Zahraniční analytici
Panarin – Vojenske zpravy – Special! (29.6.21)
Y

Panarin – Vojenske zpravy – Special! (29.6.21)

Situace je velmi slozita.
Vcera zacaly manevry NATA v Cernem mori. Startovaly z Odessy.
Okolo 30ti lodi, vetsina ukrajinskych, ale take americkych, britskych aj.
Okolo 40ti stihacek a asi 5 000 vojaku z 30 zemi. Jsou to velke manevry u hranic Ruska; je to hrozba Rusku na zaklade incidentu s britskou vojenskou lodi. V odpoved na toto zacalo Rusko manevry PVO u Krymu.
V Syrii byly zahajeny manevry vojensko-namorni a vojensko-vzdusne. U Kypru se nachazi britska letadlova lod v doprovodu nekolika lodi. Rusko preneslo do Syrie ruske bombardery TU-22M3 a MiGy-31 s Kynzaly.
Dnes oznamil avia.pro, ze Rusko – MIG-31 s Kynzaly zautocil na teroristy v Syrii. Oficialni info zatim neni, ale je to dulezite.
https://avia.pro/news/posle-masshtabnoy-likvidacii-istrebitelyami-vks-rossii-boevikov-erdogan-zahotel-novoe
Clanek si prectete, stoji za to.
Rusko prikre oznamilo, ze narusovani hranic a vod Syrie bude trestano; jakakoliv britska lod v syrskych vodach bude znicena. . Na ruskych bazich se nachazi Bastiony, strategicke bombardery a lode.
Budeme dal sledovat situaci, hra na nervy pokracuje. Ruska letadla s Kynzaly krouzi okolo britske letadlove lode. Valka nervu ve Stredozemnim mori ….
Vcera jsem mluvil o tom, ze z kosmodromu Pleseck startovala balisticka raketa. Byl to Sarmat, vzdalenost na cil 5 000 – vice jak 10 000 km. Rusko demonstruje pripravenost odpovedet na potencionalni agresi NATA!
Generalni reditel exportu zbrani oznamil, ze na Salonu MAX budou vystaveny nejnovejsi ruske prostredky PVO S-350 a poprve budou vystavena letadla IL-112 a IL-114.
Znova – situace je slozita, manevry NATA budou trvat do 10.7.21. Britska letadlova lod ve Stredozemnim mori planuje take, ze zde bude okolo 14ti dni a pak popluje do Indickeho oceanu.
Doufejme, ze jsou ruske ozbrojene sily a specsluzby pripraveny odrazit kazdou agresi a nanest nepriteli takovy uder, ktery bude blizky uderu na jeho existenci.
https://www.youtube.com/watch?v=UcKWEAA0iEY


**Panarin – Vojenske zpravy – Special! (29.6.21) ** Situace je velmi slozita. Vcera zacaly manevry NATA v Cernem mori. Startovaly z Odessy. Okolo 30ti lodi, vetsina ukrajinskych, ale take americkych, britskych aj. Okolo 40ti stihacek a asi 5 000 vojaku z 30 zemi. Jsou to velke manevry u hranic Ruska; je to hrozba Rusku na zaklade incidentu s britskou vojenskou lodi. V odpoved na toto zacalo Rusko manevry PVO u Krymu. V Syrii byly zahajeny manevry vojensko-namorni a vojensko-vzdusne. U Kypru se nachazi britska letadlova lod v doprovodu nekolika lodi. Rusko preneslo do Syrie ruske bombardery TU-22M3 a MiGy-31 s Kynzaly. Dnes oznamil avia.pro, ze Rusko – MIG-31 s Kynzaly zautocil na teroristy v Syrii. Oficialni info zatim neni, ale je to dulezite. https://avia.pro/news/posle-masshtabnoy-likvidacii-istrebitelyami-vks-rossii-boevikov-erdogan-zahotel-novoe Clanek si prectete, stoji za to. Rusko prikre oznamilo, ze narusovani hranic a vod Syrie bude trestano; jakakoliv britska lod v syrskych vodach bude znicena. . Na ruskych bazich se nachazi Bastiony, strategicke bombardery a lode. Budeme dal sledovat situaci, hra na nervy pokracuje. Ruska letadla s Kynzaly krouzi okolo britske letadlove lode. Valka nervu ve Stredozemnim mori …. Vcera jsem mluvil o tom, ze z kosmodromu Pleseck startovala balisticka raketa. Byl to Sarmat, vzdalenost na cil 5 000 – vice jak 10 000 km. Rusko demonstruje pripravenost odpovedet na potencionalni agresi NATA! Generalni reditel exportu zbrani oznamil, ze na Salonu MAX budou vystaveny nejnovejsi ruske prostredky PVO S-350 a poprve budou vystavena letadla IL-112 a IL-114. **Znova – situace je slozita, manevry NATA budou trvat do 10.7.21. Britska letadlova lod ve Stredozemnim mori planuje take, ze zde bude okolo 14ti dni a pak popluje do Indickeho oceanu.** Doufejme, ze jsou ruske ozbrojene sily a specsluzby pripraveny odrazit kazdou agresi a nanest nepriteli takovy uder, ktery bude blizky uderu na jeho existenci. https://www.youtube.com/watch?v=UcKWEAA0iEY
Upravené 30. 6. 2021 o 12:39
450
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept