Zahraničná politika
Biden nechal napadnout cile v Syrii a Iraku
Y

Podruhé ve svém funkčním období nařídil americký prezident Joe Biden vojenský úder proti silám spojeným s Íránem. Šlo o sebeobranu a odstrašení. Přesto existuje naděje na návrat k jaderné dohodě.
Americka vojska bombardovala vice cilu, ktere jsou pouzivany pro-iranskymi milicemi. Z techto vojenskych zarizeni utocily pro-iranske milice drony na americka zarizeni v Iraku.
Jednalo se o dva cile v Syrii a jeden cil v Iraku. Tam byly uskladneny, mimo jine, i zbrane. Pentagon hovoril o nutnem a primerenem obrannem utoku.
https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/joe-biden-laesst-ziele-in-syrien-und-dem-irak-angreifen-17410987.html


Podruhé ve svém funkčním období nařídil americký prezident Joe Biden vojenský úder proti silám spojeným s Íránem. Šlo o sebeobranu a odstrašení. Přesto existuje naděje na návrat k jaderné dohodě. Americka vojska bombardovala vice cilu, ktere jsou pouzivany pro-iranskymi milicemi. Z techto vojenskych zarizeni utocily pro-iranske milice drony na americka zarizeni v Iraku. Jednalo se o dva cile v Syrii a jeden cil v Iraku. Tam byly uskladneny, mimo jine, i zbrane. Pentagon hovoril o nutnem a primerenem obrannem utoku. https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/joe-biden-laesst-ziele-in-syrien-und-dem-irak-angreifen-17410987.html
187
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept