Politika v ČR
Řízený odpis pirátů

Pro kohopak tento košer darebák pracuje , když sype pirátstvu své jedovaté knížecí rady .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pehe-radi-Piratum-jak-vyhrat-volby-Musite-pritvrdit-Utocit-na-Zemana-hajit-gendery-podporit-Istanbulskou-umluvu-669573
To vypadá na celkovou likvidaci pirátské sebranky , protože překážejí v rozvoji podporovaných procesů . A to že každá skupina podporuje svoji vizi procesu , nic neznamená . Evidentně překážejí většině hráčů , aspirujících na možnost globálního řízení .


Pro kohopak tento košer darebák pracuje , když sype pirátstvu své jedovaté knížecí rady . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pehe-radi-Piratum-jak-vyhrat-volby-Musite-pritvrdit-Utocit-na-Zemana-hajit-gendery-podporit-Istanbulskou-umluvu-669573 To vypadá na celkovou likvidaci pirátské sebranky , protože překážejí v rozvoji podporovaných procesů . A to že každá skupina podporuje svoji vizi procesu , nic neznamená . Evidentně překážejí většině hráčů , aspirujících na možnost globálního řízení .

kdyz Zeman nacnul tema transgender.


To jim ale příliš neubere. Oni sice skučí o diskriminaci, ale lidi jsou tolerantní. Chce to jiný kalibr.
Radit by jim měla Gréta, vousatá kapitánka pašerácké lodi a ta americká profesorka, která teď obvinila francouzské jídlo z rasismu.


[quote="pid:23001, uid:306"]kdyz Zeman nacnul tema transgender.[/quote] To jim ale příliš neubere. Oni sice skučí o diskriminaci, ale lidi jsou tolerantní. Chce to jiný kalibr. Radit by jim měla Gréta, vousatá kapitánka pašerácké lodi a ta americká profesorka, která teď obvinila francouzské jídlo z rasismu.

Pro kohopak tento košer darebák pracuje , když sype pirátstvu své jedovaté knížecí rady .

Končím se svým nesnášením Pehe. Udělalo mi radost.
Tak to máme už slušnou skvadru úderníků proti liberastům: Řeporyjec, starej Brůna a teď i samo Pehe.


[quote="pid:22995, uid:185"]Pro kohopak tento košer darebák pracuje , když sype pirátstvu své jedovaté knížecí rady .[/quote] Končím se svým nesnášením Pehe. Udělalo mi radost. Tak to máme už slušnou skvadru úderníků proti liberastům: Řeporyjec, starej Brůna a teď i samo Pehe.

Užijme si asi poslední volby s politickou scénou "předkovidovou".nejen v ČR, ale totéž poběží i jinde. Opět apeluji na sledování a vyhodnocování průběhu emerické perestrojky. Trump zahrál skvělý servis s vytvořením třetí Patriot party a elegantně dosáhl přesun Republican party na úplně novou politickou pozici. Opravdu mistrovsky sehráno. Dneska už republikánům ústřední myšlenku změny RSA (make America great again) nikdo není schopen převzít. A Trump už jen řeší, zda převezme RSA pro tuto vývojovou ideu v úplných sračkách anebo ještě částečně funkční. Já mu tedy velmi přeji to druhé, potvrdilo by to určitou formu "amerického stalinizmu", i když u amíků je to vždy sázka na jackpot.
Podobné procesy, možná s nějakými intermezzy, poběží i v Evropě. Politická scéna netvoří vývoj. Politická scéna se mu jen vždy přizpůsobuje... Z tohoto pohledu jsou Piráti totéž, co byli hippies v době kulminace programu CIA MK Ultra . Vím , o čem hovořím. Konec 60.let. Patřil jsem k manipulovaným.... Sledujte programové teze Morganovců -to je výraz zoufalství chcípajícího liberalizmu. Ten už fakt nepotřebuje vůbec nikdo a hlavně ho nepotřebuje jeho .let.autor...


Užijme si asi poslední volby s politickou scénou "předkovidovou".nejen v ČR, ale totéž poběží i jinde. Opět apeluji na sledování a vyhodnocování průběhu emerické perestrojky. Trump zahrál skvělý servis s vytvořením třetí Patriot party a elegantně dosáhl přesun Republican party na úplně novou politickou pozici. Opravdu mistrovsky sehráno. Dneska už republikánům ústřední myšlenku změny RSA (make America great again) nikdo není schopen převzít. A Trump už jen řeší, zda převezme RSA pro tuto vývojovou ideu v úplných sračkách anebo ještě částečně funkční. Já mu tedy velmi přeji to druhé, potvrdilo by to určitou formu "amerického stalinizmu", i když u amíků je to vždy sázka na jackpot. Podobné procesy, možná s nějakými intermezzy, poběží i v Evropě. Politická scéna netvoří vývoj. Politická scéna se mu jen vždy přizpůsobuje... Z tohoto pohledu jsou Piráti totéž, co byli hippies v době kulminace programu CIA MK Ultra . Vím , o čem hovořím. Konec 60.let. Patřil jsem k manipulovaným.... Sledujte programové teze Morganovců -to je výraz zoufalství chcípajícího liberalizmu. Ten už fakt nepotřebuje vůbec nikdo a hlavně ho nepotřebuje jeho .let.autor...

jsem ročník 1950. Samozřejmě to první...


jsem ročník 1950. Samozřejmě to první...

Nechce se mi zdát , že jsou opravdu tak blbí.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zrada-Jeden-radek-a-Pirati-rekli-vse-Co-planuji-s-nami-v-EU-Vazne-669602
Skoro to vypadá , že dostali rozkaz vykopat si hrob .


Nechce se mi zdát , že jsou opravdu tak blbí. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zrada-Jeden-radek-a-Pirati-rekli-vse-Co-planuji-s-nami-v-EU-Vazne-669602 Skoro to vypadá , že dostali rozkaz vykopat si hrob .

Skoro to vypadá , že dostali rozkaz vykopat si hrob .


Já jen doufám, že ve svém úsilí nepoleví a budou to šířit, kde se dá smile


[quote="pid:23068, uid:185"]Skoro to vypadá , že dostali rozkaz vykopat si hrob .[/quote] Já jen doufám, že ve svém úsilí nepoleví a budou to šířit, kde se dá :D

“Bartoš „v rauši“. První sex ve čtrnácti. Drogy? Dřív ano, hlavně LSD. Sjel i Paroubka”
07.07.2021 17:02
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bartos-v-rausi-Prvni-sex-ve-ctrnacti-Drogy-Driv-ano-hlavne-LSD-Sjel-i-Paroubka-669849
“ParlamentníListy.cz přinášejí výživné odpovědi šéfa Pirátů Ivana Bartoše, který v roce 2012 popisoval, jak se nejlépe zbavit mrtvoly nebo kolik měl sexuálních partnerek. „Já jsem si tuhle říkal, že bych to mohl počítat místo oveček, a usnul jsem dřív, než jsem dopočítal,“ prohlásil ke své dřívější promiskuitě současný žhavý kandidát na premiéra a přiznal také užívání drog.“


“Přiznal se také k dřívějšímu užívání drog, z nichž nejoblíbenější prý bylo LSD. „Ale už na to kašlu,“ říkal již v roce 2012 Bartoš. Tomu by prý ani nevadilo, kdyby jeho děti kouřily trávu. „Hlavně aby nekradly a nebyli to hajzlové,“ tvrdil.”


“Bartoš „v rauši“. První sex ve čtrnácti. Drogy? Dřív ano, hlavně LSD. Sjel i Paroubka” 07.07.2021 17:02 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bartos-v-rausi-Prvni-sex-ve-ctrnacti-Drogy-Driv-ano-hlavne-LSD-Sjel-i-Paroubka-669849 “ParlamentníListy.cz přinášejí výživné odpovědi šéfa Pirátů Ivana Bartoše, který v roce 2012 popisoval, **jak se nejlépe zbavit mrtvoly** nebo kolik měl sexuálních partnerek. „Já jsem si tuhle říkal, že bych to mohl počítat místo oveček, a usnul jsem dřív, než jsem dopočítal,“ prohlásil ke své dřívější promiskuitě současný žhavý kandidát na premiéra a přiznal také užívání drog.“ “Přiznal se také k dřívějšímu užívání drog, z nichž **nejoblíbenější prý bylo LSD**. „Ale už na to kašlu,“ říkal již v roce 2012 Bartoš. Tomu by prý ani nevadilo, kdyby jeho děti kouřily trávu. „Hlavně aby nekradly a nebyli to hajzlové,“ tvrdil.”

Trump zahrál skvělý servis
Taky je to mistr "bankrotů"...proto mě ten emerickej loupežník baví smile
a přiznal také užívání drog
přírodní drogy jsou součástí této 3D reality, kdyby tu neměly co dělat, tak tu asi nebudou...??


[quote="pid:23020, uid:57"]Trump zahrál skvělý servis[/quote]Taky je to mistr "bankrotů"...proto mě ten emerickej loupežník baví :) [quote="pid:23622, uid:240"]a přiznal také užívání drog[/quote]přírodní drogy jsou součástí této 3D reality, kdyby tu neměly co dělat, tak tu asi nebudou...??

Vedi.Vini......

Upravené 9. 7. 2021 o 05:05

přírodní drogy jsou součástí této 3D reality, kdyby tu neměly co dělat, tak tu asi nebudou...??

Promiň, ale bylo by to chtělo něco doplnit k této poslední větě, protože jinak to vypadá, že užívání drog podporuješ. Tak si dovolím to rozvinout za Tebe.
Tak proto, že ty drogy tady jsou je ale dětem snad dávat nebudeme, ne? A nebo, pro koho je dobré být pod vlivem drog? Pro uživatele, který není akce schopný a neplete se do řízení nebo pro poskytovatele? Hej, sorry jako, ale látky, které ovlivňují vědomí, podle mne do ruk davu nepatří. A lidé s vyrovnanou osobností nemají potřebu drogovat. Takže drogy jsou tady snad pro velmi úzkou skupinu nemocných lidí.


[quote="pid:23648, uid:190"]přírodní drogy jsou součástí této 3D reality, kdyby tu neměly co dělat, tak tu asi nebudou...??[/quote] Promiň, ale bylo by to chtělo něco doplnit k této poslední větě, protože jinak to vypadá, že užívání drog podporuješ. Tak si dovolím to rozvinout za Tebe. Tak proto, že ty drogy tady jsou je ale dětem snad dávat nebudeme, ne? A nebo, pro koho je dobré být pod vlivem drog? Pro uživatele, který není akce schopný a neplete se do řízení nebo pro poskytovatele? Hej, sorry jako, ale látky, které ovlivňují vědomí, podle mne do ruk davu nepatří. A lidé s vyrovnanou osobností nemají potřebu drogovat. Takže drogy jsou tady snad pro velmi úzkou skupinu nemocných lidí.

Dušan

Upravené 9. 7. 2021 o 01:20

přírodní drogy jsou součástí této 3D reality

Hlavně LSD.
:-)
Z definice je příroda všechno, nic není umělé.
Ale zneužívání má svoje následky...
Pro stranu poskytující i přijímající.


[quote="pid:23648, uid:190"]přírodní drogy jsou součástí této 3D reality[/quote] Hlavně LSD. :-) Z definice je příroda všechno, nic není umělé. Ale zneužívání má svoje následky... Pro stranu poskytující i přijímající.

loupežník

Nemluv o provaze v domě oběšencově. Či tak nějak.
V tomto vlákně nenazývej Doníka loupežníkem...neeebooo...


[quote="pid:23648, uid:190"]loupežník[/quote] Nemluv o provaze v domě oběšencově. Či tak nějak. V **tomto** vlákně nenazývej Doníka loupežníkem...neeebooo...

podle mne do ruk davu nepatří.
juj doufám, že jen nešťastná formulace??
Hlavně LSD
...slovíčkaření a tak jsem si vytvořil záchytný bod...
přírodní drogy jsou....
netřeba jít touto cestou. Položím otázku. Jaký je rozdíl mezi jedincem co se snaží dostat svůj neokortex pod 9% z celkové tělesné spotřeby energie vulgo dosáhnout, třeba "té nirvány" a uživatelem různých přírodních "dobrot"? A odpovím si sám.....žádnej....serotonin, dopamin, oxytocin....
Ale zneužívání má svoje následky
Drogy měnící stav vědomí určitě nepatří do ruky těm, kteří postrádají respekt a přirozený stav vědomí je ten, který je nám vlastní a tak náš bioskafandr, pro tuto 3D realitu, je jedna velká chemická fabrika...


[quote="pid:23649, uid:137"]podle mne do ruk davu nepatří.[/quote]juj doufám, že jen nešťastná formulace?? [quote="pid:23650, uid:240"]Hlavně LSD[/quote] ...slovíčkaření a tak jsem si vytvořil záchytný bod... [quote="pid:23648, uid:190"]přírodní drogy jsou....[/quote]netřeba jít touto cestou. Položím otázku. Jaký je rozdíl mezi jedincem co se snaží dostat svůj neokortex pod 9% z celkové tělesné spotřeby energie vulgo dosáhnout, třeba "té nirvány" a uživatelem různých přírodních "dobrot"? A odpovím si sám.....žádnej....serotonin, dopamin, oxytocin.... [quote="pid:23650, uid:240"]Ale zneužívání má svoje následky[/quote] Drogy měnící stav vědomí určitě nepatří do ruky těm, kteří postrádají respekt a přirozený stav vědomí je ten, který je nám vlastní a tak náš bioskafandr, pro tuto 3D realitu, je jedna velká chemická fabrika...

Vedi.Vini......

V tomto vlákně nenazývej Doníka loupežníkem...neeebooo...
Loupežník, lupič, pirát a korzár...a ten první a poslední je vlastenec....??


[quote="pid:23651, uid:240"]V tomto vlákně nenazývej Doníka loupežníkem...neeebooo...[/quote] Loupežník, lupič, pirát a korzár...a ten první a poslední je vlastenec....??

Vedi.Vini......

Loupežník, lupič, pirát a korzár...a ten první a poslední je vlastenec....??

Já sem Tě varoval, dávám Ti dočasný ban...
;-)


[quote="pid:23754, uid:190"]Loupežník, lupič, pirát a korzár...a ten první a poslední je vlastenec....??[/quote] Já sem Tě varoval, dávám Ti dočasný ban... ;-)

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/-Zpackali-to-A-tak-to-meli-promyslene-Erik-Best-Pirati-a-Babis-669943?fbclid=IwAR39Kwu2tJpGBsH35DVrmoH0L5kvQcjMSv8_-XwVSuSsChZwa3p5JalcI6s


napoleon rekl, ze se nepritel nema prerusovat, kdyz dela chybu. doufam, ze tech chyb naseka bartos&co jeste hodne.
pirati opovrhuji komunisty, babisem a pritom delaji vsechno v bledemodrem. uz ten fakt, ze "donasi" v bruselu je rana pod pas.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/-Zpackali-to-A-tak-to-meli-promyslene-Erik-Best-Pirati-a-Babis-669943?fbclid=IwAR39Kwu2tJpGBsH35DVrmoH0L5kvQcjMSv8_-XwVSuSsChZwa3p5JalcI6s napoleon rekl, ze se nepritel nema prerusovat, kdyz dela chybu. doufam, ze tech chyb naseka bartos&co jeste hodne. pirati opovrhuji komunisty, babisem a pritom delaji vsechno v bledemodrem. uz ten fakt, ze "donasi" v bruselu je rana pod pas.

Je to sice mimo téma ale Doník je hlavně jezuita....


Je to sice mimo téma ale Doník je hlavně jezuita....

je hlavně jezuita

:-)
Vtipné, ale ocení to jen účastníci vlákna s Bautischem.


[quote="pid:23821, uid:402"]je hlavně jezuita[/quote] :-) Vtipné, ale ocení to jen účastníci vlákna s Bautischem.

Studoval na jezuitské škole
A vzhledem k tomu že biden je katolík je jasné že ten souboj mezi nimi je pečlivě režírovaná komedie nic víc....


Studoval na jezuitské škole A vzhledem k tomu že biden je katolík je jasné že ten souboj mezi nimi je pečlivě režírovaná komedie nic víc....

ale Doník je hlavně jezuita....
No nevim nevim, velkej bloňďák jede spíš na vlně kvakerství otců pilgrimů.


[quote="pid:23821, uid:402"]ale Doník je hlavně jezuita....[/quote]No nevim nevim, velkej bloňďák jede spíš na vlně kvakerství otců pilgrimů.

Vedi.Vini......

No nevim nevim, velkej bloňďák jede spíš na vlně kvakerství otců pilgrimů.

Dočasný ban vypršel.


Dle wikipedie zde
https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump
studoval Doník cca 2 roky na Fordham University
https://en.wikipedia.rg/wiki/Fordham_University
což je soukromá jezuitská univerzita.


Vzhledem k Archalově poznámce bych spíše než s 9-ti letým jezuitským studiem Bautische viděl paralelu s jezuitským seminářem Stalina.


[quote="pid:23863, uid:190"]No nevim nevim, velkej bloňďák jede spíš na vlně kvakerství otců pilgrimů.[/quote] Dočasný ban vypršel. Dle wikipedie zde https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump studoval Doník cca 2 roky na Fordham University https://en.wikipedia.rg/wiki/Fordham_University což je soukromá jezuitská univerzita. Vzhledem k Archalově poznámce bych spíše než s 9-ti letým jezuitským studiem Bautische viděl paralelu s jezuitským seminářem Stalina.

Pokud jde o Stalina dokud nebude spolehlivě vysvětleno financování industrializace možné je cokoli.


Pokud jde o Stalina dokud nebude spolehlivě vysvětleno financování industrializace možné je cokoli.

60e92ad0e2b20


jen poznamka: SPD prosazuje uz vic jak rok, aby se kratily davky neprizpusobivym, doted na to nikdo neslysel


![60e92ad0e2b20](serve/attachment&path=60e92ad0e2b20) jen poznamka: SPD prosazuje uz vic jak rok, aby se kratily davky neprizpusobivym, doted na to nikdo neslysel
Upravené 10. 7. 2021 o 07:07

To je jen taková šaráda . Nemají už prachy na vyhazování , covid podvod je nutí šetřit i tam , kde se dlouhodobě připravuje jiný proces likvidace státnosti .
Teď přijde pro tu sebranku těžká chvíle . Většinově jsou napojeni na penězovod z té či oné démonkradické formy ideologie . A teď budou muset za tu svoji zlato snášející slepičku bojovat a zároveň podřezávat slepičky těch druhých .
Teď teprve uvidíme oko za oko , zub za zub . A jak v jejich případě pevně doufám , hlavu za hlavu .


To je jen taková šaráda . Nemají už prachy na vyhazování , covid podvod je nutí šetřit i tam , kde se dlouhodobě připravuje jiný proces likvidace státnosti . Teď přijde pro tu sebranku těžká chvíle . Většinově jsou napojeni na penězovod z té či oné démonkradické formy ideologie . A teď budou muset za tu svoji zlato snášející slepičku bojovat a zároveň podřezávat slepičky těch druhých . Teď teprve uvidíme oko za oko , zub za zub . A jak v jejich případě pevně doufám , hlavu za hlavu .

Pokud jde o Stalina dokud nebude spolehlivě vysvětleno financování industrializace možné je cokoli.

Financování industrializace bylo dávno spolehlivě vysvětleno, jen k tobě se ty informace asi nedostaly. Chtělo by to trochu snahy.


[quote="pid:23880, uid:402"]Pokud jde o Stalina dokud nebude spolehlivě vysvětleno financování industrializace možné je cokoli.[/quote] Financování industrializace bylo dávno spolehlivě vysvětleno, jen k tobě se ty informace asi nedostaly. Chtělo by to trochu snahy.

Na facebooku jsem narazila na video, kde mluví neznámý člověk o tom, že je v Thajsku za účelem sbírání materiálů o Bartošovi, který podle něj přijímá velké peníze za drogy právě z Thajska. Materiály byly prý předány oficiálním orgánům.
Těžko posoudit, kdo za tím stojí a věrohodnost videa.
https://www.facebook.com/lada.mlcak/posts/4036452976453919


Na facebooku jsem narazila na video, kde mluví neznámý člověk o tom, že je v Thajsku za účelem sbírání materiálů o Bartošovi, který podle něj přijímá velké peníze za drogy právě z Thajska. Materiály byly prý předány oficiálním orgánům. Těžko posoudit, kdo za tím stojí a věrohodnost videa. https://www.facebook.com/lada.mlcak/posts/4036452976453919
Upravené 12. 7. 2021 o 21:21

psychotrockistický jewrej bukanýr Profant perlí...


“Pirát Profant: Ve Sněmovně jsou bílí páprdové, kteří inklinují k fašismu”
7.8.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirat-profant-ve-snemovne-jsou-bili-paprdove-kteri-inklinuji-k-fasismu-40368421
“Podle pirátského poslance Ondřeje Profanta je Poslanecká sněmovna „plná konzervativních bílých páprdů a velká část inklinuje k fašismu“. Řekl to tento týden na předvolební debatě o manželství pro všechny, kterou v rámci probíhajícího festivalu Prague Pride pořádala iniciativa Jsme fér.”


psychotrockistický jewrej bukanýr Profant perlí... “Pirát Profant: Ve Sněmovně jsou **bílí** páprdové, kteří inklinují k fašismu” 7.8.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirat-profant-ve-snemovne-jsou-bili-paprdove-kteri-inklinuji-k-fasismu-40368421 “Podle pirátského poslance Ondřeje Profanta je Poslanecká sněmovna „plná konzervativních bílých páprdů a velká část inklinuje k fašismu“. Řekl to tento týden na předvolební debatě o manželství pro všechny, kterou v rámci probíhajícího festivalu Prague Pride pořádala iniciativa Jsme fér.”

Na facebooku jsem narazila na video, kde mluví neznámý člověk o tom, že je v Thajsku za účelem sbírání materiálů o Bartošovi, který podle něj přijímá velké peníze za drogy právě z Thajska. Materiály byly prý předány oficiálním orgánům.
Těžko posoudit, kdo za tím stojí a věrohodnost videa.
https://www.facebook.com/lada.mlcak/posts/4036452976453919


https://uloz.to/file/M1tWB4ghPktm/thajsko-bartos-drogy-mp4#!ZJV2ZQR2ATL1AmSwBQZ2LmN4ZmL1ZT10n1O2JxcLpTy5EJWvMD==


Video přes odkaz přehrát nejde, takže nevím, co tam bylo za popisky nebo komentáře, ale přes online stahovač videí jsem to zhlédl a stáhl.
Zajímalo by mě každopádně, co je to za muže.


[quote="pid:24259, uid:101"]Na facebooku jsem narazila na video, kde mluví neznámý člověk o tom, že je v Thajsku za účelem sbírání materiálů o Bartošovi, který podle něj přijímá velké peníze za drogy právě z Thajska. Materiály byly prý předány oficiálním orgánům. Těžko posoudit, kdo za tím stojí a věrohodnost videa. https://www.facebook.com/lada.mlcak/posts/4036452976453919[/quote] https://uloz.to/file/M1tWB4ghPktm/thajsko-bartos-drogy-mp4#!ZJV2ZQR2ATL1AmSwBQZ2LmN4ZmL1ZT10n1O2JxcLpTy5EJWvMD== Video přes odkaz přehrát nejde, takže nevím, co tam bylo za popisky nebo komentáře, ale přes online stahovač videí jsem to zhlédl a stáhl. Zajímalo by mě každopádně, co je to za muže.
Upravené 7. 8. 2021 o 20:02

Těžko posoudit, kdo za tím stojí a věrohodnost videa.
Jak se to říká: "Na každém šprochu pravdy trochu." ? Myslím si, že Odredovaný má velice blízko k:


  • drogám
  • fašistické Antifě

[quote="pid:24259, uid:101"]Těžko posoudit, kdo za tím stojí a věrohodnost videa.[/quote]Jak se to říká: "Na každém šprochu pravdy trochu." ? Myslím si, že Odredovaný má velice blízko k: - drogám - fašistické Antifě

drogám

Že si občas “dá” (a dříve asi častěji), to možná jo. Počítám, že jinak by nevypadal jak reptilián ;-)
Ale aby financoval stranu pomocí přímé účasti na mezinárodním obchodě s tvrdými drogami, to je příliš “krásná” představa.


[quote="pid:28693, uid:260"]drogám[/quote] Že si občas “dá” (a dříve asi častěji), to možná jo. Počítám, že jinak by nevypadal jak reptilián ;-) Ale aby financoval stranu pomocí přímé účasti na mezinárodním obchodě s tvrdými drogami, to je příliš “krásná” představa.

Bartoš přirovnal Ústecko k zaostalému Rumunsku. Od lidí to schytal, pak vše vysvětlil


„Právě vyrážím do Ústeckého kraje se znovu potkávat s lidmi. Český Severozápad je bohužel v Evropě synonymem chudoby a začal zaostávat i za Rumunskem. Peníze, které má kraj dostávat, často nedostává, a když už, tak se rozkradou. ANO s tím za osm let ve vládě neudělalo nic. My to musíme změnit,“ napsal v úterý ráno na Facebook Bartoš.


Někteří obyvatelé Ústeckého kraje se do něj za srovnání s Rumunskem hned pustili. „Jestli začne vykřikovat něco o tom, jak jsme tu zaostalí, nevím, jestli se vrátí ve zdraví,“ komentovala například jedna z uživatelek Facebooku.


„Dobrý den, přijel jsem z Prahy, žijete jak v Rumunsku a já vám poradím jak to změnit. Jo, to určitě zabere,“


„To jsou žvásty. Jo, kdykoliv přijedu na chalupu do Ústeckýho kraje, běhají za mnou otrhaný bosý děti a prosí o krejcar, všude mor a samej drákula, žádná elektřina a vodu nám nosej ve vědrech z Prahy. Jo a dospělí umírají ve 40,“ napsal další z komentátorů na Twitter.
https://cnn.iprima.cz/bartos-prirovnal-ustecky-kraj-k-zaostalemu-rumunsku-od-lidi-to-hned-schytal-31327


Výborně. Jen tak dál!


Bartoš přirovnal Ústecko k zaostalému Rumunsku. Od lidí to schytal, pak vše vysvětlil „Právě vyrážím do Ústeckého kraje se znovu potkávat s lidmi. Český Severozápad je bohužel v Evropě synonymem chudoby a začal zaostávat i za Rumunskem. Peníze, které má kraj dostávat, často nedostává, a když už, tak se rozkradou. ANO s tím za osm let ve vládě neudělalo nic. My to musíme změnit,“ napsal v úterý ráno na Facebook Bartoš. Někteří obyvatelé Ústeckého kraje se do něj za srovnání s Rumunskem hned pustili. „Jestli začne vykřikovat něco o tom, jak jsme tu zaostalí, nevím, jestli se vrátí ve zdraví,“ komentovala například jedna z uživatelek Facebooku. „Dobrý den, přijel jsem z Prahy, žijete jak v Rumunsku a já vám poradím jak to změnit. Jo, to určitě zabere,“ „To jsou žvásty. Jo, kdykoliv přijedu na chalupu do Ústeckýho kraje, běhají za mnou otrhaný bosý děti a prosí o krejcar, všude mor a samej drákula, žádná elektřina a vodu nám nosej ve vědrech z Prahy. Jo a dospělí umírají ve 40,“ napsal další z komentátorů na Twitter. https://cnn.iprima.cz/bartos-prirovnal-ustecky-kraj-k-zaostalemu-rumunsku-od-lidi-to-hned-schytal-31327 Výborně. Jen tak dál!
Upravené 12. 8. 2021 o 18:24

Jajajaja to by mohl být hinduisticky Bůh Šiva. Nicitel vesmíru..Podobná socha stojí před Cernem ve Švyvarsku,.který otevřeli mega satanistickymi rituálu při otevření. Hnusné figury s rohy...stačí si to najít. Takže šéf Pirátů podstrčil Boha ničení vesmíru před kameru aby všichni viděli ke komu patří. K satanistum...


Jajajaja to by mohl být hinduisticky Bůh Šiva. Nicitel vesmíru..Podobná socha stojí před Cernem ve Švyvarsku,.který otevřeli mega satanistickymi rituálu při otevření. Hnusné figury s rohy...stačí si to najít. Takže šéf Pirátů podstrčil Boha ničení vesmíru před kameru aby všichni viděli ke komu patří. K satanistum...

Takže šéf Pirátů podstrčil Boha ničení vesmíru před kameru aby všichni viděli ke komu patří. K satanistum...


Žena Ivana Bartoša si hovorí kňažka chaosu, takže by to sedelo. Títo dvaja sa našli.


[quote="pid:29514, uid:88"]Takže šéf Pirátů podstrčil Boha ničení vesmíru před kameru aby všichni viděli ke komu patří. K satanistum...[/quote] Žena Ivana Bartoša si hovorí kňažka chaosu, takže by to sedelo. Títo dvaja sa našli.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

šéf Pirátů podstrčil Boha ničení vesmíru před kameru aby všichni viděli ke komu patří


Není radno vlastnit cokoliv se Šivou. Jsou to velmi silné energie a s těmi umí pracovat pouze kněží v chrámech zasvěcených samotnému Šivovi. Pochybuji, že "dredař" je na tom spirituálně tak dobře, že by tyto techniky ovládal. Té sošky se sice může zbavit, energie však přetrvává, což mu jako laikovi nepřinese nic příjemného. Jediná šance jak z toho ven, je darovat sošku nějakému chrámu zasvěcenému Šivovi - pokud ji přijme. (moje zkušenost, přijal ji jeden chrám na Slovensku)
Šiva je složitá postava. Je mu přidělena úloha ničitele vesmíru (který předtím Brahmá tvořil a Višnu udržoval). Na západě ho berou jako apokalyptické božstvo.


Avšak on není pouze negativní. V hinduismu se Šiva bere zároveň za nejvyšší dobro. Je považován za nejvyššího a nejvíce uctívaného indického boha.


Ničitel, ale i stvořitel.
Příklad: Když chceme zvelebit zahrádku, tak staré se musí vytrhat, aby udělalo místo tomu novému.


[quote="pid:29514, uid:88"]šéf Pirátů podstrčil Boha ničení vesmíru před kameru aby všichni viděli ke komu patří[/quote] Není radno vlastnit cokoliv se Šivou. Jsou to velmi silné energie a s těmi umí pracovat pouze kněží v chrámech zasvěcených samotnému Šivovi. Pochybuji, že "dredař" je na tom spirituálně tak dobře, že by tyto techniky ovládal. Té sošky se sice může zbavit, energie však přetrvává, což mu jako laikovi nepřinese nic příjemného. Jediná šance jak z toho ven, je darovat sošku nějakému chrámu zasvěcenému Šivovi - pokud ji přijme. (moje zkušenost, přijal ji jeden chrám na Slovensku) Šiva je složitá postava. Je mu přidělena úloha ničitele vesmíru (který předtím Brahmá tvořil a Višnu udržoval). Na západě ho berou jako apokalyptické božstvo. Avšak on není pouze negativní. V hinduismu se Šiva bere zároveň za nejvyšší dobro. Je považován za nejvyššího a nejvíce uctívaného indického boha. Ničitel, ale i stvořitel. Příklad: Když chceme zvelebit zahrádku, tak staré se musí vytrhat, aby udělalo místo tomu novému.

To by odpovídalo, protože "to reset" znamená přesadit.


To by odpovídalo, protože "to reset" znamená přesadit.

Podobná socha stojí před Cernem ve Švyvarsku

Netřeba jezdit až do Cernu.
Stačí do Zoo Praha
https://www.drobnepamatky.cz/node/24064
Někde jsem zachytil (nemám ale nikde ověřeno), že přezdívkou boha Šivy bylo slovo “Míchačka”, protože ničení prováděl pomocí míchání.
Jak se jmenuje to, co dělá manžel kněžky chaosu zde?
https://twitter.com/PiratIvanBartos/status/1426568453066997762


[quote="pid:29514, uid:88"]Podobná socha stojí před Cernem ve Švyvarsku[/quote] Netřeba jezdit až do Cernu. Stačí do Zoo Praha https://www.drobnepamatky.cz/node/24064 Někde jsem zachytil (nemám ale nikde ověřeno), že přezdívkou boha Šivy bylo slovo “Míchačka”, protože ničení prováděl pomocí míchání. Jak se jmenuje to, co dělá manžel kněžky chaosu zde? [quote="pid:29513, uid:402"]https://twitter.com/PiratIvanBartos/status/1426568453066997762[/quote]

Tahle socha v ZOO je tedy šok pro mne. Nikdy jsem tam nebyla, ale chudáci zvířata.


Tahle socha v ZOO je tedy šok pro mne. Nikdy jsem tam nebyla, ale chudáci zvířata.

Ivan Bartoš a jeho žena sú kovaní liberáli. A liberáli všetko iba rozrušujú. Otázka znie čo bolo skôr. Či boli najskôr liberáli a potom ich to začalo ťahať k týmto kultom, alebo ich to najskôr ťahalo k týmto kultom, a tak sa stali liberálmi, pretože cez liberalizmus môžu rozrušovanie najlepšie uplatniť. Každopádne majú v sebe rozklad a chaos.


Ivan Bartoš a jeho žena sú kovaní liberáli. A liberáli všetko iba rozrušujú. Otázka znie čo bolo skôr. Či boli najskôr liberáli a potom ich to začalo ťahať k týmto kultom, alebo ich to najskôr ťahalo k týmto kultom, a tak sa stali liberálmi, pretože cez liberalizmus môžu rozrušovanie najlepšie uplatniť. Každopádne majú v sebe rozklad a chaos.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Prohlédněte si tuto podařenou fotografii .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Chyba-Milionkrat-horsi-Rakusan-s-Bartosem-prijeli-do-Mostu-Uz-vedi-ze-to-nemeli-delat-673617
Zde je vidět , jak se na chcípácké vyfetované Bartošově postavě , podepisují jeho činy .


Prohlédněte si tuto podařenou fotografii . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Chyba-Milionkrat-horsi-Rakusan-s-Bartosem-prijeli-do-Mostu-Uz-vedi-ze-to-nemeli-delat-673617 Zde je vidět , jak se na chcípácké vyfetované Bartošově postavě , podepisují jeho činy .

jak se na chcípácké vyfetované Bartošově postavě , podepisují jeho činy

Počítám, že důležitější je řeč těla, ale jinak se shodujeme,
https://www.spd.cz/4016-radim-fiaa-fanousek-teroristicke-antify-a-vitac-uprchliku-ivan-bartos-z-piratu-chcete-je/
je to slaboch. Všeho schopný.
Zde je vidět, kdo doma u bartošů nosí gatě
https://www.rexter.cz/rubriky/politika/bartosovi-z-piratu-a-svobodni-zednari-jde-to-dohromady_182.html
Raději ale nepodceňujme tento černý tandem, dokud není přeskočeno, netřeba říkat hop...
Zatím se pořád cítí pevní v kramflekách, spoléhají na “americké” počítání hlasů?


[quote="pid:29545, uid:185"]jak se na chcípácké vyfetované Bartošově postavě , podepisují jeho činy[/quote] Počítám, že důležitější je řeč těla, ale jinak se shodujeme, https://www.spd.cz/4016-radim-fiaa-fanousek-teroristicke-antify-a-vitac-uprchliku-ivan-bartos-z-piratu-chcete-je/ je to slaboch. Všeho schopný. Zde je vidět, kdo doma u bartošů nosí gatě https://www.rexter.cz/rubriky/politika/bartosovi-z-piratu-a-svobodni-zednari-jde-to-dohromady_182.html Raději ale nepodceňujme tento černý tandem, dokud není přeskočeno, netřeba říkat hop... Zatím se pořád cítí pevní v kramflekách, spoléhají na “americké” počítání hlasů?

https://www.rexter.cz/rubriky/politika/bartosovi-z-piratu-a-svobodni-zednari-jde-to-dohromady_182.html


V článku je toto tvrzení:
6119fb336684d


Víte o tom něco více?


[quote="pid:29568, uid:240"]https://www.rexter.cz/rubriky/politika/bartosovi-z-piratu-a-svobodni-zednari-jde-to-dohromady_182.html[/quote] V článku je toto tvrzení: ![6119fb336684d](serve/attachment&path=6119fb336684d) Víte o tom něco více?

Víte o tom něco více?

Aj, ani jsem si nevšiml textu v článku.
Jen jsem nechal vygúglit tu Bartošovu fotku ze španělské výstavy “La Llum Negra” a tohle byl jeden z prvních odkazů, který mi vyjel. Linkoval jsem čistě kvůli fotce, nechtěl jsem vkládat samotnou fotku.


[quote="pid:29602, uid:181"]Víte o tom něco více?[/quote] Aj, ani jsem si nevšiml textu v článku. Jen jsem nechal vygúglit tu Bartošovu fotku ze španělské výstavy “La Llum Negra” a tohle byl jeden z prvních odkazů, který mi vyjel. Linkoval jsem čistě kvůli fotce, nechtěl jsem vkládat samotnou fotku.

nerobi sa nahodou z nicoho nieco? Ta tereza predsa nemusi byt slobodomurarka (aj ked v modelingu ako uspesna urcite nieco videla alebo si uvedomila), ale mne sa to javi skor ako V - vitazstvo. Viem ze aj Churchill pouzival toto gesto a mozno bol slobodomurar, ale tak hadam nemusi kazde gesto znamenat toto....pride mi to obdobne ako u numerologickych 11/22 a potom sa to vsade hlada a nachadza....a mozno nieco inde unikne, lebo sa nepouzije toto "heslo".....o tych detoch som ani nepocula.....to vazne alebo uz z americkych weboch sa to prenasa k nam a zaplavuje vsetky usi, ktore by mohli pocuvat? Zeby bolo mozne v nejakych vacsich mnozstvach aby mizli v CR deti a statna evidencia to nezbadala? ani nikto iny?


nerobi sa nahodou z nicoho nieco? Ta tereza predsa nemusi byt slobodomurarka (aj ked v modelingu ako uspesna urcite nieco videla alebo si uvedomila), ale mne sa to javi skor ako V - vitazstvo. Viem ze aj Churchill pouzival toto gesto a mozno bol slobodomurar, ale tak hadam nemusi kazde gesto znamenat toto....pride mi to obdobne ako u numerologickych 11/22 a potom sa to vsade hlada a nachadza....a mozno nieco inde unikne, lebo sa nepouzije toto "heslo".....o tych detoch som ani nepocula.....to vazne alebo uz z americkych weboch sa to prenasa k nam a zaplavuje vsetky usi, ktore by mohli pocuvat? Zeby bolo mozne v nejakych vacsich mnozstvach aby mizli v CR deti a statna evidencia to nezbadala? ani nikto iny?
Upravené 16. 8. 2021 o 13:06

„Masakr, Bartoši. Krveprolití. Končíš!“ Ou, ta Prima. Tam Pirát neměl chodit
V neděli se předseda Pirátů Ivan Bartoš střetl s dvojministrem Karlem Havlíčkem. A podle experta na politický marketing Petrose Michopulose utrpěl dost drtivou porážku, na kterou se nedalo koukat. „Takové krveprolití se nedá vydržet. Chtěl bych se Ivana Bartoše zeptat. S kým se na ty debaty připravujete? V nějakém skautském oddílu? Nebo v klubu háčkování?“ ptal se. A ozvali se i další.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Masakr-Bartosi-Krveproliti-Koncis-Ou-ta-Prima-Tam-Pirat-nemel-chodit-673787


„Masakr, Bartoši. Krveprolití. Končíš!“ Ou, ta Prima. Tam Pirát neměl chodit V neděli se předseda Pirátů Ivan Bartoš střetl s dvojministrem Karlem Havlíčkem. A podle experta na politický marketing Petrose Michopulose utrpěl dost drtivou porážku, na kterou se nedalo koukat. „Takové krveprolití se nedá vydržet. Chtěl bych se Ivana Bartoše zeptat. S kým se na ty debaty připravujete? V nějakém skautském oddílu? Nebo v klubu háčkování?“ ptal se. A ozvali se i další. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Masakr-Bartosi-Krveproliti-Koncis-Ou-ta-Prima-Tam-Pirat-nemel-chodit-673787

Pirátská senátorka brojí proti novele umožňující krátit dávky nepřizpůsobivým


Senát ve středu projedná poslaneckou novelu zákona o dávkách hmotné nouze, přezdívanou třikrát a dost. Proti novele se tvrdě staví pirátská senátorka Adéla Šípová, podle ní je diskriminační a řešením je komunitní práce s problémovými občany. S jejími argumenty však nesouhlasí místostarosta Litoměřic a poslanec ODS Karel Krejza, který se s nemožností vymoci pokuty či zjednat pořádek v problémových lokalitách potýká v praxi dlouhodobě.


Ve Sněmovně nedávno schválená novela zákona, za kterou stojí opoziční ODS si klade za cíl posílit pravomoci a možnosti samospráv vypořádat se s občany, kteří opakovaně neplatí pokuty, opětovně se dopouští závažných přestupků či ruší sousedské soužití. V případě, že by zákon ve středu prošel Senátem a následně jej podepsal prezident Miloš Zeman, municipality by mohly těmto lidem sebrat část dávek, například doplatku na bydlení i příspěvku na živobytí.


Senátorka Adéla Šípová (Piráti) ovšem novelu považuje za diskriminační a protiústavní a usiluje o její celkové zamítnutí. Zda se jí to podaří, je zatím otázkou, minulý týden ji ovšem dal za pravdu senátní sociální výbor, když podpořil její zamítavé doporučení.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/piratska-senatorka-broji-proti-novele-umoznujici-kratit-davky-neprizpusobivym-40369295


Pirátská senátorka brojí proti novele umožňující krátit dávky nepřizpůsobivým Senát ve středu projedná poslaneckou novelu zákona o dávkách hmotné nouze, přezdívanou třikrát a dost. Proti novele se tvrdě staví pirátská senátorka Adéla Šípová, podle ní je diskriminační a řešením je komunitní práce s problémovými občany. S jejími argumenty však nesouhlasí místostarosta Litoměřic a poslanec ODS Karel Krejza, který se s nemožností vymoci pokuty či zjednat pořádek v problémových lokalitách potýká v praxi dlouhodobě. Ve Sněmovně nedávno schválená novela zákona, za kterou stojí opoziční ODS si klade za cíl posílit pravomoci a možnosti samospráv vypořádat se s občany, kteří opakovaně neplatí pokuty, opětovně se dopouští závažných přestupků či ruší sousedské soužití. V případě, že by zákon ve středu prošel Senátem a následně jej podepsal prezident Miloš Zeman, municipality by mohly těmto lidem sebrat část dávek, například doplatku na bydlení i příspěvku na živobytí. Senátorka Adéla Šípová (Piráti) ovšem novelu považuje za diskriminační a protiústavní a usiluje o její celkové zamítnutí. Zda se jí to podaří, je zatím otázkou, minulý týden ji ovšem dal za pravdu senátní sociální výbor, když podpořil její zamítavé doporučení. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/piratska-senatorka-broji-proti-novele-umoznujici-kratit-davky-neprizpusobivym-40369295

Hradní jezevec podporuje předvolební "kampaň" bukanýrů...


"Otevřený dopis prezidenta republiky primátorovi hl. m. Prahy 7. září 2021"
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3442/otev%C5%99en%C3%BD-dopis-prezidenta-republiky-prim%C3%A1torovi-hl-m-prahy-7-z%C3%A1%C5%99%C3%AD-2021


Nebo též zde
"Zeman píše Hřibovi kvůli uzavírkám: Omluvte se a zvažte rezignaci"
6.9.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-pise-hribovi-kvuli-uzavirkam-omluvte-se-a-zvazte-rezignaci-40371348
"Prezident Miloš Zeman napsal otevřený dopis pražskému primátorovi Zdeňku Hřibovi (Piráti) kvůli situaci v pražské dopravě. Hlavě státu vadí množství uzavírek a opravy jsou podle něj chaotické. Hřib by se měl podle Zemana lidem omluvit a zvážit vyhlášení stavu nebezpečí, protože dopravní situace je kritická. Zvážit by měl také rezignaci."


Hradní jezevec podporuje předvolební "kampaň" bukanýrů... "Otevřený dopis prezidenta republiky primátorovi hl. m. Prahy 7. září 2021" https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3442/otev%C5%99en%C3%BD-dopis-prezidenta-republiky-prim%C3%A1torovi-hl-m-prahy-7-z%C3%A1%C5%99%C3%AD-2021 Nebo též zde "Zeman píše Hřibovi kvůli uzavírkám: Omluvte se a zvažte rezignaci" 6.9.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-pise-hribovi-kvuli-uzavirkam-omluvte-se-a-zvazte-rezignaci-40371348 "Prezident Miloš Zeman napsal otevřený dopis pražskému primátorovi Zdeňku Hřibovi (Piráti) kvůli situaci v pražské dopravě. Hlavě státu vadí množství uzavírek a opravy jsou podle něj chaotické. Hřib by se měl podle Zemana lidem omluvit a zvážit vyhlášení stavu nebezpečí, protože dopravní situace je kritická. Zvážit by měl také rezignaci."
Upravené 7. 9. 2021 o 19:29

“To Piráti neradi: Sranda z nich. Lidé se sešli a ukazovali prstem”
7.9.2021
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-Pirati-neradi-Sranda-z-nich-Lide-se-sesli-a-ukazovali-prstem-676090
“Možnost, že by se po vzoru Paříže začalo na některých místech jezdit 30 km/h i v Praze, zaznívá z pražského magistrátu vedeného koalicí pirátského primátora Zdeňka Hřiba, kolabující doprava, kompletní zákaz pohybu psů bez vodítka na celém území hlavního města či mnohé pirátské výroky v poslední době způsobují, že se o koalici Pirátů a Starostů začíná na sociálních sítích mluvit mnohem více než dříve. Koalice to ovšem příliš nevítá, jelikož se s každým předvolebním průzkumem propadá stále hlouběji. A nerada bude i nyní. Opět se totiž šíří příspěvky, ze kterých Piráti nadšeni nebudou.”


V článku je pár vtipných koláží...


“To Piráti neradi: Sranda z nich. Lidé se sešli a ukazovali prstem” 7.9.2021 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-Pirati-neradi-Sranda-z-nich-Lide-se-sesli-a-ukazovali-prstem-676090 “Možnost, že by se po vzoru Paříže začalo **na některých místech jezdit 30 km/h i v Praze, zaznívá z pražského magistrátu** vedeného koalicí pirátského primátora Zdeňka Hřiba, kolabující doprava, kompletní zákaz pohybu psů bez vodítka na celém území hlavního města či mnohé pirátské výroky v poslední době způsobují, že se o koalici Pirátů a Starostů začíná na sociálních sítích mluvit mnohem více než dříve. Koalice to ovšem příliš nevítá, jelikož se s každým předvolebním průzkumem propadá stále hlouběji. A nerada bude i nyní. Opět se totiž šíří příspěvky, ze kterých Piráti nadšeni nebudou.” V článku je pár vtipných koláží...

Náhodou, já pár rozdílů vypočítat dokážu:


  • opice nefetuje
  • nemá ráda antifu
  • nevítá krimigranty
  • neleze Bruseli do brusele
  • netlačí grýn dýl
  • nechce nám zvýšit daň z nemovitosti, zavést daň z plastových obalů, digitální daň, daň z finančních transakcí, uhlíkovou daň, ekologickou daň, uhlíkové clo, daň z "prázdných" bytů
  • má jenom 1 pohlaví a to si chce nechat

...


Detaily např. zde
https://echo24.cz/a/SGyxZ/pirati-jako-ksc-21-stoleti-dan-ze-vzduchu-vyhazov-za-nazory-zakazy-aut-ikotlu


Náhodou, já pár rozdílů vypočítat dokážu: * opice nefetuje * nemá ráda antifu * nevítá krimigranty * neleze Bruseli do brusele * netlačí grýn dýl * nechce nám zvýšit daň z nemovitosti, zavést daň z plastových obalů, digitální daň, daň z finančních transakcí, uhlíkovou daň, ekologickou daň, uhlíkové clo, daň z "prázdných" bytů * má jenom 1 pohlaví a to si chce nechat ... Detaily např. zde https://echo24.cz/a/SGyxZ/pirati-jako-ksc-21-stoleti-dan-ze-vzduchu-vyhazov-za-nazory-zakazy-aut-ikotlu

má jenom 1 pohlaví a to si chce nechat


1 pohlaví? smile


[quote="pid:32329, uid:240"]má jenom 1 pohlaví a to si chce nechat[/quote] 1 pohlaví? :)

Samec opice má jedno pohlaví a samice též . Jo na západě mohou mít i deset pohlaví denně , tam si vesele zmírají .


Samec opice má jedno pohlaví a samice též . Jo na západě mohou mít i deset pohlaví denně , tam si vesele zmírají .

1 pohlaví?

Ano, opice je natolik zpátečnická, že má pouze jedno pohlaví a to nehodlá měnit.
Zatímco progresívní pirátstvo podporuje genderismus a LGBT+IQPIZN.
Viz též jejich předsedko (=střední rod slova "předseda" ) Mladého pirátstva Jiří-Georgia Hejduk-ová...


[quote="pid:32357, uid:307"]1 pohlaví?[/quote] Ano, opice je natolik zpátečnická, že má pouze jedno pohlaví a to nehodlá měnit. Zatímco progresívní pirátstvo podporuje genderismus a LGBT+IQPIZN. Viz též jejich předsedko (=střední rod slova "předseda" ) Mladého pirátstva Jiří-Georgia Hejduk-ová...

@dasa Tvůj příspěvek považuji za velice urážlivý.
Srovnávat Bartoše s opicí?

Jak k tomu chudák opice přijde? :-)


netlačí grýn dýl


Grinch Deal?


Akorát narozdíl od Grinche, Piráti nám chtějí ukrást nejenom Vánoce.


@dasa Tvůj příspěvek považuji za velice urážlivý. Srovnávat Bartoše s opicí? Jak k tomu chudák opice přijde? :-) [quote="pid:32329, uid:240"]netlačí grýn dýl[/quote] Grinch Deal? Akorát narozdíl od Grinche, Piráti nám chtějí ukrást nejenom Vánoce.
Upravené 8. 9. 2021 o 18:59

Piráti nám chtějí ukrást nejenom Vánoce.

Ano, loupení dal pirátům do vínku přímo jejich tvůrce už tímto jménem.
Ráhno a kýl čekají.


[quote="pid:32385, uid:181"]Piráti nám chtějí ukrást nejenom Vánoce.[/quote] Ano, loupení dal pirátům do vínku přímo jejich tvůrce už tímto jménem. Ráhno a kýl čekají.

Pirát , synonymum pro mordýře a zloděje , by se měl přejmenovat na hrobaře . Hrobaře strany smažek a vymetených hlav .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Z-kazdeho-nakupu-byste-si-platili-CT-Pirat-v-debate-vypustil-bombu-678280
S tímto nápadem spolehlivě naštve většinu , která si za jiných okolností jde vzájemně po krku . Pro parazitickou svoloč by to bylo vážné ohrožení jejich bezpracných koryt , protože by odpadl ten pohodlný scénář , víme kolik si můžeme rozkrást z pevně dané částky , tak se předem domluvíme .
Pro ty ostatní , kteří prolhanou protičeskou štvavou stanici nenávidí , by to byl jasný červený hadr před čumákem.
Pirátský sandokan s vizáží bezdomovce , se může pronto přejmenovat na brouka Pytlíka . Ten taky všechno uměl .


Pirát , synonymum pro mordýře a zloděje , by se měl přejmenovat na hrobaře . Hrobaře strany smažek a vymetených hlav . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Z-kazdeho-nakupu-byste-si-platili-CT-Pirat-v-debate-vypustil-bombu-678280 S tímto nápadem spolehlivě naštve většinu , která si za jiných okolností jde vzájemně po krku . Pro parazitickou svoloč by to bylo vážné ohrožení jejich bezpracných koryt , protože by odpadl ten pohodlný scénář , víme kolik si můžeme rozkrást z pevně dané částky , tak se předem domluvíme . Pro ty ostatní , kteří prolhanou protičeskou štvavou stanici nenávidí , by to byl jasný červený hadr před čumákem. Pirátský sandokan s vizáží bezdomovce , se může pronto přejmenovat na brouka Pytlíka . Ten taky všechno uměl .

Na internetu byla založena speciální webová stránka, která zaznamenává vybrané výroky Pirátů:
Proti-Piratum.cz.
https://www.proti-piratum.cz/home/


Na internetu byla založena speciální webová stránka, která zaznamenává vybrané výroky Pirátů: **Proti-Piratum.cz**. https://www.proti-piratum.cz/home/
Upravené 28. 9. 2021 o 17:30

Když se daří, tak se daří...prej že Pirátostán... :-))


"Piráti a Starostové se vytasili s předvolební písní"
1.10.2021
"Týden před začátkem voleb Piráti a Starostové zveřejnili svůj předvolební hudební klip s názvem Pirátostan. „My z masa a kostí, chytří i prostí,“ zní v refrénu rockové písně, kde jinak rapuje předseda Pirátů Ivan Bartoš. Ten v klipu hraje i na harmoniku, na housle mu sekunduje jeho žena Lydie. Předseda Starostů Vít Rakušan je v klipu vidět, jak občas bouchne do bicích."
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pirati-a-starostove-se-vytasili-s-predvolebni-pisni-176038


Píseň zvaná též "song" je linkovaná v článku z tvitru, je ale i na tytrubce zde
https://www.youtube.com/watch?v=zOfeqPqdlqM


Když se daří, tak se daří...prej že Pirátostán... :-)) "Piráti a Starostové se vytasili s předvolební písní" 1.10.2021 "Týden před začátkem voleb Piráti a Starostové zveřejnili svůj předvolební **hudební klip s názvem Pirátostan**. „My z masa a kostí, chytří i prostí,“ zní v refrénu rockové písně, kde jinak rapuje předseda Pirátů Ivan Bartoš. Ten v klipu hraje i na harmoniku, na housle mu sekunduje jeho žena Lydie. Předseda Starostů Vít Rakušan je v klipu vidět, jak občas bouchne do bicích." https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pirati-a-starostove-se-vytasili-s-predvolebni-pisni-176038 Píseň zvaná též "song" je linkovaná v článku z tvitru, je ale i na tytrubce zde https://www.youtube.com/watch?v=zOfeqPqdlqM

„Vozí sem Romy, své voliče.“ Hezky se jim žilo. Teď binec a stříkačky. Ukazují na Piráty


  • 19.09.2021 19:56 | Reportáž

Každodenní peklo, strach o život. Takové pocity prožívají obyvatelé některých domů v Praze kvůli nastěhování „sociálně potřebných“. Redakce se dozvěděla, že pražský magistrát a některé městské části stěhují Romy dokonce i ze Slovenska a přidělují jim byty. „Fetují, ničí domy, vykrádají nám sklepy.“ A to není všechno.
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/-Vozi-sem-Romy-sve-volice-Hezky-se-jim-zilo-Ted-binec-a-strikacky-Ukazuji-na-Piraty-677462


„Vozí sem Romy, své voliče.“ Hezky se jim žilo. Teď binec a stříkačky. Ukazují na Piráty ---------------------------------------------------------------------------------------- - 19.09.2021 19:56 | Reportáž Každodenní peklo, strach o život. Takové pocity prožívají obyvatelé některých domů v Praze kvůli nastěhování „sociálně potřebných“. Redakce se dozvěděla, že pražský magistrát a některé městské části stěhují Romy dokonce i ze Slovenska a přidělují jim byty. „Fetují, ničí domy, vykrádají nám sklepy.“ A to není všechno. https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/-Vozi-sem-Romy-sve-volice-Hezky-se-jim-zilo-Ted-binec-a-strikacky-Ukazuji-na-Piraty-677462

Tak nevím , dělá to Peksa za peníze , nebo je blbý z přesvědčení .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pandora-Papers-v-Bruselu-Mame-zaznam-jednani-evropske-elity-Stacily-tri-vteriny-pak-to-ustrihli-679507
V každém případě mu ta skupina fetáků má zač poděkovat a to s klackem v ruce . Takhle je zaříznout , těsně před volbou do poslanecké sněmovny .


Tak nevím , dělá to Peksa za peníze , nebo je blbý z přesvědčení . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pandora-Papers-v-Bruselu-Mame-zaznam-jednani-evropske-elity-Stacily-tri-vteriny-pak-to-ustrihli-679507 V každém případě mu ta skupina fetáků má zač poděkovat a to s klackem v ruce . Takhle je zaříznout , těsně před volbou do poslanecké sněmovny .

tohle jim v očích jejich voličů může jedině pomoct


tohle jim v očích jejich voličů může jedině pomoct

Tady se nejedná o skalní příznivce fetu , ale o ty nerozhodnuté . Nemluvě o tom , že je to slepenec dvou stran , kde voliče té druhé to může spolehlivě odradit .


Tady se nejedná o skalní příznivce fetu , ale o ty nerozhodnuté . Nemluvě o tom , že je to slepenec dvou stran , kde voliče té druhé to může spolehlivě odradit .
Upravené 7. 10. 2021 o 17:56

eurohujerům kvalifikované hlasování nevadí


eurohujerům kvalifikované hlasování nevadí

Starostové jsou stranou , která se ohání zájmem o své voliče . To je i důvod jejich názvu Starosta - člověk , který se stará o pořádek v obci . Tím, že starosta odevzdá všechny pravomoce a řekne místním modleme se , ono to nějak dopadne , si důvěru rozhodně nevybuduje .


Starostové jsou stranou , která se ohání zájmem o své voliče . To je i důvod jejich názvu Starosta - člověk , který se stará o pořádek v obci . Tím, že starosta odevzdá všechny pravomoce a řekne místním modleme se , ono to nějak dopadne , si důvěru rozhodně nevybuduje .

Myslím že aj ten názov "Starostové" (STAN) je zavádzajúci. Mali sa nazvať "Primátoři". Pretože svetonázor, ktorý reprezentujú strany ako Piráti, TOP09 a pod. môže byť blízky len primátorom veľkých miest. Starostovia sú väčšinou bližšie k ľuďom aj politickými názormi. Takže to spojenie Pirátov a STAN je demaskujúce.


Myslím že aj ten názov "Starostové" (STAN) je zavádzajúci. Mali sa nazvať "Primátoři". Pretože svetonázor, ktorý reprezentujú strany ako Piráti, TOP09 a pod. môže byť blízky len primátorom veľkých miest. Starostovia sú väčšinou bližšie k ľuďom aj politickými názormi. Takže to spojenie Pirátov a STAN je demaskujúce.

Tak nevím , dělá to Peksa za peníze , nebo je blbý z přesvědčení .

Nemohl jsem odolat a zde cituji Pexova "zlatá slova":
"„Taky hlavně potřebujeme změnit tu rozhodovací strukturu, kterou máme, protože jinak se to nestane. Každý členský stát může dneska legislativu proti daňovým rájům vetovat. Takže je konečně čas ukončit to hlasování rozhodováním jednomyslností v těchto otázkách, a rozhodovat v Evropě kvalifikovanou většinou. Protože u stolu bude vždycky sedět nějaký Babiš, který to bude vetovat kvůli svému osobnímu prospěchu,“ uvedl Peksa doslova."


Tady zbývá už jenom to, aby to euroPexa šel někam tesat.
Nejlépe pár let v kamenolomu.
:-)


[quote="pid:36414, uid:185"]Tak nevím , dělá to Peksa za peníze , nebo je blbý z přesvědčení .[/quote] Nemohl jsem odolat a zde cituji Pexova "zlatá slova": "„Taky hlavně potřebujeme změnit tu rozhodovací strukturu, kterou máme, protože jinak se to nestane. Každý členský stát může dneska legislativu proti daňovým rájům vetovat. **Takže je konečně čas ukončit to hlasování rozhodováním jednomyslností** v těchto otázkách, **a rozhodovat v Evropě kvalifikovanou většinou**. Protože u stolu bude vždycky sedět nějaký Babiš, který to bude vetovat kvůli svému osobnímu prospěchu,“ uvedl Peksa doslova." Tady zbývá už jenom to, aby to euroPexa šel někam tesat. Nejlépe pár let v kamenolomu. :-)

Zlý Zahradil nepřeje křeslo zamini bukanýrovi Lipavskému.
:-)


“"Krásné, přivítat u nás krajany." Adept Pirátů o Sudeťácích”
09.11.2021
“O dnes již bývalém poslanci Janu Lipavském se poslední dobou mluví stále častěji jako o možném příštím ministrovi zahraničních věcí. Europoslanec Jan Zahradil se rozhodl zabrousit trochu do minulosti a připomenout jeden výrok Lipavského. Ten týkající se sudetských Němců. Nahlédněte.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Krasne-privitat-u-nas-krajany-Adept-Piratu-o-Sudetacich-682932


Zlý Zahradil nepřeje křeslo zamini bukanýrovi Lipavskému. :-) “"Krásné, přivítat u nás krajany." Adept Pirátů o Sudeťácích” 09.11.2021 “O dnes již bývalém poslanci Janu Lipavském se poslední dobou mluví stále častěji jako o možném příštím ministrovi zahraničních věcí. Europoslanec Jan Zahradil se rozhodl zabrousit trochu do minulosti a připomenout jeden výrok Lipavského. Ten týkající se sudetských Němců. Nahlédněte.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Krasne-privitat-u-nas-krajany-Adept-Piratu-o-Sudetacich-682932

Odpis sebranky vesele pokračuje dál . Konec konců , s pirátstvem jako takovým nikdy počítáno nebylo . Výsledek byl předem veden tak , aby smetanu slízl ten zbytek krysáků .
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/bartos-sepsul-obhajce-protilatek-dostala-je-tendencni-zlobi-se-40379698
Nicméně parazit Bartoš má vrozenou schopnost , jak ztrácet schopné lidi . Těch všehoschopných je už tam dost .


Odpis sebranky vesele pokračuje dál . Konec konců , s pirátstvem jako takovým nikdy počítáno nebylo . Výsledek byl předem veden tak , aby smetanu slízl ten zbytek krysáků . https://www.novinky.cz/domaci/clanek/bartos-sepsul-obhajce-protilatek-dostala-je-tendencni-zlobi-se-40379698 Nicméně parazit Bartoš má vrozenou schopnost , jak ztrácet schopné lidi . Těch všehoschopných je už tam dost .
7.9k
71
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept