Politika v SR
Orbán označil Slovensko za významnú krajinu, s Hegerom sa zhodol pri migrácii

Orbán označil Slovensko za významnú krajinu, s Hegerom sa zhodol pri migrácii


Orbán označil Slovensko za významnú krajinu, ktorá je tretím najdôležitejším obchodným partnerom Maďarska po Nemecku a Rakúsku. Vyzdvihol, že vzájomné vzťahy nikdy neboli tak dobré ako teraz.


Veľkým plánom je podľa slov Orbána prepojenie Budapešti, Bratislavy, Prahy a Varšavy vysokorýchlostnou železnicou. K otázke koronavírusovej pandémie maďarský premiér vyjadril nádej, že sa podarí obnoviť ekonomiky oboch krajín a dosiahnuť opäť spoločné úspechy.


https://www.aktuality.sk/clanok/903852/orban-oznacil-slovensko-za-vyznamnu-krajinu-s-hegerom-sa-zhodol-pri-migracii/


Orbán označil Slovensko za významnú krajinu, s Hegerom sa zhodol pri migrácii Orbán označil Slovensko za významnú krajinu, ktorá je tretím najdôležitejším obchodným partnerom Maďarska po Nemecku a Rakúsku. Vyzdvihol, že vzájomné vzťahy nikdy neboli tak dobré ako teraz. Veľkým plánom je podľa slov Orbána prepojenie Budapešti, Bratislavy, Prahy a Varšavy vysokorýchlostnou železnicou. K otázke koronavírusovej pandémie maďarský premiér vyjadril nádej, že sa podarí obnoviť ekonomiky oboch krajín a dosiahnuť opäť spoločné úspechy. https://www.aktuality.sk/clanok/903852/orban-oznacil-slovensko-za-vyznamnu-krajinu-s-hegerom-sa-zhodol-pri-migracii/
189
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept