Politika v ČR
„EU už nemá vlastně s nikým dobré vztahy.“ Ovčáček komentuje situaci v Evropě
Y

Mluvčí českého prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček dnes na Twitteru reaguje na situaci okolo maďarského zákona o LGBT. Ve svém příspěvku uvádí, že EU už s nikým nemá dobré vztahy. Podle něj je to konec.
Dále upozorňuje na to, že nyní Evropská unie začíná vyhrožovat také vlastním členským státům. Zmiňme, že kromě Maďarska EU útočí také na Polsko, ale i na Česko.
https://cz.sputniknews.com/20210706/eu-uz-nema-vlastne-s-nikym-dobre-vztahy-ovcacek-komentuje-situaci-v-evrope-15068498.html


Mluvčí českého prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček dnes na Twitteru reaguje na situaci okolo maďarského zákona o LGBT. Ve svém příspěvku uvádí, že EU už s nikým nemá dobré vztahy. **Podle něj je to konec.** **Dále upozorňuje na to, že nyní Evropská unie začíná vyhrožovat také vlastním členským státům. Zmiňme, že kromě Maďarska EU útočí také na Polsko, ale i na Česko.** https://cz.sputniknews.com/20210706/eu-uz-nema-vlastne-s-nikym-dobre-vztahy-ovcacek-komentuje-situaci-v-evrope-15068498.html

Boj o Evropskou unii začíná.
Buď nás ušlapou svými sandály uprchlíci a jejich vítači, nebo se z EU stane svaz suverénních států. A nejde o plané řeči.
https://cz.sputniknews.com/20210706/evropa-ma-na-kahanku-pomoct-ma-plan-le-penove-a-salviniho-a-cesi-se-pripoji-15067022.html


**Boj o Evropskou unii začíná.** Buď nás ušlapou svými sandály uprchlíci a jejich vítači, nebo se z EU stane svaz suverénních států. A nejde o plané řeči. https://cz.sputniknews.com/20210706/evropa-ma-na-kahanku-pomoct-ma-plan-le-penove-a-salviniho-a-cesi-se-pripoji-15067022.html

Zmiňme, že kromě Maďarska EU útočí také na Polsko, ale i na Česko.


A čo iné sa mohlo od tých pohrobkov tretieho reichu očakávať? Hádam si dav na východe so slovanskou krvou nemyslel, že z čírej lásky k nim ich ten zdegenerovaný a vnútorne prázdny spolok s vábivou pozlátkou prijme ako seberovných?


V prvom kroku išlo o naše ekonomické ovládnutie. To sa im pomocou rôznych "privatizérov" rozumej najväčších zlodejov a kolaborantov úspešne podarilo. S efektom získania nových odbytísk ich cinkrlátiek, získania lacnej pracovnej sily a ako zdroj pre ich štedré sociálne dávky a vysoký životný štandard do doby, keď ich požerú vlastní tmavokožci. Preto nie je prekvapujúce, že východní rabi sa kŕmia odpadom, veď načo míňať zdroje na, pre nich odpisovanú, lúzu. Nie raz to bolo ozvučené, ale nič sa v podstate nezmenilo, dvojaký štandard zostal zachovaný.


Teraz došlo na druhú fázu, nas mnogo a tak to treba za pomoci rôznych vlastizradných a užitočných Igiotov preriediť, rôznymi pokusnými operáciami typu plošné testovanie, teraz násilné očkovanie. Lebo prišlo na na ďalšiu etapu, a to získanie a osídlenie územia obývaného nevhodnými entitami. Teda Slovanmi. Čím bližšie k Rusku, tým lepšie pre nich, lebo áno, konečným cieľom je ovládnutie prírodných zdrojov Ruska, nič iné totiž ich spôsob neživota nezachráni.


Takže sme sa dostali to druhej fázy útoku na Rusko, per partes realizovanými krokmi, lebo ako sa z histórie poučili, na 6. priorite ich šance vždy skončili fiaskom.


Preto je zrejmé, že ten tlak aj na očkovanie v Medzimorí bude čoraz intenzívnejší a ako aj počet "mutácií" s visačkou designed in Fort Detrick. Žijeme v dobe, keď tá vojna nie je tak zrejmá, ale tie konečné dopady na populáciu už dnes odhadované budú kolosálne. Nehrá sa o guličky, ale o našu ďalšiu existenciu. Či budema mať aj budúcnosť, sa ukáže na základe protitlaku. Akcia je masívna, preto na vyváženie je nutná silná protiakcia. Boh s nami!


[quote="pid:23384, uid:68"]Zmiňme, že kromě Maďarska EU útočí také na Polsko, ale i na Česko.[/quote] A čo iné sa mohlo od tých pohrobkov tretieho reichu očakávať? Hádam si dav na východe so slovanskou krvou nemyslel, že z čírej lásky k nim ich ten zdegenerovaný a vnútorne prázdny spolok s vábivou pozlátkou prijme ako seberovných? V prvom kroku išlo o naše ekonomické ovládnutie. To sa im pomocou rôznych "privatizérov" rozumej najväčších zlodejov a kolaborantov úspešne podarilo. S efektom získania nových odbytísk ich cinkrlátiek, získania lacnej pracovnej sily a ako zdroj pre ich štedré sociálne dávky a vysoký životný štandard do doby, keď ich požerú vlastní tmavokožci. Preto nie je prekvapujúce, že východní rabi sa kŕmia odpadom, veď načo míňať zdroje na, pre nich odpisovanú, lúzu. Nie raz to bolo ozvučené, ale nič sa v podstate nezmenilo, dvojaký štandard zostal zachovaný. Teraz došlo na druhú fázu, nas mnogo a tak to treba za pomoci rôznych vlastizradných a užitočných Igiotov preriediť, rôznymi pokusnými operáciami typu plošné testovanie, teraz násilné očkovanie. Lebo prišlo na na ďalšiu etapu, a to získanie a osídlenie územia obývaného nevhodnými entitami. Teda Slovanmi. Čím bližšie k Rusku, tým lepšie pre nich, lebo áno, konečným cieľom je ovládnutie prírodných zdrojov Ruska, nič iné totiž ich spôsob neživota nezachráni. Takže sme sa dostali to druhej fázy útoku na Rusko, per partes realizovanými krokmi, lebo ako sa z histórie poučili, na 6. priorite ich šance vždy skončili fiaskom. Preto je zrejmé, že ten tlak aj na očkovanie v Medzimorí bude čoraz intenzívnejší a ako aj počet "mutácií" s visačkou designed in Fort Detrick. Žijeme v dobe, keď tá vojna nie je tak zrejmá, ale tie konečné dopady na populáciu už dnes odhadované budú kolosálne. Nehrá sa o guličky, ale o našu ďalšiu existenciu. Či budema mať aj budúcnosť, sa ukáže na základe protitlaku. Akcia je masívna, preto na vyváženie je nutná silná protiakcia. Boh s nami!

David (SPD): Z pojmu „právní stát“ se v Bruselu stala univerzální nadávka
Slovinsko, které z údajného porušování zásad právního státu obvinil místopředseda Komise, stejně jako Maďarsko nebo Polsko, které jsou ze stejného „důvodu“ pravidelným terčem pomluv bruselských papalášů, přitom nejsou z hlediska počtu soudních řízení před štrasburský soudem na nejvyšších patrech řebříčku.
A už vůbec nefigurují na třech nejvyšších místech ve statistice případů,
kdy dal ESLP ve sporu za pravdu občanovi, který se s nimi soudil.


Nejvyšší představitelé EU se však při svých slovních urážkách politiků a vlád, které s nimi nesdílí stejné názory, nezdržují nějakými fakty. Natož opřenými o konkrétní právní závazky. Z pojmu „právní stát“ udělali něco jako univerzální nadávku, již lze počastovat kohokoli, kdo s nimi nesouhlasí. Připomíná to zkratku „klapoklidez“, která byla za minulého režimu v kádrových materiálech používána k dehonestaci nepohodlných osob. Šlo o zkráceninu slov „kladný poměr k lidově demokratickému zřízení“. Nikde v zákoně nebylo definováno, co to přesně je.
Pokud však kádrovák do osobní složky někomu napsal, že jej nemá, znamenalo to, že dotyčný nemohl zastávat řídcí funkce a jeho děti měly problém se dostat na studia. . .


Poslanci z probrusleských frakcí však pohotově navrhli, aby proti těmto vzpurným zemím byla zahájena trestná řízení, která by kvůli údajnému porušování zásad právního státu v případě schválení znamenala zastavení vyplácení dotací. Hlasoval jsem samozřejmě se všemi členy frakce Identita a demokracie (ID),
v níž působí i europoslanci zvolení v ČR za SPD, proti tomuto nespravedlivému
a protiprávnímu návrhu.


Polský a maďarský premiér Mateusz Morawiecki a Viktor Orbán mají mezi sebou
již několik let uzavřenou dohodu o vzájemném vetování uvalení sankcí na některou z obou smluvních zemí. Oba její funkčnost již stihli vyzkoušet. Orbán vetoval návrh Junkcerovy Komise na zbavení Polska práv hlasovat v Radě.
Morawiecki oplátkou Maďarsku pokryl záda v při pokusu současné Komise zbavit práva hlasovat Polsko. Nyní se ukazuje, že by se polsko-maďarská skupina vzájemné pomoci a ochrany mohla početně velmi rozšířit.
Myslím si, že by se naše vláda měla přidat.
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/David-SPD-Z-pojmu-pravni-stat-se-v-Bruselu-stala-univerzalni-nadavka-669897


David (SPD): Z pojmu „právní stát“ se v Bruselu stala univerzální nadávka Slovinsko, které z údajného porušování zásad právního státu obvinil místopředseda Komise, stejně jako Maďarsko nebo Polsko, které jsou ze stejného „důvodu“ pravidelným terčem pomluv bruselských papalášů, přitom nejsou z hlediska počtu soudních řízení před štrasburský soudem na nejvyšších patrech řebříčku. A už vůbec nefigurují na třech nejvyšších místech ve statistice případů, kdy dal ESLP ve sporu za pravdu občanovi, který se s nimi soudil. Nejvyšší představitelé EU se však při svých slovních urážkách politiků a vlád, které s nimi nesdílí stejné názory, nezdržují nějakými fakty. Natož opřenými o konkrétní právní závazky. Z pojmu „právní stát“ udělali něco jako univerzální nadávku, již lze počastovat kohokoli, kdo s nimi nesouhlasí. Připomíná to zkratku „klapoklidez“, která byla za minulého režimu v kádrových materiálech používána k dehonestaci nepohodlných osob. Šlo o zkráceninu slov „kladný poměr k lidově demokratickému zřízení“. Nikde v zákoně nebylo definováno, co to přesně je. Pokud však kádrovák do osobní složky někomu napsal, že jej nemá, znamenalo to, že dotyčný nemohl zastávat řídcí funkce a jeho děti měly problém se dostat na studia. . . Poslanci z probrusleských frakcí však pohotově navrhli, aby proti těmto vzpurným zemím byla zahájena trestná řízení, která by kvůli údajnému porušování zásad právního státu v případě schválení znamenala zastavení vyplácení dotací. Hlasoval jsem samozřejmě se všemi členy frakce Identita a demokracie (ID), v níž působí i europoslanci zvolení v ČR za SPD, proti tomuto nespravedlivému a protiprávnímu návrhu. Polský a maďarský premiér Mateusz Morawiecki a Viktor Orbán mají mezi sebou již několik let uzavřenou dohodu o vzájemném vetování uvalení sankcí na některou z obou smluvních zemí. Oba její funkčnost již stihli vyzkoušet. Orbán vetoval návrh Junkcerovy Komise na zbavení Polska práv hlasovat v Radě. Morawiecki oplátkou Maďarsku pokryl záda v při pokusu současné Komise zbavit práva hlasovat Polsko. Nyní se ukazuje, že by se polsko-maďarská skupina vzájemné pomoci a ochrany mohla početně velmi rozšířit. Myslím si, že by se naše vláda měla přidat. https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/David-SPD-Z-pojmu-pravni-stat-se-v-Bruselu-stala-univerzalni-nadavka-669897

„Zrada.“ Jeden řádek a Piráti řekli vše: Co plánují s námi v EU. Vážné
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zrada-Jeden-radek-a-Pirati-rekli-vse-Co-planuji-s-nami-v-EU-Vazne-669602


60e82272a3975
60e8227b1e341
60e822861c95e
60e8228dc6ea7


„Zrada.“ Jeden řádek a Piráti řekli vše: Co plánují s námi v EU. Vážné https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zrada-Jeden-radek-a-Pirati-rekli-vse-Co-planuji-s-nami-v-EU-Vazne-669602 ![60e82272a3975](serve/attachment&path=60e82272a3975) ![60e8227b1e341](serve/attachment&path=60e8227b1e341) ![60e822861c95e](serve/attachment&path=60e822861c95e) ![60e8228dc6ea7](serve/attachment&path=60e8228dc6ea7)
755
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept