Zahraničná politika
Protesty v Jižní Africe

Protesty v Jižní Africe
https://colonelcassad.livejournal.com/6906661.html


"Asi 50 lidí bylo zabito během policejních a armádních zásahů proti masovým protestům v Jižní Africe, kde vyšly davy občanů do ulic na protest proti zatčení a uvěznění bývalého prezidenta Jacoba Zumy, který je ze strany úřadujících úřadů obviněn z četných činů korupce. Občané, kteří s touto interpretací obrazu Zumy nesouhlasili, vyšli do ulic a požadovali propuštění Zumy (stejně jako zmírnění protikoronových opatření), což vedlo ke střetům s policií a loupežím (supermarkety, obchody, krevní banky a dokonce pohřební ústavy byly vypleněny). Policie a vojáci zahájili palbu... "


Protesty v Jižní Africe https://colonelcassad.livejournal.com/6906661.html "Asi 50 lidí bylo zabito během policejních a armádních zásahů proti masovým protestům v Jižní Africe, kde vyšly davy občanů do ulic na protest proti zatčení a uvěznění bývalého prezidenta Jacoba Zumy, který je ze strany úřadujících úřadů obviněn z četných činů korupce. Občané, kteří s touto interpretací obrazu Zumy nesouhlasili, vyšli do ulic a požadovali propuštění Zumy (stejně jako zmírnění protikoronových opatření), což vedlo ke střetům s policií a loupežím (supermarkety, obchody, krevní banky a dokonce pohřební ústavy byly vypleněny). Policie a vojáci zahájili palbu... "

https://www.youtube.com/watch?v=Mrw-CbjpGfQ


https://www.youtube.com/watch?v=dzGKbRv_odY
BBC
Komise Africké unie odsoudila násilí v Jižní Africe, které si vyžádalo 72 mrtvých.


Protesty proti uvěznění bývalého prezidenta Jacoba Zumy
se v některých provinciích proměnily v rabování a ničení majetku.


„Předseda [komise AU] Moussa Faki Mahamat nejsilněji odsuzuje nárůst násilí,
který vyústil ve smrt civilistů
a děsivé scény rabování veřejného a soukromého majetku,“ uvedla komise
ve svém prohlášení.


Do boje proti násilí byla nasazena armáda a tisíce lidí byly zatčeny.


„Předseda požaduje naléhavé nastolení pořádku, míru a stability v zemi při plném respektování právního státu,“ uvádí se v prohlášení.
Řekl, že neřešení krize bude mít v zemi a regionu „závažné dopady“.
https://www.bbc.com/news/topics/cq23pdgvyl7t/south-africa


https://www.youtube.com/watch?v=Mrw-CbjpGfQ https://www.youtube.com/watch?v=dzGKbRv_odY BBC Komise Africké unie odsoudila násilí v Jižní Africe, které si vyžádalo 72 mrtvých. Protesty proti uvěznění bývalého prezidenta Jacoba Zumy se v některých provinciích proměnily v rabování a ničení majetku. „Předseda [komise AU] Moussa Faki Mahamat nejsilněji odsuzuje nárůst násilí, který vyústil ve smrt civilistů a děsivé scény rabování veřejného a soukromého majetku,“ uvedla komise ve svém prohlášení. Do boje proti násilí byla nasazena armáda a tisíce lidí byly zatčeny. „Předseda požaduje naléhavé nastolení pořádku, míru a stability v zemi při plném respektování právního státu,“ uvádí se v prohlášení. Řekl, že neřešení krize bude mít v zemi a regionu „závažné dopady“. https://www.bbc.com/news/topics/cq23pdgvyl7t/south-africa

Matka shodila dítě z hořící budovy. Všude kolem se rabovalo
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/video-matka-vyhodila-sve-dite-z-patrove-budovy-aby-ho-zachra/r~0f8c912ee4a011eb966d0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne


Matka shodila dítě z hořící budovy. Všude kolem se rabovalo https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/video-matka-vyhodila-sve-dite-z-patrove-budovy-aby-ho-zachra/r~0f8c912ee4a011eb966d0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne

Armáda JAR povoláva dnes ráno všetkých záložníkov. Hustne to.
60ef6c801e0b4


Armáda JAR povoláva dnes ráno **všetkých záložníkov**. Hustne to. ![60ef6c801e0b4](serve/attachment&path=60ef6c801e0b4)

V niektorých krajinách sa protestuje rovnako. V Spojených štátoch amerických, vo Francúzsku a aj v Juhoafrickej republike. Čo vedie týchto ľudí k páleniu (anglicky burning), rabovaniu (anglicky looting) a dokonca k vraždeniu (anglicky murdering)? Vyššia inteligencia? Schopnosť ovládať svoje emócie? Pracovitosť a usilovnosť? Čo majú títo ľudia spoločné? Ďalšia záhada, ktorú nedokážem vyriešiť. smile


V niektorých krajinách sa protestuje rovnako. V Spojených štátoch amerických, vo Francúzsku a aj v Juhoafrickej republike. Čo vedie týchto ľudí k páleniu (anglicky burning), rabovaniu (anglicky looting) a dokonca k vraždeniu (anglicky murdering)? Vyššia inteligencia? Schopnosť ovládať svoje emócie? Pracovitosť a usilovnosť? Čo majú títo ľudia spoločné? Ďalšia záhada, ktorú nedokážem vyriešiť. :(
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Čo majú títo ľudia spoločné?


To vědí i děti (tam, kde se učí základy KSB, už taková místa existují).


Mají nelidský typ psychiky, nedokončený nebo zvrácený do nepřirozena.


Poznámka:
vývoj psychiky:
zvíře - instinkty (výchozí bod)
biorobot - působení kultury a vzdělávání
démon - vědomá práce na sobě (bez vlastního úsilí to nejde)
člověk - práce dokončena
S tím, že existuje přepínání, kdy přechází psychika v čase do různých stavů (typů - v umění zobrazováno např. Jekyl-Hyde). Asi skoro v každém je kousek člověka. Plně rozvinutý člověk zůstává v typu člověk stále a i pod velkým tlakem se nemění ve zvířecí.


cíl dle KSB je, aby většina populace dosáhla typu člověk již na prahu dospělosti


[quote="pid:24701, uid:623"]Čo majú títo ľudia spoločné?[/quote] To vědí i děti (tam, kde se učí základy KSB, už taková místa existují). Mají nelidský typ psychiky, nedokončený nebo zvrácený do nepřirozena. Poznámka: vývoj psychiky: zvíře - instinkty (výchozí bod) biorobot - působení kultury a vzdělávání démon - vědomá práce na sobě (bez vlastního úsilí to nejde) člověk - práce dokončena S tím, že existuje přepínání, kdy přechází psychika v čase do různých stavů (typů - v umění zobrazováno např. Jekyl-Hyde). Asi skoro v každém je kousek člověka. Plně rozvinutý člověk zůstává v typu člověk stále a i pod velkým tlakem se nemění ve zvířecí. cíl dle KSB je, aby většina populace dosáhla typu člověk již na prahu dospělosti
Upravené 15. 7. 2021 o 14:32

Mají nelidský typ psychiky, nedokončený nebo zvrácený do nepřirozena.


Táto všeobecná poučka nedostatočne, alebo dokonca vôbec nevysvetľuje, prečo sú si protesty práve v týchto troch krajinách tak neuveriteľne podobné. Za tým bude ešte niečo iné.


[quote="pid:24703, uid:426"]Mají nelidský typ psychiky, nedokončený nebo zvrácený do nepřirozena.[/quote] Táto všeobecná poučka nedostatočne, alebo dokonca vôbec nevysvetľuje, prečo sú si protesty práve v týchto troch krajinách tak neuveriteľne podobné. Za tým bude ešte niečo iné.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 15. 7. 2021 o 09:36

Za tým bude ešte niečo iné.


V tom případě jsem otázku nepochopil správně. Konkrétní příčiny jsem nezkoumal, ale řadím do procesu likvidace USA (nad)státních a jejich přisluhovačů, kteří neumí řídit na vyšších prioritách umí pouze vyvolávat napětí a konflikty, teď když jim GP přestal napovídat kde to mají spustit, tak na slepo rozhoupávají loď(lidstvo) kde jenom trochu jde. Tím si jenom urychlují svůj konec, který bude více krvavější, protože jakmile bude potápějící se loď zabezpečena, tak všichni co hasili si to půjdou vyřídit s těmi co se snažili loď potopit.


[quote="pid:24706, uid:623"]Za tým bude ešte niečo iné.[/quote] V tom případě jsem otázku nepochopil správně. Konkrétní příčiny jsem nezkoumal, ale řadím do procesu likvidace USA (nad)státních a jejich přisluhovačů, kteří neumí řídit na vyšších prioritách umí pouze vyvolávat napětí a konflikty, teď když jim GP přestal napovídat kde to mají spustit, tak na slepo rozhoupávají loď(lidstvo) kde jenom trochu jde. Tím si jenom urychlují svůj konec, který bude více krvavější, protože jakmile bude potápějící se loď zabezpečena, tak všichni co hasili si to půjdou vyřídit s těmi co se snažili loď potopit.
Upravené 15. 7. 2021 o 14:28
882
7
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept