Zdravie a záhrada
Na trhu je řada kosmetiky obsahující látky, které bych okamžitě zakázal, říká výrobce přírodních produktů
Y

Odporúčam aj tohoto Čecha:


https://www.kupredudominulosti.cz/syrovy-vit-1d-do-potravin-kosmetiky-i-cisticich-prostredku-se-davaji-skodlive-a-rakovinotvorne-latky-ktere-tam-nemusi-byt/


Na webe sú 3 diely rozhovor, napísal knihy, Tajomství výrobcu potravin a kozmetiky, ktoré je presne stanovuje, čo je vo výrobkoch. Ja používam, len prírodnú kozmetiku, žiadnu inú, octové čističe, sóda bikarbónu.


Odporúčam aj tohoto Čecha: https://www.kupredudominulosti.cz/syrovy-vit-1d-do-potravin-kosmetiky-i-cisticich-prostredku-se-davaji-skodlive-a-rakovinotvorne-latky-ktere-tam-nemusi-byt/ Na webe sú 3 diely rozhovor, napísal knihy, Tajomství výrobcu potravin a kozmetiky, ktoré je presne stanovuje, čo je vo výrobkoch. Ja používam, len prírodnú kozmetiku, žiadnu inú, octové čističe, sóda bikarbónu.

Stačí oblečení . Tam je toho svinstva tolik , že v případě požití stejné dávky chemických jedů , je nirvána nadosah.


Stačí oblečení . Tam je toho svinstva tolik , že v případě požití stejné dávky chemických jedů , je nirvána nadosah.

Tam je toho svinstva tolik , že v případě požití stejné dávky chemických jedů ,


No presne. Tým, že mám dvojičky, tak vyraďujem veľa oblečenia, proste nejde posúvať oblečenie medzi nimi. A je celkom problém to niekomu dať, to sa bavíme o symbolických cenách, ja by som to rada dala aj zadarmo, len nech je to preč. Môj argument je, že x-krát prané, minimum chémie. No nezaberá to veľmi. Sama som prekvapená. Pritom v jednej besede u J. Duška to nejaká zdravotná sestra hovorila, že sa jej známi čudovali, prečo chce 2nd veci pre deti, že veď nie sú nato odkázaní. A ona to práve vysvetľovala tou chémiou.


[quote="pid:21964, uid:185"]Tam je toho svinstva tolik , že v případě požití stejné dávky chemických jedů ,[/quote] No presne. Tým, že mám dvojičky, tak vyraďujem veľa oblečenia, proste nejde posúvať oblečenie medzi nimi. A je celkom problém to niekomu dať, to sa bavíme o symbolických cenách, ja by som to rada dala aj zadarmo, len nech je to preč. Môj argument je, že x-krát prané, minimum chémie. No nezaberá to veľmi. Sama som prekvapená. Pritom v jednej besede u J. Duška to nejaká zdravotná sestra hovorila, že sa jej známi čudovali, prečo chce 2nd veci pre deti, že veď nie sú nato odkázaní. A ona to práve vysvetľovala tou chémiou.

Moje vlastní zkušenost . Mám citlivou kůži na chemické jedy . Abych mohl nosit košili na těle , tak ji musím cca 80 hodin vyvařovat . Nedokážete si představit , jak ta vyvařená chemická špína smrdí .
Po celém světě se při praní uvolňuje ročně miliony tun chemického odpadu z oblečení , který nám pěkně cirkuluje v celé biosféře .
A neděje se to samo od sebe . Někdo toto záměrné trávení lidstva organizuje .


Moje vlastní zkušenost . Mám citlivou kůži na chemické jedy . Abych mohl nosit košili na těle , tak ji musím cca 80 hodin vyvařovat . Nedokážete si představit , jak ta vyvařená chemická špína smrdí . Po celém světě se při praní uvolňuje ročně miliony tun chemického odpadu z oblečení , který nám pěkně cirkuluje v celé biosféře . A neděje se to samo od sebe . Někdo toto záměrné trávení lidstva organizuje .

prečo chce 2nd veci pre deti

Delame to take tak ....


[quote="pid:21966, uid:273"]prečo chce 2nd veci pre deti[/quote] Delame to take tak ....
563
5
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept