Zahraničná politika
Nizozemská televize dala k hymně Německa před zápasem s Anglií nacistický text

O pořádné faux pas se krátce před startem úterního osmifinálového utkání fotbalového EURO mezi Anglií a Německem postarala nizozemská televize NPO. Když na londýnském stadionu ve Wembley začala našim západním sousedům hrát jejich státní hymna, nizozemští fanoušci na svých obrazovkách viděli text „Deutschland, Deutschland über alles, über alles in der Welt", který byl spojován s nacistickým Německem a používán v období druhé světové války.


https://www.sport.cz/fotbal/euro2020/clanek/2525488-obrovske-faux-pas-televize-k-hymne-nemecka-pred-zapasem-s-anglii-dala-nacisticky-text.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez


O pořádné faux pas se krátce před startem úterního osmifinálového utkání fotbalového EURO mezi Anglií a Německem postarala nizozemská televize NPO. Když na londýnském stadionu ve Wembley začala našim západním sousedům hrát jejich státní hymna, nizozemští fanoušci na svých obrazovkách viděli text „Deutschland, Deutschland über alles, über alles in der Welt", který byl spojován s nacistickým Německem a používán v období druhé světové války. https://www.sport.cz/fotbal/euro2020/clanek/2525488-obrovske-faux-pas-televize-k-hymne-nemecka-pred-zapasem-s-anglii-dala-nacisticky-text.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez

obrazok je lepsi ako tisic slov:


60dda6cdb6843


obrazok je lepsi ako tisic slov: ![60dda6cdb6843](serve/attachment&path=60dda6cdb6843)

Moderator

Běží velmi tvrdý boj o líderství ve staré Evropě. Londýn vers.kontinentální tandem Berlín-Paříž. Holanďané byli vždy spojenci atlantistů , takže bych se tomuhle kopnutí do slabin vůči Němcům vůbec nedivil...


Běží velmi tvrdý boj o líderství ve staré Evropě. Londýn vers.kontinentální tandem Berlín-Paříž. Holanďané byli vždy spojenci atlantistů , takže bych se tomuhle kopnutí do slabin vůči Němcům vůbec nedivil...

Běží velmi tvrdý boj o líderství ve staré Evropě.


Alebo ich chcú opäť dotlačiť do toho, čo sa im už dvakrát podarilo a hodiť tým na Nemcov opäť začiatok vyvolania 3 sv.v.


A potom povedia: Veď čo sa čudujete už to spravili 2x. Je to v ich génoch, sú to beštie.


[quote="pid:22563, uid:57"]Běží velmi tvrdý boj o líderství ve staré Evropě.[/quote] Alebo ich chcú opäť dotlačiť do toho, čo sa im už dvakrát podarilo a hodiť tým na Nemcov opäť začiatok vyvolania 3 sv.v. A potom povedia: Veď čo sa čudujete už to spravili 2x. Je to v ich génoch, sú to beštie.

Může to být i programování prohry Německa. Vtlačení zápasu do matrice II. sv. v. Následný výsledek 2:0 pro Anglii by tomu odpovídal.


Může to být i programování prohry Německa. Vtlačení zápasu do matrice II. sv. v. Následný výsledek 2:0 pro Anglii by tomu odpovídal.

Takhle? Asi ne.


Nie, myslela som na mysli spôsob, akým ich dotlačili do prvých dvoch vojen. Toto mi príde podobný princíp.


[quote="pid:22567, uid:306"]Takhle? Asi ne.[/quote] Nie, myslela som na mysli spôsob, akým ich dotlačili do prvých dvoch vojen. Toto mi príde podobný princíp.

O pořádné faux pas se krátce před startem úterního osmifinálového utkání fotbalového EURO mezi Anglií a Německem postarala nizozemská televize NPO.

Tento jev s Německou hymnou nenastal poprvé.
Poprvé to ale bylo s titulkama.


[quote="pid:22554, uid:307"]O pořádné faux pas se krátce před startem úterního osmifinálového utkání fotbalového EURO mezi Anglií a Německem postarala nizozemská televize NPO.[/quote] Tento jev s Německou hymnou nenastal poprvé. Poprvé to ale bylo s titulkama.

Běží velmi tvrdý boj o líderství ve staré Evropě.
Ma ta veta rozosmiala ... a co chcu staronovi "lidri" ponuknut europe? Cisty fasizmus ci dajaku tu novu vojnu? Ale ved ludstvo uz ich koncepciu nepotrebuje, dokonca ju zatracuje. Ta bitka "lidrov europy" je nieco ako bitka dvoch ciganov o kuz zeleza na srotovisku, pricom srotovisko budu musiet tak ci tak opustit.


[quote="pid:22563, uid:57"]Běží velmi tvrdý boj o líderství ve staré Evropě.[/quote]Ma ta veta rozosmiala ... a co chcu staronovi "lidri" ponuknut europe? Cisty fasizmus ci dajaku tu novu vojnu? Ale ved ludstvo uz ich koncepciu nepotrebuje, dokonca ju zatracuje. Ta bitka "lidrov europy" je nieco ako bitka dvoch ciganov o kuz zeleza na srotovisku, pricom srotovisko budu musiet tak ci tak opustit.
Upravené 1. 7. 2021 o 16:08

On ten souboj ale běží a pro malobritánii je naprosto zásadní. Kontinentálové jsou na tom lépe , vždy mají možnost obrátky směrem k euroasijskému prostoru. Ale Londýn-ten nemá vůbec nikoho,"jen své stálé zájmy". A do budoucna ho už vůbec nikdo ani jako objekt nepotřebuje. Sázet na skrytý Commonwealth (+ Kanada a +Austrálie a NZ) je ve 21 .století velmi odvážné dobrodružství. A k čemu a komu bude užitečná londýnská City, když před očima se minimálně v celé východní části Světa začínají tvořit měnové zóny.
Dobrý dlouhodobý vhled do této partie má M.Chazin.


On ten souboj ale běží a pro malobritánii je naprosto zásadní. Kontinentálové jsou na tom lépe , vždy mají možnost obrátky směrem k euroasijskému prostoru. Ale Londýn-ten nemá vůbec nikoho,"jen své stálé zájmy". A do budoucna ho už vůbec nikdo ani jako objekt nepotřebuje. Sázet na skrytý Commonwealth (+ Kanada a +Austrálie a NZ) je ve 21 .století velmi odvážné dobrodružství. A k čemu a komu bude užitečná londýnská City, když před očima se minimálně v celé východní části Světa začínají tvořit měnové zóny. Dobrý dlouhodobý vhled do této partie má M.Chazin.
795
9
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept