Zahraničná politika
Německo uprchlo z Afghánistánu

Německo uprchlo z Afghánistánu
https://colonelcassad.livejournal.com/6876450.html


"Německo oficiálně opustilo Afghánistán. Včera poslední německý voják okupačního kontingentu odletěl ze země se zbytkem výzbroje. Poté, co hegemon učinil konečné rozhodnutí vystoupit z Afghánistánu, satelity, které se předbíhaly, se vrhly k východu.
Nikdo kromě Turecka nevyjádřil zvláštní přání zůstat v úžasném Afghánistánu budoucnosti a Erdogan má i tehdy zcela jiné plány týkající se Afghánistánu, které nemají nic společného s „afghánskou demokracií“.


"Satelit" Česká republika ? Zřejmě nám ještě fandí, když nás dávají na roveň Německa...


Německo uprchlo z Afghánistánu https://colonelcassad.livejournal.com/6876450.html "Německo oficiálně opustilo Afghánistán. Včera poslední německý voják okupačního kontingentu odletěl ze země se zbytkem výzbroje. Poté, co hegemon učinil konečné rozhodnutí vystoupit z Afghánistánu, satelity, které se předbíhaly, se vrhly k východu. Nikdo kromě Turecka nevyjádřil zvláštní přání zůstat v úžasném Afghánistánu budoucnosti a Erdogan má i tehdy zcela jiné plány týkající se Afghánistánu, které nemají nic společného s „afghánskou demokracií“. "Satelit" Česká republika ? Zřejmě nám ještě fandí, když nás dávají na roveň Německa...
Upravené 30. 6. 2021 o 19:37

"Satelit" Česká republika ?

Dnes se do ČR vrátilo posledních 13 vojáků z Afghánistánu. Takže my už tam nejsme také.


[quote="pid:22462, uid:270"]"Satelit" Česká republika ?[/quote] Dnes se do ČR vrátilo posledních 13 vojáků z Afghánistánu. Takže my už tam nejsme také.

Dnes se do ČR vrátilo posledních 13 vojáků z Afghánistánu. Takže my už tam nejsme také.


A pamätá si niekto, akú rétoriku robil Zeman? A robil to presne kvôli tomu, aby sa to prebehlo...


[quote="pid:22468, uid:312"]Dnes se do ČR vrátilo posledních 13 vojáků z Afghánistánu. Takže my už tam nejsme také.[/quote] A pamätá si niekto, akú rétoriku robil Zeman? A robil to presne kvôli tomu, aby sa to prebehlo...

Moderátor

A pamätá si niekto, akú rétoriku robil Zeman? A robil to presne kvôli tomu, aby sa to prebehlo...


Jak to myslíš ?


[quote="pid:22521, uid:7"]A pamätá si niekto, akú rétoriku robil Zeman? A robil to presne kvôli tomu, aby sa to prebehlo...[/quote] Jak to myslíš ?

Jak to myslíš ?


Ako som to napísal, šiel s rétorikou do extrému, ale nemá právomoci na rozhodnutie.


[quote="pid:22639, uid:518"]Jak to myslíš ?[/quote] Ako som to napísal, šiel s rétorikou do extrému, ale nemá právomoci na rozhodnutie.

Moderátor

Účast německých vojáků na cvičeních NATO „Iron Wolf 2021“ v Litvě
https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4806019


"Toto není zdaleka první nevzhledný příběh, do kterého je zapojena militantní skupina Bundeswehru v Litvě. O faktech se široce hovořilo v německých médiích, což později potvrdili úředníci Spolkové republiky Německo. V dubnu 2021 uspořádali němečtí vojáci umístění v Rukle „oslavu“ Hitlerových narozenin, během níž zpívali nacistické pochody, antisemitské písně, zesměšňovali a bili ostatní vojáky. Německá ministryně obrany A. Kramp-Karrenbauerová veřejně odsoudila chování svých podřízených a odvolala celou četu, ve které vinní sloužili. Všechny tyto věci jsou vzájemně propojeny. Povzbuzení nebo tiché ignorování „flirtování“ s nacistickými symboly a ideologií vede k takovým praktickým výsledkům. V průběhu úředních kontrol, které začaly později, byla odhalena řada skutečností o obtěžování, fyzické násilí, projevy antisemitismu, rasismu a pravicového extremismu. Všechno má půdu. Nejde jen o dospělé, ale o vojenský personál. Byl také zjištěn velký nedostatek munice. Je strašidelné si představit, co se tam stalo, vzhledem k faktům, které se vynořily."


**Účast německých vojáků na cvičeních NATO „Iron Wolf 2021“ v Litvě** https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/-/asset_publisher/cKNonkJE02Bw/content/id/4806019 "Toto není zdaleka první nevzhledný příběh, do kterého je zapojena militantní skupina Bundeswehru v Litvě. O faktech se široce hovořilo v německých médiích, což později potvrdili úředníci Spolkové republiky Německo. V dubnu 2021 uspořádali němečtí vojáci umístění v Rukle „oslavu“ Hitlerových narozenin, během níž zpívali nacistické pochody, antisemitské písně, zesměšňovali a bili ostatní vojáky. Německá ministryně obrany A. Kramp-Karrenbauerová veřejně odsoudila chování svých podřízených a odvolala celou četu, ve které vinní sloužili. Všechny tyto věci jsou vzájemně propojeny. Povzbuzení nebo tiché ignorování „flirtování“ s nacistickými symboly a ideologií vede k takovým praktickým výsledkům. V průběhu úředních kontrol, které začaly později, byla odhalena řada skutečností o obtěžování, fyzické násilí, projevy antisemitismu, rasismu a pravicového extremismu. Všechno má půdu. Nejde jen o dospělé, ale o vojenský personál. Byl také zjištěn velký nedostatek munice. Je strašidelné si představit, co se tam stalo, vzhledem k faktům, které se vynořily."
Upravené 1. 7. 2021 o 20:59
742
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept