Videá, filmy, knihy
Zakázané vzdělání

Prišlo mi mailom


Milí čtenáři,


rád bych Vás upozornil na některé novinky v našem internetovém obchodě Zakázané Vzdělání:


MISE LIBYJSKÁ DŽAMÁHÍRÍJA Václava Hávy je soubor vzpomínek na druhou polovinu 70. let, na průběh jeho základní vojenské služby a následný roční výkon funkce instruktora libyjských raketometčíků v jejich domovské zemi.
Nad stránkami této lehce stravitelné knížky se rozpomeneme na život za socíku a uvědomíme si sílu a význam tehdejší republiky. Z korektního výkladu očividce získáme představu o životě v tehdejší Libyi, fungování její armády a úkolech, kterým měla čelit.


Dále prosím nepřehlédněte nový titul VP SSSR - Od Antropoidnosti k Ľudskosti vydaný nakladatelstvím KSB press, jakož i dotisk jejich knih Smutné dedičstvo Atlantídy a v posledních několika pořadech Otázka odpověď V. V. Pjakina zmiňovaný "Sad" roste sám?


V Hostivaři nás již nenajdete!
Rád bych Vás upozornil, že naše nakladatelství se přestěhovalo na novou adresu: Turnovská 8, 180 00 Praha 8 Libeň. Je to mezi křižovatkou Balabenka a metrem Palmovka. Zde Vám budou vydány knihy k osobnímu odběru nebo můžete být uvítáni, vždy po předchozí domluvě.


Děkuji za pozornost a Vaši přízeň,


Jan Buzek


Zakázané Vzdělání https://www.zakazanevzdelani.cz/


Prišlo mi mailom Milí čtenáři, rád bych Vás upozornil na některé novinky v našem internetovém obchodě Zakázané Vzdělání: MISE LIBYJSKÁ DŽAMÁHÍRÍJA Václava Hávy je soubor vzpomínek na druhou polovinu 70. let, na průběh jeho základní vojenské služby a následný roční výkon funkce instruktora libyjských raketometčíků v jejich domovské zemi. Nad stránkami této lehce stravitelné knížky se rozpomeneme na život za socíku a uvědomíme si sílu a význam tehdejší republiky. Z korektního výkladu očividce získáme představu o životě v tehdejší Libyi, fungování její armády a úkolech, kterým měla čelit. Dále prosím nepřehlédněte nový titul VP SSSR - Od Antropoidnosti k Ľudskosti vydaný nakladatelstvím KSB press, jakož i dotisk jejich knih Smutné dedičstvo Atlantídy a v posledních několika pořadech Otázka odpověď V. V. Pjakina zmiňovaný "Sad" roste sám? V Hostivaři nás již nenajdete! Rád bych Vás upozornil, že naše nakladatelství se přestěhovalo na novou adresu: Turnovská 8, 180 00 Praha 8 Libeň. Je to mezi křižovatkou Balabenka a metrem Palmovka. Zde Vám budou vydány knihy k osobnímu odběru nebo můžete být uvítáni, vždy po předchozí domluvě. Děkuji za pozornost a Vaši přízeň, Jan Buzek Zakázané Vzdělání https://www.zakazanevzdelani.cz/
Upravené 30. 6. 2021 o 22:51

Nové sídlo je výborně dopravně dostupné , už jsem to testoval.


Nové sídlo je výborně dopravně dostupné , už jsem to testoval.
820
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept