Zahraniční analytici
Můj současný pohled na V.V. Pjakina

Nepovažuji už jeho analytiku za důvěryhodnou a ne vše, co s takovou jistotou tvrdí, odpovídá skutečnosti. V podstatných věcech se mýlí.


Uvedu dva příklady, kde se jeho analytika rozchází s realitou.


1) tvrzení, že kolaboranti podstrčili Putinovi věnec jaký chtěli, při oslavách Vítězství v tomto roce. Naopak, věnec byl přesně takový, jaký Putin chtěl, aby byl.


2) Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné straně jako deep state, proti Trumpovi.


To je alespoň můj názor.


Nepovažuji už jeho analytiku za důvěryhodnou a ne vše, co s takovou jistotou tvrdí, odpovídá skutečnosti. V podstatných věcech se mýlí. Uvedu dva příklady, kde se jeho analytika rozchází s realitou. 1) tvrzení, že kolaboranti podstrčili Putinovi věnec jaký chtěli, při oslavách Vítězství v tomto roce. Naopak, věnec byl přesně takový, jaký Putin chtěl, aby byl. 2) Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné straně jako deep state, proti Trumpovi. To je alespoň můj názor.

Díky za něj,Hoxi. Je dobré, že zazněl na fóru, já ho osobně z užší diskuse znám delší dobu, ale teprve příležitost diskuse na širším fóru mu dává svoji hodnotu.
Za sebe : od určité doby , která asi koreluje s hloubkou pochopení a sžití se s metodologií Koncepce, mě názor každého veřejně diskutujícího kolegy (kolegyně) vede ke dvěma krokům :
1) pochopení a pokud se nepodaří,tak k pomocné otázce nebo otázkám
2) zařazení do už osobního procesu tvorby mozaiky.A to včetrně možnosti odmítnutí.
Další se už odvíjí jen a jen od konkrétní situace , kdy takto vytvořený osobní názor používám v tvorbě příspěvku nebo libovolné argumentaci.
Díky tomu mohu číst příspěvky řady "kolegů" včetně Pjakina a nějak mi nenabourávají tento přístup. Takže jsem ani nepocítil potřebu vymezit se vůči práci kohokoliv, kdo jde se svou kůží veřejně na trh. Vážím si Tvého kroku právě proto,že ho udělal Hox. I když mám odlišný názor.


Díky za něj,Hoxi. Je dobré, že zazněl na fóru, já ho osobně z užší diskuse znám delší dobu, ale teprve příležitost diskuse na širším fóru mu dává svoji hodnotu. Za sebe : od určité doby , která asi koreluje s hloubkou pochopení a sžití se s metodologií Koncepce, mě názor každého veřejně diskutujícího kolegy (kolegyně) vede ke dvěma krokům : 1) pochopení a pokud se nepodaří,tak k pomocné otázce nebo otázkám 2) zařazení do už osobního procesu tvorby mozaiky.A to včetrně možnosti odmítnutí. Další se už odvíjí jen a jen od konkrétní situace , kdy takto vytvořený osobní názor používám v tvorbě příspěvku nebo libovolné argumentaci. Díky tomu mohu číst příspěvky řady "kolegů" včetně Pjakina a nějak mi nenabourávají tento přístup. Takže jsem ani nepocítil potřebu vymezit se vůči práci kohokoliv, kdo jde se svou kůží veřejně na trh. Vážím si Tvého kroku právě proto,že ho udělal Hox. I když mám odlišný názor.

Aj ja ďakujem za názor Hox.Môj názor je že náhody neexistujú,takže čo sa udialo a deje tak sa udiať malo a má za účelom určitej ilustrácie prirodzenosti "temna".Z duchovného hľadiska temno útočí a pri svojej činnosti generuje potrebné stavy a špecifické "kvality"pre prežitie ako sú strach, utrpenie,chaos,nepravdy,lži,zlo, chamtivosť,animalita,nenávisť,rozvrat, nespravodlivosť,nesloboda,diskriminácia,segregácia,nátlak,hlúposť,apatia atď.atd.A tieto stavy potrebuje a udržiava s cieľom nepripustiť do svojej domény akúkoľvek duchovnosť,vyššie duchovné uvedomenie a opačné aspekty a stavy.


Aj ja ďakujem za názor Hox.Môj názor je že náhody neexistujú,takže čo sa udialo a deje tak sa udiať malo a má za účelom určitej ilustrácie prirodzenosti "temna".Z duchovného hľadiska temno útočí a pri svojej činnosti generuje potrebné stavy a špecifické "kvality"pre prežitie ako sú strach, utrpenie,chaos,nepravdy,lži,zlo, chamtivosť,animalita,nenávisť,rozvrat, nespravodlivosť,nesloboda,diskriminácia,segregácia,nátlak,hlúposť,apatia atď.atd.A tieto stavy potrebuje a udržiava s cieľom nepripustiť do svojej domény akúkoľvek duchovnosť,vyššie duchovné uvedomenie a opačné aspekty a stavy.

Pán Hox, čo tak napísať priamo Pjakinovi a vyvrátiť jeho tvrdenie?


Pán Hox, čo tak napísať priamo Pjakinovi a vyvrátiť jeho tvrdenie?

Nepovažuji už jeho analytiku za důvěryhodnou a ne vše, co s takovou jistotou tvrdí, odpovídá skutečnosti. V podstatných věcech se mýlí.

Pojďme tedy (už po druhé) ke kořenu věci.
Věci, která začala být zviditelňována 18.6.2018.
https://www.youtube.com/watch?v=F9S_SWfNG-c
Pokud se nemýlím, ten den zemřel Zaznobin.
Pak se v jednom z pořadů VVPj
https://pjakin.webnode.cz/l/10-9-2018-otazka-odpoved/
objevila šokující výzva “Čtěte tlusté knihy. Osvojujte si nauku o řízení a vezměte na vědomí důležitou věc. Já vám doporučuji pouze ty práce vnitřního prediktoru, které byly zveřejněny do června 2018.”.


Po čase začaly vycházet knihy FKT ze série “O světě křivých zrcadel”.
Zatímco VP SSSR se z mého pohledu “dlouhodobě” odmlčel. (Pokud se nemýlím, lze to už počítat na roky. Nezaznamenal jsem žádnou práci VP SSSR dokonce ani na téma koronavirus.)
Pak přišel VVPj s kritikou VP SSSR ohledně pojmu “mafie”, viz např. zde
https://pjakin.webnode.cz/l/22-02-2021-otazka-odpoved/
(díl stojí za přečtení, řetězec “maf” se tam vyskytuje 31x, zajímavý je i datum vydání tohoto dílu)
ale začalo to už zmínkami dříve, např. zde
https://pjakin.webnode.cz/l/20-4-2020-otazka-odpoved/
https://pjakin.webnode.cz/l/21-12-2020-otazka-odpoved/
https://pjakin.webnode.cz/l/01-03-2021-otazka-odpoved/


Zde VVPj poukazuje na dlouhodobou “nečinnost” VP SSSR
https://pjakin.webnode.cz/l/6-4-2020-otazka-odpoved/
(díl opět stojí za přečtení, je tam toho hodně)


Po dlouhé odmlce VP SSSR přišel dokument pod hlavičkou VP s velmi ostrou kritikou FKT a osobně VVPj. Zde
https://dotu.ru/2020/04/12/20200412_about_fkt/
nebo zde
https://www.vodaspb.ru/index.php?dn=down&to=open&id=523


Nakonec přišel díl, kde se VVPj vyjadřuje k otázce posluchače na téma “konfrontace mezi FKT a VP SSSR”:
https://pjakin.webnode.cz/l/8-2-2021-otazka-odpoved/


V mém chápání VVPj není a nikdy nebyl součástí kolektivu VP SSSR.
Pokud všechno shrnu, tak na obou “stranách” vidím argumenty, se kterými souzním i se kterými nesouzním. Takže pro sebe zatím “připouštím” obě strany.
Mám zde ale 2 záhady:
i. kde VVPj přišel na to, že VP SSSR začal používat termín “mafie”. Je to snad v nějakém videu od Velička?
ii. proč se VP SSSR odmlčel? (kontrastuje mi to s jeho dosavadní činností)


Korekcím toho příspěvku se nebráním.


[quote="pid:22825, uid:235"]Nepovažuji už jeho analytiku za důvěryhodnou a ne vše, co s takovou jistotou tvrdí, odpovídá skutečnosti. V podstatných věcech se mýlí.[/quote] Pojďme tedy (už po druhé) ke kořenu věci. Věci, která začala být zviditelňována 18.6.2018. https://www.youtube.com/watch?v=F9S_SWfNG-c Pokud se nemýlím, ten den zemřel Zaznobin. Pak se v jednom z pořadů VVPj https://pjakin.webnode.cz/l/10-9-2018-otazka-odpoved/ objevila šokující výzva “Čtěte tlusté knihy. Osvojujte si nauku o řízení a vezměte na vědomí důležitou věc. Já vám **doporučuji pouze ty práce vnitřního prediktoru, které byly zveřejněny do června 2018**.”. Po čase začaly vycházet knihy FKT ze série “O světě křivých zrcadel”. Zatímco VP SSSR se z mého pohledu “dlouhodobě” odmlčel. (Pokud se nemýlím, lze to už počítat na roky. Nezaznamenal jsem žádnou práci VP SSSR dokonce ani na téma koronavirus.) Pak přišel VVPj s kritikou VP SSSR ohledně pojmu “mafie”, viz např. zde https://pjakin.webnode.cz/l/22-02-2021-otazka-odpoved/ (díl stojí za přečtení, řetězec “maf” se tam vyskytuje 31x, zajímavý je i datum vydání tohoto dílu) ale začalo to už zmínkami dříve, např. zde https://pjakin.webnode.cz/l/20-4-2020-otazka-odpoved/ https://pjakin.webnode.cz/l/21-12-2020-otazka-odpoved/ https://pjakin.webnode.cz/l/01-03-2021-otazka-odpoved/ Zde VVPj poukazuje na dlouhodobou “nečinnost” VP SSSR https://pjakin.webnode.cz/l/6-4-2020-otazka-odpoved/ (díl opět stojí za přečtení, je tam toho hodně) Po dlouhé odmlce VP SSSR přišel dokument pod hlavičkou VP s velmi ostrou kritikou FKT a osobně VVPj. Zde https://dotu.ru/2020/04/12/20200412_about_fkt/ nebo zde https://www.vodaspb.ru/index.php?dn=down&to=open&id=523 Nakonec přišel díl, kde se VVPj vyjadřuje k otázce posluchače na téma “konfrontace mezi FKT a VP SSSR”: https://pjakin.webnode.cz/l/8-2-2021-otazka-odpoved/ V mém chápání VVPj není a nikdy nebyl součástí kolektivu VP SSSR. Pokud všechno shrnu, tak na obou “stranách” vidím argumenty, se kterými souzním i se kterými nesouzním. Takže pro sebe zatím “připouštím” obě strany. Mám zde ale 2 záhady: i. kde VVPj přišel na to, že VP SSSR začal používat termín “mafie”. Je to snad v nějakém videu od Velička? ii. proč se VP SSSR odmlčel? (kontrastuje mi to s jeho dosavadní činností) Korekcím toho příspěvku se nebráním.
Upravené 3. 7. 2021 o 12:20

Smysl tohoto vlákna vidím jinde . Lze pracovat jako pokročilý student Koncepce s různými zdroji informací ? Koncepce je metodologie a nikoliv nauka, jak si utvářet Světonázor. Takže sklouznout jako jeden z mnoha k pitvání retro-úvah, kde něco začalo a kdo je tím vinen je přímo proti smyslu praktické osobní práce s Koncepcí. Mám stále silnější pocit, mimochodem už od začátku, že ho právě náhlým úmrtím Zaznobina nějaký dobrák zařídil. Bez dohody FKT Altai a VP .... Přesně podle věčného konfliktu metodologických přístupů
-účel světí prostředky
-účel je svěcen prostředky
Cil v prvním případě - konflikt a rozklad
Cíl v druhém případě - konkurz na řešení
To, že někdo brání druhé variantě a preferuje první - moje silné přesvědčení.
Schopnost to přejít jako občasnou rozmíšku mezi tvůrci považuji za test chápání Koncepce jako dynamicky a i autonomně se vyvíjejícího nástroje nejprve sebeřízení a potom i Řízení. Kdo testuje- asi HNŘ .


Smysl tohoto vlákna vidím jinde . Lze pracovat jako pokročilý student Koncepce s různými zdroji informací ? Koncepce je metodologie a nikoliv nauka, jak si utvářet Světonázor. Takže sklouznout jako jeden z mnoha k pitvání retro-úvah, kde něco začalo a kdo je tím vinen je přímo proti smyslu praktické osobní práce s Koncepcí. Mám stále silnější pocit, mimochodem už od začátku, že ho právě náhlým úmrtím Zaznobina nějaký dobrák zařídil. Bez dohody FKT Altai a VP .... Přesně podle věčného konfliktu metodologických přístupů -účel světí prostředky -účel je svěcen prostředky Cil v prvním případě - konflikt a rozklad Cíl v druhém případě - konkurz na řešení To, že někdo brání druhé variantě a preferuje první - moje silné přesvědčení. Schopnost to přejít jako občasnou rozmíšku mezi tvůrci považuji za test chápání Koncepce jako dynamicky a i autonomně se vyvíjejícího nástroje nejprve sebeřízení a potom i Řízení. Kdo testuje- asi HNŘ .

Uvedu dva příklady, kde se jeho analytika rozchází s realitou.
1) tvrzení, že kolaboranti podstrčili Putinovi věnec jaký chtěli, při oslavách Vítězství v tomto roce. Naopak, věnec byl přesně takový, jaký Putin chtěl, aby byl.
2) Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné straně jako deep state, proti Trumpovi.

Zatímco k bodu 2) mne nic dalšího nenapadá, k bodu 1) mi něco chybí. A to výklad proč to VVP takto udělal.
Tvary věnců byly diskutovány ve vlákně zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1895/vojenská-přehl%C3%ADdka-v-moskvě-9-5-2021
a zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1912/валерий-пякин-вопрос-ответ-от-10-мая-2021-г


Popravdě, výklad 88 jako HH mi sice přišel jako možný, ale příliš “jednoduchý”. Proto jsem se i zdráhal to zde na fóru vyslovit (což je doložitelné z obou výše linkovaných vláken). Přiznám se, že nakonec jsem interpretaci VVPj “podlehl”. S alternativním výkladem přišel Atom (v tom druhém vlákně) a žádný další jsem nezaznamenal. Sám vlastní alternativní výklad nemám.


[quote="pid:22825, uid:235"]Uvedu dva příklady, kde se jeho analytika rozchází s realitou. 1) tvrzení, že kolaboranti podstrčili Putinovi věnec jaký chtěli, při oslavách Vítězství v tomto roce. Naopak, věnec byl přesně takový, jaký Putin chtěl, aby byl. 2) Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné straně jako deep state, proti Trumpovi.[/quote] Zatímco k bodu 2) mne nic dalšího nenapadá, k bodu 1) mi něco chybí. A to výklad proč to VVP takto udělal. Tvary věnců byly diskutovány ve vlákně zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1895/vojenská-přehl%C3%ADdka-v-moskvě-9-5-2021 a zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1912/валерий-пякин-вопрос-ответ-от-10-мая-2021-г Popravdě, výklad 88 jako HH mi sice přišel jako možný, ale příliš “jednoduchý”. Proto jsem se i zdráhal to zde na fóru vyslovit (což je doložitelné z obou výše linkovaných vláken). Přiznám se, že nakonec jsem interpretaci VVPj “podlehl”. S alternativním výkladem přišel Atom (v tom druhém vlákně) a žádný další jsem nezaznamenal. Sám vlastní alternativní výklad nemám.

pracovat ... s různými zdroji informací

Takže pro sebe zatím “připouštím” obě strany.


pitvání retro-úvah, kde něco začalo a kdo je tím vinen

Počítám, že hovořit o počátku je v pořádku. A o vině se v mém příspěvku nezmiňuji, už proto, že
Takže pro sebe zatím “připouštím” obě strany.


[quote="pid:22837, uid:57"]pracovat ... s různými zdroji informací[/quote] [quote="pid:22835, uid:240"]Takže pro sebe zatím “připouštím” obě strany.[/quote] [quote="pid:22837, uid:57"]pitvání retro-úvah, kde něco začalo a kdo je tím vinen[/quote] Počítám, že hovořit o počátku je v pořádku. A o vině se v mém příspěvku nezmiňuji, už proto, že [quote="pid:22835, uid:240"]Takže pro sebe zatím “připouštím” obě strany.[/quote]

Pokud tento nesouhlas s nějakou autoritou , čímž myslím člověka , kterému se naslouchá , převedu do standartního života , pak budeme muset upálit všechny Husy , kteří se vyslovují .
Stačí jako příklad president Zeman . V mnoha směrech s ním nesouhlasím , ba jsem přesvědčen , že jeho veřejná podpora určitých procesu , je pro naši zem nebezpečně zničující . Nu dobrá , tak ho upálíme a dáme tam nějakou šantánovou figurku , např. některou špínu ze senátu . Prospěje Nám to ? Ne !
Pokud se podíváme na ty dva příklady Pjakinových selhání , tak můžeme vidět více či méně celostný proces . Můžeme tam pozorovat pět dílků procesu a nebo padesát pět . V prvním případě vidíme jeden určitý děj a v tom druhém mnoho sbíhajících se dějů-procesů . To , že někdo se snažil pomocí symbolu poškodit práci gosudara ještě neznamená , že jmenovaný to nevěděl a nepřevedl tento proces naprosto vědomě , do jiné symboliky .
V druhém případě Trump . Pokud se dokážeme shodnout , že to byl ve více směrech vhodný kandidát na vytloukání klínu klínem , což se při neschopném řízení sociálních supersystémů musí zákonitě dít , pak to je koník globalistů , který provozuje svěřenou agendu , ale dle svého chápání . Ale bude tím koníkem jen tak dlouho , dokud bude postupovat požadovaným směrem .
Celý tento konflikt vznikl tehdy , když si Pjakin dovolil kritizovat VP . Já nevím za jakých okolností tento spor přesně vznikl , ale pokud VP po smrti Zaznobina uveřejnil místo několika prací k podpoře KSB pouze kritiku Pjakina , tak to není ten VP , který fungoval za Zaznobina .
To podstatné zde napsal hříbek . Nemá smysl si hledat nějakého guru , kterému budeme bez dechu viset na rtu .
Ale má smysl hledat informace z různých zdrojů a dle svého chápání je skládat do obrazu .


Pokud tento nesouhlas s nějakou autoritou , čímž myslím člověka , kterému se naslouchá , převedu do standartního života , pak budeme muset upálit všechny Husy , kteří se vyslovují . Stačí jako příklad president Zeman . V mnoha směrech s ním nesouhlasím , ba jsem přesvědčen , že jeho veřejná podpora určitých procesu , je pro naši zem nebezpečně zničující . Nu dobrá , tak ho upálíme a dáme tam nějakou šantánovou figurku , např. některou špínu ze senátu . Prospěje Nám to ? Ne ! Pokud se podíváme na ty dva příklady Pjakinových selhání , tak můžeme vidět více či méně celostný proces . Můžeme tam pozorovat pět dílků procesu a nebo padesát pět . V prvním případě vidíme jeden určitý děj a v tom druhém mnoho sbíhajících se dějů-procesů . To , že někdo se snažil pomocí symbolu poškodit práci gosudara ještě neznamená , že jmenovaný to nevěděl a nepřevedl tento proces naprosto vědomě , do jiné symboliky . V druhém případě Trump . Pokud se dokážeme shodnout , že to byl ve více směrech vhodný kandidát na vytloukání klínu klínem , což se při neschopném řízení sociálních supersystémů musí zákonitě dít , pak to je koník globalistů , který provozuje svěřenou agendu , ale dle svého chápání . Ale bude tím koníkem jen tak dlouho , dokud bude postupovat požadovaným směrem . Celý tento konflikt vznikl tehdy , když si Pjakin dovolil kritizovat VP . Já nevím za jakých okolností tento spor přesně vznikl , ale pokud VP po smrti Zaznobina uveřejnil místo několika prací k podpoře KSB pouze kritiku Pjakina , tak to není ten VP , který fungoval za Zaznobina . To podstatné zde napsal hříbek . Nemá smysl si hledat nějakého guru , kterému budeme bez dechu viset na rtu . Ale má smysl hledat informace z různých zdrojů a dle svého chápání je skládat do obrazu .

Mám stále silnější pocit, mimochodem už od začátku, že ho právě náhlým úmrtím Zaznobina nějaký dobrák zařídil.

Technická poznámka: zájmenem “ho” myslíš konflikt?


[quote="pid:22837, uid:57"]Mám stále silnější pocit, mimochodem už od začátku, že ho právě náhlým úmrtím Zaznobina nějaký dobrák zařídil.[/quote] Technická poznámka: zájmenem “ho” myslíš konflikt?

Pokud se podíváme na ty dva příklady Pjakinových selhání , tak můžeme vidět více či méně celostný proces .

Z kontextu Tvého příspěvku spíše plyne (a já se k tomu i kloním), že nemusí jít přímo o selhaní, ale spíše o jednostranný akcent. A můžeme si klást otázku o cíli takové jednostrannosti.


[quote="pid:22843, uid:185"]Pokud se podíváme na ty dva příklady Pjakinových selhání , tak můžeme vidět více či méně celostný proces .[/quote] Z kontextu Tvého příspěvku spíše plyne (a já se k tomu i kloním), že nemusí jít přímo o selhaní, ale spíše o jednostranný akcent. A můžeme si klást otázku o cíli takové jednostrannosti.

kolega putinovec to řekl svým obvyklým strohým stylem i za mně. Ano, někdy se můžeme stát figurkami v předem koncipovaném konfliktu s předem koncipovanými cíly.
A že jsme jich na Vodě zažili pár... Čs.legie,Pražské jaro a srpen... já z těchto mnohdy dlouhých a velmi tvrdých a i osobních střetů odcházel obohacen, Nikoliv o protivníky, ale o protinázory. Pokud dovedu tohle rozlišit, mám našlápnuto k maturitě... A nevyžádaný "školitel" může sklapnou desky a jít školit jinam.


kolega putinovec to řekl svým obvyklým strohým stylem i za mně. Ano, někdy se můžeme stát figurkami v předem koncipovaném konfliktu s předem koncipovanými cíly. A že jsme jich na Vodě zažili pár... Čs.legie,Pražské jaro a srpen... já z těchto mnohdy dlouhých a velmi tvrdých a i osobních střetů odcházel obohacen, Nikoliv o protivníky, ale o protinázory. Pokud dovedu tohle rozlišit, mám našlápnuto k maturitě... A nevyžádaný "školitel" může sklapnou desky a jít školit jinam.

Stačí jako příklad president Zeman


Zřejmě si vůbec neuvědomujete, že v pohledu na prezidenta "jste" v podstatě názorově na jedné vlně s Kolářem-juniorem, starostou Prahy 6....
Pokud jste přesvědčen, "že jeho veřejná podpora určitých procesů , je pro naši zem nebezpečně zničující", tak by bylo vhodné je zde uvést s příslušným komentářem.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rozvraci-a-pozvraci-Kolar-junior-od-prezidenta-uz-neocekava-nic-dobreho-669488


[quote="pid:22843, uid:185"]Stačí jako příklad president Zeman[/quote] Zřejmě si vůbec neuvědomujete, že v pohledu na prezidenta "jste" v podstatě názorově na jedné vlně s Kolářem-juniorem, starostou Prahy 6.... Pokud jste přesvědčen, "že jeho veřejná podpora určitých procesů , je pro naši zem nebezpečně zničující", tak by bylo vhodné je zde uvést s příslušným komentářem. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rozvraci-a-pozvraci-Kolar-junior-od-prezidenta-uz-neocekava-nic-dobreho-669488
Upravené 3. 7. 2021 o 13:57

Myslím, že tu ide trochu aj o prirodzený vývoj. Prvotné nadšenie z Pjakina u premýšľajúcich nutne vedie k ďalším fázam. U mňa je to tak, že Pjakina si pozriem len vtedy, keď rozoberá tému, ktorá je mňa zaujímavá a kde hľadám doplnenie.
Nie že by som už bol macher, to vonkoncom nie. Ale miesto videí sa snažím utvárať si čriepky sám, trénovať sám, resp. v tvorivom dialógu s inými, hoc aj odporcami. Pjakinovi síce možno poslať otázku, ale nemusí na ňu odpovedať a ďalej nemožno viesť hlbší dialóg. To mi chýbalo najviac. Tam je limit jeho videí.


Myslím, že tu ide trochu aj o prirodzený vývoj. Prvotné nadšenie z Pjakina u premýšľajúcich nutne vedie k ďalším fázam. U mňa je to tak, že Pjakina si pozriem len vtedy, keď rozoberá tému, ktorá je mňa zaujímavá a kde hľadám doplnenie. Nie že by som už bol macher, to vonkoncom nie. Ale miesto videí sa snažím utvárať si čriepky sám, trénovať sám, resp. v tvorivom dialógu s inými, hoc aj odporcami. Pjakinovi síce možno poslať otázku, ale nemusí na ňu odpovedať a ďalej nemožno viesť hlbší dialóg. To mi chýbalo najviac. Tam je limit jeho videí.

Moderátor

Zřejmě si vůbec neuvědomujete, že v pohledu na prezidenta "jste" v podstatě názorově na jedné vlně s Kolářem-juniorem, starostou Prahy 6....

Když 2 říkají “totéž” není to “ totéž”.


[quote="pid:22855, uid:270"]Zřejmě si vůbec neuvědomujete, že v pohledu na prezidenta "jste" v podstatě názorově na jedné vlně s Kolářem-juniorem, starostou Prahy 6....[/quote] Když 2 říkají “totéž” není to “ totéž”.

Když 2 říkají “totéž” není to “ totéž”.


Samozřejmě, ale lze to tak interpretovat . Pjakin o tom, v souvislosti s V.Putinem, mluvil několikrát.


[quote="pid:22860, uid:240"]Když 2 říkají “totéž” není to “ totéž”.[/quote] Samozřejmě, ale lze to tak interpretovat . Pjakin o tom, v souvislosti s V.Putinem, mluvil několikrát.
Upravené 3. 7. 2021 o 17:43

Nechci hodnotit spor VP vs VVPj, na to nemám dost znalostí a informací. Občas mě ale něco zarazí, například v posledním dílu vysvětlení té britské provokace, přičemž netvrdím, že nesledovali i tuto linku.


Podle Pjakina, alespoň jak jsem tomu porozuměl já, tím chtěli sledovat, jak kdo, v nejen ruské armádě, zareaguje a následně se pokusí vlastenců zbavit, aby mohli Rusko napadnout, aby tím zajistili, že odvetný jaderný úder nepřijde.


To mi přijde už překombinované (ne, že by o to bažina nestála!). Jednak, provokace nebyla jistě nečekaná, cvičení NATO probíhá hned za humny a na takovou situaci se museli připravit, včetně přesných úkolů pro každou složku systému.


Za druhé, pokud něco takového bažina sledovala, tak to nepochybně sledovala i druhá strana. A pokud se ukázalo, že nějaký článek je vadný, spíše ho pak vymění Putin a spol. To mi v O&O chybělo. Trochu to vyznělo, jako by všechny páky měli v rukou podpindos a nebyla šance se jich zbavit.


Navíc, Putin ve svých odpovědích v televizi řekl, že přesně ví, co tím sledovali, že ví, co chtěli zjistit a že jim dali přesně takové informace, jaké uznali za vhodné, aby měli.


Možná se takto Pjakin snaží vybudit co největší počet lidí proti podpindosům, koneckonců, jeho pořad je primárně určen domácímu publiku. Nepochybuji o síle pindosů, o jejich počtu, o možnostech, které zatím mají.
Ale jejich čas se chýlí ke konci. Tohle je podle mého názoru závěrečná křeč. Že by měli sílu na čistky v armádě? A dotáhli to do konce? To asi ne... ne dnes.


Jinak však považuji Pjakina za mnohem preciznějšího analytika, než je Panarin. Ten občas básní pohádky, byť se dobře poslouchají. Ze zpětného pohledu lze, alespoň tím mým, netrénovaným okem říci, že Pjakinovi většina analýz nakonec vyjde. Jen se možná v čase rozprostřou více, než bylo původně předpokládáno.


Nechci hodnotit spor VP vs VVPj, na to nemám dost znalostí a informací. Občas mě ale něco zarazí, například v posledním dílu vysvětlení té britské provokace, přičemž netvrdím, že nesledovali i tuto linku. Podle Pjakina, alespoň jak jsem tomu porozuměl já, tím chtěli sledovat, jak kdo, v nejen ruské armádě, zareaguje a následně se pokusí vlastenců zbavit, aby mohli Rusko napadnout, aby tím zajistili, že odvetný jaderný úder nepřijde. To mi přijde už překombinované (ne, že by o to bažina nestála!). Jednak, provokace nebyla jistě nečekaná, cvičení NATO probíhá hned za humny a na takovou situaci se museli připravit, včetně přesných úkolů pro každou složku systému. Za druhé, pokud něco takového bažina sledovala, tak to nepochybně sledovala i druhá strana. A pokud se ukázalo, že nějaký článek je vadný, spíše ho pak vymění Putin a spol. To mi v O&O chybělo. Trochu to vyznělo, jako by všechny páky měli v rukou podpindos a nebyla šance se jich zbavit. Navíc, Putin ve svých odpovědích v televizi řekl, že přesně ví, co tím sledovali, že ví, co chtěli zjistit a že jim dali přesně takové informace, **jaké uznali za vhodné**, aby měli. Možná se takto Pjakin snaží vybudit co největší počet lidí proti podpindosům, koneckonců, jeho pořad je primárně určen domácímu publiku. Nepochybuji o síle pindosů, o jejich počtu, o možnostech, které zatím mají. Ale jejich čas se chýlí ke konci. Tohle je podle mého názoru závěrečná křeč. Že by měli sílu na čistky v armádě? A dotáhli to do konce? To asi ne... ne dnes. Jinak však považuji Pjakina za mnohem preciznějšího analytika, než je Panarin. Ten občas básní pohádky, byť se dobře poslouchají. Ze zpětného pohledu lze, alespoň tím mým, netrénovaným okem říci, že Pjakinovi většina analýz nakonec vyjde. Jen se možná v čase rozprostřou více, než bylo původně předpokládáno.

Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné straně jako deep state, proti Trumpovi.


S touto časťou kritiky súhlasím, totiž GP (z veľkej časti) pretláča nechutnosti a mám ten dojem, že primárne odnože ruských žrecov stoja za Trumpom.


[quote="pid:22825, uid:235"]Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné straně jako deep state, proti Trumpovi.[/quote] S touto časťou kritiky súhlasím, totiž GP (z veľkej časti) pretláča nechutnosti a mám ten dojem, že primárne odnože ruských žrecov stoja za Trumpom.

Moderátor

Upravené 3. 7. 2021 o 17:30

2) Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné straně jako deep state, proti Trumpovi.


To jsem vyhodnotil odlišně, jistě subjektivně a proto dávám na posouzení, jak čtou vyjádření V.V.Pjakina zdejší účastníci diskuze, jestli shodně nebo jinak.


GP Trumpa podporoval proti "deep state" a ne, že by přímo byl v nějaké "užší vazbě ke GP" (třeba přes kurátora). GP potřebuje schopné lidi nejlépe tak, aby nevěděli o existenci GP a GP je mohl šikovně dotlačit, aby ve "vlastním zájmu" plnili úlohy GP. Tak jak to chápu GP podporoval do jisté míry (podpora od GP není nikdy 100%, pouze tak jak se to GP hodí) i Stalina do doby, než napsal pojednání "Ekonomické problémy SSSR", v tu chvíli GP pochopil, že ho Stalin převezl. Trump byl figurou GP, protože s ním se snažil GP hrát, ale zřejmě Trump má vlastní hlavu a nejde GP úplně na ruku (což se zde již několikrát ozvučilo).


[quote="pid:22825, uid:235"]2) Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné straně jako deep state, proti Trumpovi.[/quote] To jsem vyhodnotil odlišně, jistě subjektivně a proto dávám na posouzení, jak čtou vyjádření V.V.Pjakina zdejší účastníci diskuze, jestli shodně nebo jinak. GP Trumpa podporoval proti "deep state" a ne, že by přímo byl v nějaké "užší vazbě ke GP" (třeba přes kurátora). GP potřebuje schopné lidi nejlépe tak, aby nevěděli o existenci GP a GP je mohl šikovně dotlačit, aby ve "vlastním zájmu" plnili úlohy GP. Tak jak to chápu GP podporoval do jisté míry (podpora od GP není nikdy 100%, pouze tak jak se to GP hodí) i Stalina do doby, než napsal pojednání "Ekonomické problémy SSSR", v tu chvíli GP pochopil, že ho Stalin převezl. Trump byl figurou GP, protože s ním se snažil GP hrát, ale zřejmě Trump má vlastní hlavu a nejde GP úplně na ruku (což se zde již několikrát ozvučilo).
Upravené 3. 7. 2021 o 17:47

jde o to, v jaké úrovni procesů jsou dnes viditelné figury za řazeni jako jejich nositelé(lídři).
Trump reprezentuje americký patriotizmus , Putin je o patro výš a ruský patriotizmus má jako hlavní nástroj ruské globálni koncepce. Trumpizmus je zhora ohraničen "make America great again", Putinův patriotizmus je nástrojem uplatnění ruské globální koncepce. Silné Rusko je garantem bezpečného Světa. Nad Putinem už je jen HNŘ.
Když si porovnáte projevy Trumpa a Putina na stejných fórech (OSN,Davos), je ten "vertikální" rozdíl markantní. ˇAni Trump ani Si své národní stíny nepřekračují. Putin naopak důrazem na globální harmonii přímo navozuje nutnost silného Ruska. Prostě jiná váhová kategorie. Je to skutečně originální rusky tvarovaná replika Stalina.


jde o to, v jaké úrovni procesů jsou dnes viditelné figury za řazeni jako jejich nositelé(lídři). Trump reprezentuje americký patriotizmus , Putin je o patro výš a ruský patriotizmus má jako hlavní nástroj ruské globálni koncepce. Trumpizmus je zhora ohraničen "make America great again", Putinův patriotizmus je nástrojem uplatnění ruské globální koncepce. Silné Rusko je garantem bezpečného Světa. Nad Putinem už je jen HNŘ. Když si porovnáte projevy Trumpa a Putina na stejných fórech (OSN,Davos), je ten "vertikální" rozdíl markantní. ˇAni Trump ani Si své národní stíny nepřekračují. Putin naopak důrazem na globální harmonii přímo navozuje nutnost silného Ruska. Prostě jiná váhová kategorie. Je to skutečně originální rusky tvarovaná replika Stalina.

Trump reprezentuje americký patriotizmus
Naváži.
Pro DS je jakákoliv válka kdekoliv nyní požehnáním. Hlavní řidicí struktura DS v podstatě již Ameriku pohřbila a zajistila se v nových pozicích těsnou vazbou na jí blízkou složku - KS Číny starého Mao-va typu, včetně svého místa v ní. Proto to také v US tlačí ke vzniku občanské války.
Proti tomu Trump a Patrioté jsou jedinou hrází, což je dobře, neboť chaos tím vyvolaný by zachvátil celý svět - a to jak vidím i u nás je již blízko u hrany. Proto odštěpené nové jádro GP podporuje Trumpa, Putina i Si jako pojistku i svého přežití - i když jim některé jejich kroky snad jsou proti srsti. Avšak je jim jasné, že pokud se satanismu radikálně nezbavíme, tak dlouho tady již nebudeme. A navíc vědí, že se silnými osobnostmi se bude dát věcně a konstruktivně mluvit mnohem snáze, než se starými psychopaty. Toto téma je značně rozsáhlé a obsahuje i jiné roviny, než v jakých se dosud v teorii KSB pohybujeme (není dosud zpracováno).
A změna věku je svou kvalitou v KSB teorii téma bílé.


Proto ani VVPj se do těchto úrovní nepouští a veřejnost jej sledující nechává v reálu a hladině úvah, na které jsou dosud zvyklí. A v ní pracuje stále jako národní buditel v egregoru (info-poli) na uvědomování základní podstaty důležité jako základ budoucna Ruska i světa. Prostě jako jediný veřejný politruk pracující v terénu internetu pro VVP a proti 5. koloně podpindosů umístěné v Rusku. Uvědomuje lidi a iniciuje je k učení. Učí metodologii aplikovanou na příkladech v praxi, chápání širších souvislostí, zvyšuje historickou povědomost i národní hrdost ... a v tomto nemůže tříštit svou sílu ještě zahrnutím jiných souvztažností, na které veřejnost zatím není připravena. A v této své roli, která mu sedí velmi dobře, je jedinečný a prozatím nezastupitelný a na více již mu nezbývá sil.


V tomto jeho úhlu nazírání má VVPj pravdu, i když o některých spřažených jevech mluvit nemůže, neboť nepřítel by tak byl varován. Ty si pak každý, kdo o dalších událostech skrytých a souvisejících (pokud o nich ví) musí analyzovat již každý sám. Nicméně každý jeho výstup mě osobně vždy pomůže dokreslit mozaiku událostí právě o to, co já zase nestíhám sledovat. Zatím jsem se nesetkal s ničím, co by VVPj řekl a nebylo pravda, i když podmínky všeho dění se neustále mění. A jestli má někdo pocit, že se jedná o nějakého guru (či že by se do té role sám stavěl) - pak je to stejný omyl, jaký měli všichni, kteří již i za Stalinova života mu právě svými neschopnostmi připravovali/vytvářeli onen později falešně prohlašovaný kult osobnosti. Ten vždy vytvářeli pouze ti špatní žáci učitele.
Můj pohled na VVPj je, že díky jeho sledování a aktivní prací na sobě řada zde přítomných dobrých a všímavých přispěvatelů se mohla ve vzájemné spolupráci vypracovat na svou nynější kvalitu. To je však dobře a každý učitel je vždy jen rád, když jej jeho žáci začnou dohánět, i předhánět. Neboť dobrý učitel pracuje vždy pro budoucnost národa a společenství, nikdy ne pro svou ješitnost. A takto jej vnímám já.


[quote="pid:22886, uid:57"]Trump reprezentuje americký patriotizmus[/quote]Naváži. Pro DS je jakákoliv válka kdekoliv nyní požehnáním. Hlavní řidicí struktura DS v podstatě již Ameriku pohřbila a zajistila se v nových pozicích těsnou vazbou na jí blízkou složku - KS Číny starého Mao-va typu, včetně svého místa v ní. Proto to také v US tlačí ke vzniku občanské války. Proti tomu Trump a Patrioté jsou jedinou hrází, což je dobře, neboť chaos tím vyvolaný by zachvátil celý svět - a to jak vidím i u nás je již blízko u hrany. Proto odštěpené nové jádro GP podporuje Trumpa, Putina i Si jako pojistku i svého přežití - i když jim některé jejich kroky snad jsou proti srsti. Avšak je jim jasné, že pokud se satanismu radikálně nezbavíme, tak dlouho tady již nebudeme. A navíc vědí, že se silnými osobnostmi se bude dát věcně a konstruktivně mluvit mnohem snáze, než se starými psychopaty. Toto téma je značně rozsáhlé a obsahuje i jiné roviny, než v jakých se dosud v teorii KSB pohybujeme (není dosud zpracováno). A změna věku je svou kvalitou v KSB teorii téma bílé. Proto ani VVPj se do těchto úrovní nepouští a veřejnost jej sledující nechává v reálu a hladině úvah, na které jsou dosud zvyklí. A v ní pracuje stále jako národní buditel v egregoru (info-poli) na uvědomování základní podstaty důležité jako základ budoucna Ruska i světa. Prostě jako jediný veřejný politruk pracující v terénu internetu pro VVP a proti 5. koloně podpindosů umístěné v Rusku. Uvědomuje lidi a iniciuje je k učení. Učí metodologii aplikovanou na příkladech v praxi, chápání širších souvislostí, zvyšuje historickou povědomost i národní hrdost ... a v tomto nemůže tříštit svou sílu ještě zahrnutím jiných souvztažností, na které veřejnost zatím není připravena. A v této své roli, která mu sedí velmi dobře, je jedinečný a prozatím nezastupitelný a na více již mu nezbývá sil. V tomto jeho úhlu nazírání má VVPj pravdu, i když _o některých spřažených jevech mluvit nemůže, neboť nepřítel by tak byl varován_. Ty si pak každý, kdo o dalších událostech skrytých a souvisejících (pokud o nich ví) musí analyzovat již každý sám. Nicméně každý jeho výstup mě osobně vždy pomůže dokreslit mozaiku událostí právě o to, co já zase nestíhám sledovat. Zatím jsem se nesetkal s ničím, co by VVPj řekl a nebylo pravda, i když podmínky všeho dění se neustále mění. A jestli má někdo pocit, že se jedná o nějakého guru (či že by se do té role sám stavěl) - pak je to stejný omyl, jaký měli všichni, kteří již i za Stalinova života mu právě svými neschopnostmi připravovali/vytvářeli onen později falešně prohlašovaný kult osobnosti. Ten vždy vytvářeli pouze ti špatní žáci učitele. Můj pohled na VVPj je, že díky jeho sledování a aktivní prací na sobě řada zde přítomných dobrých a všímavých přispěvatelů se mohla ve vzájemné spolupráci vypracovat na svou nynější kvalitu. To je však dobře a každý učitel je vždy jen rád, když jej jeho žáci začnou dohánět, i předhánět. Neboť dobrý učitel pracuje vždy pro budoucnost národa a společenství, nikdy ne pro svou ješitnost. A takto jej vnímám já.

V V Pjakin ma jeden problem a tym je budovanie kultu osobnosti ci sa nam to paci alebo nie velka cast jeho sledovatelov nestuduje knihy ale pozera len jeho videa aj ked on k tomu pravidelne vyzyva... Myslim si ze Trump nech uz je patriot ktory je zacleneny v riadeni GP alebo odnoze ruskych zrecov zapada do riadenia viacerych sil. Kedze GP musi znicit svoj doterajsi riadiaci nastroj lebo cesta pretransformovania tohto nastroja podla mojho videnia neexistuje a kto iny ostal GP ak nie patrioti? Ja inu silu, ktora dokaze sformovat strukturu na odstranenie mociara a nasledne vybudovat riadiacej struktury tak aby civilizacia nezanikla nevidim... Takze na Trumpa v USA vsadza viacero sil ako na toho verejneho predstavitela patriotickych struktur.


Ja si kladiem stale jednu a tu istu otazku: Preco mohli byt tolke roky jeho videa uverejnovane na youtube? To GP nevedel ze so sirenim aj tychto znalosti sa zacne rucat jeho riadenie? Alebo je Pjakin tiez len nastrojom? NEVIEM


No jedno viem urcite. To najpodstatnejsie na jeho videach odznie vzdy na konci. Citajte hrube knihy a stante sa konceptualne mocnymi to je to najpodstatnejsie a preto kym podporuje procesy, ktore ludi vedu von z toho slepeho systemu davo-elitarizmu beriem niektore nezrovnalosti bud ako to ze je v informacnej vojne a ked povie A nedopovie B alebo ako odlisny pohlad na dany proces.


V V Pjakin ma jeden problem a tym je budovanie kultu osobnosti ci sa nam to paci alebo nie velka cast jeho sledovatelov nestuduje knihy ale pozera len jeho videa aj ked on k tomu pravidelne vyzyva... Myslim si ze Trump nech uz je patriot ktory je zacleneny v riadeni GP alebo odnoze ruskych zrecov zapada do riadenia viacerych sil. Kedze GP musi znicit svoj doterajsi riadiaci nastroj lebo cesta pretransformovania tohto nastroja podla mojho videnia neexistuje a kto iny ostal GP ak nie patrioti? Ja inu silu, ktora dokaze sformovat strukturu na odstranenie mociara a nasledne vybudovat riadiacej struktury tak aby civilizacia nezanikla nevidim... Takze na Trumpa v USA vsadza viacero sil ako na toho verejneho predstavitela patriotickych struktur. Ja si kladiem stale jednu a tu istu otazku: Preco mohli byt tolke roky jeho videa uverejnovane na youtube? To GP nevedel ze so sirenim aj tychto znalosti sa zacne rucat jeho riadenie? Alebo je Pjakin tiez len nastrojom? NEVIEM No jedno viem urcite. To najpodstatnejsie na jeho videach odznie vzdy na konci. **Citajte hrube knihy a stante sa konceptualne mocnymi** to je to najpodstatnejsie a preto kym podporuje procesy, ktore ludi vedu von z toho slepeho systemu davo-elitarizmu beriem niektore nezrovnalosti bud ako to ze je v informacnej vojne a ked povie A nedopovie B alebo ako odlisny pohlad na dany proces.

Preco mohli byt tolke roky jeho videa uverejnovane na youtube?


Pjakin sám ve svých videích toto vysvětluje. Ve stručnosti: Pjakinova videa sledují různí lidé, kteří jeho informace potřebují k řízení. Kdyby GP chtěl, tak by hned smazal, ale GP Pjakina potřebuje kvůli jeho analýzám.


[quote="pid:22911, uid:69"]Preco mohli byt tolke roky jeho videa uverejnovane na youtube?[/quote] Pjakin sám ve svých videích toto vysvětluje. Ve stručnosti: Pjakinova videa sledují různí lidé, kteří jeho informace potřebují k řízení. Kdyby GP chtěl, tak by hned smazal, ale GP Pjakina potřebuje kvůli jeho analýzám.

Dušan

Myslím, že GP využívá obě strany bojující proti sobě. Neocony, kteří díky své neschopnosti globálního řízení sami svou činností ničí USA. A Trumpa, díky jehož patriotismu dochází u části obyvatelstva k averzi vůči řízení neoconů, což může mít důsledek rozčlenění USA na více států. Stačí tento rozkol pouze dlouhodobě přiživovat a USA se sesypou sami, bez viditelné ruky tohoto divadla.


Trump v žádném případě nehodlal ve svém funkčním období snižovat pozici USA ve světě, viz. jeho heslo "Make America Great Again". Díky jeho politice by se američané měli lépe a k žádnému omezení spotřeby "vývěsky kapitalismu" by nedošlo. Což jde přímo proti cílům GP.


Spousta politiků v dějinách se utrhla z oprátky...


Myslím, že GP využívá obě strany bojující proti sobě. Neocony, kteří díky své neschopnosti globálního řízení sami svou činností ničí USA. A Trumpa, díky jehož patriotismu dochází u části obyvatelstva k averzi vůči řízení neoconů, což může mít důsledek rozčlenění USA na více států. Stačí tento rozkol pouze dlouhodobě přiživovat a USA se sesypou sami, bez viditelné ruky tohoto divadla. Trump v žádném případě nehodlal ve svém funkčním období snižovat pozici USA ve světě, viz. jeho heslo "Make America Great Again". Díky jeho politice by se američané měli lépe a k žádnému omezení spotřeby "vývěsky kapitalismu" by nedošlo. Což jde přímo proti cílům GP. Spousta politiků v dějinách se utrhla z oprátky...

2) Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné
straně jako deep state, proti Trumpovi.


No a není to tím, že GP od určité doby není jednotný? ... takže za ním může stát jedna skupina a proti němu druhá skupina původního GP.


A ještě jiné vysvětlení by mohlo být (slyšel jsem ho od toho Rusa z FKT, co byl na Pražské konceptuální konferenci, ale zapomněl jsem jeho jméno), že GP personálně už není. To co považujeme za GP jsou dříve stvořené programy uložené v nás samotných (Když kouříš ... řídíš se programem/egregorem kuřáků apod.). A některá obslužná centra určitých programů/egregorů jsou nadále akceschopná - např. státní elita USA)


[quote="pid:22825, uid:235"]2) Tvrzení, že Trump je "koněm GP", "figurou GP" a podobně. GP naopak stojí na stejné straně jako deep state, proti Trumpovi.[/quote] No a není to tím, že GP od určité doby není jednotný? ... takže za ním může stát jedna skupina a proti němu druhá skupina původního GP. A ještě jiné vysvětlení by mohlo být (slyšel jsem ho od toho Rusa z FKT, co byl na Pražské konceptuální konferenci, ale zapomněl jsem jeho jméno), že GP personálně už není. To co považujeme za GP jsou dříve stvořené programy uložené v nás samotných (Když kouříš ... řídíš se programem/egregorem kuřáků apod.). A některá obslužná centra určitých programů/egregorů jsou nadále akceschopná - např. státní elita USA)
Upravené 4. 7. 2021 o 07:43

že GP personálně už není
Tak to je tedy trochu úsměvný. Nejdřív jedna parta ruských vytvoří fenomén GP a po nějaký době ta druhá prohlásí, že už není personálně přítomen...že prý zůstala jen reziduální setrvačnost. Bude asi potřeba tu polífku dojíst až na obrázek...


[quote="pid:22925, uid:388"]že GP personálně už není[/quote]Tak to je tedy trochu úsměvný. Nejdřív jedna parta ruských vytvoří fenomén GP a po nějaký době ta druhá prohlásí, že už není personálně přítomen...že prý zůstala jen reziduální setrvačnost. Bude asi potřeba tu polífku dojíst až na obrázek...

Vedi.Vini......

Další věc. Všimněte si, jak zoufale se snaží kolektivní Západ odstranit Lukašenka a provést v Bělorusku barevnou revoluci nebo státní převrat. Jsou tak zoufalí, že po neúspěšné barevné revoluci z loňského podzimu cca před dvěma měsíci plánovali vraždu Lukašenka a státní převrat v režii západních tajných služeb.


A z druhé strany permanentně útočí na Lukašenka Pjakin. Dává smysl? Mě nikoliv a je to dle mého další situace, kde si Pjakin plete světové strany.


Další věc. Všimněte si, jak zoufale se snaží kolektivní Západ odstranit Lukašenka a provést v Bělorusku barevnou revoluci nebo státní převrat. Jsou tak zoufalí, že po neúspěšné barevné revoluci z loňského podzimu cca před dvěma měsíci plánovali vraždu Lukašenka a státní převrat v režii západních tajných služeb. A z druhé strany permanentně útočí na Lukašenka Pjakin. Dává smysl? Mě nikoliv a je to dle mého další situace, kde si Pjakin plete světové strany.

a je to dle mého další situace, kde si Pjakin plete světové strany.


Kritizuje-li V.Pjakin Lukašenka, tak jeho kritika je zaměřena zejména na jeho "přelétavost" mezi Ruskem a Západem, jeho nepředvídatelné jednání, apod. Skoro vždy přitom upozorňuje, že první, kdo ho zradí a odhodí bude Západ. Lukašenko tomu, bohužel, opakovaně nevěří. Zřejmě ani ten připravovaný pokus o atentát na jeho osobu a rodinu ho nepřesvědčil...
V. Pjakin si světové strany rozhodně neplete !


[quote="pid:22950, uid:235"]a je to dle mého další situace, kde si Pjakin plete světové strany.[/quote] Kritizuje-li V.Pjakin Lukašenka, tak jeho kritika je zaměřena zejména na jeho "přelétavost" mezi Ruskem a Západem, jeho nepředvídatelné jednání, apod. Skoro vždy přitom upozorňuje, že první, kdo ho zradí a odhodí bude Západ. Lukašenko tomu, bohužel, opakovaně nevěří. Zřejmě ani ten připravovaný pokus o atentát na jeho osobu a rodinu ho nepřesvědčil... V. Pjakin si světové strany rozhodně neplete !
Upravené 4. 7. 2021 o 11:40

Když se na to podíváme z druhé strany , tak problém otecko se bude muset vyřešit . Ideálním řešením podle mého názoru , bude plný přechod Běloruska do RF a zasloužený odchod baťky na penzi .
V tomto směru vytváří Pjakin informační prostor , což je v zájmu všech , kteří chápou důležitost bezpečně zajištěných hranic . Situace , kdy je běloRuský soused jednou nohou v průseru , je nebezpečná pro celou RF .
Což je ten důvod , zuřivých akcí západních smradů .


Když se na to podíváme z druhé strany , tak problém otecko se bude muset vyřešit . Ideálním řešením podle mého názoru , bude plný přechod Běloruska do RF a zasloužený odchod baťky na penzi . V tomto směru vytváří Pjakin informační prostor , což je v zájmu všech , kteří chápou důležitost bezpečně zajištěných hranic . Situace , kdy je běloRuský soused jednou nohou v průseru , je nebezpečná pro celou RF . Což je ten důvod , zuřivých akcí západních smradů .

Odpovím přímo na téma. Můj pohled nějak vykrystalizoval a víceméně drží. V.V.Pjakin je především učitel a "ozvučovatel" KSB a tu práci se snaží dělat maximálně zodpovědně a s plným nasazením. Jeho analýzy jsou právě tímto omezené nezachází do všech podrobností a nemůže říci vše a také musí trochu držet tvář, aby nezpochybnil koncepci. Jako dobrý učitel se v základech nemýlí, ale zdaleka není neomylný - neboť procesy mají velkou dynamiku. Co platilo dnes, neplatí zítra, další informace mohou původní analýzu zpřesnit i vyvrátit - ale něco bude trvalejšího rázu, dlouhodobé probíhající procesy se nezmění ze dne na den - a toho se V.V.Pjakin, co dobrý učitel snaží držet, aby se měl žák zpočátku než se vypracuje čeho držet.


Důvěřuji mu jeho mravnost. Co se týká rozkolu VP SSSR a Pjakina, tak se trochu točila kolem "zbožňování" Pjakina (vlastní rozkol ani VP SSSR v tomto příspěvku neřeším). Bůh provedl prověrku a prošli jsme dle mého hodnocení, to zbožňování se totiž dělo. Jazyk životních okolností mluví dokonale, Pjakin to nějak zvládl a pokračuje v práci. A účastníci diskuze ještě na leva-net se dobrali toho, že Pjakin již nestačí je potřeba jít dál. To mě povzbudilo není to davo-elitární, je to od elit nezávislé, nestojí to na konkrétních jedincích, tedy nestojí to na nekritické důvěře a obdivu k těmto jedincům (na rozdíl od současného stavu řízení davu).


Odpovím přímo na téma. Můj pohled nějak vykrystalizoval a víceméně drží. V.V.Pjakin je především učitel a "ozvučovatel" KSB a tu práci se snaží dělat maximálně zodpovědně a s plným nasazením. Jeho analýzy jsou právě tímto omezené nezachází do všech podrobností a nemůže říci vše a také musí trochu držet tvář, aby nezpochybnil koncepci. Jako dobrý učitel se v základech nemýlí, ale zdaleka není neomylný - neboť procesy mají velkou dynamiku. Co platilo dnes, neplatí zítra, další informace mohou původní analýzu zpřesnit i vyvrátit - ale něco bude trvalejšího rázu, dlouhodobé probíhající procesy se nezmění ze dne na den - a toho se V.V.Pjakin, co dobrý učitel snaží držet, aby se měl žák zpočátku než se vypracuje čeho držet. Důvěřuji mu jeho mravnost. Co se týká rozkolu VP SSSR a Pjakina, tak se trochu točila kolem "zbožňování" Pjakina (vlastní rozkol ani VP SSSR v tomto příspěvku neřeším). Bůh provedl prověrku a prošli jsme dle mého hodnocení, to zbožňování se totiž dělo. Jazyk životních okolností mluví dokonale, Pjakin to nějak zvládl a pokračuje v práci. A účastníci diskuze ještě na leva-net se dobrali toho, že Pjakin již nestačí je potřeba jít dál. To mě povzbudilo není to davo-elitární, je to od elit nezávislé, nestojí to na konkrétních jedincích, tedy nestojí to na nekritické důvěře a obdivu k těmto jedincům (na rozdíl od současného stavu řízení davu).
Upravené 4. 7. 2021 o 11:59

Pjakin a třeba Best jsou křídla jednoho ptáka. Pracují dle zadaných parametrů. Na nás je abychom si každej sám vyzobali ty svoje rozinky.


Pjakin a třeba Best jsou křídla jednoho ptáka. Pracují dle zadaných parametrů. Na nás je abychom si každej sám vyzobali ty svoje rozinky.

Vedi.Vini......

No a není to tím, že GP od určité doby není jednotný? ...
S týmto názorom sčasti súhlasím lebo si myslím že už sú tu len dve základné podstatné sily.Zlo a Dobro.Temnota a Svetlo.Časť GP konvertovala k Svetlu a časť ešte s ďalšími skupinami chce zachovať buď status quo alebo potiahnuť planétu ešte nižšie a hlbšie.


[quote="pid:22925, uid:388"]No a není to tím, že GP od určité doby není jednotný? ...[/quote] S týmto názorom sčasti súhlasím lebo si myslím že už sú tu len dve základné podstatné sily.Zlo a Dobro.Temnota a Svetlo.Časť GP konvertovala k Svetlu a časť ešte s ďalšími skupinami chce zachovať buď status quo alebo potiahnuť planétu ešte nižšie a hlbšie.

nejlepší cesta k pochopení vede přes práci s procesy a anulaci hledání "člověků" za nimi. Ale to je velmi běžná slabina i u jinak velmi bystrých lidí. Bohužel, i zde na fóru.


nejlepší cesta k pochopení vede přes práci s procesy a anulaci hledání "člověků" za nimi. Ale to je velmi běžná slabina i u jinak velmi bystrých lidí. Bohužel, i zde na fóru.

A z druhé strany permanentně útočí na Lukašenka Pjakin. Dává smysl? Mě nikoliv a je to dle mého další situace, kde si Pjakin plete světové strany.


Lukašenko zrádzal Rusko kde mohol stačí si spomenúť na to, ako prebaľovali poľnohospodársky tovar z EU na bieloruský a vsadím sa, že on resp. jeho klan na tom sa pekne nabalil.
Ale po tom, čo mu Západ pripravil majdan a likvidáciu na spôsob Kaddáfiho, tak hneď začal sekať dobrotu.


Takže pozri sa aj na to, čo stváral do pokusu o majdan Lukašenko t.j zabudol si na zbytok mozaiky.


[quote="pid:22950, uid:235"]A z druhé strany permanentně útočí na Lukašenka Pjakin. Dává smysl? Mě nikoliv a je to dle mého další situace, kde si Pjakin plete světové strany.[/quote] Lukašenko zrádzal Rusko kde mohol stačí si spomenúť na to, ako prebaľovali poľnohospodársky tovar z EU na bieloruský a vsadím sa, že on resp. jeho klan na tom sa pekne nabalil. Ale po tom, čo mu Západ pripravil majdan a likvidáciu na spôsob Kaddáfiho, tak hneď začal sekať dobrotu. Takže **pozri sa aj na to, čo stváral do pokusu o majdan Lukašenko** t.j zabudol si na zbytok mozaiky.

Moderátor

Zdravia všetkým.
Napíšem môj názor na V V Pjakina. Od smrti manželky je už iba nástrojom GP. Jeho relácie sú využívané na korekciu informačného poľa. Pjakin sa tým ani netají, už niekoľko krát povedal že jeho analýzy potrebuje aj GP. To čo je prezentované ako analýzy sa podstatne zmenilo od vyššie spomenutej udalosti. Momentálne je oveľa dôležitejšie to čo nedopovie či len to čo naznačuje. Mravnosť do istej miery poklesla. Nebudem tvrdiť že nevie čo sa deje no jeho skupina ktorá rozoberá udalosti je už pod kontrolou GP. Jeho nabadanie čítať novšie vydané práce je dôležité pre GP. Tieto nové vydania už majú iný mravný základ. Práve preto opakuje začnite čítať hrubé knihy a je jedno s ktorou začnete. No najmä tie vydané po roku 2018 , jeho výraz tváre je pritom zmenený, skôr to vyzerá ako keby varoval pred týmito vydaniami. Jeho analýzy je dôležité pozrieť, hlavne z dôvodu historických príkladov ukážok fungovania konkrétnych postupov. Pjakin drasticky ignoruje dôležitý faktor Boží zámer. Nerobí to preto že chce ale preto že musí. To je iba môj názor na jeho súčasné vystupovanie.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Napíšem môj názor na V V Pjakina. Od smrti manželky je už iba nástrojom GP. Jeho relácie sú využívané na korekciu informačného poľa. Pjakin sa tým ani netají, už niekoľko krát povedal že jeho analýzy potrebuje aj GP. To čo je prezentované ako analýzy sa podstatne zmenilo od vyššie spomenutej udalosti. Momentálne je oveľa dôležitejšie to čo nedopovie či len to čo naznačuje. Mravnosť do istej miery poklesla. Nebudem tvrdiť že nevie čo sa deje no jeho skupina ktorá rozoberá udalosti je už pod kontrolou GP. Jeho nabadanie čítať novšie vydané práce je dôležité pre GP. Tieto nové vydania už majú iný mravný základ. Práve preto opakuje začnite čítať hrubé knihy a je jedno s ktorou začnete. No najmä tie vydané po roku 2018 , jeho výraz tváre je pritom zmenený, skôr to vyzerá ako keby varoval pred týmito vydaniami. Jeho analýzy je dôležité pozrieť, hlavne z dôvodu historických príkladov ukážok fungovania konkrétnych postupov. Pjakin drasticky ignoruje dôležitý faktor Boží zámer. Nerobí to preto že chce ale preto že musí. To je iba môj názor na jeho súčasné vystupovanie. S pozdravom Peter.

Práve preto opakuje začnite čítať hrubé knihy a je jedno s ktorou začnete. No najmä tie vydané po roku 2018

Pjakin naopak varuje a nabádá, abychom studovali jenom to, co bylo vydáno do června 2018. Můžeš dát odkaz, kde říká, že se mají studovat věci vydané po červnu 2018?


[quote="pid:23026, uid:14"]Práve preto opakuje začnite čítať hrubé knihy a je jedno s ktorou začnete. No najmä tie vydané po roku 2018[/quote] Pjakin naopak varuje a nabádá, abychom studovali jenom to, co bylo vydáno do června 2018. Můžeš dát odkaz, kde říká, že se mají studovat věci vydané po červnu 2018?
Upravené 4. 7. 2021 o 19:56

Mravnosť do istej miery poklesla.

Dej konkrétní příklad.


[quote="pid:23026, uid:14"]Mravnosť do istej miery poklesla.[/quote] Dej konkrétní příklad.
Upravené 4. 7. 2021 o 19:54

@Rusofil v nasledujúcej vete píšem že jeho výraz tváre a celkové vystupovanie vyzerá ako varovanie pred vydaniami vydaných po roku 2018. Ak som sa nevyjadril presne tak sa ospravedlňujem. Pohľadam konkrétne príklady len to chvíľu potrvá.

@Rusofil v nasledujúcej vete píšem že jeho výraz tváre a celkové vystupovanie vyzerá ako varovanie pred vydaniami vydaných po roku 2018. Ak som sa nevyjadril presne tak sa ospravedlňujem. Pohľadam konkrétne príklady len to chvíľu potrvá.
Upravené 4. 7. 2021 o 19:58

@Oracle_911

Nicméně Pjakin na Lukašenka útočí stále, i po pokusu o Majdan, například v té události s provokací s Protasevičem. A tam objektivně nebyl jakýkoliv důvod se do Lukašenka obouvat, situaci zvládl skvěle.


@Oracle_911 Nicméně Pjakin na Lukašenka útočí stále, i po pokusu o Majdan, například v té události s provokací s Protasevičem. A tam objektivně nebyl jakýkoliv důvod se do Lukašenka obouvat, situaci zvládl skvěle.

Práve preto opakuje začnite čítať hrubé knihy a je jedno s ktorou začnete. No najmä tie vydané po roku 2018 ,

No nevím, ale tady tvrdíš, že nám říká, že máme číst to, co bylo vydáno po roce 2018. Pokud se mýlím, tak bys to měl přeformulovat, aby tvá formulace byla jednoznačná.


[quote="pid:23026, uid:14"]Práve preto opakuje začnite čítať hrubé knihy a je jedno s ktorou začnete. No najmä tie vydané po roku 2018 ,[/quote] No nevím, ale tady tvrdíš, že nám říká, že máme číst to, co bylo vydáno po roce 2018. Pokud se mýlím, tak bys to měl přeformulovat, aby tvá formulace byla jednoznačná.

U mne tady vyvstává otázka, kdo a proč má zájem na pošpinění Pjakina? Od koho přišlo zadání? A vidím, že se tady našlo dost přitakávačů.


U mne tady vyvstává otázka, kdo a proč má zájem na pošpinění Pjakina? Od koho přišlo zadání? A vidím, že se tady našlo dost přitakávačů.

Jinak neříkám že Lukašenko je bezchybný, ale je to spojenec Ruska a Putina, ne nepřítel. Neprosazuje protilidskou psychopatickou agendu, nepěstuje v Bělorusku nacisty a tak dále. V současné době probíhá regulérní světová válka, jen na rozdíl od té poslední je hybridní a informační, nebouchají bomby na ulicích.
Pokud vidím, že nepřítel na někoho útočí, tak mu nebudu ze své strany střílet do zad, minimálně budu mlčet, když už nebudu spojence podporovat.


Jinak neříkám že Lukašenko je bezchybný, ale je to spojenec Ruska a Putina, ne nepřítel. Neprosazuje protilidskou psychopatickou agendu, nepěstuje v Bělorusku nacisty a tak dále. V současné době probíhá regulérní světová válka, jen na rozdíl od té poslední je hybridní a informační, nebouchají bomby na ulicích. Pokud vidím, že nepřítel na někoho útočí, tak mu nebudu ze své strany střílet do zad, minimálně budu mlčet, když už nebudu spojence podporovat.

@Rusofil
Tu je dôležité niečo iné. Útok na Pjakina je vedený z iných dôvodov. Účel relácii je naučiť sa chápať sled udalostí a predvídať budúce udalosti. Lenže momentálne vznikla situácia keď ľudia iba sledujú jeho analýzy ale sami sa už ďalej nevzdelávajú. Práve preto je potrebný impulz ktorý nabudí potrebu vzdelávať sa. Má to vytvoriť potrebu samovzdelávania, aby sa dôležité znalosti šírili medzi čo najväčší počet ľudí.
Taký je môj názor.
PS. Moje písomne vyjadrovanie má svoj vlastný špecifický charakter, budem sa snažiť byť čo najviac zrozumiteľný. Niekedy je však lepšie napísať to formou s viacerými spôsobmi chápania.

@Rusofil Tu je dôležité niečo iné. Útok na Pjakina je vedený z iných dôvodov. Účel relácii je naučiť sa chápať sled udalostí a predvídať budúce udalosti. Lenže momentálne vznikla situácia keď ľudia iba sledujú jeho analýzy ale sami sa už ďalej nevzdelávajú. Práve preto je potrebný impulz ktorý nabudí potrebu vzdelávať sa. Má to vytvoriť potrebu samovzdelávania, aby sa dôležité znalosti šírili medzi čo najväčší počet ľudí. Taký je môj názor. PS. Moje písomne vyjadrovanie má svoj vlastný špecifický charakter, budem sa snažiť byť čo najviac zrozumiteľný. Niekedy je však lepšie napísať to formou s viacerými spôsobmi chápania.

@Rusofil

Za mě to není o osobě Pjakina, a na konflikt Pjakin versus VP SSSR jsem si při zakládání tohoto vlákna po pravdě ani nevzpomněl. Založil jsem toto vlákno proto že věřím, že analytika Pjakina není v pořádku a lidé by udělali pro sebe lépe, kdyby ho nesledovali.


@Rusofil Za mě to není o osobě Pjakina, a na konflikt Pjakin versus VP SSSR jsem si při zakládání tohoto vlákna po pravdě ani nevzpomněl. Založil jsem toto vlákno proto že věřím, že analytika Pjakina není v pořádku a lidé by udělali pro sebe lépe, kdyby ho nesledovali.

že analytika Pjakina není v pořádku a lidé by udělali pro sebe lépe, kdyby ho nesledovali.

Pjakin, na rozdíl od jiných předpověděl smrt dvou politiků, totožně s Putinem analyzoval incident v Černém moři, co se nepovedlo nikomu jinému.
Pjakin prostě vidí věci, které nikdo jiný z analytiků nevidí. Je zajímavé, že i nikdo ze zdejších matadorů incident v ČM nevyhodnotil ani zdaleka tak, jak se to povedlo Pjakinovi. Poslouchal jsem přímý přenos pořadu s Putinem a ten tam skoro od slova do slova zopakoval větu Pjakina. Že by se nic nestalo, kdyby tu Britskou loď i potopili. Nikdo ze zdejšího osazenstva to neřekl.


[quote="pid:23039, uid:235"]že analytika Pjakina není v pořádku a lidé by udělali pro sebe lépe, kdyby ho nesledovali.[/quote] Pjakin, na rozdíl od jiných předpověděl smrt dvou politiků, totožně s Putinem analyzoval incident v Černém moři, co se nepovedlo nikomu jinému. Pjakin prostě vidí věci, které nikdo jiný z analytiků nevidí. Je zajímavé, že i nikdo ze zdejších matadorů incident v ČM nevyhodnotil ani zdaleka tak, jak se to povedlo Pjakinovi. Poslouchal jsem přímý přenos pořadu s Putinem a ten tam skoro od slova do slova zopakoval větu Pjakina. Že by se nic nestalo, kdyby tu Britskou loď i potopili. Nikdo ze zdejšího osazenstva to neřekl.
Upravené 4. 7. 2021 o 20:40

Poslouchal jsem přímý přenos pořadu s Putinem a ten tam skoro od slova do slova zopakoval větu Pjakina. Že by se nic nestalo, kdyby tu Britskou loď i potopili.

Mám zato, že právě kvůli této větě byl pořad z 28.6.2021 s Pjakinem zablokován.


[quote="pid:23043, uid:312"]Poslouchal jsem přímý přenos pořadu s Putinem a ten tam skoro od slova do slova zopakoval větu Pjakina. Že by se nic nestalo, kdyby tu Britskou loď i potopili.[/quote] Mám zato, že právě kvůli této větě byl pořad z 28.6.2021 s Pjakinem zablokován.

Lenže momentálne vznikla situácia keď ľudia iba sledujú jeho analýzy ale sami sa už ďalej nevzdelávajú

To mluvíš za koho? Za sebe? Protože, své tvrzení o ostatních nemáš jak dokázat.


[quote="pid:23038, uid:14"]Lenže momentálne vznikla situácia keď ľudia iba sledujú jeho analýzy ale sami sa už ďalej nevzdelávajú[/quote] To mluvíš za koho? Za sebe? Protože, své tvrzení o ostatních nemáš jak dokázat.

Tak tohle je silná káva, Hoxi. Tři slova, které mě opravdu znepokojily. "Věřím" ,"v pořádku" a "nesledovali". Většina diskutujících si Pjakina zařazuje do spektra sledovaných, ale nabádat k odmítání sledování názorů kteréhokoliv komentátora anebo analytika ? Není to podceńování poznávání a rozlišovacích schopností ostatních? Takhle se neprojevuje síla, ale naopak slabost Tvého názoru. a je úplně jedno, že ho vydáváš za užitečný pro ostatní. Pro mě v mých 70 letech je tohle poučení opravdu nadbytečné...


Tak tohle je silná káva, Hoxi. Tři slova, které mě opravdu znepokojily. "Věřím" ,"v pořádku" a "nesledovali". Většina diskutujících si Pjakina zařazuje do spektra sledovaných, ale nabádat k odmítání sledování názorů kteréhokoliv komentátora anebo analytika ? Není to podceńování poznávání a rozlišovacích schopností ostatních? Takhle se neprojevuje síla, ale naopak slabost Tvého názoru. a je úplně jedno, že ho vydáváš za užitečný pro ostatní. Pro mě v mých 70 letech je tohle poučení opravdu nadbytečné...

Pod vlivem příspěvku výše jsem si přečetl stenogram toho, co Pjakin v posledním díle tvrdí o tom incidentu s Defenderem. Lidi neblbněte, to co tam předkládá jako vysvětlení je naprosto nereálné.


Pod vlivem příspěvku výše jsem si přečetl stenogram toho, co Pjakin v posledním díle tvrdí o tom incidentu s Defenderem. Lidi neblbněte, to co tam předkládá jako vysvětlení je naprosto nereálné.

@Boletus

Pokud mám za to, že analytika Pjakina neodpovídá realitě, měl bych tedy mlčet? Takovému přístupu asi nerozumím. Co se týká slova "věřím". Pro sebe mám pochopitelně jasno, nechci jen kategoricky prezentovat svůj názor jako objektivní pravdu, prezentuji ho tedy jako svůj názor, to je snad normální.


Co se týká toho, že sledování Pjakina člověka ovlivňuje. To je bohužel fakt, kdo si to chce vyzkoušet, nechť alespoň na rok přestane Pjakina sledovat, pak může porovnat věci z vlastní zkušenosti a zhodnotit, jaký měl Pjakin vliv.


@Boletus Pokud mám za to, že analytika Pjakina neodpovídá realitě, měl bych tedy mlčet? Takovému přístupu asi nerozumím. Co se týká slova "věřím". Pro sebe mám pochopitelně jasno, nechci jen kategoricky prezentovat svůj názor jako objektivní pravdu, prezentuji ho tedy jako svůj názor, to je snad normální. Co se týká toho, že sledování Pjakina člověka ovlivňuje. To je bohužel fakt, kdo si to chce vyzkoušet, nechť alespoň na rok přestane Pjakina sledovat, pak může porovnat věci z vlastní zkušenosti a zhodnotit, jaký měl Pjakin vliv.

@Hox
Tu by som brzdil, neexistujú nereálne a nemožné veci. Sú len veľmi nepravdepodobné. Pjakina nesledujem často, tak raz až dva krát za mesiac. Budem sa musieť pozrieť čo povedal Pjakin. Pri incidente s loďou Defender mohli Rusi reagovať oveľa tvrdšie a ráznejšie. V podstate britská loď vnikla na zvrchované územie Ruskej federácie. Je to tak ako tu už napísal Rusofil, Putin naozaj povedal ak by sme britskú loď potopili nič ďalšie by sa nestalo. Britská loď je v tomto prípade jednoznačný agresor, aj potopenie by bola čistá obrana. V tejto chvíli NATO nemá šancu v konečnej vojenskej konfrontácii s Ruskom. Ich slepé miesto sú štáty strednej a východnej Európy. Bývalý členovia Varšavskej zmluvy. Celá infraštruktúra je vybudovaná pre techniku Varšavskej zmluvy. Drvivá väčšina mostov a železnic nie je spôsobilá na presun techniky NATO. Európske štáty v podstate nemajú vlastné armády. Navyše chýba motivácia, chýba morálne presvedčenie aby bola prijatá vojna ako najlepšie riešenie. V Británii sa veľmi popálili pri invázií do Iraku. Značný čas sa tam riešil termín nezákonná vojna. To veľmi nalomilo dôveru vo vládu. Vytiahnuť túto tému a poriadne ju ozvučiť nebude problém. Ešte si veľa obyvateľov pamätá umieranie britských vojakov v nezákonnej vojne. Možno som odbočil od témy, no ja som sa sám seba pýtal prečo Rusi ukázali toľko taktu a trpezlivosti.

@Hox Tu by som brzdil, neexistujú nereálne a nemožné veci. Sú len veľmi nepravdepodobné. Pjakina nesledujem často, tak raz až dva krát za mesiac. Budem sa musieť pozrieť čo povedal Pjakin. Pri incidente s loďou Defender mohli Rusi reagovať oveľa tvrdšie a ráznejšie. V podstate britská loď vnikla na zvrchované územie Ruskej federácie. Je to tak ako tu už napísal Rusofil, Putin naozaj povedal ak by sme britskú loď potopili nič ďalšie by sa nestalo. Britská loď je v tomto prípade jednoznačný agresor, aj potopenie by bola čistá obrana. V tejto chvíli NATO nemá šancu v konečnej vojenskej konfrontácii s Ruskom. Ich slepé miesto sú štáty strednej a východnej Európy. Bývalý členovia Varšavskej zmluvy. Celá infraštruktúra je vybudovaná pre techniku Varšavskej zmluvy. Drvivá väčšina mostov a železnic nie je spôsobilá na presun techniky NATO. Európske štáty v podstate nemajú vlastné armády. Navyše chýba motivácia, chýba morálne presvedčenie aby bola prijatá vojna ako najlepšie riešenie. V Británii sa veľmi popálili pri invázií do Iraku. Značný čas sa tam riešil termín nezákonná vojna. To veľmi nalomilo dôveru vo vládu. Vytiahnuť túto tému a poriadne ju ozvučiť nebude problém. Ešte si veľa obyvateľov pamätá umieranie britských vojakov v nezákonnej vojne. Možno som odbočil od témy, no ja som sa sám seba pýtal prečo Rusi ukázali toľko taktu a trpezlivosti.

@Hox nereagoval jsem na individuální názor KOHOKOLIV na práci Pjakina a tedy i Tvůj. Mě libovolný osobní názor na práci kteréhokoliv autora ve veřejném informačním prostoru nechává klidným. Reagoval jsem na pro mě PŘEKVAPIVĚ Tvé ostré doporučení. Do libovolné diskuse vstupuji s očekáváním tipů a zdrojů informací , co nového sledovat ( a podle vlastního rozlišení si to vyberu anebo ne). Ale poprvé jsem na diskusi od dob VODY KSB slyšel od Tebe, co bychom měli NESLEDOVAT. Na to jsme tu snad už dostatečně dospělí, anebo ne ?
Jedna věc je polemika o konkrétních výrocích Pjakina, ale to ještě nezavdává důvod k doporučení ho NESLEDOVAT. Na téma "guru Pjakin" toho už na Vodě odeznělo mnoho a vracet se k tomu jako důvodu jeho vymazání - to je velmi přehnané. Mimochodem- poslední vymazávky z YT signalizují, že to asi s tou jeho prací nebude zas tak špatné. Pochvala od protivníků....
Už dávno jsem odhodil krunýř , lépe se mi dýchá bez něj...

@Hox nereagoval jsem na individuální názor KOHOKOLIV na práci Pjakina a tedy i Tvůj. Mě libovolný osobní názor na práci kteréhokoliv autora ve veřejném informačním prostoru nechává klidným. Reagoval jsem na pro mě PŘEKVAPIVĚ Tvé ostré doporučení. Do libovolné diskuse vstupuji s očekáváním tipů a zdrojů informací , co nového sledovat ( a podle vlastního rozlišení si to vyberu anebo ne). Ale poprvé jsem na diskusi od dob VODY KSB slyšel od Tebe, co bychom měli NESLEDOVAT. Na to jsme tu snad už dostatečně dospělí, anebo ne ? Jedna věc je polemika o konkrétních výrocích Pjakina, ale to ještě nezavdává důvod k doporučení ho NESLEDOVAT. Na téma "guru Pjakin" toho už na Vodě odeznělo mnoho a vracet se k tomu jako důvodu jeho vymazání - to je velmi přehnané. Mimochodem- poslední vymazávky z YT signalizují, že to asi s tou jeho prací nebude zas tak špatné. Pochvala od protivníků.... Už dávno jsem odhodil krunýř , lépe se mi dýchá bez něj...

Ale poprvé jsem na diskusi od dob VODY KSB slyšel od Tebe,


Je to skutečně HOX, kterého známe z VODY KSB ?!


[quote="pid:23063, uid:57"]Ale poprvé jsem na diskusi od dob VODY KSB slyšel od Tebe,[/quote] Je to skutečně HOX, kterého známe z VODY KSB ?!

Mě osobně překvapilo , že Pjakin držel bobříka mlčení , ohledně špinavé akce covid. Předpokládal jsem , že je to budto příliš horký brambor , nebo Pjakin úmyslně zachovává mlčení . Například proto , aby se covidová mafie důkladně zakousla . Rozvířil tamtam až tehdy , když spodina v RF začala covidem okopávat kotníky Putina .
Připadá mi , že skutečně se nechává vlk volně dávit ovce v ohradě , aby bylo možno postřílet celou smečku .
Jinak , ta akce Pjakin fuj nemá smysl . Tímhle způsobem se postupně uzavřeme a budeme dění sledovat klíčovou dírkou . Budto si člověk troufne třídit a vyhodnocovat i za cenu omylu , nebo nemá smysl pokračovat . Královská informace se k Nám může dostat z jakéhokoliv zdroje .


Mě osobně překvapilo , že Pjakin držel bobříka mlčení , ohledně špinavé akce covid. Předpokládal jsem , že je to budto příliš horký brambor , nebo Pjakin úmyslně zachovává mlčení . Například proto , aby se covidová mafie důkladně zakousla . Rozvířil tamtam až tehdy , když spodina v RF začala covidem okopávat kotníky Putina . Připadá mi , že skutečně se nechává vlk volně dávit ovce v ohradě , aby bylo možno postřílet celou smečku . Jinak , ta akce Pjakin fuj nemá smysl . Tímhle způsobem se postupně uzavřeme a budeme dění sledovat klíčovou dírkou . Budto si člověk troufne třídit a vyhodnocovat i za cenu omylu , nebo nemá smysl pokračovat . Královská informace se k Nám může dostat z jakéhokoliv zdroje .

informace se k Nám může dostat z jakéhokoliv zdroje .
... a jen na nás a naší vyspělosti záleží, jestli ji dokážeme dešifrovat a jaké poučení si z ní odneseme dnes, a zítra, a pozítří zase bude posun


[quote="pid:23067, uid:185"]informace se k Nám může dostat z jakéhokoliv zdroje .[/quote] ... a jen na nás a naší vyspělosti záleží, jestli ji dokážeme dešifrovat a jaké poučení si z ní odneseme dnes, a zítra, a pozítří zase bude posun

... a jen na nás a naší vyspělosti záleží

Badateli, zde si Tě dovolím opravit nebo doplnit: individuální vyspělost může být vysoká, ale přesto dešifrovat nemusíme zvládat, neboť k dešifrování tolik potřebné Rozlišení nám může být podle naší reálné mravnosti odebráno.


[quote="pid:23069, uid:49"]... a jen na nás a naší vyspělosti záleží[/quote] Badateli, zde si Tě dovolím opravit nebo doplnit: individuální vyspělost může být vysoká, ale přesto dešifrovat nemusíme zvládat, neboť k dešifrování tolik potřebné Rozlišení nám může být podle naší reálné mravnosti odebráno.

Dušan

Je to skutečně HOX, kterého známe z VODY KSB ?!

Zajímavá otázka. Docela’s mě zaskočil :-)
Vzhledem k tomu, že mne samotného tato otázka ani nenapadla, počítám s tím, že jde o vodního Hoxe.
Ostatně nejsem sám, kdo si pamatuje, že od jistého okamžiku Hox přestal na leva-netu publikovat nové díly O-O VVPj.


[quote="pid:23066, uid:270"]Je to skutečně HOX, kterého známe z VODY KSB ?![/quote] Zajímavá otázka. Docela’s mě zaskočil :-) Vzhledem k tomu, že mne samotného tato otázka **ani nenapadla**, počítám s tím, že jde o vodního Hoxe. Ostatně nejsem sám, kdo si pamatuje, že od jistého okamžiku Hox přestal na leva-netu publikovat nové díly O-O VVPj.
Upravené 4. 7. 2021 o 23:53

Připadá mi , že skutečně se nechává vlk volně dávit ovce v ohradě , aby bylo možno postřílet celou smečku .

Ale dveře do ohrady zůstavají otevřené a každá ovce se může DOBROVOLNĚ rozhodnout, jestli zdrhne, nebo se nechá sežrat.


[quote="pid:23067, uid:185"]Připadá mi , že skutečně se nechává vlk volně dávit ovce v ohradě , aby bylo možno postřílet celou smečku .[/quote] Ale dveře do ohrady zůstavají otevřené a každá ovce se může DOBROVOLNĚ rozhodnout, jestli zdrhne, nebo se nechá sežrat.

od jistého okamžiku Hox přestal na leva-netu publikovat nové díly O-O VVPj.


A také zrušil diskuzi. Ani "jeho" dnešní vlákno zřejmě není náhoda...


[quote="pid:23079, uid:240"]od jistého okamžiku Hox přestal na leva-netu publikovat nové díly O-O VVPj.[/quote] A také zrušil diskuzi. Ani "jeho" dnešní vlákno zřejmě není náhoda...

Nicméně Pjakin na Lukašenka útočí stále, i po pokusu o Majdan, například v té události s provokací s Protasevičem. A tam objektivně nebyl jakýkoliv důvod se do Lukašenka obouvat, situaci zvládl skvěle.


Pravda, ale zas poznáme Lukašenka t.j. v prvú možnú chvíľu zradí a bodne do chrbta Putina a Rusko, a z tohto pohľadu je viac než otvorená kniha. To je prvá vec.
Druhá vec je, že aj keď sa snaží robiť správnu vec robí jednu chybu za druhou, ktorú musí žehliť buď Rusko alebo niekto iný.
Tretia vec je, že Bielorusko hospodári z ruských zdrojov a nie zo svojho t.j. riadiť takto štát zvládne aj blbec ako je Lukašenko.


Neprosazuje protilidskou psychopatickou agendu, nepěstuje v Bělorusku nacisty a tak dále. V současné době probíhá regulérní světová válka, jen na rozdíl od té poslední je hybridní a informační, nebouchají bomby na ulicích.


To je pravda, ale tú vojnu nevedie Lukašenko, ale Putin a Rusko (tým pádom Lukašenko je dosť ďaleko od titulu vrchný veliteľ či generál), a Bielorusi kvôli doterajšej politike Lukašenka sú zväčša trávou na bojovom poli.


[quote="pid:23032, uid:235"]Nicméně Pjakin na Lukašenka útočí stále, i po pokusu o Majdan, například v té události s provokací s Protasevičem. A tam objektivně nebyl jakýkoliv důvod se do Lukašenka obouvat, situaci zvládl skvěle.[/quote] Pravda, ale zas poznáme Lukašenka t.j. v prvú možnú chvíľu zradí a bodne do chrbta Putina a Rusko, a z tohto pohľadu je viac než otvorená kniha. To je prvá vec. Druhá vec je, že aj keď sa snaží robiť správnu vec robí jednu chybu za druhou, ktorú musí žehliť buď Rusko alebo niekto iný. Tretia vec je, že Bielorusko hospodári z ruských zdrojov a nie zo svojho t.j. riadiť takto štát zvládne aj blbec ako je Lukašenko. [quote="pid:23037, uid:235"]Neprosazuje protilidskou psychopatickou agendu, nepěstuje v Bělorusku nacisty a tak dále. V současné době probíhá regulérní světová válka, jen na rozdíl od té poslední je hybridní a informační, nebouchají bomby na ulicích.[/quote] To je pravda, ale tú vojnu nevedie Lukašenko, ale Putin a Rusko (tým pádom Lukašenko je dosť ďaleko od titulu vrchný veliteľ či generál), a Bielorusi kvôli doterajšej politike Lukašenka sú zväčša trávou na bojovom poli.

Moderátor

Kto náhodou nevidel to video, o ktorom hovoril Pjakin, ako policajt surovo zaobchádzal a vyvliekol von z úradu starú ženu, ktorej prišlo v rúšku nevoľno a dala si ho preto dole, tak tu je to video:
https://youtu.be/WqS3p4Jk0fQ


Kto náhodou nevidel to video, o ktorom hovoril Pjakin, ako policajt surovo zaobchádzal a vyvliekol von z úradu starú ženu, ktorej prišlo v rúšku nevoľno a dala si ho preto dole, tak tu je to video: https://youtu.be/WqS3p4Jk0fQ

Hodně dlouho jsem zvažoval jestli se do této diskuze zapojit. Nejprve - jsem rád, že toto fórum máme. Vede k tříbení názoru, oponentůře svého názoru, potvrzení, že jeden není sám atd.
Na “Vodě” jsem do diskuzí nevstupoval a jen pročítal informace. Poznával konkrétní osobnosti a jejich argumentace za jednotlivými přezdívkami. Zde na KSB jich mnoho poznávám podle přístupu k tématům, ochotě vysvětlit, obětování svého času pro ostatní.
Vy z vás, kteří máte chuť se podívat na to co se právě ve vláknech na téma “Pjakin” odehrálo, zkuste zpětnou regresi. Je k tomu dobrá pomůcka - konceptuálcz.cz. Pan Makový se zde snažil a moc nepochodil o určitou diskuzi. Odkazem na něj nevyjadřuji souhlas se vším co psal a uvádí na svojich stránkách. Zkuste ale chvilku projít co k tématu konec “vody” píše a jak píchnutí do “vosího hnízda “ od něj tady proběhlo.
Za mě doufám, že se budeme dál věnovat všem tématům a tak jako doposud bez redukce zdrojů.


Hodně dlouho jsem zvažoval jestli se do této diskuze zapojit. Nejprve - jsem rád, že toto fórum máme. Vede k tříbení názoru, oponentůře svého názoru, potvrzení, že jeden není sám atd. Na “Vodě” jsem do diskuzí nevstupoval a jen pročítal informace. Poznával konkrétní osobnosti a jejich argumentace za jednotlivými přezdívkami. Zde na KSB jich mnoho poznávám podle přístupu k tématům, ochotě vysvětlit, obětování svého času pro ostatní. Vy z vás, kteří máte chuť se podívat na to co se právě ve vláknech na téma “Pjakin” odehrálo, zkuste zpětnou regresi. Je k tomu dobrá pomůcka - konceptuálcz.cz. Pan Makový se zde snažil a moc nepochodil o určitou diskuzi. Odkazem na něj nevyjadřuji souhlas se vším co psal a uvádí na svojich stránkách. Zkuste ale chvilku projít co k tématu konec “vody” píše a jak píchnutí do “vosího hnízda “ od něj tady proběhlo. Za mě doufám, že se budeme dál věnovat všem tématům a tak jako doposud bez redukce zdrojů.

konceptuálcz.cz. Pan Makový

Tak tohle je na samostatné vlákno. Mám k tomu usušený starý příspěvek, který jsem nepublikoval. Nechtěl jsem riskovat, že píchnu do sršního hnízda. I když možná prázdného...
;-)
Á, vidím (když se podívám sem https://www.konceptualcz.cz/odkazy-kob-dvtr-koncepce-obecne-bez), že by bylo čím ten starý příspěvek aktualizovat...
:-/


[quote="pid:23173, uid:333"]konceptuálcz.cz. Pan Makový[/quote] Tak tohle je na samostatné vlákno. Mám k tomu usušený starý příspěvek, který jsem nepublikoval. Nechtěl jsem riskovat, že píchnu do sršního hnízda. I když možná prázdného... ;-) Á, vidím (když se podívám sem https://www.konceptualcz.cz/odkazy-kob-dvtr-koncepce-obecne-bez), že by bylo čím ten starý příspěvek aktualizovat... :-/

Kto náhodou nevidel to video

Jardobe, mam takovy pocit, ze je to sehrana scenka ......


[quote="pid:23110, uid:6"]Kto náhodou nevidel to video[/quote] Jardobe, mam takovy pocit, ze je to sehrana scenka ......

Tohle vlákno postrádá smysl . Ten kdo chce Pjakina sledovat , v tom bude dál pokračovat , ten kdo jeho informace sleduje sporadicky , což jsem i já , pojede svůj rytmus , ten kdo sledovat nechce , tak at nesleduje . Tím je věc vyřešena .


Tohle vlákno postrádá smysl . Ten kdo chce Pjakina sledovat , v tom bude dál pokračovat , ten kdo jeho informace sleduje sporadicky , což jsem i já , pojede svůj rytmus , ten kdo sledovat nechce , tak at nesleduje . Tím je věc vyřešena .

Stejný názor. Kdo chtěl , sdělil. Nebo tu založíme Top-ten analytiků a budeme předávat na konci roku cenu "Zlatý konceptuál" ?


Stejný názor. Kdo chtěl , sdělil. Nebo tu založíme Top-ten analytiků a budeme předávat na konci roku cenu "Zlatý konceptuál" ?

radšej Top-1000, nech sa každému ujde aspoň nominácia smile


radšej Top-1000, nech sa každému ujde aspoň nominácia :D

Tohle vlákno postrádá smysl .
Toto je forum. Ucelom kazdeho fora je diskusia. Diskuter ak chce zdielat svoj nazor, alebo ak chce akusi odozvu na svoj nazor, tak napise prispevok a caka. Takto diskuter aj overuje svoj nazor, pripadne spravi korekciu na zaklade nazorov inych diskuterov alebo na zaklade informacii, ktore ini diskuteri zverejnia. Klasicky system komuniakcie kde su 2 alebo viaceri ucastnici. Jedna strana da temu a druha na to reaguje atd atd ... Takze ziadne vlakno nepostrada zmysel (pokial to nie je provokacna cinnost). Dokonca su tu aj totalne mimo temy vlakna ako to o Ruskom Hardbase - ale aj to ma nejaky prinos a ostatni citatelia\diskuteri sa z toho vlakna mozu nieco dozvediet. Napriklad pre mna je toto vlakno prospesne. Vidim, ze vela ludi pocuva pjakina, ma ho pomaly za boha. Ale ja som ho prestal pocuvat asi pred rokom. Jeho prejav nekoresponduje s prejavom cloveka. Takto neovladat svoje emocie ... to je skor roboticke spravanie. Ale to uz kazdy podla seba urcuje. Tiez pjakin rozobera veci, ktore malokedy zmenia moj pohlad na svet. Skor hladam videa konceptualne , kde sa rozobera duch, dusa, informacne polia atd ... ale to zase je individualne. Ale som rad ze @Hox tu vyjadril svoj nazor, aspon sa necitim sam s mojim nazorom smile

[quote="pid:23219, uid:185"]Tohle vlákno postrádá smysl .[/quote]Toto je forum. Ucelom kazdeho fora je diskusia. Diskuter ak chce zdielat svoj nazor, alebo ak chce akusi odozvu na svoj nazor, tak napise prispevok a caka. Takto diskuter aj overuje svoj nazor, pripadne spravi korekciu na zaklade nazorov inych diskuterov alebo na zaklade informacii, ktore ini diskuteri zverejnia. Klasicky system komuniakcie kde su 2 alebo viaceri ucastnici. Jedna strana da temu a druha na to reaguje atd atd ... Takze ziadne vlakno nepostrada zmysel (pokial to nie je provokacna cinnost). Dokonca su tu aj totalne mimo temy vlakna ako to o Ruskom Hardbase - ale aj to ma nejaky prinos a ostatni citatelia\diskuteri sa z toho vlakna mozu nieco dozvediet. Napriklad pre mna je toto vlakno prospesne. Vidim, ze vela ludi pocuva pjakina, ma ho pomaly za boha. Ale ja som ho prestal pocuvat asi pred rokom. Jeho prejav nekoresponduje s prejavom cloveka. Takto neovladat svoje emocie ... to je skor roboticke spravanie. Ale to uz kazdy podla seba urcuje. Tiez pjakin rozobera veci, ktore malokedy zmenia moj pohlad na svet. Skor hladam videa konceptualne , kde sa rozobera duch, dusa, informacne polia atd ... ale to zase je individualne. Ale som rad ze @Hox tu vyjadril svoj nazor, aspon sa necitim sam s mojim nazorom :D

Ale ja som ho prestal pocuvat asi pred rokom. Jeho prejav nekoresponduje s prejavom cloveka.

Mohl bys popsat, v čem jeho projev nekoresponduje s projevem člověka?
U mě vyvolává Pjakin svojí emocionalitou náhodou úplně jiné pocity. Na rozdíl od monotónního Velička, ze kterého na mě čiší démonizmus. Ale i tak nikoho nenabádám a nenavrhuji, na rozdíl od Hoxe, aby Velička ostatní neposlouchali


[quote="pid:23285, uid:106"]Ale ja som ho prestal pocuvat asi pred rokom. Jeho prejav nekoresponduje s prejavom cloveka.[/quote] Mohl bys popsat, v čem jeho projev nekoresponduje s projevem člověka? U mě vyvolává Pjakin svojí emocionalitou náhodou úplně jiné pocity. Na rozdíl od monotónního Velička, ze kterého na mě čiší démonizmus. Ale i tak nikoho nenabádám a nenavrhuji, na rozdíl od Hoxe, aby Velička ostatní neposlouchali
Upravené 6. 7. 2021 o 11:13

Mohl bys popsat, v čem jeho projev nekoresponduje s projevem člověka?
Presne ako si napisal. Pjakin ked daco hovori tak niekedy sa az rozcerti. Ale k comu taky vybuch emocii? Ved ked viem vsetky okolnosti deja, chapem ako je svet poskladany tak preco by som sa mal nad niecim rozculovat? Pripadne ked nieco nechapem, tak to je problem moj, lebo by som si to mal dostudovat. Ale certit sa preto ako kona iny, ako kona opozicia v rusku alebo ako kona anglicko? Nevidim v tom dovod. Co poznam ludi, tak emocionalne vybuchy maju len ti, co nevedia to co by mali vediet. Nechapu a to ich vytaca do nepricetnosti. Radsej pocuvam ludi ako Velicko, Lev atd, co vedia vela a len malo co ich rozhodi. V minulosti si pametam, ze vela krat som podvedome zobral emocie Pjakina za svoje a po odpozerani jeho videa som bol nekludny. Ale to nebol moj neklud, to bol jeho neklud. Ale zato ked si pozriem video od Leva, tak to ukludnuje, pricom dokaze podat informaciu co treba. Vlastne preco by sme mali prikladat k informaciam emociu, ktora negativne nabija agregor? Preco ju nemozeme podat s laskou, pripadne neutralne podanu? Aj o opozicii v Rusku sa da povedat, ze konaju v ramci svojho chapania, ale nemusim sa pri tom rozkrikovat. Nehovorim teraz ze pjakin nie je clovek, len proste z mojho uhla pohladu a citenia mi na nom daco nesedi, jeho prejav mi nesedi, ja som kludna povaha, malokedy sa rozcertim ako pjakin. Mozno preto mi nesedi.
Napr Lev
https://www.youtube.com/embed/IuzSpGHnPv0
vs Pjakin
https://www.youtube.com/embed/6TrXXqdYnk4
od 5:50 do 7 napr, vsimajte si kolisanie tonu atd ... k comu to je potrebne pre penos informacie? + slova pouzivane, tamto podpindosniky, henti su taki, tamti su taki, pre kazdeho ma meno, ale ved kazdy ma svoj vlastny pohlad na svet, nikoho nemame pravo sudit. Raz som tak pozeral video pjakina doma a prisiel brat a povedal "Co to pozeras, ved tam hulaka toten jak keby mu sliepky z dvora utiekli." A potom som porozmyslal o tom, a veru ze tak.
Este raz zopakujem, to mi hovori moja vnutorna ladicka, nikomu nezakazujem pozerat pjakina. Kazdy nech pozera co mu dusa raci smile


[quote="pid:23289, uid:312"]Mohl bys popsat, v čem jeho projev nekoresponduje s projevem člověka?[/quote]Presne ako si napisal. Pjakin ked daco hovori tak niekedy sa az rozcerti. Ale k comu taky vybuch emocii? Ved ked viem vsetky okolnosti deja, chapem ako je svet poskladany tak preco by som sa mal nad niecim rozculovat? Pripadne ked nieco nechapem, tak to je problem moj, lebo by som si to mal dostudovat. Ale certit sa preto ako kona iny, ako kona opozicia v rusku alebo ako kona anglicko? Nevidim v tom dovod. Co poznam ludi, tak emocionalne vybuchy maju len ti, co nevedia to co by mali vediet. Nechapu a to ich vytaca do nepricetnosti. Radsej pocuvam ludi ako Velicko, Lev atd, co vedia vela a len malo co ich rozhodi. V minulosti si pametam, ze vela krat som podvedome zobral emocie Pjakina za svoje a po odpozerani jeho videa som bol nekludny. Ale to nebol moj neklud, to bol jeho neklud. Ale zato ked si pozriem video od Leva, tak to ukludnuje, pricom dokaze podat informaciu co treba. Vlastne preco by sme mali prikladat k informaciam emociu, ktora negativne nabija agregor? Preco ju nemozeme podat s laskou, pripadne neutralne podanu? Aj o opozicii v Rusku sa da povedat, ze konaju v ramci svojho chapania, ale nemusim sa pri tom rozkrikovat. Nehovorim teraz ze pjakin nie je clovek, len proste z mojho uhla pohladu a citenia mi na nom daco nesedi, jeho prejav mi nesedi, ja som kludna povaha, malokedy sa rozcertim ako pjakin. Mozno preto mi nesedi. Napr Lev https://www.youtube.com/embed/IuzSpGHnPv0 vs Pjakin https://www.youtube.com/embed/6TrXXqdYnk4 od 5:50 do 7 napr, vsimajte si kolisanie tonu atd ... k comu to je potrebne pre penos informacie? + slova pouzivane, tamto podpindosniky, henti su taki, tamti su taki, pre kazdeho ma meno, ale ved kazdy ma svoj vlastny pohlad na svet, nikoho nemame pravo sudit. Raz som tak pozeral video pjakina doma a prisiel brat a povedal "Co to pozeras, ved tam hulaka toten jak keby mu sliepky z dvora utiekli." A potom som porozmyslal o tom, a veru ze tak. Este raz zopakujem, to mi hovori moja vnutorna ladicka, nikomu nezakazujem pozerat pjakina. Kazdy nech pozera co mu dusa raci :)

Podľa mňa je Pjakin káder na správnom mieste.
Načo chodiť okolo horúcej kaše.
Keď je niekto debil, zradca a úchylný otrok tak to pomenujem priamo.
A prečo to neustále opakuje, podpindosníci, zradcovia a paranoja z usa a Londýna?
Aby nik nezaspal. Idiotmi sa to v Rusku len tak hemží (mám tam rodinu a veľa, veľmi veľa ľudí je tam úplne mimo, pritom niektorý z nich zažili 90te roky už v dospelosti).


Podľa mňa je Pjakin káder na správnom mieste. Načo chodiť okolo horúcej kaše. Keď je niekto debil, zradca a úchylný otrok tak to pomenujem priamo. A prečo to neustále opakuje, podpindosníci, zradcovia a paranoja z usa a Londýna? Aby nik nezaspal. Idiotmi sa to v Rusku len tak hemží (mám tam rodinu a veľa, veľmi veľa ľudí je tam úplne mimo, pritom niektorý z nich zažili 90te roky už v dospelosti).
Upravené 6. 7. 2021 o 13:20

Co poznam ludi, tak emocionalne vybuchy maju len ti, co nevedia to co by mali vediet.

No vidíš, já jsem zase typ člověka, jako Pjakin. Emocionální výbuchy nemám proto, že nevím, co bych měl vědět, ale proto, že jasné věci a situace, které jsou očividné, ostatní nevidí. a nechápou. Je to z bezmoci. Tak chápu i Pjakina, i když varuje a vysvětluje, pořád v jeho pořadu zní otázky, které ukazují na to, že pořád nechápou vážnost situace.
Co se týče mě, dám pár příkladů:
Příklad 1: referendum o vstupu do EU. Snažil jsem se vysvětlovat, že vstup je špatná volba, která bude znamenat konec státu, ale potkal jsem se jen s výsměchem. Teď často čtu, jak by si tehdejší Hujeři nejraději nafackovali. Toto mě štve a vytáčí, protože když byla možnost vyjádřit se proti, byli zaslepeni. A dnes dávají rozumy, které jsou mnohdy zase špatně a nevidí.
Další příklad, při volbě prezidenta na Slovensku. Na první pohled byla Čaputová nebezpečnou a zmanipulovanou volbou, ale lidé to neviděli. Že to neviděli cizí, s tím jsem nemohl nic udělat, ale že moje sestra s rodinou byli jak zakletí a byli slepí, to jsem nemohl vydýchat.
A dnes mi volají, že by se rádi přestěhovali do Čech. Ale sami svojí volbou tu situaci na Slovensku způsobili, to jim nedochází do dnes.
Je to podobné s Ukrajinou, kde je Pjakin nabádal, aby nešli k volbám a nevolili Zelenského a dnes dostává otázky a dopisy, kdy mu vyčítají, že Rusko se je nezastalo. To, že svojí volbou se dostali, tam, kde jsou vehementně odmítají a chybu své volby si nechtějí připustit. Pak je těžké nevyjádřit svůj postoj bez emocí.
Pokud by vyjádření emocí nebylo projevem Člověka, proč by nám je HNR založil do algoritmu našeho chování? Člověkem je přece ten, kdo se řídí svědomím a ne ten, kdo neprojevuje emoce.
Já jsem rád, když se slova shodují s tím, co vidím ve tváři člověka, který je vyslovuje. Pokud tomu tak není, je to pro mě přetvářka a taková osoba nemá moji důvěru.
Závěrem. To, či je někdo kliďas, nebo emotivní člověk nemá nic společného s tím, jestli vědí, nebo nevědí, co by měli vědět, ale s tím, s jakým temperamentem se narodili.


[quote="pid:23310, uid:106"]Co poznam ludi, tak emocionalne vybuchy maju len ti, co nevedia to co by mali vediet.[/quote] No vidíš, já jsem zase typ člověka, jako Pjakin. Emocionální výbuchy nemám proto, že nevím, co bych měl vědět, ale proto, že jasné věci a situace, které jsou očividné, ostatní nevidí. a nechápou. Je to z bezmoci. Tak chápu i Pjakina, i když varuje a vysvětluje, pořád v jeho pořadu zní otázky, které ukazují na to, že pořád nechápou vážnost situace. Co se týče mě, dám pár příkladů: Příklad 1: referendum o vstupu do EU. Snažil jsem se vysvětlovat, že vstup je špatná volba, která bude znamenat konec státu, ale potkal jsem se jen s výsměchem. Teď často čtu, jak by si tehdejší Hujeři nejraději nafackovali. Toto mě štve a vytáčí, protože když byla možnost vyjádřit se proti, byli zaslepeni. A dnes dávají rozumy, které jsou mnohdy zase špatně a nevidí. Další příklad, při volbě prezidenta na Slovensku. Na první pohled byla Čaputová nebezpečnou a zmanipulovanou volbou, ale lidé to neviděli. Že to neviděli cizí, s tím jsem nemohl nic udělat, ale že moje sestra s rodinou byli jak zakletí a byli slepí, to jsem nemohl vydýchat. A dnes mi volají, že by se rádi přestěhovali do Čech. Ale sami svojí volbou tu situaci na Slovensku způsobili, to jim nedochází do dnes. Je to podobné s Ukrajinou, kde je Pjakin nabádal, aby nešli k volbám a nevolili Zelenského a dnes dostává otázky a dopisy, kdy mu vyčítají, že Rusko se je nezastalo. To, že svojí volbou se dostali, tam, kde jsou vehementně odmítají a chybu své volby si nechtějí připustit. Pak je těžké nevyjádřit svůj postoj bez emocí. Pokud by vyjádření emocí nebylo projevem Člověka, proč by nám je HNR založil do algoritmu našeho chování? Člověkem je přece ten, kdo se řídí svědomím a ne ten, kdo neprojevuje emoce. Já jsem rád, když se slova shodují s tím, co vidím ve tváři člověka, který je vyslovuje. Pokud tomu tak není, je to pro mě přetvářka a taková osoba nemá moji důvěru. Závěrem. To, či je někdo kliďas, nebo emotivní člověk nemá nic společného s tím, jestli vědí, nebo nevědí, co by měli vědět, ale s tím, s jakým temperamentem se narodili.

som kludna povaha, malokedy sa rozcertim ako pjakin

Mne velmi chybi Zaznobin.
U Pjakina mne vadi, za posledni dobu, ten jeho krik, unavuje to. Nekdy jeho dily i vynechavam. Prenasi nejakou spatnou energii.


[quote="pid:23310, uid:106"]som kludna povaha, malokedy sa rozcertim ako pjakin[/quote] Mne velmi chybi Zaznobin. U Pjakina mne vadi, za posledni dobu, ten jeho krik, unavuje to. Nekdy jeho dily i vynechavam. Prenasi nejakou spatnou energii.

i. kde VVPj přišel na to, že VP SSSR začal používat termín “mafie”. Je to snad v nějakém videu od Velička?


Pokud jsem mohl dohledat, tak VP SSSR začal používat termín "mafie" v práci у ВП СССР «Об этике и её роли в жизни» zveřejněné v roce 2019.
Jak jsi Počtáři konstatoval, Pjakin ve více pořadech rozhořčeně reagoval na to, že VP SSSR používá termín mafie pro řízení a komunikaci v rámci supersystémů obecně, bez rozlišení řídící koncepce.
Nejvýrazněji (https://pjakin.webnode.cz/l/22-02-2021-otazka-odpoved/) Pjakin kritizoval VP SSSR za použití termínu mafie v aktuální poznámce «Давосская повестка дня 2021», выступление В.В. Путина: оглашения и умолчания https://www.dotu.ru/2021/02/03/20210203_tek_moment01141/.
Podle mě je Pjakinova argumentace průzračná a oprávněná: Negativní termín mafie ve skutečnosti označuje řízení a komunikaci v rámci skupiny, která parazituje na celku, a jako takové je vlastní pro řízení elitami v rámci davo-elitární koncepce. Na řízení v rámci koncepce společné bezpečnosti nelze použít, protože takové řízení se děje ve prospěch celku, takže označení takové řízení termínem mafie (jak to činí VP SSSR) je mírně řečeno zavádějící. Správný termín pro řízení v rámci KSB je sobornosť (což se otrocky překládá jako kolegialita, v západních jazycích to ale nikdy nevystihne pravý význam a obsah, který "společnému řízení" přikládá ruská civilizace).


[quote="pid:22835, uid:240"]i. kde VVPj přišel na to, že VP SSSR začal používat termín “mafie”. Je to snad v nějakém videu od Velička?[/quote] Pokud jsem mohl dohledat, tak VP SSSR začal používat termín "mafie" v práci у ВП СССР «Об этике и её роли в жизни» zveřejněné v roce 2019. Jak jsi Počtáři konstatoval, Pjakin ve více pořadech rozhořčeně reagoval na to, že VP SSSR používá termín mafie pro řízení a komunikaci v rámci supersystémů obecně, bez rozlišení řídící koncepce. Nejvýrazněji (https://pjakin.webnode.cz/l/22-02-2021-otazka-odpoved/) Pjakin kritizoval VP SSSR za použití termínu mafie v aktuální poznámce «Давосская повестка дня 2021», выступление В.В. Путина: оглашения и умолчания https://www.dotu.ru/2021/02/03/20210203_tek_moment01141/. Podle mě je Pjakinova argumentace průzračná a oprávněná: Negativní termín mafie ve skutečnosti označuje řízení a komunikaci v rámci skupiny, která parazituje na celku, a jako takové je vlastní pro řízení elitami v rámci davo-elitární koncepce. Na řízení v rámci koncepce společné bezpečnosti nelze použít, protože takové řízení se děje ve prospěch celku, takže označení takové řízení termínem mafie (jak to činí VP SSSR) je mírně řečeno zavádějící. Správný termín pro řízení v rámci KSB je sobornosť (což se otrocky překládá jako kolegialita, v západních jazycích to ale nikdy nevystihne pravý význam a obsah, který "společnému řízení" přikládá ruská civilizace).

Fidelo

Chtěl bych se také podělit o můj současný pohled na Pjakina a svou zkušenost. Nedávno jsem se kvůli Vrběticím zúčastnil názorového střetu ohledně Ruska na jednom fóru a použil jsem Pjakinem několikrát použité tvrzení, že Ukrajina měla v době rozpadu SSSR zhruba hospodářský výkon Francie. V názorovém střetu jsem to musel doložit argumenty a tak jsem je jal dohledat. No a zjistil jsem, že toto jeho konkrétní tvrzení se s velmi vysokou pravděpodobností nezakládá na pravdě ...
Zde je jen pár zdrojů, které jsem tehdy dohledal:


https://www.worlddata.info/country-comparison.php?country1=FRA&country2=UKR
https://www.statista.com/statistics/263575/gross-domestic-product-gdp-in-france/


Říkám "velmi vysokou pravděpodobností" protože si nechávám ještě možnost, že to Pjakin s tím srovnáním ekonomiky Francie a Ukrajiny myslel jinak, než jsem to pochopil já. Co se té výše zmíněné diskuze, tak jsem z ní vycouval, což byla velká škoda, protože jsem v ní nasbíral hodně mínusů, což svědčilo o tom, že jsem se až do toho srovnání Ukrajiny a Francie všechny protirusky zaměřené diskutéry (s prominutím) hodně sral ...


Můj závěr tedy zní:
Pjakina je velmi dobré poslouchat. Je za ním velký analytický tým s obrovskou zkušeností a know-how. Jejich skupinový pohled vyjádřený v otázkách a odpovědích a ve vydaných knihách je velmi přínosný pro člověka, který si utváří pohled na svět a snaží se mu porozumět. V jednotlivostech je ovšem třeba být iniciativní a prověřovat všechna Pjakinova tvrzení.


Chtěl bych se také podělit o můj současný pohled na Pjakina a svou zkušenost. Nedávno jsem se kvůli Vrběticím zúčastnil názorového střetu ohledně Ruska na jednom fóru a použil jsem Pjakinem několikrát použité tvrzení, že Ukrajina měla v době rozpadu SSSR zhruba hospodářský výkon Francie. V názorovém střetu jsem to musel doložit argumenty a tak jsem je jal dohledat. No a zjistil jsem, že toto jeho konkrétní tvrzení se s velmi vysokou pravděpodobností nezakládá na pravdě ... Zde je jen pár zdrojů, které jsem tehdy dohledal: https://www.worlddata.info/country-comparison.php?country1=FRA&country2=UKR https://www.statista.com/statistics/263575/gross-domestic-product-gdp-in-france/ Říkám "velmi vysokou pravděpodobností" protože si nechávám ještě možnost, že to Pjakin s tím srovnáním ekonomiky Francie a Ukrajiny myslel jinak, než jsem to pochopil já. Co se té výše zmíněné diskuze, tak jsem z ní vycouval, což byla velká škoda, protože jsem v ní nasbíral hodně mínusů, což svědčilo o tom, že jsem se až do toho srovnání Ukrajiny a Francie všechny protirusky zaměřené diskutéry (s prominutím) hodně sral ... Můj závěr tedy zní: Pjakina je velmi dobré poslouchat. Je za ním velký analytický tým s obrovskou zkušeností a know-how. Jejich skupinový pohled vyjádřený v otázkách a odpovědích a ve vydaných knihách je velmi přínosný pro člověka, který si utváří pohled na svět a snaží se mu porozumět. V jednotlivostech je ovšem třeba být iniciativní a prověřovat všechna Pjakinova tvrzení.
Upravené 6. 7. 2021 o 14:26
12
12.7k
113
38
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept