Zahraniční analytici
Panarin 3.7.21 - Navsteva Merkel v Londyne
Y

Aniz by jsme si toho vsimli, se stalo Severni Irsko soucasti EU, proto Anglicane utoci na EU. Proces dezintegrace VB zacal.
Merkel potrebuje ukoncit lety z VB do Nemecka, ale nejen do Nemecka, ale i do cele Evropy. Ve VB je mnoho nemocnych, vice jak v EU. Johnson ale nechce, naopak, ten chce nemocne videt v EU. Reseni nenasli.
Euronews hlasi, ze rozhovory skoncily nicim.
Blokovani VB, to byl hlavni ukol Merkel, ale nepodarilo se.
VB jde ke dnu, to je muj nazor. Uvidime, nakolik je to muj emocionalni nazor nebo fundovany.
Kdo ustedri VB rozhodujici ranu? Rusko jde neutralni cestou, je zde mnoho lidi, svazanych s Londynem predevsim obchodne. To je problem.
9/21 neni faktem, ale tendenci. Uvidime.
https://www.youtube.com/watch?v=mMq4EKLS4pY


Aniz by jsme si toho vsimli, se stalo Severni Irsko soucasti EU, proto Anglicane utoci na EU. Proces dezintegrace VB zacal. Merkel potrebuje ukoncit lety z VB do Nemecka, ale nejen do Nemecka, ale i do cele Evropy. Ve VB je mnoho nemocnych, vice jak v EU. Johnson ale nechce, naopak, ten chce nemocne videt v EU. Reseni nenasli. Euronews hlasi, ze **rozhovory skoncily nicim**. Blokovani VB, to byl hlavni ukol Merkel, ale nepodarilo se. VB jde ke dnu, to je muj nazor. Uvidime, nakolik je to muj emocionalni nazor nebo fundovany. Kdo ustedri VB rozhodujici ranu? Rusko jde neutralni cestou, je zde mnoho lidi, svazanych s Londynem predevsim obchodne. To je problem. 9/21 neni faktem, ale tendenci. Uvidime. https://www.youtube.com/watch?v=mMq4EKLS4pY
Upravené 5. 7. 2021 o 07:30
293
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept