Mimo kategórií
Kiskova dcéra sa vydala za rakušana

Natália Kisková, dcéra exprezidenta Andreja Kisku, je konečne pod čepcom. So svojim nastávajúcim, Michaelom Schusterom si svoje ´áno´plánovali povedať už minulý rok 4. júla. „Chceli sme takto po vzore USA osláviť svoju nezávislosť, no pre koronu sme to odložili,“ vysvetlila. A keďže tento raz 4. júl nevychádza na sobotu, svoje áno si povedali o deň skôr.


Za manžela si vzala rakúskeho podnikateľa Michaela Schustera, s ktorým má už štvorročnú dcérku Lily Sophie. Natália a Michael sa zoznámili na technologickej konferencii v Bulharsku. Pár tvoria už viac ako päť rokov.


S Michaelom ju sobášila starostka bratislavského Starého mesta Zuzana Aufrichtová. Hoci Natália pochádza spod Tatier a so svojím dnes už manželom žije vo Viedni, nakoniec si svoje áno povedali v hlavnom meste Slovenska. "Cítim sa už z veľkej časti Bratislavčankou a Primaciálny palác má v sebe veľa rakúskeho, tak sme to spojili," vysvetlila nám nevesta.
https://plus7dni.pluska.sk/ludia/svadba-u-kisku-exprezident-vydava-dceru-pozrite-nevestine-saty


Natália Kisková, dcéra exprezidenta Andreja Kisku, je konečne pod čepcom. So svojim nastávajúcim, Michaelom Schusterom si svoje ´áno´plánovali povedať už minulý rok 4. júla. **„Chceli sme takto po vzore USA osláviť svoju nezávislosť, no pre koronu sme to odložili,“** vysvetlila. A keďže tento raz 4. júl nevychádza na sobotu, svoje áno si povedali o deň skôr. Za manžela si vzala rakúskeho podnikateľa Michaela Schustera, s ktorým má už štvorročnú dcérku Lily Sophie. Natália a Michael sa zoznámili na technologickej konferencii v Bulharsku. Pár tvoria už viac ako päť rokov. S Michaelom ju sobášila starostka bratislavského Starého mesta Zuzana Aufrichtová. Hoci Natália pochádza spod Tatier a so svojím dnes už manželom žije vo Viedni, nakoniec si svoje áno povedali v hlavnom meste Slovenska. "Cítim sa už z veľkej časti Bratislavčankou a Primaciálny palác má v sebe veľa rakúskeho, tak sme to spojili," vysvetlila nám nevesta. https://plus7dni.pluska.sk/ludia/svadba-u-kisku-exprezident-vydava-dceru-pozrite-nevestine-saty
Upravené 4. 7. 2021 o 00:43
266
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept