Zahraničná politika
Vrbětice 9.7.2021

"K vyjádření českých orgánů v případu výbuchu ve Vrběticích


Ráda bych řekla několik slov k novým „odhalením“ šéfa ministerstva vnitra, prvního místopředsedy vlády České republiky J. Hamáčka. Znovu a znovu vydává šumná prohlášení, která stále více a více překvapují.


8.července tohoto roku poskytl rozhovor pro místní online publikaci, kde uvedl, že vyhoštěním ruských diplomatů a „agentů“ české úřady „splnily sen bezpečnostní komunity, ztížily práci ruských zpravodajských služeb a vyrovnaly počet diplomatů v obou zemích. “ Takže to bylo vyšetřování toho, co se stalo ve Vrběticích, nebo něčí sen, který se jim nakonec podařilo uskutečnit? Soudě podle prohlášení ministra vnitra České republiky je to sen.


Chápeme, že učinil toto prohlášení ve své oficiální funkci. To znamená, že to vše má plánovanou, vědomou a, jak je nyní zřejmé, škodlivou povahu. Ukázalo se, že to všechno bylo „uvařené“ „na koleni“. Z nějakého důvodu byli A. Petrov a R. Boshirov „přilepení“ k tomuto fiktivnímu příběhu. Zdá se, že varianta s ruskými hackery vypadala méně pompézně a efektivně.


Budeme i nadále sledovat „odhalení“ českých politiků. I když po takových prohlášeních je těžké s nimi zacházet jako s vážnými politickými osobnostmi. Celý tento příběh hovoří o absolutní nezodpovědnosti jeho tvůrců a naprosté hlouposti."


https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4811091#14


"K vyjádření českých orgánů v případu výbuchu ve Vrběticích Ráda bych řekla několik slov k novým „odhalením“ šéfa ministerstva vnitra, prvního místopředsedy vlády České republiky J. Hamáčka. Znovu a znovu vydává šumná prohlášení, která stále více a více překvapují. 8.července tohoto roku poskytl rozhovor pro místní online publikaci, kde uvedl, že vyhoštěním ruských diplomatů a „agentů“ české úřady „splnily sen bezpečnostní komunity, ztížily práci ruských zpravodajských služeb a vyrovnaly počet diplomatů v obou zemích. “ Takže to bylo vyšetřování toho, co se stalo ve Vrběticích, nebo něčí sen, který se jim nakonec podařilo uskutečnit? Soudě podle prohlášení ministra vnitra České republiky je to sen. Chápeme, že učinil toto prohlášení ve své oficiální funkci. To znamená, že to vše má plánovanou, vědomou a, jak je nyní zřejmé, škodlivou povahu. Ukázalo se, že to všechno bylo „uvařené“ „na koleni“. Z nějakého důvodu byli A. Petrov a R. Boshirov „přilepení“ k tomuto fiktivnímu příběhu. Zdá se, že varianta s ruskými hackery vypadala méně pompézně a efektivně. **Budeme i nadále sledovat „odhalení“ českých politiků. I když po takových prohlášeních je těžké s nimi zacházet jako s vážnými politickými osobnostmi. Celý tento příběh hovoří o absolutní nezodpovědnosti jeho tvůrců a naprosté hlouposti."** https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4811091#14
Upravené 10. 7. 2021 o 01:01
232
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept