Politika v ČR
Jsem gay a voják, šikany se nebojím. Česká armáda se otevřela jinakosti

Ozbrojené složky sexuálním menšinám vycházejí vstříc až v 21. století. Čeští gay vojáci a vojákyně ale nemají nárok na některé benefity jako jejich heterosexuální kolegové.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jsem-gay-a-vojak-sikany-se-nebojim-ceska-armada-se-otevrela-jinakosti-168913#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=O9GwR0wzRu1-202107040826&dop_id=168913&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Všímáte si, jak v poslední době média tvrdě protlačují LGBT agendu? Tady se někdo snaží destabilizovat snad všechno.
Kolik má 4% menšina míst na klíčových funkcích? 4% nebo už 50% ? Třeba ve státní televizi? Kolik už jích tam nalezlo? Nejsmutnější je, že lidé na tom nevidí nic špatného, stačí se podívat do diskuzí pod články.
Jednou se může stát, že většina bude pod diktátem menšiny. Protože tahle menšina toleranci požaduje jen od druhých. Sama s ní moc nekamarádí a jiný názor neakceptuje.


Ozbrojené složky sexuálním menšinám vycházejí vstříc až v 21. století. Čeští gay vojáci a vojákyně ale nemají nárok na některé benefity jako jejich heterosexuální kolegové. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jsem-gay-a-vojak-sikany-se-nebojim-ceska-armada-se-otevrela-jinakosti-168913#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=O9GwR0wzRu1-202107040826&dop_id=168913&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Všímáte si, jak v poslední době média tvrdě protlačují LGBT agendu? Tady se někdo snaží destabilizovat snad všechno. Kolik má 4% menšina míst na klíčových funkcích? 4% nebo už 50% ? Třeba ve státní televizi? Kolik už jích tam nalezlo? Nejsmutnější je, že lidé na tom nevidí nic špatného, stačí se podívat do diskuzí pod články. Jednou se může stát, že většina bude pod diktátem menšiny. Protože tahle menšina toleranci požaduje jen od druhých. Sama s ní moc nekamarádí a jiný názor neakceptuje.

Roku Pána .ked ministrom narodnej obrany bol Martin Dzur,som sluzil na zapadnom vojenskom okruhu v bojovom utvare prveho nasadenia/ znali terminologie ,vedia o aky utvar slo/ sme na rote mali tiez jednu bukvicu,ale na zaciatku o tom nikto nevedel a ani on sam sa tym nechvalil.
Ked sa ale po cca 3 mesiacoch informacia prevalila / chlapec bol z Prahy/ museli ho na jeho ziadost preradit na osetrovnu,kde robil lapiducha. Na rote mu hrozil,nahodny uraz , a na taktickom cviceni nahodne strelne poranenie,,,,


Ale na jeho obranu musim uviest ,ze povahovo a nazorovo bol to dobry chlapec /az na tu sexualnu orientaciu/


Roku Pána .ked ministrom narodnej obrany bol Martin Dzur,som sluzil na zapadnom vojenskom okruhu v bojovom utvare prveho nasadenia/ znali terminologie ,vedia o aky utvar slo/ sme na rote mali tiez jednu bukvicu,ale na zaciatku o tom nikto nevedel a ani on sam sa tym nechvalil. Ked sa ale po cca 3 mesiacoch informacia prevalila / chlapec bol z Prahy/ museli ho na jeho ziadost preradit na osetrovnu,kde robil lapiducha. Na rote mu hrozil,nahodny uraz , a na taktickom cviceni nahodne strelne poranenie,,,, Ale na jeho obranu musim uviest ,ze povahovo a nazorovo bol to dobry chlapec /az na tu sexualnu orientaciu/

Další z mnoha zkušebních balónků .
Tady je taky jeden balónkový rozsévač . Plně tu zvrácenou trockistickou sebranku vystihuje .
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DSFejUSu3iDE&ved=2ahUKEwj09a76iMnxAhWO3KQKHbq1AIcQo7QBegQIBxAB&usg=AOvVaw1cydwsyO9DRoi4gcYPctvY
Mimochodem , zde je další balónkář-debilista , pokoušející své neštěstí .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Levicak-ohromil-Twitter-Dan-sto-procent-zcela-seriozne-Ptali-se-ho-jestli-to-neni-jeste-malo-669539
Je poznat , že vrcholný střet lidé proti zrůdám , probíhá a graduje .


Další z mnoha zkušebních balónků . Tady je taky jeden balónkový rozsévač . Plně tu zvrácenou trockistickou sebranku vystihuje . https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DSFejUSu3iDE&ved=2ahUKEwj09a76iMnxAhWO3KQKHbq1AIcQo7QBegQIBxAB&usg=AOvVaw1cydwsyO9DRoi4gcYPctvY Mimochodem , zde je další balónkář-debilista , pokoušející své neštěstí . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Levicak-ohromil-Twitter-Dan-sto-procent-zcela-seriozne-Ptali-se-ho-jestli-to-neni-jeste-malo-669539 Je poznat , že vrcholný střet lidé proti zrůdám , probíhá a graduje .

V Armádě samozřejmě homosexuálové jsou a nevidím důvod, proč by tam neměli být, pokud svou práci vykonávají tak, jak mají. Sám znám dva a navenek (tak jak s nimi přichází všichni do kontaktu) jsou to normální jedinci, kteří mají v životě dost jasno.


Avšak co je nové, je tady tento přihlouplý chlapec a jeho aktivismus. Ten nelze tolerovat. Hraje roli které nerozumí, ale to už je jeho problém.


V Armádě samozřejmě homosexuálové jsou a nevidím důvod, proč by tam neměli být, pokud svou práci vykonávají tak, jak mají. Sám znám dva a navenek (tak jak s nimi přichází všichni do kontaktu) jsou to normální jedinci, kteří mají v životě dost jasno. Avšak co je nové, je tady tento přihlouplý chlapec a jeho aktivismus. Ten nelze tolerovat. Hraje roli které nerozumí, ale to už je jeho problém.

V Armádě samozřejmě homosexuálové jsou a nevidím důvod, proč by tam neměli být, pokud svou práci vykonávají tak, jak mají.


Nemyslím si, že práce v armádě je práce, jako jakákoliv jiná.
Homosexuálové jsou sekta, ve které vlast, národnost, ani patriotismus nic neznamenají.


Tady ti ocituji pár odstavců z monografie pracovníka KGB, který se 20 let zabýval chytáním špionů, pracujících pro CIA. Ukázalo se, že dvě třetiny z nich byli homosexuálové.


"Pro homosexuály jsou pojmy vlasti, lidí a občanských povinností prázdná fráze. Nepovažují se za členy společnosti a občany země. Spíše se považují za členy homo komunity a občany homo světa (LGBT). To platí zejména pro homosexuály z jakékoli země na světě a zejména z Ruské federace. Sotva existuje jiné plemeno lidí, sociální vrstva, třída, etnická příslušnost, náboženská skupina atd., kde, jako u homosexuálů existuje zvláštní zranitelnost při verbování nepřítelem a jejich již organizovaná schopnost pracovat jako nepřátelská rezidentura ...


Homosexuálové nepociťují národní rozdíly. Když se člověk stane homosexuálem, ztratí smysl pro svou vlastní národní identitu. Totéž se děje s rasovými rozdíly a náboženstvím. A pro tak jednoduchý a jasný pro nás všechny pojem, jako krajan. V pojetí homosexuálů je krajan homosexuál, tedy „jeho vlastní“. I když homosexuální cizinec pochází z tábora vnějšího zahraničního nepřítele, ruský homosexuál ho bude považovat za krajana, tedy za „svého“. Ruský homosexuál raději bude důvěřovat cizímu homosexuálovi než domácímu rolníkovi. Muž vspoluobčan je pro homosexuála vždy „cizinec“. To platí nejen pro ruské homosexuály, ale také pro homosexuály z celého světa: v jakékoli zemi je muž pro homosexuála „cizincem“.
https://cont.ws/@kurennoi/773980@kurennoi/773980

[quote="pid:22969, uid:291"]V Armádě samozřejmě homosexuálové jsou a nevidím důvod, proč by tam neměli být, pokud svou práci vykonávají tak, jak mají.[/quote] Nemyslím si, že práce v armádě je práce, jako jakákoliv jiná. Homosexuálové jsou sekta, ve které vlast, národnost, ani patriotismus nic neznamenají. Tady ti ocituji pár odstavců z monografie pracovníka KGB, který se 20 let zabýval chytáním špionů, pracujících pro CIA. Ukázalo se, že dvě třetiny z nich byli homosexuálové. "Pro homosexuály jsou pojmy vlasti, lidí a občanských povinností prázdná fráze. Nepovažují se za členy společnosti a občany země. Spíše se považují za členy homo komunity a občany homo světa (LGBT). To platí zejména pro homosexuály z jakékoli země na světě a zejména z Ruské federace. Sotva existuje jiné plemeno lidí, sociální vrstva, třída, etnická příslušnost, náboženská skupina atd., kde, jako u homosexuálů existuje zvláštní zranitelnost při verbování nepřítelem a jejich již organizovaná schopnost pracovat jako nepřátelská rezidentura ... Homosexuálové nepociťují národní rozdíly. Když se člověk stane homosexuálem, ztratí smysl pro svou vlastní národní identitu. Totéž se děje s rasovými rozdíly a náboženstvím. A pro tak jednoduchý a jasný pro nás všechny pojem, jako krajan. V pojetí homosexuálů je krajan homosexuál, tedy „jeho vlastní“. I když homosexuální cizinec pochází z tábora vnějšího zahraničního nepřítele, ruský homosexuál ho bude považovat za krajana, tedy za „svého“. Ruský homosexuál raději bude důvěřovat cizímu homosexuálovi než domácímu rolníkovi. Muž vspoluobčan je pro homosexuála vždy „cizinec“. To platí nejen pro ruské homosexuály, ale také pro homosexuály z celého světa: v jakékoli zemi je muž pro homosexuála „cizincem“. https://cont.ws/@kurennoi/773980
Upravené 4. 7. 2021 o 23:17

Dovolím si to zavést trochu dále...


Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?


Dovolím si to zavést trochu dále... Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?

Všímáte si, jak v poslední době média tvrdě protlačují LGBT agendu?

Všiml. A není to jen seznamžumpa. Začali všude brutálně tlačit na pilu.
Ale když se moc tlačí, je z toho h.
Kolik má 4% menšina míst na klíčových funkcích?

Tak s těmi mantrickými 4-řmi homo-procenty počítám, že je to jak s počty lidí na protimigrantských demonstracích. Tam média počty dělí dvěma, i víc. Tady je to v opačném gardu, zde násobí. Takže za mne max 2%. Max. Zbytek je propaganda.


[quote="pid:22945, uid:158"]Všímáte si, jak v poslední době média tvrdě protlačují LGBT agendu?[/quote] Všiml. A není to jen seznamžumpa. Začali všude brutálně tlačit na pilu. Ale když se moc tlačí, je z toho h. [quote="pid:22945, uid:158"]Kolik má 4% menšina míst na klíčových funkcích?[/quote] Tak s těmi mantrickými 4-řmi homo-procenty počítám, že je to jak s počty lidí na protimigrantských demonstracích. Tam média počty dělí dvěma, i víc. Tady je to v opačném gardu, zde násobí. Takže za mne max 2%. Max. Zbytek je propaganda.
Upravené 4. 7. 2021 o 17:11

sme na rote mali tiez jednu bukvicu

Roty mohou být různě početné.
Ale řekněme 100 chlapů. (když, tak mě oprav)
A 1 homo. Tj. 1%.
To mi přijde reálné. Říkejme tomu % “od narození”. K tomu 1% “kulturních”. A 2% navíc, jako propaganda.
To je dle mého propočtu reálná struktura mantry 4%.


[quote="pid:22951, uid:443"]sme na rote mali tiez jednu bukvicu[/quote] Roty mohou být různě početné. Ale řekněme 100 chlapů. (když, tak mě oprav) A 1 homo. Tj. 1%. To mi přijde reálné. Říkejme tomu % “od narození”. K tomu 1% “kulturních”. A 2% navíc, jako propaganda. To je dle mého propočtu reálná struktura mantry 4%.

Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?


Ne. Protože psychicky narušený člověk nemůže mít lidský typ psychyky.


Lidský typ psychiky znamená -věřit NHR a žít pod diktatem svědomi. U homosexuála je oboje vyloučeno.


[quote="pid:22988, uid:291"]Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?[/quote] Ne. Protože psychicky narušený člověk nemůže mít lidský typ psychyky. Lidský typ psychiky znamená -věřit NHR a žít pod diktatem svědomi. U homosexuála je oboje vyloučeno.

Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?


Může, pokud svou sexualitu nestaví na odiv a nad vše ostatní. Může, pokud ho nedefinuje úchylka. Dnes se ani nemusí bát diskreditace, tudíž těžko ho tím vydírat (špioni...).
Ale hlavně musí vědět, že to není přirozené a tak se i chovat. To tudíž zcela vylučuje veřejnou prezentaci a propagaci.
Někdo se tak narodí a nemůže za to. Musí si ale být vědom, že sebou nese určité břímě. Problém je, že agenda LGBT zláká spoustu mladých, ještě nezralých.
Takže homosexuál s lidským typem psychiky existovat může, ale zřejmě se nedozvíme, že je homosexuál, protože to nikde neprezentuje.


[quote="pid:22988, uid:291"]Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?[/quote] Může, pokud svou sexualitu nestaví na odiv a nad vše ostatní. Může, pokud ho nedefinuje úchylka. Dnes se ani nemusí bát diskreditace, tudíž těžko ho tím vydírat (špioni...). Ale hlavně musí vědět, že to není přirozené a tak se i chovat. To tudíž zcela vylučuje veřejnou prezentaci a propagaci. Někdo se tak narodí a nemůže za to. Musí si ale být vědom, že sebou nese určité břímě. Problém je, že agenda LGBT zláká spoustu mladých, ještě nezralých. Takže homosexuál s lidským typem psychiky existovat může, ale zřejmě se nedozvíme, že je homosexuál, protože to nikde neprezentuje.

Někdo se tak narodí a nemůže za to.


Jak víš, že se někdo tak narodil a nebyl ovlivněn kulturou a výchovou?


U VP SSSR existuje práce "Psychotrockismus a pederasting - hrozba lidskému životu". Tam je vysvětleno, proč lidský typ psychiky a homosexualita se navzájem vylučují.
http://dotu.ru/2013/04/22/threat-to-human-life/


[quote="pid:23000, uid:372"]Někdo se tak narodí a nemůže za to.[/quote] Jak víš, že se někdo tak narodil a nebyl ovlivněn kulturou a výchovou? U VP SSSR existuje práce "Psychotrockismus a pederasting - hrozba lidskému životu". Tam je vysvětleno, proč lidský typ psychiky a homosexualita se navzájem vylučují. http://dotu.ru/2013/04/22/threat-to-human-life/

Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?


Příliš kategorická otázka, která tlačí tyto bytosti na druhou stranu barikády. Překovat a využít svoje instinkty k něčemu vyššímu vznešenému není snadné. To že drží spolu je také tím, že cítí tu nenávist a odpor ostatních. My (většina) je vlastně kulturou, která nedokáže tento problém vyřešit a tak je tlačíme do toho stát se našimi nepřáteli a parazity společnosti.


Zatím je to ode zdi ke zdi a od "úplného vyřazení a lynčování" ze společnosti (dříve), až po dnes pravý opak vyzdvihování bez jakýkoliv zásluh.


Potřebujeme porozumět problému. Je potřeba pochopit, že jde o "nemoc", tady GP zatlačil a prohlásil, že ne - je to prý právo, to je klíčová chyba, tedy spíše virus.


Ještě uvedu orientačně jak probíhá pohlavní vývoj a vlastně i vývoj duše, je to složitá a komplexní záležitost a pouze vhodná kultura s odpovídajícími obrazy může ten úkol zvládnout:


  1. orientace na sebe - zpočátku narozené dítě si není sebe vědomo a tak ani neví, že ho něco bolí, to spojení se postupně vybuduje

  2. pak je pozornost zaměřena na stejné pohlaví ( vhodná je oddělená výchova ) různá dětská přátelství

  3. v pubertě začíná zájem o druhé pohlaví, zde se někteří zaseknou je to odvážný krok, něco tak rozdíleného je velmi přitažlivé, ale jistým způsobem i děsivé ( ztratit se v tom druhém ). někteří volí "bezpečnou" cestu, spíše "bezpečné" zastavení.

  4. pokud vznikne dlouhodobý kvalitní láskyplný vztah, začne vnikat universální láska k Bohu a všemu stvořenému ( když hrajete např. hru nedaří se Vám dlouhodobě dosáhnout výsledku, radost ze hry se nedostavuje )


Většina by mohla být nastavena na nějaké soucítění se snahou zapojit i tyto bytosti. Jenže musí být zřetelně a důrazně stanoveno, co je přípustné a co už ne. Nežádoucí je především vliv na děti (děti dokud pohlavně nedozrají a nezformuje se jejich psychika jsou velmi zranitelné). A také musí být ve společnosti to bráno jak už jsem uvedl jako nemoc bez ponižování nemocného. Kdo je 100% zdravý?


Osobně říkám: a proč by se homosexuál nemohl snažit o lidskost a dosáhnout i nějakých dílčích úspěchů.


Poznámka:
Pak jsou ještě případy, kdy nejde o módu nebo o zmatení mysli, ale o genetické poruchy, při narození. I zde je potřeba to nějak ošetřit, aby duše která se ocitla ve svízelné situaci to mohla řešit a nemusela se bát ponížení od ostatních. Možnosti jsou, zde operaci nebo hormonální léčbu považuji za dobré řešení, s tím že stav psychiky bytosti se musí maximálně zohlednit.


[quote="pid:22988, uid:291"]Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?[/quote] Příliš kategorická otázka, která tlačí tyto bytosti na druhou stranu barikády. Překovat a využít svoje instinkty k něčemu vyššímu vznešenému není snadné. To že drží spolu je také tím, že cítí tu nenávist a odpor ostatních. My (většina) je vlastně kulturou, která nedokáže tento problém vyřešit a tak je tlačíme do toho stát se našimi nepřáteli a parazity společnosti. Zatím je to ode zdi ke zdi a od "úplného vyřazení a lynčování" ze společnosti (dříve), až po dnes pravý opak vyzdvihování bez jakýkoliv zásluh. Potřebujeme porozumět problému. Je potřeba pochopit, že jde o "nemoc", tady GP zatlačil a prohlásil, že ne - je to prý právo, to je klíčová chyba, tedy spíše virus. Ještě uvedu orientačně jak probíhá pohlavní vývoj a vlastně i vývoj duše, je to složitá a komplexní záležitost a pouze vhodná kultura s odpovídajícími obrazy může ten úkol zvládnout: 1. orientace na sebe - zpočátku narozené dítě si není sebe vědomo a tak ani neví, že ho něco bolí, to spojení se postupně vybuduje 2. pak je pozornost zaměřena na stejné pohlaví ( vhodná je oddělená výchova ) různá dětská přátelství 3. v pubertě začíná zájem o druhé pohlaví, zde se někteří zaseknou je to odvážný krok, něco tak rozdíleného je velmi přitažlivé, ale jistým způsobem i děsivé ( ztratit se v tom druhém ). někteří volí "bezpečnou" cestu, spíše "bezpečné" zastavení. 4. pokud vznikne dlouhodobý kvalitní láskyplný vztah, začne vnikat universální láska k Bohu a všemu stvořenému ( když hrajete např. hru nedaří se Vám dlouhodobě dosáhnout výsledku, radost ze hry se nedostavuje ) Většina by mohla být nastavena na nějaké soucítění se snahou zapojit i tyto bytosti. Jenže musí být zřetelně a důrazně stanoveno, co je přípustné a co už ne. Nežádoucí je především vliv na děti (děti dokud pohlavně nedozrají a nezformuje se jejich psychika jsou velmi zranitelné). A také musí být ve společnosti to bráno jak už jsem uvedl jako nemoc bez ponižování nemocného. Kdo je 100% zdravý? Osobně říkám: a proč by se homosexuál nemohl snažit o lidskost a dosáhnout i nějakých dílčích úspěchů. Poznámka: Pak jsou ještě případy, kdy nejde o módu nebo o zmatení mysli, ale o genetické poruchy, při narození. I zde je potřeba to nějak ošetřit, aby duše která se ocitla ve svízelné situaci to mohla řešit a nemusela se bát ponížení od ostatních. Možnosti jsou, zde operaci nebo hormonální léčbu považuji za dobré řešení, s tím že stav psychiky bytosti se musí maximálně zohlednit.
Upravené 5. 7. 2021 o 12:22

ak víš, že se někdo tak narodil a nebyl ovlivněn kulturou a výchovou?


Vždyť to píšu. Velké množství je ovlivněno kulturou a výchovou. Někdo se tak narodí... Jde o to, jak se svou úchylkou zachází.


[quote="pid:23003, uid:158"]ak víš, že se někdo tak narodil a nebyl ovlivněn kulturou a výchovou?[/quote] Vždyť to píšu. Velké množství je ovlivněno kulturou a výchovou. Někdo se tak narodí... Jde o to, jak se svou úchylkou zachází.

To že drží spolu je také tím, že cítí tu nenávist a odpor ostatních. My (většina) je vlastně kulturou, která nedokáže tento problém vyřešit a tak je tlačíme do toho stát se našimi nepřáteli a parazity společnosti.


Zatím je to ode zdi ke zdi a od "úplného vyřazení a lynčování" ze společnosti (dříve), dnes pravý opak vyzdvihování bez jakýkoliv zásluh.


Vidím to stejně.


Podle mě by boj proti zhoubné ideologii neměl být zároveň bojem proti každému homosexuálovi.


jenže musí být zřetelně a důrazně stanoveno, co je nepřípustné a co už ne. Nežadoucí je především vliv na děti (děti dokud pohlavně nedozrají a nezformuje se jejich psychika jsou velmi zranitelné).


A toto je alfa omega. Do 18 let by s tím děti neměly přijít do styku. Nikde.


[quote="pid:23004, uid:426"]To že drží spolu je také tím, že cítí tu nenávist a odpor ostatních. My (většina) je vlastně kulturou, která nedokáže tento problém vyřešit a tak je tlačíme do toho stát se našimi nepřáteli a parazity společnosti. Zatím je to ode zdi ke zdi a od "úplného vyřazení a lynčování" ze společnosti (dříve), dnes pravý opak vyzdvihování bez jakýkoliv zásluh.[/quote] Vidím to stejně. Podle mě by boj proti zhoubné ideologii neměl být zároveň bojem proti každému homosexuálovi. [quote="pid:23004, uid:426"]jenže musí být zřetelně a důrazně stanoveno, co je nepřípustné a co už ne. Nežadoucí je především vliv na děti (děti dokud pohlavně nedozrají a nezformuje se jejich psychika jsou velmi zranitelné).[/quote] A toto je alfa omega. Do 18 let by s tím děti neměly přijít do styku. Nikde.

Já si myslím, že ta otázka až tak kategorická není.


To, že je někdo v pudové rovině přitahován ke stejnému pohlaví, stejně jako téměř všichni k pohlaví opačnému přece nevypovídá celkově o tom, jakou roli u něj pudy v životě hrají. Vypovídá to pouze o deviaci v rámci sexuální interakce.


Osobně si nedovedu představit, že se na Zem může narodit člověk, který nemá možnost (i když třeba mimo námi chápaný rámec) komunikovat s Bohem a (svým způsobem tedy) projevit víru Jemu.


Jestli je ten jev narození se homosexuála objektivní, stejně jako počet psychopatů ve společnosti, je otazné. Já zde předpokládám, že ano.


Pokud bychom akceptovali, že jich je 1 % (neřeším kulturní b*zny), znamená to, že z těchto asi 78 milionů jedinců nemůže nikdo žít v souladu se svědomím a vědomě komunikovat s Bohem.


To je podle mne odvážný soud.


Já si myslím, že ta otázka až tak kategorická není. To, že je někdo v pudové rovině přitahován ke stejnému pohlaví, stejně jako téměř všichni k pohlaví opačnému přece nevypovídá celkově o tom, jakou roli u něj pudy v životě hrají. Vypovídá to pouze o deviaci v rámci sexuální interakce. Osobně si nedovedu představit, že se na Zem může narodit člověk, který nemá možnost (i když třeba mimo námi chápaný rámec) komunikovat s Bohem a (svým způsobem tedy) projevit víru Jemu. Jestli je ten jev narození se homosexuála objektivní, stejně jako počet psychopatů ve společnosti, je otazné. Já zde předpokládám, že ano. Pokud bychom akceptovali, že jich je 1 % (neřeším kulturní b*zny), znamená to, že z těchto asi 78 milionů jedinců nemůže nikdo žít v souladu se svědomím a vědomě komunikovat s Bohem. To je podle mne odvážný soud.

My (většina) je vlastně kulturou, která nedokáže tento problém vyřešit a tak je tlačíme do toho stát se našimi nepřáteli a parazity společnosti.

A někdy jsou (stejnosexuálové) dokonce touto kulturou doslova vytvářeni.


[quote="pid:23004, uid:426"]My (většina) je vlastně kulturou, která nedokáže tento problém vyřešit a tak je tlačíme do toho stát se našimi nepřáteli a parazity společnosti.[/quote] A někdy jsou (stejnosexuálové) dokonce touto kulturou doslova vytvářeni.

V rámci rodinných konštelácií sme sa už na to pá krát pozerali a v jadre vyšlo, že tie osoby nechcú prijať zodpovednosť (za rodinu, za štáť, za spoločnú budúcnosť)... Ono to nebýva často priamo viditeľnou výchovou ale podvedomím vplyvom rodičov, ktorý ani oni sami neuvedomujú (tvz. naučené vzorce správania).


Napr. matka sa správa ako macocha, je chladná nedáva lásku a otec naopak dáva a ešte to zaklincujú rodičia hádkami, kde nakoniec otec synovi poviem "vyvaruj sa ženám..." (otcov naučený vzorec) a podobné hlášky, malému dieťatku sa to zapisuje hlboko do podvedomia, pretože slovám milujúceho rodiča bezmedzne verí.
(No a to, že bola matka ako macocha, zase môže byť problém v jej dectve, môže sa to pekne po pokoleniach rozpletať, je to dosť časté.)
No a týmto zápletkám a uzleniam "pomáha" kultúra v ktorej žijeme.


Osobne som poznal minimálne 3 gayov (nikdy som s nimi neprebreral ich orientáciu, rešpektujem to lebo sa tým nikdy nechválili), ale jeden rys mali spoločný, pokiaľ prišlo na nejakú "hádku" kde boli pritlačený k stene (nie mnou, bol som len pozorovateľ), tak sa správali silno vzťahovačne, dostali taký afektový výbuch.


Může, pokud svou sexualitu nestaví na odiv a nad vše ostatní. Může, pokud ho nedefinuje úchylka.

Ok, tak sa bude v kultúre stále posúvať laťka (čo je i cieľ GP), až sa dostaneme nad 50% obyvateľstva homosexuálov. Čo sa s takou civilizáciou stane?


Někdo se tak narodí a nemůže za to.

Takých s vrodenou vadou je mizivé percento, sexualita sa ti neformuje pri narodení.


V rámci rodinných konštelácií sme sa už na to pá krát pozerali a v jadre vyšlo, že tie osoby nechcú prijať zodpovednosť (za rodinu, za štáť, za spoločnú budúcnosť)... Ono to nebýva často priamo viditeľnou výchovou ale podvedomím vplyvom rodičov, ktorý ani oni sami neuvedomujú (tvz. naučené vzorce správania). Napr. matka sa správa ako macocha, je chladná nedáva lásku a otec naopak dáva a ešte to zaklincujú rodičia hádkami, kde nakoniec otec synovi poviem "vyvaruj sa ženám..." (otcov naučený vzorec) a podobné hlášky, malému dieťatku sa to zapisuje hlboko do podvedomia, pretože slovám milujúceho rodiča bezmedzne verí. (No a to, že bola matka ako macocha, zase môže byť problém v jej dectve, môže sa to pekne po pokoleniach rozpletať, je to dosť časté.) No a týmto zápletkám a uzleniam "pomáha" kultúra v ktorej žijeme. Osobne som poznal minimálne 3 gayov (nikdy som s nimi neprebreral ich orientáciu, rešpektujem to lebo sa tým nikdy nechválili), ale jeden rys mali spoločný, pokiaľ prišlo na nejakú "hádku" kde boli pritlačený k stene (nie mnou, bol som len pozorovateľ), tak sa správali silno vzťahovačne, dostali taký afektový výbuch. [quote="pid:23000, uid:372"]Může, pokud svou sexualitu nestaví na odiv a nad vše ostatní. Může, pokud ho nedefinuje úchylka.[/quote] Ok, tak sa bude v kultúre stále posúvať laťka (čo je i cieľ GP), až sa dostaneme nad 50% obyvateľstva homosexuálov. Čo sa s takou civilizáciou stane? [quote="pid:23000, uid:372"]Někdo se tak narodí a nemůže za to.[/quote] Takých s vrodenou vadou je mizivé percento, sexualita sa ti neformuje pri narodení.

Pokud bychom akceptovali, že jich je 1 % (neřeším kulturní b*zny), znamená to, že z těchto asi 78 milionů jedinců nemůže nikdo žít v souladu se svědomím a vědomě komunikovat s Bohem

Komunikovat sice může, otázne je, jaký vliv má na něj ta komunikace. Reakce může být taková, že poznatky z komunikace ignoruje, nebo dělá, že neslyší. Tj. snaží se přehlušit své svědomí.


[quote="pid:23009, uid:291"]Pokud bychom akceptovali, že jich je 1 % (neřeším kulturní b*zny), znamená to, že z těchto asi 78 milionů jedinců nemůže nikdo žít v souladu se svědomím a vědomě komunikovat s Bohem[/quote] Komunikovat sice může, otázne je, jaký vliv má na něj ta komunikace. Reakce může být taková, že poznatky z komunikace ignoruje, nebo dělá, že neslyší. Tj. snaží se přehlušit své svědomí.

Ok, tak sa bude v kultúre stále posúvať laťka (čo je i cieľ GP)


nerozumím, jak to souvisí s mým příspěvkem. Jistě, že GP posunuje laťku, to vidí asi každý. A právě ideologií LGBT, kterou tak mocně prosazuje. A ano, čím více homo, tím hůře pro civilizaci.


Takých s vrodenou vadou je mizivé percento, sexualita sa ti neformuje pri narodení.


Ale toto přece vůbec nerozporuji. Původní otázka zněla jinak.


O tom, že je to úchylka, že na množství homosexuálů má vliv výchova, prostředí, kultura etc. a že by s tím neměly být konfrontovány děti, zde myslím nikdo nepochybuje.


[quote="pid:23012, uid:217"]Ok, tak sa bude v kultúre stále posúvať laťka (čo je i cieľ GP)[/quote] nerozumím, jak to souvisí s mým příspěvkem. Jistě, že GP posunuje laťku, to vidí asi každý. A právě ideologií LGBT, kterou tak mocně prosazuje. A ano, čím více homo, tím hůře pro civilizaci. [quote="pid:23012, uid:217"]Takých s vrodenou vadou je mizivé percento, sexualita sa ti neformuje pri narodení.[/quote] Ale toto přece vůbec nerozporuji. Původní otázka zněla jinak. O tom, že je to úchylka, že na množství homosexuálů má vliv výchova, prostředí, kultura etc. a že by s tím neměly být konfrontovány děti, zde myslím nikdo nepochybuje.

Vždyť to píšu. Velké množství je ovlivněno kulturou a výchovou. Někdo se tak narodí... Jde o to, jak se svou úchylkou zachází.


Já mám na mysli, že ve společnosti, ve které žijí homosexuálové a dospívající dítě se dozvídá o této úchylce jakýmkoli způsobem, třeba od kamarádů, je těžko tvrdit, že existuje možnost, že ta úchylka může být vrozená. Obzvlášť ve společnosti toleraní k homosexualitě, můžeme ale s jistotou tvrdit, že každé dospívající dítě se o této úchylce dozví buď v dětství nebo v době svého pohlavního dozrávání. Nemluvně nám nepoví o své sexuální orientaci, řekne to puberťák nebo dospívající muž. Ten poslední většinou poté, co si to vyzkouší a řekne líbilo - nelíbilo, často ještě před tím, než pozná ženu.


Proč jsem napsal, že víra NHR je důležitá. Protože, když existuje ta víra, jedinec ví, že byl stvořen, jako muž. Tudíž má plnit mužskou roli, včetně roli plození detí. Mužská role nepředpokládá, že jedinec bude nastavovat zadek jinému chlapovi nebo naopak.


Navíc, rozkoš, která plyne z takového styku, je přírodou předúrčená k rozkoši z defekace. Pohlavní styk simulující defekaci, láska a defekace - jaký může mít vliv na psychiku?


Nemluvím o tom, že bychom měly tyto lidí odhánět nebo nad ními zlomit hůl. Člověk, který se obrátí k bohu a začne žít podle svědomí, samozřejmě může se dopracovat k lidské psychice. Ale to předpokládá, že ze své homosexuality se začne léčit. Protože homosexualita je porucha, která se dá úspěšně léčit, pokud je vůle.
Přečtete si práci VP SSSR, odkaz na kterou jsem dal. Mnoho věci je tam vysvětleno.


[quote="pid:23005, uid:372"]Vždyť to píšu. Velké množství je ovlivněno kulturou a výchovou. Někdo se tak narodí... Jde o to, jak se svou úchylkou zachází.[/quote] Já mám na mysli, že ve společnosti, ve které žijí homosexuálové a dospívající dítě se dozvídá o této úchylce jakýmkoli způsobem, třeba od kamarádů, je těžko tvrdit, že existuje možnost, že ta úchylka může být vrozená. Obzvlášť ve společnosti toleraní k homosexualitě, můžeme ale s jistotou tvrdit, že každé dospívající dítě se o této úchylce dozví buď v dětství nebo v době svého pohlavního dozrávání. Nemluvně nám nepoví o své sexuální orientaci, řekne to puberťák nebo dospívající muž. Ten poslední většinou poté, co si to vyzkouší a řekne líbilo - nelíbilo, často ještě před tím, než pozná ženu. Proč jsem napsal, že víra NHR je důležitá. Protože, když existuje ta víra, jedinec ví, že byl stvořen, jako muž. Tudíž má plnit mužskou roli, včetně roli plození detí. Mužská role nepředpokládá, že jedinec bude nastavovat zadek jinému chlapovi nebo naopak. Navíc, rozkoš, která plyne z takového styku, je přírodou předúrčená k rozkoši z defekace. Pohlavní styk simulující defekaci, láska a defekace - jaký může mít vliv na psychiku? Nemluvím o tom, že bychom měly tyto lidí odhánět nebo nad ními zlomit hůl. Člověk, který se obrátí k bohu a začne žít podle svědomí, samozřejmě může se dopracovat k lidské psychice. Ale to předpokládá, že ze své homosexuality se začne léčit. Protože homosexualita je porucha, která se dá úspěšně léčit, pokud je vůle. Přečtete si práci VP SSSR, odkaz na kterou jsem dal. Mnoho věci je tam vysvětleno.

Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?


Nie, lebo jeden z modulov psychiky (základný ešte k tomu) je vážne narušený.


[quote="pid:22988, uid:291"]Může být podle tebe jedinec s Lidským typem psychiky zároveň homosexuál?[/quote] Nie, lebo jeden z modulov psychiky (základný ešte k tomu) je vážne narušený.

Moderátor

Přečtete si práci VP SSSR, odkaz na kterou jsem dal. Mnoho věci je tam vysvětleno.


Přečetl, s pomocí google...


To je vše pravda. Já bych vypíchnul ještě tyto lidi v politice, plus bezdětné. Nemají vztah k budoucnosti a proto byli vybráni ke zničení civilizace.


Nie, lebo jeden z modulov psychiky (základný ešte k tomu) je vážne narušený.


Nevylučuji. Ale nevím to jistě. Každopádně je to neštěstí.


[quote="pid:23016, uid:158"]Přečtete si práci VP SSSR, odkaz na kterou jsem dal. Mnoho věci je tam vysvětleno.[/quote] Přečetl, s pomocí google... To je vše pravda. Já bych vypíchnul ještě tyto lidi v politice, plus bezdětné. Nemají vztah k budoucnosti a proto byli vybráni ke zničení civilizace. [quote="pid:23025, uid:7"]Nie, lebo jeden z modulov psychiky (základný ešte k tomu) je vážne narušený.[/quote] Nevylučuji. Ale nevím to jistě. Každopádně je to neštěstí.

Pro homosexuály jsou pojmy vlasti, lidí a občanských povinností prázdná fráze. Nepovažují se za členy společnosti a občany země.


A proč by "česko" nemělo mít takové lidi i v armádě (rozumějte pouze imitace armády z předlistopadových let).
EU a Amerika náš vzor. Tak jsem jako národ tam, kde jsme chtěli být - v EU i v NATO (i když o vstupu do NATO referendum neproběhlo). Jak se praví: Pokud nezměníme směr svého pohybu, tak nevyhnutelně dojdeme tam, kam směřujeme.
Spíše mě děsí, kolik může být takových lidí ve školství (instituce, které pomáhá vychovávat budoucí generace) a např. v ČT?


Asi bych si měl zopakovat, jak zanikly staré Řecko a Římská říše (a toto souvisí nejen s tímto tématem).


[quote="pid:22981, uid:158"]Pro homosexuály jsou pojmy vlasti, lidí a občanských povinností prázdná fráze. Nepovažují se za členy společnosti a občany země.[/quote] A proč by "česko" nemělo mít takové lidi i v armádě (rozumějte pouze imitace armády z předlistopadových let). EU a Amerika náš vzor. Tak jsem jako národ tam, kde jsme chtěli být - v EU i v NATO (i když o vstupu do NATO referendum neproběhlo). Jak se praví: Pokud nezměníme směr svého pohybu, tak nevyhnutelně dojdeme tam, kam směřujeme. Spíše mě děsí, kolik může být takových lidí ve školství (instituce, které pomáhá vychovávat budoucí generace) a např. v ČT? Asi bych si měl zopakovat, jak zanikly staré Řecko a Římská říše (a toto souvisí nejen s tímto tématem).

Jednou se může stát, že většina bude pod diktátem menšiny. Protože tahle menšina toleranci požaduje jen od druhých. Sama s ní moc nekamarádí a jiný názor neakceptuje.


Abychom se od otázky ADM vrátili k meritu věci. Bohužel, nyní jsme již v situaci, kdy většina JE pod diktátem menšin(y).


A navíc, již dlouho je navíc podporováno přizdisráčství, nedodržet slovo je považováno za normální, zrada je téměř ctností.


[quote="pid:22945, uid:158"]Jednou se může stát, že většina bude pod diktátem menšiny. Protože tahle menšina toleranci požaduje jen od druhých. Sama s ní moc nekamarádí a jiný názor neakceptuje.[/quote] Abychom se od otázky ADM vrátili k meritu věci. Bohužel, nyní jsme již v situaci, kdy většina JE pod diktátem menšin(y). A navíc, již dlouho je navíc podporováno přizdisráčství, nedodržet slovo je považováno za normální, zrada je téměř ctností.

že jedinec bude nastavovat zadek jinému chlapovi nebo naopak.
Navíc, rozkoš, která plyne z takového styku, je přírodou předúrčená k rozkoši z defekace. Pohlavní styk simulující defekaci, láska a defekace - jaký může mít vliv na psychiku?

Poznámka k análnímu “styku” obecně, tedy i k jeho heteroformě.
Mé soukromé výpočty. Bez nároku na úplnost.
Kromě následků na psychiku je třeba zmínit i důsledky další.
Energetické. Lidské tělo má otvory vstupní, výstupní a vstupně/výstupní a s tím je spojená určitá energetika. Snažit se používat tyto otvory proti směru jejich přirozenosti má svoje následky. Svoje energetické následky má i absence opačné polarity při homostyku. Tyto následky jsou horší u homosexuálů mužských než ženských (protože ženy nejsou při homostyku tolik odkázané na jednosměrný otvor). Počítám s tím, že zmíněné následky mají tyto 2 manifestace (vyskytující se současně):
i. statisticky významně zvýšená promiskuita u homosexuálů
ii. akcelerace stárnutí jako důsledek zvýšené energetické zátěže (analogie se zrychleným stárnutím prostitutek) (tento jev je paradoxně více zřetelný u věrných/stabilních homopárů - promiskuita je totiž formou kompenzace určité formy energetického strádání; absence kompenzace tedy zvyšuje zátěž)
A důsledky fyzické. Jak dlouho se taková legrace bude líbit svěračům?


[quote="pid:23016, uid:158"]že jedinec bude nastavovat zadek jinému chlapovi nebo naopak. Navíc, rozkoš, která plyne z takového styku, je přírodou předúrčená k rozkoši z defekace. Pohlavní styk simulující defekaci, láska a defekace - jaký může mít vliv na psychiku?[/quote] Poznámka k análnímu “styku” obecně, tedy i k jeho heteroformě. Mé soukromé výpočty. Bez nároku na úplnost. Kromě následků na psychiku je třeba zmínit i důsledky další. Energetické. Lidské tělo má otvory vstupní, výstupní a vstupně/výstupní a s tím je spojená určitá energetika. Snažit se používat tyto otvory proti směru jejich přirozenosti má svoje následky. Svoje energetické následky má i absence opačné polarity při homostyku. Tyto následky jsou horší u homosexuálů mužských než ženských (protože ženy nejsou při homostyku tolik odkázané na jednosměrný otvor). Počítám s tím, že zmíněné následky mají tyto 2 manifestace (vyskytující se současně): i. statisticky významně zvýšená promiskuita u homosexuálů ii. akcelerace stárnutí jako důsledek zvýšené energetické zátěže (analogie se zrychleným stárnutím prostitutek) (tento jev je paradoxně více zřetelný u věrných/stabilních homopárů - promiskuita je totiž formou kompenzace určité formy energetického strádání; absence kompenzace tedy zvyšuje zátěž) A důsledky fyzické. Jak dlouho se taková legrace bude líbit svěračům?
Upravené 4. 7. 2021 o 23:08

Jedna vec je mať v sebe určité sklony, a druhá vec je ich prijať a stotožniť sa s nimi. Človeka môžu prenasledovať rôzne abnormálne pocity a predstavy, ale správne je ich konfrontovať so svojim svedomím, rozumom a zodpovednosťou voči spoločnosti. Len tak sa môže rozhodnúť v súlade s tým, čo je možné nazvať Zámer. Dobro vnáša do supersystému (spoločnosť + príroda) harmóniu, pokoj a stabilitu. Zlo vnáša do systému rozpad, degradáciu a neefektívne vynakladanie energie/zdrojov.
Každý človek má svojich démonov (systém vnútorných lákadiel a pokušení, sklonov, náchylností), treba si však vždy uvedomovať čo je globálne správne a snažiť sa ísť tým smerom. V podstate tým, že sa človek vnútorne utvrdzuje v správnych hodnotách, tým zároveň oslabuje silu pokušení (hoci je to pomalý proces, no spoľahlivý).


Ak sa človek stotožnil s úchylnými myšlienkami, ktoré mu víria hlavou, tak len ťažko bude jeho činnosť prinášať dobré plody bez defektov. Veď dôvera Bohu predpokladá nejaký duchovný pokrok do budúcna. No ak si človek vybral úchylku, to je ako keby si vybral mamon. A nedá sa slúžiť aj Bohu aj mamonu.


Čo sa týka tej zodpovednosti, dosť ma prekvapuje, ak sa človek s vážnou dedičnou poruchou rozhodne mať deti... Z môjho pohľadu je to nezodpovedné a egoistické. Sú predsa aj iné cesty ako uspokojiť svoje rodičovské city.
Zdá sa mi to podobné, ako keď sa niekto s homosexuálnymi alebo pedofilnými myšlienkami rozhodne, že pre neho neexistuje iná cesta šťastia, len tieto túžby zrealizovať... To je obrovský sebaklam a svedčí o obrovskej plytkosti daného človeka, vzdialeného na míle od režimu psychiky Človek.


Jedna vec je mať v sebe určité sklony, a druhá vec je ich prijať a stotožniť sa s nimi. Človeka môžu prenasledovať rôzne abnormálne pocity a predstavy, ale správne je ich konfrontovať so svojim svedomím, rozumom a zodpovednosťou voči spoločnosti. Len tak sa môže rozhodnúť v súlade s tým, čo je možné nazvať Zámer. Dobro vnáša do supersystému (spoločnosť + príroda) harmóniu, pokoj a stabilitu. Zlo vnáša do systému rozpad, degradáciu a neefektívne vynakladanie energie/zdrojov. Každý človek má svojich démonov (systém vnútorných lákadiel a pokušení, sklonov, náchylností), treba si však vždy uvedomovať čo je globálne správne a snažiť sa ísť tým smerom. V podstate tým, že sa človek vnútorne utvrdzuje v správnych hodnotách, tým zároveň oslabuje silu pokušení (hoci je to pomalý proces, no spoľahlivý). Ak sa človek stotožnil s úchylnými myšlienkami, ktoré mu víria hlavou, tak len ťažko bude jeho činnosť prinášať dobré plody bez defektov. Veď dôvera Bohu predpokladá nejaký duchovný pokrok do budúcna. No ak si človek vybral úchylku, to je ako keby si vybral mamon. A nedá sa slúžiť aj Bohu aj mamonu. Čo sa týka tej zodpovednosti, dosť ma prekvapuje, ak sa človek s vážnou dedičnou poruchou rozhodne mať deti... Z môjho pohľadu je to nezodpovedné a egoistické. Sú predsa aj iné cesty ako uspokojiť svoje rodičovské city. Zdá sa mi to podobné, ako keď sa niekto s homosexuálnymi alebo pedofilnými myšlienkami rozhodne, že pre neho neexistuje iná cesta šťastia, len tieto túžby zrealizovať... To je obrovský sebaklam a svedčí o obrovskej plytkosti daného človeka, vzdialeného na míle od režimu psychiky Človek.

https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/hon-na-lgbt-v-gruzii-extremiste-zdemolovali-kancelar-a-bili-lidi-na-ulici-do-krve-40365445


Už asi některým s těmi jejich PRIDE pochody, došla trpělivost, myslím si, že tento obrázek brzy uvidíme i v jiných městech po světě. Tak dlouho se tlačí na pilu, až se zuby vylámou!


https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/hon-na-lgbt-v-gruzii-extremiste-zdemolovali-kancelar-a-bili-lidi-na-ulici-do-krve-40365445 Už asi některým s těmi jejich PRIDE pochody, došla trpělivost, myslím si, že tento obrázek brzy uvidíme i v jiných městech po světě. Tak dlouho se tlačí na pilu, až se zuby vylámou!

Já to vidím trochu jinak Tristane . Orbán šlápl pedofilům na pařátek , tak se rozjela protiakce . A protože je to rozjezd primitivní , tak v tom je zaháčkovaná státní elita . Zařídit bordel skrze výtržníky , jak je dlouhodobě zvykem , pomocí tajných služeb a následně obvinit Orbána z homofobie .
Jsou průhlední jak umyté okno .


Já to vidím trochu jinak Tristane . Orbán šlápl pedofilům na pařátek , tak se rozjela protiakce . A protože je to rozjezd primitivní , tak v tom je zaháčkovaná státní elita . Zařídit bordel skrze výtržníky , jak je dlouhodobě zvykem , pomocí tajných služeb a následně obvinit Orbána z homofobie . Jsou průhlední jak umyté okno .
1.43k
28
13
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept