Zdravie a záhrada
Ešte raz na tému povinné očkovanie

Pokus o analýzu, na tému povinného očkovania. Trochu na ukľudnenie povzbudenie. Skúsení kolegovia prepáčia chyby a dajú spätnú väzbu.


Ja tému očkovanie sledujem dlho, mám naštudovanú legislatívu. V posledných týždňoch sledujem enormné narastanie tlaku, čo mi nepridáva na nálade. A začala som si všímať niektoré veci, ktoré možno nesúvisia, možno áno, ale v každom prípade dávajú akoby trochu nádeje.


Očkovanie je téma číslo jeden, ale nejde o ochranu zdravia a už vôbec nie pred covidom. Zaujímavé info tu:


Ale je to rozpačité, už to ani nevedia skoordinovať. Tie mikrofóny to nie je žiadna náhoda, oni idú vyvíjať tlak, výsledkom bude protitlak. Dovolenka sa premení na horor, nepovedal, že ide o ochranu zdravia. Aspoň formálne.

  1. To, že to asi nie je cesta, vidieť na 2 udalostiach

https://www.hlavnespravy.sk/general-viktorin-sa-uz-nemoze-pozerat-na-udajne-zneuzivanie-ozbrojenych-sil-sr-nie-sme-vo-vojnovom-stave-aby-sme-plytvali-kapacitami-a-financnymi-prostriedkami/2589436

https://www.cas.sk/clanok/2544713/co-sa-to-deje-v-dome-ministra-vnutra-mikulca-zasahuje-policia/

Oznámili, že polícia a vojsko budú nasadené na kontroly. Ten zásah bol deň po tlačovke. Podľa info z FB zo skupiny Slováci v Rakúsku, nejaké kontroly sú, ale nie sú také masívne ako bolo avizované. Dokonca niekde nič.


Citujem z článku:


Je pravda, že podobný návrh, ako sa právne vysporiadať s povinným očkovaním, rieši ministerstvo spravodlivosti už dva mesiace.


Takže oni tu už riešia 2 mesiace, kedy nastúpil do Úradu nový minister? Nebolo to 1. apríla, ešte sme si z toho robili srandu. Možno toto bolo tá pravá príčina, keď všetci ostatní ostali mohol aj M. Krajčí ostať, už horšie to byť z jeho strany nemohlo.


V každom prípade ukazuje to na určitú bezmoc. Načo potom lejú peniaze do reklamy? Okrem očividných dôvodov, oni nemajú problém s klienteliznom, takže toto nebude úplne ono.


Nie je spôsob legálny, keď sa chcú aspoň trochu tváriť ako právny štát, je otázne dokedy.


Ja som nateraz kľudná, keby to mohli už to spravia, testujú to všade, ale nie je to ako presadiť. Neočkovancov je dosť veľa, preto ešte táto cesta - veľa ľudí podľahne tlaku, že chcem cestovať pod. Takže treba len vydržať a nevenovať tomu zbytočne energiu, žiadnu.


Možno je analýza chybná, bude rada za akékoľvek postrehy zo strán skúsených analytikov.


Pokus o analýzu, na tému povinného očkovania. Trochu na ukľudnenie povzbudenie. Skúsení kolegovia prepáčia chyby a dajú spätnú väzbu. Ja tému očkovanie sledujem dlho, mám naštudovanú legislatívu. V posledných týždňoch sledujem enormné narastanie tlaku, čo mi nepridáva na nálade. A začala som si všímať niektoré veci, ktoré možno nesúvisia, možno áno, ale v každom prípade dávajú akoby trochu nádeje. Očkovanie je téma číslo jeden, ale nejde o ochranu zdravia a už vôbec nie pred covidom. Zaujímavé info tu: - https://blog.hlavnespravy.sk/27130/bludime-lebo-stat-vedu-bludari/ - potom tu https://www.hlavnespravy.sk/krcmery-o-delta-variante-v-britanii-polovica-tych-co-zomreli-boli-zaockovani/2588610 - potom je tá nešťastná tlačovka, ktorej cieľom je vyvíjať nátlak Ale je to rozpačité, už to ani nevedia skoordinovať. Tie mikrofóny to nie je žiadna náhoda, oni idú vyvíjať tlak, výsledkom bude protitlak. Dovolenka sa premení na horor, nepovedal, že ide o ochranu zdravia. Aspoň formálne. 2. To, že to asi nie je cesta, vidieť na 2 udalostiach https://www.hlavnespravy.sk/general-viktorin-sa-uz-nemoze-pozerat-na-udajne-zneuzivanie-ozbrojenych-sil-sr-nie-sme-vo-vojnovom-stave-aby-sme-plytvali-kapacitami-a-financnymi-prostriedkami/2589436 https://www.cas.sk/clanok/2544713/co-sa-to-deje-v-dome-ministra-vnutra-mikulca-zasahuje-policia/ Oznámili, že polícia a vojsko budú nasadené na kontroly. Ten zásah bol deň po tlačovke. Podľa info z FB zo skupiny Slováci v Rakúsku, nejaké kontroly sú, ale nie sú také masívne ako bolo avizované. Dokonca niekde nič. - Existuje Odporúčanie Rady EU, ktorú často cituje Dr. Weis a ozvučil ju aj na besede v Televízii Slovan. Je to odporúčanie, ale bude sa naňho prihliadať ako záväzné - https://www.postoj.sk/82019/hra-na-dobrovolnost-sa-skoncila-proti-delte-pomoze-uz-len-povinne-ockovanie Citujem z článku: _Je pravda, že podobný návrh, ako sa právne vysporiadať s povinným očkovaním, rieši ministerstvo spravodlivosti už dva mesiace. _ Takže oni tu už riešia 2 mesiace, kedy nastúpil do Úradu nový minister? Nebolo to 1. apríla, ešte sme si z toho robili srandu. Možno toto bolo tá pravá príčina, keď všetci ostatní ostali mohol aj M. Krajčí ostať, už horšie to byť z jeho strany nemohlo. V každom prípade ukazuje to na určitú bezmoc. Načo potom lejú peniaze do reklamy? Okrem očividných dôvodov, oni nemajú problém s klienteliznom, takže toto nebude úplne ono. Nie je spôsob legálny, keď sa chcú aspoň trochu tváriť ako právny štát, je otázne dokedy. Ja som nateraz kľudná, keby to mohli už to spravia, testujú to všade, ale nie je to ako presadiť. Neočkovancov je dosť veľa, preto ešte táto cesta - veľa ľudí podľahne tlaku, že chcem cestovať pod. Takže treba len vydržať a nevenovať tomu zbytočne energiu, žiadnu. Možno je analýza chybná, bude rada za akékoľvek postrehy zo strán skúsených analytikov.
Upravené 26. 6. 2021 o 11:58

Skúsim sa k tomu skromne vyjadriť.
Povinné štepenie(PO) nie je agenda GP, pretože vedia, že na dosiahnutie potrebného výsledku potrebujú aby občania išli z vlastnej vôle tam, kde ich lákajú. Zároveň majú ošetrenú karmu voči HNR. Podľa mňa PO je čisto hra močiara, dokonca ani nie hlavného riadiaceho štábu, ale len pobočiek, ktoré nechápu, že je to vlastne pasca.
Toto nemôže obstáť ak sa to deje nasilu a proti vôle ľudí.
No spustiť to teoreticky môžu. Čo sa bude diať, uvidíme, ja som pripravený z prace odísť. Budem riešiť veci za pochodu.


Skúsim sa k tomu skromne vyjadriť. Povinné štepenie(PO) nie je agenda GP, pretože vedia, že na dosiahnutie potrebného výsledku potrebujú aby občania išli z vlastnej vôle tam, kde ich lákajú. Zároveň majú ošetrenú karmu voči HNR. Podľa mňa PO je čisto hra močiara, dokonca ani nie hlavného riadiaceho štábu, ale len pobočiek, ktoré nechápu, že je to vlastne pasca. Toto nemôže obstáť ak sa to deje nasilu a proti vôle ľudí. No spustiť to teoreticky môžu. Čo sa bude diať, uvidíme, ja som pripravený z prace odísť. Budem riešiť veci za pochodu.

Skúsim sa k tomu skromne vyjadriť.


Ďakujem za postreh... Podľa mňa je dôležité ten egregor neposilovať tým, že sa toho budeme báť, budeme sa zapájať do diskusií na fb, nedajbože nadávať na protagonistov. Nejde o to, že sa tváriť, že tento problém neexistuje. Ide o to, neposilovať to energeticky.


[quote="pid:21856, uid:210"]Skúsim sa k tomu skromne vyjadriť.[/quote] Ďakujem za postreh... Podľa mňa je dôležité ten egregor neposilovať tým, že sa toho budeme báť, budeme sa zapájať do diskusií na fb, nedajbože nadávať na protagonistov. Nejde o to, že sa tváriť, že tento problém neexistuje. Ide o to, neposilovať to energeticky.

Tlačia preto, lebo ich tlačí čas. Celý močiar. Ale neprejde im to, už je neskoro. Čoraz viac ľudí bude nasr... a delta bludy im v tom nepomôžu.


Tlačia preto, lebo ich tlačí čas. Celý močiar. Ale neprejde im to, už je neskoro. Čoraz viac ľudí bude nasr... a delta bludy im v tom nepomôžu.

Počítejme nejen s odchodem z práce , ale i s ozbrojeným odporem . Já už se ke zdi tlačit nenechám .


Počítejme nejen s odchodem z práce , ale i s ozbrojeným odporem . Já už se ke zdi tlačit nenechám .

Tak a rúca sa im v priamom prenose. Bošnák z Dáta bez Pátosu, Krčméry na TA3 zhodnotené výstižne Tarabom takto:
60d806691f190


cela debata tu: https://www.ta3.com/relacia/21044/celime-novej-epidemii?fbclid=IwAR3YEu0t3LI2A4Rjtoo62kndqeLegGAEhsKuvkgRFKfbhWmn777JjBv3h7o


Tak a rúca sa im v priamom prenose. Bošnák z Dáta bez Pátosu, Krčméry na TA3 zhodnotené výstižne Tarabom takto: ![60d806691f190](serve/attachment&path=60d806691f190) cela debata tu: https://www.ta3.com/relacia/21044/celime-novej-epidemii?fbclid=IwAR3YEu0t3LI2A4Rjtoo62kndqeLegGAEhsKuvkgRFKfbhWmn777JjBv3h7o
Upravené 27. 6. 2021 o 07:02

@Lavazza pozrel som si to, ale nedopozeral. Je to festival marnosti podpriemernych fasistov.

Ta infektologicka: "Nemyslim si, ze nas moze ochranit nieco ine nez vakcina". Byt moderatorom tak jej poviem, ze mysliet znamena hovno vediet. A takyto nemysliaci uboziak sedi na krizovom stabe, dobre im tak!


Bosnak tam sice bol za najpricetnejsieho, ale zaroven aj za najnebezpecnejsieho. Stale porovnaval SK s Anglickom a ich mierou slobody a nabadal na to, aby sa to tu uvolnilo pre zaockovanych, aby este viac mladych nalakali na vakcinu.


@Lavazza pozrel som si to, ale nedopozeral. Je to festival marnosti podpriemernych fasistov. Ta infektologicka: "Nemyslim si, ze nas moze ochranit nieco ine nez vakcina". Byt moderatorom tak jej poviem, ze mysliet znamena hovno vediet. A takyto nemysliaci uboziak sedi na krizovom stabe, dobre im tak! Bosnak tam sice bol za najpricetnejsieho, ale zaroven aj za najnebezpecnejsieho. Stale porovnaval SK s Anglickom a ich mierou slobody a nabadal na to, aby sa to tu uvolnilo pre zaockovanych, aby este viac mladych nalakali na vakcinu.

Moderator

ze nas moze ochranit nieco ine nez vakcina"


suhlasim. Mne islo poukázať nato, že už v rámci svojho tábora na seba útočia. Bošnák je z tábora provaxi. Kým riešil štatistiky bolo to fajn. Ako sa angažuje v propagácii očkovania, už nie. O sám o delte hovorí, že nie dôvod na paniku. Ja som ten link dala, keby si chcel urobiť komplet obraz.


[quote="pid:21909, uid:10"]ze nas moze ochranit nieco ine nez vakcina"[/quote] suhlasim. Mne islo poukázať nato, že už v rámci svojho tábora na seba útočia. Bošnák je z tábora provaxi. Kým riešil štatistiky bolo to fajn. Ako sa angažuje v propagácii očkovania, už nie. O sám o delte hovorí, že nie dôvod na paniku. Ja som ten link dala, keby si chcel urobiť komplet obraz.

z nevědomosti nebo ze zlého úmyslu.
Už podruhé stejná reakce Bohumile. Pozor na to, aby fenomén Ruská smuta netranformoval do "plány revanšistů zhatí naši vepři boubelatí". Putinovec a bzučící komár Arťom buntujou....za mě tak nějak podobně úsměvně. Jeden to má asi "opravdově" a ten druhý jako práci. Neodolal jsem a upustil si. Zlých úmyslů nemám, jen nesdílím některé místní fascinace, ale vektor je stále ještě dost podobný. smile


[quote="pid:21870, uid:292"]z nevědomosti nebo ze zlého úmyslu.[/quote]Už podruhé stejná reakce Bohumile. Pozor na to, aby fenomén Ruská smuta netranformoval do "plány revanšistů zhatí naši vepři boubelatí". Putinovec a bzučící komár Arťom buntujou....za mě tak nějak podobně úsměvně. Jeden to má asi "opravdově" a ten druhý jako práci. Neodolal jsem a upustil si. Zlých úmyslů nemám, jen nesdílím některé místní fascinace, ale vektor je stále ještě dost podobný. :)

Vedi.Vini......

pri delte si viditeľne nabehli vidly. Nepochopili, resp. nechcú pochopiť, že info pole a celkovo situácia vo svete sa mení. Močiar sa u nás dostáva stále pod väčší tlak a zo zúfalstva už neskrývane klamú, alebo obludne ohýbajú pravdu. Ich jedinou snahou je zobrať zo sebou čo najviac podpindosníkov a prisluhovačov. Možno v tom vidia spôsob ako sa zachrániť keď do toho zatiahnu masy ľudí, avšak o to väčšia bude ich vina.


pri delte si viditeľne nabehli vidly. Nepochopili, resp. nechcú pochopiť, že info pole a celkovo situácia vo svete sa mení. Močiar sa u nás dostáva stále pod väčší tlak a zo zúfalstva už neskrývane klamú, alebo obludne ohýbajú pravdu. Ich jedinou snahou je zobrať zo sebou čo najviac podpindosníkov a prisluhovačov. Možno v tom vidia spôsob ako sa zachrániť keď do toho zatiahnu masy ľudí, avšak o to väčšia bude ich vina.

pri delte si viditeľne nabehli vidly. Nepochopili, resp. nechcú pochopiť, že info pole a celkovo situácia vo svete sa mení. Močiar sa u nás dostáva stále pod väčší tlak a zo zúfalstva už neskrývane klamú, alebo obludne ohýbajú pravdu. Ich jedinou snahou je zobrať zo sebou čo najviac podpindosníkov a prisluhovačov. Možno v tom vidia spôsob ako sa zachrániť keď do toho zatiahnu masy ľudí, avšak o to väčšia bude ich vina.


zabili tisice aby vystrasili miliony...


[quote="pid:21965, uid:528"]pri delte si viditeľne nabehli vidly. Nepochopili, resp. nechcú pochopiť, že info pole a celkovo situácia vo svete sa mení. Močiar sa u nás dostáva stále pod väčší tlak a zo zúfalstva už neskrývane klamú, alebo obludne ohýbajú pravdu. Ich jedinou snahou je zobrať zo sebou čo najviac podpindosníkov a prisluhovačov. Možno v tom vidia spôsob ako sa zachrániť keď do toho zatiahnu masy ľudí, avšak o to väčšia bude ich vina.[/quote] zabili tisice aby vystrasili miliony...

Moderator

zo zúfalstva už neskrývane klamú

Aj Zuzanka už hrá s otvorenými kartami a ani sa nesnaží skrývať, že lobuje za západné pharmafirmy a je p-rezidentkou súčasnej vlády, kaviarnikov, "slušnoľudí" a vyšinutých rusofóbov....


[quote="pid:21965, uid:528"]zo zúfalstva už neskrývane klamú[/quote] Aj Zuzanka už hrá s otvorenými kartami a ani sa nesnaží skrývať, že lobuje za západné pharmafirmy a je p-rezidentkou súčasnej vlády, kaviarnikov, "slušnoľudí" a vyšinutých rusofóbov....

A ešte toto, ten Miro Stec ide ako pila, denne niekoľko postov, všetko odborne linky, aj video pre rezidentku bolo. Toto má zaujalo: 60d8b83ec1cd6
A ešte zaujímavý koment, či sa vakcíny nelíšia v jednotlivých krajinách… no, čo by sme povedali my tu? Žeby to snad ani veľké prekvapenie nie je.


link z postu tu: https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/693/htm?fbclid=IwAR2Xc3E5wOftUtKDxtl9qEBebCENLflW1h6uO7y-4jKGdus6Hq50IdeaZoY


A ešte toto, ten Miro Stec ide ako pila, denne niekoľko postov, všetko odborne linky, aj video pre rezidentku bolo. Toto má zaujalo: ![60d8b83ec1cd6](serve/attachment&path=60d8b83ec1cd6) A ešte zaujímavý koment, či sa vakcíny nelíšia v jednotlivých krajinách… no, čo by sme povedali my tu? Žeby to snad ani veľké prekvapenie nie je. link z postu tu: https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/693/htm?fbclid=IwAR2Xc3E5wOftUtKDxtl9qEBebCENLflW1h6uO7y-4jKGdus6Hq50IdeaZoY

Co čeká na podzim neočkované vrahy?
https://dfens-cz.com/co-ceka-na-podzim-neockovane-vrahy/
"Trochu odbočím a povím vám takovou veselou historku z demokratických USA. Koncem čtyřicátých let byla v USA vypuštěna konspirační teorie, že vláda zkouší nakažlivé nemoci na svých vlastních občanech. Dokonce konspirátoři tvrdili, že zatímco cestujete autobusem, tak v jejich klimatizaci jsou nakažlivé zárodky, které tam dávají tajní agenti. Tvrdili i to, že speciálními zařízeními rozptylují do vzduchu mikroby a napadají tak města vražednou mlhou. Naprosto všichni se smáli téhle bláznivé teorii, protože v demokratickém státě se nic takového nemůže stát. Jednak tu máme Norimberský kodex, který to zakazuje, a za druhé o tom by se přece hned vědělo, taková věc se nedá utajit. No, uznejte, taková blbost, že by vláda tajně šířila choroby. K smíchu, že? Možná vám trochu zmrzne úsměv na rtech po přečtení tohoto článku ve stranickém deníku, kde se ukázalo, že konspirátoři měli celou dobu pravdu. Zejména si všimněte mnohoslibné věty:


„Zvýšený zájem mediků o zdraví obyvatel si místní vyloží jako příjemný nadstandard, zvlášť když se tu záhadně zvýšila nemocnost.“"


Experimenty na lidech: americký stát potají plošně šířil bakterie
https://www.idnes.cz/xman/styl/operace-seaspray-bakterie-civiliste-armada-san-francisco.A180220_173117_xman-styl_fro
"Infikoval vlastní obyvatele bakteriemi a viry, které ničily zdraví a dokonce zabíjely. Potají. Po dlouhých dvacet let od roku 1949. Americkému státu se experimenty na neinformovaných civilistech i vojácích dařilo tutlat. A když vyšly na světlo, dokázal zabránit odsouzení viníků."


Británie posílala vlastní vojáky do plynových komor. Nikdy se neomluvila
https://www.idnes.cz/xman/styl/porton-down-pokusy-bojove-plyny-yperit.A170201_134600_xman-styl_fro
"Prošlo jím na 25 tisíc lidských pokusných králíků, testy s chemickými, biologickými a radioaktivními látkami jim zmrzačily zdraví. Po 50 let o nich museli mlčet, ani poté se však nedočkali spravedlnosti."


Henry Beecher mučil pro CIA, poté horoval za lékařskou etiku
https://www.idnes.cz/xman/styl/henry-beecher-etika-cia-naciste.A161219_160429_xman-styl_fro
"Proslavil se pionýrským protestem proti neetickým pokusům na lidech. Jenže v předchozí, zakrývané etapě svého života drastické experimenty sám vedl. Pro CIA a ve spolupráci s někdejšími nacistickými sadisty."


Příběhy obyčejného očkování
https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=40181
"Dobré odpoledne, vážený pane doktore,
nedal jsem na Vámi publikované rady se neočkovat. S manželkou jsme podlehli celospolečenskému tlaku (lépe by bylo nazývat to hysterií) a 25. 5. 2021 jsme si vakcínu od Pfizer nechali v Kongresovém centru píchnout. Mně je 57, ženě 50, dceři 17 let. Manželka a dcera byly 24. 5. 2021 na PCR testu s negativním výsledkem. Říkám to proto, že 27. 5. 2021 nám oběma s manželkou začal naprosto stejný negativní průběh, dcera se také necítila dobře, abychom v sobotu 29. 5. 2021 zjistili (i s dcerou), že máme Covid. Já na tom byl tak zle, že otočení v posteli byl nadlidský výkon. Manželka na tom byla lépe a zajistila přes svou plicní lékařku medikaci pro nás oba, kterou jsme od 30. 5. 2021 začali užívat. Manželce léky zabraly. Mně bohužel ne, takže 6. 6. 2021 mi musela zavolat sanitku. Na urgentním příjmu FN Motol mi nabrali krev, PCR test, dali kapačku s koktejlem léků a začali mi pouštět kyslík rychlostí 12lt./min. Když mě 11. 6. 2021 propouštěli, řekl mi lékař, že při příjmu mi nedávali šanci na přežití.
Jsem si jistý, že těžký oboustranný zápal plic i s Covid jsem dostal z očkovací vakcíny anebo během očkování."


1+1=...? pozn: výsledok rovný 2 je konšpirácia!


Co čeká na podzim neočkované vrahy? https://dfens-cz.com/co-ceka-na-podzim-neockovane-vrahy/ "Trochu odbočím a povím vám takovou veselou historku z demokratických USA. Koncem čtyřicátých let byla v USA vypuštěna konspirační teorie, že vláda zkouší nakažlivé nemoci na svých vlastních občanech. Dokonce konspirátoři tvrdili, že zatímco cestujete autobusem, tak v jejich klimatizaci jsou nakažlivé zárodky, které tam dávají tajní agenti. Tvrdili i to, že speciálními zařízeními rozptylují do vzduchu mikroby a napadají tak města vražednou mlhou. Naprosto všichni se smáli téhle bláznivé teorii, protože v demokratickém státě se nic takového nemůže stát. Jednak tu máme Norimberský kodex, který to zakazuje, a za druhé o tom by se přece hned vědělo, taková věc se nedá utajit. No, uznejte, taková blbost, že by vláda tajně šířila choroby. K smíchu, že? Možná vám trochu zmrzne úsměv na rtech po přečtení tohoto článku ve stranickém deníku, kde se ukázalo, že konspirátoři měli celou dobu pravdu. Zejména si všimněte mnohoslibné věty: „Zvýšený zájem mediků o zdraví obyvatel si místní vyloží jako příjemný nadstandard, zvlášť když se tu záhadně zvýšila nemocnost.“" Experimenty na lidech: americký stát potají plošně šířil bakterie https://www.idnes.cz/xman/styl/operace-seaspray-bakterie-civiliste-armada-san-francisco.A180220_173117_xman-styl_fro "Infikoval vlastní obyvatele bakteriemi a viry, které ničily zdraví a dokonce zabíjely. Potají. Po dlouhých dvacet let od roku 1949. Americkému státu se experimenty na neinformovaných civilistech i vojácích dařilo tutlat. A když vyšly na světlo, dokázal zabránit odsouzení viníků." Británie posílala vlastní vojáky do plynových komor. Nikdy se neomluvila https://www.idnes.cz/xman/styl/porton-down-pokusy-bojove-plyny-yperit.A170201_134600_xman-styl_fro "Prošlo jím na 25 tisíc lidských pokusných králíků, testy s chemickými, biologickými a radioaktivními látkami jim zmrzačily zdraví. Po 50 let o nich museli mlčet, ani poté se však nedočkali spravedlnosti." Henry Beecher mučil pro CIA, poté horoval za lékařskou etiku https://www.idnes.cz/xman/styl/henry-beecher-etika-cia-naciste.A161219_160429_xman-styl_fro "Proslavil se pionýrským protestem proti neetickým pokusům na lidech. Jenže v předchozí, zakrývané etapě svého života drastické experimenty sám vedl. Pro CIA a ve spolupráci s někdejšími nacistickými sadisty." Příběhy obyčejného očkování https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=40181 "Dobré odpoledne, vážený pane doktore, nedal jsem na Vámi publikované rady se neočkovat. S manželkou jsme podlehli celospolečenskému tlaku (lépe by bylo nazývat to hysterií) a 25. 5. 2021 jsme si vakcínu od Pfizer nechali v Kongresovém centru píchnout. Mně je 57, ženě 50, dceři 17 let. Manželka a dcera byly 24. 5. 2021 na PCR testu s negativním výsledkem. Říkám to proto, že 27. 5. 2021 nám oběma s manželkou začal naprosto stejný negativní průběh, dcera se také necítila dobře, abychom v sobotu 29. 5. 2021 zjistili (i s dcerou), že máme Covid. Já na tom byl tak zle, že otočení v posteli byl nadlidský výkon. Manželka na tom byla lépe a zajistila přes svou plicní lékařku medikaci pro nás oba, kterou jsme od 30. 5. 2021 začali užívat. Manželce léky zabraly. Mně bohužel ne, takže 6. 6. 2021 mi musela zavolat sanitku. Na urgentním příjmu FN Motol mi nabrali krev, PCR test, dali kapačku s koktejlem léků a začali mi pouštět kyslík rychlostí 12lt./min. Když mě 11. 6. 2021 propouštěli, řekl mi lékař, že při příjmu mi nedávali šanci na přežití. Jsem si jistý, že těžký oboustranný zápal plic i s Covid jsem dostal z očkovací vakcíny anebo během očkování." 1+1=...? pozn: výsledok rovný 2 je konšpirácia!
Upravené 28. 6. 2021 o 07:39

Nápady na námietku na povinné očkovanie.


Prekonali ste ovčie kiahne? Áno. Tak sa dajte očkovať. Načo? Však som ich prekonal/la a mám doživotnú imunitu. Aha, tak prekonané kiahne netreba očkovať ale prekonaný kovid áno?


Chrípka je mutujúce ochorenie ako Covid. Očkuje sa desaťročia a stále nevymizla.


Očkovanie má nahradiť ochorenie, ktoré akoby človek prekonal v miernejšej podobe. Prečo sa pri výpočte imunity populácie na Covid nepočítajú ľudia, čo to prekonali, len tí čo sú očkovaní?


Nápady na námietku na povinné očkovanie. Prekonali ste ovčie kiahne? Áno. Tak sa dajte očkovať. Načo? Však som ich prekonal/la a mám doživotnú imunitu. Aha, tak prekonané kiahne netreba očkovať ale prekonaný kovid áno? Chrípka je mutujúce ochorenie ako Covid. Očkuje sa desaťročia a stále nevymizla. Očkovanie má nahradiť ochorenie, ktoré akoby človek prekonal v miernejšej podobe. Prečo sa pri výpočte imunity populácie na Covid nepočítajú ľudia, čo to prekonali, len tí čo sú očkovaní?
Upravené 28. 6. 2021 o 18:05

Iskierka nádeje - Najvyšší súd skonštatoval že testovanie zamestnancov malých firiem a živnostníkov nebolo v súlade do zákonom, aspoň v CR. Nie je to take zle, netreba prepadať skepsa:


https://www.infovojna.sk/article/ministr-zdravotnictvi-neni-rimsky-diktator-neudrzel-se-spravni-soud-v-rozhodnuti-ohledne-omezujicich-korona-opatreni


Iskierka nádeje - Najvyšší súd skonštatoval že testovanie zamestnancov malých firiem a živnostníkov nebolo v súlade do zákonom, aspoň v CR. Nie je to take zle, netreba prepadať skepsa: https://www.infovojna.sk/article/ministr-zdravotnictvi-neni-rimsky-diktator-neudrzel-se-spravni-soud-v-rozhodnuti-ohledne-omezujicich-korona-opatreni

dnes vyšli články ako Británia ustupuje od covid pasov a bude sa musieť naučiť žiť s covidom ako s bežnou chrípkou, že proste pár tisíc úmrtí každú zimu bude ako pri chrípke, kvôli ktorej sa lockdowny nerobia a život musí ísť ďalej


1 dávku vo VB má 66,9%
2 dávky ("úplná" zaočkovanosť" ) 49,1%


ak v článkoch nie sú len populistické kecy a činy budú opačné (čo sa často stáva) tak je asi plán vo VB splnený, preto možno robia u nás také bububu, akosi sme dosť ďaleko od "ideálnych čísiel"
u nás 1 dávka 37,1% a dve dávky 28,8%


dnes vyšli články ako Británia ustupuje od covid pasov a bude sa musieť naučiť žiť s covidom ako s bežnou chrípkou, že proste pár tisíc úmrtí každú zimu bude ako pri chrípke, kvôli ktorej sa lockdowny nerobia a život musí ísť ďalej 1 dávku vo VB má 66,9% 2 dávky ("úplná" zaočkovanosť" ) 49,1% ak v článkoch nie sú len populistické kecy a činy budú opačné (čo sa často stáva) tak je asi plán vo VB splnený, preto možno robia u nás také bububu, akosi sme dosť ďaleko od "ideálnych čísiel" u nás 1 dávka 37,1% a dve dávky 28,8%

Putin nepodporuje povinné očkování
https://colonelcassad.livejournal.com/6876130.html


Putin dnes řekl, že stejně jako dříve nepodporuje povinné očkování, zatímco samotná Státní duma odmítla zahrnout očkování proti koronaviru jako povinné. Zároveň však podle stejného zákona mají místní orgány právo zavést místní povinná očkování.


Ve skutečnosti, stejně jako dříve, se veškerá odpovědnost přesouvá na guvernéry.


Putin nepodporuje povinné očkování https://colonelcassad.livejournal.com/6876130.html Putin dnes řekl, že stejně jako dříve nepodporuje povinné očkování, zatímco samotná Státní duma odmítla zahrnout očkování proti koronaviru jako povinné. Zároveň však podle stejného zákona mají místní orgány právo zavést místní povinná očkování. Ve skutečnosti, stejně jako dříve, se veškerá odpovědnost přesouvá na guvernéry.

India ako fašistický štát. Obyvatelia vidieka presne vedia/tušia, o čo ide.
200 dedinčanov v Indii skočilo do rieky, aby sa vyhli násilnému očkovaniu
https://zemavek.sk/200-dedincanov-v-indii-skocilo-do-rieky-aby-sa-vyhli-nasilnemu-ockovaniu/


India ako fašistický štát. Obyvatelia vidieka presne vedia/tušia, o čo ide. **200 dedinčanov v Indii skočilo do rieky, aby sa vyhli násilnému očkovaniu** https://zemavek.sk/200-dedincanov-v-indii-skocilo-do-rieky-aby-sa-vyhli-nasilnemu-ockovaniu/

India ako fašistický štát. Obyvatelia


myslim, že Igorstan alebo Slovakistan sa môže zaradiť do radu. Mi dnes vybili poistky, keď vláda schválila toto:


https://www.hlavnespravy.sk/vyhody-pre-zaockovanych-budu-zakotvene-v-zakone/2593772


ako naozaj, začínam aj ja prepadať skepsa. Ja potrebujem cestovať kvoli deťom pre zdravotné problémy. Na sk adekvátna starostlivosť pre nás problem nie je žiaľ. Ale som si povedala, že je to súčasť tlaku a treba vydržať. Oni povinne ockovanie nanútiť neumožnia, preto idu nato takým spôsobom. Dovolenku pri more môžem kašlať, tak čakám na vyhlášku. Dúfam, že to poslanci dajú na ústavný súd.


No ako zlatý Krajči, mám pocit. Aktuálny minister je vojak. To hovorí za všetko. Rozkaz znel jasne….


[quote="pid:22448, uid:111"]India ako fašistický štát. Obyvatelia[/quote] myslim, že Igorstan alebo Slovakistan sa môže zaradiť do radu. Mi dnes vybili poistky, keď vláda schválila toto: https://www.hlavnespravy.sk/vyhody-pre-zaockovanych-budu-zakotvene-v-zakone/2593772 ako naozaj, začínam aj ja prepadať skepsa. Ja potrebujem cestovať kvoli deťom pre zdravotné problémy. Na sk adekvátna starostlivosť pre nás problem nie je žiaľ. Ale som si povedala, že je to súčasť tlaku a treba vydržať. Oni povinne ockovanie nanútiť neumožnia, preto idu nato takým spôsobom. Dovolenku pri more môžem kašlať, tak čakám na vyhlášku. Dúfam, že to poslanci dajú na ústavný súd. No ako zlatý Krajči, mám pocit. Aktuálny minister je vojak. To hovorí za všetko. Rozkaz znel jasne….
Upravené 30. 6. 2021 o 19:34

je to súčasť tlaku a treba vydržať. Oni povinne ockovanie nanútiť neumožnia, preto idu nato takým spôsobom.

každému sa budú snažiť maximálne znepríjemniť život, a tým na neho zatlačiť a donútiť ho dať sa zaočkovať (už to majú odskúšané s celoplošným testovaním)...


napr. tu to až začína zamestnávateľom, neviem, kto sa kým inšpiroval, či majiteľ spoločnosti alebo psychológ, ale ak je to reálne, tak by to mohlo byť aj na žalobu...



Psychológ Bianchi: Lotéria aj peniaze sú nezmysel, v práci by mali na nezaočkovaných zatlačiť (nadpis článku denníka N)



60dce222a233e


[quote="pid:22464, uid:273"]je to súčasť tlaku a treba vydržať. Oni povinne ockovanie nanútiť neumožnia, preto idu nato takým spôsobom.[/quote] každému sa budú snažiť maximálne znepríjemniť život, a tým na neho zatlačiť a donútiť ho dať sa zaočkovať (už to majú odskúšané s celoplošným testovaním)... napr. tu to až začína zamestnávateľom, neviem, kto sa kým inšpiroval, či majiteľ spoločnosti alebo psychológ, ale ak je to reálne, tak by to mohlo byť aj na žalobu... > Psychológ Bianchi: Lotéria aj peniaze sú nezmysel, v práci by mali na nezaočkovaných zatlačiť (nadpis článku denníka N) ![60dce222a233e](serve/attachment&path=60dce222a233e)

no ale taky zamestnavatel sice moze tlacit, ale to je asi tak vsetko. Ci radsej prepusti 10-50% svojich zamestnancov? Ako chce tak fungovat? Kazda minca ma dve strany.


no ale taky zamestnavatel sice moze tlacit, ale to je asi tak vsetko. Ci radsej prepusti 10-50% svojich zamestnancov? Ako chce tak fungovat? Kazda minca ma dve strany.

Moderator

ale ak je to reálne, tak by to mohlo byť aj na žalobu...


keď už toto dá niekto na papier, toto je ns žalobu, zamestnávateľ toto nemá pravo vyžadovať.


som zvedavá, čo sa bude diať. Zatiaľ je to mediálna hystéria, žiadna vyhláška nie je schválená.


Návrh novely zákona som videla a tam ne vstup na hromadne podujatie test, ockovanie alebo prekonanie, neviem to nájsť. Ináč to ockovanie v aktuálnej vyhláške platí rok… to akože bude 1.2.3.4.-ntá vakcina?


v tej skupine Slováci v Rakúsku to pekne vrie. Tie info sú vcelku fajn.


[quote="pid:22498, uid:469"]ale ak je to reálne, tak by to mohlo byť aj na žalobu...[/quote] keď už toto dá niekto na papier, toto je ns žalobu, zamestnávateľ toto nemá pravo vyžadovať. som zvedavá, čo sa bude diať. Zatiaľ je to mediálna hystéria, žiadna vyhláška nie je schválená. Návrh novely zákona som videla a tam ne vstup na hromadne podujatie test, ockovanie alebo prekonanie, neviem to nájsť. Ináč to ockovanie v aktuálnej vyhláške platí rok… to akože bude 1.2.3.4.-ntá vakcina? v tej skupine Slováci v Rakúsku to pekne vrie. Tie info sú vcelku fajn.

Čítal som názor, že delta varianta je z očkovania, mám tendenciu s týmto súhlasiť...


Čítal som názor, že delta varianta je z očkovania, mám tendenciu s týmto súhlasiť...

Moderátor

Čítal som názor, že delta varianta je z očkovania, mám tendenciu s týmto súhlasiť...


je to možné. Miro Stec dava zaujímavé posty. Deltou viac ochorejú zaočkované. Už to ani nechce sledovat, dosť má stresuje tento hurá zmenený režim, mám naplánovanú cestu do Čiech, tak neviem.


Ešte toto, prosím nepodliehajte tlaku:


https://phys.org/news/2021-06-sars-cov-virus-alternate-route-infect.html?fbclid=IwAR3svrO3uKoFRkf1k7sS1sCpUFFyVvfbcXQqkPEIMsHYnuQQ70K2uId92uo


60dd6bb7895e8


Odporucam aj toto: https://www.40plus.sk/mutacie-covid-19-a-ockovanie-2021-mudr-pijak-v-mediach-sa-velmi-nespomina-co-je-dovod-vzniku-tak-velkeho-mnozstva-mutacii/?fbclid=IwAR38GJKHQl6Qdbip36mG3OWFEIZqeLbNrX3mghL0UuQiWS5ek1AA-9Pfnbk


[quote="pid:22517, uid:7"]Čítal som názor, že delta varianta je z očkovania, mám tendenciu s týmto súhlasiť...[/quote] je to možné. Miro Stec dava zaujímavé posty. Deltou viac ochorejú zaočkované. Už to ani nechce sledovat, dosť má stresuje tento hurá zmenený režim, mám naplánovanú cestu do Čiech, tak neviem. Ešte toto, prosím nepodliehajte tlaku: https://phys.org/news/2021-06-sars-cov-virus-alternate-route-infect.html?fbclid=IwAR3svrO3uKoFRkf1k7sS1sCpUFFyVvfbcXQqkPEIMsHYnuQQ70K2uId92uo ![60dd6bb7895e8](serve/attachment&path=60dd6bb7895e8) Odporucam aj toto: https://www.40plus.sk/mutacie-covid-19-a-ockovanie-2021-mudr-pijak-v-mediach-sa-velmi-nespomina-co-je-dovod-vzniku-tak-velkeho-mnozstva-mutacii/?fbclid=IwAR38GJKHQl6Qdbip36mG3OWFEIZqeLbNrX3mghL0UuQiWS5ek1AA-9Pfnbk
Upravené 1. 7. 2021 o 09:20

Mi dnes vybili poistky, keď vláda schválila toto:


Takže nateraz to stiahli:


https://www.hlavnespravy.sk/do-baru-ci-restauracie-a-zrejme-ani-do-kostola-sa-nezaockovany-uz-len-tak-lahko-nedostane-dnes-bude-parlament-rokovat-o-vladnom-navrhu-ktory-umoznuje-prevadzkovat-sluzby-len-pre-ockovanych-ostatni/2594148


Vraj Sme rodina, toto sú čo za tanečky znova?


https://www.hlavnespravy.sk/sme-rodina-nepodpori-navrh-podmienujuci-vstup-do-prevadzok-ockovanim-testom-ci-potvrdenim-o-prekonani-covidu/2594684


Ale zato MuDr. Cicala sa pozrel na ten super kader MZV:


60ddaf7e99cbb
60ddaf7f91376


[quote="pid:22464, uid:273"]Mi dnes vybili poistky, keď vláda schválila toto:[/quote] Takže nateraz to stiahli: https://www.hlavnespravy.sk/do-baru-ci-restauracie-a-zrejme-ani-do-kostola-sa-nezaockovany-uz-len-tak-lahko-nedostane-dnes-bude-parlament-rokovat-o-vladnom-navrhu-ktory-umoznuje-prevadzkovat-sluzby-len-pre-ockovanych-ostatni/2594148 Vraj Sme rodina, toto sú čo za tanečky znova? https://www.hlavnespravy.sk/sme-rodina-nepodpori-navrh-podmienujuci-vstup-do-prevadzok-ockovanim-testom-ci-potvrdenim-o-prekonani-covidu/2594684 Ale zato MuDr. Cicala sa pozrel na ten super kader MZV: ![60ddaf7e99cbb](serve/attachment&path=60ddaf7e99cbb) ![60ddaf7f91376](serve/attachment&path=60ddaf7f91376)
Upravené 1. 7. 2021 o 14:07

Tlak na zaměstnance ze strany zaměstnavatele ohledně očkování lze charakterizovat jako trestný čin vydírání a trestný čin vyhrožování.
Vy trvalost v postojích dává trvalost,kdo vydrží,vyhraje.Na podzim po nějakém cov,sars,atp. ani veta.....


Tlak na zaměstnance ze strany zaměstnavatele ohledně očkování lze charakterizovat jako trestný čin vydírání a trestný čin vyhrožování. Vy trvalost v postojích dává trvalost,kdo vydrží,vyhraje.Na podzim po nějakém cov,sars,atp. ani veta.....

https://cnn.iprima.cz/singapur-nebude-pocitat-nakazene-lide-se-maji-ucit-zit-s-covidem-jako-s-chripkou-28557


Majú v riti.


Ako v tom vtipe.
S covidom je to ako s kariérou Helenky Vondráčkovej.
Tá síce pokračuje, ale akosi to má každý v paži...


https://cnn.iprima.cz/singapur-nebude-pocitat-nakazene-lide-se-maji-ucit-zit-s-covidem-jako-s-chripkou-28557 Majú v riti. Ako v tom vtipe. S covidom je to ako s kariérou Helenky Vondráčkovej. Tá síce pokračuje, ale akosi to má každý v paži...

Ľ.Blaha


Robert Fico dnes za celú stranu SMER-SD vyhlásil, že ak do parlamentu dajú štátnu karanténu pre nezaočkovaných, nielenže budeme proti, ale okamžite sa obrátime na Ústavný súd.


  1. Reakcia na seba nenechala dlho čakať. Vládna koalícia svoj šialený návrh očkovacieho apartheidu stiahla. Na túto parlamentnú schôdzu ho nezaradia.

  2. Zľakli sa reakcie ľudí, zľakli sa nášho tlaku. To je dôkaz, že má zmysel bojovať. Má zmysel burcovať odpor. Má zmysel sa obracať na Ústavný súd. Má zmysel, čo robíme.

  3. Chceli tu zaviesť apartheid bez akejkoľvek epidemiologickej logiky. Však tie ich slávne vakcíny nemajú preukázateľný vplyv na šírenie Covidu - môžete byť napichaný od krku po prsty na nohe a aj tak môžete nákazu šíriť.

  4. Len si to predstavte. Chlapík, čo je napichaný Pfizerom, by sa mohol vrátiť zo zamorenej Indie a bez karantény prenášať nákazu.

  5. No ak by ste si ako rodinka vyšli na otočku do Zakopaného, tak by ste museli 14 dní trčať doma v karanténe, prípadne si po piatom dni zaplatiť 280 eur na testy. Len aby vás potrestali.

  6. Toto by bol čistý fašizmus a ak ešte náhodou špekulujú, že to do parlamentu predložia neskôr, tak dnes dostali jasné varovanie - okamžite od nás schytajú predbežné opatrenie na Ústavný súd, nech to zastaví. Toto nemôže prejsť - tu ide o všetko.

  7. Bojujeme, ako vieme. Nepodporíme ani Matovičove nezmysly o štátnej očkovacej lotérii či štátne úplatky pre tých, čo niekoho dovedú na očkovanie. Tu zjavne už nikomu nejde o zdravie, ale len o prachy.

  8. Prečo si takéto nezmysly nefinancujú farmafirmy sami? Majú zisky vo výške desiatok miliárd dolárov a my, daňoví poplatníci, im máme platiť za to, že budú ľudia zo seba robiť pokusných králikov? Zbláznili sa?

  9. Matovič chce vytvárať šmelinárske mafie, ktoré budú obiehať zariadenia pre seniorov a podvádzať, oblbovať a manipulovať babičky a deduškov, len aby z toho vytrieskali prachy?

  10. Rôzni kšeftári a podomoví podvodníci budú takto hazardovať so životmi našich seniorov? Ako keby predávali nejaké panvice či škrabače na uhorky. Preboha, veď tu ide o život - Matovič už kompletne zošalel.

  11. Ak chcú ľudí motivovať, nech si to zaplatí Pfizer. My sa nemáme prečo skladať na reklamu v prospech nenásytných farmaceutických korporácií!

  12. Sme za prísnu dobrovoľnosť očkovania a odmietame všetky druhy diskriminácie. Ak chceš ísť na očkovanie, choď. Ak nechceš, nechoď. Bez úplatkov, bez nátlaku, bez diskriminácie. Slobodne sa rozhodni. To je celé.


Zdravie nie je tovar. Už to konečne, očkovací lobisti, pochopte! Budeme robiť všetko, aby sme ochránili ľudí, našich seniorov, naše deti.


Očkovací fašizmus patrí do koša!


Ľ.Blaha Robert Fico dnes za celú stranu SMER-SD vyhlásil, že ak do parlamentu dajú štátnu karanténu pre nezaočkovaných, nielenže budeme proti, ale okamžite sa obrátime na Ústavný súd. 1. Reakcia na seba nenechala dlho čakať. Vládna koalícia svoj šialený návrh očkovacieho apartheidu stiahla. Na túto parlamentnú schôdzu ho nezaradia. 2. Zľakli sa reakcie ľudí, zľakli sa nášho tlaku. To je dôkaz, že má zmysel bojovať. Má zmysel burcovať odpor. Má zmysel sa obracať na Ústavný súd. Má zmysel, čo robíme. 3. Chceli tu zaviesť apartheid bez akejkoľvek epidemiologickej logiky. Však tie ich slávne vakcíny nemajú preukázateľný vplyv na šírenie Covidu - môžete byť napichaný od krku po prsty na nohe a aj tak môžete nákazu šíriť. 4. Len si to predstavte. Chlapík, čo je napichaný Pfizerom, by sa mohol vrátiť zo zamorenej Indie a bez karantény prenášať nákazu. 5. No ak by ste si ako rodinka vyšli na otočku do Zakopaného, tak by ste museli 14 dní trčať doma v karanténe, prípadne si po piatom dni zaplatiť 280 eur na testy. Len aby vás potrestali. 6. Toto by bol čistý fašizmus a ak ešte náhodou špekulujú, že to do parlamentu predložia neskôr, tak dnes dostali jasné varovanie - okamžite od nás schytajú predbežné opatrenie na Ústavný súd, nech to zastaví. Toto nemôže prejsť - tu ide o všetko. 7. Bojujeme, ako vieme. Nepodporíme ani Matovičove nezmysly o štátnej očkovacej lotérii či štátne úplatky pre tých, čo niekoho dovedú na očkovanie. Tu zjavne už nikomu nejde o zdravie, ale len o prachy. 8. Prečo si takéto nezmysly nefinancujú farmafirmy sami? Majú zisky vo výške desiatok miliárd dolárov a my, daňoví poplatníci, im máme platiť za to, že budú ľudia zo seba robiť pokusných králikov? Zbláznili sa? 9. Matovič chce vytvárať šmelinárske mafie, ktoré budú obiehať zariadenia pre seniorov a podvádzať, oblbovať a manipulovať babičky a deduškov, len aby z toho vytrieskali prachy? 10. Rôzni kšeftári a podomoví podvodníci budú takto hazardovať so životmi našich seniorov? Ako keby predávali nejaké panvice či škrabače na uhorky. Preboha, veď tu ide o život - Matovič už kompletne zošalel. 11. Ak chcú ľudí motivovať, nech si to zaplatí Pfizer. My sa nemáme prečo skladať na reklamu v prospech nenásytných farmaceutických korporácií! 12. Sme za prísnu dobrovoľnosť očkovania a odmietame všetky druhy diskriminácie. Ak chceš ísť na očkovanie, choď. Ak nechceš, nechoď. Bez úplatkov, bez nátlaku, bez diskriminácie. Slobodne sa rozhodni. To je celé. Zdravie nie je tovar. Už to konečne, očkovací lobisti, pochopte! Budeme robiť všetko, aby sme ochránili ľudí, našich seniorov, naše deti. Očkovací fašizmus patrí do koša!

Inak tu v kosiciach v elektrickach normalne pridali do hlasoveho oznamovatela frazu "Zastavka je blizko ockovacieho centra na kovid" k urcitym zastavkam. Ved to uz tak propaguju to kovid ockovanie ze to az do oci bije. Vsade kde sa pohnes je propaganda na ockovanie. Vyhodis ju oknom a pride kominom. Vypnes TV a je v radiu, vypnes raio a je v elektricke, vystupis z elektricky a je na bilborde "budme zodpoveni". To ani za komunistov take nebolo. Este ze existuju ludia, co si vypestovali odolnost voci akejkolvek propagande a nie je ich malo ... tak 40 - 60 % populacie.


Inak tu v kosiciach v elektrickach normalne pridali do hlasoveho oznamovatela frazu "Zastavka je blizko ockovacieho centra na kovid" k urcitym zastavkam. Ved to uz tak propaguju to kovid ockovanie ze to az do oci bije. Vsade kde sa pohnes je propaganda na ockovanie. Vyhodis ju oknom a pride kominom. Vypnes TV a je v radiu, vypnes raio a je v elektricke, vystupis z elektricky a je na bilborde "budme zodpoveni". To ani za komunistov take nebolo. Este ze existuju ludia, co si vypestovali odolnost voci akejkolvek propagande a nie je ich malo ... tak 40 - 60 % populacie.
Upravené 1. 7. 2021 o 15:53

Kolíková otvorila otázku povinného očkovania určených skupín obyvateľov proti Covid-19
https://www.hlavnespravy.sk/kolikova-otvorila-otazku-povinneho-ockovania-urcenych-skupin-obyvatelov-proti-covid-19/2594572


**Kolíková otvorila otázku povinného očkovania určených skupín obyvateľov proti Covid-19** https://www.hlavnespravy.sk/kolikova-otvorila-otazku-povinneho-ockovania-urcenych-skupin-obyvatelov-proti-covid-19/2594572

Dnes Smer:


VIDEO: Fico ostro vystúpil proti povinnej karanténe a rozdeľovaní obyvateľov na očkovaných a neočkovaných. Hovorí o zásahoch do ľudských práv
https://www.infovojna.sk/article/video-fico-ostro-vystupil-proti-povinnej-karantene-a-rozdelovani-obyvatelov-na-ockovanych-a-neockovanych-hovori-o-zasahoch-do-ludskych-prav


Blaha: Hegerova vláda svoj šialený návrh očkovacieho apartheidu stiahla. Zľakli sa reakcie ľudí, zľakli sa nášho tlaku. Očkovací fašizmus patrí do koša!
https://www.infovojna.sk/article/blaha-hegerova-vlada-svoj-sialeny-navrh-ockovacieho-apartheidu-stiahla-zlakli-sa-reakcie-ludi-zlakli-sa-nasho-tlaku-ockovaci-fasizmus-patri-do-kosa


L. Blaha o 18:20 hod
Tak predsa! ☹️


  1. Matovič dnes v parlamente arogantne ohlásil, že nútená 14-dňová karanténa pre nezaočkovaných bude platiť od 9.júla. To je deň, kedy na Slovensku začne apartheid.
  2. Nepošlú to ani do parlamentu, odklepli si to na vláde. Oni si trápnym vládnym nariadením schválili najbrutálnejšiu diskrimináciu od druhej svetovej vojny.
  3. A teraz ešte rokujú o tom, aby nezaočkovaným ľuďom zabránili chodiť do reštaurácií. To už by bol taký istý apartheid, ako kedysi v Južnej Afrike.
  4. Do reštaurácie smú len nadľudia, ktorí majú očkovací preukaz. Podľudia, ako my, čo sa nechceme napichať experimentálnymi vakcínami, do reštaurácie nesmieme. Ako za Hitlera.
  5. Opakujem, takéto fašistické opatrenia nemajú žiaden zmysel z hľadiska Covidu. Očkovanie nijako nepomáha pri obmedzení šírenia pandémie. Čiže ide len o zlomyselné trestanie nezaočkovaných ľudí.
  6. Bežná štvorčlenná rodina môže rovno zrušiť dovolenku v Chorvátsku. Nikto im nedá dva týždne dovolenky navyše.
  7. A keby chceli doma po návrate na Slovensko stráviť iba 5 dní, zaplatia 300 eur za testy. Proste - ekonomický teror.
  8. Ani na Slovensku takejto rodine nebude lepšie. Ak budú chcieť ísť kamkoľvek za zábavou, tak zakaždým zaplatia 300 eur navyše. Na testy.
  9. Kto by niekam chodil, keď sa mu každá káva predraží o stovky eur?
  10. A zabije to aj slovenský cestovný ruch. Zo zahraničia sem nikto nepríde, už teraz odkláňajú českých turistov do Poľska.
  11. Kto by išiel na dovolenku s tým, že bude prvé dni trčať v karanténe? Zošaleli?
  12. Nielenže v zime zrazili cestovný ruch na kolená, oni sa ďalej vyžívajú v tom, aby ubližovali. Len preto, že ľudia chcú byť slobodní.
  13. Toto je ten slávny Čaputovej "úsmev". Keď si pichneš Pfizer, tak ťa pustíme za hranice aj do reštaurácie. Dobby bude slobodný!
  14. Ale keď nie, urobíme všetko preto, aby ťa úsmev prešiel. Zničíme ťa, rozdrvíme, urobíme ti zo života peklo.
  15. Zajtra budeme zásadne reagovať. V Juhoafrickej republike kedysi proti apartheidu povstal Nelson Mandela. A nakoniec vyhral.
  16. My sa musíme brániť právnymi cestami - na našej strane je ústava aj medzinárodné dohovory, vrátane rezolúcie Parlamentného zhromaždenia Rady Európy.
  17. Sme principiálne proti povinnému očkovaniu a celý tento teror voči ľuďom je len variant povinného očkovania. Gigantický podvod na ľuďoch.
  18. Budeme bojovať. Všetkými silami. Za ľudí, za slobodu. Proti Mato-fašistom. Zajtra povieme, čo ďalej.

Dnes Smer: VIDEO: **Fico ostro vystúpil proti povinnej karanténe a rozdeľovaní obyvateľov na očkovaných a neočkovaných. Hovorí o zásahoch do ľudských práv** https://www.infovojna.sk/article/video-fico-ostro-vystupil-proti-povinnej-karantene-a-rozdelovani-obyvatelov-na-ockovanych-a-neockovanych-hovori-o-zasahoch-do-ludskych-prav **Blaha: Hegerova vláda svoj šialený návrh očkovacieho apartheidu stiahla. Zľakli sa reakcie ľudí, zľakli sa nášho tlaku. Očkovací fašizmus patrí do koša!** https://www.infovojna.sk/article/blaha-hegerova-vlada-svoj-sialeny-navrh-ockovacieho-apartheidu-stiahla-zlakli-sa-reakcie-ludi-zlakli-sa-nasho-tlaku-ockovaci-fasizmus-patri-do-kosa L. Blaha o 18:20 hod Tak predsa! ☹️ 1. Matovič dnes v parlamente arogantne ohlásil, že nútená 14-dňová karanténa pre nezaočkovaných bude platiť od 9.júla. To je deň, kedy na Slovensku začne apartheid. 2. Nepošlú to ani do parlamentu, odklepli si to na vláde. Oni si trápnym vládnym nariadením schválili najbrutálnejšiu diskrimináciu od druhej svetovej vojny. 3. A teraz ešte rokujú o tom, aby nezaočkovaným ľuďom zabránili chodiť do reštaurácií. To už by bol taký istý apartheid, ako kedysi v Južnej Afrike. 4. Do reštaurácie smú len nadľudia, ktorí majú očkovací preukaz. Podľudia, ako my, čo sa nechceme napichať experimentálnymi vakcínami, do reštaurácie nesmieme. Ako za Hitlera. 5. Opakujem, takéto fašistické opatrenia nemajú žiaden zmysel z hľadiska Covidu. Očkovanie nijako nepomáha pri obmedzení šírenia pandémie. Čiže ide len o zlomyselné trestanie nezaočkovaných ľudí. 6. Bežná štvorčlenná rodina môže rovno zrušiť dovolenku v Chorvátsku. Nikto im nedá dva týždne dovolenky navyše. 7. A keby chceli doma po návrate na Slovensko stráviť iba 5 dní, zaplatia 300 eur za testy. Proste - ekonomický teror. 8. Ani na Slovensku takejto rodine nebude lepšie. Ak budú chcieť ísť kamkoľvek za zábavou, tak zakaždým zaplatia 300 eur navyše. Na testy. 9. Kto by niekam chodil, keď sa mu každá káva predraží o stovky eur? 10. A zabije to aj slovenský cestovný ruch. Zo zahraničia sem nikto nepríde, už teraz odkláňajú českých turistov do Poľska. 11. Kto by išiel na dovolenku s tým, že bude prvé dni trčať v karanténe? Zošaleli? 12. Nielenže v zime zrazili cestovný ruch na kolená, oni sa ďalej vyžívajú v tom, aby ubližovali. Len preto, že ľudia chcú byť slobodní. 13. Toto je ten slávny Čaputovej "úsmev". Keď si pichneš Pfizer, tak ťa pustíme za hranice aj do reštaurácie. Dobby bude slobodný! 14. Ale keď nie, urobíme všetko preto, aby ťa úsmev prešiel. Zničíme ťa, rozdrvíme, urobíme ti zo života peklo. 15. Zajtra budeme zásadne reagovať. V Juhoafrickej republike kedysi proti apartheidu povstal Nelson Mandela. A nakoniec vyhral. 16. My sa musíme brániť právnymi cestami - na našej strane je ústava aj medzinárodné dohovory, vrátane rezolúcie Parlamentného zhromaždenia Rady Európy. 17. Sme principiálne proti povinnému očkovaniu a celý tento teror voči ľuďom je len variant povinného očkovania. Gigantický podvod na ľuďoch. 18. Budeme bojovať. Všetkými silami. Za ľudí, za slobodu. Proti Mato-fašistom. Zajtra povieme, čo ďalej.
Upravené 1. 7. 2021 o 18:47

ostro vystúpil proti povinnej karanténe a


Áno, pozerala som to. Zase zopakoval ten pribeh s tou svojou známou, že padla mŕtva. No novinári ani moc neryli ako obvykle, ani nekládli moc blbé otázky.


[quote="pid:22608, uid:111"]ostro vystúpil proti povinnej karanténe a[/quote] Áno, pozerala som to. Zase zopakoval ten pribeh s tou svojou známou, že padla mŕtva. No novinári ani moc neryli ako obvykle, ani nekládli moc blbé otázky.

Itálie, konkretne Jižní Tyrolsko, malá italská provincie na hranicích s Rakouskem, odvolala z práce stovky zdravotníků, kteří se nenechali naočkovat proti covidu
„Víme, že na našem území jsou výhrady proti očkování silné,“ uvedl předseda rady Jižního Tyrolska Arno Kompatscher. V provincii, která díky silné přítomnosti německé a rakouské menšiny má rozsáhlé pravomoci, odmítlo očkování zhruba 4000 zdravotníků, z nichž asi třetina pracuje v nemocnicích a jiných veřejných zdravotnických zařízeních.
https://www.lidovky.cz/svet/italie-odvolala-z-prace-stovky-zdravotniku-kteri-se-nenechali-naockovat-proti-covidu.A210701_183049_ln_zahranici_lihav


**Itálie, konkretne Jižní Tyrolsko, malá italská provincie na hranicích s Rakouskem, odvolala z práce stovky zdravotníků, kteří se nenechali naočkovat proti covidu** „Víme, že na našem území jsou výhrady proti očkování silné,“ uvedl předseda rady Jižního Tyrolska Arno Kompatscher. V provincii, která díky silné přítomnosti německé a rakouské menšiny má rozsáhlé pravomoci, odmítlo očkování zhruba 4000 zdravotníků, z nichž asi třetina pracuje v nemocnicích a jiných veřejných zdravotnických zařízeních. https://www.lidovky.cz/svet/italie-odvolala-z-prace-stovky-zdravotniku-kteri-se-nenechali-naockovat-proti-covidu.A210701_183049_ln_zahranici_lihav

Dávam to aj sem ako reakciu na Bláhov post:


Takze zatiaľ klud, do 9.7.2021 platí toto:
https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=4743:hranice&catid=264:hranice


Toto je ich platná stránka s opatreniami. To čo, vláda schválila je uznesenie:
https://rokovania.gov.sk/RVL/Resolution


znenie som nevidela. Čo hovorí wiki na toto: https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Uznesenie_vl%C3%A1dy_Slovenskej_republiky


tak zatiaľ nič. Nezáväzne. Uvidíme vo výduje Mikas, vždy tam bolo veľa výnimiek. TÁ ehranica bohvie ako nefunguje, jeden známy čo chodí, sa ešte nevedel zaregistrovať normalne, figuruje tam ako cudzinec. Treba zachovať kľud. Myslím tým hlavne seba, lebo začínam mat dosť.


Dávam to aj sem ako reakciu na Bláhov post: Takze zatiaľ klud, do 9.7.2021 platí toto: https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=4743:hranice&catid=264:hranice Toto je ich platná stránka s opatreniami. To čo, vláda schválila je uznesenie: https://rokovania.gov.sk/RVL/Resolution znenie som nevidela. Čo hovorí wiki na toto: https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Uznesenie_vl%C3%A1dy_Slovenskej_republiky tak zatiaľ nič. Nezáväzne. Uvidíme vo výduje Mikas, vždy tam bolo veľa výnimiek. TÁ ehranica bohvie ako nefunguje, jeden známy čo chodí, sa ešte nevedel zaregistrovať normalne, figuruje tam ako cudzinec. Treba zachovať kľud. Myslím tým hlavne seba, lebo začínam mat dosť.
Upravené 1. 7. 2021 o 19:20

Treba zachovať kľud. Myslím tým hlavne seba, lebo začínam mat dosť.


Presne tak. Treba zachovať kľud, chrániť si najbližších, snažiť sa o sebestačnosť. Už budúci rok bude viditeľný nárast úmrtí po vakcínach a bude toho pribúdať. Potom argumenty fašistov na očkovanie budú slabnúť..


[quote="pid:22627, uid:273"]Treba zachovať kľud. Myslím tým hlavne seba, lebo začínam mat dosť.[/quote] Presne tak. Treba zachovať kľud, chrániť si najbližších, snažiť sa o sebestačnosť. Už budúci rok bude viditeľný nárast úmrtí po vakcínach a bude toho pribúdať. Potom argumenty fašistov na očkovanie budú slabnúť..

Baránek rozpútal PEKLO proti fanúšikom očkovania! “Výzva dezoláta očkovancom, členom exekutívy, ako aj slovutným….”


Najznámejši analytik na Slovensku Ján Baránek vyjadril názor na danú problematiku očkovania a vyzval fanúšikov očkovania


VÝZVA DEZOLÁTA OČKOVANCOM, ČLENOM EXEKUTÍVY, AKO AJ SLOVUTNÝM PROVAXINAČNÝM ČLENOM NR SR.


Milí očkovanci a fanúšikovia očkovania, milí zástupcovia ľudu, drahí členovia exekutívy, osvietení žurnalisti. V prvom rade sa vám všetkým chcem poďakovať za neustávajúcu starostlivosť a úprimné obavy o zdravie nie len moje, ale aj mojich spoluobčanov, obyvateľov Slovenska. S úprimným záujmom sledujem vaše snahy o moje dobro. Len by som v tejto súvislosti chcel niečo povedať. Áno, už viem, že mi chcete dobre. Tak isto už ale aj vy viete, že som beznádejne zaostalý, neuvedomelý hazardér, spiatočník, skrátka to, čo vy v jednom slove a veľmi výstižne, to musím uznať, nazývate slovom “dezolát”.


Ano, som dezolát. A ako taký mám na vás prosbu. Už mi nevnucujte svoje dobrá! Je to beznádejné! Ešte som neprezrel a nedozrel… Ešte nie som natoľko progresívne uvedomelý a neverím natoľko vede, aby som si nechal pichnúť experimentálnu vakcínu, za ktorú akosi nikto neberie zodpovednosť. Ale vy sa nebojte!!! Ja vás svojou zaostalosťou v žiadnom prípade neohrozujem! Ako si dovoľujem napísať takúto kacírsku vetu? No neohrozujem vás, lebo vy ste predsa OČKOVANÍ!!! Tak čoho sa bojíte? Ste nie len uvedomelí, ale ste aj chránení!


Tak ma nechajte žiť a dožiť v mojej obmedzenosti, tuposti, skrátka v mojej dezolátnosti. Samozrejme, je na mieste, aby ste sa pohŕdavo usmiali, keď ma stretnete. Áno, som ten barokový Simplicius Simplicissimus, určite aj s barokovými vedomosťami… Ale už mi nevnucujte, za každú cenu, vaše dobrá. Nedorástol som na ne. A už ani nedorastiem. Už začínam mať pocit, že ma šikanujete. A ja sa šikane nepodvolím. Ani kvôli dobru nie. Lebo to už mi je podozrivé. Keď mi niekto vnucuje dobro za každú cenu. Nechajte ma čeliť vražednému vírusu nechráneného vašimi lektvarmi (ospravedlňujem sa za barokový slovník).


Ja si to risknem a vystavím sa vírusu so smrtnosťou 1 až 2 promile. Ide iba o mňa, vy ste predsa chránení. Ste zodpovední. Ste slobodní. Tak kašlite na dezoláta, ja si to už nejak vyriešim. Minimálne, zbabelo si počkám na výsledky štúdie, ktorej ste vy, zodpovední, súčasťou. Poviete si: Ale ja a mne podobní svojou nezodpovednosťou môžeme nadmerne zaťažiť zdravotnícky systém. No, aj ked tomu neverím, ale pripusťme si to. Viete čo? Ale aj my, dezoláti, si ho platíme. Tak isto, ako vy, osvietení. A je to v poriadku. Lebo nie len vy ste štát, ale aj my, dezoláti, sme štát. A demokracia je aj o tom, že máme právo na omyl, alebo nedôveru, rezervovanosť, opatrnosť. Najmä, keď ide o naše zdravie. Takže nie len vy, my všetci sme Slovensko. Takí, akí sme. Dezoláti, osvietení, zodpovední, váhajúci.


Tak to rešpektujte. Lebo ja vás svojou neochotou očkovať sa nijak neohrozujem. Ste predsa pred mojou nezodpovednosťou chránení. Ste predsa očkovaní. K čomu vám úprimne gratulujem.


Médiá oligarchov. Kto a prečo sú ich favoriti?
Ján Baránek


https://www.youtube.com/watch?v=F1dtPeBl3Gc


Baránek rozpútal PEKLO proti fanúšikom očkovania! “Výzva dezoláta očkovancom, členom exekutívy, ako aj slovutným….” Najznámejši analytik na Slovensku Ján Baránek vyjadril názor na danú problematiku očkovania a vyzval fanúšikov očkovania VÝZVA DEZOLÁTA OČKOVANCOM, ČLENOM EXEKUTÍVY, AKO AJ SLOVUTNÝM PROVAXINAČNÝM ČLENOM NR SR. Milí očkovanci a fanúšikovia očkovania, milí zástupcovia ľudu, drahí členovia exekutívy, osvietení žurnalisti. V prvom rade sa vám všetkým chcem poďakovať za neustávajúcu starostlivosť a úprimné obavy o zdravie nie len moje, ale aj mojich spoluobčanov, obyvateľov Slovenska. S úprimným záujmom sledujem vaše snahy o moje dobro. Len by som v tejto súvislosti chcel niečo povedať. Áno, už viem, že mi chcete dobre. Tak isto už ale aj vy viete, že som beznádejne zaostalý, neuvedomelý hazardér, spiatočník, skrátka to, čo vy v jednom slove a veľmi výstižne, to musím uznať, nazývate slovom “dezolát”. Ano, som dezolát. A ako taký mám na vás prosbu. Už mi nevnucujte svoje dobrá! Je to beznádejné! Ešte som neprezrel a nedozrel… Ešte nie som natoľko progresívne uvedomelý a neverím natoľko vede, aby som si nechal pichnúť experimentálnu vakcínu, za ktorú akosi nikto neberie zodpovednosť. Ale vy sa nebojte!!! Ja vás svojou zaostalosťou v žiadnom prípade neohrozujem! Ako si dovoľujem napísať takúto kacírsku vetu? No neohrozujem vás, lebo vy ste predsa OČKOVANÍ!!! Tak čoho sa bojíte? Ste nie len uvedomelí, ale ste aj chránení! Tak ma nechajte žiť a dožiť v mojej obmedzenosti, tuposti, skrátka v mojej dezolátnosti. Samozrejme, je na mieste, aby ste sa pohŕdavo usmiali, keď ma stretnete. Áno, som ten barokový Simplicius Simplicissimus, určite aj s barokovými vedomosťami… Ale už mi nevnucujte, za každú cenu, vaše dobrá. Nedorástol som na ne. A už ani nedorastiem. Už začínam mať pocit, že ma šikanujete. A ja sa šikane nepodvolím. Ani kvôli dobru nie. Lebo to už mi je podozrivé. Keď mi niekto vnucuje dobro za každú cenu. Nechajte ma čeliť vražednému vírusu nechráneného vašimi lektvarmi (ospravedlňujem sa za barokový slovník). Ja si to risknem a vystavím sa vírusu so smrtnosťou 1 až 2 promile. Ide iba o mňa, vy ste predsa chránení. Ste zodpovední. Ste slobodní. Tak kašlite na dezoláta, ja si to už nejak vyriešim. Minimálne, zbabelo si počkám na výsledky štúdie, ktorej ste vy, zodpovední, súčasťou. Poviete si: Ale ja a mne podobní svojou nezodpovednosťou môžeme nadmerne zaťažiť zdravotnícky systém. No, aj ked tomu neverím, ale pripusťme si to. Viete čo? Ale aj my, dezoláti, si ho platíme. Tak isto, ako vy, osvietení. A je to v poriadku. Lebo nie len vy ste štát, ale aj my, dezoláti, sme štát. A demokracia je aj o tom, že máme právo na omyl, alebo nedôveru, rezervovanosť, opatrnosť. Najmä, keď ide o naše zdravie. Takže nie len vy, my všetci sme Slovensko. Takí, akí sme. Dezoláti, osvietení, zodpovední, váhajúci. Tak to rešpektujte. Lebo ja vás svojou neochotou očkovať sa nijak neohrozujem. Ste predsa pred mojou nezodpovednosťou chránení. Ste predsa očkovaní. K čomu vám úprimne gratulujem. Médiá oligarchov. Kto a prečo sú ich favoriti? Ján Baránek https://www.youtube.com/watch?v=F1dtPeBl3Gc

Nekdy je ale tezke ustat ten tlak


denne zazivam situace, ktere ze mne udelaly introverta. kolega v praci, kteremu je vse jedno, nezajima se o nic, naockoval se, protoze chce mit klid a manzelka mu to prikazala. znama, ktera rekla, ze se naockovala cela rodina, aby mohli cestovat. duchodci v baraku, kteri se trasli strachy, nevychazeli ven a ted sedi venku na lavicce a jsou v euforii, ze ted jsou naockovani. kamaradka, ktera jinak velmi rozumna, ktera by krome ockovani jiste se rada stala soucasti tohoto fora, ale co se tyce ockovani, smeje se vsem, kteri maji pochyby. jiny kolega, kteremu rikam, ze me ani lekar nedoporucil ockovani a on mi rekne, ze nesmim byt sobecka, a i kdyby mne to zabilo, musim myslet na jine.
kolega z jine divize po druhe davce skoncil v nemocnici. jiny kolega prodelal covid a brzy pote se sel ockovat, po druhe davce je uz tyden doma.
kdyz se jim snazim otevrit oci, nechteji nic poslouchat a zacinam byt neoblibena, protoze resim veci, ktere jsou neprijemne.
omlouvam se, jsem toho asi napsala vic.


[quote="pid:22718, uid:306"]Nekdy je ale tezke ustat ten tlak[/quote] denne zazivam situace, ktere ze mne udelaly introverta. kolega v praci, kteremu je vse jedno, nezajima se o nic, naockoval se, protoze chce mit klid a manzelka mu to prikazala. znama, ktera rekla, ze se naockovala cela rodina, aby mohli cestovat. duchodci v baraku, kteri se trasli strachy, nevychazeli ven a ted sedi venku na lavicce a jsou v euforii, ze ted jsou naockovani. kamaradka, ktera jinak velmi rozumna, ktera by krome ockovani jiste se rada stala soucasti tohoto fora, ale co se tyce ockovani, smeje se vsem, kteri maji pochyby. jiny kolega, kteremu rikam, ze me ani lekar nedoporucil ockovani a on mi rekne, ze nesmim byt sobecka, a i kdyby mne to zabilo, musim myslet na jine. kolega z jine divize po druhe davce skoncil v nemocnici. jiny kolega prodelal covid a brzy pote se sel ockovat, po druhe davce je uz tyden doma. kdyz se jim snazim otevrit oci, nechteji nic poslouchat a zacinam byt neoblibena, protoze resim veci, ktere jsou neprijemne. omlouvam se, jsem toho asi napsala vic.

denne zazivam situace, ktere ze mne udelaly introverta. kolega v praci, kteremu je vse jedno, nezajima se o nic, naockoval se, protoze chce mit klid a manzelka mu to prikazala. znama, ktera rekla, ze se naockovala cela rodina, aby mohli cestovat. duchodci v baraku, kteri se trasli strachy, nevychazeli ven a ted sedi venku na lavicce a jsou v euforii, ze ted jsou naockovani. kamaradka, ktera jinak velmi rozumna, ktera by krome ockovani jiste se rada stala soucasti tohoto fora, ale co se tyce ockovani, smeje se vsem, kteri maji pochyby. jiny kolega, kteremu rikam, ze me ani lekar nedoporucil ockovani a on mi rekne, ze nesmim byt sobecka, a i kdyby mne to zabilo, musim myslet na jine.
kolega z jine divize po druhe davce skoncil v nemocnici. jiny kolega prodelal covid a brzy pote se sel ockovat, po druhe davce je uz tyden doma.
kdyz se jim snazim otevrit oci, nechteji nic poslouchat a zacinam byt neoblibena, protoze resim veci, ktere jsou neprijemne.
omlouvam se, jsem toho asi napsala vic.


zakladom je, nechat ludi nech sa rozhodnu sami. Viacmenej kritizujes ich rozhodnutia a to ludia zvyknu brat osobne. Ked sa clovek rozhodne, neda sa robit nic, len to respektovat. Ak za tebou pride niekto a opyta sa na tvoj nazor, tak mu ho kludne povedz, ale dovtedy si ho treba nechat pre seba. Je to blbe, ale je to tak. Vcera sme boli s partiou po roku na pive. Ja so zenou sme ostali posledni neockovani, ale je to ich rozhodnutie a jednoducho ho respektujem, lebo musim.


[quote="pid:22719, uid:347"]denne zazivam situace, ktere ze mne udelaly introverta. kolega v praci, kteremu je vse jedno, nezajima se o nic, naockoval se, protoze chce mit klid a manzelka mu to prikazala. znama, ktera rekla, ze se naockovala cela rodina, aby mohli cestovat. duchodci v baraku, kteri se trasli strachy, nevychazeli ven a ted sedi venku na lavicce a jsou v euforii, ze ted jsou naockovani. kamaradka, ktera jinak velmi rozumna, ktera by krome ockovani jiste se rada stala soucasti tohoto fora, ale co se tyce ockovani, smeje se vsem, kteri maji pochyby. jiny kolega, kteremu rikam, ze me ani lekar nedoporucil ockovani a on mi rekne, ze nesmim byt sobecka, a i kdyby mne to zabilo, musim myslet na jine. kolega z jine divize po druhe davce skoncil v nemocnici. jiny kolega prodelal covid a brzy pote se sel ockovat, po druhe davce je uz tyden doma. kdyz se jim snazim otevrit oci, nechteji nic poslouchat a zacinam byt neoblibena, protoze resim veci, ktere jsou neprijemne. omlouvam se, jsem toho asi napsala vic.[/quote] zakladom je, nechat ludi nech sa rozhodnu sami. Viacmenej kritizujes ich rozhodnutia a to ludia zvyknu brat osobne. Ked sa clovek rozhodne, neda sa robit nic, len to respektovat. Ak za tebou pride niekto a opyta sa na tvoj nazor, tak mu ho kludne povedz, ale dovtedy si ho treba nechat pre seba. Je to blbe, ale je to tak. Vcera sme boli s partiou po roku na pive. Ja so zenou sme ostali posledni neockovani, ale je to ich rozhodnutie a jednoducho ho respektujem, lebo musim.

Moderator

nechteji nic poslouchat a zacinam byt neoblibena,
Kto nieco vie ten hovori. Kto je ticho ten vie minimalne dvakrat tolko ako ten co hovori. Nikoho netreba presviedcat, kazdy ma vlasny osud, vlasnu SLOBODNU VOLU. Kto chce, ten vasu radu pocuvne, kto nechce nech nie je vami obtazovany. Netreba stracat energiu presviedcanim .... ak vidite, ze sa dotycny chyta do debaty tak ano pokracovat a vysvetlit. Ale ak vidite ze sa nechyta tak radsej venovat energiu na ine tvorive ucely. Okolo seba mam minumum ludi, co realne chapu podstatu veci. Zo zacaitku som tiez tak tuhsie siel do ludi ale vysledok bol presne taky ako pisete "nebol som oblubeny". Po case som pochopil, ze kazdy ma slobodnu volu. Svoj nazor na vec obcas poviem (castejsie nie ako ano), pripadne ho poviem, ked to odomna ocakavaju ale inak nepresviedcam. Odvtedy akosi som aj do spolocnsoti zapadol smile ako taky vlk medzi ovcami. Zdravim ludom cest praci. Vela ludi s nepochopenim na mna pozera. Avsak nenanucoval som im ten pozdrav. Vysvetlil som im co znamena AHOJ - ad honorum jezus (pochvaleny bud jesis kristus), ze cau, miau, cauko (cau kkt) ako pozdravy neschvalujem, lebo to macky sa tak zdravia. Este schvalujem pozdrav dobry den\vecer\noc. Ale tak sa mi zdravit nechceli. Minule som sa stretol s vacsou castou rodiny a vsetci mi pekne pozdravili "Cest praci". Preco? pretoze vedia moj nazor na pozdravy a vedia, ze pracu mam rad, preto cest praci. Nenanutil som im to. Nevyzadujem to od nikoho. A predsa pozdravili ako sa patri smile Co z toho vyplyva? Povedat si svoje ano, ale len ked pocuvaju. Netreba ist az do krvi, treba nechat ludi spracovat informaciu ... a casom sa mozno daco zmeni. Ak nie, tak ste spravili maximum co ste mohli, zbytok bol na strane opacnej , ktora neprejavila zaujem.


[quote="pid:22719, uid:347"]nechteji nic poslouchat a zacinam byt neoblibena,[/quote]Kto nieco vie ten hovori. Kto je ticho ten vie minimalne dvakrat tolko ako ten co hovori. Nikoho netreba presviedcat, kazdy ma vlasny osud, vlasnu SLOBODNU VOLU. Kto chce, ten vasu radu pocuvne, kto nechce nech nie je vami obtazovany. Netreba stracat energiu presviedcanim .... ak vidite, ze sa dotycny chyta do debaty tak ano pokracovat a vysvetlit. Ale ak vidite ze sa nechyta tak radsej venovat energiu na ine tvorive ucely. Okolo seba mam minumum ludi, co realne chapu podstatu veci. Zo zacaitku som tiez tak tuhsie siel do ludi ale vysledok bol presne taky ako pisete "nebol som oblubeny". Po case som pochopil, ze kazdy ma slobodnu volu. Svoj nazor na vec obcas poviem (castejsie nie ako ano), pripadne ho poviem, ked to odomna ocakavaju ale inak nepresviedcam. Odvtedy akosi som aj do spolocnsoti zapadol :D ako taky vlk medzi ovcami. Zdravim ludom cest praci. Vela ludi s nepochopenim na mna pozera. Avsak nenanucoval som im ten pozdrav. Vysvetlil som im co znamena AHOJ - ad honorum jezus (pochvaleny bud jesis kristus), ze cau, miau, cauko (cau kkt) ako pozdravy neschvalujem, lebo to macky sa tak zdravia. Este schvalujem pozdrav dobry den\vecer\noc. Ale tak sa mi zdravit nechceli. Minule som sa stretol s vacsou castou rodiny a vsetci mi pekne pozdravili "Cest praci". Preco? pretoze vedia moj nazor na pozdravy a vedia, ze pracu mam rad, preto cest praci. Nenanutil som im to. Nevyzadujem to od nikoho. A predsa pozdravili ako sa patri :D Co z toho vyplyva? Povedat si svoje ano, ale len ked pocuvaju. Netreba ist az do krvi, treba nechat ludi spracovat informaciu ... a casom sa mozno daco zmeni. Ak nie, tak ste spravili maximum co ste mohli, zbytok bol na strane opacnej , ktora neprejavila zaujem.
Upravené 2. 7. 2021 o 13:10

ch rozhodnutie a jednoducho ho respektujem


pokud to vyznelo tak, ze nekoho kritizuji, spatne jsem se vyjadrila. at si kazdy dela s jejich telem, co chce. vzdy mi ovsem vadila vseobecne lhostejnost lidi, laxnost, lenost se zajimat o veci. zazila jsem podobnou situaci, kdyz jsem se stala vegetarianem.dokud se nekdo nezeptal, ja jsem o tom nemluvila. kdyz se nekdo rozumne zeptal, rekla jsem mu duvody, ale nikdy jsem cloveka neodsuzovala, ze se masa nevzdal. ani se lidi sama neptam, jestli jsou ockovani, ten dotaz prijde vzdy z jejich strany.


[quote="pid:22722, uid:10"]ch rozhodnutie a jednoducho ho respektujem[/quote] pokud to vyznelo tak, ze nekoho kritizuji, spatne jsem se vyjadrila. at si kazdy dela s jejich telem, co chce. vzdy mi ovsem vadila vseobecne lhostejnost lidi, laxnost, lenost se zajimat o veci. zazila jsem podobnou situaci, kdyz jsem se stala vegetarianem.dokud se nekdo nezeptal, ja jsem o tom nemluvila. kdyz se nekdo rozumne zeptal, rekla jsem mu duvody, ale nikdy jsem cloveka neodsuzovala, ze se masa nevzdal. ani se lidi sama neptam, jestli jsou ockovani, ten dotaz prijde vzdy z jejich strany.

vzdy mi ovsem vadila vseobecne lhostejnost lidi, laxnost, lenost se zajimat o veci
Tak potom sa treba naucit ako ludom podat informaciu. Mam kolegu, ktory podava informaciu s humorom, pripadne donuti ineho cloveka aby tu informaciu povedal za neho. Je to hotovy konverzacny kuzelnik. Otazkami donuti cloveka aby sam povedal to, co chcel povedat on. Napriklad k vakcinam.
A to ked sa dam zaockovat tak uz kovid nechytim?
A je bezpecna ta vakcina?
A preco vlastne platia ludom za to ze sa daju ockovat?
A nenakupilo Slovensko nejako vela vakcin 19 milionov kusov?
A preco zdravotnici sa nechcu dat ockovat?
A preco sa nedal ockovat matelko?
....
Proste pytat sa. Ale na odpovede nereagovat prudko ani neprejavovat emociu, treba imitovat nechapaveho, tjs ze zeriete vsetky jeho "premudre odpovede". Po takomto pol hodinovom dialogu otazka odpoved uz aj tomu co odpoveda bude jasne ze cosi c tymi vakcinami nie je v poriadku. Preco? Pretoze ked clovek hovori, tak jeho usi vnimaju jeho slova, tie slova sa dostavaju spat do podvedomia a tam sa znova vyhodnocuju. Ako tu uz niekto spominal rozpravat kacicke alebo rozpravat samemu sebe problemy moze urychli riesenie problemu. Avsak v hlave nechapaveho moze nastolit nove "nepoholdne otazky" a potom toho nechapaveho cloveka nechat aj s jho pochybnostami s peknym pozdravom "Vdaka ti za tvoje mudre odpovede smile ".


[quote="pid:22726, uid:347"]vzdy mi ovsem vadila vseobecne lhostejnost lidi, laxnost, lenost se zajimat o veci[/quote]Tak potom sa treba naucit ako ludom podat informaciu. Mam kolegu, ktory podava informaciu s humorom, pripadne donuti ineho cloveka aby tu informaciu povedal za neho. Je to hotovy konverzacny kuzelnik. Otazkami donuti cloveka aby sam povedal to, co chcel povedat on. Napriklad k vakcinam. A to ked sa dam zaockovat tak uz kovid nechytim? A je bezpecna ta vakcina? A preco vlastne platia ludom za to ze sa daju ockovat? A nenakupilo Slovensko nejako vela vakcin 19 milionov kusov? A preco zdravotnici sa nechcu dat ockovat? A preco sa nedal ockovat matelko? .... Proste pytat sa. Ale na odpovede nereagovat prudko ani neprejavovat emociu, treba imitovat nechapaveho, tjs ze zeriete vsetky jeho "premudre odpovede". Po takomto pol hodinovom dialogu otazka odpoved uz aj tomu co odpoveda bude jasne ze cosi c tymi vakcinami nie je v poriadku. Preco? Pretoze ked clovek hovori, tak jeho usi vnimaju jeho slova, tie slova sa dostavaju spat do podvedomia a tam sa znova vyhodnocuju. Ako tu uz niekto spominal rozpravat kacicke alebo rozpravat samemu sebe problemy moze urychli riesenie problemu. Avsak v hlave nechapaveho moze nastolit nove "nepoholdne otazky" a potom toho nechapaveho cloveka nechat aj s jho pochybnostami s peknym pozdravom "Vdaka ti za tvoje mudre odpovede :) ".

musim myslet na jine.


Proč by kdo myslel na jiné, když jiní nemyslí ani na sebe. Zákon mi to neukládá naopak ukládá mi právo nakládat se svojí tělesnou schránkou tak, jak já sám uznám za vhodné. To je právní rovina tohoto tématu.
Pokud však někdo ať už je to kdokoliv se snaží útočit na moje city, které stejně nemám, pokládám to za trestuhodné. Bohužel se najde mnoho osob na které pocity zabírají. Proč? Zřejmě se domnívají, že smrt s nimi bude mít soucit. Ale nebude! A nejen smrt, ale ani ti, co jim dnes o život usilují. Taková je pravda.
Lidé se odnaučili přemýšlet a analyzovat fakta. Škoda.


[quote="pid:22719, uid:347"]musim myslet na jine.[/quote] Proč by kdo myslel na jiné, když jiní nemyslí ani na sebe. Zákon mi to neukládá naopak ukládá mi právo nakládat se svojí tělesnou schránkou tak, jak já sám uznám za vhodné. To je právní rovina tohoto tématu. Pokud však někdo ať už je to kdokoliv se snaží útočit na moje city, které stejně nemám, pokládám to za trestuhodné. Bohužel se najde mnoho osob na které pocity zabírají. Proč? Zřejmě se domnívají, že smrt s nimi bude mít soucit. Ale nebude! A nejen smrt, ale ani ti, co jim dnes o život usilují. Taková je pravda. Lidé se odnaučili přemýšlet a analyzovat fakta. Škoda.

Slovensko nejako vela vakcin 19 milionov kusov?
A preco zdravotnici sa nechcu dat ockovat?
A preco sa nedal ockovat matelko?
....


toto musí byt humorne, ten tvoj kolega. Ja sa do týchto debát nepustam, ale už si niektoré mamičky všimli, že mám iný názor. Minule, vlastne to je babka jedného spolužiaka, ale mladá, ma cca 60 rokov sa ma slušne spýtala, že či som ockovana. A ja, že čo myslite? Že nie. Že oni sa nechcú s mužom.


Ja som jej názor povedala a bola vďačná. Ale nikoho nepoučujem. Učiteľky sú zväčša zaočkované.


@constanze ja Vás úplne chápem. Mne v novembri vybili poistky, keď kamaráti pravnici sa šli dať veselo testovat. Im to ani trochu nevadilo. Že nedáš sa otestovať? Tak nemôžeš to a to. Že je to fair. Ja že čo?!?! Ale sú zo ročníky 80 a mladšie. Zato chlapík, čo nám chodí, čo to montovať, testovat sa nechodil, počúva IV a ockovanie tiež odmieta.

[quote="pid:22728, uid:106"]Slovensko nejako vela vakcin 19 milionov kusov? A preco zdravotnici sa nechcu dat ockovat? A preco sa nedal ockovat matelko? ....[/quote] toto musí byt humorne, ten tvoj kolega. Ja sa do týchto debát nepustam, ale už si niektoré mamičky všimli, že mám iný názor. Minule, vlastne to je babka jedného spolužiaka, ale mladá, ma cca 60 rokov sa ma slušne spýtala, že či som ockovana. A ja, že čo myslite? Že nie. Že oni sa nechcú s mužom. Ja som jej názor povedala a bola vďačná. Ale nikoho nepoučujem. Učiteľky sú zväčša zaočkované. @constanze ja Vás úplne chápem. Mne v novembri vybili poistky, keď kamaráti pravnici sa šli dať veselo testovat. Im to ani trochu nevadilo. Že nedáš sa otestovať? Tak nemôžeš to a to. Že je to fair. Ja že čo?!?! Ale sú zo ročníky 80 a mladšie. Zato chlapík, čo nám chodí, čo to montovať, testovat sa nechodil, počúva IV a ockovanie tiež odmieta.

Ti, kdo nebudou očkovaní, si budou testy platit sami.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kdo-neni-ockovany-bude-si-muset-testy-casem-platit-sam-upozornil-vojtech-168906#seq_no=1&source=hp&dop_id=168906&dop_ab_variant=0&dop_req_id=E54ifJYjNxF-202107021239&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Ti, kdo nebudou očkovaní, si budou testy platit sami. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kdo-neni-ockovany-bude-si-muset-testy-casem-platit-sam-upozornil-vojtech-168906#seq_no=1&source=hp&dop_id=168906&dop_ab_variant=0&dop_req_id=E54ifJYjNxF-202107021239&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

60df1a9658a48


 -) to snad ani neni mozne.


![60df1a9658a48](serve/attachment&path=60df1a9658a48) :-) to snad ani neni mozne.

-) to snad ani neni mozne.


to je ako keď Indiani vymienali svoju zem za zrkadielka.


existuje teória, že každý je korumpovatelny, otazka je výška sumy (pozn ja s tým nesúhlasím, podľa mna kde je morálka a integrita, nehrozi); s tá suma je 12x ročného platu.


No podľa tohto, stačí zamávať hocičím. Zato si nekúpim ani jeden pcr test… hrôza.


tá veta k tej lotérii tiež nemá chybu. Ja že sa ockovani, lebo sú zodpovední a chceli byt slobodní…


[quote="pid:22744, uid:347"]-) to snad ani neni mozne.[/quote] to je ako keď Indiani vymienali svoju zem za zrkadielka. existuje teória, že každý je korumpovatelny, otazka je výška sumy (pozn ja s tým nesúhlasím, podľa mna kde je morálka a integrita, nehrozi); s tá suma je 12x ročného platu. No podľa tohto, stačí zamávať hocičím. Zato si nekúpim ani jeden pcr test… hrôza. tá veta k tej lotérii tiež nemá chybu. Ja že sa ockovani, lebo sú zodpovední a chceli byt slobodní…

-) to snad ani neni mozne.
meni sa to na frasku.


[quote="pid:22744, uid:347"]-) to snad ani neni mozne.[/quote]meni sa to na frasku.

Moderator

Tiež mám vo svojom okolí ľudí, ktorí sa dali zaočkovať pre úplne obskúrne dôvody, napr. aby mali pokoj, aby ich nik nevolal dezolát.
Poznám aj prípad, kedy riaditeľ školy poslal len obežník, kde len informoval o očkovaní, nevyvíjal žiaden nátlak, ale niektoré učiteľky to pochopili ako príkaz a dali sa zaočkovať. Len si doma s manželom zanadávali, aký je ten riaditeľ debil. A po pár mesiacoch sa čudovali, že koľkí ostatní kolegovia očkovaní nie sú a nemajú ani od riaditeľa žiaden problém.


Tiež mám vo svojom okolí ľudí, ktorí sa dali zaočkovať pre úplne obskúrne dôvody, napr. aby mali pokoj, aby ich nik nevolal dezolát. Poznám aj prípad, kedy riaditeľ školy poslal len obežník, kde len informoval o očkovaní, nevyvíjal žiaden nátlak, ale niektoré učiteľky to pochopili ako príkaz a dali sa zaočkovať. Len si doma s manželom zanadávali, aký je ten riaditeľ debil. A po pár mesiacoch sa čudovali, že koľkí ostatní kolegovia očkovaní nie sú a nemajú ani od riaditeľa žiaden problém.

Moderátor

-) to snad ani neni mozne.
"lotéria bude platiť pre všetkých zaočkovaných" Autor si ani neuvedomuje ako trafil klinec po hlavičke. Každý zaočkovaný je už v lotérii a mnohí už tú lotériu prehrali.


[quote="pid:22744, uid:347"]-) to snad ani neni mozne.[/quote]"lotéria bude platiť pre všetkých zaočkovaných" Autor si ani neuvedomuje ako trafil klinec po hlavičke. Každý zaočkovaný je už v lotérii a mnohí už tú lotériu prehrali.

známa čo pracuje v MŠ ako technický personál hovorila, že zatiaľ tam nie je problém s oficiálnym nátlakom, skôr je problém, že na to "tlačia" ostatný zamestnanci. Bolo to pre ňu dosť náročné a už aj ona sa skoro podvolila. Po podaní pomocnej ruky a vysvetlenia sa upokojila, v práci sa karta začala obracať a už teraz je situácia opačná. Ďalej som je povedal, aby to nechala tak a zbytočne sa k tomu nevyjadrovala keď nemusí. Najprv nechápala prečo, ale potom jej to ukázal sám život. Tí zamestnanci čo sa dali očkovať, zrazu zmenili tón. Zrazu im došlo akú hlúposť spravili a nastala u nich fáza ospravedlňovania sa pred sebou a pred svetom. Známa je ticho a zatiaľ má kľud.


známa čo pracuje v MŠ ako technický personál hovorila, že zatiaľ tam nie je problém s oficiálnym nátlakom, skôr je problém, že na to "tlačia" ostatný zamestnanci. Bolo to pre ňu dosť náročné a už aj ona sa skoro podvolila. Po podaní pomocnej ruky a vysvetlenia sa upokojila, v práci sa karta začala obracať a už teraz je situácia opačná. Ďalej som je povedal, aby to nechala tak a zbytočne sa k tomu nevyjadrovala keď nemusí. Najprv nechápala prečo, ale potom jej to ukázal sám život. Tí zamestnanci čo sa dali očkovať, zrazu zmenili tón. Zrazu im došlo akú hlúposť spravili a nastala u nich fáza ospravedlňovania sa pred sebou a pred svetom. Známa je ticho a zatiaľ má kľud.

Pre zaujímavosť pridávam "propagačné video" na "vakcináciu" od Mira Jakubca - YT mi pred týždňom ponúkol jeho videá, ja som ho donedávna vôbec neregistrovala a nepoznala - ale z videí je zrejmé, že sa výrazne angažuje vo vysvetľovaní pre svoje publikum
https://www.youtube.com/watch?v=_HP_o71SpX4


Pre zaujímavosť pridávam "propagačné video" na "vakcináciu" od Mira Jakubca - YT mi pred týždňom ponúkol jeho videá, ja som ho donedávna vôbec neregistrovala a nepoznala - ale z videí je zrejmé, že sa výrazne angažuje vo vysvetľovaní pre svoje publikum https://www.youtube.com/watch?v=_HP_o71SpX4
Upravené 12. 7. 2021 o 16:53

Ďalej som je povedal, aby to nechala tak a zbytočne sa k tomu nevyjadrovala keď nemusí. Najprv nechápala prečo, ale potom jej to ukázal sám život.


Mam podobnú skusenosť. Kým som to riešil, tak boli konflikty. Keď som prestal, prestali aj oni útočiť. Nakoniec sme došli do stavu, že každý si robí po svojom. Niektorí zaočkovaní nenosia rúško, iný áno. A rovnako tak aj neočkovaní. Občas sú tam také komické situácie, napríklad očkovaná kolegyňa má na porade ako jediná rúško, ale potom jej to nebráni blahopriať alebo sa dokonca objať pri lúčení na konci roka, všetko robí v rúšku. Pritom prekonala covid bez problémov, predtým ho ani len nedostala od syna, ktorý mal mierny priebeh.


Kým sa neotvorí téma politiky a očkovania, tak na počudovanie ľudia spolu vychádzajú lepšie a pokojnejšie, ako predtým, keď tieto témy riešili. Na druhej strane, keď vedia, že sú medzi svojimi, tak tie témy otvárajú, ale skôr na sebaukľudnenie. Napr. očkované kolegyne riešili, ako sa zvýšil počet ľudí čakajúcich na očkovanie, čo je evidentne sebapresviedčanie, nič iné.


[quote="pid:22823, uid:528"]Ďalej som je povedal, aby to nechala tak a zbytočne sa k tomu nevyjadrovala keď nemusí. Najprv nechápala prečo, ale potom jej to ukázal sám život.[/quote] Mam podobnú skusenosť. Kým som to riešil, tak boli konflikty. Keď som prestal, prestali aj oni útočiť. Nakoniec sme došli do stavu, že každý si robí po svojom. Niektorí zaočkovaní nenosia rúško, iný áno. A rovnako tak aj neočkovaní. Občas sú tam také komické situácie, napríklad očkovaná kolegyňa má na porade ako jediná rúško, ale potom jej to nebráni blahopriať alebo sa dokonca objať pri lúčení na konci roka, všetko robí v rúšku. Pritom prekonala covid bez problémov, predtým ho ani len nedostala od syna, ktorý mal mierny priebeh. Kým sa neotvorí téma politiky a očkovania, tak na počudovanie ľudia spolu vychádzajú lepšie a pokojnejšie, ako predtým, keď tieto témy riešili. Na druhej strane, keď vedia, že sú medzi svojimi, tak tie témy otvárajú, ale skôr na sebaukľudnenie. Napr. očkované kolegyne riešili, ako sa zvýšil počet ľudí čakajúcich na očkovanie, čo je evidentne sebapresviedčanie, nič iné.

Moderátor

nový Projekt Nepovinné ockovanie (bez č)
Určené predovšetkým otcom a starým otcom. Má podporiť čítanie, prehĺbiť prácu s textom a predovšetkým rodinné vzťahy. Jeho autorom je riaditeľ Starého divadla Karola Spišáka (SDKS) v Nitre Martin Kusenda. Záujemcovia sa môžu do Nepovinného ockovania prihlásiť do 16. júla. Následne si vyberú vo svojej najbližšej knižnici knižku a v nej text. S ním budú potom dramaticky pracovať a vo finále ho nahrajú v štúdiu nášho divadla. Pre svojich blízkych tak budú mať zdramatizovanú nahrávku vo formáte mp3.
https://webmagazin.teraz.sk/zivot/projekt-nepovinne-ockovanie-ma-prehlb/12183-clanok.html


nový **Projekt Nepovinné ockovanie** (bez č) _Určené predovšetkým otcom a starým otcom. Má podporiť čítanie, prehĺbiť prácu s textom a predovšetkým rodinné vzťahy. Jeho autorom je riaditeľ Starého divadla Karola Spišáka (SDKS) v Nitre Martin Kusenda. Záujemcovia sa môžu do Nepovinného ockovania prihlásiť do 16. júla. Následne si vyberú vo svojej najbližšej knižnici knižku a v nej text. S ním budú potom dramaticky pracovať a vo finále ho nahrajú v štúdiu nášho divadla. Pre svojich blízkych tak budú mať zdramatizovanú nahrávku vo formáte mp3._ https://webmagazin.teraz.sk/zivot/projekt-nepovinne-ockovanie-ma-prehlb/12183-clanok.html

Možno sú tie vakcíny relatívne v poriadku a niektorým ľuďom škodia až po tom čo ich alternatívci konfrontujú s argumentami , vedou , logikou.
Priemernú ovcu nikdy nenapadne že by jej vakcína mohla ublížiť kým jej niekto nanasadí chrobáka do hlavy.
Netvrdí sa , že je všetko v hlave ?
GP vie že sú tu ovce a rebeli tak zariadi aby rebeli sami zdevastovali ovce a následne sa z toho zosypali pre pocit viny. Dosiahnú svoje a ešte aj s pomerne pohode karmou.
(Niesom z Pfizeru)


Možno sú tie vakcíny relatívne v poriadku a niektorým ľuďom škodia až po tom čo ich alternatívci konfrontujú s argumentami , vedou , logikou. Priemernú ovcu nikdy nenapadne že by jej vakcína mohla ublížiť kým jej niekto nanasadí chrobáka do hlavy. Netvrdí sa , že je všetko v hlave ? GP vie že sú tu ovce a rebeli tak zariadi aby rebeli sami zdevastovali ovce a následne sa z toho zosypali pre pocit viny. Dosiahnú svoje a ešte aj s pomerne pohode karmou. (Niesom z Pfizeru)

GP vie že sú tu ovce a rebeli tak zariadi aby rebeli sami zdevastovali ovce a následne sa
z toho zosypali pre pocit viny. Dosiahnú svoje a ešte aj s pomerne pohode karmou.


je to blbost, pretoze mame niekolko skupin zaockovanych:


  1. veriacich v presvatu vakcinu

  2. ludi nezaujimajucich sa o nic, okrem toho aby mali pokoj pred buzeraciou

  3. ludi, ktori podlahli strachu

  4. flegmatikov


mozno som na niektorych zabudol, kazdopadne nepriaznive ucinky sa prejavuju pokial viem kade tade. To nieje tak, ze odporcovia vakcinacie travia cas tym, ze omielaju zaockovanym aku chybu spravili a ze zomru do mesiaca. To vobec, cakame ako sa to vyvrbi. Predbezne data ukazuju, ze su to najvrazednejsie vakciny v historii.z


[quote="pid:23509, uid:324"]GP vie že sú tu ovce a rebeli tak zariadi aby rebeli sami zdevastovali ovce a následne sa z toho zosypali pre pocit viny. Dosiahnú svoje a ešte aj s pomerne pohode karmou.[/quote] je to blbost, pretoze mame niekolko skupin zaockovanych: 1. veriacich v presvatu vakcinu 2. ludi nezaujimajucich sa o nic, okrem toho aby mali pokoj pred buzeraciou 3. ludi, ktori podlahli strachu 4. flegmatikov mozno som na niektorych zabudol, kazdopadne nepriaznive ucinky sa prejavuju pokial viem kade tade. To nieje tak, ze odporcovia vakcinacie travia cas tym, ze omielaju zaockovanym aku chybu spravili a ze zomru do mesiaca. To vobec, cakame ako sa to vyvrbi. Predbezne data ukazuju, ze su to najvrazednejsie vakciny v historii.z

Moderator

Maďarsko nariadilo povinné očkovanie proti ochoreniu COVID-19 pre všetkých pracovníkov v zdravotníctve
https://www.cas.sk/cl/1003185/2552535/v-madarsku-bude-povinne-ockovanie-zdravotnikov-razne-vyhlasenie-premiera-orbana


_Maďarsko nariadilo povinné očkovanie proti ochoreniu COVID-19 pre všetkých pracovníkov v zdravotníctve_ https://www.cas.sk/cl/1003185/2552535/v-madarsku-bude-povinne-ockovanie-zdravotnikov-razne-vyhlasenie-premiera-orbana

Parlament v Anglicku podporil povinné očkovanie pre zamestnancov domovov sociálnych služieb. Časť poslancov aj ľudí pracujúcich v odvetví to ostro kritizuje
https://www.hlavnespravy.sk/povinne-ockovanie-pre-zamestnancov-domovov-socialnych-sluzieb-v-anglicku-podporili-poslanci-cast-poslancov-aj-ludi-pracujucich-v-odvetvi-to-kritizuje/2609254


**Parlament v Anglicku podporil povinné očkovanie pre zamestnancov domovov sociálnych služieb. Časť poslancov aj ľudí pracujúcich v odvetví to ostro kritizuje** https://www.hlavnespravy.sk/povinne-ockovanie-pre-zamestnancov-domovov-socialnych-sluzieb-v-anglicku-podporili-poslanci-cast-poslancov-aj-ludi-pracujucich-v-odvetvi-to-kritizuje/2609254

Maďarsko nariadilo povinné očkovanie proti ochoreniu COVID-19 pre všetkých pracovníkov v zdravotníctve


Parlament v Anglicku podporil povinné očkovanie pre zamestnancov domovov sociálnych služieb. Časť poslancov aj ľudí pracujúcich v odvetví to ostro kritizuje


lekari maji jiste jine moznosti dostat se k ruznym informacim ohledne vakcin, maji pristup ke studiim, jsou propojeni mezi sebou a maji vzdelani na to, aby rozumeli vsemu mnohem lepe nez laicka verejnost, ze by temto vakcinam verili. muj osobni nazor je, ze jejich ockovani bude "naoko". btw: nekdo mi rikal, ze uz zacina fungovat "alternativni" zpusob, jak se dostat k potvrzeni o ockovani.


[quote="pid:24883, uid:413"]Maďarsko nariadilo povinné očkovanie proti ochoreniu COVID-19 pre všetkých pracovníkov v zdravotníctve[/quote] [quote="pid:24890, uid:413"]Parlament v Anglicku podporil povinné očkovanie pre zamestnancov domovov sociálnych služieb. Časť poslancov aj ľudí pracujúcich v odvetví to ostro kritizuje[/quote] lekari maji jiste jine moznosti dostat se k ruznym informacim ohledne vakcin, maji pristup ke studiim, jsou propojeni mezi sebou a maji vzdelani na to, aby rozumeli vsemu mnohem lepe nez laicka verejnost, ze by temto vakcinam verili. muj osobni nazor je, ze jejich ockovani bude "naoko". btw: nekdo mi rikal, ze uz zacina fungovat "alternativni" zpusob, jak se dostat k potvrzeni o ockovani.

ze uz zacina fungovat "alternativni" zpusob, jak se dostat k potvrzeni o ockovani


Sak to je jasne, ze to takto funguje, toto mame v tomto priestore uz dlhe roky, min od 70´ min storocia. A to je nas problem


[quote="pid:24894, uid:347"]ze uz zacina fungovat "alternativni" zpusob, jak se dostat k potvrzeni o ockovani[/quote] Sak to je jasne, ze to takto funguje, toto mame v tomto priestore uz dlhe roky, min od 70´ min storocia. A to je nas problem

z toho článku o Anglicku som sa dozvedel, že (minimálne v Anglicku) existuje niečo ako "lekárska výnimka". neskúmal som, čo to je, ale možno to zohrá tiež nejakú rolu


z toho článku o Anglicku som sa dozvedel, že (minimálne v Anglicku) existuje niečo ako "lekárska výnimka". neskúmal som, čo to je, ale možno to zohrá tiež nejakú rolu

Dnes se mě šéf ptal, jak bych se zachoval, jestli by pro vstup do zaměstnání bylo povinné očkování. Odpověděl jsem mu, že bych ze zaměstnání odešel.
On sám je pro očkování, ale jeho žena, která u nás také pracuje, je kategoricky proti. Asi před dvěma léty jsem ji dal odkaz na Pjakina, tak vím, že ho sleduje. Také jsem ji dal adresu, na obstarání léků. Už je má doma, a očkovat se nehodlá. Jinak je u nás asi 7 zaměstnanců již očkováno.


Dnes se mě šéf ptal, jak bych se zachoval, jestli by pro vstup do zaměstnání bylo povinné očkování. Odpověděl jsem mu, že bych ze zaměstnání odešel. On sám je pro očkování, ale jeho žena, která u nás také pracuje, je kategoricky proti. Asi před dvěma léty jsem ji dal odkaz na Pjakina, tak vím, že ho sleduje. Také jsem ji dal adresu, na obstarání léků. Už je má doma, a očkovat se nehodlá. Jinak je u nás asi 7 zaměstnanců již očkováno.

Takze mediálna mašinéria pokračuje:


https://dennikn.sk/minuta/2471261/?ref=mpm&fbclid=IwAR17CEFdIyYdlpvk8QbTT5cOHzaw8Was_DPBXCd6Dk801ejRPbirXnQw1nA


je ti príprava infopola, tretia vlna bude, už teraz sa pripravujú zrejme. Ale ny vieme svoje, použijem info od Mira Steca:


60f1f444777be


opak je pravdou:


60f1f45966ad3


Link na:


https://m.youtube.com/watch?v=Jv3Q74CLU1c


A ešte trochu štatistiky z USA:


60f1f5021941a


takze je to vazne!


Takze mediálna mašinéria pokračuje: https://dennikn.sk/minuta/2471261/?ref=mpm&fbclid=IwAR17CEFdIyYdlpvk8QbTT5cOHzaw8Was_DPBXCd6Dk801ejRPbirXnQw1nA je ti príprava infopola, tretia vlna bude, už teraz sa pripravujú zrejme. Ale ny vieme svoje, použijem info od Mira Steca: ![60f1f444777be](serve/attachment&path=60f1f444777be) opak je pravdou: ![60f1f45966ad3](serve/attachment&path=60f1f45966ad3) Link na: https://m.youtube.com/watch?v=Jv3Q74CLU1c A ešte trochu štatistiky z USA: ![60f1f5021941a](serve/attachment&path=60f1f5021941a) takze je to vazne!
Upravené 17. 7. 2021 o 09:11

Obamova poradkyňa pre zdravie tvrdí, že nevakcinovaní by nemali púracovať/byť zamestnaný a nemali by sa púšťať blízko detí:
https://beckernews.com/obamas-health-secretary-unvaccinated-americans-should-not-be-allowed-to-work-have-kids-near-them-40290/


Poznámka: Tú fašistickú kreatúru by som nepúšťal blízko ničoho živého, nieto ešte blízko detí...


Obamova poradkyňa pre zdravie tvrdí, že nevakcinovaní by nemali púracovať/byť zamestnaný a nemali by sa púšťať blízko detí: https://beckernews.com/obamas-health-secretary-unvaccinated-americans-should-not-be-allowed-to-work-have-kids-near-them-40290/ Poznámka: Tú fašistickú kreatúru by som nepúšťal blízko ničoho živého, nieto ešte blízko detí...

Moderátor

Plne zaočkovaná ( na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave), ktorá chcela slobodu, nedostala Covid pass, ale odporúčanie od Szalaya (lekára Tomáša Szalaya, ktorý je manažér Veľkokapacitného očkovacieho centra), aby si kúpila vonné tyčinky a ukľudnila sa
https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/17/to-je-teda-cirkus-plne-zaockovana-nedostala-covid-pass-ale-odporucanie-aby-si-kupila-vonne-tycinky-a-ukludnila-sa/


Plne zaočkovaná ( na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave), ktorá chcela slobodu, nedostala Covid pass, ale odporúčanie od Szalaya (lekára Tomáša Szalaya, ktorý je manažér Veľkokapacitného očkovacieho centra), aby si kúpila vonné tyčinky a ukľudnila sa https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/17/to-je-teda-cirkus-plne-zaockovana-nedostala-covid-pass-ale-odporucanie-aby-si-kupila-vonne-tycinky-a-ukludnila-sa/

aby si kúpila vonné tyčinky a ukľudnila sa


trochu má to pobavilo, ale teraz vazne. Majú v tom riadny bordel. No nič, pre mna o dôvod viac sa neockovat. To tie veľkokapacitné miesta, majú svoje caro:-)


[quote="pid:24986, uid:111"]aby si kúpila vonné tyčinky a ukľudnila sa[/quote] trochu má to pobavilo, ale teraz vazne. Majú v tom riadny bordel. No nič, pre mna o dôvod viac sa neockovat. To tie veľkokapacitné miesta, majú svoje caro:-)

tie veľkokapacitné miesta, majú svoje caro
najmä pre lekárov, ktorí to ládujú do ľudí - ako povedal JUDr. P. Weis - pri väčšom počte zainteresovaných lekárov, sestier, ... sa ľahšie rozplýva konkrétna zodpovednosť konkrétneho človeka, ale v situácii, že to pichne konkrétny lekár v ambulancii, tam sa nemá za koho skryť, a zdôraznil, že títo lekári majú na to pamätať


[quote="pid:24991, uid:273"]tie veľkokapacitné miesta, majú svoje caro[/quote]najmä pre lekárov, ktorí to ládujú do ľudí - ako povedal JUDr. P. Weis - pri väčšom počte zainteresovaných lekárov, sestier, ... sa ľahšie rozplýva konkrétna zodpovednosť konkrétneho človeka, ale v situácii, že to pichne konkrétny lekár v ambulancii, tam sa nemá za koho skryť, a zdôraznil, že títo lekári majú na to pamätať
123
32.18k
210
42
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept