Egregoriálno-matričné riadenie
V kempu Radava na Orlíku hořelo jedenáct karavanů.

V pondělí 12. července přijali v 22:20 hodin jihočeští hasiči na tísňovou linku 112 informaci o požáru karavanů v kempu Radava u Orlické přehrady v katastru obce Kovářov.
https://strakonicky.denik.cz/pozary/obrazem-v-kempu-radava-u-orliku-horelo-jedenact-karavanu-20210713.html?gnews


V kempu Radava na Orlíku hořelo jedenáct karavanů. Na místě byly děti, nikdo se nezranil
„Hasiči nakonec likvidovali požár 11 karavanů, jednoho obytného vozu značky Avia a osobního auta značky Škoda Yeti.
Požár zasáhnul les na ploše přibližně 70 krát 70 metrů,“
uvedla na webu mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.
Hasiči na místě vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu,
požár nakonec zlikvidovali ve 3:21.
Zasahovalo deset cisteren a čtyři dopravní auta.
Policie místo hlídá. „Až to bude bezpečné, půjdeme dopoledne na místo i se psy, kvůli ohledání. Žádná zranění nejsou. Naštěstí v (karavanech) nebyli lidé, odjeli před tím,“ řekla policejní mluvčí.


https://www.lidovky.cz/domov/v-kempu-radava-na-orliku-horelo-sedm-karavanu-nikdo-se-nezranil.A210713_080020_ln_domov_litsp


Vodní nádrž Orlík je součást Vltavské kaskády v jižních a středních Čechách.
Byla vybudována v letech 1954–1961 a přehradila tok řeky Vltavy u Solenice na Příbramsku.
Nese jméno zámku Orlík, který kdysi vystupoval na skále nad hlubokým údolím Vltavy a dnes se nachází jen pár metrů nad hladinou přehradního jezera.
http://www.schwarzenberg.cz/panstvi-orlik/o-panstvi-orlik
Schwarzenbergovi teče do bot . . .


V pondělí 12. července přijali v 22:20 hodin jihočeští hasiči na tísňovou linku 112 informaci o požáru karavanů v kempu Radava u Orlické přehrady v katastru obce Kovářov. https://strakonicky.denik.cz/pozary/obrazem-v-kempu-radava-u-orliku-horelo-jedenact-karavanu-20210713.html?gnews V kempu Radava na Orlíku hořelo jedenáct karavanů. Na místě byly děti, nikdo se nezranil „Hasiči nakonec likvidovali požár 11 karavanů, jednoho obytného vozu značky Avia a osobního auta značky Škoda Yeti. Požár zasáhnul les na ploše přibližně 70 krát 70 metrů,“ uvedla na webu mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů. Hasiči na místě vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu, požár nakonec zlikvidovali ve 3:21. Zasahovalo deset cisteren a čtyři dopravní auta. Policie místo hlídá. „Až to bude bezpečné, půjdeme dopoledne na místo i se psy, kvůli ohledání. Žádná zranění nejsou. Naštěstí v (karavanech) nebyli lidé, odjeli před tím,“ řekla policejní mluvčí. https://www.lidovky.cz/domov/v-kempu-radava-na-orliku-horelo-sedm-karavanu-nikdo-se-nezranil.A210713_080020_ln_domov_litsp Vodní nádrž Orlík je součást Vltavské kaskády v jižních a středních Čechách. Byla vybudována v letech 1954–1961 a přehradila tok řeky Vltavy u Solenice na Příbramsku. Nese jméno zámku Orlík, který kdysi vystupoval na skále nad hlubokým údolím Vltavy a dnes se nachází jen pár metrů nad hladinou přehradního jezera. http://www.schwarzenberg.cz/panstvi-orlik/o-panstvi-orlik Schwarzenbergovi teče do bot . . .
Upravené 20. 7. 2021 o 13:21
200
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept