Zahraničná politika
Kam kráčí Kačer ?

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/roztrzity-kaczynski-ve-dvou-ruznych-botach-40364639#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=aEn4MR8HRAl-202106280739&dop_id=40364639&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Náhodu a omyl pro svou úvahu vylučuji. Co tedy znamená ta "druhá bota"? Nepochybně dva různé směry, možná jeden skrytý a jeden veřejný, deklarovaný. Dokonce si dovolím tipnout, že jedna z těch bot je z pozůstalosti jeho bratra - (nejen) biologického dvojčete. Myslím také, že hlavní věc, která ho drží při životě je pomsta - pomsta lidem a systému, který mu vzal to nejcennější. A který mu také jistě ve své cyničnosti poskytl dostatek indicií, možná i důkazů, kdo je ten "v pozadí" a kdo ten, který musí i takovou věc v absolutním otrockém ponížení strpět, dál sloužit těm samým.


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/roztrzity-kaczynski-ve-dvou-ruznych-botach-40364639#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=aEn4MR8HRAl-202106280739&dop_id=40364639&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Náhodu a omyl pro svou úvahu vylučuji. Co tedy znamená ta "druhá bota"? Nepochybně dva různé směry, možná jeden skrytý a jeden veřejný, deklarovaný. Dokonce si dovolím tipnout, že jedna z těch bot je z pozůstalosti jeho bratra - (nejen) biologického dvojčete. Myslím také, že hlavní věc, která ho drží při životě je pomsta - pomsta lidem a systému, který mu vzal to nejcennější. A který mu také jistě ve své cyničnosti poskytl dostatek indicií, možná i důkazů, kdo je ten "v pozadí" a kdo ten, který musí i takovou věc v absolutním otrockém ponížení strpět, dál sloužit těm samým.

Náhodu a omyl pro svou úvahu vylučuji.

"To, že je Kaczyňski trochu roztržitý, a to nejen v oblékání, potvrdil i v první větě vyslovené na kongresu.
„Raduji se z tohoto setkání. Byl jsem tu před týdnem, protože jsem si spletl datum a s hrůzou jsem se díval na prázdný sál. To se už v mém věku občas stává,“ řekl Kaczyňski.To, že je Kaczyňski trochu roztržitý, a to nejen v oblékání, potvrdil i v první větě vyslovené na kongresu."


Podle článku zde
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,27226792,kaczynski-na-kongresie-partii-republikanskiej-wierze-ze-nie.html
se kongres konal v sobotu 19.6.2021, takže "Byl jsem tu před týdnem" znamená 12.6.2021.


Kromě toho, že chodí ve dvou botách, tak ještě předbíhá události (12 ~ čas).


Za pozornost stojí, že obě boty byly černé, ale jedna měl kulatou špičku a druhá hranatou.


Příspěvek patří spíše do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie".


[quote="pid:22026, uid:292"]Náhodu a omyl pro svou úvahu vylučuji.[/quote] "To, že je Kaczyňski trochu roztržitý, a to nejen v oblékání, potvrdil i v první větě vyslovené na kongresu. „Raduji se z tohoto setkání. **Byl jsem tu před týdnem**, protože jsem si spletl datum a s hrůzou jsem se díval na prázdný sál. To se už v mém věku občas stává,“ řekl Kaczyňski.To, že je Kaczyňski trochu roztržitý, a to nejen v oblékání, potvrdil i v první větě vyslovené na kongresu." Podle článku zde https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,27226792,kaczynski-na-kongresie-partii-republikanskiej-wierze-ze-nie.html se kongres konal v sobotu 19.6.2021, takže "Byl jsem tu před týdnem" znamená 12.6.2021. Kromě toho, že chodí ve dvou botách, tak ještě předbíhá události (12 ~ čas). Za pozornost stojí, že obě boty byly černé, ale jedna měl kulatou špičku a druhá hranatou. Příspěvek patří spíše do kategorie "Egregoriálno-matričné riadenie".
Upravené 28. 6. 2021 o 10:42

Zajímavá úvaha. Poláci měli vždy jen jednoho starostlivého vychovatele a nikdy nedospěli do věku "národní dospělosti". Případ "Kaczyňski a spol." se podobá případu "Katyň" jako vejce vejci. Asi proto se pořád vtírá do podvědomí jeden a tentýž scénárista a režisér z Ostrovů...


Zajímavá úvaha. Poláci měli vždy jen jednoho starostlivého vychovatele a nikdy nedospěli do věku "národní dospělosti". Případ "Kaczyňski a spol." se podobá případu "Katyň" jako vejce vejci. Asi proto se pořád vtírá do podvědomí jeden a tentýž scénárista a režisér z Ostrovů...

"To, že je Kaczyňski trochu roztržitý, a to nejen v oblékání, potvrdil i v první větě vyslovené na kongresu.


Četl jsem to. Nepředpokládám ale, že člověk jeho postavení, životní zkušenosti a znalostí bude tak bezelstně sám sebe předvádět jako ňoumu. Je to součást scénáře, myslím.


[quote="pid:22028, uid:240"]"To, že je Kaczyňski trochu roztržitý, a to nejen v oblékání, potvrdil i v první větě vyslovené na kongresu.[/quote] Četl jsem to. Nepředpokládám ale, že člověk jeho postavení, životní zkušenosti a znalostí bude tak bezelstně sám sebe předvádět jako ňoumu. Je to součást scénáře, myslím.

Nepředpokládám ale, že člověk jeho postavení, životní zkušenosti a znalostí bude tak bezelstně sám sebe předvádět jako ňoumu.

Proto jsem příspěvek napsal :-)
Kaczyński má sice 72 roků, ale nevypadá na to, že by se mu běžně děly takovéto "bidenovské" příhody.


[quote="pid:22030, uid:292"]Nepředpokládám ale, že člověk jeho postavení, životní zkušenosti a znalostí bude tak bezelstně sám sebe předvádět jako ňoumu.[/quote] Proto jsem příspěvek napsal :-) Kaczyński má sice 72 roků, ale nevypadá na to, že by se mu běžně děly takovéto "bidenovské" příhody.
Upravené 28. 6. 2021 o 11:01

Čekal bys snad Bohumile, že RSA povede člověk duševně chorý (Biden)? Vidím tam jistou podobnost. Řídí ti za ním...


Čekal bys snad Bohumile, že RSA povede člověk duševně chorý (Biden)? Vidím tam jistou podobnost. Řídí ti za ním...
369
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept