Zahraničná politika
Ministerstvo zdravotnictví všem lidem z Česka zakázalo cestování do Ruska. Kvůli koronaviru.

Ministerstvo zdravotnictví všem lidem z Česka nově zakázalo od čtvrtka cestování do Ruska a od začátku příštího týdne také do Tuniska. Důvodem je šíření mutací koronaviru.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ministerstvo-zdravotnictvi-zakazuje-cesty-do-ruska-a-tuniska-40364886


Ministerstvo zdravotnictví všem lidem z Česka nově zakázalo od čtvrtka cestování do Ruska a od začátku příštího týdne také do Tuniska. Důvodem je šíření mutací koronaviru. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ministerstvo-zdravotnictvi-zakazuje-cesty-do-ruska-a-tuniska-40364886

toto by malo ist rovno na sud, od kedy moze min. zdravotnictva nieco taketo zakazovat???


toto by malo ist rovno na sud, od kedy moze min. zdravotnictva nieco taketo zakazovat???

Moderator

od kedy moze min. zdravotnictva nieco taketo zakazovat???


ministerstvo zdravotnictvi porusuje zakony a ani se s tim netaji. pristi tyden, 7.7., se ma v PS projednavat ctvrty nebo paty pokus o schvaleni te kontroverzni novely o ochrane verejneho zdravi. poslanec volny upozornoval, ze tentokrat to asi i schvali, protoze covidova mafie si to pojistila. cekala jsem, ze v zari se vsechno zase zavre, ale oni si pripravuji pudu uz na srpen.


[quote="pid:22318, uid:10"]od kedy moze min. zdravotnictva nieco taketo zakazovat???[/quote] ministerstvo zdravotnictvi porusuje zakony a ani se s tim netaji. pristi tyden, 7.7., se ma v PS projednavat ctvrty nebo paty pokus o schvaleni te kontroverzni novely o ochrane verejneho zdravi. poslanec volny upozornoval, ze tentokrat to asi i schvali, protoze covidova mafie si to pojistila. cekala jsem, ze v zari se vsechno zase zavre, ale oni si pripravuji pudu uz na srpen.

Když budu chtít do Ruska, pojedu napřed třeba do Rakouska a odtud do Ruska. Nebo z jiné země, kde to půjde.
Na ministerstvo zahraničí se můžu zvysoka vy.rat.
Jen další provokace, jsou asi už zoufalí.


Když budu chtít do Ruska, pojedu napřed třeba do Rakouska a odtud do Ruska. Nebo z jiné země, kde to půjde. Na ministerstvo zahraničí se můžu zvysoka vy.rat. Jen další provokace, jsou asi už zoufalí.

jsou asi už zoufalí.


zoufali asi jsou a srouby utahuji o 106. jenze se bojim, ze zakaz cestovat do tech 2 zemi je jen zacatek. btw: slovaci uz budou resit zase karantenu. tentokrat uz o level vyse: bude platit jen pro neockovane, co se vrati ze zahranici. vcera na FB na profilu martina kluse lze ovsem vysledovat, ze pocet lidi, kteri jim uz tuhle frasku neveri, stoupa.


[quote="pid:22338, uid:372"]jsou asi už zoufalí.[/quote] zoufali asi jsou a srouby utahuji o 106. jenze se bojim, ze zakaz cestovat do tech 2 zemi je jen zacatek. btw: slovaci uz budou resit zase karantenu. tentokrat uz o level vyse: bude platit jen pro neockovane, co se vrati ze zahranici. vcera na FB na profilu martina kluse lze ovsem vysledovat, ze pocet lidi, kteri jim uz tuhle frasku neveri, stoupa.

Není náhodou v tuto dobu také cvičení NATO u ruských hranic?


Není náhodou v tuto dobu také cvičení NATO u ruských hranic?

val: je....inak som zvedava, podla nich aj navsteva CR znamena karatenu a bavia sa len od kedy to zavedu a ci karantena bude 5 alebo 7 dni a potom nutnost PCR testu, inak 14 dni.-( ale len neockovani, ockovani mozu sirit virus


val: je....inak som zvedava, podla nich aj navsteva CR znamena karatenu a bavia sa len od kedy to zavedu a ci karantena bude 5 alebo 7 dni a potom nutnost PCR testu, inak 14 dni.-( ale len neockovani, ockovani mozu sirit virus

Vztahuje se ten zákaz i na ty, kteří se už nechtějí vrátit?


Vztahuje se ten zákaz i na ty, kteří se už nechtějí vrátit?

Vztahuje se ten zákaz i na ty, kteří se už nechtějí vrátit?
I kdyby, vážně by tě to v takové fázi zajímalo :-)


Náš nezájem/neúčast - je naše nejsilnější zbraň.


[quote="pid:22459, uid:311"]Vztahuje se ten zákaz i na ty, kteří se už nechtějí vrátit?[/quote]I kdyby, vážně by tě to v takové fázi zajímalo :-) Náš nezájem/neúčast - je naše nejsilnější zbraň.

Co když to má mnohém závažnější důvod... Třeba má vypuknout Barbarossa 2.0 No nechci sýčkovat.


Co když to má mnohém závažnější důvod... Třeba má vypuknout Barbarossa 2.0 No nechci sýčkovat.

Třeba má vypuknout Barbarossa 2.0 No nechci sýčkovat.


Ak to urobia, tak jedna raketa na Londýn, druhá na Washington a tretia na Ženevu. Takže nie...


[quote="pid:22485, uid:149"]Třeba má vypuknout Barbarossa 2.0 No nechci sýčkovat.[/quote] Ak to urobia, tak jedna raketa na Londýn, druhá na Washington a tretia na Ženevu. Takže nie...

Moderátor

Třeba má vypuknout Barbarossa 2.0

K tomuhle se Putin vyjádřil jasně, i když v trochu jiné souvislosti, a stěkající ratlíci za plotem to moc dobře ví.
https://www.rt.com/russia/527976-nato-defender-world-war/
I kdybychom tu loď potopili, bylo by těžké si představit, že svět bude na pokraji třetí světové války, “řekl prezident. "Protože ti, kdo to dělají, vědí, že se z této války nemohou dostat vítězně." To je velmi důležitá věc.


[quote="pid:22485, uid:149"]Třeba má vypuknout Barbarossa 2.0[/quote] K tomuhle se Putin vyjádřil jasně, i když v trochu jiné souvislosti, a stěkající ratlíci za plotem to moc dobře ví. https://www.rt.com/russia/527976-nato-defender-world-war/ _I kdybychom tu loď potopili, bylo by těžké si představit, že svět bude na pokraji třetí světové války, “řekl prezident. "Protože ti, kdo to dělají, vědí, že se z této války nemohou dostat vítězně." To je velmi důležitá věc._

jedna raketa na Londýn, druhá na Washington a tretia na Ženevu
A jeden Iskander do Vatikánu (to aby nenarobili škody aj v Ríme smile )


[quote="pid:22520, uid:7"]jedna raketa na Londýn, druhá na Washington a tretia na Ženevu[/quote] A jeden Iskander do Vatikánu (to aby nenarobili škody aj v Ríme :D )

Iskander do Vatikánu


Té knihovny tam by bylo škoda.


[quote="pid:22538, uid:284"]Iskander do Vatikánu[/quote] Té knihovny tam by bylo škoda.
Upravené 1. 7. 2021 o 11:29
1.53k
13
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept