Egregoriálno-matričné riadenie
Jelenec zachránil život zajícovi, káně ušlapal

Jelenec zachránil život zajícovi, káně ušlapal (Dnes 3:33
Martin Vlk, Novinky)
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/jelenec-zachranil-zivot-zajicovi-kane-uslapal-40365567#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=N68OTvuzkO9-202107090502&dop_id=40365567
Nepříliš obvyklou scénu ze zvířecí říše zachytila bezpečnostní kamera v americkém Wisconsinu. Jelenec běloocasý tam přispěchal na pomoc zajícovi, kterého napadla káně rudoocasá. Zatímco zajíc utekl do bezpečí, dravého ptáka sudokopytník nemilosrdně ušlapal.


Zajímavý rébus. Určitě bude mít víc výkladů, ale pokusím se nabídnout svůj pohled.
Zajíc jako symbol křesťanství (Velikonoc), přítel Ježíše. Také symbol bojácnosti. = křesťané, bojácní, poslušní lidé.
Káně rudoocasá. Církevní hierarchie. Dravec, živící se masem a krví zajíce (parazituje na tělech věřících).
Jelenec běloocasý. Býložravec. Jelen bývá symbolem národa. Lid, který je mimo moc křesťanského egregoru, zachraňuje poslušné podřízené biblické koncepci a zabíjí predátora.


Další výklad je možný v souvislosti se zmíněnou animovanou pohádkou od Walta Disneye - Bamby.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bambi_(film,_1942)


Plán elit na depopulaci nevyjde.


Jelenec zachránil život zajícovi, káně ušlapal (Dnes 3:33 Martin Vlk, Novinky) https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/jelenec-zachranil-zivot-zajicovi-kane-uslapal-40365567#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=N68OTvuzkO9-202107090502&dop_id=40365567 Nepříliš obvyklou scénu ze zvířecí říše zachytila bezpečnostní kamera v americkém Wisconsinu. **Jelenec běloocasý** tam přispěchal na pomoc zajícovi, kterého napadla **káně rudoocasá**. Zatímco **zajíc** utekl do bezpečí, dravého ptáka sudokopytník nemilosrdně ušlapal. Zajímavý rébus. Určitě bude mít víc výkladů, ale pokusím se nabídnout svůj pohled. Zajíc jako symbol křesťanství (Velikonoc), přítel Ježíše. Také symbol bojácnosti. = křesťané, bojácní, poslušní lidé. Káně rudoocasá. Církevní hierarchie. Dravec, živící se masem a krví zajíce (parazituje na tělech věřících). Jelenec běloocasý. Býložravec. Jelen bývá symbolem národa. Lid, který je mimo moc křesťanského egregoru, zachraňuje poslušné podřízené biblické koncepci a zabíjí predátora. Další výklad je možný v souvislosti se zmíněnou animovanou pohádkou od Walta Disneye - Bamby. https://cs.wikipedia.org/wiki/Bambi_(film,_1942) Plán elit na depopulaci nevyjde.

Jelenec zachránil život zajícovi, káně ušlapal


Naváži na výklad od @Buran, který považuji za velmi dobrý.

V původním článku uvedeno: Video poslal do světa devětadvacetiletý (29 - 2+9=11 -GP ) Kris(Kristus - myslím, že tahle varianta zotročení GP nejlépe vyhovuje) Miller, který ořezával stromy a našel mrtvé káně a bylo mu to divné a šel se podívat na kameru poblíž (takže se tam o to stará, asi něco jako u nás myslivec).


„Osobně jsem nikdy nic podobného neviděl,“ uzavírá Miller


Jelena mám spíše přiřazeno k elitám, často se v erbech šlechticů vyskytují parohy. Jelenec běloocasý je druh spárkaté zvěře původem z oblastí od jižní Kanady až po sever Brazílie, importovaný do mnoha míst Evropy mj. i do Česka. Běloocasý - bílý světlý - strana dobra.


Dále to působilo i jako odplata, Káně rudoocasé nemělo šanci. Jelenec nemilosrdně zadupával Káně při sebemenší snaze prodrat se z místa pod kopyty ven. A když už bylo po všem a přiběhl druhý jelenec a jako by říkal "to u stačilo" ale první jelenec se stále vracel a přesvědčoval jestli má Káně dost (asi i ostatní elity mají Anglosasů dost - a vůbec se jim nedivým).


K vlastnímu výkladu:
Část elit jsou pastýři, kterým na ovečkách záleží a běda elitám, které by jejich milované stádo ( jejich děti - jelenec podle článku si mohl splést křik zajíce s křikem mláděte) chtěli ničit. A sám GP se diví jak si to jedny elity vyřídili s druhými. Což tak může dopadnou, protože svinstva kterých rudoocasý (elity, kteří mají rudo na ocase, vše svádějí na Rusko nebo komunisty a mají za sebou krev) se dopustili takových činů, u kterých v současnosti probíhá ozvučování, může dodat jejich likvidaci takovou razanci, že i GP bude tím překvapen.


Poznámka:
A ještě se ohradím ke křesťanství, křesťané nejsou bojácní, naopak považuji je za nejodvážnější z odvážných. Kdy nastavují druhou tvář, což je morální apel a riskují přitom i svůj život (minimálně prvotní křesťané). Bohužel tento řídící manévr funguje pouze na bytosti v kterých zůstala špetka lidství a ne na psychopaty a reptiliány (pokud existují), kterým to naopak dává obrovskou výhodu, protože oni nemají svědomí a tak dostanou svého nepřítele na talíři a morální apel tito pak využijí skrze vinu místo k osvobození k zotročení (někde dělají křesťané chybu, když jim chybí v tomto rozlišení - uvěřili v ukřižování, uvěřili tomu divadlu tam je kořen).


Poznámka k Yori:
Mohou to být ne jenom nějaké elity proti jiným, ale přímo křídla GP, evolucionisté (jelen bílá) smetou revolucionisty (káně rudá - červená).


[quote="pid:23824, uid:177"]Jelenec zachránil život zajícovi, káně ušlapal[/quote] Naváži na výklad od @Buran, který považuji za velmi dobrý. V původním článku uvedeno: Video poslal do světa devětadvacetiletý (29 - 2+9=11 -GP ) Kris(Kristus - myslím, že tahle varianta zotročení GP nejlépe vyhovuje) Miller, který ořezával stromy a našel mrtvé káně a bylo mu to divné a šel se podívat na kameru poblíž (takže se tam o to stará, asi něco jako u nás myslivec). „Osobně jsem nikdy nic podobného neviděl,“ uzavírá Miller Jelena mám spíše přiřazeno k elitám, často se v erbech šlechticů vyskytují parohy. Jelenec běloocasý je druh spárkaté zvěře původem z oblastí od jižní Kanady až po sever Brazílie, importovaný do mnoha míst Evropy mj. i do Česka. Běloocasý - bílý světlý - strana dobra. Dále to působilo i jako odplata, Káně rudoocasé nemělo šanci. Jelenec nemilosrdně zadupával Káně při sebemenší snaze prodrat se z místa pod kopyty ven. A když už bylo po všem a přiběhl druhý jelenec a jako by říkal "to u stačilo" ale první jelenec se stále vracel a přesvědčoval jestli má Káně dost (asi i ostatní elity mají Anglosasů dost - a vůbec se jim nedivým). K vlastnímu výkladu: Část elit jsou pastýři, kterým na ovečkách záleží a běda elitám, které by jejich milované stádo ( jejich děti - jelenec podle článku si mohl splést křik zajíce s křikem mláděte) chtěli ničit. A sám GP se diví jak si to jedny elity vyřídili s druhými. Což tak může dopadnou, protože svinstva kterých rudoocasý (elity, kteří mají rudo na ocase, vše svádějí na Rusko nebo komunisty a mají za sebou krev) se dopustili takových činů, u kterých v současnosti probíhá ozvučování, může dodat jejich likvidaci takovou razanci, že i GP bude tím překvapen. Poznámka: A ještě se ohradím ke křesťanství, křesťané nejsou bojácní, naopak považuji je za nejodvážnější z odvážných. Kdy nastavují druhou tvář, což je morální apel a riskují přitom i svůj život (minimálně prvotní křesťané). Bohužel tento řídící manévr funguje pouze na bytosti v kterých zůstala špetka lidství a ne na psychopaty a reptiliány (pokud existují), kterým to naopak dává obrovskou výhodu, protože oni nemají svědomí a tak dostanou svého nepřítele na talíři a morální apel tito pak využijí skrze vinu místo k osvobození k zotročení (někde dělají křesťané chybu, když jim chybí v tomto rozlišení - uvěřili v ukřižování, uvěřili tomu divadlu tam je kořen). Poznámka k Yori: Mohou to být ne jenom nějaké elity proti jiným, ale přímo křídla GP, evolucionisté (jelen bílá) smetou revolucionisty (káně rudá - červená).
Upravené 9. 7. 2021 o 21:06

Mohou to být ne jenom nějaké elity proti jiným, ale přímo křídla GP, evolucionisté (jelen bílá) smetou revolucionisty (káně rudá - červená).

Ano, tak jsem to myslela. Pekne jsi to vysvetlil, kratce, vystizne.


[quote="pid:23933, uid:426"]Mohou to být ne jenom nějaké elity proti jiným, ale přímo křídla GP, evolucionisté (jelen bílá) smetou revolucionisty (káně rudá - červená).[/quote] Ano, tak jsem to myslela. Pekne jsi to vysvetlil, kratce, vystizne.

přiběhl druhý jelenec a jako by říkal "to u stačilo" ale první jelenec se stále vracel

Na mne to dokonce působí tak, jako by první jelenec toho druhého jelence, vždycky když se přiblíží, (opakovaně) odháněl.


Ještě 2 poznámky:
i. příchod prvního jelence na scénu - sprintuje, mine káně se zajícem, jako by ve skutečnosti běžel někam jinam, najednou se zarazí, uvědomí si co minul a vrátí se
ii. scéna se odehrává v kruhu (tráva má jinou barvu)


[quote="pid:23933, uid:426"]přiběhl druhý jelenec a jako by říkal "to u stačilo" ale první jelenec se stále vracel[/quote] Na mne to dokonce působí tak, jako by první jelenec toho druhého jelence, vždycky když se přiblíží, (opakovaně) odháněl. Ještě 2 poznámky: i. příchod prvního jelence na scénu - sprintuje, mine káně se zajícem, jako by ve skutečnosti běžel někam jinam, najednou se zarazí, uvědomí si co minul a vrátí se ii. scéna se odehrává v kruhu (tráva má jinou barvu)
856
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept