Zahraniční analytici
Pjakinova verze provokace s Defenderem

Do původního vlákna nejde momentálně psát, tak budu pokračovat tady.


Pokud si přečtete stenogram co o tom Pjakin řekl v posledním díle:


https://pjakin.blogspot.com/2021/07/otazka-odpoved-vv-pjakina-ze-dne.html


ukáže se, že Pjakin myšlenkově vychází ze situace "všude jsou podpindosníci, všemocná británie se rozhodla udělat čistku ve vedení ruské armády". Pjakin je jakoby myšlenkově "zotročen" tímto schématem, všude vidí podpindosníky a zrádce a podle Pjakina mají takovou moc, že můžou defakto ovládat ruskou armádu, dělat personální zásahy podle libosti atd. To dle mého absolutně neodpovídá realitě a ani tomu nevidím nejmenší potvrzení nějakými fakty.


Tu britsko-americkou provokaci vidím úplně jinak, ne jako projev síly jako Pjakin, ale jako projev slabosti a zoufalství. Rusko zareagovalo na jedničku a nejenže vojensky s přehledem situaci zvládlo, ale i informačně naprosto knockautovalo Británii, do té míry, že Britové radši spustili krycí operaci "tajné materiály nalezeny na autobusové zastávce", aby informačně přehlušili svou ostudu a porážku - nejenže se vypakovali z ruských vod se staženým ocasem mezi nohama, ale začali i lhát o tom že žádná střelba nebyla a že se jen snažili vyhnout jiné ruské lodi. Načež ruská FSB publikovala v pořadí druhé video z incidentu, kde asi po pětiminutovém varování v angličtině je vidět střelba po Defenderu, výsledkem je opět blamáž pro autory provokace.


Také například, jak do verze Pjakina zapadají novináři na palubě Defenderu? K čemu by je tam potřebovali? K ničemu, nijak nezapadají. Zapadají do jiné verze, že počítali s potopením jako s variantou, aby pak mohli propagandisticky smrt novinářů využít a v nejlepším případě, aby někteří přežili a pak plnili stránky novin a vysílací čas srdceryvnými dramaty a výlevy o zlém Rusku, které potopilo mírumilovnou demokratickou loď v ukrajinských vodách.


Pjakin vidí tu provokaci jako projev síly a všemocnosti Západu ("teď si otestujeme reakci a pak uděláme v ruské armádě personální čistky" ), já to vidím jako projev zoufalství a bezvýchodnosti ze strany Západu - ještě se z posledních sil snaží "něco" vymyslet v naději že to snad vyjde, ale trpí porážku za porážkou.


Do původního vlákna nejde momentálně psát, tak budu pokračovat tady. Pokud si přečtete stenogram co o tom Pjakin řekl v posledním díle: https://pjakin.blogspot.com/2021/07/otazka-odpoved-vv-pjakina-ze-dne.html ukáže se, že Pjakin myšlenkově vychází ze situace "všude jsou podpindosníci, všemocná británie se rozhodla udělat čistku ve vedení ruské armády". Pjakin je jakoby myšlenkově "zotročen" tímto schématem, všude vidí podpindosníky a zrádce a podle Pjakina mají takovou moc, že můžou defakto ovládat ruskou armádu, dělat personální zásahy podle libosti atd. To dle mého absolutně neodpovídá realitě a ani tomu nevidím nejmenší potvrzení nějakými fakty. Tu britsko-americkou provokaci vidím úplně jinak, ne jako projev síly jako Pjakin, ale jako projev slabosti a zoufalství. Rusko zareagovalo na jedničku a nejenže vojensky s přehledem situaci zvládlo, ale i informačně naprosto knockautovalo Británii, do té míry, že Britové radši spustili krycí operaci "tajné materiály nalezeny na autobusové zastávce", aby informačně přehlušili svou ostudu a porážku - nejenže se vypakovali z ruských vod se staženým ocasem mezi nohama, ale začali i lhát o tom že žádná střelba nebyla a že se jen snažili vyhnout jiné ruské lodi. Načež ruská FSB publikovala v pořadí druhé video z incidentu, kde asi po pětiminutovém varování v angličtině je vidět střelba po Defenderu, výsledkem je opět blamáž pro autory provokace. Také například, jak do verze Pjakina zapadají novináři na palubě Defenderu? K čemu by je tam potřebovali? K ničemu, nijak nezapadají. Zapadají do jiné verze, že počítali s potopením jako s variantou, aby pak mohli propagandisticky smrt novinářů využít a v nejlepším případě, aby někteří přežili a pak plnili stránky novin a vysílací čas srdceryvnými dramaty a výlevy o zlém Rusku, které potopilo mírumilovnou demokratickou loď v ukrajinských vodách. Pjakin vidí tu provokaci jako projev síly a všemocnosti Západu ("teď si otestujeme reakci a pak uděláme v ruské armádě personální čistky" ), já to vidím jako projev zoufalství a bezvýchodnosti ze strany Západu - ještě se z posledních sil snaží "něco" vymyslet v naději že to snad vyjde, ale trpí porážku za porážkou.

Tu britsko-americkou provokaci vidím úplně jinak, ne jako projev síly jako Pjakin

Tato doba je podobná době Tuchačevského spiknutí. Anglosasové postupují pořád podle jednoho scénáře, který se jim již osvědčil.
Chystají Tuchačevského spiknutí 2.0. A aby se jim to povedlo, musejí zjistit stav, systému, proto souhlasím s Pjakinem.
Také souhlasím s jeho tvrzením, že podpindosů je velice málo, ale sedí na rozhodujících místech. Teď jenom zjišťovali, která klíčová místa jsou pořád obsazeny patrioty a bude je potřeba vyměnit za podpindosy a jsou zoufalí, ale umírající kobyla nejvíce kope. Nebo jinak, krysa zahnaná do kouta útočí.
Kdo tu přípravu na konečné řešení Ruska nevidí, měl by otevřít oči.


[quote="pid:23092, uid:235"]Tu britsko-americkou provokaci vidím úplně jinak, ne jako projev síly jako Pjakin[/quote] Tato doba je podobná době Tuchačevského spiknutí. Anglosasové postupují pořád podle jednoho scénáře, který se jim již osvědčil. Chystají Tuchačevského spiknutí 2.0. A aby se jim to povedlo, musejí zjistit stav, systému, proto souhlasím s Pjakinem. Také souhlasím s jeho tvrzením, že podpindosů je velice málo, ale sedí na rozhodujících místech. Teď jenom zjišťovali, která klíčová místa jsou pořád obsazeny patrioty a bude je potřeba vyměnit za podpindosy a jsou zoufalí, ale umírající kobyla nejvíce kope. Nebo jinak, krysa zahnaná do kouta útočí. Kdo tu přípravu na konečné řešení Ruska nevidí, měl by otevřít oči.
Upravené 5. 7. 2021 o 09:53

já to vidím jako projev zoufalství a bezvýchodnosti ze strany Západu - ještě se z posledních sil snaží "něco" vymyslet v naději že to snad vyjde, ale trpí porážku za porážkou.


Vidím to stejně, ale zároveň nemám rozpor s Pjakinem. Zrádců je ve státní dumě dost (důkaz devadesátá léta) a ty nikam nezmizeli a je jasné, že se budou snažit je využít, i když jim to nevyjde. Pjakin také často ozvučuje, že nemohou vyhrát. Je tu však velké nebezpečí, že "strana dobra" udělá chybu a může snadno dojít k nestabilitě, kterou se krysy zahnané do kouta za každou cenu snaží vyvolat. Za mě neustálý apel a ozvučování existence podpindosníků je žádoucí. Vyhrát již nemohou, ale svou hloupostí mohou stáhnout ke dnu všechny.


Situace, kdy lidstvo je na hraně sebezničení ve všech oblastech od ekologické, hospodářské, politické a vojenské a Rusko je ten hřebík na kterém to visí, je to potřeba ozvučovat dokud nepadne "poslední podpindosník".


Ještě vypozorováno z kolektivních her (sportovních, mentálních), že často když už to jedna strana má skoro vyhrané dojde obratu, protože vítězící strana poleví. Je potřeba opravdu velká důslednost jde o vše. A ještě je to určeno především pro Ruské publikum, naše možnosti zatočit se zrádci jsou menší (jsme nuceni manévrovat jak se dá a čekat na vhodný okamžik), ale jejich množství na klíčových místech spolu s neschopností davu je poznat mě u nás také děsí.


Poznámka:
Další skrytější analyzované důvody akce (čtete v dalších příspěvcích), kromě cílů šílenců schopných všeho, a kteří spíše hrají roli užitečných idiotů, dle mě Pjakin záměrně neozvučoval. Hodnotím to od Pjakina za přiměřené, vykládá základy a tím dochází k ochraně informací, dokáže je zjistit ten morálnější (minimálně svým úsilím) a nedostávají je hlupáci a nepřátelé na talíři. S tím, že zbavit se těch šílenců je v současnosti prioritní úkol a na to je potřeba vytvořit u obyvatelstva odpovídající informační pole.


[quote="pid:23092, uid:235"]já to vidím jako projev zoufalství a bezvýchodnosti ze strany Západu - ještě se z posledních sil snaží "něco" vymyslet v naději že to snad vyjde, ale trpí porážku za porážkou.[/quote] Vidím to stejně, ale zároveň nemám rozpor s Pjakinem. Zrádců je ve státní dumě dost (důkaz devadesátá léta) a ty nikam nezmizeli a je jasné, že se budou snažit je využít, i když jim to nevyjde. Pjakin také často ozvučuje, že nemohou vyhrát. Je tu však velké nebezpečí, že "strana dobra" udělá chybu a může snadno dojít k nestabilitě, kterou se krysy zahnané do kouta za každou cenu snaží vyvolat. Za mě neustálý apel a ozvučování existence podpindosníků je žádoucí. Vyhrát již nemohou, ale svou hloupostí mohou stáhnout ke dnu všechny. Situace, kdy lidstvo je na hraně sebezničení ve všech oblastech od ekologické, hospodářské, politické a vojenské a Rusko je ten hřebík na kterém to visí, je to potřeba ozvučovat dokud nepadne "poslední podpindosník". Ještě vypozorováno z kolektivních her (sportovních, mentálních), že často když už to jedna strana má skoro vyhrané dojde obratu, protože vítězící strana poleví. Je potřeba opravdu velká důslednost jde o vše. A ještě je to určeno především pro Ruské publikum, naše možnosti zatočit se zrádci jsou menší (jsme nuceni manévrovat jak se dá a čekat na vhodný okamžik), ale jejich množství na klíčových místech spolu s neschopností davu je poznat mě u nás také děsí. Poznámka: Další skrytější analyzované důvody akce (čtete v dalších příspěvcích), kromě cílů šílenců schopných všeho, a kteří spíše hrají roli užitečných idiotů, dle mě Pjakin záměrně neozvučoval. Hodnotím to od Pjakina za přiměřené, vykládá základy a tím dochází k ochraně informací, dokáže je zjistit ten morálnější (minimálně svým úsilím) a nedostávají je hlupáci a nepřátelé na talíři. S tím, že zbavit se těch šílenců je v současnosti prioritní úkol a na to je potřeba vytvořit u obyvatelstva odpovídající informační pole.
Upravené 5. 7. 2021 o 10:20

Velmi vítám tuhle debatu "k věci". Mimochodem, tady mám názor totožný s Hoxem v tom, že britská provokace je projevem slabosti řízení procesů ze strany starých atlantistů. Ale nenašel jsem v Pjakinově interpretaci explicitně vyjádřený názor, že "Západ je všemocný" a tohle demonstroval právě na té provokaci.
Podle mě šlo o dobře sehranou účelovou asymetrickou reakci ruských tajných služeb a Putinův "ukazováček mlčení" v Přímé lince to velmi srozumitelně vyjádřil. Už vyplutí jednoho bezvýznamného Defenderu ve velkém časovém předstihu a halasně ohlašovaný průjezd Bosporem a Dardanely jasně signalizoval, že nejde bojovat, ale má mísí.
Mně je nejbližší názor Chazina, že smysl celé frašky bylo to už nezdůrazňované. Předvolání (vynucené) britského velvyslance na MID a předání pod rouškou "vážného diplomatického varování" návrhu mumie z Buckinghamu ke svolení Putina sejít se s Boříkem. Následná iniciativa se summitem o klimatu v Glasgow v listopadu 2021 a speciální pozvání Putina a Si k účasti ? No průhlednější iniciativu k Jaltě 2021 s britskou účastí - to nejde přehlédnout. Malobritánie je v zoufalé globální situaci- nikdo už ji nepotřebuje. Pokud se prosadí ve staré Evropě osa Berlín-Paříž, zbyde Londýnu jen požádat o členství v RSA s tím, že tam dotáhne i svá dominia Kanadu a Austrálii. Hm - mají ještě nějaké suroviny, ale jinak ?


Velmi vítám tuhle debatu "k věci". Mimochodem, tady mám názor totožný s Hoxem v tom, že britská provokace je projevem slabosti řízení procesů ze strany starých atlantistů. Ale nenašel jsem v Pjakinově interpretaci explicitně vyjádřený názor, že "Západ je všemocný" a tohle demonstroval právě na té provokaci. Podle mě šlo o dobře sehranou účelovou asymetrickou reakci ruských tajných služeb a Putinův "ukazováček mlčení" v Přímé lince to velmi srozumitelně vyjádřil. Už vyplutí jednoho bezvýznamného Defenderu ve velkém časovém předstihu a halasně ohlašovaný průjezd Bosporem a Dardanely jasně signalizoval, že nejde bojovat, ale má mísí. Mně je nejbližší názor Chazina, že smysl celé frašky bylo to už nezdůrazňované. Předvolání (vynucené) britského velvyslance na MID a předání pod rouškou "vážného diplomatického varování" návrhu mumie z Buckinghamu ke svolení Putina sejít se s Boříkem. Následná iniciativa se summitem o klimatu v Glasgow v listopadu 2021 a speciální pozvání Putina a Si k účasti ? No průhlednější iniciativu k Jaltě 2021 s britskou účastí - to nejde přehlédnout. Malobritánie je v zoufalé globální situaci- nikdo už ji nepotřebuje. Pokud se prosadí ve staré Evropě osa Berlín-Paříž, zbyde Londýnu jen požádat o členství v RSA s tím, že tam dotáhne i svá dominia Kanadu a Austrálii. Hm - mají ještě nějaké suroviny, ale jinak ?

Pjakin vidí tu provokaci jako projev síly a všemocnosti Západu

To je jedna z možností, jak chápat slova VVPj.
Ovšem je tu ještě druhá možnost. VVPj totiž začíná poměrně ze široka.
“A co to má být za manévr? Je třeba si připomenout dějiny SSSR. Když v SSSR docházelo k narušení státní hranice, třeba letadlem a tím spíše, bylo-li letadlo sestřeleno, tak byla provedena analýza jednání všech zúčastněných s takzvanými orgzávěry, organizačními závěry.”


“Ten přelet Mathiase Rusta byl použit pro celkovou čistku vojenského vedení SSSR, prostě celkovou. Takže co bylo nutné podniknout? Vyplula ta loď a cíleně bylo předvedeno, že pluje s nabitými zbraněmi. Dříve než překročili hranici, bylo předvedeno, jak nabíjejí zbraně. Plně se připravili. Bylo dokonce oznámeno, že tam mají připraveny a do bojové pohotovosti uvedeny dvě speciální rakety. To znamená, že úmyslně hodlali vyvolat konflikt.”


Takže VVPj jen poukazuje na to, že Defender je stará známá, dříve často používaná, šablona.
Takže ozvučuje jejich plán. A prozrazený plán je zlikvidovaný plán.


Přítomnost novinářů VVPj taky zmínil (jako podezřelou okolnost, kterou ale dále nerozebírá):
“Ale jedná se o obrázek, který zakrývá zcela jiný, kvůli kterému byli na palubě Defenderu novináři západních médií, včetně BBC, Daily Mail, díky kterým byl také nalezen svazek tajných dokumentů den před provedením samotné operace.”


[quote="pid:23092, uid:235"]Pjakin vidí tu provokaci jako projev síly a všemocnosti Západu[/quote] To je jedna z možností, jak chápat slova VVPj. Ovšem je tu ještě druhá možnost. VVPj totiž začíná poměrně ze široka. “A co to má být za manévr? Je třeba si připomenout dějiny SSSR. Když v SSSR docházelo k narušení státní hranice, třeba letadlem a tím spíše, bylo-li letadlo sestřeleno, tak byla provedena analýza jednání všech zúčastněných s takzvanými orgzávěry, organizačními závěry.” “Ten přelet Mathiase Rusta byl použit pro celkovou čistku vojenského vedení SSSR, prostě celkovou. Takže co bylo nutné podniknout? Vyplula ta loď a cíleně bylo předvedeno, že pluje s nabitými zbraněmi. Dříve než překročili hranici, bylo předvedeno, jak nabíjejí zbraně. Plně se připravili. Bylo dokonce oznámeno, že tam mají připraveny a do bojové pohotovosti uvedeny dvě speciální rakety. To znamená, že úmyslně hodlali vyvolat konflikt.” Takže VVPj jen poukazuje na to, že Defender je stará známá, dříve často používaná, šablona. Takže ozvučuje jejich plán. A prozrazený plán je zlikvidovaný plán. Přítomnost novinářů VVPj taky zmínil (jako podezřelou okolnost, kterou ale dále nerozebírá): “Ale jedná se o obrázek, který zakrývá zcela jiný, kvůli kterému byli na palubě Defenderu novináři západních médií, včetně BBC, Daily Mail, díky kterým byl také nalezen svazek tajných dokumentů den před provedením samotné operace.”

Osobne nevidím rozpor medzi Pjakinovou, Hoxovou a Boletusovou verziou. Celkom dobre sa dopĺňajú. Veď jeden proces môže plniť X mnohoúrovňových cieľov. Otázka je len, či tam tie možnosti realizácie sú.
Z britskej strany to provokácia nepochybne bola a boli zrejme pripravení na rôzne varianty vývoja scenára. (Mimochodom dnes rovnako popierajú, že ich (US) základňa v Sýrii bola ostreľovaná raketami).
Ak majú v ruskej armáde ešte nejaké "konzervy" alebo "spiaščich", ktorí by mohli urobiť kádrovú rošádu alebo niekoho zverbovať, tak to iste využijú. Či tam na kľúčových miestach takýchto agentov majú alebo nie, to asi my tu nezistíme. Je to len o našej viere či áno, alebo nie. Samozrejme, že aj Rusko má svoju armádu pod drobnohľadom, pretože je to kľúčový pilier stability Ruska.
A samozrejme, nie je vylúčené, že stretnutie diplomatov kvôli incidentu môžu využiť na odovzdanie pozvánky na stretnutie lídrov krajín.


Každopádne, pri počúvaní každej analytiky treba používať vlastný rozum, a nie bezmyšlienkovito preberať informácie. Každý analytik sa z času na čas zmýli.


Osobne nevidím rozpor medzi Pjakinovou, Hoxovou a Boletusovou verziou. Celkom dobre sa dopĺňajú. Veď jeden proces môže plniť X mnohoúrovňových cieľov. Otázka je len, či tam tie možnosti realizácie sú. Z britskej strany to provokácia nepochybne bola a boli zrejme pripravení na rôzne varianty vývoja scenára. (Mimochodom dnes rovnako popierajú, že ich (US) základňa v Sýrii bola ostreľovaná raketami). Ak majú v ruskej armáde ešte nejaké "konzervy" alebo "spiaščich", ktorí by mohli urobiť kádrovú rošádu alebo niekoho zverbovať, tak to iste využijú. Či tam na kľúčových miestach takýchto agentov majú alebo nie, to asi my tu nezistíme. Je to len o našej viere či áno, alebo nie. Samozrejme, že aj Rusko má svoju armádu pod drobnohľadom, pretože je to kľúčový pilier stability Ruska. A samozrejme, nie je vylúčené, že stretnutie diplomatov kvôli incidentu môžu využiť na odovzdanie pozvánky na stretnutie lídrov krajín. Každopádne, pri počúvaní každej analytiky treba používať vlastný rozum, a nie bezmyšlienkovito preberať informácie. Každý analytik sa z času na čas zmýli.

Kto nevidel to video (spomínal ho aj Pjakin v poslednom videu), ako starú ženy, ktorej prišlo na úrade nevoľno a dala si dole rúško, tak na ňu zavolali policajtov a tí s ňou veľmi surovo zachádzali. Takmer jej dolámal ruky a potom ju v bezvedomí vliekol von po zemi ako dobytok.
https://www.youtube.com/watch?v=WqS3p4Jk0fQ


https://t.me/bigshocktheory/10625


Kto nevidel to video (spomínal ho aj Pjakin v poslednom videu), ako starú ženy, ktorej prišlo na úrade nevoľno a dala si dole rúško, tak na ňu zavolali policajtov a tí s ňou veľmi surovo zachádzali. Takmer jej dolámal ruky a potom ju v bezvedomí vliekol von po zemi ako dobytok. https://www.youtube.com/watch?v=WqS3p4Jk0fQ https://t.me/bigshocktheory/10625

Skôr mám výhradu k Pjakinovmu opisu pristátia lietadla s Protasevičom. Pjakin vychádza z predpokladu, že bieloruské KGB vedelo o celom incidente dávno dávno dopredu. Ale tak to vôbec nemuselo byť.


Veď aj v Bielorusku majú na veži štandardné pokyny ako sa majú správať v prípade nahlásenia útoku na lietadlo, únosu, bomby a pod. Ide tam v podstate o minúty. Ako vyplýva z informácii, tak výhražný mail poslali na vežu do Minsku (a tiež Poliakom a Litve) na poslednú chvíľu, takže rozhodnúť sa bolo treba rýchlo a podľa predpisov. Neexistuje, že by najprv volali Lukašenskovi, čo majú spraviť a potom poslali pokyny lietadlu. V takých prípadoch sa aktivuje aj KGB a informuje prezidenta, ale v tom slede udalostí to určite došlo Lukašenkovi, až niekedy, keď lietadlo už sedelo. Takže čo s tým mal osobne Lukašenko?


V liste sa písalo, že ak nevyplnia požiadavky, tak lietadlo nad Vilnusom vybuchne, takže do Litvy letieť nesmelo. Dávať pilotom na výber z viacerých miest pristátia, to je také politické riešenie. Dispečer veže nie je politik, a pochybujem, že na veži majú politrukov, ktorí posudzujú, čo by bolo politicky vhodnejšie.


Ak by malo platiť to, čo navrhoval Pjakin, muselo by KGB mať kanceláriu na letisku priamo vo veži, a muselo by o celom incidente a jeho zámeroch vedieť dopredu. To ale nie je isté.


Skôr mám výhradu k Pjakinovmu opisu pristátia lietadla s Protasevičom. Pjakin vychádza z predpokladu, že bieloruské KGB vedelo o celom incidente dávno dávno dopredu. Ale tak to vôbec nemuselo byť. Veď aj v Bielorusku majú na veži štandardné pokyny ako sa majú správať v prípade nahlásenia útoku na lietadlo, únosu, bomby a pod. Ide tam v podstate o minúty. Ako vyplýva z informácii, tak výhražný mail poslali na vežu do Minsku (a tiež Poliakom a Litve) na poslednú chvíľu, takže rozhodnúť sa bolo treba rýchlo a podľa predpisov. Neexistuje, že by najprv volali Lukašenskovi, čo majú spraviť a potom poslali pokyny lietadlu. V takých prípadoch sa aktivuje aj KGB a informuje prezidenta, ale v tom slede udalostí to určite došlo Lukašenkovi, až niekedy, keď lietadlo už sedelo. Takže čo s tým mal osobne Lukašenko? V liste sa písalo, že ak nevyplnia požiadavky, tak lietadlo nad Vilnusom vybuchne, takže do Litvy letieť nesmelo. Dávať pilotom na výber z viacerých miest pristátia, to je také politické riešenie. Dispečer veže nie je politik, a pochybujem, že na veži majú politrukov, ktorí posudzujú, čo by bolo politicky vhodnejšie. Ak by malo platiť to, čo navrhoval Pjakin, muselo by KGB mať kanceláriu na letisku priamo vo veži, a muselo by o celom incidente a jeho zámeroch vedieť dopredu. To ale nie je isté.

Pjakin vychádza z predpokladu, že bieloruské KGB vedelo o celom incidente dávno dávno dopredu


Dle mě, kdyby nevědělo tak by to nebyli tajné služby. Přece všichni hráči v tajných službách vědí o operacích dávno dopředu, vše je propojené (díky tomuto fungování bylo zabráněno jaderné válce na Kubě, dle mých informací tam tajné služby zahrály významnou úlohy na zklidnění konfliktu). Všichni o sobě vědí a nějak se vzájemně snaží přechytračit, ale jsou to spíše šachy (než poker, kdy se neví co má protivník v ruce), kdy na figurky je vidět, ale méně šikovný hráč nedohlédne na všechny důsledky.


Pokud byl někdo k rozhodnutí dotlačen v časové tísni - třeba dispečer, tak to byla práce tajných služeb, které nejsou patriotické a víme, že obecně moc nejsou, pouze část. Pokud V.V.Pjakin uvádí pravdivé informace, tak jednají více-méně za Lukašenkovými zády (potvrzuje to, že tajné služby umožnili spustit v Bělorusku majdan).


[quote="pid:23122, uid:6"]Pjakin vychádza z predpokladu, že bieloruské KGB vedelo o celom incidente dávno dávno dopredu[/quote] Dle mě, kdyby nevědělo tak by to nebyli tajné služby. Přece všichni hráči v tajných službách vědí o operacích dávno dopředu, vše je propojené (díky tomuto fungování bylo zabráněno jaderné válce na Kubě, dle mých informací tam tajné služby zahrály významnou úlohy na zklidnění konfliktu). Všichni o sobě vědí a nějak se vzájemně snaží přechytračit, ale jsou to spíše šachy (než poker, kdy se neví co má protivník v ruce), kdy na figurky je vidět, ale méně šikovný hráč nedohlédne na všechny důsledky. Pokud byl někdo k rozhodnutí dotlačen v časové tísni - třeba dispečer, tak to byla práce tajných služeb, které nejsou patriotické a víme, že obecně moc nejsou, pouze část. Pokud V.V.Pjakin uvádí pravdivé informace, tak jednají více-méně za Lukašenkovými zády (potvrzuje to, že tajné služby umožnili spustit v Bělorusku majdan).
Upravené 5. 7. 2021 o 13:18

Pravý účel tejto provokácie - či to bola ukážka síly, slabosti, hlúposti, vylákania podpindosníkov, odpisu, odovzdania odkazu sa možno nikdy nedozvieme, lebo vývoj udalostí podporuje každú z nich. Z Putinových slov vyplýva, že o danej provokácii vedeli dopredu a adekvátne sa na ňu aj pripravili. Celú provokáciu monitorovalo US lietadlo za účelom rozkrytia pobrežnej obrany Krymu. Táto okolnosť je aj za špecifickou reakciou Ruska. Všimnite si rozdielne reakcie na holandskú a britskú loď. Pri holandskej sa asi žiadne US lietadlo nenachádzalo a preto aj došlo k postrašeniu REB. Z Putinových slov ďalej vyplýva, že musela byť nejaká dohoda medzi Ruskom a západom (možno GP alebo patrioti) o ďalšom postupe ak by tá loď nezmenila kurz. Putinove slová, že aj keby tú loď potopili, tak žiadna vojna by nehrozila. To, že močiar pochopil, že ho nachytali a urobili z neho hlupáka svedčí aj jeho reakcia v Sýrii kde sa možno z trucu alebo z urážky chcel revanšovať pri jej brehoch, avšak rozhodná ruská reakcia ho schladila.


Pravý účel tejto provokácie - či to bola ukážka síly, slabosti, hlúposti, vylákania podpindosníkov, odpisu, odovzdania odkazu sa možno nikdy nedozvieme, lebo vývoj udalostí podporuje každú z nich. Z Putinových slov vyplýva, že o danej provokácii vedeli dopredu a adekvátne sa na ňu aj pripravili. Celú provokáciu monitorovalo US lietadlo za účelom rozkrytia pobrežnej obrany Krymu. Táto okolnosť je aj za špecifickou reakciou Ruska. Všimnite si rozdielne reakcie na holandskú a britskú loď. Pri holandskej sa asi žiadne US lietadlo nenachádzalo a preto aj došlo k postrašeniu REB. Z Putinových slov ďalej vyplýva, že musela byť nejaká dohoda medzi Ruskom a západom (možno GP alebo patrioti) o ďalšom postupe ak by tá loď nezmenila kurz. Putinove slová, že aj keby tú loď potopili, tak žiadna vojna by nehrozila. To, že močiar pochopil, že ho nachytali a urobili z neho hlupáka svedčí aj jeho reakcia v Sýrii kde sa možno z trucu alebo z urážky chcel revanšovať pri jej brehoch, avšak rozhodná ruská reakcia ho schladila.

Osobne nevidím rozpor medzi Pjakinovou, Hoxovou a Boletusovou verziou.

Mně je to také fuk. Mně znepokojuje ten útok vedený proti Pjakinu. Hox Pjakina z Vody odstranil, a teď přišel s podobným návrhem sem. Pokud by mu šlo jen o diskuzi nad pořady Pjakina, nic mu nebrání, ale on se snaží Pjakina vystrnadit i odsud. Toto je jeho CÍL.


[quote="pid:23119, uid:6"]Osobne nevidím rozpor medzi Pjakinovou, Hoxovou a Boletusovou verziou.[/quote] Mně je to také fuk. Mně znepokojuje ten útok vedený proti Pjakinu. Hox Pjakina z Vody odstranil, a teď přišel s podobným návrhem sem. Pokud by mu šlo jen o diskuzi nad pořady Pjakina, nic mu nebrání, ale on se snaží Pjakina vystrnadit i odsud. Toto je jeho CÍL.

Ak majú v ruskej armáde ešte nejaké "konzervy" alebo "spiaščich", ktorí by mohli urobiť kádrovú rošádu alebo niekoho zverbovať, tak to iste využijú. Či tam na kľúčových miestach takýchto agentov majú alebo nie, to asi my tu nezistíme.

Ale zjistit se to dá, stačí, když někdo vyšší (Šojgu?) bude sledovat jestli někdo nižší nezačne zkoušet kádrové změny...
Past dokonce už může být předem nalíčená. Když šablonu zná Pjakin, může být na ni připraven i někdo jiný...
:-)


[quote="pid:23119, uid:6"]Ak majú v ruskej armáde ešte nejaké "konzervy" alebo "spiaščich", ktorí by mohli urobiť kádrovú rošádu alebo niekoho zverbovať, tak to iste využijú. Či tam na kľúčových miestach takýchto agentov majú alebo nie, to asi my tu nezistíme.[/quote] Ale zjistit se to dá, stačí, když někdo vyšší (Šojgu?) bude sledovat jestli někdo nižší nezačne zkoušet kádrové změny... Past dokonce už může být předem nalíčená. Když šablonu zná Pjakin, může být na ni připraven i někdo jiný... :-)
Upravené 5. 7. 2021 o 14:19

maly preklep ?...Pjakinova slova.... ale jinak palec nahoru....dobra analyza..

Putinove slová, že aj keby tú loď potopili, tak žiadna vojna by nehrozila.


maly preklep ?...Pjakinova slova.... ale jinak palec nahoru....dobra analyza..[quote="pid:23126, uid:528"]Putinove slová, že aj keby tú loď potopili, tak žiadna vojna by nehrozila.[/quote]

snaží Pjakina vystrnadit

Nejsme tu v materske skolce. Kazdy podle sveho chapani ......, nebo jak je to zaklinadlo smile


[quote="pid:23127, uid:312"]snaží Pjakina vystrnadit[/quote] Nejsme tu v materske skolce. Kazdy podle sveho chapani ......, nebo jak je to zaklinadlo ;)

potom ju v bezvedomí vliekol von po zemi ako dobytok.

Uf.
To je na sanitku. Ztráta botů je neblahé znamení. Nešlo o “nahazováky”.


[quote="pid:23120, uid:6"]potom ju v bezvedomí vliekol von po zemi ako dobytok.[/quote] Uf. To je na sanitku. Ztráta botů je neblahé znamení. Nešlo o “nahazováky”.

maly preklep ?...Pjakinova slova

To překlep není, v pondělí 28.6. to řekl Pjakin a ve středu 30.6 to řekl Putin.


[quote="pid:23136, uid:346"]maly preklep ?...Pjakinova slova[/quote] To překlep není, v pondělí 28.6. to řekl Pjakin a ve středu 30.6 to řekl Putin.

maly preklep ?...Pjakinova slova.... ale jinak palec nahoru....dobra analyza..
áno je tam preklep, ale nie Putin a Pjakin. Malo tam byť napísané "Potvrdzujú to aj Putinové slová, že aj keby tú loď potopili, tak žiadna vojna by nehrozila.". Pokiaľ si dobre pamätám, takto sa vyjadril Putin v jednom rozhovore na otázku novinára.


[quote="pid:23136, uid:346"]maly preklep ?...Pjakinova slova.... ale jinak palec nahoru....dobra analyza..[/quote]áno je tam preklep, ale nie Putin a Pjakin. Malo tam byť napísané "Potvrdzujú to aj Putinové slová, že aj keby tú loď potopili, tak žiadna vojna by nehrozila.". Pokiaľ si dobre pamätám, takto sa vyjadril Putin v jednom rozhovore na otázku novinára.

Úprimne povedané nepáči sa mi tento útok na Pjakina. A mám na to dosť dobrý dôvod... Odhliadnuc od pokusov mazania dielov O-O, prípadne prekladov pani Ireny... Môj pohľad je takýto... Pjakin za svoju prácu, analytiku a formovanie informačného poľa ručí svojou osobou, ba dokonca ešte viac, osobami svojich blízkych, ľudí čo miluje... Pred celým svetom... Na druhej strane si treba uvedomiť, že za hociktorý náš nick sa môže ukrývať aj viacero osôb, s rôznymi záujmami, pripájajúcich sa hoc odkiaľ zo sveta, sledujúc rôzne ciele... Teda pokiaľ osoba-by ktorá vystupuje anonymne vo vzťahu k iným, neručí za svoj názor a formovanie názoru iných, svojou identitou, nie je možné v žiadnom ohľade porovnávať a brať na zreteľ váhu takéhoto slova, vo vzťahu s osobou takto viazanou... Lebo:
"Verejné odstúpenie od morálnych pravidiel daných z Hora - nasleduje trest"...


Úprimne povedané nepáči sa mi tento útok na Pjakina. A mám na to dosť dobrý dôvod... Odhliadnuc od pokusov mazania dielov O-O, prípadne prekladov pani Ireny... Môj pohľad je takýto... Pjakin za svoju prácu, analytiku a formovanie informačného poľa ručí svojou osobou, ba dokonca ešte viac, osobami svojich blízkych, ľudí čo miluje... Pred celým svetom... Na druhej strane si treba uvedomiť, že za hociktorý náš nick sa môže ukrývať aj viacero osôb, s rôznymi záujmami, pripájajúcich sa hoc odkiaľ zo sveta, sledujúc rôzne ciele... Teda pokiaľ osoba-by ktorá vystupuje anonymne vo vzťahu k iným, neručí za svoj názor a formovanie názoru iných, svojou identitou, nie je možné v žiadnom ohľade porovnávať a brať na zreteľ váhu takéhoto slova, vo vzťahu s osobou takto viazanou... Lebo: "Verejné odstúpenie od morálnych pravidiel daných z Hora - nasleduje trest"...
Upravené 6. 7. 2021 o 10:03

No ale čo keď tí podpindosníci...aj sú všade.
Pjakin hovorieva aj o rozdelujúcich sa USA tak o úpadku západu , rovnako aj o suverenizovaní Ruska.
Z čoho vyplýva , že si nemyslí že je západ všemocný.


Možno je to vaša snaha o jeho diskreditáciu ;-)


No ale čo keď tí podpindosníci...aj sú všade. Pjakin hovorieva aj o rozdelujúcich sa USA tak o úpadku západu , rovnako aj o suverenizovaní Ruska. Z čoho vyplýva , že si nemyslí že je západ všemocný. Možno je to vaša snaha o jeho diskreditáciu ;-)
Upravené 7. 7. 2021 o 14:39

mumie z Buckinghamu ke svolení Putina sejít se s Boříkem.


Mne to skôr vyznieva ako ďalší pokus o fyzickú likvidáciu Putina. Tú v Ženeve zjavne nezvládli, tak hľadajú ďalšiu možnosť na domácej pôde.


[quote="pid:23100, uid:57"]mumie z Buckinghamu ke svolení Putina sejít se s Boříkem.[/quote] Mne to skôr vyznieva ako ďalší pokus o fyzickú likvidáciu Putina. Tú v Ženeve zjavne nezvládli, tak hľadajú ďalšiu možnosť na domácej pôde.

To by ovšem bylo ze strany MI6 velmi hloupé . Putin by tam totiž mohl doplout na nejnovějším Belgogradu doprovázen 1-2 STATUSy po 50 Mt. Britské uvažování vždy myslelo v první řadě na sebe a představa sebelikvidace ?Já si spíše myslím, že je to,m.j., i snaha brzdit velmi rychlé procesy rozkladu malobritánie. Proto Glasgow jako metropole separatistického Skotska. A snaha využít Skotsko jako poBrexitový komunikační most s kontinentem a Světem.Pro tuhle ostrovní relikvii starých časů je tím vůbec nejhorším, co ji potkává - NEZÁJEM o ni. Prostě ji už nikdo nepotřebuje. Hrozná představa pro každého sáhiba.


To by ovšem bylo ze strany MI6 velmi hloupé . Putin by tam totiž mohl doplout na nejnovějším Belgogradu doprovázen 1-2 STATUSy po 50 Mt. Britské uvažování vždy myslelo v první řadě na sebe a představa sebelikvidace ?Já si spíše myslím, že je to,m.j., i snaha brzdit velmi rychlé procesy rozkladu malobritánie. Proto Glasgow jako metropole separatistického Skotska. A snaha využít Skotsko jako poBrexitový komunikační most s kontinentem a Světem.Pro tuhle ostrovní relikvii starých časů je tím vůbec nejhorším, co ji potkává - NEZÁJEM o ni. Prostě ji už nikdo nepotřebuje. Hrozná představa pro každého sáhiba.
2.31k
20
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept