Zahraničná politika
Protasevič je už "doma"

Protasevič převezen do domácího vězení
https://colonelcassad.livejournal.com/6865167.html


"Protasevič a Sapega byli převezeni z vazebního střediska KGB v Bělorusku do domácího vězení. Jedním z důvodů je plná spolupráce Protaseviče s vyšetřováním, která byla jasně patrná z již provedených rozhovorů a tiskových konferencí a bude zjevně patrná z následných prohlášení."


To se nám to pěkně "zamotává"...


Protasevič převezen do domácího vězení https://colonelcassad.livejournal.com/6865167.html "Protasevič a Sapega byli převezeni z vazebního střediska KGB v Bělorusku do domácího vězení. Jedním z důvodů je plná spolupráce Protaseviče s vyšetřováním, která byla jasně patrná z již provedených rozhovorů a tiskových konferencí a bude zjevně patrná z následných prohlášení." To se nám to pěkně "zamotává"...
Upravené 25. 6. 2021 o 15:50

Aby to nebola sabotáž uradníčkov....jeho smrť by bola pre podpindošov nová rozbuška ako vyvolať majdan


Predpokladám, že ho budú dobre strážiť, možno budú sledovať toky informácií a ľudí čo sa s ním stretnú ....(ak je to možné, netuším či môžu mať počas dom.väzenia návštevu)


Aby to nebola sabotáž uradníčkov....jeho smrť by bola pre podpindošov nová rozbuška ako vyvolať majdan Predpokladám, že ho budú dobre strážiť, možno budú sledovať toky informácií a ľudí čo sa s ním stretnú ....(ak je to možné, netuším či môžu mať počas dom.väzenia návštevu)
Upravené 25. 6. 2021 o 16:36
275
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept