Politika v ČR
Papaláši Jurečkovi od lidovců asi hráblo

Papaláši Jurečkovi od lidovců asi hráblo
Radim Valenčík


"Někteří Jurečkův návrh hodnotí jako hodně opožděný populismus. Ale je to ještě horší:


  1. Jurečka patrně nemá představu o platech a "výhodách" řady kategorií, které uvádí, zejména v případě poslanců je zcela mimo mísu.

  2. Srovnáním, které si každý snadno udělá, lze snadno zjistit, že v tomto případě platí "Zloděj volá, chyťte zloděje!", protože platy poslanců začaly raketově růst teprve tehdy, až u toho byl Jurečka a jemu podobní. Takže ne poslanci za minulého režimu, ale tito jsou skuteční a bezostyšní papaláši, kteří si dovolili to, co si minulý režim nedovolil."


Zdroj: https://radimvalencik.pise.cz/9595-papalasi-jureckovi-od-lidovcu-asi-hrablo.html


Papaláši Jurečkovi od lidovců asi hráblo Radim Valenčík "Někteří Jurečkův návrh hodnotí jako hodně opožděný populismus. Ale je to ještě horší: 1. Jurečka patrně nemá představu o platech a "výhodách" řady kategorií, které uvádí, zejména v případě poslanců je zcela mimo mísu. 2. Srovnáním, které si každý snadno udělá, lze snadno zjistit, že v tomto případě platí "Zloděj volá, chyťte zloděje!", protože platy poslanců začaly raketově růst teprve tehdy, až u toho byl Jurečka a jemu podobní. Takže ne poslanci za minulého režimu, ale tito jsou skuteční a bezostyšní papaláši, kteří si dovolili to, co si minulý režim nedovolil." Zdroj: https://radimvalencik.pise.cz/9595-papalasi-jureckovi-od-lidovcu-asi-hrablo.html
266
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept