Zahraniční analytici
Panarin - Ranni kavicka 2.7.21
Y

Kratce to nejdulezitejsi:

Rusko

-V.V. Putin prohlasil, ze Rusko bude vzdy podporovat Belorusko. A. Lukasenko prohlasil, ze Rusko bude vzdy jeho pritelem.
-USA velvyslanec v Moskve Sullivan jedna se zastupcem MIDu, A.A. Rjabkovem. Posoudili sestaveni komise expertu, problemy diplomatickych vztahu mezi Ruskem a USA. Jede se podle zenevskych dohod.


USA
-President Biden navstivil na Floride zriceny dum. Pracuji zde zachranci z Mexika, Ameriky a Izraele. Dosud neni jasne, co se vlastne stalo.
-Trump aktivne pokracuje ve svem politickem boji a jeho poradce vcera zalozil socialni sit. Oficialne bude otevrena 4.7., v Den nezavislosti USA.
-Snemovna USA schvalila projekt na obnovu ekonomiky USA. Hlasovali sami Demokrate a 2 Republikanci.
-Vnitropoliticka situace v USA je slozita, boj pokracuje, neni jasne, jak to vse dopadne.


Kanada
Bylo nalezeno mnozstvi hrobu s detmi. Je to skandal, ktery se siri na kanadskem uzemi.

Ukrajina

-Negativni zpravy – byl prijat zakon, kritizovany V.V. Putinem. Ukrajinci nejsou Rusove, nejsou s Rusy jeden narod. Putin prohlasil, ze napise specialni clanek o historii ruskeho naroda.
Vnitropoliticka situace na Ukrajine je slozita, ocekavame zmenu ruske linie, a to zahranicne-politicke, ekonomicke, diplomaticke i humanitarni ve vztahu k Ukrajine, ktera je plne pod zahranicnim rizenim.

Zaver:

bude pozitivni – je spojen s Krymem.
Krym navstivilo v prvni polovine r. 2021 pres 3,3 mil. turistu. Je to vice jak v roce 2019.
https://crimea-news.com/society/2021/07/01/810888.html
https://www.youtube.com/watch?v=0Fbrjy2j9d0


Kratce to nejdulezitejsi: ** Rusko** -V.V. Putin prohlasil, ze Rusko bude vzdy podporovat Belorusko. A. Lukasenko prohlasil, ze Rusko bude vzdy jeho pritelem. -USA velvyslanec v Moskve Sullivan jedna se zastupcem MIDu, A.A. Rjabkovem. Posoudili sestaveni komise expertu, problemy diplomatickych vztahu mezi Ruskem a USA. Jede se podle zenevskych dohod. **USA** -President Biden navstivil na Floride zriceny dum. Pracuji zde zachranci z Mexika, Ameriky a Izraele. Dosud neni jasne, co se vlastne stalo. -Trump aktivne pokracuje ve svem politickem boji a jeho poradce vcera zalozil socialni sit. Oficialne bude otevrena 4.7., v Den nezavislosti USA. -Snemovna USA schvalila projekt na obnovu ekonomiky USA. Hlasovali sami Demokrate a 2 Republikanci. -Vnitropoliticka situace v USA je slozita, boj pokracuje, neni jasne, jak to vse dopadne. **Kanada** Bylo nalezeno mnozstvi hrobu s detmi. Je to skandal, ktery se siri na kanadskem uzemi. ** Ukrajina** -Negativni zpravy – byl prijat zakon, kritizovany V.V. Putinem. Ukrajinci nejsou Rusove, nejsou s Rusy jeden narod. Putin prohlasil, ze napise specialni clanek o historii ruskeho naroda. Vnitropoliticka situace na Ukrajine je slozita, ocekavame zmenu ruske linie, a to zahranicne-politicke, ekonomicke, diplomaticke i humanitarni ve vztahu k Ukrajine, ktera je plne pod zahranicnim rizenim. ** Zaver:** bude pozitivni – je spojen s Krymem. Krym navstivilo v prvni polovine r. 2021 pres 3,3 mil. turistu. Je to vice jak v roce 2019. https://crimea-news.com/society/2021/07/01/810888.html https://www.youtube.com/watch?v=0Fbrjy2j9d0
Upravené 2. 7. 2021 o 12:49
337
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept