Zahraničná politika
Brusel představil plán na devastaci Evropy

Jde to do finále. Brusel představil plán na bezuhlíkovou budoucnost. Konec spalovacích motorů, uhlíkové daně za vytápění budov, za dopravu, za průmysl...


https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/eu-komise-brusel-emisni-povolenky-spalovani-co2-klima.A210714_142810_eko-zahranicni_ven


"Unijní exekutiva plánuje rovněž zavést takzvané uhlíkové clo, které by měli platit podniky vyvážející do EU neekologicky vyráběné průmyslové produkty."


"Chystáme se toho požadovat od našich občanů hodně. I od našich podniků. Ale děláme to pro dobrou věc,“ řekl místopředseda Evropské komise Frans Timmermans."


"Obyvatelé EU se tedy vskutku stanou součástí nebývalého společenského experimentu, který pro ně bude znamenat hlavně jedno: zdražování,“ upozornil ekonom Trinity Bank Lukáš Kovanda."


Jde to do finále. Brusel představil plán na bezuhlíkovou budoucnost. Konec spalovacích motorů, uhlíkové daně za vytápění budov, za dopravu, za průmysl... https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/eu-komise-brusel-emisni-povolenky-spalovani-co2-klima.A210714_142810_eko-zahranicni_ven "Unijní exekutiva plánuje rovněž zavést takzvané uhlíkové clo, které by měli platit podniky vyvážející do EU neekologicky vyráběné průmyslové produkty." "Chystáme se toho požadovat od našich občanů hodně. I od našich podniků. Ale děláme to pro dobrou věc,“ řekl místopředseda Evropské komise Frans Timmermans." "Obyvatelé EU se tedy vskutku stanou součástí nebývalého společenského experimentu, který pro ně bude znamenat hlavně jedno: zdražování,“ upozornil ekonom Trinity Bank Lukáš Kovanda."

Mám pocit, že to vyhovuje v podstatě všem, vyjma obavytel Evropy.
Bažina o to usiluje otevřeně.
GP se to hodí také.
Čína (...a GP) to pouze uvítá. Chystají ji na roli vůdce a technologického lídra, nějakou vyspělou Evropu nemůže potřebovat.
A na technickou inteligenci z EU tam již čekají ta postavená města.
Chápu, že by proti nebylo ani Rusko. Z jiného důvodu: slabá Evropa ho nebude ohrožovat tak, jako ta silná. Zkušeností s ní mají na tisíc let....


Zbytku světa se to asi vyhne. Zřejmě i proto ta daň na "podniky vyvážející do EU neekologicky vyráběné průmyslové produkty".


Bohužel jsme pohůnci Západu. Jsem zvědav na Babiše, jak stáhne ocas a odhlasuje, co bude třeba. Vždy měl jen silné řeči, ale skutek utek...


Mám pocit, že to vyhovuje v podstatě všem, vyjma obavytel Evropy. Bažina o to usiluje otevřeně. GP se to hodí také. Čína (...a GP) to pouze uvítá. Chystají ji na roli vůdce a technologického lídra, nějakou vyspělou Evropu nemůže potřebovat. A na technickou inteligenci z EU tam již čekají ta postavená města. Chápu, že by proti nebylo ani Rusko. Z jiného důvodu: slabá Evropa ho nebude ohrožovat tak, jako ta silná. Zkušeností s ní mají na tisíc let.... Zbytku světa se to asi vyhne. Zřejmě i proto ta daň na "podniky vyvážející do EU neekologicky vyráběné průmyslové produkty". Bohužel jsme pohůnci Západu. Jsem zvědav na Babiše, jak stáhne ocas a odhlasuje, co bude třeba. Vždy měl jen silné řeči, ale skutek utek...

Bohužel jsme pohůnci Západu. Jsem zvědav na Babiše, jak stáhne ocas a odhlasuje, co bude třeba. Vždy měl jen silné řeči, ale skutek utek...


S tím předtím souhlas, ale s tímhle úplně ne. Protože politik nemá příliš možnost řídit strukturně (jsou velice omezené možnosti manévrování). Co je mnohem podstatnější jsou jeho vyhlášení a projevy a tendence, které se snaží podpořit a využít. Takhle to přece nefunguje, že to jak to dopadne závisí na jeho konečném rozhodnutí, to je rozhodnuto předem a pokud se zasazuje o opak musí i čelit a manévrovat k tomu s předstihem (což asi nedělá, spíš kam vítr tam plášť, ale alespoň je chytrý natolik aby bral Zemana velmi vážně).


[quote="pid:24619, uid:372"]Bohužel jsme pohůnci Západu. Jsem zvědav na Babiše, jak stáhne ocas a odhlasuje, co bude třeba. Vždy měl jen silné řeči, ale skutek utek...[/quote] S tím předtím souhlas, ale s tímhle úplně ne. Protože politik nemá příliš možnost řídit strukturně (jsou velice omezené možnosti manévrování). Co je mnohem podstatnější jsou jeho vyhlášení a projevy a tendence, které se snaží podpořit a využít. Takhle to přece nefunguje, že to jak to dopadne závisí na jeho konečném rozhodnutí, to je rozhodnuto předem a pokud se zasazuje o opak musí i čelit a manévrovat k tomu s předstihem (což asi nedělá, spíš kam vítr tam plášť, ale alespoň je chytrý natolik aby bral Zemana velmi vážně).

ale alespoň je chytrý natolik aby bral Zemana velmi vážně).


To je pravda. Osobně si myslím, že to je právě Zeman, který ho drží na uzdě. Ne vždy ho ale Babiš poslechne... nebo jinak, je zatlačen neposlechnout. Na třech židlích se nesedí pohodlně.


[quote="pid:24700, uid:426"]ale alespoň je chytrý natolik aby bral Zemana velmi vážně).[/quote] To je pravda. Osobně si myslím, že to je právě Zeman, který ho drží na uzdě. Ne vždy ho ale Babiš poslechne... nebo jinak, je zatlačen neposlechnout. Na třech židlích se nesedí pohodlně.

To, co se děje, je součástí dlouhodobého plánu. Upozorňuji ne proto, abych "děsila" či malovala nějaké scénáře, prosím. Popisuju realitu - to co chtějí "ti oni". Směřuje to v podstatě ke scénáři Hunger games, psala jsem už před lety a doporučuju se na tu sérii podívat. Poskytuje obraz budoucnosti dle "nich".
Podstata plánu je o rozdělení světa do několika zón, kde každá ta zóna je stupínek pyramidy a podle úrovně také vypadá život obyvatel. A my, naše území (úmyslně nepíšu republika), do horních pater nepatříme.


K té "uhlíkové dani" se druží další a další poplatky, kde cílem ani zdaleka není ekologie, ale přerozdělování peněz. Ta vyšší patra přeci musí mít jiný standart, než ta nižší. Nepovedlo se (zatím) ovládnout Rusko a drancovat jeho zdroje - takže se urychleně přistupuje na záložní plán. Opakuji - vše jen proto, aby se prodloužil "sladký život" vyšším pyramidálním vrstvám. No a otroci aby zůstali co nejvíc ožebračení, právě proto, aby neměli moc na výběr.


Před pár měsíci hýbala médii "věc kůrovec", nyní převálcovaná kovidem. Ale - ono se stále těží a stále se vyváží naše dřevo, někde z lesa zbyl jen dvoumetrový pás podle silnice. Když se zamyslíme, proč vůbec ke kalamitě došlo (dobrých objasnění je na netu dost), když nás kůrovec provází už tisíce let, proč se nedodržují úplně základní pravidla pro nerozšiřování kůrovce, proč se kácí i naprosto zdravé stromy a proč u nás stále neklesá cena dřeva, ač se vyváží za směšnou cenu - pak nás důvod napadne. A nepotřebujeme k tomu "analytika".


To, co se děje, je součástí dlouhodobého plánu. Upozorňuji ne proto, abych "děsila" či malovala nějaké scénáře, prosím. Popisuju realitu - to co chtějí "ti oni". Směřuje to v podstatě ke scénáři Hunger games, psala jsem už před lety a doporučuju se na tu sérii podívat. Poskytuje obraz budoucnosti dle "nich". Podstata plánu je o rozdělení světa do několika zón, kde každá ta zóna je stupínek pyramidy a podle úrovně také vypadá život obyvatel. A my, naše území (úmyslně nepíšu republika), do horních pater nepatříme. K té "uhlíkové dani" se druží další a další poplatky, kde cílem ani zdaleka není ekologie, ale přerozdělování peněz. Ta vyšší patra přeci musí mít jiný standart, než ta nižší. Nepovedlo se (zatím) ovládnout Rusko a drancovat jeho zdroje - takže se urychleně přistupuje na záložní plán. Opakuji - vše jen proto, aby se prodloužil "sladký život" vyšším pyramidálním vrstvám. No a otroci aby zůstali co nejvíc ožebračení, právě proto, aby neměli moc na výběr. Před pár měsíci hýbala médii "věc kůrovec", nyní převálcovaná kovidem. Ale - ono se stále těží a stále se vyváží naše dřevo, někde z lesa zbyl jen dvoumetrový pás podle silnice. Když se zamyslíme, proč vůbec ke kalamitě došlo (dobrých objasnění je na netu dost), když nás kůrovec provází už tisíce let, proč se nedodržují úplně základní pravidla pro nerozšiřování kůrovce, proč se kácí i naprosto zdravé stromy a proč u nás stále neklesá cena dřeva, ač se vyváží za směšnou cenu - pak nás důvod napadne. A nepotřebujeme k tomu "analytika".
Upravené 15. 7. 2021 o 11:44

Brusel chce migranty a likvidaci průmyslu. Bude ale muset čelit vzpouře, a to i z… Pobaltí


Bývalý poslanec v Rusku a na Ukrajině Jaroslav Bašta
ve svém komentáři pro První zprávy upozornil na to, že současné vedení Evropské unie již řadu let připravuje zásadní změny v životech všech občanů členských zemí.
Bašta připomněl o ambiciózních plánech,
které představila Evropská komise jako


Green Deal (Zelený úděl).


Varuje, že to skutečně otáčí kormidlo dějin naprosto nečekaným směrem.
„Náš světadíl se během tří čtvrtin století, které uplynuly od skončení 2. světové války, stal nejbohatším a nejpříjemnějším místem pro život na celé Zemi. Zelená revoluce z něj má během jednoho desetiletí udělat cosi na způsob budhistického kláštera plného skromných lidí, kterým nezáleží na majetku, a kteří se stanou vegetariány, aby zachránili planetu před zhoubou z emisí kysličníku uhličitého (CO2),“ nakreslil perspektivy autor příspěvku.
Vysvětlení strategie EU Bašta vysvětluje ideologií, která za touto snahou vedení EU stojí. Ta podle něj „tiše předpokládá, že původní Evropané si uvědomí svůj neodčinitelný dědičný hřích rasismu, imperialismu a průmyslové revoluce a dobrovolně či nedobrovolně ze svých zemí vyvanou a přenechají je těm,
kdo v uplynulých staletích trpěli pod jhem bílého muže“.. .
„Cílem ‚zelené revoluce‘ je podle něj likvidace průmyslu a energetiky ve východní Evropě a posílení pozic Německa a Francie,“ stojí v komentáři.
https://cz.sputniknews.com/20210801/brusel-chce-migranty-a-likvidaci-prumyslu-bude-ale-muset-celit-vzpoure-a-to-i-z-pobalti-15339388.html


### Brusel chce migranty a likvidaci průmyslu. Bude ale muset čelit vzpouře, a to i z… Pobaltí Bývalý poslanec v Rusku a na Ukrajině Jaroslav Bašta ve svém komentáři pro První zprávy upozornil na to, že současné vedení Evropské unie již řadu let připravuje zásadní změny v životech všech občanů členských zemí. Bašta připomněl o ambiciózních plánech, které představila Evropská komise jako ### Green Deal (Zelený úděl). Varuje, že to skutečně otáčí kormidlo dějin naprosto nečekaným směrem. „Náš světadíl se během tří čtvrtin století, které uplynuly od skončení 2. světové války, stal nejbohatším a nejpříjemnějším místem pro život na celé Zemi. Zelená revoluce z něj má během jednoho desetiletí udělat cosi na způsob budhistického kláštera plného skromných lidí, kterým nezáleží na majetku, a kteří se stanou vegetariány, aby zachránili planetu před zhoubou z emisí kysličníku uhličitého (CO2),“ nakreslil perspektivy autor příspěvku. Vysvětlení strategie EU Bašta vysvětluje ideologií, která za touto snahou vedení EU stojí. Ta podle něj „tiše předpokládá, že původní Evropané si uvědomí svůj neodčinitelný dědičný hřích rasismu, imperialismu a průmyslové revoluce a dobrovolně či nedobrovolně ze svých zemí vyvanou a přenechají je těm, kdo v uplynulých staletích trpěli pod jhem bílého muže“.. . „Cílem ‚zelené revoluce‘ je podle něj likvidace průmyslu a energetiky ve východní Evropě a posílení pozic Německa a Francie,“ stojí v komentáři. https://cz.sputniknews.com/20210801/brusel-chce-migranty-a-likvidaci-prumyslu-bude-ale-muset-celit-vzpoure-a-to-i-z-pobalti-15339388.html

Ne jenom zelená revoluce i nápad společné minimální mzdy pro celou EU je cesta k likvidaci hospodářství zejména ekonomicky slabších zemí EU


Ne jenom zelená revoluce i nápad společné minimální mzdy pro celou EU je cesta k likvidaci hospodářství zejména ekonomicky slabších zemí EU

Čtvrtá říše dělá přesně to , proč byla založena . Je to jen nástroj . Přestaňme se tomu divit .
Buďto nástroj usekneme , i s rukou která ho drží , nebo jej převezmeme a zde si dovolím použít starší pravdivý slogan : Překováme děla na pluhy .
A ty zmetky ze čtvrté říše do těchto pluhů zapřáhneme , za práskání bičů .


Čtvrtá říše dělá přesně to , proč byla založena . Je to jen nástroj . Přestaňme se tomu divit . Buďto nástroj usekneme , i s rukou která ho drží , nebo jej převezmeme a zde si dovolím použít starší pravdivý slogan : Překováme děla na pluhy . A ty zmetky ze čtvrté říše do těchto pluhů zapřáhneme , za práskání bičů .

Je to zápas o prežitie,paradoxne o prežitie tohto typu poslednej,duchovne najnižšej ľudskej civilizácie(pravdep.im stačí v minimálnom kvantitatívnom vyvolenom množstve),taktiež o prežitie a zachovanie planéty,animálnej prírody,divočiny...o nenapredovanie,vykorenenie duchovnosti a vyššieho uvedomenia smerom k animalite a navrátenia sa ďaleko naspäť,udržiavanie ľudstva v negatívnych vygenerovaných stavoch(chaos,nespravodlivosť,nesloboda,strach, utrpenie,nepravdy,lži, nenávisť,nevedomosť,hlúposť,apatia atď.)....lebo ďalšia éra má stáť na úplne iných základoch.


Je to zápas o prežitie,paradoxne o prežitie tohto typu poslednej,duchovne najnižšej ľudskej civilizácie(pravdep.im stačí v minimálnom kvantitatívnom vyvolenom množstve),taktiež o prežitie a zachovanie planéty,animálnej prírody,divočiny...o nenapredovanie,vykorenenie duchovnosti a vyššieho uvedomenia smerom k animalite a navrátenia sa ďaleko naspäť,udržiavanie ľudstva v negatívnych vygenerovaných stavoch(chaos,nespravodlivosť,nesloboda,strach, utrpenie,nepravdy,lži, nenávisť,nevedomosť,hlúposť,apatia atď.)....lebo ďalšia éra má stáť na úplne iných základoch.

Ono není jisté, jestli tady nějaká EU za pár let bude. A my budem časem v jiné evropské unii (EAEU).


Ono není jisté, jestli tady nějaká EU za pár let bude. A my budem časem v jiné evropské unii (EAEU).

To, co se děje, je součástí dlouhodobého plánu
Pěkně nám to všem Lin složila. A teď já...
Snad jen slepý dneska nevidí, že se na nás někdo žene s klackem a křičíte..někdo se žene s klackem.


  • Pravidla boje, třeba toho ruskýho, když je střet ne-vyhnutelný připravit se na úder, z něj získat aspoň část energie. To jde blbě, když křičíte. A jak na vás běží, máte dost času odhadnout jeho "váhovou" kategorii a z motoriky jak je na tom s biomechanikou. To jde taky blbě, když křičíte. Zvolíte cílový vektor odražení-znehybnění-eliminace a vypracujete strategii, kterou začnete realizovat. Když křičíte, zvyšujete riziko, že uděláte chybu

[quote="pid:24720, uid:203"]To, co se děje, je součástí dlouhodobého plánu[/quote]Pěkně nám to všem Lin složila. A teď já... Snad jen slepý dneska nevidí, že se na nás někdo žene s klackem a křičíte..někdo se žene s klackem. - Pravidla boje, třeba toho ruskýho, když je střet ne-vyhnutelný připravit se na úder, z něj získat aspoň část energie. To jde blbě, když křičíte. A jak na vás běží, máte dost času odhadnout jeho "váhovou" kategorii a z motoriky jak je na tom s biomechanikou. To jde taky blbě, když křičíte. Zvolíte cílový vektor odražení-znehybnění-eliminace a vypracujete strategii, kterou začnete realizovat. Když křičíte, zvyšujete riziko, že uděláte chybu

Vedi.Vini......

Upravené 2. 8. 2021 o 15:02

EU začne financovat média, oznámila Jourová.
Mají podpořit přístup občanů ke spolehlivým informacím
https://cz.sputniknews.com/20210802/eu-zacne-financovat-media-oznamila-jourova-maji-podporit-pristup-obcanu-ke-spolehlivym-informacim-15360334.html


EU začne financovat média, oznámila Jourová. Mají podpořit přístup občanů ke spolehlivým informacím https://cz.sputniknews.com/20210802/eu-zacne-financovat-media-oznamila-jourova-maji-podporit-pristup-obcanu-ke-spolehlivym-informacim-15360334.html

Pravidla boje, třeba toho ruskýho, když je střet ne-vyhnutelný připravit se na úder, z něj získat aspoň část energie.
когда драка неиэбежна ...


[quote="pid:27907, uid:190"]Pravidla boje, třeba toho ruskýho, když je střet ne-vyhnutelný připravit se na úder, z něj získat aspoň část energie.[/quote]когда драка неиэбежна ...

EU začne financovat média, oznámila Jourová.
Mají podpořit přístup občanů ke spolehlivým informacím


Takže najtupšia EU propaganda, ktorá vo svojej tuposti predčí aj tú z spred 1989 v Sovietskej pravde...


[quote="pid:27994, uid:78"]EU začne financovat média, oznámila Jourová. Mají podpořit přístup občanů ke spolehlivým informacím[/quote] Takže najtupšia EU propaganda, ktorá vo svojej tuposti predčí aj tú z spred 1989 v Sovietskej pravde...

Moderátor

problem je, ze platit to budeme my a to aj formou tych hlupych novych dlhov, co nabera EU v mene clenskych statov a mina to na hluposti


problem je, ze platit to budeme my a to aj formou tych hlupych novych dlhov, co nabera EU v mene clenskych statov a mina to na hluposti

Takže najtupšia EU propaganda, ktorá vo svojej tuposti predčí aj tú z spred 1989 v Sovietskej pravde...

Financovanie eu propagandy uz bezi niekolko 10-tok rokov. To nevidite ake temy su v mediach? Eu v podobe Jourove uz ide na doraz, kedze uz takto "na hulvata" bez skrupuli oznamila ze idu podporovat tie "spravne" infirmacie.


[quote="pid:28016, uid:7"]Takže najtupšia EU propaganda, ktorá vo svojej tuposti predčí aj tú z spred 1989 v Sovietskej pravde...[/quote] Financovanie eu propagandy uz bezi niekolko 10-tok rokov. To nevidite ake temy su v mediach? Eu v podobe Jourove uz ide na doraz, kedze uz takto "na hulvata" bez skrupuli oznamila ze idu podporovat tie "spravne" infirmacie.

kedze uz takto "na hulvata" bez skrupuli oznamila ze idu podporovat tie "spravne" infirmacie.


a doteraz aké informácie financovali? Tie "nesprávne"? Na tento rozpor medzi realitou a mejnstrímovým hnojom doplatili aj komančovia, zjavne sa táto zberba nepoučila.


[quote="pid:28454, uid:248"]kedze uz takto "na hulvata" bez skrupuli oznamila ze idu podporovat tie "spravne" infirmacie.[/quote] a doteraz aké informácie financovali? Tie "nesprávne"? Na tento rozpor medzi realitou a mejnstrímovým hnojom doplatili aj komančovia, zjavne sa táto zberba nepoučila.

Belgický ideológ eurointegrácie Guy Verhofstadt navrhuje zmenu metodiky medailovej bilancie na Olympiáde tak, aby EÚ figurovala na prvom mieste
https://www.hlavnespravy.sk/belgicky-ideolog-eurointegracie-guy-verhofstadt-navrhuje-zmenu-metodiky-medailovej-bilancie-na-olympiade-tak-aby-eu-figurovala-na-prvom-mieste/2635156


Belgický ideológ eurointegrácie Guy Verhofstadt navrhuje zmenu metodiky medailovej bilancie na Olympiáde tak, aby EÚ figurovala na prvom mieste https://www.hlavnespravy.sk/belgicky-ideolog-eurointegracie-guy-verhofstadt-navrhuje-zmenu-metodiky-medailovej-bilancie-na-olympiade-tak-aby-eu-figurovala-na-prvom-mieste/2635156

Pridávam analýzu, Uhrík dal vo svojom statuse link. Je vcelku zaujímavá. Vyberám odsek týkajúci sa Únie.


https://geopoliticalfutures.com/the-road-to-2040-a-summary-of-the-forecast/
Cesta do roku 2040: súhrn našich predpovedí.


V Európe sa Európska únia ako inštitúcia zrúti alebo predefinuje ako skromnejšia obchodná zóna, ktorá bude zahŕňať menšiu časť kontinentu. Súčasná štruktúra voľného obchodu je neudržateľná, pretože jej členovia, najmä Nemecko, sú príliš závislí na exporte. Vďaka tejto závislosti sú tieto ekonomiky mimoriadne citlivé na kolísanie dopytu mimo vlastných hraníc. Nemecko je najzraniteľnejšou krajinou a v dôsledku nevyhnutných výkyvov na exportnom trhu dôjde k ekonomickému poklesu. V dôsledku toho bude Nemecko do roku 2040 druhou mocnosťou v Európe. Jeho pokles bude ovplyvnený aj ďalšími krajinami západnej Európy, v dôsledku čoho sa stredná Európa a najmä Poľsko stanú hlavnou a aktívnou veľmocou.


Pridávam analýzu, Uhrík dal vo svojom statuse link. Je vcelku zaujímavá. Vyberám odsek týkajúci sa Únie. https://geopoliticalfutures.com/the-road-to-2040-a-summary-of-the-forecast/ Cesta do roku 2040: súhrn našich predpovedí. V Európe sa Európska únia ako inštitúcia zrúti alebo predefinuje ako skromnejšia obchodná zóna, ktorá bude zahŕňať menšiu časť kontinentu. Súčasná štruktúra voľného obchodu je neudržateľná, pretože jej členovia, najmä Nemecko, sú príliš závislí na exporte. Vďaka tejto závislosti sú tieto ekonomiky mimoriadne citlivé na kolísanie dopytu mimo vlastných hraníc. Nemecko je najzraniteľnejšou krajinou a v dôsledku nevyhnutných výkyvov na exportnom trhu dôjde k ekonomickému poklesu. V dôsledku toho bude Nemecko do roku 2040 druhou mocnosťou v Európe. Jeho pokles bude ovplyvnený aj ďalšími krajinami západnej Európy, v dôsledku čoho sa stredná Európa a najmä Poľsko stanú hlavnou a aktívnou veľmocou.

v dôsledku čoho sa stredná Európa a najmä Poľsko stanú hlavnou a aktívnou veľmocou.


To Polsko mi nesedí, to spíše bude něčí přání než skutečnost. Pokud ve střední Evropě vznikne nějaká bloková struktura je předurčena formovat Evropu, mohl by to být třeba blok postavený na základech Velké Moravy.


"Každý chvilku tahá pilku" - to je objektivní danost.


Konglomerát - za cenu velkého utrpení a zmatků ve společnosti určuje GP, kdo bude tahat pilku (přesouvá centra řízení), protože GP si je vědom té objektivní danosti, Bůh nastavil pravidla, aby se vyvíjeli všichni a ne aby si někdo dělal byznys na "věčné časy", GP se to snaží "očůrat".


Bloková struktura - tam tahá ten, kdo má zrovna na to sílu bez většího násilí a boje o to kdo tou pilkou bude tedy tahat.


[quote="pid:29487, uid:94"]v dôsledku čoho sa stredná Európa a najmä Poľsko stanú hlavnou a aktívnou veľmocou.[/quote] To Polsko mi nesedí, to spíše bude něčí přání než skutečnost. Pokud ve střední Evropě vznikne nějaká bloková struktura je předurčena formovat Evropu, mohl by to být třeba blok postavený na základech Velké Moravy. "Každý chvilku tahá pilku" - to je objektivní danost. Konglomerát - za cenu velkého utrpení a zmatků ve společnosti určuje GP, kdo bude tahat pilku (přesouvá centra řízení), protože GP si je vědom té objektivní danosti, Bůh nastavil pravidla, aby se vyvíjeli všichni a ne aby si někdo dělal byznys na "věčné časy", GP se to snaží "očůrat". Bloková struktura - tam tahá ten, kdo má zrovna na to sílu bez většího násilí a boje o to kdo tou pilkou bude tedy tahat.
Upravené 14. 8. 2021 o 12:04

To je těch slíbených třicet stříbrných ,,pro generačně parazitickou neelitní polskou chásku , která pro tuto vidinu opakovaně ničí polský národ .
Kyselé hrozny .


To je těch slíbených třicet stříbrných ,,pro generačně parazitickou neelitní polskou chásku , která pro tuto vidinu opakovaně ničí polský národ . Kyselé hrozny .

Uhrik skor prijal Friedmanovu prognozu, bola teraz nedavno vo viacerych mediach publikovana, Cina a Rusko sa bud rozpadnu, stanu bezvyznamnymi alebo upozadia, USA sice cuvnu do uzadia ale svoj statut velmoci si udrzia a budu dalej tahat gastany cudzimi rukami....a celkovo aby Polsko, ktore nema ani silne rozvinuty priemysel a je zavisle znacne na dotaciach z EU tromflo Nemecko (ktore bude mat teraz aj nezavisly zdroj plynu na rozdiel od Polska) sa mi nezda....celkovo mi to pride "co sa babe chcelo, to sa jej prisnilo". Polsko bude mat problemy aj s elektrinou, jadrovka je vo vzduchu, uholne elektrarne su povinni ukoncit prevadzku v relativne skorej dobe, plyn nemaju....a ak nemas lacny zdroj elektriny, na zaklade coho budes hlavnou a aktivnou velmocou?


Uhrik skor prijal Friedmanovu prognozu, bola teraz nedavno vo viacerych mediach publikovana, Cina a Rusko sa bud rozpadnu, stanu bezvyznamnymi alebo upozadia, USA sice cuvnu do uzadia ale svoj statut velmoci si udrzia a budu dalej tahat gastany cudzimi rukami....a celkovo aby Polsko, ktore nema ani silne rozvinuty priemysel a je zavisle znacne na dotaciach z EU tromflo Nemecko (ktore bude mat teraz aj nezavisly zdroj plynu na rozdiel od Polska) sa mi nezda....celkovo mi to pride "co sa babe chcelo, to sa jej prisnilo". Polsko bude mat problemy aj s elektrinou, jadrovka je vo vzduchu, uholne elektrarne su povinni ukoncit prevadzku v relativne skorej dobe, plyn nemaju....a ak nemas lacny zdroj elektriny, na zaklade coho budes hlavnou a aktivnou velmocou?
Upravené 16. 8. 2021 o 13:59

Jak lez tomu dokonale připravenému scénáři čelit? (depopulace, rozklad sociálních systémů, degradace průmyslu, degradace energetiky, degradace zemědělství...)
Shodneme se, že proti Evropě stojí zájmy bažiny, GP, určitých klanů Číny, Íránu... Od současného vedení EU nelze nápravu očekávat, naopak pracuje proti nám (národům). To je pro osud EU v dnešní podobě určující. Dokud se EU nerozpadne, racionalita nedostane prostor k záchraně.
Bez spojenců je záchrana izolované Evropy nereálná. Jediným velkým spojencem, který se nabízí je Rusko. Proto ta mediální rusofobie. Také tvorba nových bloků spolupráce je velmi důležitá, ale zatím vidíme, že je účinně blokována.
Rusko to jasně chápe a nabízí pomocnou ruku Německu. To je základ pro mír a přežití Evropy. My jsme v této hře také důležití, proto tak tvrdý boj u nás a na Slovensku.
Pokud to lidi nepochopí, nejde s tím moc dělat, než se začít každý individuálně a lépe komunitně připravovat. A samozřejmě šířit informace.


Jak lez tomu dokonale připravenému scénáři čelit? (depopulace, rozklad sociálních systémů, degradace průmyslu, degradace energetiky, degradace zemědělství...) Shodneme se, že proti Evropě stojí zájmy bažiny, GP, určitých klanů Číny, Íránu... Od současného vedení EU nelze nápravu očekávat, naopak pracuje proti nám (národům). To je pro osud EU v dnešní podobě určující. Dokud se EU nerozpadne, racionalita nedostane prostor k záchraně. Bez spojenců je záchrana izolované Evropy nereálná. Jediným velkým spojencem, který se nabízí je Rusko. Proto ta mediální rusofobie. Také tvorba nových bloků spolupráce je velmi důležitá, ale zatím vidíme, že je účinně blokována. Rusko to jasně chápe a nabízí pomocnou ruku Německu. To je základ pro mír a přežití Evropy. My jsme v této hře také důležití, proto tak tvrdý boj u nás a na Slovensku. Pokud to lidi nepochopí, nejde s tím moc dělat, než se začít každý individuálně a lépe komunitně připravovat. A samozřejmě šířit informace.
3.11k
22
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept