Egregoriálno-matričné riadenie
Motorkár vo veku 29 rokov zahynul po náraze do rampy

Motorkár vo veku 29 rokov zahynul po náraze do rampy


Pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v pondelok (28. 6.) podvečer v meste Kráľovský Chlmec (okr. Trebišov), zahynul 29-ročný vodič motocykla. Informovala o tom v utorok polícia.


K tragickej udalosti došlo okolo 18.25 h. „Podľa doterajších zistení vodič z okresu Trebišov viedol malý motocykel zn. Znen po ulici L. Kossutha v smere od Štefánikovej ku Kapušianskej ulici, kde na rovnom úseku cesty z doposiaľ nezistených príčin narazil do kovovej rampy. Pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.


Pri pitve sa bude zisťovať, či vodič pred jazdou požil alkoholické nápoje alebo iné návykové látky. Polícia miesto udalosti zadokumentovala a v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.


„Presná príčina dopravnej nehody a jej bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol prítomný na mieste udalosti,“ dodala hovorkyňa.
https://www.teraz.sk/regiony/policia-v-kralovskom-chlmci-vodic-m/559628-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253Bw%253BwIndex


Motorkár vo veku 29 rokov zahynul po náraze do rampy Pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v pondelok (28. 6.) podvečer v meste Kráľovský Chlmec (okr. Trebišov), zahynul 29-ročný vodič motocykla. Informovala o tom v utorok polícia. K tragickej udalosti došlo okolo 18.25 h. „Podľa doterajších zistení vodič z okresu Trebišov viedol malý motocykel zn. Znen po ulici L. Kossutha v smere od Štefánikovej ku Kapušianskej ulici, kde na rovnom úseku cesty z doposiaľ nezistených príčin narazil do kovovej rampy. Pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Pri pitve sa bude zisťovať, či vodič pred jazdou požil alkoholické nápoje alebo iné návykové látky. Polícia miesto udalosti zadokumentovala a v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. „Presná príčina dopravnej nehody a jej bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol prítomný na mieste udalosti,“ dodala hovorkyňa. https://www.teraz.sk/regiony/policia-v-kralovskom-chlmci-vodic-m/559628-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253Bw%253BwIndex
212
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept