Zahraničná politika
Kanzelár Kurz zmenil kurz ? Uz si dal spiatocku ( update 12.7) !

Štát musí odstúpiť,


Korona sa mení z celospoločenskej výzvy na individuálny medicínsky problém.


A na Slovensku z medicínskeho na SNP...


https://www.oe24.at/coronavirus/corona-kurz-mahnt-eigenverantwortung-ein/483665921


A ze to dal aj mainstream smile


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/594172-online-rakusky-premier-o-viruse-miesto-statnej-kontroly-osobna-zodpovednost/


Štát musí odstúpiť, Korona sa mení z celospoločenskej výzvy na individuálny medicínsky problém. A na Slovensku z medicínskeho na SNP... https://www.oe24.at/coronavirus/corona-kurz-mahnt-eigenverantwortung-ein/483665921 A ze to dal aj mainstream (wasntme) https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/594172-online-rakusky-premier-o-viruse-miesto-statnej-kontroly-osobna-zodpovednost/
Upravené 12. 7. 2021 o 08:22

Očakáva sa nová vlna: Kurzova výzva na očkovanie


Kurz si dal spiatočku,apeluje na občanov,aby sa dali zaočkovať,lebo počet infikovaných bude aj v Rakúsku ďalej zvyšovať.
https://orf.at/#/stories/3220679/


Kurz už ja v USA (Montana) na najtajomnejšom stretnutí miliardárov.Už bol v roku 2018 pozvaný do „Klubu Yellowstone“ v Silicon Valley,kde odovzdával dôležite informácie o chystanom Digitálnej dani v EU.S tým získal označenie „Person of Interest“.


Teraz už išiel pre nove noty.


Herbert Kickl(šef FPO): Kurz na strane koncernov.


https://www.unzensuriert.at/content/131349-einladung-dank-steuerwarnung-kurz-reist-zum-geheimnisvollen-treffen-des-clubs-der-milliardaere/


Očakáva sa nová vlna: Kurzova výzva na očkovanie ----------------- Kurz si dal spiatočku,apeluje na občanov,aby sa dali zaočkovať,lebo počet infikovaných bude aj v Rakúsku ďalej zvyšovať. https://orf.at/#/stories/3220679/ Kurz už ja v USA (Montana) na najtajomnejšom stretnutí miliardárov.Už bol v roku 2018 pozvaný do „Klubu Yellowstone“ v Silicon Valley,kde odovzdával dôležite informácie o chystanom Digitálnej dani v EU.S tým získal označenie „Person of Interest“. Teraz už išiel pre nove noty. Herbert Kickl(šef FPO): Kurz na strane koncernov. https://www.unzensuriert.at/content/131349-einladung-dank-steuerwarnung-kurz-reist-zum-geheimnisvollen-treffen-des-clubs-der-milliardaere/

Uz nestekaju len psy v tej karavane ale aj vedenie tej karavany, raz tak a raz inak ale ide sa dalej podla planu.


Uz nestekaju len psy v tej karavane ale aj vedenie tej karavany, raz tak a raz inak ale ide sa dalej podla planu.

kurzovi neverim ani slovo.
sleduju profil mudr. davida/SPD na fb. europoslanec david je velkym obdivovatelem kurze. vzdy, kdyz peje odu na kurze, napisu tam, ze rakusane vidi kurze jinak, ze ani zdaleka neni tak oblibeny, ze jedna vec je co kurz rika, druha vec, co dela. europoslanec david mi tam vzdy az rozcilene oponuje, ze se mylim.


kurzovi neverim ani slovo. sleduju profil mudr. davida/SPD na fb. europoslanec david je velkym obdivovatelem kurze. vzdy, kdyz peje odu na kurze, napisu tam, ze rakusane vidi kurze jinak, ze ani zdaleka neni tak oblibeny, ze jedna vec je co kurz rika, druha vec, co dela. europoslanec david mi tam vzdy az rozcilene oponuje, ze se mylim.

profesionální psychiatr by neměl fungovat v politice. Stejně jako každý profesionál, který absolvoval libovolnou lékařskou fakultu. Studium medicíny (té oficiální eufemisticky nazvané "moderní"smile je zbaven hned na počátku studia tvořivosti a logického úsudku. Jsou výjimky, ale ty pak většínou neprovozují moderní, ale alternativní anebo dokonce jako vrchol kacířsrví celostní medicínu.O těch samozřejmě nemluvím a naopak si jich velmi vážím. Právě tito lékaři budou zachraňovat v nejbližších letech čest svého stavu, který utrpí grandiozní fiasko.


profesionální psychiatr by neměl fungovat v politice. Stejně jako každý profesionál, který absolvoval libovolnou lékařskou fakultu. Studium medicíny (té oficiální eufemisticky nazvané "moderní") je zbaven hned na počátku studia tvořivosti a logického úsudku. Jsou výjimky, ale ty pak většínou neprovozují moderní, ale alternativní anebo dokonce jako vrchol kacířsrví celostní medicínu.O těch samozřejmě nemluvím a naopak si jich velmi vážím. Právě tito lékaři budou zachraňovat v nejbližších letech čest svého stavu, který utrpí grandiozní fiasko.

Kurz je jenom korouhvička , která se otáčí podle tlaku .
Tak jako ostatní psychoposkoci .
Ještě nezná tu fintu , která jej udělá neporazitelným .
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DjSuFGCUgeNM&ved=2ahUKEwjF3f28rd3xAhXGC-wKHRDhA74Qo7QBegQIBRAB&usg=AOvVaw08a6Ud5Bp6JSx44ZxBEXL1
Ale je to chlapec učenlivý a když zafouká ten správný vítr , tak i on sekne mečem ostatní . Pjakin těmhle stvořením říká domácí otroci .


Kurz je jenom korouhvička , která se otáčí podle tlaku . Tak jako ostatní psychoposkoci . Ještě nezná tu fintu , která jej udělá neporazitelným . https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DjSuFGCUgeNM&ved=2ahUKEwjF3f28rd3xAhXGC-wKHRDhA74Qo7QBegQIBRAB&usg=AOvVaw08a6Ud5Bp6JSx44ZxBEXL1 Ale je to chlapec učenlivý a když zafouká ten správný vítr , tak i on sekne mečem ostatní . Pjakin těmhle stvořením říká domácí otroci .
1.34k
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept