Egregoriálno-matričné riadenie
Nástenná maľba Georga Floyda zničená bleskom

Somarinka, ale príznačná.


Nástenná maľba Georga Floyda v Tolede, Ohio, spotené štáty, ktorú realizovali približne pred rokom, bola včera asi o 16:30 miestneho času zničená bleskom. Priamy zásah!


pred
60eebccc3b5a8


po
60eebd1808141


Somarinka, ale príznačná. Nástenná maľba Georga Floyda v Tolede, Ohio, spotené štáty, ktorú realizovali približne pred rokom, bola včera asi o 16:30 miestneho času zničená bleskom. Priamy zásah! **pred** ![60eebccc3b5a8](serve/attachment&path=60eebccc3b5a8) **po** ![60eebd1808141](serve/attachment&path=60eebd1808141)

Bleskom?
Tak to mi je uprimne luto


takýto koment by som napísala aj ja. Taká správna dávka irónie, teda aspoň na mna to tak pôsobí.


[quote="pid:24575, uid:492"]Bleskom? Tak to mi je uprimne luto[/quote] takýto koment by som napísala aj ja. Taká správna dávka irónie, teda aspoň na mna to tak pôsobí.

Normálka, to bol určite Thor z marveloviek. 😉


Normálka, to bol určite Thor z marveloviek.

Moderátor

neverím na hoax s bleskom. evidentne nejakí zlí beloši uniesli lietadlo a narazili tam ako do pentagóňu. vidno tam dieru a veľa sutiny


neverím na hoax s bleskom. evidentne nejakí zlí beloši uniesli lietadlo a narazili tam ako do pentagóňu. vidno tam dieru a veľa sutiny

Když bourat sochy, tak všem!!!
Žádný rasizmus.


Když bourat sochy, tak všem!!! Žádný rasizmus.

Nástenná maľba Georga Floyda v Tolede, Ohio, spotené štáty, ktorú realizovali približne pred rokom, bola včera asi o 16:30 miestneho času zničená bleskom. Priamy zásah!

Ať už to blesk byl nebo nebyl, stejně je to optimistická zpráva.


[quote="pid:24574, uid:378"]Nástenná maľba Georga Floyda v Tolede, Ohio, spotené štáty, ktorú realizovali približne pred rokom, bola včera asi o 16:30 miestneho času zničená bleskom. Priamy zásah![/quote] Ať už to blesk byl nebo nebyl, stejně je to optimistická zpráva.

Priamy zásah!


Pri bližšom pohľade na obe fotografie je zrejmé, že ide o vážne varovanie. Navôkol podstatne vyššie predmety, ktoré blesk priťahuje, stromy, stožiar. Napriek tomu trafilo podobizeň kriminálnika, ktorého jediným prínosom pre ľudstvo bolo, že sa predávkoval. Keď neposlúžil ako živý, tak močiaru ako mŕtvy spravil medvediu službu. A že ten blesk vedel presne kopírovať tvár je tiež veľmi signifikantné.


Toto je výstraha z miest najvyšších!


[quote="pid:24574, uid:378"]Priamy zásah![/quote] Pri bližšom pohľade na obe fotografie je zrejmé, že ide o vážne varovanie. Navôkol podstatne vyššie predmety, ktoré blesk priťahuje, stromy, stožiar. Napriek tomu trafilo podobizeň kriminálnika, ktorého jediným prínosom pre ľudstvo bolo, že sa predávkoval. Keď neposlúžil ako živý, tak močiaru ako mŕtvy spravil medvediu službu. A že ten blesk vedel presne kopírovať tvár je tiež veľmi signifikantné. Toto je výstraha z miest najvyšších!
1.12k
9
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept