Politika v ČR
Senátoři zamítli stavební zákon

Senátoři zamítli stavební zákon, vadí jim hlavně přesun úřadů pod stát
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/senatori-zamitli-novy-stavebni-zakon-vadi-jim-hlavne-presun-uradu-pod-stat/2059117?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny


"Zákon se nyní vrací do Sněmovny. Pro jeho prosazení bude zapotřebí nejméně 101 poslanců. Není jisté, zda se předkladatelům podaří tuto většinu získat. Při červnovém sněmovním schvalování zákon prošel jen hlasy ANO, SPD a tří sociálních demokratů."


Problém je, že dosavadní stavební zákon je, z řady důvodů, "velmi nedokonalý" a nově navržený zákon měl přinést kýžené změny. Změny, na kterých se, bohužel, vláda s opozicí nedokázaly za min. 4 roky smysluplně dohodnout.
V podstatě jde o "neschopnost" našich současných politiků, napříč politickým spektrem ! Potřeby občanů jsou jim zřejmě "u zádele" !


Senátoři zamítli stavební zákon, vadí jim hlavně přesun úřadů pod stát https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/senatori-zamitli-novy-stavebni-zakon-vadi-jim-hlavne-presun-uradu-pod-stat/2059117?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny "Zákon se nyní vrací do Sněmovny. Pro jeho prosazení bude zapotřebí nejméně 101 poslanců. Není jisté, zda se předkladatelům podaří tuto většinu získat. Při červnovém sněmovním schvalování zákon prošel jen hlasy ANO, SPD a tří sociálních demokratů." Problém je, že dosavadní stavební zákon je, z řady důvodů, "velmi nedokonalý" a nově navržený zákon měl přinést kýžené změny. Změny, na kterých se, bohužel, vláda s opozicí nedokázaly za min. 4 roky smysluplně dohodnout. V podstatě jde o "neschopnost" našich současných politiků, napříč politickým spektrem ! Potřeby občanů jsou jim zřejmě "u zádele" !
173
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept