Zahraniční analytici
Panarin 27.6.21 – USA Trump se vraci na scenu
Y

Britskeho ministra zdravotnictvi, ktery odstoupil z funkce za libani poradkyne, nahradi nynejsi ministr vnitra. S medicinou nema vubec nic spolecneho.


Dne 26.6.21 vystoupil Trump v Ohio. Euronews ukazal neutralne-pozitivne toto vystoupeni. Je to s podivem.
Mame dve negativni udalosti:
-Guilianimu sebrali advokatskou licenci a nesmi praktikovat v New Yorku – je to ataka na Trumpa.
https://www.politico.com/news/2021/06/24/giuliani-new-york-bar-suspension-496001
-Tragicka udalost na Floride. Euronews ve zpravach ukazuje, kde se tento dum nachazi. Spadla ta cast, ktera mela okna na ocean, same nejlepsi a nejdrazsi byty. Cili spadla elitni cast. Bydlelo tam velke mnozstvi Zidu, kteri podporovali Trumpa. Dale sestra zeny presidenta Paraguaje a nedaleko odtud bydli dcera Trumpa Ivanka s rodinou. Neni tolik informaci, aby se dala udalost zaradit jako protitrumpovska.
Mame zde:
6.1. - operace pod falesnou vlajkou,
20.1. - prichazi Biden k moci,
-nyni nazval Trump poprve sveho vice, M. Pence clovekem „podsivkou“, vlastne ho obvinil ze zradcovstvi.
-prohlasil, ze byly volby zfalsovany a on vyhral
-28.2.v Orlandu, po konferenci konzervativcu mohli odstranit skupinu zradcu a Trump nastoupil do cela Republikanske strany.
Co nas ceka?
Uz jsme davno nemluvili o „Q“. Trump na tomto vystoupeni rekl, ze byl 17x ve Washingtonu. „Q“ je 17. pismeno v abecede.
Vysledky prepocitavani hlasu v Arizone chteji Demokrate zmarit, zdiskreditovat – vse bezi do cilove rovinky. Uvidime.
Bidena obvinil v tom, ze vede zemi do zaniku, ale on, Trump, by ji mohl jeste zachranit.
Ukradli volby pomoci Covidu. Celou tuhle pandemii pouzili pro to, aby bylo Bidenovi pomozeno spachat nejvetsi trestny cin na svete za posledni roky.
Demokrate se opet chystaji pres Antifu a BLM k operacim pod falesnou vlajkou
Trump jde svou cestou verejne pozice, 30.6. navstivi hranici v Texasu a bude mit dalsi shromazdeni. General Flynn se take zaktivoval a prohlasil, ze je nutne situaci kardinalne zmenit.. Uvidime.
Nehlede na tlak na Guilianiho a udalost na Floride, kde je treba vse vyjasnit, az vyjdou ve znamost vsechna jmena bydlicich - jestli mezi nimi budou pratele Netanjahua atd.- bude mozne udelat nejake vyvody, ale zase jen tehdy, jestli budou nejake informace, protoze je jasne, ze zde bydleli neobycejni lide, se Trump nezlomil a pokracuje v boji.
Osobne doufam, ze se vrati treba letos, nebo 2022 a nebo az v 2024. Svet ho potrebuje.
Ten samy boj bezi na ruznych rovinach i v Rusku a v Cine.
https://www.youtube.com/watch?v=9fclLU8u8AI


Britskeho ministra zdravotnictvi, ktery odstoupil z funkce za libani poradkyne, nahradi nynejsi ministr vnitra. S medicinou nema vubec nic spolecneho. Dne 26.6.21 vystoupil Trump v Ohio. Euronews ukazal neutralne-pozitivne toto vystoupeni. Je to s podivem. Mame dve negativni udalosti: -Guilianimu sebrali advokatskou licenci a nesmi praktikovat v New Yorku – je to ataka na Trumpa. https://www.politico.com/news/2021/06/24/giuliani-new-york-bar-suspension-496001 -Tragicka udalost na Floride. Euronews ve zpravach ukazuje, kde se tento dum nachazi. Spadla ta cast, ktera mela okna na ocean, same nejlepsi a nejdrazsi byty. Cili spadla elitni cast. Bydlelo tam velke mnozstvi Zidu, kteri podporovali Trumpa. Dale sestra zeny presidenta Paraguaje a nedaleko odtud bydli dcera Trumpa Ivanka s rodinou. Neni tolik informaci, aby se dala udalost zaradit jako protitrumpovska. Mame zde: 6.1. - operace pod falesnou vlajkou, 20.1. - prichazi Biden k moci, -nyni nazval Trump poprve sveho vice, M. Pence clovekem „podsivkou“, vlastne ho obvinil ze zradcovstvi. -prohlasil, ze byly volby zfalsovany a on vyhral -28.2.v Orlandu, po konferenci konzervativcu mohli odstranit skupinu zradcu a Trump nastoupil do cela Republikanske strany. Co nas ceka? Uz jsme davno nemluvili o „Q“. Trump na tomto vystoupeni rekl, ze byl 17x ve Washingtonu. „Q“ je 17. pismeno v abecede. Vysledky prepocitavani hlasu v Arizone chteji Demokrate zmarit, zdiskreditovat – vse bezi do cilove rovinky. Uvidime. Bidena obvinil v tom, ze vede zemi do zaniku, ale on, Trump, by ji mohl jeste zachranit. Ukradli volby pomoci Covidu. Celou tuhle pandemii pouzili pro to, aby bylo Bidenovi pomozeno spachat nejvetsi trestny cin na svete za posledni roky. Demokrate se opet chystaji pres Antifu a BLM k operacim pod falesnou vlajkou Trump jde svou cestou verejne pozice, 30.6. navstivi hranici v Texasu a bude mit dalsi shromazdeni. General Flynn se take zaktivoval a prohlasil, ze je nutne situaci kardinalne zmenit.. Uvidime. Nehlede na tlak na Guilianiho a udalost na Floride, kde je treba vse vyjasnit, az vyjdou ve znamost vsechna jmena bydlicich - jestli mezi nimi budou pratele Netanjahua atd.- bude mozne udelat nejake vyvody, ale zase jen tehdy, jestli budou nejake informace, protoze je jasne, ze zde bydleli neobycejni lide, se Trump nezlomil a pokracuje v boji. Osobne doufam, ze se vrati treba letos, nebo 2022 a nebo az v 2024. Svet ho potrebuje. Ten samy boj bezi na ruznych rovinach i v Rusku a v Cine. https://www.youtube.com/watch?v=9fclLU8u8AI
Upravené 28. 6. 2021 o 11:02

Nechci zakládat nové vlákno, možná se to hodí sem...


Toyota je největším donátorem kongresmanů, kteří odmítli certifikovat volební výsledky 2020.


https://eu.usatoday.com/story/money/cars/2021/06/28/toyota-election-insurrection-republicans-congress-donationss/5370309001/


Už po ní jdou, firma ale kritiku odmítla s tím, že si nemyslí, že je vhodné soudit členy kongresu podle hlasování v certifikaci voleb. Důležitější je pro ní postoj k automobilovému průmyslu.


Toyota patří mezi největší kritiky přechodu k elektromobilitě. Je největším výrobcem na světě. Obrat k lepšímu? A ví, že se Trump brzy vrátí? Riskovala by jinak shitstorm, jak se v Americe říká?


Nechci zakládat nové vlákno, možná se to hodí sem... Toyota je největším donátorem kongresmanů, kteří odmítli certifikovat volební výsledky 2020. https://eu.usatoday.com/story/money/cars/2021/06/28/toyota-election-insurrection-republicans-congress-donationss/5370309001/ Už po ní jdou, firma ale kritiku odmítla s tím, že si nemyslí, že je vhodné soudit členy kongresu podle hlasování v certifikaci voleb. Důležitější je pro ní postoj k automobilovému průmyslu. Toyota patří mezi největší kritiky přechodu k elektromobilitě. Je největším výrobcem na světě. Obrat k lepšímu? A ví, že se Trump brzy vrátí? Riskovala by jinak shitstorm, jak se v Americe říká?
857
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept