiz_type=vital&filmId=9319820060370256744 V podobném duchu se Kedmi vyjadřuje o Stalinovi v pořadech žida Solovjova. https://www.youtube.com/watch?v=AGUkCnck6Jg To jest ta část židů, kterým jde o zachování židovského národa a státu, a kteří v připravovaném finálním holokaustu jsou odsouzení na odpis, začala pomáhat Rusku v informační válce a uvádět na pravou míru nejen smysl termínů, ale i historické souvislosti. Kdo jiný může do oči otevřeně říct ruským liberalům, které představují převážně židi, pravdu o Stalinovi a bolševicích, aniž by ho za to na místě neukamenovali? Pouze jiný žid (s autoritou), který se mimochodem podílel na rozpadu SSSR. Kdo jiný se může postavit vedle Žirinovského, spílajícího na bolševiky a Stalina, a říct mu: "kecáš, nebyli to bolševici, byli to trockisti. A Stalin Rusko zachránil."? Kedmi je popularní nejen v prostoréch bývalého SSSR, v Izraelu, ale už dokonce i u nás. Takže "тихой сапой работа идёт". Pjakina do televize nepozvou. Ale žid Kedmi si může říkat, co chce. Určitě má dost silné krytí. Takže pokud si židé dělají pořádek mezi sebou a pomáhají tím sobě a Rusku, Putin si mezitím může věnovat jiným věcem. Třeba i takovým, jako zabránění realizace finálního holokaustu. Jako ilustraci uvedu tyto články : "Ruský prezident Vladimir Putin uvedl, že při řešení palestinsko-izraelského konfliktu nelze spoléhat na momentální argumenty a závěry, protože k této otázce je nutné přistupovat z historického hlediska. Ruský vůdce poznamenal, že je důležité „dívat se do budoucnosti“, přičemž poznamenal, že okamžité oportunistické úvahy mohou jen ublížit". https://ren.tv/news/politika/842514-putin-reshat-konflikt-izrailia-i-palestiny-nado-bez-siiuminutnykh-idei "Barack Obama, jehož prezidentské období se chýlilo ke konci, navrhl přijmout další usnesení (v OSN). Předpokládal vytvoření nezávislého palestinského státu na hranicích roku 1948." "Benjamin Netanjahu zavolal Putinovi a požádal ho, aby zablokoval toto rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN v zájmu zachování stability v regionu. Argumenty izraelského premiéra přesvědčily ruského prezidenta. Řekl Netanjahuovi, že pokud bude o rezoluci hlasováno, Ruská federace ji vetuje. Rovněž o tom informoval Baracka Obamu. Aby se nepoškodil obraz země, americký vůdce se rozhodl opustit svůj nápad a nepředložit jej k diskusi v OSN." https://topwar.ru/172245-smi-izrailja-putina-spas-tel-aviv-ot-poteri-okkupirovannyh-territorij.html Zde je snad každému jasné, že plán Obamy by spouštěčem k izraelsko-arabskému konfliktu, který měl potenciál vyústit ve finální holokaust. Mám za to, že taktikou Putina je donutit zainteresované elity a národy, aby sami u sebe udělali pořádek a tím pomohli jak sobě a vlastním národům, tak Rusku. V tomto klíči vidím i Putinovy poslední (jakoby) útoky na Polsko a jeho historickou roli obzvlášť v období mezi dvěma svetovými válkami a během 2. světové války. Na kterých ukazuje, že polský národ byl instrumentem v boji proti Rusku. Určitě jste si všimli, že židovské noviny Jewis Press kromě Trockého poukázali na polského žida Teodoroviče. Nic nevím o jeho skutečné úloze v první sovětské vládě, ale vnímám to jako signal ve smyslu - pravdu o Polsku nebudeme zpochybňovat. A mám dojem, že i chronologicky pravdu o Polsku nejdřive začal říkat Kedmi a potom i Putin, který dokonce o tom napsal článek. Určitě jsem nerozebral všechny důvody, které vedou Putina mluvit o bolševicích tak, jak on mluví. Poukázal jsem na jeden z možných důvodů, který jsem mohl logicky zdůvodnit. Proto vítám i podněty z vaší strany. Přijde mi nelogické si myslet, že Putin nechápe úlohu Stalina a skutečných bolševiků v procesu stanovení ruského mnohonárodnostního státu, na jehož vítězství ve 2. světové válce klade nesmírně velký důraz. Domnívám se, že on, jako nikdo jiný musí chápat, že bez Stalina a skutečných bolševiků (ne těch, kdo se za ně schovával) toto vítězství by nebylo možné.

@Taurus, dle mě jsi uhodil hřebíček na hlavičku, to vysvětlení dává dobrý smysl. Je potřeba si uvědomit, že skutečný státník (ne loutka) je nucen pracovat se současným informačním polem (s tím co je nahráno v hlavách obyvatelstva). Podle zásady, pracovat je nutno s tím co je, přece Stalin také pracoval v rámci marxismu, který se pro jeho zlý záměr označuje v materiálech KSB "mraksismus".

@Taurus, dle mě jsi uhodil hřebíček na hlavičku, to vysvětlení dává dobrý smysl. Je potřeba si uvědomit, že skutečný státník (ne loutka) je nucen pracovat se současným informačním polem (s tím co je nahráno v hlavách obyvatelstva). Podle zásady, pracovat je nutno s tím co je, přece Stalin také pracoval v rámci marxismu, který se pro jeho zlý záměr označuje v materiálech KSB "mraksismus".

Co se mne týče, tak je to příliš překombinované. Lidem se předkládají jednoduché pravdy a takovéto zaobalené kombinace v mých očích nevyváží negativní dopad toho, že o bolševicích špatně mluví Putin, který je tou jedinou autoritou v očích lidí, která by mohla jejich jméno očistit a uvést věci na pravou míru. Tj. bylo tu revoluční hnutí, které bylo založeno na útlaku v carském Rusku a řízeno ze zahraničí jako nástroj pro rozbití Ruského impéria. Tj. lidé byli objektivně utlačováni, objektivně a z dobrých důvodů se bouřili, ale měli být jen zneužiti pro rozbití impéria a v konečném důsledku se jim nemělo začít dařit lépe (viz Francouzská revoluce). To zvrátili bolševici, kteří se však museli pohybovat v prostředí řízeném ze zahraničí a fakticky bez vlastních zdrojů převzít tyto řízené revoluční procesy a za pomoci obyčejných lidí ty deklarované pozitivní cíle skutečně začít realizovat. A přebrat si, kdo v té době byl skutečný bolševik a kdo ne, je snadné podle jejich činnosti a výsledků, jakých dosáhli. A že těm skutečným bolševikům šli tvrdě po krku a spousta jich za to zaplatila životem, je bez diskuse a faktů je okolo toho dost a dost. Lidé nakonec musí pochopit, že nic není bílé a černé a proti čemu stojí, jak jinak se mají začít bránit. Takovéhle tanečky nad tak důležitým tématem v mých očích prostě neobstojí. Jediné k čemu to ponouká je opravdu to, že se lidé začnou zamýšlet, jestli Putinovou rolí není ta role hodného policajta, který zasahuje v případě, že by došlo na bouři, která by narušila řídící procesy globalistů. Tj. že může být tím kozlem, který je poslán do čela stáda, aby ho odklonil z cesty, po které se vydalo. (Mezi tím by se dal z Ruska vyrobit fakticky další světový četník.) On sám přece musí vědět, co je to farmabyznys a nutit za současné koncepce lidi, aby farmabyznysu důvěřovali, je z mého pohledu pro něj politicky sebevražedné. Takže se tu v poslední době objevují dvě zásadní věci, které Putin tak úplně nezvládá. Pokud Rusko skutečně ohrožuje biologická zbraň a ruská vakcína je fakticky protizbraní, je na čase říci lidem pravdu! Pokud tomu tak není, hraje si s lidským zdravím stejně jako na Západě a není tedy mezi nimi fakticky rozdílu. Tohle jsou velice ožehavá témata.


Co se mne týče, tak je to příliš překombinované. Lidem se předkládají jednoduché pravdy a takovéto zaobalené kombinace v mých očích nevyváží negativní dopad toho, že o bolševicích špatně mluví Putin, který je tou jedinou autoritou v očích lidí, která by mohla jejich jméno očistit a uvést věci na pravou míru. Tj. bylo tu revoluční hnutí, které bylo založeno na útlaku v carském Rusku a řízeno ze zahraničí jako nástroj pro rozbití Ruského impéria. Tj. lidé byli objektivně utlačováni, objektivně a z dobrých důvodů se bouřili, ale měli být jen zneužiti pro rozbití impéria a v konečném důsledku se jim nemělo začít dařit lépe (viz Francouzská revoluce). To zvrátili bolševici, kteří se však museli pohybovat v prostředí řízeném ze zahraničí a fakticky bez vlastních zdrojů převzít tyto řízené revoluční procesy a za pomoci obyčejných lidí ty deklarované pozitivní cíle skutečně začít realizovat. A přebrat si, kdo v té době byl skutečný bolševik a kdo ne, je snadné podle jejich činnosti a výsledků, jakých dosáhli. A že těm skutečným bolševikům šli tvrdě po krku a spousta jich za to zaplatila životem, je bez diskuse a faktů je okolo toho dost a dost. Lidé nakonec musí pochopit, že nic není bílé a černé a proti čemu stojí, jak jinak se mají začít bránit. Takovéhle tanečky nad tak důležitým tématem v mých očích prostě neobstojí. Jediné k čemu to ponouká je opravdu to, že se lidé začnou zamýšlet, jestli Putinovou rolí není ta role hodného policajta, který zasahuje v případě, že by došlo na bouři, která by narušila řídící procesy globalistů. Tj. že může být tím kozlem, který je poslán do čela stáda, aby ho odklonil z cesty, po které se vydalo. (Mezi tím by se dal z Ruska vyrobit fakticky další světový četník.) On sám přece musí vědět, co je to farmabyznys a nutit za současné koncepce lidi, aby farmabyznysu důvěřovali, je z mého pohledu pro něj politicky sebevražedné. Takže se tu v poslední době objevují dvě zásadní věci, které Putin tak úplně nezvládá. Pokud Rusko skutečně ohrožuje biologická zbraň a ruská vakcína je fakticky protizbraní, je na čase říci lidem pravdu! Pokud tomu tak není, hraje si s lidským zdravím stejně jako na Západě a není tedy mezi nimi fakticky rozdílu. Tohle jsou velice ožehavá témata.

Lidem se předkládají jednoduché pravdy a takovéto zaobalené kombinace v mých očích nevyváží negativní dopad toho, že o bolševicích špatně mluví Putin


Nevím, spíš si myslím, že to není možné, na pomluvení a svalení všeho na bolševiky a záměnu jejich činů za činy trockistů se pracovalo od smrti Stalina. Lidé to nezkoumají a pokud je to v Rusku nadávka stejně jako u nás, těžko s tím může něco Putin rychle udělat. Nehledě na to, že řídící korpus se bolševiků bojí jako čert kříže, to by se mohlo rovnat dráždění hada bosou nohou. Myslím, že je pro Putina výhodné, když ho část řídícího davu bude považovat za elitáře a tak ho spíše alespoň v něčem podpoří ( i jenom náznak lidovosti se oproti jiným chybám krádeže, podvody apod. v davo-elitářský nalaďanéné společnosti neodpouští - zkušenosti z praxe ).


[quote="pid:24757, uid:125"]Lidem se předkládají jednoduché pravdy a takovéto zaobalené kombinace v mých očích nevyváží negativní dopad toho, že o bolševicích špatně mluví Putin[/quote] Nevím, spíš si myslím, že to není možné, na pomluvení a svalení všeho na bolševiky a záměnu jejich činů za činy trockistů se pracovalo od smrti Stalina. Lidé to nezkoumají a pokud je to v Rusku nadávka stejně jako u nás, těžko s tím může něco Putin rychle udělat. Nehledě na to, že řídící korpus se bolševiků bojí jako čert kříže, to by se mohlo rovnat dráždění hada bosou nohou. Myslím, že je pro Putina výhodné, když ho část řídícího davu bude považovat za elitáře a tak ho spíše alespoň v něčem podpoří ( i jenom náznak lidovosti se oproti jiným chybám krádeže, podvody apod. v davo-elitářský nalaďanéné společnosti neodpouští - zkušenosti z praxe ).

To co TauRus tak zajímavě popsal , vidím jako jakýsi seriál .
Nemůžeme to lidem říct naplno , spousta z nich to nepochopí a tím pádem neuchopí . Ale můžeme informace dávkovat a tak dosáhnout toho , že lidé nad tím začnou přemýšlet a hlavně si začnou samostatně hledat informace .
A to už je cesta KSB , motivovat lidi k samostatnému myšlení .
Je to jako s přehradou . Mohu upouštět vodu dávkovaně a tím krajině prospívat . A nebo mohu všechnu vodu vylít naráz a tím způsobit potopu . Netřeba říkat , že voda je informace .


To co TauRus tak zajímavě popsal , vidím jako jakýsi seriál . Nemůžeme to lidem říct naplno , spousta z nich to nepochopí a tím pádem neuchopí . Ale můžeme informace dávkovat a tak dosáhnout toho , že lidé nad tím začnou přemýšlet a hlavně si začnou samostatně hledat informace . A to už je cesta KSB , motivovat lidi k samostatnému myšlení . Je to jako s přehradou . Mohu upouštět vodu dávkovaně a tím krajině prospívat . A nebo mohu všechnu vodu vylít naráz a tím způsobit potopu . Netřeba říkat , že voda je informace .

Je zde ještě jeden aspekt. Putin dnes chce spojit ruské země a jediný ruský národ, který je roztříštěný po světě. Asi 30 milionů.
Jaké povědomí mají o bolševicích třeba národy v bývalých sovětských republikách, kde jím už 30 let vlévají do hlav propagandu o tom, jak je bolševici poškodili? Nebo potomci těch, kteří kdysi kvůli bolševikům odešli? Nemyslím tím zrovna šlechtu, ale bylo i hodně pomýlených kozáků nebo třeba starověrce.
Jaké tyto lidé mají povědomí o trockismu? Umí rozlišit bolševika od trockisty?
Budou chtít zpátky do Ruska, jestliže prezident z televizní obrazovky promluví o svém kladném vztahu k bolševismu?


I když jeho projev bude mít hlavu a patu, jsem přesvědčen, že ve světě se spustí takový kvikot, že Putin na to nebude stačit reagovat. Tisíce hisTORiku, trollů, politiků a jiných spustí takovou smršť článků a projevů, že jeho hlas zanikne. Komu v takovém případě poskytnou větší mediální prostor, ani nemusím zdůrazňovat.


A to nemluvím o jeho snaze o vytvoření jednotného evropského prostoru od Lissabonu do Vladivostoku.


Je zde ještě jeden aspekt. Putin dnes chce spojit ruské země a jediný ruský národ, který je roztříštěný po světě. Asi 30 milionů. Jaké povědomí mají o bolševicích třeba národy v bývalých sovětských republikách, kde jím už 30 let vlévají do hlav propagandu o tom, jak je bolševici poškodili? Nebo potomci těch, kteří kdysi kvůli bolševikům odešli? Nemyslím tím zrovna šlechtu, ale bylo i hodně pomýlených kozáků nebo třeba starověrce. Jaké tyto lidé mají povědomí o trockismu? Umí rozlišit bolševika od trockisty? Budou chtít zpátky do Ruska, jestliže prezident z televizní obrazovky promluví o svém kladném vztahu k bolševismu? I když jeho projev bude mít hlavu a patu, jsem přesvědčen, že ve světě se spustí takový kvikot, že Putin na to nebude stačit reagovat. Tisíce hisTORiku, trollů, politiků a jiných spustí takovou smršť článků a projevů, že jeho hlas zanikne. Komu v takovém případě poskytnou větší mediální prostor, ani nemusím zdůrazňovat. A to nemluvím o jeho snaze o vytvoření jednotného evropského prostoru od Lissabonu do Vladivostoku.
Upravené 15. 7. 2021 o 17:17

Někdy je potřeba koncept překopat od základů, pokud v průběhu realizace nastanou fatální kolize. To se s největší pravděpodobností stalo i s ruským bolševismem a Stalin to tušil. Bolševismus nevydržel tlak prostředí a zhroutil se. Pro mě je dnes jako pojem nefunkční. Je potřeba stanovit kolize vektorů a koncept změnit. Ten kdo příliš lpí na minulosti, s velkou pravděpodobností může skončit jako zacyklený divný bubák na na dějinném hřbitově. Pouze můj názor.


Někdy je potřeba koncept překopat od základů, pokud v průběhu realizace nastanou fatální kolize. To se s největší pravděpodobností stalo i s ruským bolševismem a Stalin to tušil. Bolševismus nevydržel tlak prostředí a zhroutil se. Pro mě je dnes jako pojem nefunkční. Je potřeba stanovit kolize vektorů a koncept změnit. Ten kdo příliš lpí na minulosti, s velkou pravděpodobností může skončit jako zacyklený divný bubák na na dějinném hřbitově. Pouze můj názor.

Vedi.Vini......

Upravené 15. 7. 2021 o 17:30

Nevím, ale možná že bezstrukturní řízení potřebuje jiný přístup (informace pouštěné mezi lidi) než strukturní řízení.
A Putin řídí spíše v dlouhodobém horizontu (stejně jako GP) s výhledem do budoucna (zde 5, 10, 15 let v podstatě není žádný časový údaj), nebo teď - honem a hned?


Nevím, ale možná že bezstrukturní řízení potřebuje jiný přístup (informace pouštěné mezi lidi) než strukturní řízení. A Putin řídí spíše v dlouhodobém horizontu (stejně jako GP) s výhledem do budoucna (zde 5, 10, 15 let v podstatě není žádný časový údaj), nebo teď - honem a hned?

Myslím si - v hrubých črtách - že je to ako u nás keď v 1969 - 70-tom Gustav Husák zachránil republiku a A. Dubček je chcel predať západu.


Myslím si - v hrubých črtách - že je to ako u nás keď v 1969 - 70-tom Gustav Husák zachránil republiku a A. Dubček je chcel predať západu.

Jaké tyto lidé mají povědomí o trockismu? Umí rozlišit bolševika od trockisty?

Presne tak! Zmysel má najprv budovať informačné pole v národe a až keď je dostatočne vytvorené, tak potom ohlásiť nové zásadné informácie na najvyššej úrovni (z pozície prezidenta).


Je to veľmi podobné ako v práci diplomacie. Keď sa majú stretnúť dvaja prezidenti, tak najprv sa stretáva (NA POZADÍ) štáb diplomatov a odborníkov z potrebných oblastí, aby vyrokovali a vypracovali všetky podrobnosti. Keď je základ vypracovaný, tak sa na hotovom zídu prezidenti, ktorí to len oficiálne stvrdia.


To je presne to isté, ako keď je na pozadí vypracované informačné pole v hlavách potrebného množstva obyvateľstva, a keď sa tak stane, tak prezident môže začať otvorene rozprávať o nových zásadných informáciách. Ľudia to bez problémov príjmu, a ani antikampaň vedená zo zahraničia cieľovú skupinu nijako výrazne nerozhádže.


Práve preto Putin v minulosti hovoril oficiálne frázy (no nezmysly) o tom, že úroková sadzba Centrálnej banky musí byť vysoká, aby zabránila inflácii (čo zmiatlo a vyviedlo z miery aj Jefimova). Preto sa v TV vyslovil, že "Stalin bol tyran" a odmenil medailou Solženicina. A z toho dôvodu opakuje aj mnohé iné liberálne pseudopravdy, lebo informačné pole ("podhubie" ) nebolo ešte vytvorené. Liberáli ešte stále ovládajú školstvo a vymývajú žiakom hlavy, čo je jasný signál, že tretia a druhá priorita zatiaľ nedozrela.


Ako sme videli po obsadení a vrátení Krymu, Putin geniálne zabezpečil šiestu prioritu Ruska. Ďalšia bola piata priorita, čo sme videli obsadením trhu s kvalitnými domácimi vakcínami. Ale aj obrodou domáceho poľnohospodárstva a domácej výroby.
Na štvrtej a vyšších prioritách stále sedia liberáli a podpindosníci. Teraz sú na rade oni, bude treba vykopnúť takých ako Siluanov a Nabiulinová, a celkovo zabezpečiť celý kreditno-finančný systém. A postupne oslobodiť aj všetky vyššie priority.


[quote="pid:24771, uid:158"]Jaké tyto lidé mají povědomí o trockismu? Umí rozlišit bolševika od trockisty?[/quote] Presne tak! Zmysel má najprv budovať informačné pole v národe a až keď je dostatočne vytvorené, tak potom ohlásiť nové zásadné informácie na najvyššej úrovni (z pozície prezidenta). Je to veľmi podobné ako v práci diplomacie. Keď sa majú stretnúť dvaja prezidenti, tak najprv sa stretáva (NA POZADÍ) štáb diplomatov a odborníkov z potrebných oblastí, aby vyrokovali a vypracovali všetky podrobnosti. Keď je základ vypracovaný, tak sa na hotovom zídu prezidenti, ktorí to len oficiálne stvrdia. To je presne to isté, ako keď je na pozadí vypracované informačné pole v hlavách potrebného množstva obyvateľstva, a keď sa tak stane, tak prezident môže začať otvorene rozprávať o nových zásadných informáciách. Ľudia to bez problémov príjmu, a ani antikampaň vedená zo zahraničia cieľovú skupinu nijako výrazne nerozhádže. Práve preto Putin v minulosti hovoril oficiálne frázy (no nezmysly) o tom, že úroková sadzba Centrálnej banky musí byť vysoká, aby zabránila inflácii (čo zmiatlo a vyviedlo z miery aj Jefimova). Preto sa v TV vyslovil, že "Stalin bol tyran" a odmenil medailou Solženicina. A z toho dôvodu opakuje aj mnohé iné liberálne pseudopravdy, lebo informačné pole ("podhubie" ) nebolo ešte vytvorené. Liberáli ešte stále ovládajú školstvo a vymývajú žiakom hlavy, čo je jasný signál, že tretia a druhá priorita zatiaľ nedozrela. Ako sme videli po obsadení a vrátení Krymu, Putin geniálne zabezpečil šiestu prioritu Ruska. Ďalšia bola piata priorita, čo sme videli obsadením trhu s kvalitnými domácimi vakcínami. Ale aj obrodou domáceho poľnohospodárstva a domácej výroby. Na štvrtej a vyšších prioritách stále sedia liberáli a podpindosníci. Teraz sú na rade oni, bude treba vykopnúť takých ako Siluanov a Nabiulinová, a celkovo zabezpečiť celý kreditno-finančný systém. A postupne oslobodiť aj všetky vyššie priority.

@ Taurus,
Zdravim a dekuji za vyborny clanek....
Pokud mohu neco prispet do diskuze...tak bych doporucil knihu
THE RAVEN of ZURICH / cesky by to mohlo byt ....Curyssky havran.......od Felixe Sommary.....ktery byl v Europe jednim z hlavnich bankeru, kteri pomahali utvaret valecnou a povalecnou Europu.
Kniha je pomerne vzacna...ja ji dostal pujcit z University ... urcite by take mela byt k disposici v parlamentni knihovne.
Preji hezky den

Proto vítám i podněty z vaší strany.


@ Taurus, Zdravim a dekuji za vyborny clanek.... Pokud mohu neco prispet do diskuze...tak bych doporucil knihu THE RAVEN of ZURICH / cesky by to mohlo byt ....Curyssky havran.......od Felixe Sommary.....ktery byl v Europe jednim z hlavnich bankeru, kteri pomahali utvaret valecnou a povalecnou Europu. Kniha je pomerne vzacna...ja ji dostal pujcit z University ... urcite by take mela byt k disposici v parlamentni knihovne. Preji hezky den[quote="pid:24747, uid:158"]Proto vítám i podněty z vaší strany.[/quote]

Takže se tu v poslední době objevují dvě zásadní věci, které Putin tak úplně nezvládá. Pokud Rusko skutečně ohrožuje biologická zbraň a ruská vakcína je fakticky protizbraní, je na čase říci lidem pravdu! Pokud tomu tak není, hraje si s lidským zdravím stejně jako na Západě a není tedy mezi nimi fakticky rozdílu. Tohle jsou velice ožehavá témata.


Mluvíte mi z duše. Já z toho mám pocit, že na mezinárodní scéně obnovil sílu Ruska, ale Rusové z toho tolik nemají. A zrádcovská kolona mezitím zvyšuje napětí a používá stejné fašistické metody, jaké známe na slavném Západě.
Trochu mě zarazilo, že se tomu nepostavil.


Ještě jednou, tesat do kamene:


Pokud Rusko skutečně ohrožuje biologická zbraň a ruská vakcína je fakticky protizbraní, je na čase říci lidem pravdu! Pokud tomu tak není, hraje si s lidským zdravím stejně jako na Západě a není tedy mezi nimi fakticky rozdílu.


Se svou autoritou, s nepostradatelností pro vývoj světa, by měl říct pravdu, protože jen tak se mohou zbavit zrádců, kteří brání rozvoji Ruska.


jestli Putinovou rolí není ta role hodného policajta, který zasahuje v případě, že by došlo na bouři, která by narušila řídící procesy globalistů. Tj. že může být tím kozlem, který je poslán do čela stáda, aby ho odklonil z cesty, po které se vydalo. (Mezi tím by se dal z Ruska vyrobit fakticky další světový četník.)


Jen stále doufám, že ne a že se to brzy ukáže. Ale tolik času nám vzhledem k neuvěřitelnému tlaku nezbývá.


[quote="pid:24757, uid:125"]Takže se tu v poslední době objevují dvě zásadní věci, které Putin tak úplně nezvládá. Pokud Rusko skutečně ohrožuje biologická zbraň a ruská vakcína je fakticky protizbraní, je na čase říci lidem pravdu! Pokud tomu tak není, hraje si s lidským zdravím stejně jako na Západě a není tedy mezi nimi fakticky rozdílu. Tohle jsou velice ožehavá témata.[/quote] Mluvíte mi z duše. Já z toho mám pocit, že na mezinárodní scéně obnovil sílu Ruska, ale Rusové z toho tolik nemají. A zrádcovská kolona mezitím zvyšuje napětí a používá stejné fašistické metody, jaké známe na slavném Západě. Trochu mě zarazilo, že se tomu nepostavil. Ještě jednou, tesat do kamene: [quote="pid:24757, uid:125"]Pokud Rusko skutečně ohrožuje biologická zbraň a ruská vakcína je fakticky protizbraní, je na čase říci lidem pravdu! Pokud tomu tak není, hraje si s lidským zdravím stejně jako na Západě a není tedy mezi nimi fakticky rozdílu.[/quote] Se svou autoritou, s nepostradatelností pro vývoj světa, by měl říct pravdu, protože jen tak se mohou zbavit zrádců, kteří brání rozvoji Ruska. [quote="pid:24757, uid:125"]jestli Putinovou rolí není ta role hodného policajta, který zasahuje v případě, že by došlo na bouři, která by narušila řídící procesy globalistů. Tj. že může být tím kozlem, který je poslán do čela stáda, aby ho odklonil z cesty, po které se vydalo. (Mezi tím by se dal z Ruska vyrobit fakticky další světový četník.)[/quote] Jen stále doufám, že ne a že se to brzy ukáže. Ale tolik času nám vzhledem k neuvěřitelnému tlaku nezbývá.

@Jiří Putin je tím posledním, koho bych podezírala z nějakých nekalých úmyslů. On nic jiného ani říct nemohl. Stačí se podívat k nám, kdy úplně každý, koho znám, si pod slovo bolševik přiřadí "naše vládce" od sedmdesátých let. Protože nic jiného nezná. A s těmi mladšími je to ještě horší. Pro ně je už bolševik cosi jako kanibal a požírač malých dětí.
Dost dobrým příkladem je pro nás význam slova komunista (bylo užívané častěji než bolševik). Něco jiného znamená KSČ za první republiky a protektorátu (myslím tím cosi jako mravní a etický kodex členů) a úplně něco jiného je pak po válce. Naprosto něco jiného. A dneska je to už úplná katastrofa, soudruh Vojtěch pro mě znamená morální i etický odpad, špínu na jménech nebohých předchůdců - zvláště z období protektorátu.

A co se týká té "pravdy o vakcíně". No... Jak asi dlouho by Putin ještě žil? My ho potřebujeme živého, protože své poslání ještě nedokončil.
Ruská vakcína je (pokud jsem si dobře přečetla) konstruovaná na "starém" a dobrém základu vakcín, kterými jsme byli kdysi očkovaní i my. No a velmi zajímavá souvislost je třeba udělení Nobelovky za lékařství z r. 2019:
https://www.idnes.cz/technet/veda/nobelovy-ceny-medicina-2019.A191007_105357_veda_mla



@Jiří Putin je tím posledním, koho bych podezírala z nějakých nekalých úmyslů. On nic jiného ani říct nemohl. Stačí se podívat k nám, kdy úplně každý, koho znám, si pod slovo bolševik přiřadí "naše vládce" od sedmdesátých let. Protože nic jiného nezná. A s těmi mladšími je to ještě horší. Pro ně je už bolševik cosi jako kanibal a požírač malých dětí. Dost dobrým příkladem je pro nás význam slova komunista (bylo užívané častěji než bolševik). Něco jiného znamená KSČ za první republiky a protektorátu (myslím tím cosi jako mravní a etický kodex členů) a úplně něco jiného je pak po válce. Naprosto něco jiného. A dneska je to už úplná katastrofa, soudruh Vojtěch pro mě znamená morální i etický odpad, špínu na jménech nebohých předchůdců - zvláště z období protektorátu. A co se týká té "pravdy o vakcíně". No... Jak asi dlouho by Putin ještě žil? My ho potřebujeme živého, protože své poslání ještě nedokončil. Ruská vakcína je (pokud jsem si dobře přečetla) konstruovaná na "starém" a dobrém základu vakcín, kterými jsme byli kdysi očkovaní i my. No a velmi zajímavá souvislost je třeba udělení Nobelovky za lékařství z r. 2019: https://www.idnes.cz/technet/veda/nobelovy-ceny-medicina-2019.A191007_105357_veda_mla - nebo ještě nedávná zpráva, že již 32 zemí žádá zavření amerických biolaboratoří právě z obavy, že se tam dějí "divné věci": https://www.youtube.com/watch?v=I55Cn-0XjAE
Upravené 15. 7. 2021 o 23:33

No... Jak asi dlouho by Putin ještě žil? My ho potřebujeme živého, protože své poslání ještě nedokončil.


Řeknu to takto: Já v to doufám. Ale představte si, že by vystoupil v televizi a řekl PRAVDU.


A proč si myslím, že je ta vhodná doba?


Protože, jak Pjakin neustále opakuje, se bez něj neobejde GP. Dovolil by si ho zavraždit? Nebo ho nechat...?


Dále. Opět Pjakin (byť jsem si vědom, že situace se mění za pochodu a co se jevilo jako možné včera, nemusí dnes...)


Počítalo se s vítězstvím Trumpa. Hned poté měl skončit covidový podvod a smeteni původci.


To nevyšlo. Podle Pjakina to ale mělo znamenat, že kosení zrádců bude ještě rychlejší a covid a jeho původce měl potkat stejný osud.


Zrádci pevně sedí v pozicích, covidové šílenství sílí. Problém je, že se brzy nebude před očkováním kde schovat, což bude mít katastrofální následky. Já se schovám, podobně jako další, ale budeme vyloučeni ze společnosti.


A zde mi názor paní Ireny velmi konvenoval. Pokud je Sputnik zbraní proti biologickému útoku, musí to říct.


Pokud ne, tak tímto lavírováním se v očích (nejen) Rusů zařadí do jednoho šiku s těmi, kdož tam ta šílená opatření zavádějí.


Jsem si poměrně jistý, že to jednou praskne. Lidé jsou už poměrně nervózní. Ale čím déle to bude trvat, tím brutálnější to bude, pro obě strany.


A byla by škoda, kdyby tím Putin ztratil ten neuvěřitelný kredit, který si nejen pro sebe, ale pro celé Rusko vybudoval. Však kroky zrádců na nic jiného nemíří.


Mohu se samozřejmě mýlit. Možná za týden, měsíc, předvede nějaký neuvěřitelný manévr. Ale tolik času už také nemá.


[quote="pid:24837, uid:203"]No... Jak asi dlouho by Putin ještě žil? My ho potřebujeme živého, protože své poslání ještě nedokončil.[/quote] Řeknu to takto: Já v to doufám. Ale představte si, že by vystoupil v televizi a řekl PRAVDU. A proč si myslím, že je ta vhodná doba? Protože, jak Pjakin neustále opakuje, se bez něj neobejde GP. Dovolil by si ho zavraždit? Nebo ho nechat...? Dále. Opět Pjakin (byť jsem si vědom, že situace se mění za pochodu a co se jevilo jako možné včera, nemusí dnes...) Počítalo se s vítězstvím Trumpa. Hned poté měl skončit covidový podvod a smeteni původci. To nevyšlo. Podle Pjakina to ale mělo znamenat, že kosení zrádců bude ještě rychlejší a covid a jeho původce měl potkat stejný osud. Zrádci pevně sedí v pozicích, covidové šílenství sílí. Problém je, že se brzy nebude před očkováním kde schovat, což bude mít katastrofální následky. Já se schovám, podobně jako další, ale budeme vyloučeni ze společnosti. A zde mi názor paní Ireny velmi konvenoval. Pokud je Sputnik zbraní proti biologickému útoku, musí to říct. Pokud ne, tak tímto lavírováním se v očích (nejen) Rusů zařadí do jednoho šiku s těmi, kdož tam ta šílená opatření zavádějí. Jsem si poměrně jistý, že to jednou praskne. Lidé jsou už poměrně nervózní. Ale čím déle to bude trvat, tím brutálnější to bude, pro obě strany. A byla by škoda, kdyby tím Putin ztratil ten neuvěřitelný kredit, který si nejen pro sebe, ale pro celé Rusko vybudoval. Však kroky zrádců na nic jiného nemíří. Mohu se samozřejmě mýlit. Možná za týden, měsíc, předvede nějaký neuvěřitelný manévr. Ale tolik času už také nemá.
Upravené 15. 7. 2021 o 23:46

Také si občas všímám těch nesrovnalostí, ale faktem je, že VVP ví, ke komu mluví a jaké je informační pole v myslích posluchačů. Musí ke všem mluvit tak, aby jej vnímali a chtěli slyšet/naslouchat a přemýšlet především nad tím, co jim nyní potřebuje sdělit (a ne nyní vyučovat dějiny). Čas na opravy falešných vnímání fakt teprve přijde - ten okamžik teprve musí dozrát. Teprve až bude mít vše pod plnou a trvalou kontrolou ... však připravená fakta vyjdou na povrch.
Připojuji se svým názorem k TauRusovi, Jardobovi, Atomu a vzpomínám si na hru Julius Caesar (Shakespeare) a především na řeč Bruta a po něm Marca Antonia a myslím, že to je podobné. Akorát VVP to nemá načasováno na jeden projev. A VVPj zatím infopole mění.

Počítalo se s vítězstvím Trumpa. Hned poté měl skončit covidový podvod a smeteni původci.
Ten čas ještě nedozrál, ale dozrává každým dnem a po celém světě najednou. J důležité, že satanisté nesmí mít žádnou šanci se někde schovat.


Také si občas všímám těch nesrovnalostí, ale faktem je, že VVP ví, ke komu mluví a jaké je informační pole v myslích posluchačů. Musí ke všem mluvit tak, aby jej vnímali a chtěli slyšet/naslouchat a přemýšlet především nad tím, co jim nyní potřebuje sdělit (a ne nyní vyučovat dějiny). Čas na opravy falešných vnímání fakt teprve přijde - ten okamžik teprve musí dozrát. Teprve až bude mít vše pod plnou a trvalou kontrolou ... však připravená fakta vyjdou na povrch. Připojuji se svým názorem k TauRusovi, Jardobovi, Atomu a vzpomínám si na hru Julius Caesar (Shakespeare) a především na řeč Bruta a po něm Marca Antonia a myslím, že to je podobné. Akorát VVP to nemá načasováno na jeden projev. A VVPj zatím infopole mění. [quote="pid:24839, uid:372"]Počítalo se s vítězstvím Trumpa. Hned poté měl skončit covidový podvod a smeteni původci.[/quote]Ten čas ještě nedozrál, ale dozrává každým dnem a po celém světě najednou. J důležité, že satanisté nesmí mít žádnou šanci se někde schovat.
Upravené 15. 7. 2021 o 23:54

Môj názor: V mysliach ľudí je pevnejšie ukotvený pojem "komunista" ako "boľševik"- veď prakticky až na Lichtnera v Infovojne sa dosiaľ vždy nadávalo na "komunistov". Pokiaľ je to tak aj v Rusku, Putinom zavádzaný ďalší pojem pre "vinníka" - a to hlavne pre mladšie ročníky - len zvýši kaleidoskop v hlavách más. Zámenou "boľševika" za "komunista" by sa informačná hodnota prejavu nijako neznížila, ba práve naopak, odpovedala by viac dejinným faktom. A to je už vysoká priorita z pohľadu dlhodobého procesu vyjavovania skutočných dejín.


Môj názor: V mysliach ľudí je pevnejšie ukotvený pojem "komunista" ako "boľševik"- veď prakticky až na Lichtnera v Infovojne sa dosiaľ vždy nadávalo na "komunistov". Pokiaľ je to tak aj v Rusku, Putinom zavádzaný ďalší pojem pre "vinníka" - a to hlavne pre mladšie ročníky - len zvýši kaleidoskop v hlavách más. Zámenou "boľševika" za "komunista" by sa informačná hodnota prejavu nijako neznížila, ba práve naopak, odpovedala by viac dejinným faktom. A to je už vysoká priorita z pohľadu dlhodobého procesu vyjavovania skutočných dejín.

J důležité, že satanisté nesmí mít žádnou šanci se někde schovat.


V tom naprosto souhlasím. Víte, kdybych nedoufal v dobrý konec, tak si to dávno hodím (obrazně, ne doslova). Lépe řečeno, rezignoval bych.


I když se mi příčí řešit cokoli násilnou cestou, tak v jejich případě mám touhu je ubít vlastníma rukama. A víte proč bych neměl výčitky? Protože nejde o lidi. Oni si nic jiného nezaslouží a doufám, že to i dostanou. Brzy.


[quote="pid:24840, uid:49"]J důležité, že satanisté nesmí mít žádnou šanci se někde schovat.[/quote] V tom naprosto souhlasím. Víte, kdybych nedoufal v dobrý konec, tak si to dávno hodím (obrazně, ne doslova). Lépe řečeno, rezignoval bych. I když se mi příčí řešit cokoli násilnou cestou, tak v jejich případě mám touhu je ubít vlastníma rukama. A víte proč bych neměl výčitky? Protože nejde o lidi. Oni si nic jiného nezaslouží a doufám, že to i dostanou. Brzy.

Pokud Rusko skutečně ohrožuje biologická zbraň a ruská vakcína je fakticky protizbraní, je na čase říci lidem pravdu!


Zkopíruji z analýzy Kurgiňana:
"...Předpokládejme, že by se ruský prezident Vladimir Putin odvážil vyskočit z koronavirového globálního trendu.
Ale k tomu musíte vyskočit z globálního trendu celkově. A vyskočit z něho můžete pouze deklarováním alternativního trendu. „Ráno peníze, večer křesla“ ( z románu Dvanáct křesel, pozn. překladatele ). Ráno alternativní trend, večer alternativní politika v oblasti koronaviru.


Dále. Řekněme, že by do toho šel a řekl by, že koronavirus byl vytvořen v laboratoři. Mimochodem, neexistuje žádný definitivní důkaz, je to padesát na padesát. Jsem velmi ohromen, že těchto padesát bylo zcela odstraněno, i když chápu proč. Ale nikdo nemůže říci, že je to stoprocentní pravda.


Ale předpokládejme, že by se to stalo. Co by mu na to řekli? Odpověděli by mu: „Ten virus byl vytvořen v laboratoři? V čí? Ty víš? Dokaž to. Okamžitě to dokaž jako hlava státu. Nepředkládej hypotézy, ale dokaž to. A pokud nevíš, proč vůbec něco říkáš? Oh, ty víš? Tak vykládej! Vykládej, kdo zničil svět a přines důkazy na stůl.“


Opakuji, že neexistuje stoprocentní důkaz. Existují dvě rovnocenné pozice. Podle jedné je umělý, ale podle druhé není. A každý den různí laureáti Nobelovy ceny, různí uznávaní lékaři, různí vlivní představitelé politických sil říkají, že koronavirus je umělý. To je okamžitě urputně odmítnuto.


Jedna věc je však svoboda této diskuse a formování společenského pohledu a druhá věc je neúprosná teze státu. Když jsi řekl „a“ – řekni „b“. Když řekneš „b“, vyhlaš démonovi válku. A vše ostatní ustoupí stranou.


Politik, který by řekl: „Přináším důkazy a podle toho se budu chovat“, se ve vztazích s Čínou může dostat do obtížné situace. Protože Čína absolutně nechce trvat na verzi, podle níž byl koronavirus uměle vytvořen Američany. Čína trvá na tom, že není umělého původu. Je to pro ni výhodné."
https://kob-forum.eu/2021/03/30/9a-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-ix/


[quote="pid:24757, uid:125"]Pokud Rusko skutečně ohrožuje biologická zbraň a ruská vakcína je fakticky protizbraní, je na čase říci lidem pravdu![/quote] Zkopíruji z analýzy Kurgiňana: "...Předpokládejme, že by se ruský prezident Vladimir Putin odvážil vyskočit z koronavirového globálního trendu. Ale k tomu musíte vyskočit z globálního trendu celkově. A vyskočit z něho můžete pouze deklarováním alternativního trendu. „Ráno peníze, večer křesla“ ( z románu Dvanáct křesel, pozn. překladatele ). Ráno alternativní trend, večer alternativní politika v oblasti koronaviru. Dále. Řekněme, že by do toho šel a řekl by, že koronavirus byl vytvořen v laboratoři. Mimochodem, neexistuje žádný definitivní důkaz, je to padesát na padesát. Jsem velmi ohromen, že těchto padesát bylo zcela odstraněno, i když chápu proč. Ale nikdo nemůže říci, že je to stoprocentní pravda. Ale předpokládejme, že by se to stalo. Co by mu na to řekli? Odpověděli by mu: „Ten virus byl vytvořen v laboratoři? V čí? Ty víš? Dokaž to. Okamžitě to dokaž jako hlava státu. Nepředkládej hypotézy, ale dokaž to. A pokud nevíš, proč vůbec něco říkáš? Oh, ty víš? Tak vykládej! Vykládej, kdo zničil svět a přines důkazy na stůl.“ Opakuji, že neexistuje stoprocentní důkaz. Existují dvě rovnocenné pozice. Podle jedné je umělý, ale podle druhé není. A každý den různí laureáti Nobelovy ceny, různí uznávaní lékaři, různí vlivní představitelé politických sil říkají, že koronavirus je umělý. To je okamžitě urputně odmítnuto. Jedna věc je však svoboda této diskuse a formování společenského pohledu a druhá věc je neúprosná teze státu. Když jsi řekl „a“ – řekni „b“. Když řekneš „b“, vyhlaš démonovi válku. A vše ostatní ustoupí stranou. Politik, který by řekl: „Přináším důkazy a podle toho se budu chovat“, se ve vztazích s Čínou může dostat do obtížné situace. Protože Čína absolutně nechce trvat na verzi, podle níž byl koronavirus uměle vytvořen Američany. Čína trvá na tom, že není umělého původu. Je to pro ni výhodné." https://kob-forum.eu/2021/03/30/9a-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-ix/

Nevím, ale pokud bych byl opravdu proti, alespoň to nekomentuji. Bohužel, Putinova slova znějí trochu jinak.


https://cz.sputniknews.com/20210716/putin-uvedl-ze-zadna-zeme-neni-imunni-vuci-nebezpecnejsim-kmenum-koronaviru-15165945.html


„Jsme připraveni úzce spolupracovat s partnery Asijsko-pacifického hospodářského společenství v tak naléhavých oblastech, jako je organizace hromadného očkování obyvatelstva, včetně migrujících pracovníků, rehabilitace a obnovení zdraví těch, kteří se z nemoci zotavili,“ dodal ruský lídr."


„Rádi bychom podpořili návrh závěrečného dokumentu summitu, který jasně vyjadřuje společný závazek k další soudržné a koordinované spolupráci v rámci Asijsko-pacifického hospodářského společenství v boji proti pandemii a jejím důsledkům,“ řekl při projevu na summitu."


Nebo to myslel jinak? Co si z toho ale odnesou běžní lidé?


Nevím, ale pokud bych byl opravdu proti, alespoň to nekomentuji. Bohužel, Putinova slova znějí trochu jinak. https://cz.sputniknews.com/20210716/putin-uvedl-ze-zadna-zeme-neni-imunni-vuci-nebezpecnejsim-kmenum-koronaviru-15165945.html „Jsme připraveni úzce spolupracovat s partnery Asijsko-pacifického hospodářského společenství v tak naléhavých oblastech, jako je **organizace hromadného očkování obyvatelstva**, včetně migrujících pracovníků, rehabilitace a obnovení zdraví těch, kteří se z nemoci zotavili,“ dodal ruský lídr." „Rádi bychom podpořili návrh závěrečného dokumentu summitu, který jasně vyjadřuje společný závazek k další soudržné a koordinované spolupráci v rámci Asijsko-pacifického hospodářského společenství v boji proti pandemii a jejím důsledkům,“ řekl při projevu na summitu." Nebo to myslel jinak? Co si z toho ale odnesou běžní lidé?

V dnešním vydání "otázek - odpovědí" Pjakin odmítl komentovat článek Putina "O historické jednotě Rusů a Ukrajinců" z toho důvodu, že informační pole ještě není na to připraveno. Současně upozornil na to, že Putin, výjimečně, hned po zveřejnění jeho článku, druhý den odpověděl na otázky k tomuto článku. A každý, kdo je konceptuálně vzdělán, najde v rozhovoru Putina odpovědi na svoje otázky, protože vše leží na povrchu.


Odkaz na rozhovor Putina, ve kterém on vysvětluje svoje postoje je na oficiálních stránkách prezidenta:
http://www.kremlin.ru/events/president/news/66191


Měli jsme zde diskuzi o tom, že Putin měl výhrady k bolševikám. Konkrétně, že bolševici založili míny pod rozpad SSSR. Tak mě pochopitelně zajímalo, jak Putin vysvětluje konkrétně tuto věc. Dále jen citace, která ani nepotřebuje komentáře.


"Otázka: Ve svém článku píšete o jedné z „časovaných min“ stanovených v Ústavě Sovětského svazu. Takže tam byli další takové? Co jste tím myslel?


Vladimir Putin: Otevřeně jsem tam řekl, že nejnebezpečnější „časovanou bombou“ je právo republik Sovětského svazu svobodně opustit sjednocenou zemi.


Musím vám říci, že když se po první světové válce zrodil Sovětský svaz, dokonce i bolševické vedení mělo na tuto věc různé úhly pohledu. V tomto materiálu, v tomto článku, nebudu zacházet do podrobností, protože tento podrobný popis by byl podle mého názoru zbytečný. Ale, řekněme, Stalin, který řídil tento směr práce v bolševické straně, měl vážné rozpory s Leninem. Stalin trval na autonomizaci, principu autonomie během budování Sovětského svazu a věřil, že všechny ostatní sovětské republiky, které byly vytvořeny v prostoru bývalé říše, by měly být součástí RSFSR.


Lenin měl jiný úhel pohledu, hovořil o rovnosti všech republik, které nejsou součástí Ruské federace (RSFSR), ale společně s ní vytvářejí nové státy za stejných podmínek. Stalin to nazval národním liberalismem a otevřeně se pohádal s Leninem.


Mimochodem, Leninův postoj, pokud si přečteme dokumenty, byl ten, že Stalin měl v zásadě pravděpodobně pravdu, ale je příliš brzy o tom mluvit. A [Lenin] šel, jak řekl ten samý Stalin, udělat ústupky nacionalům. A sám Stalin řekl, že ruský federalismus je přechodnou fází socialistického centralismu.


Ve skutečnosti tak učinili bolševici, protože Sovětský svaz byl formálně federální stát, ne-li dokonce stát konfederační, s přihlédnutím k právu vystoupit, ale ve skutečnosti to byl vysoce unitární centralizovaný stát. Toto právo na vystoupení, bylo samozřejmě jednou z „časovaných min“.


A druhou minou o které jsem také řekl, byla vedoucí úloha KSSS, řídící, vedoucí, základní. Proč? Protože se ukázalo, že to byla jediná věc, která udržovala celou zemi v rámci jednotného státu. A jakmile se strana začala rozpadat zevnitř, začala se rozpadat, celá země.


Byly tam i jiné „časované miny“. Pak si o tom možná ještě promluvíme.


Asi se shodneme, že Putin absolutně dobře chápe všechny historické souvislosti, kterými procházeli bolševici při budování SSSR. Jeho "dovětek" k článku to každopádně dokládá. A domnívám se, že skutečné bolševici by se neměli cítit jeho článkem naštvaní.
Video odvysílal federální kanál Rossija 24.
https://www.youtube.com/watch?v=CQ8aeHh2sbc


V dnešním vydání "otázek - odpovědí" Pjakin odmítl komentovat článek Putina "O historické jednotě Rusů a Ukrajinců" z toho důvodu, že informační pole ještě není na to připraveno. Současně upozornil na to, že Putin, výjimečně, hned po zveřejnění jeho článku, druhý den odpověděl na otázky k tomuto článku. A každý, kdo je konceptuálně vzdělán, najde v rozhovoru Putina odpovědi na svoje otázky, protože vše leží na povrchu. Odkaz na rozhovor Putina, ve kterém on vysvětluje svoje postoje je na oficiálních stránkách prezidenta: http://www.kremlin.ru/events/president/news/66191 Měli jsme zde diskuzi o tom, že Putin měl výhrady k bolševikám. Konkrétně, že bolševici založili míny pod rozpad SSSR. Tak mě pochopitelně zajímalo, jak Putin vysvětluje konkrétně tuto věc. Dále jen citace, která ani nepotřebuje komentáře. "Otázka: Ve svém článku píšete o jedné z „časovaných min“ stanovených v Ústavě Sovětského svazu. Takže tam byli další takové? Co jste tím myslel? Vladimir Putin: Otevřeně jsem tam řekl, že nejnebezpečnější „časovanou bombou“ je právo republik Sovětského svazu svobodně opustit sjednocenou zemi. Musím vám říci, že když se po první světové válce zrodil Sovětský svaz, dokonce i bolševické vedení mělo na tuto věc různé úhly pohledu. V tomto materiálu, v tomto článku, nebudu zacházet do podrobností, protože tento podrobný popis by byl podle mého názoru zbytečný. Ale, řekněme, Stalin, který řídil tento směr práce v bolševické straně, měl vážné rozpory s Leninem. Stalin trval na autonomizaci, principu autonomie během budování Sovětského svazu a věřil, že všechny ostatní sovětské republiky, které byly vytvořeny v prostoru bývalé říše, by měly být součástí RSFSR. Lenin měl jiný úhel pohledu, hovořil o rovnosti všech republik, které nejsou součástí Ruské federace (RSFSR), ale společně s ní vytvářejí nové státy za stejných podmínek. Stalin to nazval národním liberalismem a otevřeně se pohádal s Leninem. Mimochodem, Leninův postoj, pokud si přečteme dokumenty, byl ten, že Stalin měl v zásadě pravděpodobně pravdu, ale je příliš brzy o tom mluvit. A [Lenin] šel, jak řekl ten samý Stalin, udělat ústupky nacionalům. A sám Stalin řekl, že ruský federalismus je přechodnou fází socialistického centralismu. Ve skutečnosti tak učinili bolševici, protože Sovětský svaz byl formálně federální stát, ne-li dokonce stát konfederační, s přihlédnutím k právu vystoupit, ale ve skutečnosti to byl vysoce unitární centralizovaný stát. Toto právo na vystoupení, bylo samozřejmě jednou z „časovaných min“. A druhou minou o které jsem také řekl, byla vedoucí úloha KSSS, řídící, vedoucí, základní. Proč? Protože se ukázalo, že to byla jediná věc, která udržovala celou zemi v rámci jednotného státu. A jakmile se strana začala rozpadat zevnitř, začala se rozpadat, celá země. Byly tam i jiné „časované miny“. Pak si o tom možná ještě promluvíme. Asi se shodneme, že Putin absolutně dobře chápe všechny historické souvislosti, kterými procházeli bolševici při budování SSSR. Jeho "dovětek" k článku to každopádně dokládá. A domnívám se, že skutečné bolševici by se neměli cítit jeho článkem naštvaní. Video odvysílal federální kanál Rossija 24. https://www.youtube.com/watch?v=CQ8aeHh2sbc
1.87k
19
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept