Zdravie a záhrada
Ešte raz na tému povinné očkovanie

Akademik RAV vysvětlil, zda je nutné očkovat ty, kteří prodělali koronavirus


Ti, kteří už prodělali COVID-19 mají stejnou imunitu vůči infekcí, stejně jako ti, kteří byli očkováni, uvedl mikrobiolog, vědecký ředitel Výzkumného ústavu pro vakcíny a séra Měčnikova, akademik Ruské akademie věd Vitalij Zvěrev .


"Jsem znepokojen tím, že jsou všichni očkováni plošně. Ti, kdo už prodělal infekci koronaviru, nepotřebují očkování. Protože se nestane, že by imunita po nemoci byla kratší než po očkování. Je vždy plná, bez ohledu na to, zda člověk měl těžší nebo lehčí průběh nemoce, “- řekl Zvěrev.
https://radiosputnik.ria.ru/20210717/vaktsinatsiya-1741694742.html


Pro jistotu jsem si raději ještě podíval na tohoto vědce.Udělal na mě dobrý dojem.
Našel jsem video, ve kterém Zvěrev mluví o různých kmenech koronavirů, kterými nás už pár měsíců straší.
https://www.youtube.com/watch?v=2Mc8pWJZ-OM


K videu je možné zapnout ruské titulky.


Pán Zvěrev v tom videu pověděl, že za dobu, co zde řádí koronavirus, nakažených bylo násobně víc, než uvádí statistiky.
protože někdo neměl symtomy vůbec nebo slabé. A to jsou většinou děti a mládež. Někdo nešel k doktorovi, nenahlásil nemoc a vyléčil se sám. Všichni tito lidé mají imunitu vůči koronaviru. Může trvat léta, každopádně ne kratší dobu, než u očkovaných.
K novým kmenům kopronavirů řekl, že není prokázáno, že by úmrtnost na ně byla vyšší. Třeba velká úmrtnost na indický kmen, je způsobená sociálními rozdíly v samotné Indií, kde chudší vrstvy obyvatelstva, kteří mají špatnou výživu, samozřejme odnesou hůř, než ti lépe zajíštěné.
To samé v USA, chudší vrstvy podlehnou koronaviru snadněji. Na tom se podepisuje i jejích výživa a obezita.
S virusem se lidstvo musí naučit žít. On už nikam nezmizí, ale časem bude něco, jako chřipka.
Doporučuji si rozhovor poslechnout. Je takový uklidňující. :-)


Dále,
Zástupci Světové zdravotnické organizace (WHO) v novém prohlášení vyzvali země, aby upustily od myšlenky revakcinace proti COVID-19. Mohlo by to být zdraví škodlivé, tvrdí nyní, i když organizace dříve upřednostňovala přeočkování.


Zástupce vedoucího WHO Sumiya Swaminathan informovala veřejnost o stanovisku WHO, uvádí PRIMPRESS. Podstata spočívá v tom, že otázka nutnosti revakcinace by měla být posuzovaná na základě vědeckých důkazů, a ne na základě prohlášení „společností, které tvrdí, že je zapotřebí třetí dávka“. Mluvila o pozici společnosti Pfizer, která doslova trvala na potřebě posilovací dávky.
https://mednovelty.ru/news/1129494


A nakonec,
Na Kubě vyvínuli vakcínu proti koronaviru, která prokazuje 100% účinek při prevenci závažných případů a úmrtí a 92,28% účinnost při prevenci příznaků onemocnění.
Testů se zúčastnilo více než 1 milion lidí.


Vakcína dostala název Abdala


Akademik RAV vysvětlil, zda je nutné očkovat ty, kteří prodělali koronavirus Ti, kteří už prodělali COVID-19 mají stejnou imunitu vůči infekcí, stejně jako ti, kteří byli očkováni, uvedl mikrobiolog, vědecký ředitel Výzkumného ústavu pro vakcíny a séra Měčnikova, akademik Ruské akademie věd Vitalij Zvěrev . "Jsem znepokojen tím, že jsou všichni očkováni plošně. Ti, kdo už prodělal infekci koronaviru, nepotřebují očkování. Protože se nestane, že by imunita po nemoci byla kratší než po očkování. Je vždy plná, bez ohledu na to, zda člověk měl těžší nebo lehčí průběh nemoce, “- řekl Zvěrev. https://radiosputnik.ria.ru/20210717/vaktsinatsiya-1741694742.html Pro jistotu jsem si raději ještě podíval na tohoto vědce.Udělal na mě dobrý dojem. Našel jsem video, ve kterém Zvěrev mluví o různých kmenech koronavirů, kterými nás už pár měsíců straší. https://www.youtube.com/watch?v=2Mc8pWJZ-OM K videu je možné zapnout ruské titulky. Pán Zvěrev v tom videu pověděl, že za dobu, co zde řádí koronavirus, nakažených bylo násobně víc, než uvádí statistiky. protože někdo neměl symtomy vůbec nebo slabé. A to jsou většinou děti a mládež. Někdo nešel k doktorovi, nenahlásil nemoc a vyléčil se sám. Všichni tito lidé mají imunitu vůči koronaviru. Může trvat léta, každopádně ne kratší dobu, než u očkovaných. K novým kmenům kopronavirů řekl, že není prokázáno, že by úmrtnost na ně byla vyšší. Třeba velká úmrtnost na indický kmen, je způsobená sociálními rozdíly v samotné Indií, kde chudší vrstvy obyvatelstva, kteří mají špatnou výživu, samozřejme odnesou hůř, než ti lépe zajíštěné. To samé v USA, chudší vrstvy podlehnou koronaviru snadněji. Na tom se podepisuje i jejích výživa a obezita. S virusem se lidstvo musí naučit žít. On už nikam nezmizí, ale časem bude něco, jako chřipka. Doporučuji si rozhovor poslechnout. Je takový uklidňující. :-) Dále, Zástupci Světové zdravotnické organizace (WHO) v novém prohlášení vyzvali země, aby upustily od myšlenky revakcinace proti COVID-19. Mohlo by to být zdraví škodlivé, tvrdí nyní, i když organizace dříve upřednostňovala přeočkování. Zástupce vedoucího WHO Sumiya Swaminathan informovala veřejnost o stanovisku WHO, uvádí PRIMPRESS. Podstata spočívá v tom, že otázka nutnosti revakcinace by měla být posuzovaná na základě vědeckých důkazů, a ne na základě prohlášení „společností, které tvrdí, že je zapotřebí třetí dávka“. Mluvila o pozici společnosti Pfizer, která doslova trvala na potřebě posilovací dávky. https://mednovelty.ru/news/1129494 A nakonec, Na Kubě vyvínuli vakcínu proti koronaviru, která prokazuje 100% účinek při prevenci závažných případů a úmrtí a 92,28% účinnost při prevenci příznaků onemocnění. Testů se zúčastnilo více než 1 milion lidí. Vakcína dostala název Abdala

Prišla mi táto správa - možno je to hoax, ale všimnúť si ju môžeme "Není kouře bez ohýnku"
60f6827211d09


Prišla mi táto správa - možno je to hoax, ale všimnúť si ju môžeme "Není kouře bez ohýnku" ![60f6827211d09](serve/attachment&path=60f6827211d09)
Upravené 20. 7. 2021 o 10:00

Tvorivosť "vakcinátorov" nemá hranice - "vakcinujú" v prešovskom nákupnom centre. Aká úspešná akcia - pichali jednorazovku od Johnson & Johnson - celé to bola "super" akcia, ľudia stáli v rade - 305 kusov, "očkovanie bolo v prijateľnejších podmienkach, tak pre čakajúcich, ako aj členov vakcinačnej skupiny. Obchodný dom je klimatizovaný, čím predišli kolapsom z tepla po zaočkovaní"... Toto si zopakujú a budú aj v Poprade .
https://spravy.rtvs.sk/2021/07/ockovanie-v-nakupnom-centre-zorganizovali-ho-v-presove/
Prídeš, pichneš si a ešte si aj nakúpiš. No neber to!


Tvorivosť "vakcinátorov" nemá hranice - "vakcinujú" v prešovskom nákupnom centre. Aká úspešná akcia - pichali jednorazovku od Johnson & Johnson - celé to bola "super" akcia, ľudia stáli v rade - 305 kusov, "očkovanie bolo v prijateľnejších podmienkach, tak pre čakajúcich, ako aj členov vakcinačnej skupiny. Obchodný dom je klimatizovaný, čím predišli kolapsom z tepla po zaočkovaní"... Toto si zopakujú a budú aj v Poprade . https://spravy.rtvs.sk/2021/07/ockovanie-v-nakupnom-centre-zorganizovali-ho-v-presove/ Prídeš, pichneš si a ešte si aj nakúpiš. No neber to!

v prešovskom nákupnom centre.

Dotaz: ked vo Francuzsku horia vakcinacne centra tak u nas mozu aj obchodne domy (Ps: nikoho nenavadzam)


Ak ma pamat neklame tak na vychode to zatvarali pre velky nezaujem a dnes to pichli 300 ludom len tak? Hmm to mi nevychadza...


[quote="pid:25561, uid:111"]v prešovskom nákupnom centre.[/quote] Dotaz: ked vo Francuzsku horia vakcinacne centra tak u nas mozu aj obchodne domy (Ps: nikoho nenavadzam) Ak ma pamat neklame tak na vychode to zatvarali pre velky nezaujem a dnes to pichli 300 ludom len tak? Hmm to mi nevychadza...
Upravené 20. 7. 2021 o 20:47

Prídeš, pichneš si a ešte si aj nakúpiš. No neber to!


To je pecka, preco toto nemame v Bratislave?!


[quote="pid:25561, uid:111"]Prídeš, pichneš si a ešte si aj nakúpiš. No neber to![/quote] To je pecka, preco toto nemame v Bratislave?!

Prišla mi táto správa - možno je to hoax, ale všimnúť si ju môžeme "Není kouře bez ohýnku"

Ja som na https://wikileaks.org/ nič o Pfizer vakcíne nenašiel...


[quote="pid:25415, uid:111"]Prišla mi táto správa - možno je to hoax, ale všimnúť si ju môžeme "Není kouře bez ohýnku"[/quote] Ja som na https://wikileaks.org/ nič o Pfizer vakcíne nenašiel...
Upravené 20. 7. 2021 o 22:35

natrafil som na peknú hlášku: "zaočkovaného ma nedostanú"


natrafil som na peknú hlášku: "_zaočkovaného ma nedostanú_"

https://www.berlin.de/aktuelles/berlin/6766675-958092-erster-drivein-fuer-coronaimpfungen-star.html


v berline se otevrelo 17. cervence prvni drive-in pro ockovani, ktere nalakalo velke mnozstvi zajemcu. na parkovisti filialky ikea se jiz dopoledne tvorily dlouhe fronty. zajem byl velky. ockovani probihalo v tempu asi 100 davek za hodinu. na sobotu se pocitalo okolo s 1000 davkami. k dispozici jsou vakciny JJ a moderna. krome pruhu pro ridice, byl zrizen pruh i pro pesi. nabidka je nyni planovana na 6 tydnu - s moznosti prodlouzeni. podobne projekty se planuji i pred dalsimi filialkami ikea.
take dopravni podniky mesta berlina nabizeji od soboty ockovani. po rezervaci budou do 27.7. nabizeny ockovani biontech/pfizer. jelikoz ockovaci kampan vazne, chce senat vymyslet dalsi kreativni nabidky, aby oslovily vice lidi. budou zahrnovat take zdarma ockovani mobilnimi tymy.


a brno jede ve stejnem duchu:
https://brnenska.drbna.cz/zpravy/zdravi/21640-vakcina-v-centru-brna-i-o-vikendu-a-bez-registrace.html


Nové očkovací centrum přímo v centru Brna otevře Společnost Podané ruce 22. července. Bude to jedno z prvních očkovacích míst na jižní Moravě, kde nebude nutné si rezervovat předem termín. Centrum se nachází v Janáčkově divadle v prostorách bývalé restaurace Bohéma. Podané ruce ho vybudovaly ve spolupráci s městem Brno a Diecézní charitou. Kapacitu má až 1500 lidí denně.


https://www.berlin.de/aktuelles/berlin/6766675-958092-erster-drivein-fuer-coronaimpfungen-star.html v berline se otevrelo 17. cervence prvni drive-in pro ockovani, ktere nalakalo velke mnozstvi zajemcu. na parkovisti filialky ikea se jiz dopoledne tvorily dlouhe fronty. zajem byl velky. ockovani probihalo v tempu asi 100 davek za hodinu. na sobotu se pocitalo okolo s 1000 davkami. k dispozici jsou vakciny JJ a moderna. krome pruhu pro ridice, byl zrizen pruh i pro pesi. nabidka je nyni planovana na 6 tydnu - s moznosti prodlouzeni. podobne projekty se planuji i pred dalsimi filialkami ikea. take dopravni podniky mesta berlina nabizeji od soboty ockovani. po rezervaci budou do 27.7. nabizeny ockovani biontech/pfizer. jelikoz ockovaci kampan vazne, chce senat vymyslet dalsi kreativni nabidky, aby oslovily vice lidi. budou zahrnovat take zdarma ockovani mobilnimi tymy. a brno jede ve stejnem duchu: https://brnenska.drbna.cz/zpravy/zdravi/21640-vakcina-v-centru-brna-i-o-vikendu-a-bez-registrace.html Nové očkovací centrum přímo v centru Brna otevře Společnost Podané ruce 22. července. Bude to jedno z prvních očkovacích míst na jižní Moravě, kde nebude nutné si rezervovat předem termín. Centrum se nachází v Janáčkově divadle v prostorách bývalé restaurace Bohéma. Podané ruce ho vybudovaly ve spolupráci s městem Brno a Diecézní charitou. Kapacitu má až 1500 lidí denně.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Neockujes-se-Umri-Nebo-te-zavrit-Plany-v-CR-Drasticke-671226?fbclid=IwAR0MGROig5KXqKThdtdE7S8Vnre7LpLazfRVQsNUWtThGN0i7WxwZio3Vt8


60f7cb89df354


neni to tak dlouho, co by takove vyjadreni zpusobilo autorovi problemy. vyroky smerem k neockovanym, aby si klidne umreli, ze je nikdo nebude litovat, ty uz ctu celkem v diskuzich pravidelne.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Neockujes-se-Umri-Nebo-te-zavrit-Plany-v-CR-Drasticke-671226?fbclid=IwAR0MGROig5KXqKThdtdE7S8Vnre7LpLazfRVQsNUWtThGN0i7WxwZio3Vt8 ![60f7cb89df354](serve/attachment&path=60f7cb89df354) neni to tak dlouho, co by takove vyjadreni zpusobilo autorovi problemy. vyroky smerem k neockovanym, aby si klidne umreli, ze je nikdo nebude litovat, ty uz ctu celkem v diskuzich pravidelne.

„Kdybych měla jít na třetí vakcínu, tak jim na to ser*. Týden po očkování zemřel... Počkám, co to udělá s ostatními.“ Silná slova lidu z Valašska
„Gauneři!“ Kde máte hodnoty? „Na děckách testujete! Hnus!“
Na Moravě se s hodnocením pražských očkovacích kampaní nepárají.
Výměnný obchod stylu vakcinace za tenisky je k smíchu, další nadávají. . .https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Kdybych-mela-jit-na-treti-vakcinu-tak-jim-na-to-ser-Tyden-po-ockovani-zemrel-Pockam-co-to-udela-s-ostatnimi-Silna-slova-lidu-z-Valasska-671108


„Kdybych měla jít na třetí vakcínu, tak jim na to ser*. Týden po očkování zemřel... Počkám, co to udělá s ostatními.“ Silná slova lidu z Valašska „Gauneři!“ Kde máte hodnoty? „Na děckách testujete! Hnus!“ Na Moravě se s hodnocením pražských očkovacích kampaní nepárají. Výměnný obchod stylu vakcinace za tenisky je k smíchu, další nadávají. . .https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Kdybych-mela-jit-na-treti-vakcinu-tak-jim-na-to-ser-Tyden-po-ockovani-zemrel-Pockam-co-to-udela-s-ostatnimi-Silna-slova-lidu-z-Valasska-671108

Aby sme mysleli vlastnou hlavou, konali sami za seba, nevyhovárali sa na ostatných a nekonali stádovito, tak sa nás v detstve dospelí často pýtali: "Keď všetci skočia do studne, skočíš aj ty?" Život nie je učiteľ, ale nemilosrdne trestá za nezvládnuté lekcie. Niektorí dospelí sa túto lekciu nenaučili a mnohí z nich už za to zaplatili najvyššiu cenu. Preto sa pýtam: "Keď sa všetci dajú zaočkovať, dáš sa aj ty?"


Aby sme mysleli vlastnou hlavou, konali sami za seba, nevyhovárali sa na ostatných a nekonali stádovito, tak sa nás v detstve dospelí často pýtali: _"Keď všetci skočia do studne, skočíš aj ty?"_ Život nie je učiteľ, ale nemilosrdne trestá za nezvládnuté lekcie. Niektorí dospelí sa túto lekciu nenaučili a mnohí z nich už za to zaplatili najvyššiu cenu. Preto sa pýtam: _"Keď sa všetci dajú zaočkovať, dáš sa aj ty?"_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 7. 2021 o 15:00

Rockefellerova nadace a výzva k univerzálnímu očkování


-“COVID-19: The Great Reset“ (2020) nastiňuje plán, jak má globální elita realizovat přechod od klasického kapitalismu k takzvanému inkluzivnímu kapitalismu. Jde o vybudování „odvážného nového světa“ s jednotnou světovou vládou a sociálně-ekonomickým modelem, který lze nazvat novým otrokářským systémem . . .
„Pandemie“ a oteplování klimatu se staly kouřovou clonou pokrývající tyto plány. Očkování světové populace a dekarbonizace světové ekonomiky byly prohlášeny za priority pro všechny. Mantry 21.století. Hlavními motory univerzálního očkování a „dekarbonizace“ jsou OSN a její specializované orgány (WHO, UNEP, Světová meteorologická organizace atd.), Světová banka, MMF, Světové ekonomické fórum, Koalice pro inkluzivní kapitalismus a řada „charitativních“ nadací v USA.Mezi nimi vyniká Gatesova nadace a nadace Rockefellerova. .
David Rockefeller starší stal zakladatelem Římského klubu, který byl nazýván „vědeckým základem“, aby ospravedlnil potřebu omezit růst a poté postupně snižovat počet obyvatel naší Planety.
Od roku 1930 poskytuje nadace finanční podporu Institutu císaře Wilhelma pro jeho výzkum antropologie, lidského dědictví a eugeniky...
Rockefellerova nadace financovala nacistický rasový výzkum poté, co vyšlo najevo, že se používá k přípravě na vyhlazení Židů, Cikánů, Slovanů a dalších „podřadných“...
Rockefellerův klan se chce zahřát na očkování světové populace. Zájmy společnosti Rockefeller dominují mnoha průmyslovým odvětvím, včetně farmaceutických. Značná část vakcín vyráběných ve Spojených státech pochází od společností ovládaných Rockefellery...


Ve zprávách Římského klubu byla stanovena „optimální populace planety“ – 1 miliarda. Všichni ostatní jsou nadbyteční.
R. Kennedy jmenuje nedávno zesnulého Davida Rockefellera a stále žijícího George Sorose jako hlavní iniciátory a organizátory Velkého resetu, který byl spuštěn. Oni jsou manipulátoři se stínovými institucemi, jako je Federální rezervní systém a Rada pro zahraniční vztahy, s cílem převést bohatství a moc na elitu miliardářů a konečným cílem vytvořit světovou vládu. . .
https://kob-forum.eu/2021/07/20/rockefellerova-nadace-a-vyzva-k-univerzalnimu-ockovani/
Rusko , Čína, Kuba im do toho hodilo vidle . majú vlastné a bezpečné vakcíny
Kolko zemí (štátov) už použilo Sputnik V - myslím , že 60.
https://index.minfin.com.ua/reference/coronavirus/vaccination/


Rockefellerova nadace a výzva k univerzálnímu očkování ====================================================== -“COVID-19: The Great Reset“ (2020) nastiňuje plán, jak má globální elita realizovat přechod od klasického kapitalismu k takzvanému inkluzivnímu kapitalismu. Jde o vybudování „odvážného nového světa“ s jednotnou světovou vládou a sociálně-ekonomickým modelem, který lze nazvat novým otrokářským systémem . . . „Pandemie“ a oteplování klimatu se staly kouřovou clonou pokrývající tyto plány. Očkování světové populace a dekarbonizace světové ekonomiky byly prohlášeny za priority pro všechny. Mantry 21.století. Hlavními motory univerzálního očkování a „dekarbonizace“ jsou OSN a její specializované orgány (WHO, UNEP, Světová meteorologická organizace atd.), Světová banka, MMF, Světové ekonomické fórum, Koalice pro inkluzivní kapitalismus a řada „charitativních“ nadací v USA.Mezi nimi vyniká Gatesova nadace a nadace Rockefellerova. . David Rockefeller starší stal zakladatelem Římského klubu, který byl nazýván „vědeckým základem“, aby ospravedlnil potřebu omezit růst a poté postupně snižovat počet obyvatel naší Planety. Od roku 1930 poskytuje nadace finanční podporu Institutu císaře Wilhelma pro jeho výzkum antropologie, lidského dědictví a eugeniky... Rockefellerova nadace financovala nacistický rasový výzkum poté, co vyšlo najevo, že se používá k přípravě na vyhlazení Židů, Cikánů, Slovanů a dalších „podřadných“... Rockefellerův klan se chce zahřát na očkování světové populace. Zájmy společnosti Rockefeller dominují mnoha průmyslovým odvětvím, včetně farmaceutických. Značná část vakcín vyráběných ve Spojených státech pochází od společností ovládaných Rockefellery... Ve zprávách Římského klubu byla stanovena „optimální populace planety“ – 1 miliarda. Všichni ostatní jsou nadbyteční. R. Kennedy jmenuje nedávno zesnulého Davida Rockefellera a stále žijícího George Sorose jako hlavní iniciátory a organizátory Velkého resetu, který byl spuštěn. Oni jsou manipulátoři se stínovými institucemi, jako je Federální rezervní systém a Rada pro zahraniční vztahy, s cílem převést bohatství a moc na elitu miliardářů a konečným cílem vytvořit světovou vládu. . . https://kob-forum.eu/2021/07/20/rockefellerova-nadace-a-vyzva-k-univerzalnimu-ockovani/ Rusko , Čína, Kuba im do toho hodilo vidle . majú vlastné a bezpečné vakcíny Kolko zemí (štátov) už použilo Sputnik V - myslím , že 60. https://index.minfin.com.ua/reference/coronavirus/vaccination/
Upravené 21. 7. 2021 o 12:22

A najednou ticho. Jen „vakcína, vakcína“. Lékař z USA: Co se tají o covidu


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-najednou-ticho-Jen-vakcina-vakcina-Lekar-z-USA-Co-se-taji-o-covidu-671250


"Americký lékař Peter McCullough upozorňuje na to, že při řešení koronavirové krize byla nejen opomíjena snaha covid léčit, ale dokonce byly potlačované informace o možnostech léčení současnými přípravky. „Okolo května se ukázalo, že virus bude řešitelný vakcínou. Všechna snaha ho léčit skončila,“ uvedl při slyšení před texaským senátem. A pustil se i do médií a lékařských organizací, které sice nabádaly k nošení ochranných prostředků, ale když člověk onemocněl, žádnou dobrou radu neposkytly.¨¨


A najednou ticho. Jen „vakcína, vakcína“. Lékař z USA: Co se tají o covidu https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-najednou-ticho-Jen-vakcina-vakcina-Lekar-z-USA-Co-se-taji-o-covidu-671250 "Americký lékař Peter McCullough upozorňuje na to, že při řešení koronavirové krize byla nejen opomíjena snaha covid léčit, ale dokonce byly potlačované informace o možnostech léčení současnými přípravky. „Okolo května se ukázalo, že virus bude řešitelný vakcínou. Všechna snaha ho léčit skončila,“ uvedl při slyšení před texaským senátem. A pustil se i do médií a lékařských organizací, které sice nabádaly k nošení ochranných prostředků, ale když člověk onemocněl, žádnou dobrou radu neposkytly.¨¨

No práve Žirinovský v Rusku začal teraz ísť tvrdo proti nezaočkovaným a hovorí, že od septembra v Dume plánujú sprísniť zákony a ten, kto nie je zaočkovaný a niekoho nakazí Covidom, pôjde natvrdo do basy.
https://t.me/bigshocktheory/11560


Riaditeľ WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus vyhlásil, že hlavným cieľom organizácie v boji s Covidom je naočkovať 70 percent obyvateľstva všetkých krajín sveta do septembra 2022. V opačnom prípade sa vraj môže stať, že vírus zmutuje tak, že vakcína nezaberie, a budú znova začínať od nuly.
https://t.me/bigshocktheory/11562


No práve Žirinovský v Rusku začal teraz ísť tvrdo proti nezaočkovaným a hovorí, že od septembra v Dume plánujú sprísniť zákony a ten, kto nie je zaočkovaný a niekoho nakazí Covidom, pôjde natvrdo do basy. https://t.me/bigshocktheory/11560 Riaditeľ WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus vyhlásil, že hlavným cieľom organizácie v boji s Covidom je naočkovať 70 percent obyvateľstva všetkých krajín sveta do septembra 2022. V opačnom prípade sa vraj môže stať, že vírus zmutuje tak, že vakcína nezaberie, a budú znova začínať od nuly. https://t.me/bigshocktheory/11562

No práve Žirinovský v Rusku začal teraz ísť tvrdo proti nezaočkovaným a hovorí, že od septembra v Dume plánujú sprísniť zákony a ten, kto nie je zaočkovaný a niekoho nakazí Covidom, pôjde natvrdo do basy.


No, ešte som nikoho nevidel tak okato dať na krk lano...


[quote="pid:25772, uid:6"]No práve Žirinovský v Rusku začal teraz ísť tvrdo proti nezaočkovaným a hovorí, že od septembra v Dume plánujú sprísniť zákony a ten, kto nie je zaočkovaný a niekoho nakazí Covidom, pôjde natvrdo do basy.[/quote] No, ešte som nikoho nevidel tak okato dať na krk lano...

Moderátor

Spor o protilátky přerůstá ve válku odborníků


Jedna část expertů tvrdí, že přirozená nákaza - byť má svá rizika a nikdo by se jí neměl cíleně vystavovat - má tu výhodu, že vyvolá nejúčinnější imunitní obranu a člověk je po ní před virem SARS-CoV-2 dlouhodobě chráněn. Očkování by se u těchto lidí mělo řešit přísně individuálně. Oponenti naopak tvrdí, že na tyto protilátky nelze spoléhat a lidé po covidu by neměli s očkováním otálet.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/spor-o-protilatky-prerusta-ve-valku-odborniku-40366816#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Vx3Fg9bXrrR-202107220801&dop_id=40366816&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Už to leze na povrch:


Data, která se sbírají celosvětově, říkají, aby se očkování u osob, které covid prodělaly, odkládalo na pozdější dobu
epidemiolog Roman Prymula
„Eviduji pět případů závažných zdravotních komplikací a jedno úmrtí na souběh nepoznaného covidu-19 a vakcinace. Jinými slovy, volám už od Vánoc po individualizaci vakcinace podávané například praktikem a nikoli dobrovolným hasičem v megaočkovacím centru,“ uvedl Balík.


„Považuji za podivné a v některých případech kontraproduktivní očkovat lidi, kteří mají protilátky a nemocí si prošli. Plně v tomto sdílím názor docenta Balíka, který dopady těchto kroků vidí přímo na pacientech,” přidává svůj pohled na věc Irena Koutná z brněnských laboratoří Centra buněčného a tkáňového inženýrství Fakultní nemocnice u sv. Anny.


A ještě jeden článek ze včerejška:


Protilátky po covidu přetrvají nejméně devět měsíců, tvrdí nová studie


Na sklonku loňského roku zůstaly u 98,8 procenta lidí, kteří se nakazili v únoru či březnu 2020, „zjistitelné hladiny protilátek“. Tým vědců potvrdil, že dokonce zjistil případy zvyšující se hladiny protilátek, což naznačuje pravděpodobné opětovné nakažení se a možné posílení imunitního systému.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/spor-o-protilatky-prerusta-ve-valku-odborniku-40366816#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Vx3Fg9bXrrR-202107220801&dop_id=40366816&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Potvrzuje mi slova akademika Zvereva, na kterého zde je odkaz, že imunitra získaná prodělanou nemoci nemůže být menší, než po očkování. Tudíž, snahy ministerstev o plošné očkování všech obyvatel, bez ohledu na tuto okolnost, je hazardem se zdravím občanů.


Spor o protilátky přerůstá ve válku odborníků Jedna část expertů tvrdí, že přirozená nákaza - byť má svá rizika a nikdo by se jí neměl cíleně vystavovat - má tu výhodu, že vyvolá nejúčinnější imunitní obranu a člověk je po ní před virem SARS-CoV-2 dlouhodobě chráněn. Očkování by se u těchto lidí mělo řešit přísně individuálně. Oponenti naopak tvrdí, že na tyto protilátky nelze spoléhat a lidé po covidu by neměli s očkováním otálet. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/spor-o-protilatky-prerusta-ve-valku-odborniku-40366816#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Vx3Fg9bXrrR-202107220801&dop_id=40366816&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Už to leze na povrch: Data, která se sbírají celosvětově, říkají, aby se očkování u osob, které covid prodělaly, odkládalo na pozdější dobu epidemiolog Roman Prymula „Eviduji pět případů závažných zdravotních komplikací a jedno úmrtí na souběh nepoznaného covidu-19 a vakcinace. Jinými slovy, volám už od Vánoc po individualizaci vakcinace podávané například praktikem a nikoli dobrovolným hasičem v megaočkovacím centru,“ uvedl Balík. „Považuji za podivné a v některých případech kontraproduktivní očkovat lidi, kteří mají protilátky a nemocí si prošli. Plně v tomto sdílím názor docenta Balíka, který dopady těchto kroků vidí přímo na pacientech,” přidává svůj pohled na věc Irena Koutná z brněnských laboratoří Centra buněčného a tkáňového inženýrství Fakultní nemocnice u sv. Anny. A ještě jeden článek ze včerejška: Protilátky po covidu přetrvají nejméně devět měsíců, tvrdí nová studie Na sklonku loňského roku zůstaly u 98,8 procenta lidí, kteří se nakazili v únoru či březnu 2020, „zjistitelné hladiny protilátek“. Tým vědců potvrdil, že dokonce zjistil případy zvyšující se hladiny protilátek, což naznačuje pravděpodobné opětovné nakažení se a možné posílení imunitního systému. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/spor-o-protilatky-prerusta-ve-valku-odborniku-40366816#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Vx3Fg9bXrrR-202107220801&dop_id=40366816&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Potvrzuje mi slova akademika Zvereva, na kterého zde je odkaz, že imunitra získaná prodělanou nemoci nemůže být menší, než po očkování. Tudíž, snahy ministerstev o plošné očkování všech obyvatel, bez ohledu na tuto okolnost, je hazardem se zdravím občanů.

mna by fakt zaujimalo oficialne vysvetlenie tohoto....ak clovek prekona covid a nameraju alebo nenameraju mu protilatky, mal by ist na ockovanie, aj tak rychlo zaniknu a moze sa nakazit znovu. Ak ale testovali vakciny na ockovanie, dokazovali to mierou protilatok (bunkova ci T-imunita sa neriesili)....v com je oficialne rozdiel?


mna by fakt zaujimalo oficialne vysvetlenie tohoto....ak clovek prekona covid a nameraju alebo nenameraju mu protilatky, mal by ist na ockovanie, aj tak rychlo zaniknu a moze sa nakazit znovu. Ak ale testovali vakciny na ockovanie, dokazovali to mierou protilatok (bunkova ci T-imunita sa neriesili)....v com je oficialne rozdiel?

Spor o protilátky přerůstá ve válku odborníků

Poprvé jsem si v majnstrýmovém článku všiml, že jsou v témže článku proti sobě uváděna/konfrontována stanoviska "odborníků" (MOSES) a odborníků, která si protiřečí.
Článek sice delší, ale z výše uvedeného důvodu stojí za přečtení.


Technická:

A ještě jeden článek ze včerejška:

Zde je omylem znovu uveden link na ten první článek.


Doplnění z diskuse pod článkem (už to začíná zabírat):


  • "To je ale přece jednoduché, spor vedou mezi sebou pouze ti, co jsou placení farmaceutickými konglomeráty a těmi, co se uplatit nenechali, nemají takovej mediální ohlasy a podporu, protože názor těchto lidí nechtějí ti první slyšet, co kdyby se náhodou stalo, že by přišli o své zisky, že ... A takhle to tu je od začátku, Flegr, Hořejší, Kubek, Smejkal, Prymula, všichni mají nějaké laboratoře, očkovací místa, testovací laboratoře... A neslyšíte od nich jedinou pravdivou informace, pouze za každým druhým slovem očkovat ..."
  • "Hlavně komu pak chcete věřit, když se sejde hromada odborníků z vrstev imunologů, virologů, biologů a nemají jednotný názor na věc ? Tito lidé by měli být odborníci a měli by se shodovat alespoň na základech, ale ani to se neděje..."

[quote="pid:25885, uid:158"]Spor o protilátky přerůstá ve válku odborníků[/quote] Poprvé jsem si v majnstrýmovém článku všiml, že jsou v témže článku **proti sobě** uváděna/**konfrontována** stanoviska "odborníků" (MOSES) a odborníků, která si protiřečí. Článek sice delší, ale z výše uvedeného důvodu stojí za přečtení. Technická: [quote="pid:25885, uid:158"]A ještě jeden článek ze včerejška:[/quote] Zde je omylem znovu uveden link na ten první článek. Doplnění z diskuse pod článkem (**už to začíná zabírat**): * "To je ale přece jednoduché, spor vedou mezi sebou pouze ti, co jsou placení farmaceutickými konglomeráty a těmi, co se uplatit nenechali, nemají takovej mediální ohlasy a podporu, protože názor těchto lidí nechtějí ti první slyšet, co kdyby se náhodou stalo, že by přišli o své zisky, že ... A takhle to tu je od začátku, Flegr, Hořejší, Kubek, Smejkal, Prymula, všichni mají nějaké laboratoře, očkovací místa, testovací laboratoře... A neslyšíte od nich jedinou pravdivou informace, pouze za každým druhým slovem očkovat ..." * "Hlavně komu pak chcete věřit, když se sejde hromada odborníků z vrstev imunologů, virologů, biologů a nemají jednotný názor na věc ? Tito lidé by měli být odborníci a měli by se shodovat alespoň na základech, ale ani to se neděje..."
Upravené 22. 7. 2021 o 13:15

Zde je omylem znovu uveden link na ten první článek.


Omlouvám se a napravuji.


Protilátky po covidu přetrvají nejméně devět měsíců, tvrdí nová studie
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/protilatky-po-covidu-pretrvaji-nejmene-devet-mesicu-tvrdi-nova-studie-40366792


Ze začátku to byly tři měsíce, pak šest, dnes už je to devět.
Co nám řeknou příště?


A všímněte si, nová zjištění a prohlášení o délce imunity po prodělání Covid přichází pod tlakem alternativy a iniciativy samotných občanů!


[quote="pid:25930, uid:240"]Zde je omylem znovu uveden link na ten první článek.[/quote] Omlouvám se a napravuji. Protilátky po covidu přetrvají nejméně devět měsíců, tvrdí nová studie https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/protilatky-po-covidu-pretrvaji-nejmene-devet-mesicu-tvrdi-nova-studie-40366792 Ze začátku to byly tři měsíce, pak šest, dnes už je to devět. Co nám řeknou příště? A všímněte si, nová zjištění a prohlášení o délce imunity po prodělání Covid přichází pod tlakem alternativy a iniciativy samotných občanů!

To je pecka, preco toto nemame v Bratislave?!


Lebo by sa Igiot Testovič nemohol vyhovárať, že nedostal pozvanie.


[quote="pid:25570, uid:492"]To je pecka, preco toto nemame v Bratislave?![/quote] Lebo by sa Igiot Testovič nemohol vyhovárať, že nedostal pozvanie.

Prečo tak teraz tlačia na očkovanie?
Pretože keď za naočkuje 80-90% tak nebude možné porovnávať zdravotný stav očkovaných a neočkovaných a všetky problémy sa budú zvaľovať na civilizačné choroby počas nasledujúcich rokov. Nebude treba žiadny ostrí manéver, budú postupne v tichosti hynúť.


Z toho dôvodu, tam kde je Sputnik, neočkuje sa západnými vakcínami a opačne. Tiež aby nebolo možné porovnávať.


Ja si myslím, že to, aby sa negatívne následky prevalili, je až plán B ak nevyjde plné "zaočkovanie".


Prečo tak teraz tlačia na očkovanie? Pretože keď za naočkuje 80-90% tak nebude možné porovnávať zdravotný stav očkovaných a neočkovaných a všetky problémy sa budú zvaľovať na civilizačné choroby počas nasledujúcich rokov. Nebude treba žiadny ostrí manéver, budú postupne v tichosti hynúť. Z toho dôvodu, tam kde je Sputnik, neočkuje sa západnými vakcínami a opačne. Tiež aby nebolo možné porovnávať. Ja si myslím, že to, aby sa negatívne následky prevalili, je až plán B ak nevyjde plné "zaočkovanie".

Tento miniseriálek od Tauruse

Spor o protilátky přerůstá ve válku odborníků

Protilátky po covidu přetrvají nejméně devět měsíců, tvrdí nová studie

má ještě jeden zajímavý díl.


“Kritizovaný lékař Voráček: Nejsem zdroj nákazy, očkovat se nenechám”
22.7.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kritizovany-lekar-voracek-nejsem-zdroj-nakazy-40366968
“Lékař českého tenisového týmu Vlastimil Voráček, který byl prvním pozitivně testovaným na koronavirus na palubě českého olympijského speciálu do Tokia, po mohutné kritice na jeho osobu kvůli tomu, že se nenechal očkovat, poprvé promluvil.”


“Jen jsem byl jako první pozitivně vytestovaný nevalidovaným testem PCR,” řekl Voráček.”


“Přiznal, že vakcínu proti koronaviru zatím nedostal. Odmítl, že by se očkování bránil. Zároveň ale prohlásil, že u mRNA vakcín, jako jsou přípravky od firem Pfizer/BioNTech či Moderna vyžaduje desetileté testování.”


“...jednoznačně odmítám unáhlené předdefinované úsudky ohledně hodnocení pozitivních testů v českém týmu, když zde vidím v izolaci převážně pozitivně testované plnoočkované rádoby účastníky her z celého světa,” dodal Voráček”


Tento miniseriálek od Tauruse [quote="pid:25885, uid:158"]Spor o protilátky přerůstá ve válku odborníků[/quote] [quote="pid:25931, uid:158"]Protilátky po covidu přetrvají nejméně devět měsíců, tvrdí nová studie[/quote] má ještě jeden zajímavý díl. “Kritizovaný lékař Voráček: Nejsem zdroj nákazy, očkovat se nenechám” 22.7.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kritizovany-lekar-voracek-nejsem-zdroj-nakazy-40366968 “Lékař českého tenisového týmu Vlastimil Voráček, který byl prvním pozitivně testovaným na koronavirus na palubě českého olympijského speciálu do Tokia, po mohutné kritice na jeho osobu kvůli tomu, že se nenechal očkovat, poprvé promluvil.” “Jen jsem byl jako první pozitivně vytestovaný nevalidovaným testem PCR,” řekl Voráček.” “Přiznal, že vakcínu proti koronaviru zatím nedostal. Odmítl, že by se očkování bránil. Zároveň ale prohlásil, že u mRNA vakcín, jako jsou přípravky od firem Pfizer/BioNTech či Moderna vyžaduje desetileté testování.” “...jednoznačně odmítám unáhlené předdefinované úsudky ohledně hodnocení pozitivních testů v českém týmu, když zde vidím v izolaci převážně pozitivně testované plnoočkované rádoby účastníky her z celého světa,” dodal Voráček”

tlačia na pílu lebo vedia, že čas sa kráti a pániček sa hnevá. Hľadajú možnosti ako sa udržať v kresle a zároveň plniť zadania pánička a toto je podľa nich cesta ako to dosiahnuť. Chcú vyvolať masívny odpor obyvateľstva, ktorý potlačí polícia a armáda. Avšak táto možnosť už dávno padla a môže to mať pre vládu presne opačný efekt. Ale toto čo sa deje je nutné. Viem je to zvláštne, ale človek je tvrdohlavé stvorenie a niekedy na otvorenie očí a hlavne mysle je nutná aj taká dobre mierená facka. Ale inak vláda to urobila šikovne a za seba nechala hovoriť tzv. vedcov, lekárov a iných odborníkov a na ich vyjadreniach stavia súčasnú covid politiku.


tlačia na pílu lebo vedia, že čas sa kráti a pániček sa hnevá. Hľadajú možnosti ako sa udržať v kresle a zároveň plniť zadania pánička a toto je podľa nich cesta ako to dosiahnuť. Chcú vyvolať masívny odpor obyvateľstva, ktorý potlačí polícia a armáda. Avšak táto možnosť už dávno padla a môže to mať pre vládu presne opačný efekt. Ale toto čo sa deje je nutné. Viem je to zvláštne, ale človek je tvrdohlavé stvorenie a niekedy na otvorenie očí a hlavne mysle je nutná aj taká dobre mierená facka. Ale inak vláda to urobila šikovne a za seba nechala hovoriť tzv. vedcov, lekárov a iných odborníkov a na ich vyjadreniach stavia súčasnú covid politiku.

Očkovanie a vyjadrenie nezávislých odborníkov:
https://www.mojevideo.sk/video/35527/ockovanie_a_vyjadrenie_nezavislych_odbornikov.html
"Po jednostranných informáciách prichádzajú prekvapivé informácie od odborníkov, a možno už zaočkovaných ľudí to nepoteší, keďže sa ponáhľali."


**Očkovanie a vyjadrenie nezávislých odborníkov:** https://www.mojevideo.sk/video/35527/ockovanie_a_vyjadrenie_nezavislych_odbornikov.html _"Po jednostranných informáciách prichádzajú prekvapivé informácie od odborníkov, a možno už zaočkovaných ľudí to nepoteší, keďže sa ponáhľali."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 23. 7. 2021 o 14:29

tlačia na pílu lebo vedia, že čas sa kráti a pániček sa hnevá. Hľadajú možnosti ako sa udržať v kresle a zároveň plniť zadania pánička a toto je podľa nich cesta ako to dosiahnuť. Chcú vyvolať masívny odpor obyvateľstva, ktorý potlačí polícia a armáda.


Masívny protivládny odpor sa prejaví aj ako odpor voči novinárom:
https://www.youtube.com/watch?v=GzJC0mFBXr0


Vzhľadom na to, že čo hovorí Fico na tlačovkách, tak sa to bude diať aj bez protestov...


[quote="pid:26024, uid:528"]tlačia na pílu lebo vedia, že čas sa kráti a pániček sa hnevá. Hľadajú možnosti ako sa udržať v kresle a zároveň plniť zadania pánička a toto je podľa nich cesta ako to dosiahnuť. Chcú vyvolať masívny odpor obyvateľstva, ktorý potlačí polícia a armáda.[/quote] Masívny protivládny odpor sa prejaví aj ako odpor voči novinárom: https://www.youtube.com/watch?v=GzJC0mFBXr0 Vzhľadom na to, že čo hovorí Fico na tlačovkách, tak sa to bude diať aj bez protestov...

Moderátor

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_sk.pdf


Moderna:
str.14
Vzhľadom na vyhlásený núdzový stav v oblasti verejného zdravia medzinárodného významu a na
zabezpečenie včasného dodania podlieha tento liek časovo obmedzenej výnimke, ktorá umožňuje
spoliehať sa na kontroly šarží vykonávané na registrovaných pracoviskách, ktoré sa nachádzajú v tretej
krajine. Táto výnimka prestáva platiť 31. júla 2021. Implementácia opatrení na kontrolu šarží v EÚ
vrátane potrebných zmien podmienok povolenia na uvedenie na trh sa musí ukončiť najneskôr do 31.
júla 2021 v súlade so schváleným plánom na tento prenos testovania.


https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_sk.pdf Moderna: str.14 Vzhľadom na vyhlásený núdzový stav v oblasti verejného zdravia medzinárodného významu a na zabezpečenie včasného dodania podlieha tento liek časovo obmedzenej výnimke, ktorá umožňuje spoliehať sa na kontroly šarží vykonávané na registrovaných pracoviskách, ktoré sa nachádzajú v tretej krajine. Táto výnimka prestáva platiť 31. júla 2021. Implementácia opatrení na kontrolu šarží v EÚ vrátane potrebných zmien podmienok povolenia na uvedenie na trh sa musí ukončiť najneskôr do 31. júla 2021 v súlade so schváleným plánom na tento prenos testovania.

plati 31. júla 2021. Implementácia opatreni na kontrolu šarží v EÚ
Vrátane potrebnych zmien podmienok povolením na uvedenie na trh sa musí ukončiť najneskôr do 31.
júla 2021


aha, tak to je dalsi dôvod prečo tak strasne tlačia. Pôvodná vyhláška do 9.8, lebo potom už vakcínou nemajú povolenie. Juj, aká smola….


[quote="pid:26233, uid:94"]plati 31. júla 2021. Implementácia opatreni na kontrolu šarží v EÚ Vrátane potrebnych zmien podmienok povolením na uvedenie na trh sa musí ukončiť najneskôr do 31. júla 2021[/quote] aha, tak to je dalsi dôvod prečo tak strasne tlačia. Pôvodná vyhláška do 9.8, lebo potom už vakcínou nemajú povolenie. Juj, aká smola….

aha, tak to je dalsi dôvod prečo tak strasne tlačia


pozrela som aj ostatné, tak aj tie sú do 31.7. akurát Pfizer je do 31.8.


[quote="pid:26243, uid:273"]aha, tak to je dalsi dôvod prečo tak strasne tlačia[/quote] pozrela som aj ostatné, tak aj tie sú do 31.7. akurát Pfizer je do 31.8.

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_sk.pdf

dobre tomu rozumiem, ze niekto dostava placebo?


60fc25bbd172a


[quote="pid:26233, uid:94"]https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_sk.pdf[/quote] dobre tomu rozumiem, ze niekto dostava placebo? ![60fc25bbd172a](serve/attachment&path=60fc25bbd172a)

Moderator

niekto dostava placebo?


Samozrejme. 10% vakcín by malo byť placebo. Mám kolegu, čo bol na očkovaní Modernou a absolútne nič, ani necítil vpich, žiadne príznaky, účinky proste nič, po jednej a druhej várke. Ešte on sám si z toho robí srandu, že mu asi pichli destilovanú vodu....


[quote="pid:26289, uid:10"]niekto dostava placebo?[/quote] Samozrejme. 10% vakcín by malo byť placebo. Mám kolegu, čo bol na očkovaní Modernou a absolútne nič, ani necítil vpich, žiadne príznaky, účinky proste nič, po jednej a druhej várke. Ešte on sám si z toho robí srandu, že mu asi pichli destilovanú vodu....

dobre tomu rozumiem, ze niekto dostava placebo?


ano, správne rozumieš. Ozvucil to aj Dr. Weis niekoľkokrát. To sú potom ti, čo nemajú absolútne žiadne vedľajšie príznaky. No aj takí šťastlivci medzi nimi budú:-)


[quote="pid:26289, uid:10"]dobre tomu rozumiem, ze niekto dostava placebo?[/quote] ano, správne rozumieš. Ozvucil to aj Dr. Weis niekoľkokrát. To sú potom ti, čo nemajú absolútne žiadne vedľajšie príznaky. No aj takí šťastlivci medzi nimi budú:-)

dobre tomu rozumiem, ze niekto dostava placebo?

Na stránkách SUKL byla žádost o informaci:
11) V souvislosti se stále probíhajícím vyhodnocováním klinických zkoušek očkovacích látek Comirnaty a Moderna je důležité, aby nedošlo k odslepení studií před dokončením těchto zkoušek v roce 2023. Odslepením a podáním očkovací látky účastníkům placebo skupiny by došlo ke znehodnocení dat. FDA v Dokumentu “Vakcína Pfizer - BioNTech COVID-19” uvádí: “Sponzor plánuje nabídnout očkování účastníkům ve věku ≥ 16 let, kteří původně dostávali placebo a kteří mají nárok na příjem BNT162b2 podle místních nebo národních doporučení. Sponzor navrhuje, aby tito účastníci byli na požádání odslepeni a měli možnost obdržet BNT162b2 jako součást studie. Sponzor také navrhuje, aby všem příjemcům placeba ve věku ≥ 16 let byla nabídnuta BNT162b2 po dokončení 6 měsíců sledování po dávce 2, pokud dříve nepožádali a nedostali vakcínu.”


Odpověď SUKLu:
Ad 11) V tuto chvíli k odslepení studie nedošlo, zatím se o této možnosti diskutuje mezi společností Pfizer a FDA. V případě studie vakcíny Moderna byla již v protokolu možnost odslepení definována pro poskytnutí očkovací látky účastníkům studie, kterým bylo podáno placebo. Případné odslepení by mohlo vést k omezení dat plynoucích z tohoto klinického hodnocení, avšak existuje zde nutnost vakcinace těmito látkami v nejvíce exponovaných nebo rizikových skupinách populace.
https://www.sukl.cz/sukl/zadost-o-poskytnuti-informaci-ze-dne-8-3-2021


[quote="pid:26289, uid:10"]dobre tomu rozumiem, ze niekto dostava placebo?[/quote] Na stránkách SUKL byla žádost o informaci: 11) V souvislosti se stále probíhajícím vyhodnocováním klinických zkoušek očkovacích látek Comirnaty a Moderna je důležité, aby nedošlo k odslepení studií před dokončením těchto zkoušek v roce 2023. Odslepením a podáním očkovací látky účastníkům placebo skupiny by došlo ke znehodnocení dat. FDA v Dokumentu “Vakcína Pfizer - BioNTech COVID-19” uvádí: “Sponzor plánuje nabídnout očkování účastníkům ve věku ≥ 16 let, kteří původně dostávali placebo a kteří mají nárok na příjem BNT162b2 podle místních nebo národních doporučení. Sponzor navrhuje, aby tito účastníci byli na požádání odslepeni a měli možnost obdržet BNT162b2 jako součást studie. Sponzor také navrhuje, aby všem příjemcům placeba ve věku ≥ 16 let byla nabídnuta BNT162b2 po dokončení 6 měsíců sledování po dávce 2, pokud dříve nepožádali a nedostali vakcínu.” Odpověď SUKLu: Ad 11) V tuto chvíli k odslepení studie nedošlo, zatím se o této možnosti diskutuje mezi společností Pfizer a FDA. V případě studie vakcíny Moderna byla již v protokolu možnost odslepení definována pro poskytnutí očkovací látky účastníkům studie, kterým bylo podáno placebo. Případné odslepení by mohlo vést k omezení dat plynoucích z tohoto klinického hodnocení, avšak existuje zde nutnost vakcinace těmito látkami v nejvíce exponovaných nebo rizikových skupinách populace. https://www.sukl.cz/sukl/zadost-o-poskytnuti-informaci-ze-dne-8-3-2021

Text chápu tak, že mluví o kontrolní skupině jako například
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04516746


Normální lidé dostávají nyní v 3. fázi všichni vakcínu. Dle vašeho výběru: Aby nikdo nemohl říct, že ho nezachránili / Aby nikdo nemohl říct, že ti s placebem mají méně potíží.


Text chápu tak, že mluví o kontrolní skupině jako například https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04516746 Normální lidé dostávají nyní v 3. fázi všichni vakcínu. Dle vašeho výběru: Aby nikdo nemohl říct, že ho nezachránili / Aby nikdo nemohl říct, že ti s placebem mají méně potíží.

ze niekto dostava placebo
Ten Niekto má konkrétne meno - Mikas, Krčméry, pezinská skládka....


[quote="pid:26289, uid:10"]ze niekto dostava placebo[/quote]Ten Niekto má konkrétne meno - Mikas, Krčméry, pezinská skládka....

na druhej strane, ak tomu dobre rozumiem, tak do konca jula/augusta je koniec ockovania, je mozny predpoklad, ze ku koncu leta ustavny sud rozhodne o dnes prerokovanom zakone o apartheide ako o neustavnom? alebo sa pojde natvrdo dalej cele mesiace ci roky?


na druhej strane, ak tomu dobre rozumiem, tak do konca jula/augusta je koniec ockovania, je mozny predpoklad, ze ku koncu leta ustavny sud rozhodne o dnes prerokovanom zakone o apartheide ako o neustavnom? alebo sa pojde natvrdo dalej cele mesiace ci roky?

Moderator

nie, povolenie sa predlzi, lebo hrozna delta, skor u Pfizera to vyzeram ze sliapli na plyn a vsade tlacia tretiu davku.....obavam sa, ze to ani buduci rok este neskonci


nie, povolenie sa predlzi, lebo hrozna delta, skor u Pfizera to vyzeram ze sliapli na plyn a vsade tlacia tretiu davku.....obavam sa, ze to ani buduci rok este neskonci

Skoro mi poistky, vybili. Toto je v mainstreamu, upozornil na to Dr. Mesík:


60fd436b86d0c


Mesík chodí na toto fórum? Alebo na Oriho?


Skoro mi poistky, vybili. Toto je v mainstreamu, upozornil na to Dr. Mesík: ![60fd436b86d0c](serve/attachment&path=60fd436b86d0c) Mesík chodí na toto fórum? Alebo na Oriho?
Upravené 25. 7. 2021 o 14:41

Před pár dny napsal lotyšský poslanec na twitter "Pokud obyvatelstvo Lotyšska nebylo očkováno v takovém rozsahu, pak zákonodárce musí legalizovat eutanázii!"
https://twitter.com/MartinsBondars/status/1415746979582418944
K tomu mu někdo napsal: "Nerozumím. Myslí si europoslanec, že ​​očkováním lze dosáhnout kvót na smrt?"


Před pár dny napsal lotyšský poslanec na twitter "Pokud obyvatelstvo Lotyšska nebylo očkováno v takovém rozsahu, pak zákonodárce musí legalizovat eutanázii!" https://twitter.com/MartinsBondars/status/1415746979582418944 K tomu mu někdo napsal: "Nerozumím. Myslí si europoslanec, že ​​očkováním lze dosáhnout kvót na smrt?"

na FB som narazil na príspevok, kde ľudia hlasujú, či chcú povinné očkovanie
momentálny stav - 3 200 ÁNO, 13 500 NIE
https://www.facebook.com/darujemSK/posts/4054458234666797


na FB som narazil na príspevok, kde ľudia hlasujú, či chcú povinné očkovanie momentálny stav - 3 200 ÁNO, 13 500 NIE https://www.facebook.com/darujemSK/posts/4054458234666797

Prymula: Lidé s protilátkami by nemuseli být očkováni


Lidé, kteří mají pro prodělání covidu hodnotu protilátek okolo 200 jednotek, by mohli být považováni za chráněné a nemuseli by se očkovat. Shodli se na tom epidemiolog a exministr zdravotnictví Roman Prymula s vakcinologem Jiřím Beranem na Prima CNN.


Prymula zkritizoval nedávné prohlášení ministerstva zdravotnictví, které oznámilo, že se nebude řídit verdiktem Nejvyššího správního soudu. Ten prohlásil za nezákonné, že ministerstvo neuznává jako bezinfekční i ty lidi, co mají v krvi prokazatelné protilátky. Ministerstvo chce nadále uznávat jen očkování, testování či půl roku po potvrzeném prodělání nemoci. Resort argumentuje tím, že zatím není známá přesná protektivní hladina protilátek, které navíc v organismu klesají.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prymula-lide-s-protilatkami-by-nemuseli-byt-ockovani-40367149#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=fTdu9iL4FPc-202107252252&dop_id=40367149&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Celkem pozitivně znějící zpráva, až na ten titulek: " Lidé s protilátkami by nemuseli být očkováni".
Snad to neznamená, že ti kteří nemají protilátky, budou muset?


Prymula: Lidé s protilátkami by nemuseli být očkováni Lidé, kteří mají pro prodělání covidu hodnotu protilátek okolo 200 jednotek, by mohli být považováni za chráněné a nemuseli by se očkovat. Shodli se na tom epidemiolog a exministr zdravotnictví Roman Prymula s vakcinologem Jiřím Beranem na Prima CNN. Prymula zkritizoval nedávné prohlášení ministerstva zdravotnictví, které oznámilo, že se nebude řídit verdiktem Nejvyššího správního soudu. Ten prohlásil za nezákonné, že ministerstvo neuznává jako bezinfekční i ty lidi, co mají v krvi prokazatelné protilátky. Ministerstvo chce nadále uznávat jen očkování, testování či půl roku po potvrzeném prodělání nemoci. Resort argumentuje tím, že zatím není známá přesná protektivní hladina protilátek, které navíc v organismu klesají. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prymula-lide-s-protilatkami-by-nemuseli-byt-ockovani-40367149#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=fTdu9iL4FPc-202107252252&dop_id=40367149&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Celkem pozitivně znějící zpráva, až na ten titulek: " Lidé s protilátkami by nemuseli být očkováni". Snad to neznamená, že ti kteří nemají protilátky, budou muset?

Snad to neznamená, že ti kteří nemají protilátky, budou muset?


22.čevence: "Za této vlády nebude nikdy žádné povinné očkování, ani zdravotníků, aby to bylo jasné. To je debata, nechť si ji příští vláda vede, ale já to tak nevidím, zkrátka není důvod. Jdeme metodou přesvědčování," řekl Babiš.


"Zavést povinné očkování je poměrně významný krok, pravděpodobně by kvůli tomu musel být změněn i zákon o veřejném zdraví. Jestli se někdy dostaneme s očkováním proti covidu k té povinnosti, samozřejmě možné to je v budoucnu, ale nemyslím si, že je to otázka současné doby. Tato otázka nyní na stole není," řekl Vojtěch.
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/babis-za-teto-vlady-nebude-ockovani-proti-covidu-v-cr-povinne/2066988?amp


[quote="pid:26495, uid:158"]Snad to neznamená, že ti kteří nemají protilátky, budou muset?[/quote] 22.čevence: "Za této vlády nebude nikdy žádné povinné očkování, ani zdravotníků, aby to bylo jasné. To je debata, nechť si ji příští vláda vede, ale já to tak nevidím, zkrátka není důvod. Jdeme metodou přesvědčování," řekl Babiš. "Zavést povinné očkování je poměrně významný krok, pravděpodobně by kvůli tomu musel být změněn i zákon o veřejném zdraví. Jestli se někdy dostaneme s očkováním proti covidu k té povinnosti, samozřejmě možné to je v budoucnu, ale nemyslím si, že je to otázka současné doby. Tato otázka nyní na stole není," řekl Vojtěch. https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/babis-za-teto-vlady-nebude-ockovani-proti-covidu-v-cr-povinne/2066988?amp

Lidé s protilátkami by nemuseli být očkováni

Navazující článek
“Místo očkování mohou stačit protilátky po nemoci, tvrdí imunolog”
26.7.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/misto-ockovani-mohou-stacit-protilatky-po-nemoci-tvrdi-imunolog-40367050
“Ne každý, kdo prodělal covid, by se měl nutně naočkovat; a když už, tak by měla stačit jedna dávka. To tvrdí imunolog Vojtěch Thon z výzkumného centra Recetox Masarykovy univerzity v Brně. Podle něj je potřeba postupovat u každého pacienta individuálně podle toho, zda si dokázal vytvořit protilátky. Vakcína navíc podle něj nezajistí, že člověk nebude nákazu šířit dál.”


Tento chlapík v rozhovoru vyvrací značné množství kovid-fašistických narativů:


  • protilátky po očkování jsou “lepší” než protilátky z prodělání nemoci
  • zpochybňuje stanoviska agentury CDC USA
  • nepřímo zpochybňuje MOSES (“Ministr nemá lékařské vzdělání a podléhá jedné skupině odborníků, kteří opakují jen to, co tvrdí nějaká oficiální agentura...”)
  • před očkovánim netřeba testovat na protilátky, ať se očkuje každý (“My musíme očkovat bezpečně, nikoliv bezhlavě. To znamená znát pacientův stav, jeho anamnézu a samozřejmě aktuální hladiny protilátek.”)
  • Epidemiolog MOSES jewrej Smejkal ale v rozhovoru pro iRozhlas.cz nedávno uvedl, že “Měření protilátek strašně nabobtnalo a je to v souvislosti s očkováním zbytečné. Není důvod očkování odkládat, když si změříte protilátky. Myslím, že to má několik důvodů. Hlavním z nich je, a to je velký mýtus, že když budete mít vysokou míru protilátek a půjdete na očkování, tak budete mít větší nežádoucí účinky. To také není pravda, žádná studie to nepotvrdila.” (“A můžete mi říci, kdo by takovou neetickou studii provedl a kdo by ji schválil v případě skutečných znalostí klinické imunologie a imunitních mechanismů, včetně důsledků vedlejších účinků imunokomplexové reakce a dalších interakcí?”)
  • očkování za ‘výhody’ (“Jenomže my jsme se dostali do zcela bezprecedentní situace, kdy se lidé neočkují proto, aby byli zdraví. Ale proto, aby získali nějaké potvrzení, které nemá s medicínou nic společného. Proto, aby získali jakési výhody či aby nemuseli v budoucnu platit za testy a tak dále. A najednou řešíme, že lidem ani hrozba nežádoucích účinků tolik nevadí a chtějí to mít takzvaně z krku. A to už není medicínský problém, to je sociologický problém.”)
  • neaspirovat při očkování (“Například pokud podávám vakcínu, tak bych měl takzvaně aspirovat, tedy povytáhnout píst injekční stříkačky. Abych zjistil, zda se mi jehla nenachází v cévním řečišti. V takovém případě se totiž obsah zabarví krví a já bych neměl vakcínu aplikovat do tohoto místa. To ale v těch multiočkovacích centrech mnohdy nedělají. ... I toto může být jeden z důvodů, kdy mohou vznikat nežádoucí účinky, protože vakcína je vstřiknuta do cévního systému.“)
  • neumíme stanovit protektivní hladinu protilátek po prodělání koronaviru (“Ta otázka takto vůbec nestojí, a pokud to takto někdo říká, pak jde o naprosté nepochopení patofyziologie a rozvoje obrany u tohoto onemocnění. Žádnou protektivní hladinu protilátek není třeba zjišťovat. ... Stačí vědět, že protilátky v séru jsou.”)
  • protilátky z vakcín jsou lepší než po prodělání nemoci (“My vakcínu aplikujeme do svalu, tedy úplně jinou cestou než při přirozené infekci. Ty vakcíny jsou velmi silné... Navíc je nutno vědět, že genetická vakcína je zaměřená jen na jeden antigen. Při přirozené infekci vznikají protilátky i proti jiným částem viru... My ve skutečnosti nepotřebujeme vytvářet tak silnou protilátkovou odpověď.)
  • čím více protilátek, tím lépe (“Samotná výše hladiny protilátek nemusí nic znamenat. Už proto, že běžně neměříme ... zda ty protilátky jsou kvalitní. Můžete mít dále vysokou hladinu protilátek, ale ne všechny jsou takzvaně neutralizující. To bychom museli každému udělat ještě VNT test... Takový test je ale poměrně drahý a složitý a my ho v té rutinní praxi nepotřebujeme.Nám stačí vědět, že protilátky v séru jsou. ... A to ještě nepřišla řeč na to, že na sliznicích, kde se s virem setkáváme jako první, jsou důležité IgA protilátky, a ty ani neměříme. Takže je to celé opravdu složitější.”)
  • Takže měl Jaromír Jágr pravdu, když říkal, že se krátce po prodělání covid-19 nechce nechat očkovat? (“Je to zcela v souladu s informacemi, které poskytuji odborné i laické veřejnosti; a Jaromír Jágr je uplatnil naprosto správně. Pokud covid jednou prodělal, pak by se nemusel očkovat. ... Je skandální, že lidé jsou opakovaně vyzýváni k tomu, aby žádná sérologická vyšetření nepodstupovali. ... Ale na to se nebere zřetel a tito lidé jsou fakticky diskriminováni.”)
  • politici tvrdí, že sérologická vyšetření se běžně nedělají...jsou drahá (“To není pravda. Sérologická vyšetření provádějí laboratoře běžně a stojí méně než PCR test. ... Zatímco na negativní PCR test můžete spoléhat krátkodobě a pak se jít testovat znovu, výpovědní hodnota pozitivního sérologického testu je dlouhodobá. ...což by samozřejmě šetřilo výdaje.”)
  • protilátky prý rychle klesají, ochrana prý není jistá (tím redaktor myslí jen ty horší, přirozené, nikoliv ty lepší, z očkování - pozn. Počtář) (“Ale samozřejmě, že hladina protilátek časem klesá. (imunolog ovšem myslí i protilátky po očkování - pozn. Počtář) Optimální hladina se měří za šest až osm týdnů po prodělané infekci nebo po očkování. ... Ale pozor, v situaci, kdy virus v populaci cirkuluje...se může stimulovat tvorba nových protilátek; takže v takové situaci mohou pak jejich hladiny znovu stoupat. Ovšem ten, kdo redukuje imunitní odpověď pouze na protilátky, ten nepochopil vůbec nic z fungování imunitního systému. A pokud to chce dokonce redukovat na přítomnost protilátek výhradně v krevním séru, tak je zjevné, že dotyčný vůbec netuší, jak probíhá komplexní imunitní reakce.”)
  • Nezdá se vám neuvěřitelné, že takto jednoduchou věc už vysvětlujete rok a půl, postupně to potvrzují další a další studie. A přesto se například Jaromír Jágr od našich expertů dozvěděl, že si protilátky nemá ani měřit a rovnou se má jít očkovat. Přitom jeho postoj je zcela v souladu s vědeckými poznatky. Jak je to možné?(“Ano, naši dobře situovaní experti neustále matou veřejnost zkreslenými informacemi. ...vakcína se dneska neaplikuje proto, aby byl člověk zdravý, ale prezentuje se v rámci marketingových kampaní jako nutná podmínka pro cestování či vůbec běžný život. Protože to, zda někam budu jezdit, či nebudu jezdit, nezáleží na vakcíně, ale na tom, zda budu zdravý. O zdraví vlastně v těch kampaních vůbec nejde.”)
  • zaměňují slova a pojmy, vezměte si jen takové slovo bezinfekčnost (“Zcela svévolně a záměrně se tady třeba zaměňují slova a pojmy. Vezměte si jen takové slovo bezinfekčnost. ...Žádná vakcína nenavodí bezinfekčnost, žádné prodělané onemocnění nenavodí bezinfekčnost, žádné protilátky v séru nenavodí bezinfekčnost. Toto slovo je nesprávně používáno, nesprávně zavedeno do legislativy a vlastně zneužíváno pro marketingové účely.”)

[quote="pid:26495, uid:158"]Lidé s protilátkami by nemuseli být očkováni[/quote] Navazující článek “Místo očkování mohou stačit protilátky po nemoci, tvrdí imunolog” 26.7.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/misto-ockovani-mohou-stacit-protilatky-po-nemoci-tvrdi-imunolog-40367050 “Ne každý, kdo prodělal covid, by se měl nutně naočkovat; a když už, tak by měla stačit jedna dávka. To tvrdí imunolog Vojtěch Thon z výzkumného centra Recetox Masarykovy univerzity v Brně. Podle něj je potřeba postupovat u každého pacienta individuálně podle toho, zda si dokázal vytvořit protilátky. Vakcína navíc podle něj nezajistí, že člověk nebude nákazu šířit dál.” Tento chlapík v rozhovoru vyvrací značné množství kovid-fašistických narativů: * protilátky po očkování jsou “lepší” než protilátky z prodělání nemoci * zpochybňuje stanoviska agentury CDC USA * nepřímo zpochybňuje MOSES (“Ministr nemá lékařské vzdělání a podléhá jedné skupině odborníků, kteří opakují jen to, co tvrdí **nějaká** oficiální agentura...”) * před očkovánim netřeba testovat na protilátky, ať se očkuje každý (“My musíme očkovat bezpečně, nikoliv bezhlavě. To znamená znát pacientův stav, jeho anamnézu a samozřejmě aktuální hladiny protilátek.”) * Epidemiolog MOSES jewrej Smejkal ale v rozhovoru pro iRozhlas.cz nedávno uvedl, že “Měření protilátek strašně nabobtnalo a je to v souvislosti s očkováním zbytečné. Není důvod očkování odkládat, když si změříte protilátky. Myslím, že to má několik důvodů. Hlavním z nich je, a to je velký mýtus, že když budete mít vysokou míru protilátek a půjdete na očkování, tak budete mít větší nežádoucí účinky. To také není pravda, žádná studie to nepotvrdila.” (“A můžete mi říci, kdo by takovou **neetickou** studii provedl a kdo by ji schválil v případě skutečných znalostí klinické imunologie a imunitních mechanismů, včetně důsledků vedlejších účinků imunokomplexové reakce a dalších interakcí?”) * očkování za ‘výhody’ (“Jenomže my jsme se dostali do zcela bezprecedentní situace, kdy se lidé neočkují proto, aby byli zdraví. Ale proto, aby získali nějaké potvrzení, které nemá s medicínou nic společného. Proto, aby získali jakési výhody či aby nemuseli v budoucnu platit za testy a tak dále. A najednou řešíme, že lidem ani hrozba nežádoucích účinků tolik nevadí a chtějí to mít takzvaně z krku. A to už není medicínský problém, to je sociologický problém.”) * neaspirovat při očkování (“Například pokud podávám vakcínu, tak bych měl takzvaně aspirovat, tedy povytáhnout píst injekční stříkačky. Abych zjistil, zda se mi jehla nenachází v cévním řečišti. V takovém případě se totiž obsah zabarví krví a já bych neměl vakcínu aplikovat do tohoto místa. To ale v těch multiočkovacích centrech mnohdy nedělají. ... I toto může být jeden z důvodů, kdy mohou vznikat nežádoucí účinky, protože vakcína je vstřiknuta do cévního systému.“) * neumíme stanovit protektivní hladinu protilátek po prodělání koronaviru (“Ta otázka takto vůbec nestojí, a pokud to takto někdo říká, pak jde o naprosté nepochopení patofyziologie a rozvoje obrany u tohoto onemocnění. Žádnou protektivní hladinu protilátek není třeba zjišťovat. ... Stačí vědět, že protilátky v séru jsou.”) * protilátky z vakcín jsou lepší než po prodělání nemoci (“My vakcínu aplikujeme do svalu, tedy úplně jinou cestou než při přirozené infekci. Ty vakcíny jsou velmi silné... Navíc je nutno vědět, že **genetická** vakcína je zaměřená jen na jeden antigen. Při přirozené infekci vznikají protilátky i proti jiným částem viru... My ve skutečnosti nepotřebujeme vytvářet tak silnou protilátkovou odpověď.) * čím více protilátek, tím lépe (“Samotná výše hladiny protilátek nemusí nic znamenat. Už proto, že běžně neměříme ... zda ty protilátky jsou kvalitní. Můžete mít dále vysokou hladinu protilátek, ale ne všechny jsou takzvaně neutralizující. To bychom museli každému udělat ještě VNT test... Takový test je ale poměrně drahý a složitý a my ho v té rutinní praxi nepotřebujeme. Nám stačí vědět, že protilátky v séru jsou. ... A to ještě nepřišla řeč na to, že na sliznicích, kde se s virem setkáváme jako první, jsou důležité IgA protilátky, a ty ani neměříme. Takže je to celé opravdu složitější.”) * Takže měl **Jaromír Jágr** pravdu, když říkal, že se krátce po prodělání covid-19 nechce nechat očkovat? (“Je to zcela v souladu s informacemi, které poskytuji odborné i laické veřejnosti; a Jaromír Jágr je uplatnil naprosto správně. Pokud covid jednou prodělal, pak by se nemusel očkovat. ... Je skandální, že lidé jsou opakovaně vyzýváni k tomu, aby žádná sérologická vyšetření nepodstupovali. ... Ale na to se nebere zřetel a tito lidé jsou fakticky diskriminováni.”) * politici tvrdí, že sérologická vyšetření se běžně nedělají...jsou drahá (“**To není pravda.** Sérologická vyšetření provádějí laboratoře běžně a stojí **méně než PCR test**. ... Zatímco na negativní PCR test můžete spoléhat krátkodobě a pak se jít testovat znovu, výpovědní hodnota pozitivního sérologického testu je **dlouhodobá**. ...což by samozřejmě šetřilo výdaje.”) * protilátky prý rychle klesají, ochrana prý není jistá (tím redaktor myslí jen ty horší, přirozené, nikoliv ty lepší, z očkování - pozn. Počtář) (“Ale samozřejmě, že hladina protilátek časem klesá. (imunolog ovšem myslí i protilátky po očkování - pozn. Počtář) Optimální hladina se měří za šest až osm týdnů po prodělané infekci nebo po očkování. ... Ale pozor, v situaci, kdy virus v populaci cirkuluje...se může stimulovat tvorba nových protilátek; takže v takové situaci mohou pak jejich hladiny znovu stoupat. Ovšem ten, kdo redukuje imunitní odpověď pouze na protilátky, ten nepochopil vůbec nic z fungování imunitního systému. A pokud to chce dokonce redukovat na přítomnost protilátek výhradně v krevním séru, tak je zjevné, že dotyčný vůbec netuší, jak probíhá komplexní imunitní reakce.”) * Nezdá se vám neuvěřitelné, že takto jednoduchou věc už vysvětlujete rok a půl, postupně to potvrzují další a další studie. A přesto se například Jaromír Jágr od našich expertů dozvěděl, že si protilátky nemá ani měřit a rovnou se má jít očkovat. Přitom jeho postoj je zcela v souladu s vědeckými poznatky. Jak je to možné? (“Ano, **naši dobře situovaní experti neustále matou veřejnost zkreslenými informacemi**. ...vakcína se dneska neaplikuje proto, aby byl člověk zdravý, ale prezentuje se v rámci **marketingových kampaní** jako nutná podmínka pro cestování či vůbec běžný život. Protože to, zda někam budu jezdit, či nebudu jezdit, nezáleží na vakcíně, ale na tom, zda budu zdravý. **O zdraví vlastně v těch kampaních vůbec nejde.**”) * zaměňují slova a pojmy, vezměte si jen takové slovo bezinfekčnost (“Zcela svévolně a záměrně se tady třeba zaměňují slova a pojmy. Vezměte si jen takové slovo **bezinfekčnost**. ... Žádná vakcína nenavodí bezinfekčnost, žádné prodělané onemocnění nenavodí bezinfekčnost, žádné protilátky v séru nenavodí bezinfekčnost. Toto slovo je nesprávně používáno, **nesprávně zavedeno do legislativy** a vlastně **zneužíváno pro marketingové účely**.”)
Upravené 26. 7. 2021 o 08:28

Nový tým má Česko připravit na pandemie. Zaujala mě tam především tato věta: "Nemusí přitom jít jen o infekční choroby, ale třeba i chronické nepřenosné."


Že by se jednalo o choroby, které by byly důsledkem očkování? Ale budou schovány za srdeční choroby, choroby mozku, krevní sraženiny a pod?


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesky-institut-roberta-kocha-ma-cesko-pripravit-na-pristi-pandemie-170258#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=6tn0WtQrG0W-202107260710&dop_id=170258&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


A ještě doplnění. Praha aktualizovala krizový plán pro mimořádné události s velkým počtem obětí. Vybrala 3 místa pro masové hroby.


https://www.idnes.cz/praha/zpravy/martin-cerveny-spravce-hrbitovu-rozhovor-masove-hroby.A160314_2232349_praha-zpravy_rsr
https://zivotvcesku.cz/v-praze-je-volnych-70-tisic-hrobu-v-pripade-katastrofy-hlavni-mesto-aktivuje-mista-pro-hromadne-pohrbivani/


Nový tým má Česko připravit na pandemie. Zaujala mě tam především tato věta: "Nemusí přitom jít jen o infekční choroby, ale třeba i chronické nepřenosné." Že by se jednalo o choroby, které by byly důsledkem očkování? Ale budou schovány za srdeční choroby, choroby mozku, krevní sraženiny a pod? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesky-institut-roberta-kocha-ma-cesko-pripravit-na-pristi-pandemie-170258#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=6tn0WtQrG0W-202107260710&dop_id=170258&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz A ještě doplnění. Praha aktualizovala krizový plán pro mimořádné události s velkým počtem obětí. Vybrala 3 místa pro masové hroby. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/martin-cerveny-spravce-hrbitovu-rozhovor-masove-hroby.A160314_2232349_praha-zpravy_rsr https://zivotvcesku.cz/v-praze-je-volnych-70-tisic-hrobu-v-pripade-katastrofy-hlavni-mesto-aktivuje-mista-pro-hromadne-pohrbivani/
Upravené 26. 7. 2021 o 09:23

A ještě doplnění. Praha aktualizovala krizový plán pro mimořádné události s velkým počtem obětí. Vybrala 3 místa pro masové hroby.

Toto je ovšem informace z 15.3.2016 a 12.1.2021 ...


[quote="pid:26511, uid:312"]A ještě doplnění. Praha aktualizovala krizový plán pro mimořádné události s velkým počtem obětí. Vybrala 3 místa pro masové hroby.[/quote] Toto je ovšem informace z 15.3.2016 a 12.1.2021 ...
Upravené 26. 7. 2021 o 10:10

Toto je ovšem informace z 15.3.2016 a 12.1.2021 ...

A co má být? Příprava na Covid probíhala od devadesátých let.
Nebo až za 3-5 let začnou umírat očkovanci a já tady uvedu článek o vytvoření nové skupiny na pandemii nepřenosných chronických chorob, ty mi jako odpověď napíšeš, že článek je z roku 2021?
Je potřeba chápat to jako proces, který nezačal prvním nemocným, ale připravoval se dlouho před tím.


[quote="pid:26514, uid:240"]Toto je ovšem informace z 15.3.2016 a 12.1.2021 ...[/quote] A co má být? Příprava na Covid probíhala od devadesátých let. Nebo až za 3-5 let začnou umírat očkovanci a já tady uvedu článek o **vytvoření nové skupiny na pandemii nepřenosných chronických chorob**, ty mi jako odpověď napíšeš, že článek je z roku 2021? Je potřeba chápat to jako proces, který nezačal prvním nemocným, ale připravoval se dlouho před tím.
Upravené 26. 7. 2021 o 10:24

Nový tým má Česko připravit na pandemie.

Bratrstvo kočičí pracky.
Reinkarnace a zadrátování do systému nikým nevoleného samozvaného "výboru pro veřejné blaho" MOSES.


[quote="pid:26511, uid:312"]Nový tým má Česko připravit na pandemie.[/quote] Bratrstvo kočičí pracky. Reinkarnace a zadrátování do systému nikým nevoleného samozvaného "výboru pro veřejné blaho" MOSES.

A co má být? Příprava na Covid probíhala od devadesátých let.
Nebo až za 3-5 let začnou umírat očkovanci a já tady uvedu článek o vytvoření nové skupiny na pandemii nepřenosných chronických chorob, ty mi jako odpověď napíšeš, že článek je z roku 2021?

Jenom potvrzuješ, že uvádět datumy u citovaných článků má smysl.
Ta sklenice je z poloviny plná.
Ta sklenice je z poloviny prázdná.
ty mi jako odpověď napíšeš, že článek je z roku 2021

Ano. Ne jako odpověď, ale jako doplnění.
:-)


Dodatek: v roce 2024-2026 psát o nové skupině, když vznikla v roce 2021, počítám, že to bys neudělal; napsal bys spíš něco jako "v roce 2021 byla nově vytvořena"...nebo ne?


[quote="pid:26516, uid:312"]A co má být? Příprava na Covid probíhala od devadesátých let. Nebo až za 3-5 let začnou umírat očkovanci a já tady uvedu článek o vytvoření nové skupiny na pandemii nepřenosných chronických chorob, ty mi jako odpověď napíšeš, že článek je z roku 2021?[/quote] Jenom potvrzuješ, že uvádět datumy u citovaných článků má smysl. Ta sklenice je z poloviny plná. Ta sklenice je z poloviny prázdná. [quote="pid:26516, uid:312"]ty mi jako odpověď napíšeš, že článek je z roku 2021[/quote] Ano. Ne jako odpověď, ale jako doplnění. :-) Dodatek: v roce 2024-2026 psát o **nové** skupině, když vznikla v roce 2021, počítám, že to bys neudělal; napsal bys spíš něco jako "v roce 2021 byla nově vytvořena"...nebo ne?
Upravené 26. 7. 2021 o 10:30

Dodatek: v roce 2024-2026 psát o nové skupině, když vznikla v roce 2021, počítám, že to bys neudělal; napsal bys spíš něco jako "v roce 2021 byla nově vytvořena"...nebo ne?

Tady se kroutíme na jednom místě. Chtěl jsem poukázat na procesy, které tady v čase probíhají. Datumy článků nebyly schovány, každý si je mohl přečíst.
V roce 2016 za klidné pandemické situace se vybírají místa pro masové hroby, v roce 2021 se aktivuje plán na masové pohřbívání. A také se vytváří plán na případ pandemie chronických nepřenosných chorob. Prostě tady probíhá příprava na něco velkého.
Členové té nové skupiny se vůbec neobtěžovali osvětlit, z jakého důvodu by mělo dojít k pandemii nepřenosných chronických chorob. Jak vzniká taková pandemie? Vědí něco, co my ne? Chtělo by se na to zeptat pana Maďara, co tím myslel.
Vzpomínám si na tabulku s prognózou počtu obyvatel k roku 2050 v jednotlivých částech světa. V ČR to bylo tuším 5 mil. a v SR 1,9 mil. obyvatel. Proč takové prognózy, odkud a proč se vzaly? Kam zmizí cca 8 mil lidí?


[quote="pid:26518, uid:240"]Dodatek: v roce 2024-2026 psát o nové skupině, když vznikla v roce 2021, počítám, že to bys neudělal; napsal bys spíš něco jako "v roce 2021 byla nově vytvořena"...nebo ne?[/quote] Tady se kroutíme na jednom místě. Chtěl jsem poukázat na procesy, které tady v čase probíhají. Datumy článků nebyly schovány, každý si je mohl přečíst. V roce 2016 za klidné pandemické situace se vybírají místa pro masové hroby, v roce 2021 se aktivuje plán na masové pohřbívání. A také se vytváří plán na případ pandemie chronických nepřenosných chorob. Prostě tady probíhá příprava na něco velkého. Členové té nové skupiny se vůbec neobtěžovali osvětlit, z jakého důvodu by mělo dojít k **pandemii nepřenosných chronických chorob**. Jak vzniká taková pandemie? Vědí něco, co my ne? Chtělo by se na to zeptat pana Maďara, co tím myslel. Vzpomínám si na tabulku s prognózou počtu obyvatel k roku 2050 v jednotlivých částech světa. V ČR to bylo tuším 5 mil. a v SR 1,9 mil. obyvatel. Proč takové prognózy, odkud a proč se vzaly? Kam zmizí cca 8 mil lidí?
Upravené 26. 7. 2021 o 10:56

Tady se kroutíme na jednom místě.

Nekroutíme.
Jenom tohle
Nový tým má Česko připravit na pandemie.

a tohle
Chtěl jsem poukázat na procesy, které tady v čase probíhají.

měl být jeden příspěvek.
A mlčel bych.
To víš, moje počítadlo není žádný automat. Pěkně ručně kuličku po kuličce, prstama.
:-)


Ale na tuto tabulku si rovněž velmi dobře vzpomínám. Link už po ruce nemám. Potvrzuji, že tam byla celkem drastická snížení, zejména v "západní civilizaci", ale pokud se týká ČR a SR, spíše mám pocit, že naše čísla se skoro nepohla. Tak nevím, jestli hovoříme o stejné tabulce.

Vzpomínám si na tabulku s prognózou počtu obyvatel k roku 2050 v jednotlivých částech světa. V ČR to bylo tuším 5 mil. a v SR 1,9 mil. obyvatel. Proč takové prognózy, odkud a proč se vzaly? Kam zmizí cca 8 mil lidí?


[quote="pid:26520, uid:312"]Tady se kroutíme na jednom místě.[/quote] Nekroutíme. Jenom tohle [quote="pid:26511, uid:312"]Nový tým má Česko připravit na pandemie.[/quote] a tohle [quote="pid:26520, uid:312"]Chtěl jsem poukázat na procesy, které tady v čase probíhají.[/quote] měl být jeden příspěvek. A mlčel bych. To víš, moje počítadlo není žádný automat. Pěkně ručně kuličku po kuličce, prstama. :-) Ale na tuto tabulku si rovněž velmi dobře vzpomínám. Link už po ruce nemám. Potvrzuji, že tam byla celkem drastická snížení, zejména v "západní civilizaci", ale pokud se týká ČR a SR, spíše mám pocit, že naše čísla se skoro nepohla. Tak nevím, jestli hovoříme o stejné tabulce. [quote="pid:26520, uid:312"]Vzpomínám si na tabulku s prognózou počtu obyvatel k roku 2050 v jednotlivých částech světa. V ČR to bylo tuším 5 mil. a v SR 1,9 mil. obyvatel. Proč takové prognózy, odkud a proč se vzaly? Kam zmizí cca 8 mil lidí?[/quote]

Ale na tuto tabulku si rovněž velmi dobře vzpomínám. Link už po ruce nemám.

Také jsem ji pokusil vyhledat, ale v moři mých odkazů se mi to nepovedlo. Mě tam nejvíce zarazilo Slovensko. Co se týče nás, v hlavě mi zůstalo polovina současného stavu. Nechci se přít o přesnost čísel, ale bylo to velice varující. Kdo má po ruce tu tabulku, tak by ji mohl zveřejnit.


[quote="pid:26522, uid:240"]Ale na tuto tabulku si rovněž velmi dobře vzpomínám. Link už po ruce nemám.[/quote] Také jsem ji pokusil vyhledat, ale v moři mých odkazů se mi to nepovedlo. Mě tam nejvíce zarazilo Slovensko. Co se týče nás, v hlavě mi zůstalo polovina současného stavu. Nechci se přít o přesnost čísel, ale bylo to velice varující. Kdo má po ruce tu tabulku, tak by ji mohl zveřejnit.

V ČR to bylo tuším 5 mil. a v SR 1,9 mil. obyvatel.


Zhruba toľko je na Slovensku Slovákov a v Českej republike Čechov, Moravákov a Slezákov?! My to prežijeme!


[quote="pid:26520, uid:312"]V ČR to bylo tuším 5 mil. a v SR 1,9 mil. obyvatel.[/quote] Zhruba toľko je na Slovensku Slovákov a v Českej republike Čechov, Moravákov a Slezákov?! **My to prežijeme!**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 26. 7. 2021 o 12:10

tabulka bola tusim tu, ale nechce mi nacitat odkaz https://www.deagel.com/forecast a ani vyhladavanie na samotnej stranke neprinasa nic.


nieco vidno aj tu, ale niesu tam vsetky staty: https://www.slaveplanet.net/index.php/earth-monitors/569-the-2025-world-depopulation-map-as-projected-deagel-military-experts-website-hot-topic


je tam aj video a Cesko nema ist na polovicu:


60fe897c8c2b9


60fe89b828e25


Napr. take Holandsko, ktore je po UK asi najzapichanejsie, ma minimalny ubytok:


60fe89fca8823


tabulka bola tusim tu, ale nechce mi nacitat odkaz https://www.deagel.com/forecast a ani vyhladavanie na samotnej stranke neprinasa nic. nieco vidno aj tu, ale niesu tam vsetky staty: https://www.slaveplanet.net/index.php/earth-monitors/569-the-2025-world-depopulation-map-as-projected-deagel-military-experts-website-hot-topic je tam aj video a Cesko nema ist na polovicu: ![60fe897c8c2b9](serve/attachment&path=60fe897c8c2b9) ![60fe89b828e25](serve/attachment&path=60fe89b828e25) Napr. take Holandsko, ktore je po UK asi najzapichanejsie, ma minimalny ubytok: ![60fe89fca8823](serve/attachment&path=60fe89fca8823)

Moderator

tabulka bola tusim tu

Ty tabulky znám, ale není to ono. Ta o které mluvím, byla černobílá, a bylo to k roku 2050.


[quote="pid:26528, uid:10"]tabulka bola tusim tu[/quote] Ty tabulky znám, ale není to ono. Ta o které mluvím, byla černobílá, a bylo to k roku 2050.
Upravené 26. 7. 2021 o 12:53

Ale na tuto tabulku si rovněž velmi dobře vzpomínám.

Nedávno jsem něco zaslechl o "předpokládaném" snížení počtu obyvatel z "úvah" UNICEF. Nemůžou ty tabulky být tam?


[quote="pid:26522, uid:240"]Ale na tuto tabulku si rovněž velmi dobře vzpomínám.[/quote] Nedávno jsem něco zaslechl o "předpokládaném" snížení počtu obyvatel z "úvah" UNICEF. Nemůžou ty tabulky být tam?

Nemůžou ty tabulky být tam?

Netuším. Pokud na ni natrefím, dám to sem. Ale podobné věci se mažou.


[quote="pid:26536, uid:573"]Nemůžou ty tabulky být tam?[/quote] Netuším. Pokud na ni natrefím, dám to sem. Ale podobné věci se mažou.

Ale na tuto tabulku si rovněž velmi dobře vzpomínám. Link už po ruce nemám. Potvrzuji, že tam byla celkem drastická snížení, zejména v "západní civilizaci", ale pokud se týká ČR a SR, spíše mám pocit, že naše čísla se skoro nepohla. Tak nevím, jestli hovoříme o stejné tabulce.

Nevím jestli je to totéž, páč to není tabulka, ale mapa s počty mínus. 60feba9b91483


[quote="pid:26522, uid:240"]Ale na tuto tabulku si rovněž velmi dobře vzpomínám. Link už po ruce nemám. Potvrzuji, že tam byla celkem drastická snížení, zejména v "západní civilizaci", ale pokud se týká ČR a SR, spíše mám pocit, že naše čísla se skoro nepohla. Tak nevím, jestli hovoříme o stejné tabulce.[/quote] Nevím jestli je to totéž, páč to není tabulka, ale mapa s počty mínus. ![60feba9b91483](serve/attachment&path=60feba9b91483)

Nevím jestli je to totéž, páč to není tabulka, ale mapa s počty mínus.

Je to sice něco jiného, ale
pokud se týká ČR a SR, spíše mám pocit, že naše čísla se skoro nepohla.

v tomto smyslu to sedí.
Nic příjemného, ale miliony to nejsou...


Ostatně zajímalo by mne, jestli Pfizer, kterým se očkuje na Západě je stejný, jako Pfizer, kterým se očkuje v ČSR.


[quote="pid:26560, uid:547"]Nevím jestli je to totéž, páč to není tabulka, ale mapa s počty mínus.[/quote] Je to sice něco jiného, ale [quote="pid:26522, uid:240"]pokud se týká ČR a SR, spíše mám pocit, že naše čísla se skoro nepohla.[/quote] v tomto smyslu to sedí. Nic příjemného, ale miliony to nejsou... Ostatně zajímalo by mne, jestli Pfizer, kterým se očkuje na Západě je stejný, jako Pfizer, kterým se očkuje v ČSR.
Upravené 26. 7. 2021 o 15:51

Pěkně použitý příměr s ai-ki-do.
ai ... soulad, jednota
ki ... energie, síla
do ... cesta (ve smyslu styl nebo způsob přístupu)


Viděl jsem zpomalenou výukovou ukázku mistra ai-ki-do proti netrénovanému “útočníkovi”.
Chvílemi to vypadalo, že spolu tančí.
Ten mistr jakoby pořád ustupoval, ale útočník nakonec vždy skončil znehybněný na zemi nebo aspoň znehybněný.
Působivé.


Pěkně použitý příměr s ai-ki-do. ai ... soulad, jednota ki ... energie, síla do ... cesta (ve smyslu styl nebo způsob přístupu) Viděl jsem zpomalenou výukovou ukázku mistra ai-ki-do proti netrénovanému “útočníkovi”. Chvílemi to vypadalo, že spolu tančí. Ten mistr jakoby pořád ustupoval, ale útočník nakonec vždy skončil znehybněný na zemi nebo aspoň znehybněný. Působivé.

“Drzost, nemám slovíčko omluvy. Václav Klaus se strašlivě rozčílil. Jde o olympiádu”
26.07.2021
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Drzost-nemam-slovicko-omluvy-Vaclav-Klaus-se-straslive-rozcilil-Jde-o-olympiadu-671539


Článek obsahuje zajímavou pasáž na téma očkování, poněkud nekorespondující s nadpisem i perexem.
Zvláštní vyjádření k “neočkovanci” MUDr. Vlastimilu Voráčkovi...


“Ten se vyjádřil i k olympijským hrám, které jej podle jeho slov příliš nezajímají. „Ale ten tyjátr, který se kolem nich hraje, to přesahuje už všechny meze,“ míní Klaus. A vyjádřil se i k nenaočkovanému lékaři, jenž do Tokia odletěl s českou výpravou. „Jsem všeobecně známým odpůrcem očkování, a pokud mě nepřikovají řetězem a nenaočkují mě ve stavu nějaké, nevím čeho, nepříčetna svého, tak se očkovat nenechám. Protože nevěřím těm vakcínám a zejména si nemyslím, že na nemoc tohoto typu je to potřeba. To říkám rezolutně jako úvodní slovo. Ale kdybych náhodou chtěl být lékařem olympijské výpravy, za každou cenu bych se chtěl prodrat do covidově složitého Tokia, měl bych na starosti nějaké konkrétní sportovce a tak dále, tak pak bych se samozřejmě očkovat nechal a od toho člověka, že to neudělal, je to neuvěřitelná drzost a já proti ní nemám slovíčko omluvy. Ale říkám to jako někdo, kdo by se očkovat nenechal, protože kdybych byl náhodou lékařem toho či onoho sportu či sportovce, tak já bych řekl sorry, jestli mám být očkovaný, tak já tam na tu olympiádu nepojedu, přijdu o patřičný obolus peněz, který mně vyplatí Český olympijský výbor, ale ponesu to hrdě a nepojedu tam. To je celá debata. Takže ano i já se přikláním k těm, kteří se tváří rozhořčeně na toho pana doktora,“ dodal Klaus.”


“Drzost, nemám slovíčko omluvy. Václav Klaus se strašlivě rozčílil. Jde o olympiádu” 26.07.2021 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Drzost-nemam-slovicko-omluvy-Vaclav-Klaus-se-straslive-rozcilil-Jde-o-olympiadu-671539 Článek obsahuje zajímavou pasáž na téma očkování, poněkud nekorespondující s nadpisem i perexem. Zvláštní vyjádření k “neočkovanci” MUDr. Vlastimilu Voráčkovi... “Ten se vyjádřil i k olympijským hrám, které jej podle jeho slov příliš nezajímají. „Ale ten tyjátr, který se kolem nich hraje, to přesahuje už všechny meze,“ míní Klaus. **A vyjádřil se i k nenaočkovanému lékaři**, jenž do Tokia odletěl s českou výpravou. **„Jsem všeobecně známým odpůrcem očkování, a pokud mě nepřikovají řetězem a nenaočkují mě ve stavu nějaké, nevím čeho, nepříčetna svého, tak se očkovat nenechám.** Protože nevěřím těm vakcínám a zejména si nemyslím, že na nemoc tohoto typu je to potřeba. To říkám rezolutně jako úvodní slovo. **Ale kdybych náhodou chtěl být lékařem olympijské výpravy**, za každou cenu bych se chtěl prodrat do covidově složitého Tokia, měl bych na starosti nějaké konkrétní sportovce a tak dále, tak **pak bych se samozřejmě očkovat nechal** a od toho člověka, že to neudělal, je to neuvěřitelná drzost a já proti ní **nemám slovíčko omluvy**. Ale říkám to jako někdo, kdo by se očkovat nenechal, protože **kdybych byl náhodou lékařem toho či onoho sportu či sportovce, tak já bych řekl sorry, jestli mám být očkovaný, tak já tam na tu olympiádu nepojedu**, přijdu o patřičný obolus peněz, který mně vyplatí Český olympijský výbor, ale ponesu to hrdě a nepojedu tam. To je celá debata. Takže ano i já se přikláním k těm, kteří se tváří rozhořčeně na toho pana doktora,“ dodal Klaus.”
Upravené 27. 7. 2021 o 09:19

To musí liberasty dost mást.
Na jedné straně relativně “hodný” Klaus zuřivě proti očkování

a pokud mě nepřikovají řetězem a nenaočkují mě ve stavu nějaké, nevím čeho, nepříčetna svého, tak se očkovat nenechám

a na druhé straně “megazlý” - ale očkovaný - Zeman, který očkování propaguje.
To jim musí poněkud míchat jejich schématama...
:-)


To musí liberasty dost mást. Na jedné straně relativně “hodný” Klaus zuřivě proti očkování [quote="pid:26709, uid:240"]a pokud mě nepřikovají řetězem a nenaočkují mě ve stavu nějaké, nevím čeho, nepříčetna svého, tak se očkovat nenechám[/quote] a na druhé straně “megazlý” - ale očkovaný - Zeman, který očkování propaguje. To jim musí poněkud míchat jejich schématama... :-)

To rozdělení je v podobném principu , jako hodný a zlý policajt . Příklon Zemana k opíchání ,vidím v jeho slabině . Zeman-mlha proslul jako neúplatný , nebyla na něj páka . Dnes už ta páka existuje , v podobě jeho dcery , která byla indoktrinována v anglistánu , kde i jí byl přiměřeně vymytý mozek .
Z historie je zřejmé , že centrum konglomerátu koncentrovalo ve své metropoli děti provinčních náčelníků , coby živou pojistku , ale i zároven k dodatečné převýchově .
V současném světě je snadné , dosáhnout na svůj cíl . O to jednodušší je to , když se o to postarají tajné služby .


To rozdělení je v podobném principu , jako hodný a zlý policajt . Příklon Zemana k opíchání ,vidím v jeho slabině . Zeman-mlha proslul jako neúplatný , nebyla na něj páka . Dnes už ta páka existuje , v podobě jeho dcery , která byla indoktrinována v anglistánu , kde i jí byl přiměřeně vymytý mozek . Z historie je zřejmé , že centrum konglomerátu koncentrovalo ve své metropoli děti provinčních náčelníků , coby živou pojistku , ale i zároven k dodatečné převýchově . V současném světě je snadné , dosáhnout na svůj cíl . O to jednodušší je to , když se o to postarají tajné služby .

Z historie je zřejmé , že centrum konglomerátu koncentrovalo ve své metropoli děti provinčních náčelníků , coby živou pojistku , ale i zároven k dodatečné převýchově .

Cenné připomenutí něčeho, co je minulostí jen zdánlivě.


Na druhou stranu mi to připomnělo, že tahle metoda může dopadnout tak, jak to bylo s jistým tzv. Arminiem, který se rád procházel v jednom lesíku... :-)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Arminius


Žel, zatím nepočítám, že by se Kateřina mohla inspirovat Arminiem...


[quote="pid:26716, uid:185"]Z historie je zřejmé , že centrum konglomerátu koncentrovalo ve své metropoli děti provinčních náčelníků , coby živou pojistku , ale i zároven k dodatečné převýchově .[/quote] Cenné připomenutí něčeho, co je minulostí jen zdánlivě. Na druhou stranu mi to připomnělo, že tahle metoda může dopadnout tak, jak to bylo s jistým tzv. Arminiem, který se rád procházel v jednom lesíku... :-) https://cs.wikipedia.org/wiki/Arminius Žel, zatím nepočítám, že by se Kateřina mohla inspirovat Arminiem...
Upravené 27. 7. 2021 o 11:11

Není to sice úplně k tématu, ale iDnes včera zveřejnil video s třesoucí se mladou ženou po očkování. "Žena má po očkování třes. Video vyděsilo mladé Brity".
https://tv.idnes.cz/zahranicni/ockovani-video-zena-britanie-tres-nohy-mladez-anglie-antivax-koronavirus.V210726_093627_idnestv_pest?


Není to sice úplně k tématu, ale iDnes včera zveřejnil video s třesoucí se mladou ženou po očkování. "Žena má po očkování třes. Video vyděsilo mladé Brity". https://tv.idnes.cz/zahranicni/ockovani-video-zena-britanie-tres-nohy-mladez-anglie-antivax-koronavirus.V210726_093627_idnestv_pest?

MUDr. Michal Piják: Dôkaz o efektívnosti očkovania opakujú zapredanci farmafiriem. Je zavádzajúci
https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/27/mudr-michal-pijak-dokaz-o-efektivnosti-ockovania-opakuju-zapredanci-farmafiriem-je-zavadzajuci/


**MUDr. Michal Piják: Dôkaz o efektívnosti očkovania opakujú zapredanci farmafiriem. Je zavádzajúci** https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/27/mudr-michal-pijak-dokaz-o-efektivnosti-ockovania-opakuju-zapredanci-farmafiriem-je-zavadzajuci/

Vakcinovaní začnú najprv chorieť, a potom niektorí oveľa skôr zomierať! varuje Mesík
https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/27/vakcinovani-zacnu-najprv-choriet-a-potom-niektori-ovela-skor-zomierat-varuje-mesik/


**Vakcinovaní začnú najprv chorieť, a potom niektorí oveľa skôr zomierať! varuje Mesík** https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/27/vakcinovani-zacnu-najprv-choriet-a-potom-niektori-ovela-skor-zomierat-varuje-mesik/

Mesík k diskusii o očkovaní: „Kde v čertovi bol pán sudca Mazák a podobní experti „boja o holé prežitie“, na jeseň 2020, v zime 2020/21 a na jar 2021?“
https://www.hlavnespravy.sk/mesik-k-diskusii-o-ockovani-kde-v-certovi-bol-pan-sudca-mazak-a-podobni-experti-boja-o-hole-prezitie-na-jesen-2020-v-zime-2020-21-a-na-jar-2021/2621758


**Mesík k diskusii o očkovaní: „Kde v čertovi bol pán sudca Mazák a podobní experti „boja o holé prežitie“, na jeseň 2020, v zime 2020/21 a na jar 2021?“** https://www.hlavnespravy.sk/mesik-k-diskusii-o-ockovani-kde-v-certovi-bol-pan-sudca-mazak-a-podobni-experti-boja-o-hole-prezitie-na-jesen-2020-v-zime-2020-21-a-na-jar-2021/2621758

@Počtář to bude tým , že Aikido je divadlo ktoré nefunguje tak ako sa prezentuje.
Aj mne sa páčia tieto ...východné srandičky , ale je to divadlo a obchod.

@Počtář to bude tým , že Aikido je divadlo ktoré nefunguje tak ako sa prezentuje. Aj mne sa páčia tieto ...východné srandičky , ale je to divadlo a obchod.
Upravené 27. 7. 2021 o 17:54

Dam to sem, je to take o ockovani a sice:
Dostali vakcínu proti covidu, je jim „k ničemu“: Trápení účastníků klinických studií
Dobrovolne se zucastnili klinickych studii a jsou presto vedeni jako neockovani.
Vakcína Novavax ještě stále nebyla oficiálně schválena v žádné zemi, takže ji nikdo neuznává.


Novinář serveru The Guardian Francis Beckett, který byl zrovna mezi lidmi, kteří dostali dvě dávky reálného očkování Novavax. Nesmířil se s faktem, že je mu z hlediska úřadů tato vakcína k ničemu, a rozhodl se získat již schválenou AstraZenecu.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/685736/dostali-vakcinu-proti-covidu-je-jim-k-nicemu-trapeni-ucastniku-klinickych-studii.html


Dam to sem, je to take o ockovani a sice: **Dostali vakcínu proti covidu, je jim „k ničemu“: Trápení účastníků klinických studií** Dobrovolne se zucastnili klinickych studii a jsou presto vedeni jako neockovani. Vakcína Novavax ještě stále nebyla oficiálně schválena v žádné zemi, takže ji nikdo neuznává. Novinář serveru The Guardian Francis Beckett, který byl zrovna mezi lidmi, kteří dostali dvě dávky reálného očkování Novavax. Nesmířil se s faktem, že je mu z hlediska úřadů tato vakcína k ničemu, a rozhodl se získat již schválenou AstraZenecu. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/685736/dostali-vakcinu-proti-covidu-je-jim-k-nicemu-trapeni-ucastniku-klinickych-studii.html

nemecko. kanal youtube nemeckeho deniku "WELT".
rozhovor s ustavnim pravnikem na tema "povinne ockovani.


v soucasne situaci by bylo povinne ockovani protiustavni. ockovani je zasah do zakladnich prav, je to silny zasah do imunitniho systemu a celkove zasah do zdravi cloveka, ktere je chraneno zakonikem. pozadovat povinne ockovani je mozne pouze v naprosto zridkavych a ojedinelych situacich a tato situace jeste neni. moderator se pta, kdy tato situace nastane, protoze ockovani proti spalnickam povinne je. pravnik rika, ze nejdrive je nutne, aby se vycerpaly vsechny dostupne moznosti, a teprve pote je mozne pristoupit k povinnemu ockovani - tedy resit v zakone. pravnik rika, ze v demokracii je nutne, aby vlada mluvila s obcany. rika, ze predtim, nez se mluvi s obcany, argumentuje se, presvedcuje se je, neni mozne, zacit resit otazku povinneho ockovani, coz by byl zasah do zakladnich prav obcanu. stejne tak to plati i pro situaci, kdyby byli diskriminovani neockovani, ze by treba nemohli jit do restauraci. pravnik rika, ze to by uz bylo "neprima ockovaci povinnost" a i zde je nutne, aby byly vycerpany vsechny dostupne moznosti.


https://www.youtube.com/watch?v=6iLgrGDTCjg


nemecko. kanal youtube nemeckeho deniku "WELT". rozhovor s ustavnim pravnikem na tema "povinne ockovani. v soucasne situaci by bylo povinne ockovani protiustavni. ockovani je zasah do zakladnich prav, je to silny zasah do imunitniho systemu a celkove zasah do zdravi cloveka, ktere je chraneno zakonikem. pozadovat povinne ockovani je mozne pouze v naprosto zridkavych a ojedinelych situacich a tato situace jeste neni. moderator se pta, kdy tato situace nastane, protoze ockovani proti spalnickam povinne je. pravnik rika, ze nejdrive je nutne, aby se vycerpaly vsechny dostupne moznosti, a teprve pote je mozne pristoupit k povinnemu ockovani - tedy resit v zakone. pravnik rika, ze v demokracii je nutne, aby vlada mluvila s obcany. rika, ze predtim, nez se mluvi s obcany, argumentuje se, presvedcuje se je, neni mozne, zacit resit otazku povinneho ockovani, coz by byl zasah do zakladnich prav obcanu. stejne tak to plati i pro situaci, kdyby byli diskriminovani neockovani, ze by treba nemohli jit do restauraci. pravnik rika, ze to by uz bylo "neprima ockovaci povinnost" a i zde je nutne, aby byly vycerpany vsechny dostupne moznosti. https://www.youtube.com/watch?v=6iLgrGDTCjg

Mesík k diskusii o očkovaní: „Kde v čertovi bol pán sudca Mazák a podobní experti „boja o holé prežitie


Ináč ten Mesík sa dobre rozbehol. A teda pritvrdzuje, zatiaľ ho fb neblokovali. Takze myslím, že toto nie je veľmi súkromná iniciatíva, vyzerá to na káder GP. Ani fuckcheckeri či fakt ho zatiaľ nedali dole, nebol ani blokovaný.


[quote="pid:26804, uid:111"]Mesík k diskusii o očkovaní: „Kde v čertovi bol pán sudca Mazák a podobní experti „boja o holé prežitie[/quote] Ináč ten Mesík sa dobre rozbehol. A teda pritvrdzuje, zatiaľ ho fb neblokovali. Takze myslím, že toto nie je veľmi súkromná iniciatíva, vyzerá to na káder GP. Ani fuckcheckeri či fakt ho zatiaľ nedali dole, nebol ani blokovaný.

nezaočkovaní by si mali za liečbu platiť


a za akú liečbu? Na covid? Keď ho nevedeli rozlíšiť od chrípky? Alebo aj za zlomenú nohu napr? A ockovani za infarkt kt spôsobila vakcina, to bude uhrádzať Pfizer?! Či ako si predstavujú?


[quote="pid:26813, uid:111"]nezaočkovaní by si mali za liečbu platiť[/quote] a za akú liečbu? Na covid? Keď ho nevedeli rozlíšiť od chrípky? Alebo aj za zlomenú nohu napr? A ockovani za infarkt kt spôsobila vakcina, to bude uhrádzať Pfizer?! Či ako si predstavujú?
123
32.18k
210
42
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept