Naši analytici
Prvá vlna SNP podľa všetkého bude krvavá mela
Ori

Blaha-facebook
Úprimne. Nerozumiem tej nenávisti. Nazývajú nás "dobytkom" a chcú, aby sme trpeli.
Len preto, že sa nechceme dať zaočkovať.
Neviem, ako vy, priatelia, ale ja nič proti očkovaným ľuďom nemám.
Slobodne sa rozhodli a majú iný názor. Fajn. Želám im len to najlepšie.
Ja som skeptickejší, zaočkovať sa nedám a jediné, čo si želám, je, aby oni rešpektovali môj názor - tak ako ja rešpektujem ten ich.
Hovorí sa tomu aj tolerancia, ale to sa dnes paradoxne najťažšie vysvetľuje liberálom.
Mám kopu kamarátov, ktorí sú zaočkovaní. A mám ich rovnako rád,
ako som ich mal predtým.
Nejde mi do hlavy, prečo by sa ľudia mali deliť na dobrých a zlých podľa názorov na očkovanie.
Myslím, že tú nenávisť šíria korporátne médiá a táto vláda.
Chcú neočkovaných ľudí trestať a robia z nich podľudí.
S tým nemôžem súhlasiť za žiadnych okolností. . . .
Je zločin chrániť svoje deti? Je zločin upozorňovať na to, že vedľajšie účinky nás ešte môžu dobehnúť?
A že keď zomierajú ľudia na vakcíny, nesmieme zatvárať oči?
Sme preto extrémisti? Je tolerancia, sloboda a skepsa už zase raz extrémom?
Dúfal som, že sa už do stredoveku nevrátime...


Buďme zase ľuďmi. A prestaňme si ubližovať. Nič viac nechceme.
https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2999914403580452?__tn__=K-R


Blaha-facebook Úprimne. Nerozumiem tej nenávisti. Nazývajú nás "dobytkom" a chcú, aby sme trpeli. Len preto, že sa nechceme dať zaočkovať. Neviem, ako vy, priatelia, ale ja nič proti očkovaným ľuďom nemám. Slobodne sa rozhodli a majú iný názor. Fajn. Želám im len to najlepšie. Ja som skeptickejší, zaočkovať sa nedám a jediné, čo si želám, je, aby oni rešpektovali môj názor - tak ako ja rešpektujem ten ich. Hovorí sa tomu aj tolerancia, ale to sa dnes paradoxne najťažšie vysvetľuje liberálom. Mám kopu kamarátov, ktorí sú zaočkovaní. A mám ich rovnako rád, ako som ich mal predtým. Nejde mi do hlavy, prečo by sa ľudia mali deliť na dobrých a zlých podľa názorov na očkovanie. Myslím, že tú nenávisť šíria korporátne médiá a táto vláda. Chcú neočkovaných ľudí trestať a robia z nich podľudí. S tým nemôžem súhlasiť za žiadnych okolností. . . . Je zločin chrániť svoje deti? Je zločin upozorňovať na to, že vedľajšie účinky nás ešte môžu dobehnúť? A že keď zomierajú ľudia na vakcíny, nesmieme zatvárať oči? Sme preto extrémisti? Je tolerancia, sloboda a skepsa už zase raz extrémom? Dúfal som, že sa už do stredoveku nevrátime... Buďme zase ľuďmi. A prestaňme si ubližovať. Nič viac nechceme. https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2999914403580452?__tn__=K-R
Upravené 11. 7. 2021 o 06:52

Dala som do temy Vedľajšie účinky vakcin nový príspevok ako funguje spike proteín a prečo môže spôsobiť problémy v horinzinte 2-3 roky.


prosím vydržíme, 2 roky zase nie je taká dlha doba. A potom sa uvidí, kto mal pravdu. Ja som rozhodla už vedome nevenovať energiu tomuto. Nech sa vakxeri prezentujú ako uznajú za vhodne. Ale to už sa začína prejavovať mierna hystéria, proste tie problémy nejde úkryt presakuju do mainstreamu.


ako by ste sa cítili, keď sa bezite medzi prvými zaočkovať a teraz toto? Ja by som bolo hodne naštvaná… a to boli takí zodpovední a robili, čo im “odborníci radia”. No a potom tu mame skupinu pofpindosov, kt si na tom zainteresovaní finančne, osobne a čo ja viem ako. Úprimne toto ma má motivovať, aby ma nejaký panáčik, ktorý ma nepozná, nenazval dobytkom? Asi sotva….


mimochodom, akýkoľvek výrok hovorí viac o nom ako o mne…


Dala som do temy Vedľajšie účinky vakcin nový príspevok ako funguje spike proteín a prečo môže spôsobiť problémy v horinzinte 2-3 roky. prosím vydržíme, 2 roky zase nie je taká dlha doba. A potom sa uvidí, kto mal pravdu. Ja som rozhodla už vedome nevenovať energiu tomuto. Nech sa vakxeri prezentujú ako uznajú za vhodne. Ale to už sa začína prejavovať mierna hystéria, proste tie problémy nejde úkryt presakuju do mainstreamu. ako by ste sa cítili, keď sa bezite medzi prvými zaočkovať a teraz toto? Ja by som bolo hodne naštvaná… a to boli takí zodpovední a robili, čo im “odborníci radia”. No a potom tu mame skupinu pofpindosov, kt si na tom zainteresovaní finančne, osobne a čo ja viem ako. Úprimne toto ma má motivovať, aby ma nejaký panáčik, ktorý ma nepozná, nenazval dobytkom? Asi sotva…. mimochodom, akýkoľvek výrok hovorí viac o nom ako o mne…

ORACLE: SKORO VŠETKY VYHLÁŠKY SLOVENSKÉHO ZLOČINECKÉHO REŽIMU SÚ NULITNÉ A NIČOTNÉ, NEZÁKONNÉ. ÚŽASNÝ NÁRODNÝ PROTEST NA HRANICIACH. MÁME UŽ LEN 25 DNÍ. TERAZ SA TREBA VYHNÚŤ ZNAKU ŠELMY!
Autor: popolvar67
Zdroj: oracle911
ttps://cz24.news/oracle-skoro-vsetky-vyyhlasky-slovenskeho-zlocineckeho-rezimu-su-nulitne-a-nicotne-nezakonne-uzasny-narodny-protest-na-hraniciach-mame-uz-len-25-dni-teraz-sa-treba-vyhnut-znaku-selmy/


ORACLE: SKORO VŠETKY VYHLÁŠKY SLOVENSKÉHO ZLOČINECKÉHO REŽIMU SÚ NULITNÉ A NIČOTNÉ, NEZÁKONNÉ. ÚŽASNÝ NÁRODNÝ PROTEST NA HRANICIACH. MÁME UŽ LEN 25 DNÍ. TERAZ SA TREBA VYHNÚŤ ZNAKU ŠELMY! Autor: popolvar67 Zdroj: oracle911 ttps://cz24.news/oracle-skoro-vsetky-vyyhlasky-slovenskeho-zlocineckeho-rezimu-su-nulitne-a-nicotne-nezakonne-uzasny-narodny-protest-na-hraniciach-mame-uz-len-25-dni-teraz-sa-treba-vyhnut-znaku-selmy/

Ministerstvo vnútra minula na muníciu pre policajtov viac než milión eur
Ministerstvo vnútra uzavrelo kúpnu zmluvu na zabezpečenie ôsmich miliónov kusov nábojov kalibru 9×19 milimetrov Luger pre potreby polície. Náboje do ručných zbraní má rezortu do konca novembra dodať spoločnosť ERIK JV s.r.o.
https://www.webnoviny.sk/ministerstvo-vnutra-minula-na-municiu-pre-policajtov-viac-nez-milion-eur


**Ministerstvo vnútra minula na muníciu pre policajtov viac než milión eur** _Ministerstvo vnútra uzavrelo kúpnu zmluvu na zabezpečenie ôsmich miliónov kusov nábojov kalibru 9×19 milimetrov Luger pre potreby polície. Náboje do ručných zbraní má rezortu do konca novembra dodať spoločnosť ERIK JV s.r.o._ https://www.webnoviny.sk/ministerstvo-vnutra-minula-na-municiu-pre-policajtov-viac-nez-milion-eur

S tým nemôžem súhlasiť za žiadnych okolností. . . .


Přidám jeden zajímavý postřeh:
Kamarád, narozený stejný den, měsíc a rok, vzdálenost narození cca 56 kilometrů, rozdíl v době narození několik hodin. On ZDŠ v Berouně a já v Praze, střední vzdělání stejné dokonce ve stejné budově. Pak se naše cesty rozešly. Setkaly se opět v našich 45ti letech. 6.5. ho odvezla záchranka do nemocnice se zdravotním problémem, nemohl dýchat. Propuštěn 28.5. PCR test prováděný každý den a každý den negativní. Jeho tchán, jako jediný z celé rodiny očkovaný dvěma dávkami Phizer je dodneska na dýchacích přístrojích. Nemocnicí mimo jeho manželky a mladšího syna prošli starší syn, tchýně a tchán, jak uvedeno. Všichni byli v nějakém čase pozitivní a doma v karanténě. Kamarád po propuštění do domácího ošetření dva týdny karanténa a dodnes si musí sám píchat injekce (něco proti tromboze), protože stát nemá zdravotní personál na aplikaci injekce. (To je ten slavný kapitalismus) Dnešní telefonní hovor mi skutečně sebral chuť se s ním dále přátelit, neboť je pro něho podstatnější káva v kavárně než jeho soukromý život. Všude ukazuje SAFE PASS, každýmu troubovi, co má do zadku díru.
Smutné, že? Ten úvod jsem napsal záměrně v detailech, abych poukázal na shodné vzdělání.


[quote="pid:24055, uid:78"]S tým nemôžem súhlasiť za žiadnych okolností. . . .[/quote] Přidám jeden zajímavý postřeh: Kamarád, narozený stejný den, měsíc a rok, vzdálenost narození cca 56 kilometrů, rozdíl v době narození několik hodin. On ZDŠ v Berouně a já v Praze, střední vzdělání stejné dokonce ve stejné budově. Pak se naše cesty rozešly. Setkaly se opět v našich 45ti letech. 6.5. ho odvezla záchranka do nemocnice se zdravotním problémem, nemohl dýchat. Propuštěn 28.5. PCR test prováděný každý den a každý den negativní. Jeho tchán, jako jediný z celé rodiny očkovaný dvěma dávkami Phizer je dodneska na dýchacích přístrojích. Nemocnicí mimo jeho manželky a mladšího syna prošli starší syn, tchýně a tchán, jak uvedeno. Všichni byli v nějakém čase pozitivní a doma v karanténě. Kamarád po propuštění do domácího ošetření dva týdny karanténa a dodnes si musí sám píchat injekce (něco proti tromboze), protože stát nemá zdravotní personál na aplikaci injekce. (To je ten slavný kapitalismus) Dnešní telefonní hovor mi skutečně sebral chuť se s ním dále přátelit, neboť je pro něho podstatnější káva v kavárně než jeho soukromý život. Všude ukazuje SAFE PASS, každýmu troubovi, co má do zadku díru. Smutné, že? Ten úvod jsem napsal záměrně v detailech, abych poukázal na shodné vzdělání.

ôsmich miliónov kusov nábojov


To je zvláštní počet. K čemu takové množství? Že by na obranu před "spojenci"? Při střízlivém propočtu by to nestačilo, možná na odražení prvního útoku, ale proti automatickým zbraním se zbraní ruční je holý nesmysl. Při Vaší vládní garnituře bych se toho trochu obával.


[quote="pid:25033, uid:413"]ôsmich miliónov kusov nábojov[/quote] To je zvláštní počet. K čemu takové množství? Že by na obranu před "spojenci"? Při střízlivém propočtu by to nestačilo, možná na odražení prvního útoku, ale proti automatickým zbraním se zbraní ruční je holý nesmysl. Při Vaší vládní garnituře bych se toho trochu obával.
1.86k
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept