Zahraniční analytici
Panarin 7.7.21 - Lov na britskou letadlovou lod
Y

V planu bylo, ze britska letadlova lod s doprovodem popluje na Kypr a odtud bude atakovat Syrii a soucasne i ruske zakladny tamtez. No, nepodarilo se, jsou tam dve ruske ponorky, ktere jsou pripraveny potopit anglickou letadlovou lod. Tim poplasili Anglicany, kteri radeji odplouvaji do Indickeho oceanu.
Jemensti Huthis za to, ze VB podporuje jejich protivniky se rozhodli, ze budou britskou letadlovou lod i s doprovodem lovit. Nasadili na cestu letadlove lodi a spol., ktera proplula Suezem do Rudeho more, 200 podvodnich min. Kazda jedna mina je schopna napachat velke skody temto korabum. Sledujme, cim se to zakonci, jestli se britska letadlova lod a spol. dostanou do Indickeho oceanu.
V.V. Putin prohlasil, ze bychom potopili, kdybychom chteli. Oni vedi, ze prohraji.
Ted tam uraduji Huthis a maji i bezpilotniky, rakety, se kterymi uz lode potopili. Uvidime.
https://www.youtube.com/watch?v=bgCO4RNGc2A


V planu bylo, ze britska letadlova lod s doprovodem popluje na Kypr a odtud bude atakovat Syrii a soucasne i ruske zakladny tamtez. No, nepodarilo se, jsou tam dve ruske ponorky, ktere jsou pripraveny potopit anglickou letadlovou lod. Tim poplasili Anglicany, kteri radeji odplouvaji do Indickeho oceanu. Jemensti Huthis za to, ze VB podporuje jejich protivniky se rozhodli, ze budou britskou letadlovou lod i s doprovodem lovit. Nasadili na cestu letadlove lodi a spol., ktera proplula Suezem do Rudeho more, 200 podvodnich min. Kazda jedna mina je schopna napachat velke skody temto korabum. Sledujme, cim se to zakonci, jestli se britska letadlova lod a spol. dostanou do Indickeho oceanu. V.V. Putin prohlasil, ze bychom potopili, kdybychom chteli. Oni vedi, ze prohraji. Ted tam uraduji Huthis a maji i bezpilotniky, rakety, se kterymi uz lode potopili. Uvidime. https://www.youtube.com/watch?v=bgCO4RNGc2A
Upravené 7. 7. 2021 o 22:22

Kazda jedna mina je schopna napachat velke skody
Kdyby ta britská letadlová loď najela na námořní minu od Hutiú, a stala se třeba neovladatelnou, tak to by Malobritánie nejspíš skonala od studu.


[quote="pid:23599, uid:68"]Kazda jedna mina je schopna napachat velke skody[/quote]Kdyby ta britská letadlová loď najela na námořní minu od Hutiú, a stala se třeba neovladatelnou, tak to by Malobritánie nejspíš skonala od studu.
506
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept