Politika v ČR
Jurečka (KDU-ČSL) navrhuje snížit důchody představitelům minulého režimu

Po Slovensku tady máme podobný návrh.
"Lidovci navrhují, aby byly kráceny důchody lidem, kteří pracovali pro minulý režim - členům bývalých vlád, exposlancům, členům nebo zaměstnancům ÚV KSČ, tajné policie StB, zpravodajské správy Generálního štábu ČSLA či zpravodajských jednotek Pohraniční stráže od 25. února 1948 do 9. prosince 1989."


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-snizeni-duchodu-lidem-kteri-pracovali-pro-minuly-rezim.A210707_140751_domaci_kop


"Pomoci při tom má Ústav pro studium totalitních režimů. Právě informace od něj mají vést ke krácení důchodů, kdy se doba odpracovaná pro komunistický režim ve vyjmenovnaých pozicích nemá započítávat do vyměřovacího základu při stanovení výše důchodů."


A co do toho rovnou zahrnout i členy stran Národní fronty, Jurečko? Třeba Lidovce.


Po Slovensku tady máme podobný návrh. "Lidovci navrhují, aby byly kráceny důchody lidem, kteří pracovali pro minulý režim - členům bývalých vlád, exposlancům, členům nebo zaměstnancům ÚV KSČ, tajné policie StB, zpravodajské správy Generálního štábu ČSLA či zpravodajských jednotek Pohraniční stráže od 25. února 1948 do 9. prosince 1989." https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-snizeni-duchodu-lidem-kteri-pracovali-pro-minuly-rezim.A210707_140751_domaci_kop "Pomoci při tom má Ústav pro studium totalitních režimů. Právě informace od něj mají vést ke krácení důchodů, kdy se doba odpracovaná pro komunistický režim ve vyjmenovnaých pozicích nemá započítávat do vyměřovacího základu při stanovení výše důchodů." A co do toho rovnou zahrnout i členy stran Národní fronty, Jurečko? Třeba Lidovce.

No podle mě KDU-ČSL v žádném případě nehájí obyvatele ČR ani naši státnost. Spíše to beru tak, že je potřeba ukázat na "někoho špatného". Brzy budou volby.


Ale kdo po r.89 spolupracoval na likvidaci našeho státu, toť otázka (na kterou jistě není neznámá odpověď). Spíše by se měli zabavovat majetky těm novodobým papalášům.


No podle mě KDU-ČSL v žádném případě nehájí obyvatele ČR ani naši státnost. Spíše to beru tak, že je potřeba ukázat na "někoho špatného". Brzy budou volby. Ale kdo po r.89 spolupracoval na likvidaci našeho státu, toť otázka (na kterou jistě není neznámá odpověď). Spíše by se měli zabavovat majetky těm novodobým papalášům.

No podle mě KDU-ČSL v žádném případě nehájí obyvatele ČR ani naši státnost.


No pochopitelně že nehájí, naopak! Paktování se Sudeťákama, církevní restituce, jsou to zk.rvení hadi.


[quote="pid:23569, uid:573"]No podle mě KDU-ČSL v žádném případě nehájí obyvatele ČR ani naši státnost.[/quote] No pochopitelně že nehájí, naopak! Paktování se Sudeťákama, církevní restituce, jsou to zk.rvení hadi.

No pochopitelně že nehájí, naopak! Paktování se Sudeťákama, církevní restituce, jsou to zk.rvení hadi.


I tak se to dá říci. smile


[quote="pid:23572, uid:372"]No pochopitelně že nehájí, naopak! Paktování se Sudeťákama, církevní restituce, jsou to zk.rvení hadi.[/quote] I tak se to dá říci. :D

Právě informace od něj mají vést ke krácení důchodů, kdy se doba odpracovaná pro komunistický režim ve vyjmenovnaých pozicích nemá započítávat do vyměřovacího základu při stanovení výše důchodů."

Opisuje od Poláků, tam to již funguje.


[quote="pid:23526, uid:372"]Právě informace od něj mají vést ke krácení důchodů, kdy se doba odpracovaná pro komunistický režim ve vyjmenovnaých pozicích nemá započítávat do vyměřovacího základu při stanovení výše důchodů."[/quote] Opisuje od Poláků, tam to již funguje.
364
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept