Egregoriálno-matričné riadenie
Tragická nehoda: Chlapec (†11) šoféroval za svojho otca, lebo…!

Pozor.


“...za volantom sa nachádzal iba 11-ročný chlapec, ktorý utrpel fatálne zranenia.


V posledný júlový deň v nočných hodinách došlo k autonehode neďaleko ukrajinskej obce Riasne. 35-ročný otec bol pod vplyvom alkoholu, v dôsledku čoho nechal šoférovať svojho 11-ročného syna. Vo vozidle sa nachádzal aj majiteľ auta, ktorý s dieťaťom za volantom očividne nemal problém.


Chlapec však nezvládol riadenie a s autom zišiel z cesty do priekopy. Školák utrpel vážne zranenia a napokon zomrel na mieste nehody. Obaja muži skončili v nemocnici. Okolnosti tragédie sú momentálne predmetom vyšetrovania.”


Pozor. “...za volantom sa nachádzal iba 11-ročný chlapec, ktorý utrpel fatálne zranenia. V posledný júlový deň v nočných hodinách došlo k autonehode neďaleko **ukrajinskej** obce Riasne. 35-ročný otec bol pod vplyvom alkoholu, v dôsledku čoho nechal šoférovať svojho 11-ročného syna. Vo vozidle sa nachádzal aj majiteľ auta, ktorý s dieťaťom za volantom očividne nemal problém. Chlapec však nezvládol riadenie a s autom zišiel z cesty do priekopy. Školák utrpel vážne zranenia a napokon zomrel na mieste nehody. Obaja muži skončili v nemocnici. Okolnosti tragédie sú momentálne predmetom vyšetrovania.”

neďaleko ukrajinskej obce Riasne

Hm, zle znamenie pre projekt Banderovci...


[quote="pid:23107, uid:240"]neďaleko ukrajinskej obce Riasne[/quote] Hm, zle znamenie pre projekt Banderovci...

Moderátor

Upravené 5. 7. 2021 o 11:49

Tak trochu do očí bijící jazyk životních okolností, to se ani nemusí učit, to ví každý trochu zdravý jedinec. "Řízení nelze svěřit nezletilým (nezpůsobilým)", jenom je potřeba, aby si to všechny národy nejen Ukrajinský plně uvědomily.


Asociuje mi to díl ze Star Treku, kde někteří členové posádky jsou zajati nezletilou, ale mocnou bytostí, která se nudí a chce si hrát. Záchrana přijde tak, že dítě srovnají rodiče. Ale co v případě, kdy otec přijde o vědomí díky své morální slabosti?


Zahynou nebo vážná zranění obdrží všichni:
Otec (znachaři) - nějaký prediktor Ukrajinské oblasti - nefunguje je vypnutý - opilý - potomci těch, kdo umožnili v minulých stoletích rozmach GP, kvůli iluzi osobní moci


Ditě (GP) - v tomto případě se jeho snahy o převzetí řízení jeví dětinské - jeho schopnosti jsou nedospělé, nevyzrálé - chybí lidskost, bez té to nepůjde, v něčem dětinský GP na to nemá - ukočírovat procesy na Ukrajině a je to i důležitý klíč ke globálnímu řízení - Ukrajina bude jeho hrob


Majitel auta (elity) - "majiteľ auta, ktorý s dieťaťom za volantom očividne nemal problém", jak typické pro Ukrajinské elity


Auto (národ - technologický kůň) - navíc Ukrajina začleněná do Ruského světa by jím mohla být i v prvotním významu


Tak trochu do očí bijící jazyk životních okolností, to se ani nemusí učit, to ví každý trochu zdravý jedinec. "Řízení nelze svěřit nezletilým (nezpůsobilým)", jenom je potřeba, aby si to všechny národy nejen Ukrajinský plně uvědomily. Asociuje mi to díl ze Star Treku, kde někteří členové posádky jsou zajati nezletilou, ale mocnou bytostí, která se nudí a chce si hrát. Záchrana přijde tak, že dítě srovnají rodiče. Ale co v případě, kdy otec přijde o vědomí díky své morální slabosti? Zahynou nebo vážná zranění obdrží všichni: Otec (znachaři) - nějaký prediktor Ukrajinské oblasti - nefunguje je vypnutý - opilý - potomci těch, kdo umožnili v minulých stoletích rozmach GP, kvůli iluzi osobní moci Ditě (GP) - v tomto případě se jeho snahy o převzetí řízení jeví dětinské - jeho schopnosti jsou nedospělé, nevyzrálé - chybí lidskost, bez té to nepůjde, v něčem dětinský GP na to nemá - ukočírovat procesy na Ukrajině a je to i důležitý klíč ke globálnímu řízení - Ukrajina bude jeho hrob Majitel auta (elity) - "majiteľ auta, ktorý s dieťaťom za volantom očividne nemal problém", jak typické pro Ukrajinské elity Auto (národ - technologický kůň) - navíc Ukrajina začleněná do Ruského světa by jím mohla být i v prvotním významu
Upravené 5. 7. 2021 o 12:18

Majitel auta (elity)

Možná západní kurátoři Ukrajiny.


Stalo se u obce Riasne.
Toto jméno se na Ukrajině vyskytuje 8x, jako jméno obce nebo čtvrti. Tato “síť” jakoby “pokrývá” celou Ukrajinu, včetně Doněcka.


Riasne ~ Рясне ~ ряса ~ říza, kutna, hábit mnišský ap.


Jedny Riasne jsou Riasne-Ruske.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Рясное-Русское
nebo taky
Rzęsna Polska ~ Rzęsna ~ řasa
https://pl.wikipedia.org/wiki/Rzęsna_(Ukraina)


[quote="pid:23109, uid:426"]Majitel auta (elity)[/quote] Možná západní kurátoři Ukrajiny. Stalo se u obce Riasne. Toto jméno se na Ukrajině vyskytuje 8x, jako jméno obce nebo čtvrti. Tato “síť” jakoby “pokrývá” celou Ukrajinu, včetně Doněcka. Riasne ~ Рясне ~ ряса ~ říza, kutna, hábit mnišský ap. Jedny Riasne jsou Riasne-Ruske. https://ru.wikipedia.org/wiki/Рясное-Русское nebo taky Rzęsna Polska ~ Rzęsna ~ řasa https://pl.wikipedia.org/wiki/Rzęsna_(Ukraina)
Upravené 5. 7. 2021 o 13:49

7-ročný chlapec bije svojich ožratých rodičov palicou (Ukrajina)
https://www.mojevideo.sk/video/350c4/7_rocny_chlapec_bije_svojich_ozratych_rodicov_palicou_(ukrajina).html
To tiez o niecom hovori. Tak to vyzera, ze ked tato generacia dnesnych ukrajincov pojde na dochodok, tak ukrajina uz existovat nebude, pekne pojde pod Rusko. Mladi ludia vidia aky raj im zapad naimportoval.


7-ročný chlapec bije svojich ožratých rodičov palicou (Ukrajina) https://www.mojevideo.sk/video/350c4/7_rocny_chlapec_bije_svojich_ozratych_rodicov_palicou_(ukrajina).html To tiez o niecom hovori. Tak to vyzera, ze ked tato generacia dnesnych ukrajincov pojde na dochodok, tak ukrajina uz existovat nebude, pekne pojde pod Rusko. Mladi ludia vidia aky raj im zapad naimportoval.
Upravené 5. 7. 2021 o 12:24

7-ročný chlapec bije svojich ožratých rodičov palicou


7 (biblický projekt) bije své rodiče (naplňovatele opilé mocí), efekt opičí pracky je pro stavitele projektu objektivní danost


[quote="pid:23114, uid:106"]7-ročný chlapec bije svojich ožratých rodičov palicou[/quote] 7 (biblický projekt) bije své rodiče (naplňovatele opilé mocí), efekt opičí pracky je pro stavitele projektu objektivní danost

Stalo se u obce Riasne


Doposkládal bych to takhle - to místo určuje čeho se správa týká. A mniši naši pastýři ukazují na biblický projekt. Biblický projekt krachuje, GP to asi nepřežije a znachaři a další elity si to šeredně odnesou, no a národ dostane taky kapky. Vše lokálně v Ukrajině (zemře tam vliv GP)


[quote="pid:23113, uid:240"]Stalo se u obce Riasne[/quote] Doposkládal bych to takhle - to místo určuje čeho se správa týká. A mniši naši pastýři ukazují na biblický projekt. Biblický projekt krachuje, GP to asi nepřežije a znachaři a další elity si to šeredně odnesou, no a národ dostane taky kapky. Vše lokálně v Ukrajině (zemře tam vliv GP)
Upravené 5. 7. 2021 o 13:49

Hm, zle znamenie pre projekt Banderovci...
nielen pre projekt, ale pre každého kto sa ho zúčastnil a podporoval


kedy zostrelili ten boening? Nebolo to náhodou v júli 2014?


[quote="pid:23108, uid:7"]Hm, zle znamenie pre projekt Banderovci...[/quote]nielen pre projekt, ale pre každého kto sa ho zúčastnil a podporoval kedy zostrelili ten boening? Nebolo to náhodou v júli 2014?

kedy zostrelili ten boening? Nebolo to náhodou v júli 2014?


Trefa. 17.7.2014
https://cs.wikipedia.org/wiki/Let_Malaysia_Airlines_17


Ale počkat, počkat...
Takže 17, 7 a 2014 (=7) a let to byl MH17.
A byl to Boeing 777.


[quote="pid:23121, uid:528"]kedy zostrelili ten boening? Nebolo to náhodou v júli 2014?[/quote] Trefa. 17.7.2014 https://cs.wikipedia.org/wiki/Let_Malaysia_Airlines_17 Ale počkat, počkat... Takže 17, 7 a 2014 (=7) a let to byl MH**17**. A byl to Boeing 777.

efekt opičí pracky je pro stavitele projektu objektivní danost


Opičia pracka je keď si niekto dosiahne svoje a následne zistí, že náklady prevyšujú zisky. Chcem tým povedať, že toto použitie kríva na nohy...


[quote="pid:23116, uid:426"]efekt opičí pracky je pro stavitele projektu objektivní danost[/quote] Opičia pracka je keď si niekto dosiahne svoje a následne zistí, že náklady prevyšujú zisky. Chcem tým povedať, že toto použitie kríva na nohy...

Moderátor

Ale počkat, počkat...
Takže 17, 7 a 2014 (=7) a let to byl MH17.
A byl to Boeing 777.
17.07. bude akurát 7 rokov od tejto udalosti


[quote="pid:23132, uid:240"]Ale počkat, počkat... Takže 17, 7 a 2014 (=7) a let to byl MH17. A byl to Boeing 777.[/quote] 17.07. bude akurát 7 rokov od tejto udalosti

Chcem tým povedať, že toto použitie kríva na nohy...


Souhlasím, pro tak velký a rozvětvený a v čase roztažený projekt, jsem zvolil dost nešikovný příměr.


Vyjádřím podrobněji jak jsem to mínil:
Biblický projekt měl sloužit na zotročení národů elitami, ale pokud se pyramida otočí budou muset elity makat na národ a protože nemají čest, tak nemají radost ze života a jedinou útěchou je jim ponižování ostatních, jenže to nebudou moci uplatnit a zbude jim pouze trpně přihlížet jak se ostatní radují, to pro ně bude hodně hořká pilulka (do doby než dědičné pseudo-elity budou nahrazeny prověřenými kádry z talentů vybraných z celého národa, pro ně už to bude radost z tvoření).


Spíše je to tedy ve smyslu nakonec získají pravý opak toho co plánovali. Místo zotročení vznikne sociálně spravedlivá společnost.


[quote="pid:23145, uid:7"]Chcem tým povedať, že toto použitie kríva na nohy...[/quote] Souhlasím, pro tak velký a rozvětvený a v čase roztažený projekt, jsem zvolil dost nešikovný příměr. Vyjádřím podrobněji jak jsem to mínil: Biblický projekt měl sloužit na zotročení národů elitami, ale pokud se pyramida otočí budou muset elity makat na národ a protože nemají čest, tak nemají radost ze života a jedinou útěchou je jim ponižování ostatních, jenže to nebudou moci uplatnit a zbude jim pouze trpně přihlížet jak se ostatní radují, to pro ně bude hodně hořká pilulka (do doby než dědičné pseudo-elity budou nahrazeny prověřenými kádry z talentů vybraných z celého národa, pro ně už to bude radost z tvoření). Spíše je to tedy ve smyslu nakonec získají pravý opak toho co plánovali. Místo zotročení vznikne sociálně spravedlivá společnost.
835
12
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept