KSB a DVTR
Dnes bylo otevřeno okno Overtona ke změně naší vlajky.

Dnes bylo otevřeno okno Overtona ke změně naší vlajky.
U Lucii Výborné byl designer Petr Novaque. Vyslechněte si to. Ta osoba neví o vlajkách absolutně nic. Poslechněte si to. Pokud najdete na něj kontakt, dejte ho sem a zahltíme ho nesouhlasnými dopisy. O vlajce je to hned ze začátku.
https://program.rozhlas.cz/zaznamy#/radiozurnal


Dnes bylo otevřeno okno Overtona ke změně naší vlajky. U Lucii Výborné byl designer Petr Novaque. Vyslechněte si to. Ta osoba neví o vlajkách absolutně nic. Poslechněte si to. Pokud najdete na něj kontakt, dejte ho sem a zahltíme ho nesouhlasnými dopisy. O vlajce je to hned ze začátku. https://program.rozhlas.cz/zaznamy#/radiozurnal
Upravené 29. 6. 2021 o 17:15

Ahojte Všem.


Jsem zde nový.
Ani se mi to nechtělo poslouchat celé. Jen nevím (a asi to ani nezjistím), co tvoří pozitivního (prospěšného pro život) pro tento národ (společnost), to jest pro budoucí generace.


Jinak k odkazu - akorát jsme dohledal na facebook stránky pod jménem :novague
Už jen to jméno "novague" - váží si svého příjmení, svých rodičů i svého národu?


Zkouším dát odkaz na facebook, tak uvidím, jak se mi to podaří vložit.


www.facebook.com/novague


Ahojte Všem. Jsem zde nový. Ani se mi to nechtělo poslouchat celé. Jen nevím (a asi to ani nezjistím), co tvoří pozitivního (prospěšného pro život) pro tento národ (společnost), to jest pro budoucí generace. Jinak k odkazu - akorát jsme dohledal na facebook stránky pod jménem :novague Už jen to jméno "novague" - váží si svého příjmení, svých rodičů i svého národu? Zkouším dát odkaz na facebook, tak uvidím, jak se mi to podaří vložit. www.facebook.com/novague

Děkuji, zkusím mu něco napsat o vlajkách a osvětlit mu, že jeho snaha znamená konec naší státnosti.


Děkuji, zkusím mu něco napsat o vlajkách a osvětlit mu, že jeho snaha znamená konec naší státnosti.

@Rusofil

že jeho snaha znamená konec naší státnosti.

Podle všeho to je právě to, o co mu jde, tedy mimo finanční odměny samozřejmě. Nebude to člověk znalý heraldiky a podobného materiálu, takže to asi bude škoda času, ale na druhou stranu svým příspěvkem doplníš řady jeho nepřátel. Podle těchto čísel bude následně hodnotit jak moc se do toho vložit a kolik si za to říci.


Z právního pohledu to však není až tak jednoduché, protože témat státní vlajky je ošetřen v Ústavě čož je vrcholný zákon (prvořadý) takže k jeho změně je třeba větší kvorum. Senátem za současného stavu by to asi prošlo lehce, ale Parlamentem jenom omylem. Že se o to budou v budoucnosti zase pokoušet je na snadě!


@Rusofil [quote="pid:22300, uid:312"]že jeho snaha znamená konec naší státnosti.[/quote] Podle všeho to je právě to, o co mu jde, tedy mimo finanční odměny samozřejmě. Nebude to člověk znalý heraldiky a podobného materiálu, takže to asi bude škoda času, ale na druhou stranu svým příspěvkem doplníš řady jeho nepřátel. Podle těchto čísel bude následně hodnotit jak moc se do toho vložit a kolik si za to říci. Z právního pohledu to však není až tak jednoduché, protože témat státní vlajky je ošetřen v Ústavě čož je vrcholný zákon (prvořadý) takže k jeho změně je třeba větší kvorum. Senátem za současného stavu by to asi prošlo lehce, ale Parlamentem jenom omylem. Že se o to budou v budoucnosti zase pokoušet je na snadě!

Je to designér, kterému jméno Novák přišlo příiš fádní.


O vlajce mele i zde:
https://forbes.cz/ceska-vlajka-by-potrebovala-redesign-pomohl-by-petiuhelnik-a-svezi-barvy-rika-designer-novague/


Pětiúhelník? Nebo vagínu?


https://typomil.com/2020/11/ceska-vlajka-by-potrebovala-redesign-a-petr-novaque-by-potreboval-chladivy-obklad/



Je to designér, kterému jméno Novák přišlo příiš fádní. O vlajce mele i zde: https://forbes.cz/ceska-vlajka-by-potrebovala-redesign-pomohl-by-petiuhelnik-a-svezi-barvy-rika-designer-novague/ Pětiúhelník? Nebo vagínu? https://typomil.com/2020/11/ceska-vlajka-by-potrebovala-redesign-a-petr-novaque-by-potreboval-chladivy-obklad/ https://typomil.com/typofilos/wp-content/uploads/2020/11/petr-novaque-vlajka-redesign.png
Upravené 29. 6. 2021 o 20:19

Tady bych se asi uchýlil i k násilí, kdybych ho někde potkal.


Tady bych se asi uchýlil i k násilí, kdybych ho někde potkal.

Hoďte na toho magora síť.


(Ano, vím, že to, co činí, činí za úplatu.)


Hoďte na toho magora síť. _(Ano, vím, že to, co činí, činí za úplatu.)_

@Rusofil
, že jeho snaha znamená konec naší státnosti.

Spíše bych to upřesnil: konec zbytku naší státnosti.


Určitě se budu opakovat, co zde všichni víte, ale stejně to napíši. Co nám zbylo po r.89?


  • potravinová soběstačnost?
  • národní podniky zaměstnávající 2000tis. a více zaměstnanců?
  • budujeme strategickou infrastrukturu, nebo využíváme toho co bylo postavené (rozestavěné) před r. 89?
  • národní nezávislá politika?
  • kvalitní školství?
  • a tak se dá pokračovat dále.

Většina obyvatel identifikuje stát dle názvu a státní vlajky. Následuje státní hymna (viz. mezinárodní sportovní kolbiště), kde se hymna hraje např. před zápasem.


A co se stalo u nás? Název "Česká republika" (ČR) byl změně za "česko" a neznám moc lidí, co by dále používali ČR.
Konečně (bohužel) tedy zníme jako Bavorsko, Hesensko, Sársko atd. Jen to vystihuje, kam na mezinárodní scéně patříme. A všem je to jedno. Hlavně že je název kratší a lépe se vyslovuje. Ne, kolonie nemůže mít v názvu pojem "republika". Tento pojem musel být odstraněn a lidé to přijali (i když jsme dle ústavy stále ČR). Proč by se tedy (úspěšně) nemohlo útočit i na vlajku a hymnu?
https://tn.nova.cz/clanek/ceska-hymna-je-moc-kratka-cov-predstavuje-prodlouzenou-verzi.html


Jinak také souhlasím JS22. Toto nevzešlo z jeho hlavy, vítr fouká odjinud.


@Rusofil , že jeho snaha znamená konec naší státnosti. Spíše bych to upřesnil: konec zbytku naší státnosti. Určitě se budu opakovat, co zde všichni víte, ale stejně to napíši. Co nám zbylo po r.89? - potravinová soběstačnost? - národní podniky zaměstnávající 2000tis. a více zaměstnanců? - budujeme strategickou infrastrukturu, nebo využíváme toho co bylo postavené (rozestavěné) před r. 89? - národní nezávislá politika? - kvalitní školství? - a tak se dá pokračovat dále. Většina obyvatel identifikuje stát dle názvu a státní vlajky. Následuje státní hymna (viz. mezinárodní sportovní kolbiště), kde se hymna hraje např. před zápasem. A co se stalo u nás? Název "Česká republika" (ČR) byl změně za "česko" a neznám moc lidí, co by dále používali ČR. Konečně (bohužel) tedy zníme jako Bavorsko, Hesensko, Sársko atd. Jen to vystihuje, kam na mezinárodní scéně patříme. A všem je to jedno. Hlavně že je název kratší a lépe se vyslovuje. Ne, kolonie nemůže mít v názvu pojem "republika". Tento pojem musel být odstraněn a lidé to přijali (i když jsme dle ústavy stále ČR). Proč by se tedy (úspěšně) nemohlo útočit i na vlajku a hymnu? https://tn.nova.cz/clanek/ceska-hymna-je-moc-kratka-cov-predstavuje-prodlouzenou-verzi.html Jinak také souhlasím JS22. Toto nevzešlo z jeho hlavy, vítr fouká odjinud.

Ano, vím, že to, co činí, činí za úplatu.
To je jedno, měl by existovat a myslím že i existuje zákon na prznění státních symbolů a znaků! Je toho snad málo, przní dresy, hymnu, název Státu, co si ještě necháme sprznit? Děti už nám taky sprznily, ukradli, vymyli jim mozky. Nám šlapou furt na krk, člověk v rádiu 40 x za den slyší nějaké zmrdy co kafrají o očkování. Ten tlak je neskutečný, DEFENESTRACE. To jediné by asi pomohlo.


[quote="pid:22335, uid:181"]Ano, vím, že to, co činí, činí za úplatu.[/quote] To je jedno, měl by existovat a myslím že i existuje zákon na prznění státních symbolů a znaků! Je toho snad málo, przní dresy, hymnu, název Státu, co si ještě necháme sprznit? Děti už nám taky sprznily, ukradli, vymyli jim mozky. Nám šlapou furt na krk, člověk v rádiu 40 x za den slyší nějaké zmrdy co kafrají o očkování. Ten tlak je neskutečný, DEFENESTRACE. To jediné by asi pomohlo.
Upravené 30. 6. 2021 o 09:46

Spíše bych to upřesnil: konec zbytku naší státnosti.


Určitě se budu opakovat, co zde všichni víte, ale stejně to napíši. Co nám zbylo po r.89?


potravinová soběstačnost?
národní podniky zaměstnávající 2000tis. a více zaměstnanců?
budujeme strategickou infrastrukturu, nebo využíváme toho co bylo postavené (rozestavěné) před r. 89?
národní nezávislá politika?
kvalitní školství?
a tak se dá pokračovat dále.


Ano, proces uvědomění si rozvalu státnosti, ztráty suverenity a celkové degradace hospodářské, sociální.... snad všech oblastí je tak markantní, že už si toho všimnul každý, kdo má možnost srovnání (zažil minulý režim). A postupně bude ubývat lidí, kteří ze současného stavu profitují.
Sakrálnost moci je tatam, národ začíná chápat, že se stal spotřebním materiálem. Čím hlubší bude toto uvědomění, tím větší tlak na budoucí korekci až to globální rozložení sil umožní.
Z tohoto pohledu je tento špatný vtip s vlajkou (i další podobné útoky) jen dalším do extrému dotaženým (přehnaným) upozorněním na to, do jakého bahna nás zatáhli a dál zatahují.


[quote="pid:22351, uid:573"]Spíše bych to upřesnil: konec zbytku naší státnosti. Určitě se budu opakovat, co zde všichni víte, ale stejně to napíši. Co nám zbylo po r.89? potravinová soběstačnost? národní podniky zaměstnávající 2000tis. a více zaměstnanců? budujeme strategickou infrastrukturu, nebo využíváme toho co bylo postavené (rozestavěné) před r. 89? národní nezávislá politika? kvalitní školství? a tak se dá pokračovat dále.[/quote] Ano, proces uvědomění si rozvalu státnosti, ztráty suverenity a celkové degradace hospodářské, sociální.... snad všech oblastí je tak markantní, že už si toho všimnul každý, kdo má možnost srovnání (zažil minulý režim). A postupně bude ubývat lidí, kteří ze současného stavu profitují. Sakrálnost moci je tatam, národ začíná chápat, že se stal spotřebním materiálem. Čím hlubší bude toto uvědomění, tím větší tlak na budoucí korekci až to globální rozložení sil umožní. Z tohoto pohledu je tento špatný vtip s vlajkou (i další podobné útoky) jen dalším do extrému dotaženým (přehnaným) upozorněním na to, do jakého bahna nás zatáhli a dál zatahují.

U Lucii Výborné byl designer Petr Novaque.

Formulace vyslovované tímto odpadem jsou jak vystřižené z příručky o Overtonově okně.


Rusofilův link nebyl přímo na pořad, takže kdo nemůže najít jako já, tak sem
https://program.rozhlas.cz/zaznamy#/radiozurnal/2021-06-29
a tam
“9:06 Host Lucie Výborné”


[quote="pid:22282, uid:312"]U Lucii Výborné byl designer Petr Novaque.[/quote] Formulace vyslovované tímto odpadem jsou jak vystřižené z příručky o Overtonově okně. Rusofilův link nebyl přímo na pořad, takže kdo nemůže najít jako já, tak sem https://program.rozhlas.cz/zaznamy#/radiozurnal/2021-06-29 a tam “9:06 Host Lucie Výborné”

Tak jsem si tu špínu pustil a stačilo mi slyšet pár vět z úst toho zmrda a vím odkud je a co je zač.


Co člověk musí v sobě mít, že si dovolí sáhnout na něco tak posvátného jako je vlajka nebo hymna. Ten egocentrismus a nenávist vůči tradici a historii, málo je ta naše Česká historie znásilněna a obrácená na ruby?


Ani nemám chuť to doposlouchat celé. Jestli jsem na něco alergický, jsou to samozvaní mesijáši, co chtějí měnit svět. A ještě se jmenovat Novaque, jak nějaký zkurv*na škoda Kamiq nebo Kodiaq.


Tak jsem si tu špínu pustil a stačilo mi slyšet pár vět z úst toho zmrda a vím odkud je a co je zač. Co člověk musí v sobě mít, že si dovolí sáhnout na něco tak posvátného jako je vlajka nebo hymna. Ten egocentrismus a nenávist vůči tradici a historii, málo je ta naše Česká historie znásilněna a obrácená na ruby? Ani nemám chuť to doposlouchat celé. Jestli jsem na něco alergický, jsou to samozvaní mesijáši, co chtějí měnit svět. A ještě se jmenovat Novaque, jak nějaký zkurv*na škoda Kamiq nebo Kodiaq.

Pětiúhelník? Nebo vagínu?
Jo mít pindu ve znaku, to budeme světový, a ještě by mohla bejt v pozadí vlajka z duhy! A černá vagína jako bonus.


[quote="pid:22305, uid:372"]Pětiúhelník? Nebo vagínu?[/quote] Jo mít pindu ve znaku, to budeme světový, a ještě by mohla bejt v pozadí vlajka z duhy! A černá vagína jako bonus.

Budu hádat . Evidentně je to zdánlivě člověku podobný tvor , spadající do teze sedmdesáti pohlaví . Tedy skutečný liberast , se vším co k tomu patří .


Budu hádat . Evidentně je to zdánlivě člověku podobný tvor , spadající do teze sedmdesáti pohlaví . Tedy skutečný liberast , se vším co k tomu patří .

Útok na náš stát pokračuje. Dnes je na programu název státu.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/glosa-proc-nikdy-nebudu-fandit-ceske-republice-168897#seq_no=1&source=hp&dop_id=168897&dop_ab_variant=1&dop_req_id=7IA2iteCaEP-202107021700&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Útok na náš stát pokračuje. Dnes je na programu název státu. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/glosa-proc-nikdy-nebudu-fandit-ceske-republice-168897#seq_no=1&source=hp&dop_id=168897&dop_ab_variant=1&dop_req_id=7IA2iteCaEP-202107021700&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Útok na náš stát pokračuje. Dnes je na programu název státu.


Ten pán žádnou VLAST nemá.


[quote="pid:22772, uid:312"]Útok na náš stát pokračuje. Dnes je na programu název státu.[/quote] Ten pán žádnou VLAST nemá.

To je jedno, měl by existovat a myslím že i existuje zákon na prznění státních symbolů a znaků!


To není jedno.
Pokud tak činí za úplatu, měla by být zvýšená trestní sazba.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/glosa-proc-nikdy-nebudu-fandit-ceske-republice-168897#seq_no=1&source=hp&dop_id=168897&dop_ab_variant=1&dop_req_id=7IA2iteCaEP-202107021700&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

To je článek jak když praskne vřed.


Když mluvím s někým z ciziny a ptá se mě, odkud jsem, vždy říkám, že z České republiky (Czech Republic).
A dodávám, že název Czechia je urážlivý.


[quote="pid:22352, uid:149"]To je jedno, měl by existovat a myslím že i existuje zákon na prznění státních symbolů a znaků![/quote] To není jedno. Pokud tak činí za úplatu, měla by být zvýšená trestní sazba. [quote="pid:22772, uid:312"]https://www.seznamzpravy.cz/clanek/glosa-proc-nikdy-nebudu-fandit-ceske-republice-168897#seq_no=1&source=hp&dop_id=168897&dop_ab_variant=1&dop_req_id=7IA2iteCaEP-202107021700&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz[/quote] To je článek jak když praskne vřed. Když mluvím s někým z ciziny a ptá se mě, odkud jsem, vždy říkám, že z České republiky (Czech Republic). A dodávám, že název Czechia je urážlivý.

Ten tvor bude asi buznaque, fuj, takový povl 😱🤮🤮


Ten tvor bude asi buznaque, fuj, takový povl

Čisto teoreticky ak by došlo k obnove Česko Slovenskej Federatívnej republiky bolo by vhodné vybrať si novú vlajku. Takú aby reprezentovala naše dejiny a postavenie vo svete. Vhodná by bola verzia ktorú preferoval Štefánik. 60e3451e5eb80


Čisto teoreticky ak by došlo k obnove Česko Slovenskej Federatívnej republiky bolo by vhodné vybrať si novú vlajku. Takú aby reprezentovala naše dejiny a postavenie vo svete. Vhodná by bola verzia ktorú preferoval Štefánik. ![60e3451e5eb80](serve/attachment&path=60e3451e5eb80)
1.96k
21
13
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept