Zahraničná politika
Lidstvo "potřebuje" nového nepřítele

Mimozemšťané škodí už 80 let. Američané teď začali brát UFO vážně


Americké ozbrojené složky nyní radikálně otočily a chtějí se zkoumání UFO věnovat se vší vážností. Pozorování neobvyklých jevů dokonce dostala novou zkratku: UAP. Unidentified Aerial Phenomenon, tedy neidentifikovaný vzdušný jev.


...
Mimozemšťané překazili zkoumání UFO


Robertsonův panel se také musel vypořádat s důstojníkem letectva, majorem Dewey Fournetem, který před komisí zopakoval svou hypotézu o mimozemském původu těchto podle něj nevysvětlitelných jevů.


Panel tuto hypotézu odmítl jako nedostatečně podloženou, ale šlo pochopitelně o hypotézu, která byla atraktivní pro média, lovce záhad, filmové tvůrce a postupně se stala dominantním významem zkratky UFO.


Panel expertů se pokusil tuto popularitu cíleně potlačit už v zárodku. Amerika právě vstupovala do svého nejdelšího konfliktu, který známe jako studenou válku. Odborníci se obávali, že „důvěřiví spoluobčané“ by se příliš zaměřili na hypotézu o mimozemském původu létajících objektů: „Toho by mohli využít nepřátelé – Sovětský svaz – k vyvolání masové hysterie a paniky.“ Obávali se také přehlcení linek případnými hlášeními, což by opět dávalo výhodu nepříteli.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mimozemstane-skodi-uz-80-let-americane-ted-zacali-brat-ufo-vazne-168610


Nu, článek je vcelku dlouhý, kdo chcete, můžete rozkliknout odkaz a přečíst.
Každopádně chvíle, o které jsme mluvili snad ještě na staré Vodě, je tu.
Veřejná hrozba lidstvu číslo jedna - mimozemšťané.


Covid značně vyčichl a tak je čas na další kartu z rukávu.
Dobrou zprávou je, že značná část lidí jim to vůbec nežere.
Zatím.


Dodatek:
Nejlepší příspěvek, poukazující na to, že v USA chtějí zakrýt, že jsou švorc a natiskli si celé své HDP za minulý rok, jaksi zmizel, bohužel snímek obrazovky nemám. :-)


Mimozemšťané škodí už 80 let. Američané teď začali brát UFO vážně Americké ozbrojené složky nyní radikálně otočily a chtějí se zkoumání UFO věnovat se vší vážností. Pozorování neobvyklých jevů dokonce dostala novou zkratku: UAP. Unidentified Aerial Phenomenon, tedy neidentifikovaný vzdušný jev. ... Mimozemšťané překazili zkoumání UFO Robertsonův panel se také musel vypořádat s důstojníkem letectva, majorem Dewey Fournetem, který před komisí zopakoval svou hypotézu o mimozemském původu těchto podle něj nevysvětlitelných jevů. Panel tuto hypotézu odmítl jako nedostatečně podloženou, ale šlo pochopitelně o hypotézu, která byla atraktivní pro média, lovce záhad, filmové tvůrce a postupně se stala dominantním významem zkratky UFO. Panel expertů se pokusil tuto popularitu cíleně potlačit už v zárodku. Amerika právě vstupovala do svého nejdelšího konfliktu, který známe jako studenou válku. Odborníci se obávali, že „důvěřiví spoluobčané“ by se příliš zaměřili na hypotézu o mimozemském původu létajících objektů: „Toho by mohli využít nepřátelé – Sovětský svaz – k vyvolání masové hysterie a paniky.“ Obávali se také přehlcení linek případnými hlášeními, což by opět dávalo výhodu nepříteli. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mimozemstane-skodi-uz-80-let-americane-ted-zacali-brat-ufo-vazne-168610 Nu, článek je vcelku dlouhý, kdo chcete, můžete rozkliknout odkaz a přečíst. Každopádně chvíle, o které jsme mluvili snad ještě na staré Vodě, je tu. Veřejná hrozba lidstvu číslo jedna - mimozemšťané. Covid značně vyčichl a tak je čas na další kartu z rukávu. Dobrou zprávou je, že značná část lidí jim to vůbec nežere. Zatím. Dodatek: Nejlepší příspěvek, poukazující na to, že v USA chtějí zakrýt, že jsou švorc a natiskli si celé své HDP za minulý rok, jaksi zmizel, bohužel snímek obrazovky nemám. :-)
Upravené 2. 7. 2021 o 23:25

Takže žiadni tu niesú ani nikdy neboli , sú teda vôbec niekde ?
Prečo sa toto nikto nespýtal Pjakina ?
KSB má celkovo srandovný vzťah k tejto téme.


Takže žiadni tu niesú ani nikdy neboli , sú teda vôbec niekde ? Prečo sa toto nikto nespýtal Pjakina ? KSB má celkovo srandovný vzťah k tejto téme.

Ked si tak pretocim par mesiacov do zadu, tak sa suskalo o tom, ze Trump nariadil odkryvat dokumenty o ufo. Niekedy teraz vychadzal ten datum. Tak mozno je to ozaj vysledkom Trumpovej iniciativy.
K mimozemstanom len tolko, ze uz stare kmene majuce par tisic rokov ich spominali. Takze aj oni si vymyslali? Tiez akoze je Zem centrom stvorenia, ze uz nikde inde zivot existovat nemoze? Na kazdej konspiracii je trocha pravdy.


Ked si tak pretocim par mesiacov do zadu, tak sa suskalo o tom, ze Trump nariadil odkryvat dokumenty o ufo. Niekedy teraz vychadzal ten datum. Tak mozno je to ozaj vysledkom Trumpovej iniciativy. K mimozemstanom len tolko, ze uz stare kmene majuce par tisic rokov ich spominali. Takze aj oni si vymyslali? Tiez akoze je Zem centrom stvorenia, ze uz nikde inde zivot existovat nemoze? Na kazdej konspiracii je trocha pravdy.

Covid značně vyčichl a tak je čas na další kartu z rukávu.

Taková holografická projekce invaze mimozemšťanů...a ti, co lidstvo iluzorně zachrání, se zosobní do role zachránců, vyžadující vděčnost a poddanost spasených.


[quote="pid:22804, uid:181"]Covid značně vyčichl a tak je čas na další kartu z rukávu.[/quote] Taková holografická projekce invaze mimozemšťanů...a ti, co lidstvo iluzorně zachrání, se zosobní do role zachránců, vyžadující vděčnost a poddanost spasených.
Upravené 8. 7. 2021 o 00:19

Taková holografická projekce invaze mimozemšťanů...a ti, co lidstvo iluzorně zachrání, se zosobní do role zachránců, vyžadující vděčnost a poddanost spasených.


ano to sa spomina na viacerych zahranicnych "konspiracnych" weboch, v talone su aj nejake vacsie ci mensie prirodne katastrofy


Takže žiadni tu niesú ani nikdy neboli , sú teda vôbec niekde ?
Prečo sa toto nikto nespýtal Pjakina ?
KSB má celkovo srandovný vzťah k tejto téme.


tiez vnimam zvlastny vztah KSB k tejto teme, mozno preto lebo to v podstate na veci nic nemeni, logickou uvahou by sme prisli na to, ze je to jedno ci tu niekde okolo nas je alebo nie je nejaka ne/priatelska mimozemska rasa, stale si treba najprv vycistit vlastny chliev


Asi vsetky filmy/serialy o mimozemstanoch su pod prisnou kontrolou pentagonu, udajne je najblizsie k realite serial Hviezdna brana, ktory sa aj tocil vo vojenskych priestoroch a na natacani kazdeho jedneho dielu (ma to vyse 350 dielov) sedel na placi niekto z Pentagonu, kto to cele dozoroval, upravoval scenar a schvaloval finalne vydanie.


Naozaj nepovazujem za realisticke predpokladat, ze sme jedina inteligentna rasa vo vesmire.


Z nejakeho dovodu prestali testy jadrovych zbrani v takom rozsahu ako po 2. svetovej vojne).
Na mesiaci sme s najvacsou pravdepodobnostu nikdy neboli (tu ma ani nezaujima Pjakin, ani videa z natacania...staci mi video s astronautami, ktori odmietli prisahat na bibliu, ze tam boli). Odvtedy sme zahadne prestali lietat na mesiac (mne to skor sedi do teorie, ze sme s nasou zemou v nejakej vesmirnej karantene).


Putin sa k tejto teme uz vyjadril:
"I have already spoken to three US Presidents. They come and go, but politics stay the same at all times. Do you know why? Because of the powerful bureaucracy. When a person is elected, they may have some ideas. Then people with briefcases arrive, well dressed, wearing dark suits, just like mine, except for the red tie, since they wear black or dark blue ones. These people start explaining how things are done. And instantly, everything changes. This is what happens with every administration."


[quote="pid:23621, uid:412"]Taková holografická projekce invaze mimozemšťanů...a ti, co lidstvo iluzorně zachrání, se zosobní do role zachránců, vyžadující vděčnost a poddanost spasených.[/quote] ano to sa spomina na viacerych zahranicnych "konspiracnych" weboch, v talone su aj nejake vacsie ci mensie prirodne katastrofy [quote="pid:23515, uid:324"]Takže žiadni tu niesú ani nikdy neboli , sú teda vôbec niekde ? Prečo sa toto nikto nespýtal Pjakina ? KSB má celkovo srandovný vzťah k tejto téme.[/quote] tiez vnimam zvlastny vztah KSB k tejto teme, mozno preto lebo to v podstate na veci nic nemeni, logickou uvahou by sme prisli na to, ze je to jedno ci tu niekde okolo nas je alebo nie je nejaka ne/priatelska mimozemska rasa, stale si treba najprv vycistit vlastny chliev Asi vsetky filmy/serialy o mimozemstanoch su pod prisnou kontrolou pentagonu, udajne je najblizsie k realite serial Hviezdna brana, ktory sa aj tocil vo vojenskych priestoroch a na natacani kazdeho jedneho dielu (ma to vyse 350 dielov) sedel na placi niekto z Pentagonu, kto to cele dozoroval, upravoval scenar a schvaloval finalne vydanie. Naozaj nepovazujem za realisticke predpokladat, ze sme jedina inteligentna rasa vo vesmire. Z nejakeho dovodu prestali testy jadrovych zbrani v takom rozsahu ako po 2. svetovej vojne). Na mesiaci sme s najvacsou pravdepodobnostu nikdy neboli (tu ma ani nezaujima Pjakin, ani videa z natacania...staci mi video s astronautami, ktori odmietli prisahat na bibliu, ze tam boli). Odvtedy sme zahadne prestali lietat na mesiac (mne to skor sedi do teorie, ze sme s nasou zemou v nejakej vesmirnej karantene). Putin sa k tejto teme uz vyjadril: "I have already spoken to three US Presidents. They come and go, but politics stay the same at all times. Do you know why? Because of the powerful bureaucracy. When a person is elected, they may have some ideas. Then people with briefcases arrive, well dressed, **wearing dark suits, _just like mine_, except for the red tie, since they wear black or dark blue ones**. These people start explaining how things are done. And instantly, everything changes. This is what happens with every administration."
790
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept