Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 15.7.21
Y

Rusko
-President Putin poblahopral presidentu Macronovi ke Dni Padu Bastily 14.7.. Byl to zednarsky statni prevrat, zosnovany bavorskymi iluminaty, s cilem svrhnout monarchii, coz se take podarilo. Po revoluci vstoupila Francie v epochu obcanske valky, ve ktere zahynuli miliony Francouzu. Presto Francie slavi tento svatek.
-Setkani V.V. Putina s Igorem Suvalovym, vudcem VEB.RF (Narodni institut rozvoje, nyni je to korporace). Byla posouzena strategie cinnosti, ekonomicke projekty a dalsi.
http://kremlin.ru/events/president/news/66194
-Rozhovor V.V. Putina s Johnem Kerry – posuzovali tematiku klimatu.
-S.K. Sojgu, min. obrany RF, vcera oznamil, ze ruska armada je No. 1 ve svete co se tyka novych zbrani. 70% zbrani Ruska je noveho vyvoje. To nema nikdo. U novych strategickych zbrani je to dokonce 83%. Za poslednich 10 let dosahla ruska armada fantastickych uspechu. Ostatni ministerstva, bohuzel, nedemonstruji takovy uspesny rozvoj.


Summit ministru S'OS (Sanghajska organizace spoluprace) v Dusanbe
Posoudili afganskou tematiku.
Tu posuzoval i poradce presidenta USA „vnitrni bezpecnosti“ s ministry zahranicnich veci byvalych republik SSSR v Taskentu. Tech nasich byvalych republik je tam 5.
Jde asi o to, ze Americane nechteji rozmistit sva byvala vojska, skladajici se z Afgancu, ktere si vychovali, na svem uzemi. Chteji umluvit republiky Stredni Azie, aby si tyto prevzaly. Jinak je chteji umistit na ostrove Guam a tam maji cekat na americke obcanstvi. Mohou ho dostat nebo take ne. Cilem ale je rozmistit je v republikach SA a zalozit „agenturu vlivu“, predevsim v Uzbekistanu, ale i jinde. Uvidime, kolik rozumu tyto staty SA budou mit. Spise tohle nepotrebuji, je to faktor destabilizace.


Kuba
V souvislosti protestu a jednoho umrti pri protestech se vlada rozhodla povolat armadu a odstrihla internet.
Vudce Kuby uvedl, jak nebezpecne jsou fakove informace napr. o poctu zabitych, jak se navysuji. Dostup na socialnich siti, jako je FB, Twitter apod. je ohranicen.
Pokus o barevnou revoluci na Kube byl potlacen.


Cina
Uspechy Ciny – bylo oznameno, ze HDP Ciny za 1. pololeti 2021 vzrostl na 12,7%. Giganticky narust. V Rusku je to okolo 3-4%. Doufejme, ze se budeme take tak ekonomicky rozvijet.
https://www.youtube.com/watch?v=c9XbW3xsUlA


**Rusko** -President Putin poblahopral presidentu Macronovi ke Dni Padu Bastily 14.7.. Byl to zednarsky statni prevrat, zosnovany bavorskymi iluminaty, s cilem svrhnout monarchii, coz se take podarilo. Po revoluci vstoupila Francie v epochu obcanske valky, ve ktere zahynuli miliony Francouzu. Presto Francie slavi tento svatek. -Setkani V.V. Putina s Igorem Suvalovym, vudcem VEB.RF (Narodni institut rozvoje, nyni je to korporace). Byla posouzena strategie cinnosti, ekonomicke projekty a dalsi. http://kremlin.ru/events/president/news/66194 -Rozhovor V.V. Putina s Johnem Kerry – posuzovali tematiku klimatu. -S.K. Sojgu, min. obrany RF, vcera oznamil, ze ruska armada je No. 1 ve svete co se tyka novych zbrani. 70% zbrani Ruska je noveho vyvoje. To nema nikdo. U novych strategickych zbrani je to dokonce 83%. Za poslednich 10 let dosahla ruska armada fantastickych uspechu. Ostatni ministerstva, bohuzel, nedemonstruji takovy uspesny rozvoj. **Summit ministru S'OS (Sanghajska organizace spoluprace) v Dusanbe** Posoudili afganskou tematiku. Tu posuzoval i poradce presidenta USA „vnitrni bezpecnosti“ s ministry zahranicnich veci byvalych republik SSSR v Taskentu. Tech nasich byvalych republik je tam 5. Jde asi o to, ze Americane nechteji rozmistit sva byvala vojska, skladajici se z Afgancu, ktere si vychovali, na svem uzemi. Chteji umluvit republiky Stredni Azie, aby si tyto prevzaly. Jinak je chteji umistit na ostrove Guam a tam maji cekat na americke obcanstvi. Mohou ho dostat nebo take ne. Cilem ale je rozmistit je v republikach SA a zalozit „agenturu vlivu“, predevsim v Uzbekistanu, ale i jinde. Uvidime, kolik rozumu tyto staty SA budou mit. Spise tohle nepotrebuji, je to faktor destabilizace. **Kuba** V souvislosti protestu a jednoho umrti pri protestech se vlada rozhodla povolat armadu a odstrihla internet. Vudce Kuby uvedl, jak nebezpecne jsou fakove informace napr. o poctu zabitych, jak se navysuji. Dostup na socialnich siti, jako je FB, Twitter apod. je ohranicen. Pokus o barevnou revoluci na Kube byl potlacen. **Cina** Uspechy Ciny – bylo oznameno, ze HDP Ciny za 1. pololeti 2021 vzrostl na 12,7%. Giganticky narust. V Rusku je to okolo 3-4%. Doufejme, ze se budeme take tak ekonomicky rozvijet. https://www.youtube.com/watch?v=c9XbW3xsUlA
Upravené 15. 7. 2021 o 11:08
255
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept