Zahraničná politika
Na Kamčatke zmizlo z radarov lietadlo s 28 ľuďmi na palube

Na Kamčatke zmizlo z radarov lietadlo s 28 ľuďmi na palube
TASR
Po lietadle sa rozbehlo pátranie.
Lietadlo Antonov An-2 s minimálne 28 osobami na palube zmizlo v utorok z radarov na polostrove Kamčatka na ruskom Ďalekom východe. Informovala o tom agentúra AFP s odvolaním sa na správy ruských médií.


„Stroj An-2 zmizol z radaru. Zisťujeme, čo sa stalo,“ uviedol pre agentúru TASS hovorca regionálnej pobočky ruského ministerstva pre mimoriadne situácie.


Lietadlo An-26 odštartovalo z hlavného mesta Kamčatského kraja Petropavlovsk-Kamčatskij a smerovalo do mesta Palana, ktoré sa nachádza v severnej časti polostrova.


Podľa rôznych informácií sa na palube stroja nachádzalo 28 alebo 29 ľudí vrátane šiestich členov posádky. V lietadle sa nachádzali jedno alebo dve deti.


Nemenovaný zdroj pre TASS uviedol, že sa lietadlo zrejme zrútilo do mora. Agentúra Interfax zase citovala iný zdroj, podľa ktorého stroj havaroval v blízkosti uhoľnej bane pri meste Palana.


Do pátracej operácie po lietadle sa zapojili minimálne dva vrtuľníky.
https://www.aktuality.sk/clanok/905459/na-kamcatke-zmizlo-z-radarov-lietadlo-s-28-ludmi-na-palube/


Na Kamčatke zmizlo z radarov lietadlo s 28 ľuďmi na palube TASR Po lietadle sa rozbehlo pátranie. Lietadlo Antonov An-2 s minimálne 28 osobami na palube zmizlo v utorok z radarov na polostrove Kamčatka na ruskom Ďalekom východe. Informovala o tom agentúra AFP s odvolaním sa na správy ruských médií. „Stroj An-2 zmizol z radaru. Zisťujeme, čo sa stalo,“ uviedol pre agentúru TASS hovorca regionálnej pobočky ruského ministerstva pre mimoriadne situácie. Lietadlo An-26 odštartovalo z hlavného mesta Kamčatského kraja Petropavlovsk-Kamčatskij a smerovalo do mesta Palana, ktoré sa nachádza v severnej časti polostrova. Podľa rôznych informácií sa na palube stroja nachádzalo 28 alebo 29 ľudí vrátane šiestich členov posádky. V lietadle sa nachádzali jedno alebo dve deti. Nemenovaný zdroj pre TASS uviedol, že sa lietadlo zrejme zrútilo do mora. Agentúra Interfax zase citovala iný zdroj, podľa ktorého stroj havaroval v blízkosti uhoľnej bane pri meste Palana. Do pátracej operácie po lietadle sa zapojili minimálne dva vrtuľníky. https://www.aktuality.sk/clanok/905459/na-kamcatke-zmizlo-z-radarov-lietadlo-s-28-ludmi-na-palube/

Pro doplnění - zmíněno 22 cestujících...letadlo AN-26



Je to tak, cestujících prý bylo 22. Toto asi spíše patří do egregoriálních projevů ...


https://lenta.ru/brief/2021/07/06/an_26/


Spojení s letadlem bylo ztraceno během přistání, čili nejdůležitější fáze letu ... Je to symbolika ztráty řízení světových procesů ze strany GP ?


> Pro doplnění - zmíněno 22 cestujících...letadlo AN-26 Je to tak, cestujících prý bylo 22. Toto asi spíše patří do egregoriálních projevů ... https://lenta.ru/brief/2021/07/06/an_26/ Spojení s letadlem bylo ztraceno během přistání, čili nejdůležitější fáze letu ... Je to symbolika ztráty řízení světových procesů ze strany GP ?

Mŕtve telá 19 ľudí sa našli na mieste havárie lietadla An-26 na Kamčatke
Celkovo bolo na palube 28 ľudí.
Záchranári našli na Kamčatke telá 19 obetí havárie osobného lietadla An-26.


Agentúre TASS to oznámili pohotovostné služby.


"Záchranári v tejto chvíli našli telá 19 obetí. Na identifikáciu väčšiny z nich môže byť potrebné genetické vyšetrenie. Doteraz bola identifikovaná jedna osoba," uviedol zdroj. Celkovo bolo na palube 28 ľudí, z toho šesť členov posádky a dve deti. Nie sú tam žiadni preživší.


Ministerstvo pre mimoriadne situácie potvrdilo nález fragmentov 19 tiel obetí. "Počas pátracej akcie pri pobreží Kamčatky sa našli fragmenty ďalších 10 tiel mŕtvych. Celkovo sa našli fragmenty 19 tiel. Práce pokračujú," uviedla tlačová služba.


Hľadanie pokračuje. Komplikuje ich búrka.
https://tass.ru/proisshestviya/11842381


Za účasti potápačov, plávajúceho žeriavu a malého plavidla: na Kamčatke začali vyprosťovať telá obetí havárie An-26.


V Ochotskom mori neďaleko dediny Palana na území Kamčatky sa začali práce na vymáhaní tiel zabitých pri páde osobného lietadla An-26. Pozostatky deviatich z 28 ľudí sa už našli a pátranie po letovom zapisovači pokračuje. Je potrebné poznamenať, že na mieste mimoriadnej udalosti sú zapojení potápači, plávajúci žeriav a malé plavidlo. Podľa vyšetrovacieho výboru sú rozpracované všetky možné verzie tragédie. Okrem toho bol od 7. do 9. júla vyhlásený smútok na území Kamčatky.


https://russian.rt.com/russia/article/882738-samolyot-an-26-kamchatka-tragediya


Mŕtve telá 19 ľudí sa našli na mieste havárie lietadla An-26 na Kamčatke Celkovo bolo na palube 28 ľudí. Záchranári našli na Kamčatke telá 19 obetí havárie osobného lietadla An-26. Agentúre TASS to oznámili pohotovostné služby. "Záchranári v tejto chvíli našli telá 19 obetí. Na identifikáciu väčšiny z nich môže byť potrebné genetické vyšetrenie. Doteraz bola identifikovaná jedna osoba," uviedol zdroj. Celkovo bolo na palube 28 ľudí, z toho šesť členov posádky a dve deti. Nie sú tam žiadni preživší. Ministerstvo pre mimoriadne situácie potvrdilo nález fragmentov 19 tiel obetí. "Počas pátracej akcie pri pobreží Kamčatky sa našli fragmenty ďalších 10 tiel mŕtvych. Celkovo sa našli fragmenty 19 tiel. Práce pokračujú," uviedla tlačová služba. Hľadanie pokračuje. Komplikuje ich búrka. https://tass.ru/proisshestviya/11842381 Za účasti potápačov, plávajúceho žeriavu a malého plavidla: na Kamčatke začali vyprosťovať telá obetí havárie An-26. V Ochotskom mori neďaleko dediny Palana na území Kamčatky sa začali práce na vymáhaní tiel zabitých pri páde osobného lietadla An-26. Pozostatky deviatich z 28 ľudí sa už našli a pátranie po letovom zapisovači pokračuje. Je potrebné poznamenať, že na mieste mimoriadnej udalosti sú zapojení potápači, plávajúci žeriav a malé plavidlo. Podľa vyšetrovacieho výboru sú rozpracované všetky možné verzie tragédie. Okrem toho bol od 7. do 9. júla vyhlásený smútok na území Kamčatky. https://russian.rt.com/russia/article/882738-samolyot-an-26-kamchatka-tragediya

v Rusku zmizlo z radarov ďalšie lietadlo (Antonov An-28 ), 17 ľudí na palube

Všichni lidé na palubě letadla, které tvrdě přistálo v Tomské oblasti, jsou živi. https://russian.rt.com/russia/news/885904-an-28-samolet-tomskaya-oblast


[quote="pid:24898, uid:413"]v Rusku zmizlo z radarov ďalšie lietadlo (Antonov An-28 ), 17 ľudí na palube[/quote] Všichni lidé na palubě letadla, které tvrdě přistálo v Tomské oblasti, jsou živi. https://russian.rt.com/russia/news/885904-an-28-samolet-tomskaya-oblast
846
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept