Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 29.6.21, Zpravy z Azie
Y

Rusko
-Telefonický rozhovor V.V. Putina s prezidentem Turkmenistánu Gurbangulou Berdymuhamedovem
http://kremlin.ru/events/president/news/65962
-Rozhovor s předsedou ČLR Si Ťin-Pchingem - „Drazi stari pratele“ na vzdy.
http://kremlin.ru/events/president/news/65940
-Setkání s absolventy vojenských vysokých škol
http://kremlin.ru/events/president/news/65942
-Patrusev – videokonference s Radou bezpecnosti zemi ASEAN. Je dobre, ze s nimi utuzujeme vztahy.
-V Sevastopolu byl zatcen anarchista, ktery chtel v den voleb odstrelit most
-V Simferopolu byl minuly tyden zatcen ukrajinsky spion, ktery vynasel data o letech ruske aviace na Krymu, byl specializovan na techniku.
-Tass vcera zverejnil, ze na kosmodromu Pljeseck, byla vypustena raketa z polygonu pro vypousteni balistickych raket. Zkouska probehla uspesne.


USA
-Po americkych vojskach v Syrii byly strileny rakety. To tu jeste nebylo. Patrne odpoved na jejich utok.
-Biden prohlasil, ze USA a Rusko mohou spolupracovat ve dvou sferach:
-jaderne zbrane
-klima
a soucasne se vyslovil pro stabilni vztahy s Ruskem.
-Trump vystoupil s hlaskou o tom, ze ho byvaly generalni prokurator Barr zradil, zejmena Barr nechtel rozsledovat obrovske falsovani voleb 2020. Trump doufa, ze se v srpnu 21 vrati. Uvidime.


Anglie
Pokracuje tam bajna verze o dokumentech. Odnesli je ne na policii, ale do BBC. To je prvni historka na zakryti porazky u Mysu Fiolent a ta druhaje, ze se nakazil Coronou nacelnik stabu a cele vedeni min. obrany je izolovano na 10 dni. Co to je? No aby unikli vsetecnym otazkam novinaru.


Srbsko
V Srbsku se konaly prvni velke manevry po rozpadu Jugoslavie. Pouzivala se pri tom ruska technika. Behem poslednich 3 let tam Rusko dodalo velke mnozstvi zbrani.


Svedsko
Premier podal demisi kvuli zvyseni cen nemovitosti, ktere planuje? vlada.


NATO
Po rozvoji a rekonstrukci ruskych vojenskych zakladen v Syrii je zde role NATA ponekud pozmenena.


Nemecko
Merkel vystupuje za utuzeni vztahu s Ruskem, ale situace v EU je takova, ze mnozstvi rusofobu, rizenych z Londyna, zatim dominuje.


Polsko
Vcera se konala v Polsku demonstrace nacionalistu a bylo tam videt ruske vlajky. Varsava, to je jine mesto. Krakov, to je slovanske mesto. V Polsku ziji nejen Slovane.
https://www.youtube.com/watch?v=XC8oxEJk7WU


**Rusko** -Telefonický rozhovor V.V. Putina s prezidentem Turkmenistánu Gurbangulou Berdymuhamedovem http://kremlin.ru/events/president/news/65962 -Rozhovor s předsedou ČLR Si Ťin-Pchingem - „Drazi stari pratele“ na vzdy. http://kremlin.ru/events/president/news/65940 -Setkání s absolventy vojenských vysokých škol http://kremlin.ru/events/president/news/65942 -Patrusev – videokonference s Radou bezpecnosti zemi ASEAN. Je dobre, ze s nimi utuzujeme vztahy. -V Sevastopolu byl zatcen anarchista, ktery chtel v den voleb odstrelit most -V Simferopolu byl minuly tyden zatcen ukrajinsky spion, ktery vynasel data o letech ruske aviace na Krymu, byl specializovan na techniku. -Tass vcera zverejnil, ze na kosmodromu Pljeseck, byla vypustena raketa z polygonu pro vypousteni balistickych raket. Zkouska probehla uspesne. **USA** -Po americkych vojskach v Syrii byly strileny rakety. To tu jeste nebylo. Patrne odpoved na jejich utok. -Biden prohlasil, ze USA a Rusko mohou spolupracovat ve dvou sferach: -jaderne zbrane -klima a soucasne se vyslovil pro stabilni vztahy s Ruskem. -Trump vystoupil s hlaskou o tom, ze ho byvaly generalni prokurator Barr zradil, zejmena Barr nechtel rozsledovat obrovske falsovani voleb 2020. Trump doufa, ze se v srpnu 21 vrati. Uvidime. **Anglie** Pokracuje tam bajna verze o dokumentech. Odnesli je ne na policii, ale do BBC. To je prvni historka na zakryti porazky u Mysu Fiolent a ta druhaje, ze se nakazil Coronou nacelnik stabu a cele vedeni min. obrany je izolovano na 10 dni. Co to je? No aby unikli vsetecnym otazkam novinaru. **Srbsko** V Srbsku se konaly prvni velke manevry po rozpadu Jugoslavie. Pouzivala se pri tom ruska technika. Behem poslednich 3 let tam Rusko dodalo velke mnozstvi zbrani. **Svedsko** Premier podal demisi kvuli zvyseni cen nemovitosti, ktere planuje? vlada. **NATO** Po rozvoji a rekonstrukci ruskych vojenskych zakladen v Syrii je zde role NATA ponekud pozmenena. **Nemecko** Merkel vystupuje za utuzeni vztahu s Ruskem, ale situace v EU je takova, ze mnozstvi rusofobu, rizenych z Londyna, zatim dominuje. **Polsko** Vcera se konala v Polsku demonstrace nacionalistu a bylo tam videt ruske vlajky. Varsava, to je jine mesto. Krakov, to je slovanske mesto. V Polsku ziji nejen Slovane. https://www.youtube.com/watch?v=XC8oxEJk7WU
Upravené 29. 6. 2021 o 22:00

Zpravy z Azie


Iran
Inaugurace nove zvoleneho presidenta Iranu se bude konat 5.8.21.


Centralni Azie
Vudce Kirgizstanu zakoncil dve navstevy - prvni v Turkmenii a druhou v Tadzikistanu. Uspesne rozhovory.


Afganistan
Zpravy nejsou optimisticke. Desitky oficialne slouzicich afganskych vojaku prekrocily hranice Uzbekistanu a Tadzikistanu pod natlakem opozice. Jsou zadrzeni a prichystani k odletu do Kabulu.
V Afganistanu je slozita situace, NATO odchazi. Velvyslanec Ruska v Afganistanu dal rozhovor, v nemz rekl, ze prime nebezpeci pro Rusko nehrozi.

Mianmar

Vudce Mianmaru byl nedavno v Moskve na Mezinarodni konferenci o bezpecnosti a provedl dve setkani: prvni s N.P. Patrusevem a druhe s ministrem obrany S.K. Sojgu. S tim posoudili vojensko-technickou spolupraci. V Mianmaru uz bezi soud s byvalym vudcem. Rusko Mianmar podporuje.


Vietnam
Socialisticka republika Vietnam, tam se dynamicky rozviji ekonomika. Kazdym rokem o 6-8%. Uz predstihuji komunistickou Cinu. Muzeme se od nich ucit.
https://www.youtube.com/watch?v=QczSd_x17u4


**Zpravy z Azie** **Iran** Inaugurace nove zvoleneho presidenta Iranu se bude konat 5.8.21. **Centralni Azie** Vudce Kirgizstanu zakoncil dve navstevy - prvni v Turkmenii a druhou v Tadzikistanu. Uspesne rozhovory. **Afganistan** Zpravy nejsou optimisticke. Desitky oficialne slouzicich afganskych vojaku prekrocily hranice Uzbekistanu a Tadzikistanu pod natlakem opozice. Jsou zadrzeni a prichystani k odletu do Kabulu. V Afganistanu je slozita situace, NATO odchazi. Velvyslanec Ruska v Afganistanu dal rozhovor, v nemz rekl, ze prime nebezpeci pro Rusko nehrozi. ** Mianmar** Vudce Mianmaru byl nedavno v Moskve na Mezinarodni konferenci o bezpecnosti a provedl dve setkani: prvni s N.P. Patrusevem a druhe s ministrem obrany S.K. Sojgu. S tim posoudili vojensko-technickou spolupraci. V Mianmaru uz bezi soud s byvalym vudcem. Rusko Mianmar podporuje. **Vietnam** Socialisticka republika Vietnam, tam se dynamicky rozviji ekonomika. Kazdym rokem o 6-8%. Uz predstihuji komunistickou Cinu. Muzeme se od nich ucit. https://www.youtube.com/watch?v=QczSd_x17u4
Upravené 29. 6. 2021 o 23:16
373
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept