Mimo kategórií
Transgender agenda

Burundská bežkyňa Francine Nijonsabová dnes prekonala svetový rekord v behu na 2000 metrov.
6141269ae3aa8


Burundská bežkyňa Francine Nijonsabová dnes prekonala svetový rekord v behu na 2000 metrov. ![6141269ae3aa8](serve/attachment&path=6141269ae3aa8)

Burundská bežkyňa Francine Nijonsabová dnes prekonala svetový rekord v behu na 2000 metrov.


Asi dali špatnou fotku, je na ní nějaký běžec. :-)


[quote="pid:33188, uid:107"]Burundská bežkyňa Francine Nijonsabová dnes prekonala svetový rekord v behu na 2000 metrov.[/quote] Asi dali špatnou fotku, je na ní nějaký běžec. :-)

Bývaly časy

Stačilo by tohle "stvoření" umístit na rok na farmu kýdat hnůj a binarita by vzala za své. smile


[quote="pid:32990, uid:181"]Bývaly časy[/quote] Stačilo by tohle "stvoření" umístit na rok na farmu kýdat hnůj a binarita by vzala za své. ]:)

Na školách začíná genderová a mediální výchova, jejímž cílem je indoktrinovat vaše potomky škodlivou ideologií: linka
"Nakonec, o zavedení těchto sraček do škol rozhodla naše loutková vláda, která se – jako vždy a ve všem – plně podřídila Bruselu. Od tohoto školního roku by měla být podobná ideologická masáž zavedena ve všech veřejných vzdělávacích institucích v EU, vyjma Maďarska a Polska. Tento článek tak míří na rodiče, jejichž potomci navštěvují veřejné školy v jakékoli zemi EU mimo dvou výše uvedených. Nenechte svoje děti či vnoučata prznit a včas korigujte vše škodlivé, co jim škola bude vtloukat do hlav."


Na školách začíná genderová a mediální výchova, jejímž cílem je indoktrinovat vaše potomky škodlivou ideologií: [linka](https://necenzurovanapravda.cz/2021/09/na-skolach-zacina-genderova-a-medialni-vychova-jejimz-cilem-je-indoktrinovat-vase-potomky-skodlivou-ideologii/) "Nakonec, o zavedení těchto sraček do škol rozhodla naše loutková vláda, která se – jako vždy a ve všem – plně podřídila Bruselu. Od tohoto školního roku by měla být podobná ideologická masáž zavedena ve všech veřejných vzdělávacích institucích v EU, vyjma Maďarska a Polska. Tento článek tak míří na rodiče, jejichž potomci navštěvují veřejné školy v jakékoli zemi EU mimo dvou výše uvedených. Nenechte svoje děti či vnoučata prznit a včas korigujte vše škodlivé, co jim škola bude vtloukat do hlav."

Rozsah tejto pohromy može byť v skutočnosti oveľa závažnejší než len pôsobenie propagandy a vedomá hormonálna ,,terapia".

Súhlas, to o čom sa hovorí nahlas je len špička ľadovca.
Táto vojna proti genetike a zdraviu človeka je podobná, ako ideologická vojna v náboženskej oblasti. Mnoho ľudí si myslí, že satanovi slúžia len otvorení prívrženci satanovej cirkvi, a satanovi ide najviac o to, aby sa človek otvorene zriekol Boha a fyzicky poklonil satanovi. Pritom toto je len paródia, manéver na odpútanie pozornosti. Satan si ľudí podmaňuje nepozorovane, overtonovými oknami, a drvivá väčšina ľudstva sa dnes satanovi klania v tom zmysle, že uznáva hodnoty, ktoré satan mal v pláne ľuďom podstrčiť a vštepiť, aby tým Bohu dokázal, že človek je nepodarok a nie je lepší, než anjeli. Je žalostne humorné, keď sa niekto vydesí pri predstave satana a skalopevne bude tvrdiť, že on by sa mu nikdy nepoklonil, a pritom tento jedinec je sám pomerne skazený kultúrou degradácie a smrti, ktorá vedie ľudstvo ku globálnej samovražde. A podobne je na tom väčšina ľudstva. Treba sa spamätať z hypnózy a začať na sebe pracovať.


[quote="pid:33555, uid:279"]Rozsah tejto pohromy može byť v skutočnosti oveľa závažnejší než len pôsobenie propagandy a vedomá hormonálna ,,terapia".[/quote] Súhlas, to o čom sa hovorí nahlas je len špička ľadovca. Táto vojna proti genetike a zdraviu človeka je podobná, ako ideologická vojna v náboženskej oblasti. Mnoho ľudí si myslí, že satanovi slúžia len otvorení prívrženci satanovej cirkvi, a satanovi ide najviac o to, aby sa človek otvorene zriekol Boha a fyzicky poklonil satanovi. Pritom toto je len paródia, manéver na odpútanie pozornosti. Satan si ľudí podmaňuje nepozorovane, overtonovými oknami, a drvivá väčšina ľudstva sa dnes satanovi klania v tom zmysle, že uznáva hodnoty, ktoré satan mal v pláne ľuďom podstrčiť a vštepiť, aby tým Bohu dokázal, že človek je nepodarok a nie je lepší, než anjeli. Je žalostne humorné, keď sa niekto vydesí pri predstave satana a skalopevne bude tvrdiť, že on by sa mu nikdy nepoklonil, a pritom tento jedinec je sám pomerne skazený kultúrou degradácie a smrti, ktorá vedie ľudstvo ku globálnej samovražde. A podobne je na tom väčšina ľudstva. Treba sa spamätať z hypnózy a začať na sebe pracovať.

Nevadí mi, že nemám vaginu, já prostě jsem ženská, říká osmnáctiletá Smokee Kween
https://www.super.cz/777126-nevadi-mi-ze-nemam-vaginu-ja-proste-jsem-zenska-rika-osmnactileta-smokee-kween.html


Tak určitě...


Super Star je pořad cílený hlavně na děti tak 9-16 let.
Zajímalo by mě, co si řeknou, když tohle uvidí?


I když po tvrdé masírce pořadů typu Tvoje tvář má známý hlas hádám, že už to asi málo koho šokuje.


https://www.youtube.com/watch?v=loD4iaWO6iE


Nevadí mi, že nemám vaginu, já prostě jsem ženská, říká osmnáctiletá Smokee Kween https://www.super.cz/777126-nevadi-mi-ze-nemam-vaginu-ja-proste-jsem-zenska-rika-osmnactileta-smokee-kween.html Tak určitě... Super Star je pořad cílený hlavně na děti tak 9-16 let. Zajímalo by mě, co si řeknou, když tohle uvidí? I když po tvrdé masírce pořadů typu Tvoje tvář má známý hlas hádám, že už to asi málo koho šokuje. https://www.youtube.com/watch?v=loD4iaWO6iE

Nevadí mi, že nemám vaginu, já prostě jsem ženská, říká osmnáctiletá Smokee Kween


no tiež som nato cumela ako puk včera. Najviac má udivilo, koľko priestoru dostal tento účinkujúci. Veď je to mimo iného súťaž o speve, iného by zrušili hneď. A vlastne sa podsúva deťom (publiku), že i toto je ok. No nie je.


[quote="pid:33635, uid:181"]Nevadí mi, že nemám vaginu, já prostě jsem ženská, říká osmnáctiletá Smokee Kween[/quote] no tiež som nato cumela ako puk včera. Najviac má udivilo, koľko priestoru dostal tento účinkujúci. Veď je to mimo iného súťaž o speve, iného by zrušili hneď. A vlastne sa podsúva deťom (publiku), že i toto je ok. No nie je.
Upravené 18. 9. 2021 o 20:25

Pod jiné vlákno jsem psal o Hamiltonovi na Met Gala, tak ještě jednou a více. Trans agenda v přímém přenosu.



Tohle je taky chlap


.



.


Na závěr sice ženská, ale něco tak úchylnýho, že to sem snad i patří



"Elita" se baví....


Pod jiné vlákno jsem psal o Hamiltonovi na Met Gala, tak ještě jednou a více. Trans agenda v přímém přenosu. https://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2021/09/troye-sivan-met-gala-september-2021-01-e1631641235675.jpg Tohle je taky chlap https://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2021/09/hunterschaffer.png. https://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2021/09/Best-dressed-met-gala-2021-JordanRoth-RichieJackson-e1631641607492.jpg https://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2021/09/petedavidson.png. Na závěr sice ženská, ale něco tak úchylnýho, že to sem snad i patří https://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2021/09/kimkmetgala-e1631639154560.jpg "Elita" se baví....
Upravené 18. 9. 2021 o 21:38

Najviac má udivilo, koľko priestoru dostal tento účinkujúci.

Kdyby jenom prostoru. Jak “nábožně” porotci poslouchali zpěv srovnatelný s příslušníky “hvězdné pěchoty”, místo aby letěl jako jindy, tj. jako namydlený blesk. (ne, nedívám se na ten brak, pouze jsem shlédl cca 40 sekundové video v bulváru na novinkách, když jsem začal čuchat čertovinu :-)


[quote="pid:33640, uid:273"]Najviac má udivilo, koľko priestoru dostal tento účinkujúci.[/quote] Kdyby jenom prostoru. Jak “nábožně” porotci poslouchali zpěv srovnatelný s příslušníky “hvězdné pěchoty”, místo aby letěl jako jindy, tj. jako namydlený blesk. (ne, nedívám se na ten brak, pouze jsem shlédl cca 40 sekundové video v bulváru na novinkách, když jsem začal čuchat čertovinu :-)

Na závěr sice ženská, ale něco tak úchylnýho, že to sem snad i patří

To je koronavirová burka?
Slušnej oddíl...


[quote="pid:33657, uid:372"]Na závěr sice ženská, ale něco tak úchylnýho, že to sem snad i patří[/quote] To je koronavirová burka? Slušnej oddíl...

https://www.youtube.com/watch?v=3k-cUy9F1Vc&t=505s


https://www.bbc.com/news/newsbeat-47612616?fbclid=IwAR0yGQ6JTKLLCfMMakVOf41tTpyK9Rcl8mWt9RQlytKPkjHpSefe06C9od0


vcera mi kamarad ukazoval video s "alzbetko" a pak me upozornil na dalsi "nebinarni bytost", zpevak sam smith. zajimave je, ze zatimco alzbetko je "ono", tak sam je "oni". udajne takto "rozdeleni" lide, jsou tedy nekompatibilni, aby pripadne meli vztah:-)


https://www.youtube.com/watch?v=3k-cUy9F1Vc&t=505s https://www.bbc.com/news/newsbeat-47612616?fbclid=IwAR0yGQ6JTKLLCfMMakVOf41tTpyK9Rcl8mWt9RQlytKPkjHpSefe06C9od0 vcera mi kamarad ukazoval video s "alzbetko" a pak me upozornil na dalsi "nebinarni bytost", zpevak sam smith. zajimave je, ze zatimco alzbetko je "ono", tak sam je "oni". udajne takto "rozdeleni" lide, jsou tedy nekompatibilni, aby pripadne meli vztah:-)

Britský soud rozhodl, že lze podávat léky blokující pubertu i dětem pod 16 let bez souhlasu rodičů.


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/spor-o-transgender-britsky-soud-zrusil-omezeni-podavani-blokatoru-puberty-detem-40372505#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=CXspsHw5pTe-202109191129&dop_id=40372505&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Britský soud rozhodl, že lze podávat léky blokující pubertu i dětem pod 16 let bez souhlasu rodičů. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/spor-o-transgender-britsky-soud-zrusil-omezeni-podavani-blokatoru-puberty-detem-40372505#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=CXspsHw5pTe-202109191129&dop_id=40372505&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Britský soud rozhodl, že lze podávat léky blokující pubertu i dětem pod 16 let bez souhlasu rodičů.


Zločin proti lidskosti.
A podle toho by se se všemi, kdo takto rozhodli, mělo nakládat.


[quote="pid:33713, uid:372"]Britský soud rozhodl, že lze podávat léky blokující pubertu i dětem pod 16 let bez souhlasu rodičů.[/quote] Zločin proti lidskosti. A podle toho by se se všemi, kdo takto rozhodli, mělo nakládat.

Zločin proti lidskosti.
A podle toho by se se všemi, kdo takto rozhodli, mělo nakládat.

Vieš, ale najsmutnejšie je na tom to, keď takéto rozhodnutia spoločnosť toleruje. Potom to vyzerá tak, akoby si to aj zaslúžila. Vieš, kto by chcel byť spravodlivým vládcom krajine bláznov a zbabelcov?! Taká kultúra aj celá generácia ľudí je odsúdená na vymretie. Príde čas, keď ich pohltí iná kultúra, ktorá bude vychovávať deti (svoju budúcnosť) inak.


A hoci v minulosti to bolo tak, že jedni darebáci zachvátili a podmanili si iných darebákov. Tak raz sa musí nevyhnutne stať niečo, prísť impulz, ktorí prinúti ľudí zmobilizovať sa tak, aby spravili poriadok vo svojom vnútri, a potom spoločne aj vo svete. A hoci sa tá úloha (vo vojne s GP) môže zdať nesplniteľná, tak Boh vie niečo, čo nevieme ani my, ani GP, a s Bohom nie je nič nemožné... Nezlomná viera dáva ľudom obrovskú silu a robí zázraky.


[quote="pid:33738, uid:181"]Zločin proti lidskosti. A podle toho by se se všemi, kdo takto rozhodli, mělo nakládat.[/quote] Vieš, ale najsmutnejšie je na tom to, keď takéto rozhodnutia spoločnosť toleruje. Potom to vyzerá tak, akoby si to aj zaslúžila. Vieš, kto by chcel byť spravodlivým vládcom krajine bláznov a zbabelcov?! Taká kultúra aj celá generácia ľudí je odsúdená na vymretie. Príde čas, keď ich pohltí iná kultúra, ktorá bude vychovávať deti (svoju budúcnosť) inak. A hoci v minulosti to bolo tak, že jedni darebáci zachvátili a podmanili si iných darebákov. Tak raz sa musí nevyhnutne stať niečo, prísť impulz, ktorí prinúti ľudí zmobilizovať sa tak, aby spravili poriadok vo svojom vnútri, a potom spoločne aj vo svete. A hoci sa tá úloha (vo vojne s GP) môže zdať nesplniteľná, tak Boh vie niečo, čo nevieme ani my, ani GP, a s Bohom nie je nič nemožné... Nezlomná viera dáva ľudom obrovskú silu a robí zázraky.

A hoci v minulosti to bolo tak, že jedni darebáci zachvátili a podmanili si iných darebákov. Tak raz sa musí nevyhnutne stať niečo, prísť impulz, ktorí prinúti ľudí zmobilizovať sa tak, aby spravili poriadok vo svojom vnútri, a potom spoločne aj vo svete.


Ten impulz sa volá pravda...


[quote="pid:33795, uid:6"]A hoci v minulosti to bolo tak, že jedni darebáci zachvátili a podmanili si iných darebákov. Tak raz sa musí nevyhnutne stať niečo, prísť impulz, ktorí prinúti ľudí zmobilizovať sa tak, aby spravili poriadok vo svojom vnútri, a potom spoločne aj vo svete.[/quote] Ten impulz sa volá pravda...

Moderátor

jardob: ked mne to pripada, ze tam to prevezme islam a nie som si ista, ze je to lepsia cesta, skor navrat do minulosti, ale to neznamena, ze smer do buducnosti by bol prekopany


jardob: ked mne to pripada, ze tam to prevezme islam a nie som si ista, ze je to lepsia cesta, skor navrat do minulosti, ale to neznamena, ze smer do buducnosti by bol prekopany

jardob: ked mne to pripada, ze tam to prevezme islam a nie som si ista, ze je to lepsia cesta, skor navrat do minulosti, ale to neznamena, ze smer do buducnosti by bol prekopany

V Británii možno áno. Ale nebude to posledné slovo na tejto Zemi. Raz pohltí Zem celkom iná kultúra :-)


[quote="pid:33891, uid:187"]jardob: ked mne to pripada, ze tam to prevezme islam a nie som si ista, ze je to lepsia cesta, skor navrat do minulosti, ale to neznamena, ze smer do buducnosti by bol prekopany[/quote] V Británii možno áno. Ale nebude to posledné slovo na tejto Zemi. Raz pohltí Zem celkom iná kultúra :-)

Ten impulz sa volá pravda...


A ta pravda je, že co svět světem stojí, jsou pohlaví jen dvě = ženské a mužské. Všechno ostatní jsou pouhopouhé úchylky.


[quote="pid:33865, uid:7"]Ten impulz sa volá pravda...[/quote] A ta pravda je, že co svět světem stojí, jsou pohlaví jen dvě = ženské a mužské.** Všechno ostatní jsou pouhopouhé úchylky.**

Všechno ostatní jsou pouhopouhé úchylky.


Mainstream by nesouhlasil, prý už dávným Finům vládl nebinární člověk smile


https://zoommagazin.iprima.cz/historie/transgender-vladce-vikingu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=617041&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=krPSXHAknNe-202109202125&dop_id=13540607


Jsem zvědav, co si ještě vymyslí. Neskutečný.


[quote="pid:33951, uid:203"]Všechno ostatní jsou pouhopouhé úchylky.[/quote] Mainstream by nesouhlasil, prý už dávným Finům vládl nebinární člověk :D https://zoommagazin.iprima.cz/historie/transgender-vladce-vikingu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=617041&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=krPSXHAknNe-202109202125&dop_id=13540607 Jsem zvědav, co si ještě vymyslí. Neskutečný.

už dávným Finům vládl nebinární člověk


...šmarjá....ty ale umíš člověka "potěšit"...


Stačily mi ty tvé obrázky a už nemůžu usnout hrůzou... :-/


[quote="pid:33953, uid:372"]už dávným Finům vládl nebinární člověk[/quote] ...šmarjá....ty ale umíš člověka "potěšit"... Stačily mi ty tvé obrázky a už nemůžu usnout hrůzou... :-/

Mainstream by nesouhlasil, prý už dávným Finům vládl nebinární člověk

Heeeej? A to aj Johanka z Arcu bola nebinárna, lebo držala v ruke meč?


[quote="pid:33953, uid:372"]Mainstream by nesouhlasil, prý už dávným Finům vládl nebinární člověk[/quote] Heeeej? A to aj Johanka z Arcu bola nebinárna, lebo držala v ruke meč?

Heeeej? A to aj Johanka z Arcu bola nebinárna, lebo držala v ruke meč?


Nepochybuju, že to jednoho dne nějakýho úchyla napadne. Dnes je možný úplně všechno.


[quote="pid:34022, uid:6"]Heeeej? A to aj Johanka z Arcu bola nebinárna, lebo držala v ruke meč?[/quote] Nepochybuju, že to jednoho dne nějakýho úchyla napadne. Dnes je možný úplně všechno.

Trans žena vyhrala súťaž miss Nevada


Tak se to chystá už i u nás. Přihlásit se mohou transsexuální. Na Miss.


https://www.igycentrum.cz/casting-miss-czech-republic
"Dále také je soutěž otevřena i pro dívky s fyzickým či jiným druhem handicapu a v neposlední řadě je soutěž unikátní tím, že se jí mohou účastnit ne jen dívky, které jsou cissexuální, ale také ty, které jsou transgender, či transsexuální. Všechny dívky se mohou identifikovat jako heterosexuální, homosexuální, bisexuální nebo asexuální."


https://www.extra.cz/revoluce-v-miss-czech-republic-muze-byt-transgender-i-hendikepovana-ale-dite-mit-nesmi-b199d


"Jsme v tomhle velmi otevření. Může se klidně přihlásit transgender dívka. Třeba ve Španělsku je to velký trend. V Česku ještě ne, ale snad se nám to podaří změnit," říká Taťána Makarenko.


Vyhraje černý transvestita českou miss?


[quote="pid:22885, uid:7"]Trans žena vyhrala súťaž miss Nevada[/quote] Tak se to chystá už i u nás. Přihlásit se mohou transsexuální. Na Miss. https://www.igycentrum.cz/casting-miss-czech-republic "Dále také je soutěž otevřena i pro dívky s fyzickým či jiným druhem handicapu a v neposlední řadě je soutěž unikátní tím, že se jí mohou účastnit ne jen dívky, které jsou cissexuální, ale také ty, které jsou transgender, či transsexuální. Všechny dívky se mohou identifikovat jako heterosexuální, homosexuální, bisexuální nebo asexuální." https://www.extra.cz/revoluce-v-miss-czech-republic-muze-byt-transgender-i-hendikepovana-ale-dite-mit-nesmi-b199d "Jsme v tomhle velmi otevření. Může se klidně přihlásit transgender dívka. Třeba ve Španělsku je to velký trend. V Česku ještě ne, ale **snad se nám to podaří změnit**," říká Taťána Makarenko. Vyhraje černý transvestita českou miss?

Vyhraje černý transvestita českou miss?


Ale klidně ať vyhraje. Aspoň se uspíší odchod těchto "zábav" do kopru... Vzbuzuje to ne zájem, ale odpor a zhnusení. Stejně jako sledování závodu trans atletky, která je jednou tak velká jako soupeřka - netrans.


[quote="pid:34028, uid:372"]Vyhraje černý transvestita českou miss?[/quote] Ale klidně ať vyhraje. Aspoň se uspíší odchod těchto "zábav" do kopru... Vzbuzuje to ne zájem, ale odpor a zhnusení. Stejně jako sledování závodu trans atletky, která je jednou tak velká jako soupeřka - netrans.

Na Slovensku bola pred pätnástimi rokmi na televízii JOJ druhá séria reality show Vyvolení, v ktorej "vyhral" cigán s kozami Erik Hilár Lakatošovie dvanásť miliónov slovenských korún. Vraj rozhodovali ľudia cez SMSky. Hlasovanie určite, v žiadnom prípade a za žiadnych okolností nebolo zmanipulované. Verím vám, žeriem seno, béé...


Erik Hilár Lakatošovie - Iná žena (MTV verzia) (hudobný videoklip) (2006):
https://www.mojevideo.sk/video/2d0c9/erik_hilar_lakatosovie_ina_zena(mtv_version)_erik_hilar_lakat.html
Áno, takýto hnus odvysielala televízia JOJ už v roku 2006.


Víťaz Vyvolených Erik Lakatošovie: Skončil v base chcel byť ženou, dnes je všetko inak! Takto vyzerá a je späť… (2020):
https://najky.sk/vitaz-vyvolenych-erik-lakatosovie/


  • „Boli to pády a vzostupy. Od narkotík po väzenie. Po Vyvolených som si prešiel svojím. Mal som toho veľa. Skončil som aj v Prešove vo väzbe, aj v base.“
  • „Čiže som mal krátenie daní, útok na verejného činiteľa. Odsedel som si 47 mesiacov v kuse.“
  • „Hilár je americké meno. V preukaze mám Hilár Lakatošovie, ale je to Hilary. Priezvisko aj meno mám zmenené kvôli tomu, že kedysi som bol transexuál. Bral som hormóny, všetko ženské. Estrogén s amfetamínom urobil bordel v tele. Vrátil som sa domov do Svidníka a zabudol som kompletne na všetko a začal som fungovať. Učil som sa rozprávať v mužskom rode, chodiť som sa snažil ako chlap.“

Erik Hilár Lakatošovie vyfackal suseda: Naspäť za mreže! (2021):

https://www.cas.sk/clanok/2586433/erik-hilar-lakatosovie-vyfackal-suseda-naspat-za-mreze/

  • "Víťaz druhej série Vyvolených Erik Hilár Lakatošovie opäť v base! Vrátila ho tam pre niektorých malichernosť. Jeho záľuba susedom prekážala. Na Vianoce dokonca došlo k fyzickej potýčke."


Na Slovensku bola pred pätnástimi rokmi na televízii JOJ druhá séria reality show Vyvolení, v ktorej **"vyhral" cigán s kozami Erik Hilár Lakatošovie** dvanásť miliónov slovenských korún. Vraj rozhodovali ľudia cez SMSky. Hlasovanie určite, v žiadnom prípade a za žiadnych okolností nebolo zmanipulované. Verím vám, žeriem seno, béé... **Erik Hilár Lakatošovie - Iná žena (MTV verzia)** (hudobný videoklip) (2006): https://www.mojevideo.sk/video/2d0c9/erik_hilar_lakatosovie_ina_zena(mtv_version)_erik_hilar_lakat.html Áno, takýto hnus odvysielala televízia JOJ už v roku 2006. **Víťaz Vyvolených Erik Lakatošovie: Skončil v base chcel byť ženou, dnes je všetko inak! Takto vyzerá a je späť…** (2020): https://najky.sk/vitaz-vyvolenych-erik-lakatosovie/ - _„Boli to pády a vzostupy. Od narkotík po väzenie. Po Vyvolených som si prešiel svojím. Mal som toho veľa. Skončil som aj v Prešove vo väzbe, aj v base.“_ - _„Čiže som mal krátenie daní, útok na verejného činiteľa. Odsedel som si 47 mesiacov v kuse.“_ - _„Hilár je americké meno. V preukaze mám Hilár Lakatošovie, ale je to Hilary. Priezvisko aj meno mám zmenené kvôli tomu, že kedysi som bol transexuál. Bral som hormóny, všetko ženské. Estrogén s amfetamínom urobil bordel v tele. Vrátil som sa domov do Svidníka a zabudol som kompletne na všetko a začal som fungovať. Učil som sa rozprávať v mužskom rode, chodiť som sa snažil ako chlap.“_ **Erik Hilár Lakatošovie vyfackal suseda: Naspäť za mreže!** (2021): https://www.cas.sk/clanok/2586433/erik-hilar-lakatosovie-vyfackal-suseda-naspat-za-mreze/ - _"Víťaz druhej série Vyvolených Erik Hilár Lakatošovie opäť v base! Vrátila ho tam pre niektorých malichernosť. Jeho záľuba susedom prekážala. Na Vianoce dokonca došlo k fyzickej potýčke."_ https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia.novinky.cz%2F454%2F64543-top_foto2-hvyuw.jpg
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 9. 2021 o 14:57

vobec mu to nepomohlo....o byt, ktory vyhral, prisiel (uz neviem ci tak vela penazi dlzil alebo cim to bolo), auto, ktore vyhral mu zapalili na parkovisku.....mozno si vdaka tomu aspon casom upratal v hlave. Dostal sancu, ale tadial to neslo, smeroval skor k zahube:-(


vobec mu to nepomohlo....o byt, ktory vyhral, prisiel (uz neviem ci tak vela penazi dlzil alebo cim to bolo), auto, ktore vyhral mu zapalili na parkovisku.....mozno si vdaka tomu aspon casom upratal v hlave. Dostal sancu, ale tadial to neslo, smeroval skor k zahube:-(

Ako demaskovať transrodové šialenstvo za 2 minúty:
https://www.youtube.com/watch?v=3MN2RoGSTlM


**Ako demaskovať transrodové šialenstvo za 2 minúty:** https://www.youtube.com/watch?v=3MN2RoGSTlM
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

vcera jsem se divala na jilkovou, dil se jmenoval "identita".


Roste počet dětí, které žádají změnu pohlaví
Moderátorka Michaela Jílková bude v přímém přenosu společně se svými hosty diskutovat o poruchách pohlavní identity. Diskutovat budou: Petr Weiss – klinický psycholog, předseda Sexuologické společnosti ČLS JEP, Jaroslav Zvěřina – sexuolog a psychiatr, Hana Imlaufová – speciální pedagožka, rodinná poradkyně a psychoterapeutka, Kryštof Stupka – queer aktivista, he/they, Ashley Hirsch – trans dívka, Jakub Kocáb – žák odborného učiliště ze Svémyslic, a další.


https://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/221411030520025/


ten queer aktivista stupka, to vubec neni jasne, "co" to je:-) svym zpusobem je ten porad jen pro otrle.


vcera jsem se divala na jilkovou, dil se jmenoval "identita". Roste počet dětí, které žádají změnu pohlaví Moderátorka Michaela Jílková bude v přímém přenosu společně se svými hosty diskutovat o poruchách pohlavní identity. Diskutovat budou: Petr Weiss – klinický psycholog, předseda Sexuologické společnosti ČLS JEP, Jaroslav Zvěřina – sexuolog a psychiatr, Hana Imlaufová – speciální pedagožka, rodinná poradkyně a psychoterapeutka, Kryštof Stupka – queer aktivista, he/they, Ashley Hirsch – trans dívka, Jakub Kocáb – žák odborného učiliště ze Svémyslic, a další. https://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/221411030520025/ ten queer aktivista stupka, to vubec neni jasne, "co" to je:-) svym zpusobem je ten porad jen pro otrle.

ten queer aktivista stupka, to vubec neni jasne, "co" to je:-)

Cítit se můžou jak chtějí.
Můžou se nechat předělávat jak chtějí, a můžou se třeba i podělávat.
Ale chromozomy neobserou: XX - žena, XY - muž.
Dá se zjistit z libovolné tělesné buňky.


[quote="pid:34552, uid:347"]ten queer aktivista stupka, to vubec neni jasne, "co" to je:-)[/quote] Cítit se můžou jak chtějí. Můžou se nechat předělávat jak chtějí, a můžou se třeba i podělávat. Ale chromozomy neobserou: XX - žena, XY - muž. Dá se zjistit z libovolné tělesné buňky.

Cítit se můžou jak chtějí.
Můžou se nechat předělávat jak chtějí, a můžou se třeba i podělávat.
Ale chromozomy neobserou: XX - žena, XY - muž.
Dá se zjistit z libovolné tělesné buňky.

Kedz dakdo nerozumi Počtářovi ta možno temu porozumi vo vychodňarčine. " Doteraz furt kedz chcel dakdo vyj..ac z prirodu ta vyj..al ľem sam zo sobu "


[quote="pid:34555, uid:240"]Cítit se můžou jak chtějí. Můžou se nechat předělávat jak chtějí, a můžou se třeba i podělávat. Ale chromozomy neobserou: XX - žena, XY - muž. Dá se zjistit z libovolné tělesné buňky.[/quote] Kedz dakdo nerozumi Počtářovi ta možno temu porozumi vo vychodňarčine. " Doteraz furt kedz chcel dakdo vyj..ac z prirodu ta vyj..al ľem sam zo sobu "

Niekto si môže myslieť, že je rogalo, ale keď skočí z útesu, tak nepoletí.


Iný môže robiť brm brm a piť naftu, ale aj tak nenaštartuje.


Niekto si môže myslieť, že je rogalo, ale keď skočí z útesu, tak nepoletí. Iný môže robiť brm brm a piť naftu, ale aj tak nenaštartuje.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 24. 9. 2021 o 17:35

Tyvole.
Playboy (!!!) má na titulce chlapa v ženských hadrech.


https://www.breitbart.com/entertainment/2021/10/03/playboy-celebrates-celebrates-first-ever-male-cover-model-bretman-rock-a-huge-deal-for-the-lgbt-community/



Tyvole. Playboy (!!!) má na titulce chlapa v ženských hadrech. https://www.breitbart.com/entertainment/2021/10/03/playboy-celebrates-celebrates-first-ever-male-cover-model-bretman-rock-a-huge-deal-for-the-lgbt-community/ https://cdn.justjaredjr.com/wp-content/uploads/headlines/2021/10/bretman-rock-celebrates-halloween-with-new-playboy-digital-cover.jpg

Playboy (!!!) má na titulce chlapa

Klíííd.
Tím se z něho jenom stal Playgirl.
(nebo né?:-)


[quote="pid:35917, uid:372"] Playboy (!!!) má na titulce chlapa[/quote] Klíííd. Tím se z něho jenom stal Playgirl. (nebo né?:-)

Playboy (!!!) má na titulke chlapa v ženských handrách.


toto by Huf nedopustil. Nuž nič nie je take ako bývalo…


[quote="pid:35917, uid:372"]Playboy (!!!) má na titulke chlapa v ženských handrách.[/quote] toto by Huf nedopustil. Nuž nič nie je take ako bývalo…

Playboy (!!!) má na titulce chlapa v ženských hadrech.


Nevšimol si si druhú podstatnú vec: nie je biely. Propaganda ide na plné obrátky.


[quote="pid:35917, uid:372"]Playboy (!!!) má na titulce chlapa v ženských hadrech.[/quote] Nevšimol si si druhú podstatnú vec: nie je biely. Propaganda ide na plné obrátky.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 4. 10. 2021 o 22:16

Uf, to nemá chybu.


"Nový Superman bude bisexuál. Každý potřebuje svého hrdinu, říká autor"
12.10.2021
"Nový Superman Jonathan Kent, syn původního Muže z oceli Clarka Kenta, bude bisexuál. Oznámilo to vydavatelství DC Comics. Pokračování, ve kterém se zamiluje do mladého reportéra Jaye Nakamury, vyjde v USA v listopadu."
https://www.idnes.cz/kultura/literatura/superman-novy-bisexual.A211012_101025_literatura_kiz?zdroj=vybava_recombee


Uf, to nemá chybu. "Nový Superman bude bisexuál. Každý potřebuje svého hrdinu, říká autor" 12.10.2021 "Nový Superman Jonathan Kent, syn původního Muže z oceli Clarka Kenta, bude bisexuál. Oznámilo to vydavatelství DC Comics. Pokračování, ve kterém se zamiluje do mladého reportéra Jaye Nakamury, vyjde v USA v listopadu." https://www.idnes.cz/kultura/literatura/superman-novy-bisexual.A211012_101025_literatura_kiz?zdroj=vybava_recombee

e kterém se zamiluje do mladého reportéra Jaye Nakamury

Ještě že to není Okamura.


[quote="pid:37559, uid:240"]e kterém se zamiluje do mladého reportéra Jaye Nakamury[/quote] Ještě že to není Okamura.

Pokračuje tlačenka trans.
Bude nová řada Like House (na což by se podle mě nikdo nemohl dívat ani po lobotomii, ale....)


Mezi účastníky bude i tohle:



A tohle:




Publikum jsou náctiletí...


Celá "sestava" tady



Pokračuje tlačenka trans. Bude nová řada Like House (na což by se podle mě nikdo nemohl dívat ani po lobotomii, ale....) Mezi účastníky bude i tohle: https://media.extra.cz/static/img/2021/03/likehouse-cz-244711293-2946826182237995-6318564915414237469-n-690.jpg A tohle: https://media.extra.cz/static/img/2021/03/tadeaskubenka-110316054-208257307233468-4369950505372951555-n-690.jpg https://media.extra.cz/static/img/2021/03/tadeaskubenka-196900092-519582376062829-3157399193409766243-n-690.jpg Publikum jsou náctiletí... Celá "sestava" tady https://media.extra.cz/static/img/2021/03/i5f26491-690.jpg
Upravené 13. 10. 2021 o 21:24

No ja som ostala v šoku. Jeden obrázok je viac ako 1000 slov. Názor si spravte sami, ja by som na svoju dcéru hrdá nebola:
616c808e11c82


https://eva.pluska.sk/gal/moda/exkluzivne-fotky-dcera-zuzany-caputovej-mole-takto-predvadzala-fashion-live/3


No ja som ostala v šoku. Jeden obrázok je viac ako 1000 slov. Názor si spravte sami, ja by som na svoju dcéru hrdá nebola: ![616c808e11c82](serve/attachment&path=616c808e11c82) https://eva.pluska.sk/gal/moda/exkluzivne-fotky-dcera-zuzany-caputovej-mole-takto-predvadzala-fashion-live/3

Článok je síce zamknutý, ale aj z toho mála sa dá usúdiť, že táto ich zvrátenosť sa vymyká spod kontroly.


https://dennikstandard.sk/126946/kauza-loudoun-otec-obvinil-skolu-z-pokusu-ututlat-znasilnenie-jeho-dcery-transsexualom/?fbclid=IwAR3gtnRSIyf_TTfpJPjuobiouL86BJ_QGmUlcXkSQYfGxAgGgW5WNHahbVg


Článok je síce zamknutý, ale aj z toho mála sa dá usúdiť, že táto ich zvrátenosť sa vymyká spod kontroly. https://dennikstandard.sk/126946/kauza-loudoun-otec-obvinil-skolu-z-pokusu-ututlat-znasilnenie-jeho-dcery-transsexualom/?fbclid=IwAR3gtnRSIyf_TTfpJPjuobiouL86BJ_QGmUlcXkSQYfGxAgGgW5WNHahbVg

V Like house bude i dcera Veroniky Zilkove a Stropnického, velvyslance v Izraeli. Tak tuhle ostudu bych nechtěla zažít...co ještě přijde. Že ji tohle matka dovolila..když jí bude hlídat děti a starat se místo ní, to nechápu.


V Like house bude i dcera Veroniky Zilkove a Stropnického, velvyslance v Izraeli. Tak tuhle ostudu bych nechtěla zažít...co ještě přijde. Že ji tohle matka dovolila..když jí bude hlídat děti a starat se místo ní, to nechápu.

No ja som ostala v šoku. Jeden obrázok je viac ako 1000 slov. Názor si spravte sami, ja by som na svoju dcéru hrdá nebola:

To bylo eště v cajku.
Ale tohle je teprve něco:
616db73d152e2
(škodolibost není pěkná vlastnost, ale té železné masce jsem žel neodolal)


[quote="pid:38225, uid:273"]No ja som ostala v šoku. Jeden obrázok je viac ako 1000 slov. Názor si spravte sami, ja by som na svoju dcéru hrdá nebola:[/quote] To bylo eště v cajku. Ale tohle je teprve něco: ![616db73d152e2](serve/attachment&path=616db73d152e2) (škodolibost není pěkná vlastnost, ale té železné masce jsem žel neodolal)

To bylo eště v cajku.


no každý mame vkus nastavený inak. Mna na tej fotke zarazilo, že je spravili mužský výzor (čierne obočie, ten účes, akokeby pánsky). Zmocňoval ten cerveny rúž, čo sa je poukaz na ten transgender trend. Ako dievčaťu nezávidím, žiť s takým znamienkom v strede tvare, no neviem, chce to hodne sebavedomia s týmto žiť, deti tiež nebývajú zrovna jemnocitní. Potom sa jej matka dostane fo žiary reflektorov.


No ja som zvedavá ako sa jej bude dariť. Tu ju solidárne dlnieckarske kruhy podporili, ktovie či by sa jej darilo aj s iným menom a či da jej bude dariť v zahraničí, kde nikto netusi kto jej mama je. Nechcela by dom vyť v jej koži.


[quote="pid:38391, uid:240"]To bylo eště v cajku.[/quote] no každý mame vkus nastavený inak. Mna na tej fotke zarazilo, že je spravili mužský výzor (čierne obočie, ten účes, akokeby pánsky). Zmocňoval ten cerveny rúž, čo sa je poukaz na ten transgender trend. Ako dievčaťu nezávidím, žiť s takým znamienkom v strede tvare, no neviem, chce to hodne sebavedomia s týmto žiť, deti tiež nebývajú zrovna jemnocitní. Potom sa jej matka dostane fo žiary reflektorov. No ja som zvedavá ako sa jej bude dariť. Tu ju solidárne dlnieckarske kruhy podporili, ktovie či by sa jej darilo aj s iným menom a či da jej bude dariť v zahraničí, kde nikto netusi kto jej mama je. Nechcela by dom vyť v jej koži.

no každý mame vkus nastavený inak. Mna na tej fotke zarazilo, že je spravili mužský výzor (čierne obočie, ten účes, akokeby pánsky).

Tak samozřejmě, že to byl hnus, když holku nalíčí a naaranžují tak, aby vypadala jako kluk, co se snaží hrát na holku a nejde mu to.
:-)
Ale ta drátěná síť, to je prostě vrchol, tomu se nedá konkurovat.
(Mimochodem: nedokážu posoudit, zda je nebo není to znaménko operabilní, ale počítám s tím, že si ho nechává záměrně, aby mohla být modelkou “jinakosti”.)


[quote="pid:38393, uid:273"]no každý mame vkus nastavený inak. Mna na tej fotke zarazilo, že je spravili mužský výzor (čierne obočie, ten účes, akokeby pánsky).[/quote] Tak samozřejmě, že to byl hnus, když holku nalíčí a naaranžují tak, aby vypadala jako kluk, co se snaží hrát na holku a nejde mu to. :-) Ale ta drátěná síť, to je prostě vrchol, tomu se nedá konkurovat. (Mimochodem: nedokážu posoudit, zda je nebo není to znaménko operabilní, ale počítám s tím, že si ho nechává záměrně, aby mohla být modelkou “jinakosti”.)

dcera Veroniky Zilkove a Stropnického


Adoptovaná a nebo vlastní???


[quote="pid:38342, uid:88"]dcera Veroniky Zilkove a Stropnického[/quote] Adoptovaná a nebo vlastní???

ja by som na svoju dcéru hrdá nebola:


Neznám rodinu Zuzky ze skládky, takže se blbě ptám. Tohle je opravdu dcera, nebo genderdcera?


[quote="pid:38225, uid:273"]ja by som na svoju dcéru hrdá nebola:[/quote] Neznám rodinu Zuzky ze skládky, takže se blbě ptám. Tohle je opravdu dcera, nebo genderdcera?

Tahle je vlastní. Agata Hanychová. Z předchozího manželství Veroniky.


Tahle je vlastní. Agata Hanychová. Z předchozího manželství Veroniky.

Co se Vám na té zadrátované slečně nelíbí , je to zapálená včelařka .


Co se Vám na té zadrátované slečně nelíbí , je to zapálená včelařka .

Co se Vám na té zadrátované slečně nelíbí , je to zapálená včelařka .


A když nemáte včelařku, dejte tam citrón.
616e558c3960d


[quote="pid:38442, uid:185"]Co se Vám na té zadrátované slečně nelíbí , je to zapálená včelařka .[/quote] A když nemáte včelařku, dejte tam citrón. ![616e558c3960d](serve/attachment&path=616e558c3960d)

Transsexuální náměstek/kyně ministra zdravotnictví Levine byl/a jmenován/a ČTYŘHVĚZDIČKOVÝM ADMIRÁLEM!!!


https://www.breitbart.com/politics/2021/10/19/transgender-hhs-official-rachel-levine-named-first-ever-female-four-star-admiral-public-health-corps/
Podle tiskové zprávy je Levine, bilologický muž, „nejvýše postaveným představitelem pověřeného sboru USPHS a jeho vůbec první ženskou čtyřhvězdičkovou admirálkou“.




Vot, krasávica! smile


A takhle "jí" to sluší v uniformě.



Transsexuální náměstek/kyně ministra zdravotnictví Levine byl/a jmenován/a **ČTYŘHVĚZDIČKOVÝM ADMIRÁLEM!!!** https://www.breitbart.com/politics/2021/10/19/transgender-hhs-official-rachel-levine-named-first-ever-female-four-star-admiral-public-health-corps/ Podle tiskové zprávy je Levine, bilologický muž, „nejvýše postaveným představitelem pověřeného sboru USPHS a jeho vůbec první ženskou čtyřhvězdičkovou admirálkou“. https://www.advocate.com/sites/advocate.com/files/levinex750.jpg https://mtonews.com/.image/c_fit%2Ccs_srgb%2Cq_auto:good%2Cw_620/MTc4NTA1NjY5MDE0NDY0MTA5/a81e0fee-7ac3-422d-9d12-f40eacd5b03f.png Vot, krasávica! :D A takhle "jí" to sluší v uniformě. https://www.washingtonpost.com/wp-apps/imrs.php?src=https://arc-anglerfish-washpost-prod-washpost.s3.amazonaws.com/public/3JVJA3AJHBAV3ACEFMXPLL46QA.jpg
Upravené 20. 10. 2021 o 00:04

Byť trans má svoje vlastné riziká, prinajmenšom v Británii ... napríklad keď si oficiálne muž, ale zachoval si si ženské orgány, infomačný systém ťa nepozve na skríning krčka maternice https://www.bbc.com/news/uk-england-humber-58515769


Byť trans má svoje vlastné riziká, prinajmenšom v Británii ... napríklad keď si oficiálne muž, ale zachoval si si ženské orgány, infomačný systém ťa nepozve na skríning krčka maternice https://www.bbc.com/news/uk-england-humber-58515769

Byť trans má svoje vlastné riziká, prinajmenšom v Británii ... napríklad keď si oficiálne muž, ale zachoval si si ženské orgány, infomačný systém ťa nepozve na skríning krčka maternice https://www.bbc.com/news/uk-england-humber-58515769
uz aspon vieme, preco sa zeny v amerike oznacuju za ludi s vaginou...


[quote="pid:38636, uid:468"]Byť trans má svoje vlastné riziká, prinajmenšom v Británii ... napríklad keď si oficiálne muž, ale zachoval si si ženské orgány, infomačný systém ťa nepozve na skríning krčka maternice https://www.bbc.com/news/uk-england-humber-58515769[/quote]uz aspon vieme, preco sa zeny v amerike oznacuju za ludi s vaginou...

Moderator

Tak myslím, že sa to sem hodí:
https://www.hlavnespravy.sk/rusky-prezident-putin-oznacil-genderovy-sposob-vychovy-deti-na-zapade-za-strasny/27246


z článku:


Diskusia o právach mužov a žien sa v mnohých západných krajín zmenila v úplnú fantazmagóriu… Zástancovia nových prístupov idú tak ďaleko, že dokonca chcú tieto koncepty sami zrušiť. Tí, ktorí sa odvážili povedať, že stále existujú muži a ženy, a je to biologický fakt, sú vystavení takmer ostrakizmu,” vyhlásil.


Tak myslím, že sa to sem hodí: https://www.hlavnespravy.sk/rusky-prezident-putin-oznacil-genderovy-sposob-vychovy-deti-na-zapade-za-strasny/27246 z článku: Diskusia o právach mužov a žien sa v mnohých západných krajín zmenila v úplnú fantazmagóriu… Zástancovia nových prístupov idú tak ďaleko, že dokonca chcú tieto koncepty sami zrušiť. Tí, ktorí sa odvážili povedať, že stále existujú muži a ženy, a je to biologický fakt, sú vystavení takmer ostrakizmu,” vyhlásil.
Upravené 21. 10. 2021 o 22:18

Kto nevidel našu mohutnú ministerku kultúry bez handry na tvári, tak toto je ona. Chlapská tvár, chlapské ruky, chlapské hodinky, neviem aký má hlas, ale toto čudo riadi slovenskú kultúru. Fotka je z HS, kde sa pohrali s obrázkom na stene a vymenili slovenský dvojkríž za satanovho sluhu.


6172722e685f9


Kto nevidel našu mohutnú ministerku kultúry bez handry na tvári, tak toto je ona. Chlapská tvár, chlapské ruky, chlapské hodinky, neviem aký má hlas, ale toto čudo riadi slovenskú kultúru. Fotka je z HS, kde sa pohrali s obrázkom na stene a vymenili slovenský dvojkríž za satanovho sluhu. ![6172722e685f9](serve/attachment&path=6172722e685f9)
Upravené 22. 10. 2021 o 10:22

Fotka je z HS, kde sa pohrali s obrázkom na stene a vymenili slovenský dvojkríž za satanovho sluhu.

Mno, mám pocit, že tam nebyla jenom ta záměna.
Kdoví, zda nepoštelovali i tu zarámovanou fotku.
Nebo jsem jediný, kdo vidí tu podobu?
:-)


[quote="pid:38962, uid:48"]Fotka je z HS, kde sa pohrali s obrázkom na stene a vymenili slovenský dvojkríž za satanovho sluhu.[/quote] Mno, mám pocit, že tam nebyla jenom ta záměna. Kdoví, zda nepoštelovali i tu zarámovanou fotku. Nebo jsem jediný, kdo vidí tu podobu? :-)

Mno, mám pocit, že tam nebyla jenom ta záměna.
Kdoví, zda nepoštelovali i tu zarámovanou fotku.
Nebo jsem jediný, kdo vidí tu podobu?
:-)


Ne, nejsi jediný a rozesmálo mě to. :-)


Ano, vypadá jako Soroš junior.


[quote="pid:38972, uid:240"]Mno, mám pocit, že tam nebyla jenom ta záměna. Kdoví, zda nepoštelovali i tu zarámovanou fotku. Nebo jsem jediný, kdo vidí tu podobu? :-)[/quote] Ne, nejsi jediný a rozesmálo mě to. :-) Ano, vypadá jako Soroš junior.

Kto nevidel našu mohutnú ministerku kultúry bez handry na tvári, tak toto je ona.

https://dennikn.sk/1935785/ako-sa-ministerka-milanova-vzoprela-orodovaniu-za-maticu-a-povedala-ze-takto-to-dalej-nejde/
dávam članok s fotkou aby bolo vidno ,že len fotka soroša bola upravena - vložena do rámu


[quote="pid:38962, uid:48"]Kto nevidel našu mohutnú ministerku kultúry bez handry na tvári, tak toto je ona.[/quote] https://dennikn.sk/1935785/ako-sa-ministerka-milanova-vzoprela-orodovaniu-za-maticu-a-povedala-ze-takto-to-dalej-nejde/ dávam članok s fotkou aby bolo vidno ,že len fotka soroša bola upravena - vložena do rámu

Otec a matka končí. U stejnopohlavních párů je nahradí „rodič”.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/otec-a-matka-konci-u-stejnopohlavnich-paru-je-nahradi-rodic-40375724#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=ldfIUvBpXhY-202110231535&dop_id=40375724&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Ministerstvo vnitra poslalo do připomínkového řízení novelu vyhlášky zákona o matrikách, která právě takovou změnu přináší. Protože jde o vyhlášku, nemusí novelu schvalovat parlament, pouze ji podepisuje ministr vnitra."


Ono to nejde dveřmi, půjde to oknem či komínem.


Otec a matka končí. U stejnopohlavních párů je nahradí „rodič”. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/otec-a-matka-konci-u-stejnopohlavnich-paru-je-nahradi-rodic-40375724#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=ldfIUvBpXhY-202110231535&dop_id=40375724&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Ministerstvo vnitra poslalo do připomínkového řízení novelu vyhlášky zákona o matrikách, která právě takovou změnu přináší. Protože jde o vyhlášku, nemusí novelu schvalovat parlament, pouze ji podepisuje ministr vnitra." Ono to nejde dveřmi, půjde to oknem či komínem.

Pozitivní vývoj informačního pole .
Ten kluk a jistě i další chápou , kdo je nepřítel a co jim chystá .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hrib-jim-to-plati-silenci-17lety-gay-nalozil-LGBT-aktivistum-Popsal-o-co-jim-pry-jde-doopravdy-681880


Pozitivní vývoj informačního pole . Ten kluk a jistě i další chápou , kdo je nepřítel a co jim chystá . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hrib-jim-to-plati-silenci-17lety-gay-nalozil-LGBT-aktivistum-Popsal-o-co-jim-pry-jde-doopravdy-681880

Takže takúto kultúru ponúka Nová Cvernovka - podotýkam,
že je to budova chemickej priemyslovky /teraz je vo Vlčom hrdle/, dočasne slúžila ako "GAMČA" - počas prerábky gymnázia na Grosslingovej - len tak pre zaujímavosť https://www.gamca.sk/o-skole/absolventi/
a je "susedkou" Palmy, v ktorej nedávno horelo https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/603292-v-bratislave-hori-opustena-budova-zasahuje-takmer-50-hasicov/ a zaujímavé vyjadrenie k tomu dal Martin Jakubec, nech ho akokoľvek nemusíme https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3777/palma :


https://www.vimo.sk/watch/8nxXkn2rRqZuqB6


Takže takúto kultúru ponúka Nová Cvernovka - podotýkam, že je to budova chemickej priemyslovky /teraz je vo Vlčom hrdle/, dočasne slúžila ako "GAMČA" - počas prerábky gymnázia na Grosslingovej - len tak pre zaujímavosť https://www.gamca.sk/o-skole/absolventi/ a je "susedkou" Palmy, v ktorej nedávno horelo https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/603292-v-bratislave-hori-opustena-budova-zasahuje-takmer-50-hasicov/ a zaujímavé vyjadrenie k tomu dal Martin Jakubec, nech ho akokoľvek nemusíme https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3777/palma : https://www.vimo.sk/watch/8nxXkn2rRqZuqB6
Upravené 31. 10. 2021 o 12:56

a je "susedkou" Palmy, v ktorej nedávno horelo


To video čo dal Danny otras... nikdy by som si nemyslela, že je to takto aj v Ba. No absoventi Gamča, no to je ten liberálny výkvet, že ma to neprekvapuje.....


Pokiaľ ide o tú Palmu, áno Jakubec dáva tomu zaujímavý background... Ináč mne je z toho na grc, ako sa všetko likviduje ako sa títo ľudia nezastavie pred ničím, nič im nie je sväté.


[quote="pid:40493, uid:679"]a je "susedkou" Palmy, v ktorej nedávno horelo[/quote] To video čo dal Danny otras... nikdy by som si nemyslela, že je to takto aj v Ba. No absoventi Gamča, no to je ten liberálny výkvet, že ma to neprekvapuje..... Pokiaľ ide o tú Palmu, áno Jakubec dáva tomu zaujímavý background... Ináč mne je z toho na grc, ako sa všetko likviduje ako sa títo ľudia nezastavie pred ničím, nič im nie je sväté.

tak k tomuto nemam slov...


zakladni skola v edinburgu, zadala, aby si chlapci oblekli 4. listopadu sukne do skoly. smyslem toho melo byt, aby timto gestem podporili rovnost pohlavi. skola se chtela tak pridat ke spanelsku, kdy se 4. listopadu vsichni ve skole oblecou do sukne. nekteri rodice to na socialnich sitich kritizovali a komentovali to:"nechme deti byt detmi".


https://www.dailymail.co.uk/news/article-10163303/Primary-school-asks-boys-teachers-wear-skirts-class-promote-equality.html


tak k tomuto nemam slov... zakladni skola v edinburgu, zadala, aby si chlapci oblekli 4. listopadu sukne do skoly. smyslem toho melo byt, aby timto gestem podporili rovnost pohlavi. skola se chtela tak pridat ke spanelsku, kdy se 4. listopadu vsichni ve skole oblecou do sukne. nekteri rodice to na socialnich sitich kritizovali a komentovali to:"nechme deti byt detmi". https://www.dailymail.co.uk/news/article-10163303/Primary-school-asks-boys-teachers-wear-skirts-class-promote-equality.html

@constanze
Zdravia ti.
Edinburgh je v Škótsku, trošku sa rodičom čudujem. Veď tradičný národný odev mužov v Škótsku je kilt. Ak už škola vymyslela takýto nezmysel, tak mali rodičia nájsť pomoc vo vlastných tradíciách. 6184ecfb46392
Chlapci prišli do školy v kilte a farbách rodinných klanov, tým by si pripomenuli dejiny škotov a nie podporili nezmyselnú agentu.
S pozdravom Peter.

@constanze Zdravia ti. Edinburgh je v Škótsku, trošku sa rodičom čudujem. Veď tradičný národný odev mužov v Škótsku je kilt. Ak už škola vymyslela takýto nezmysel, tak mali rodičia nájsť pomoc vo vlastných tradíciách. ![6184ecfb46392](serve/attachment&path=6184ecfb46392) Chlapci prišli do školy v kilte a farbách rodinných klanov, tým by si pripomenuli dejiny škotov a nie podporili nezmyselnú agentu. S pozdravom Peter.

Edinburgh je v Škótsku, trošku sa rodičom čudujem.


historii mam rada, hodne ctu a tak samozrejme vim o kiltu:-) nicmene vzhledem k vyvoji na svete, si nemyslim, ze skoti chteji nejaky revival svych tradic. je to jen muj nazor. ta skola nehlasila, ze jde o navrat k tradicim, ale oni se odvolavali na spanelsko.


[quote="pid:41186, uid:14"]Edinburgh je v Škótsku, trošku sa rodičom čudujem.[/quote] historii mam rada, hodne ctu a tak samozrejme vim o kiltu:-) nicmene vzhledem k vyvoji na svete, si nemyslim, ze skoti chteji nejaky revival svych tradic. je to jen muj nazor. ta skola nehlasila, ze jde o navrat k tradicim, ale oni se odvolavali na spanelsko.

května 2020 byl založen Spolek ČEPEK,


Oni existovali i dříve, před několika lety se účastnili prague pride, ale vyvolalo to přílišný rozruch, tak se stáhli na Kliniku.
Znovu vystrkují růžky.


Mimochodem, někde jsem četl, že na tom jejich fóru zvěřejňují fotky dětí i s adresami, a reakce orgánů žádná.


[quote="pid:41200, uid:197"]května 2020 byl založen Spolek ČEPEK,[/quote] Oni existovali i dříve, před několika lety se účastnili prague pride, ale vyvolalo to přílišný rozruch, tak se stáhli na Kliniku. Znovu vystrkují růžky. Mimochodem, někde jsem četl, že na tom jejich fóru zvěřejňují fotky dětí i s adresami, a reakce orgánů žádná.

Šéf činohry ND Špinar už není gay, ale heterosexuální žena.


https://www.expres.cz/celebrity/daniel-spinar-zena-muz-transgender-jana-strykova-drink-vino.A211104_134906_dx-celebrity_vlt?zdroj=patro


"Nejsem gay, ale heterosexuální žena. Trvalo dlouho, než jsem k tomu došel a přiznal si to. Nic mě nezastaví v tom, abych se cítil konečně správně,“ oznámil na sociální síti svou transsexualitu dosluhující šéf činohry Národního divadla Daniel Špinar."


Šéf činohry ND Špinar už není gay, ale heterosexuální žena. https://www.expres.cz/celebrity/daniel-spinar-zena-muz-transgender-jana-strykova-drink-vino.A211104_134906_dx-celebrity_vlt?zdroj=patro "Nejsem gay, ale heterosexuální žena. Trvalo dlouho, než jsem k tomu došel a přiznal si to. Nic mě nezastaví v tom, abych se cítil konečně správně,“ oznámil na sociální síti svou transsexualitu dosluhující šéf činohry Národního divadla Daniel Špinar."

LGBT


Doufám, že se jedná o Let's Go Brandon Tribe.


https://www.youtube.com/watch?v=ifs8crL5p4E


618add83bd99c


[quote="pid:42056, uid:372"]LGBT[/quote] Doufám, že se jedná o Let's Go Brandon Tribe. https://www.youtube.com/watch?v=ifs8crL5p4E ![618add83bd99c](serve/attachment&path=618add83bd99c)
Upravené 9. 11. 2021 o 21:43

Doufám, že se jedná o Let's Go Brandon Tribe.


smile


[quote="pid:42121, uid:181"]Doufám, že se jedná o Let's Go Brandon Tribe.[/quote] :D

Liberasti ústy "nebinárního" "akademika" vyzývají k destigmatizaci pedofilie. Také změnou označení na MAP (Minor Attracted Persons/ osoby přitahované nezletilými). To stvoření je tedy dáreček.


https://www.breitbart.com/health/2021/11/12/queer-academic-denounces-stigma-against-pedophiles/


https://twitter.com/libsoftiktok/status/1459010741286043650

Liberasti ústy "nebinárního" "akademika" vyzývají k destigmatizaci pedofilie. Také změnou označení na MAP (Minor Attracted Persons/ osoby přitahované nezletilými). To stvoření je tedy dáreček. https://www.breitbart.com/health/2021/11/12/queer-academic-denounces-stigma-against-pedophiles/ https://twitter.com/libsoftiktok/status/1459010741286043650
Upravené 13. 11. 2021 o 15:59

Halloween Commercials Go Full Libtard
https://www.youtube.com/watch?v=dCFHDULc9b0


Jste homofobové, pokud nechcete, aby Vaše osmileté dítě chodilo do gaybaru a učilo se sexuálním narážkám!


Reklama na Twix s chlapcem, který nosí dívčí šaty a jeho chůva čarodějnice zabije normálního kluka, který se malému tranďákovi posmívá...
Reklama na Dorritos, kde při mexickém svátku zesnulých duch dědy říká, že je teď gayem a na onom světě si našel přítele...
Trans show na středoškolském zápase amerického fotbalu (?).
A další "nechuťovky".


Halloween Commercials Go Full Libtard https://www.youtube.com/watch?v=dCFHDULc9b0 Jste homofobové, pokud nechcete, aby Vaše osmileté dítě chodilo do gaybaru a učilo se sexuálním narážkám! Reklama na Twix s chlapcem, který nosí dívčí šaty a jeho chůva čarodějnice zabije normálního kluka, který se malému tranďákovi posmívá... Reklama na Dorritos, kde při mexickém svátku zesnulých duch dědy říká, že je teď gayem a na onom světě si našel přítele... Trans show na středoškolském zápase amerického fotbalu (?). A další "nechuťovky".

Liberasti ústy "nebinárního" "akademika" vyzývají k destigmatizaci pedofilie. Také změnou označení na MAP (Minor Attracted Persons/ osoby přitahované nezletilými). To stvoření je tedy dáreček.


Jedna z reakcí pod tímto tweetem:


"Slyšel jsem, že na to vyvíjejí nový lék. Pedocilin."
618fea513cde5


[quote="pid:42792, uid:372"]Liberasti ústy "nebinárního" "akademika" vyzývají k destigmatizaci pedofilie. Také změnou označení na MAP (Minor Attracted Persons/ osoby přitahované nezletilými). To stvoření je tedy dáreček.[/quote] Jedna z reakcí pod tímto tweetem: "Slyšel jsem, že na to vyvíjejí nový lék. Pedocilin." ![618fea513cde5](serve/attachment&path=618fea513cde5)
Upravené 13. 11. 2021 o 17:41

další "nechuťovky".


Tak si vzpomínám ještě na travesti show na střední škole, kde studenti tančili na klínech učitelů.


https://www.thesun.co.uk/news/16558598/kentucky-school-pics-students-in-hooters-outfits-spark-fury/


https://twitter.com/nema/status/1453173106873339905




Rodiče si stěžovali, ale...


[quote="pid:42803, uid:181"]další "nechuťovky".[/quote] Tak si vzpomínám ještě na travesti show na střední škole, kde studenti tančili na klínech učitelů. https://www.thesun.co.uk/news/16558598/kentucky-school-pics-students-in-hooters-outfits-spark-fury/ https://twitter.com/nema/status/1453173106873339905 https://www.the-sun.com/wp-content/uploads/sites/6/2021/10/NINTCHDBPICT000689674232.jpg https://www.the-sun.com/wp-content/uploads/sites/6/2021/10/NINTCHDBPICT000689688039.jpg https://www.the-sun.com/wp-content/uploads/sites/6/2021/10/NINTCHDBPICT000689674428.jpg Rodiče si stěžovali, ale...
27.56k
278
45
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept