Egregoriálno-matričné riadenie
V Nitre horel náves na rušnej ulici v centre mesta

V Nitre na Štefánikovej ulici začal včera (30.6.2021) horieť náves poľského kamióna. 35-ročnému vodičovi sa podarilo odpojiť ťahač a dostať sa do bezpečia, aj začal náves sám hasiť, ale nedokázal to. Museli mu pomôcť naši hasiči a policajti.


Miesto, kde sa to stalo, je prakticky uprostred dvoch úradov - Okresného úradu a Mestského úradu. Navyše ten kamión horel tesne vedľa večného ohňa, ktorý súvisí s pamätníkom sovietskych vojakov. Tento večný oheň už nehorí, ale stále tam je inštalovaný.


https://www.facebook.com/KRPZNR/videos/249262150297343/


https://mynitra.sme.sk/c/22693137/v-centre-nitry-horel-naves-nakladneho-auta-ludia-riskovali-a-natacali-to.html


Zaujímavá je poznámka z článku od pracovníkov jedného zo spomínaných úradov, že keď sedeli pri otvorených oknách, rany z vybuchujúceho požiaru ich takmer zhodil zo stoličiek.


Okoloidúci si udalosť len natáčali, okolo požiaru prešiel aj autobusár mestskej hromadnej dopravy.


Takže bežná verejnosť ešte stále len čumí do mobilov a nedokáže priložiť ruku k dielu. A úradníci pri tom padajú zo stoličiek, teda tiež už nedokážu riadiť. Jediný, kto ešte dokáže zachrániť zdravie a majetok sú profesionáli.


V Nitre na Štefánikovej ulici začal včera (30.6.2021) horieť náves poľského kamióna. 35-ročnému vodičovi sa podarilo odpojiť ťahač a dostať sa do bezpečia, aj začal náves sám hasiť, ale nedokázal to. Museli mu pomôcť naši hasiči a policajti. Miesto, kde sa to stalo, je prakticky uprostred dvoch úradov - Okresného úradu a Mestského úradu. Navyše ten kamión horel tesne vedľa večného ohňa, ktorý súvisí s pamätníkom sovietskych vojakov. Tento večný oheň už nehorí, ale stále tam je inštalovaný. https://www.facebook.com/KRPZNR/videos/249262150297343/ https://mynitra.sme.sk/c/22693137/v-centre-nitry-horel-naves-nakladneho-auta-ludia-riskovali-a-natacali-to.html Zaujímavá je poznámka z článku od pracovníkov jedného zo spomínaných úradov, že keď sedeli pri otvorených oknách, rany z vybuchujúceho požiaru ich takmer zhodil zo stoličiek. Okoloidúci si udalosť len natáčali, okolo požiaru prešiel aj autobusár mestskej hromadnej dopravy. Takže bežná verejnosť ešte stále len čumí do mobilov a nedokáže priložiť ruku k dielu. A úradníci pri tom padajú zo stoličiek, teda tiež už nedokážu riadiť. Jediný, kto ešte dokáže zachrániť zdravie a majetok sú profesionáli.

Moderátor

215
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept