Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 6.7.21
Y

Rusko
kremlin.ru
-Rozhovory V.V. Putina s izraelskym premierem Bennettem, priznivcem USA, ktery chce lepsi vztahy s Ruskem. V Izraeli je nestabilno.
-Telefonicke rozhovory s presidenty Tadzikistanu a Uzbekistanu kvuli situaci v Afganistanu. Vzhledem k odchodu vojsk NATA z Afganistanu zabira opozice stale vice uzemi a prisla az k hranici Tadzikistanu a Uzbekistanu. Rusko slibilo pomoc.
Rachmon povolal 20 000 rezervistu na upevneni hranice Tadzikistanu. Bagram, nejvetsi zakladna Americanu, je rozkradana. Zasahla vladni vojska.
Tuto bazi postavil SSSR. Americane ji obsadili po odchodu SSSR z Afganistanu. Situace v Afganistanu je slozita, pocita se s padem vlady od 6ti do 12ti mesicu. Rezim v Kabulu kontroluje vsechna velka mesta, presto zabrala opozice uz okolo 50% uzemi.
-Setkani V.V. Putina s vicepremierem Jurijem Borisovym, ten hlasil Putinovi 2 prulomy v leteckem a lodnim prumyslu.
-Dnes v noci mela nase aviace poplach, zacaly manevry, piloti byli v nasazeni. Manevry budou trvat do 9.7. Ve vzduchu jsou nyni TU-160 a TU-22M3, strategicke bombardery.
Pocasi v Soci je spatne, prsi.


Rusko-Belorusko
Zpevacka Agurbas vystupuje proti vlastnimu statu. Je to Beloruska, zijici v Rusku. Belorusove ji potrebuji vydat, ona organizovala protestni demonstrace v r. 2020.


Stredozemni more
Skupina NATA (Anglicane, Americane atd.) pokracuji v cinnosti u Kypru. Vcera ruske ponorky zaznamenaly 'sumy. To jsou ty ponorky, ktere oni nemohou najit. Velke uznani nasim podvodnim namornikum.


Cina
Dne 1.7.21 slavili v Cine 100 let KP Ciny, zalozene v Sanghaji r. 1921.
Vcera hlavni predstavitel KP a Ciny, Xi Jinping, vedl videokonferenci s Merkel a Macronem. Posuzovali ekonomicke vztahy s Cinou a take s Evropou vcetne Afriky. Tam je cinna Francie. Mluvili o kreditech pro radu africkych statu.
Cina upevnuje sve pozice v Evrope.
-Dnes se kona v Cine Sjezd komunistickych a socialistickych stran celeho sveta, okolo 100 zemi. Vystoupi na nem Xi Jinping. Ocekava se vice jak 500 politickych stran z celeho sveta.
Takova setkani drive poradal SSSR, ale SSSR uz 30 let nemame, a Cina je nyni takovym ideologickym vudcem sveta.
Probiha tam jiz 9. svetove forum. To je treba zduraznit.

Gruzie

Nedavno to byl Koronavirus, ktery Gruzie prekonavala, nyni se zde kona pruvod LGBT v Tbilisi. Ten byl blokovan jinak myslicimi obcany. Aktivne tohle prenaselo Euronews. Prace kavkazskych sorosat pokracuje. Drive nebylo mozne si na Kavkazu neco takoveho predstavit.


Zaver:
Budeme si prat, aby celkova situace ve svete byla pozitivnejsi. Dne 6.7. 1918 byl pokus o statni prevrat v Rusku. Ten potlacil „Zelezny Felix“ Dzerzinsky.
https://www.youtube.com/watch?v=izBwhW9AMss


**Rusko** kremlin.ru -Rozhovory V.V. Putina s izraelskym premierem Bennettem, priznivcem USA, ktery chce lepsi vztahy s Ruskem. V Izraeli je nestabilno. -Telefonicke rozhovory s presidenty Tadzikistanu a Uzbekistanu kvuli situaci v Afganistanu. Vzhledem k odchodu vojsk NATA z Afganistanu zabira opozice stale vice uzemi a prisla az k hranici Tadzikistanu a Uzbekistanu. Rusko slibilo pomoc. Rachmon povolal 20 000 rezervistu na upevneni hranice Tadzikistanu. Bagram, nejvetsi zakladna Americanu, je rozkradana. Zasahla vladni vojska. Tuto bazi postavil SSSR. Americane ji obsadili po odchodu SSSR z Afganistanu. Situace v Afganistanu je slozita, pocita se s padem vlady od 6ti do 12ti mesicu. Rezim v Kabulu kontroluje vsechna velka mesta, presto zabrala opozice uz okolo 50% uzemi. -Setkani V.V. Putina s vicepremierem Jurijem Borisovym, ten hlasil Putinovi 2 prulomy v leteckem a lodnim prumyslu. -Dnes v noci mela nase aviace poplach, zacaly manevry, piloti byli v nasazeni. Manevry budou trvat do 9.7. Ve vzduchu jsou nyni TU-160 a TU-22M3, strategicke bombardery. Pocasi v Soci je spatne, prsi. **Rusko-Belorusko** Zpevacka Agurbas vystupuje proti vlastnimu statu. Je to Beloruska, zijici v Rusku. Belorusove ji potrebuji vydat, ona organizovala protestni demonstrace v r. 2020. **Stredozemni more** Skupina NATA (Anglicane, Americane atd.) pokracuji v cinnosti u Kypru. Vcera ruske ponorky zaznamenaly 'sumy. To jsou ty ponorky, ktere oni nemohou najit. Velke uznani nasim podvodnim namornikum. **Cina** Dne 1.7.21 slavili v Cine 100 let KP Ciny, zalozene v Sanghaji r. 1921. Vcera hlavni predstavitel KP a Ciny, Xi Jinping, vedl videokonferenci s Merkel a Macronem. Posuzovali ekonomicke vztahy s Cinou a take s Evropou vcetne Afriky. Tam je cinna Francie. Mluvili o kreditech pro radu africkych statu. Cina upevnuje sve pozice v Evrope. -Dnes se kona v Cine Sjezd komunistickych a socialistickych stran celeho sveta, okolo 100 zemi. Vystoupi na nem Xi Jinping. Ocekava se vice jak 500 politickych stran z celeho sveta. Takova setkani drive poradal SSSR, ale SSSR uz 30 let nemame, a Cina je nyni takovym ideologickym vudcem sveta. Probiha tam jiz 9. svetove forum. To je treba zduraznit. ** Gruzie** Nedavno to byl Koronavirus, ktery Gruzie prekonavala, nyni se zde kona pruvod LGBT v Tbilisi. Ten byl blokovan jinak myslicimi obcany. Aktivne tohle prenaselo Euronews. Prace kavkazskych sorosat pokracuje. Drive nebylo mozne si na Kavkazu neco takoveho predstavit. **Zaver:** Budeme si prat, aby celkova situace ve svete byla pozitivnejsi. Dne 6.7. 1918 byl pokus o statni prevrat v Rusku. Ten potlacil „Zelezny Felix“ Dzerzinsky. https://www.youtube.com/watch?v=izBwhW9AMss
Upravené 6. 7. 2021 o 18:41

Američané opustili základnu Bagrám v noci a neřekli nám to, zlobí se afghánský generál
https://www.lidovky.cz/svet/americane-opustili-zakladnu-bagram-v-noci-a-nerekli-nam-to-zlobi-se-afgansky-general.A210706_172815_ln_zahranici_lijk


**Američané opustili základnu Bagrám v noci a neřekli nám to, zlobí se afghánský generál** https://www.lidovky.cz/svet/americane-opustili-zakladnu-bagram-v-noci-a-nerekli-nam-to-zlobi-se-afgansky-general.A210706_172815_ln_zahranici_lijk
349
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept