Zdravie a záhrada
Bilzovo nové léčení přirozené

Pridávam sa taktiež k výzve: "Pomocnú ruku hľadaj na konci svojej paže".


Názov knihy:
Bilzovo nové léčení přirozené 1
Bilzovo nové léčení přirozené 2
Rok vydání: 1901
Popis: "Kniha náučná i ukazatel léčení přirozeného i zdravovědy od F.E.Bilze
Odkaz:
https://ulozto.cz/tamhle/M3BmxEaIGT4G/name/Nahrano-13-7-2021-v-12-29-13?view=gallery#!ZGIyZmR2Awt0Amp5MzH0BQHkL2EuBHp0IRqkEID0HHVkowqwAN==


Myslím že táto publikácia je mimoriadne vydarená. Akiste preto mala na začiatku minulého storočia taký úspech a množstvo predaných exemplárov. Dnešný čitateľ tam nájde mnoho "zabudnutých" terapii a spôsobov liečenia bežných i menej bežných zdravotných neduhov.
Nie sú to "profesionálne" fotokópie skenerom, ale prefotené stránky fotoaparátom na statíve. Šlo to týmto spôsobom oveľa rýchlejšie, čo pri obsažnosti tohto diela je obrovská úspora času.


Pridávam sa taktiež k výzve: "Pomocnú ruku hľadaj na konci svojej paže". Názov knihy: Bilzovo nové léčení přirozené 1 Bilzovo nové léčení přirozené 2 Rok vydání: 1901 Popis: "Kniha náučná i ukazatel léčení přirozeného i zdravovědy od F.E.Bilze Odkaz: https://ulozto.cz/tamhle/M3BmxEaIGT4G/name/Nahrano-13-7-2021-v-12-29-13?view=gallery#!ZGIyZmR2Awt0Amp5MzH0BQHkL2EuBHp0IRqkEID0HHVkowqwAN== Myslím že táto publikácia je mimoriadne vydarená. Akiste preto mala na začiatku minulého storočia taký úspech a množstvo predaných exemplárov. Dnešný čitateľ tam nájde mnoho "zabudnutých" terapii a spôsobov liečenia bežných i menej bežných zdravotných neduhov. Nie sú to "profesionálne" fotokópie skenerom, ale prefotené stránky fotoaparátom na statíve. Šlo to týmto spôsobom oveľa rýchlejšie, čo pri obsažnosti tohto diela je obrovská úspora času.
381
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept