Egregoriálno-matričné riadenie
Tornádo na Moravě srovnalo se zemí několik obcí. Jsou i ztráty na životech.

Tornádo na Moravě srovnalo se zemí několik obcí. Jsou i ztráty na životech.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/lide-na-jizni-morave-zustali-zavaleni-v-budovach-nebo-pod-stromy-40364377#seq_no=1&source=hp&dop_id=40364377&dop_ab_variant=0&dop_req_id=APgvpVD3lg6-202106242029&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Tornádo na Moravě srovnalo se zemí několik obcí. Jsou i ztráty na životech. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/lide-na-jizni-morave-zustali-zavaleni-v-budovach-nebo-pod-stromy-40364377#seq_no=1&source=hp&dop_id=40364377&dop_ab_variant=0&dop_req_id=APgvpVD3lg6-202106242029&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Bude to ťažké obdobie. Ori(oracle 911)o tom píše. Čakajú nás zmeny.


Bude to ťažké obdobie. Ori(oracle 911)o tom píše. Čakajú nás zmeny.

https://www.youtube.com/watch?v=zOigEp6ZI40


"Část obce skoro přestala existovat. Tak Právu popsal řádění živlů v obci Hrušky na Břeclavsku tamní místostarosta Marek Babisz. Podle něj je jisté, že v obci řádilo tornádo. Na místě jsou podle něj zranění, v obci už jsou desítky hasičů a záchranářů. "


„Je to jako po druhé světové válce. Obcem proletělo tornádo, šlo od kostela středem obce až ke trati. Ta část obce neexistuje, je to katastrofa. Jsou tu baráky bez střech, škola bez střechy a fasády, kostel bez střechy. Vítr zvedal auta proti domům. Jsou tu zranění. Je to hrozné. I mě se jen tak tak podařilo zachránit žena s dvouměsíčním miminkem,“ řekl Právu Babisz.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/katastrofa-jako-po-valce-rekl-mistostarosta-znicenych-hrusek-40364375


https://www.youtube.com/watch?v=zOigEp6ZI40 "Část obce skoro přestala existovat. Tak Právu popsal řádění živlů v obci Hrušky na Břeclavsku tamní **místostarosta Marek Babisz**. Podle něj je jisté, že v obci řádilo tornádo. Na místě jsou podle něj zranění, v obci už jsou desítky hasičů a záchranářů. " „Je to jako po druhé světové válce. Obcem proletělo tornádo, šlo od kostela středem obce až ke trati. Ta část obce neexistuje, je to katastrofa. Jsou tu baráky bez střech, škola bez střechy a fasády, kostel bez střechy. Vítr zvedal auta proti domům. Jsou tu zranění. Je to hrozné. I mě se jen tak tak podařilo zachránit žena s dvouměsíčním miminkem,“ řekl Právu Babisz. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/katastrofa-jako-po-valce-rekl-mistostarosta-znicenych-hrusek-40364375
Upravené 24. 6. 2021 o 23:16

Bouřka vyřadila z provozu Temelín.
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/bourka-porazila-tri-stozary-prerusila-tim-provoz-elektrarny-temelin-40364299#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=CyJ3sZ7S19V-202106242129&dop_id=40364299


Bouřka vyřadila z provozu Temelín. https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/bourka-porazila-tri-stozary-prerusila-tim-provoz-elektrarny-temelin-40364299#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=CyJ3sZ7S19V-202106242129&dop_id=40364299

Niekto tu skúša klimatickú zbraň, tornáda hlásia aktuálne aj z Poľska.


Niekto tu skúša klimatickú zbraň, tornáda hlásia aktuálne aj z Poľska.

Ano..klimateristé řádí...počasí je uměle řízeno mnoho let.


Ano..klimateristé řádí...počasí je uměle řízeno mnoho let.

Pochazim z Mikulcic, rodicum to uplne zdemolovalo barak.Silene.


Pochazim z Mikulcic, rodicum to uplne zdemolovalo barak.Silene.

To nás rakušáci tak proklínaly za odsouhlasený projekt Dunaj-Odra-Labe (Viz Presidentův nedávný FB příspěvek). Až si tornádo vymodlili ?


Ano..klimateristé řádí...počasí je uměle řízeno mnoho let.
Po tomto už to až tak šíleně nezní.
Už roky lidem chodí spam s odkupy pozemků a nemovitostí v této lokalitě.
Ceny byly vysoké a pokud by projekt prošel ještě by rostly, tohle je rozhodně sníží.


To nás rakušáci tak proklínaly za odsouhlasený projekt Dunaj-Odra-Labe (Viz Presidentův nedávný FB příspěvek). Až si tornádo vymodlili ? [quote="pid:21588, uid:88"]Ano..klimateristé řádí...počasí je uměle řízeno mnoho let.[/quote]Po tomto už to až tak šíleně nezní. Už roky lidem chodí spam s odkupy pozemků a nemovitostí v této lokalitě. Ceny byly vysoké a pokud by projekt prošel ještě by rostly, tohle je rozhodně sníží.

Vypada to tam, jako by prosla fronta.
Nejedete tam nekdo pomahat?
Budou tam hlavne potreba tesari, pokryvaci a klempiri.To vezme roky, nez se to vsechno spravi.


Vypada to tam, jako by prosla fronta. Nejedete tam nekdo pomahat? Budou tam hlavne potreba tesari, pokryvaci a klempiri.To vezme roky, nez se to vsechno spravi.

To tornádo se nám prohnalo obyvakem.. Bylo to rychle...ani ne 5 minut hrůzy.. Když sem vyšla před dům první co mne napadlo bylo Sarajevo.. Ted jsme u známých a já nemůžu spát.. Je to silne..prohlížím fotky a nevidím nikde 7m dlouhé tramy střechy ani vzrostly strom před domem... Asi bude vzadu v zahrade.. Do toho unikající plyn a další mraky.. Naštěstí už jen silný déšť.. Jsme obec s nejnižšími. Srážkami..
Pálava to vždy rozezene.. Ted tornádo.. Asi se projevilo to dech o napětí z poslední doby.. Byly Povodně.. Smršť v Tatrách a teď tornádo.. Ted tu asi chvíli nebudu..budou jiné starosti.. Až ted vlastně zjišťuji.. Jak jsme si fajn žili. Pchaa. Nějaká corona..


To tornádo se nám prohnalo obyvakem.. Bylo to rychle...ani ne 5 minut hrůzy.. Když sem vyšla před dům první co mne napadlo bylo Sarajevo.. Ted jsme u známých a já nemůžu spát.. Je to silne..prohlížím fotky a nevidím nikde 7m dlouhé tramy střechy ani vzrostly strom před domem... Asi bude vzadu v zahrade.. Do toho unikající plyn a další mraky.. Naštěstí už jen silný déšť.. Jsme obec s nejnižšími. Srážkami.. Pálava to vždy rozezene.. Ted tornádo.. Asi se projevilo to dech o napětí z poslední doby.. Byly Povodně.. Smršť v Tatrách a teď tornádo.. Ted tu asi chvíli nebudu..budou jiné starosti.. Až ted vlastně zjišťuji.. Jak jsme si fajn žili. Pchaa. Nějaká corona..

Z jádra tornada...

Hrusky?


[quote="pid:21597, uid:163"]Z jádra tornada...[/quote] Hrusky?
Upravené 25. 6. 2021 o 03:32

To tornádo se nám prohnalo obyvakem..

Nasim to taky probehlo barakem, vybilo vsechna okna a zdemolovalo vnitrek.
Tasky, tramy, stity pryc.Orvany polystyren, skleniky, garaz, stromy kdovi kde.
Nemuzu ani priletet, to me sere nejvice.


[quote="pid:21595, uid:163"]To tornádo se nám prohnalo obyvakem..[/quote] Nasim to taky probehlo barakem, vybilo vsechna okna a zdemolovalo vnitrek. Tasky, tramy, stity pryc.Orvany polystyren, skleniky, garaz, stromy kdovi kde. Nemuzu ani priletet, to me sere nejvice.
Upravené 25. 6. 2021 o 03:46

Ted tu asi chvíli nebudu..budou jiné starosti.. Až

Budem na teba mysliet, verím , že sa situacia čoskoro zlepší.


[quote="pid:21595, uid:163"]Ted tu asi chvíli nebudu..budou jiné starosti.. Až[/quote] Budem na teba mysliet, verím , že sa situacia čoskoro zlepší.

Možná budu za magora, ale nemyslím si, že je to čistě přírodní úkaz, někdo tomu hodně pomohl, ať již egregorem nebo technologiemi. Můj názor.


Mé auto poničené kroupami, je proti tomu co se stalo lidem na jižní moravě, prd.


Možná budu za magora, ale nemyslím si, že je to čistě přírodní úkaz, někdo tomu hodně pomohl, ať již egregorem nebo technologiemi. Můj názor. Mé auto poničené kroupami, je proti tomu co se stalo lidem na jižní moravě, prd.
Upravené 25. 6. 2021 o 06:55

Ted tu asi chvíli nebudu..budou jiné starosti.. Až ted vlastně zjišťuji.. Jak jsme si fajn žili. Pchaa. Nějaká corona..


Pochazim z Mikulcic, rodicum to uplne zdemolovalo barak.Silene.


Veľa sil Vám všetkým, ktorých Vás tato skáza postihla, citim s Vami a myslim na Vás.


[quote="pid:21595, uid:163"]Ted tu asi chvíli nebudu..budou jiné starosti.. Až ted vlastně zjišťuji.. Jak jsme si fajn žili. Pchaa. Nějaká corona..[/quote] [quote="pid:21589, uid:266"]Pochazim z Mikulcic, rodicum to uplne zdemolovalo barak.Silene.[/quote] #**Veľa sil Vám všetkým, ktorých Vás tato skáza postihla, citim s Vami a myslim na Vás.**

JankA

ale nemyslím si, že je to čistě přírodní úkaz, někdo tomu hodně pomohl, ať již egregorem nebo technologiemi


Otázka skôr znie, prečo vydierajú českú vládu útokom na perifériu obzvlášť zákerným spôsobom. Osobne som presvedčený, že ide o nátlak z rovnakej kategórie, ako je český Floyd.


[quote="pid:21605, uid:149"]ale nemyslím si, že je to čistě přírodní úkaz, někdo tomu hodně pomohl, ať již egregorem nebo technologiemi[/quote] Otázka skôr znie, prečo vydierajú českú vládu útokom na perifériu obzvlášť zákerným spôsobom. Osobne som presvedčený, že ide o nátlak z rovnakej kategórie, ako je český Floyd.
Upravené 25. 6. 2021 o 07:27

na perifériu
Třeba je ta periferie, jen předvoj. Asi to má co dělat s přijetím zákona na povinné očkování, tak když chci redukovat obyvatelstvo a obyvatelstvo nemá zájem o vlastní autogenocidu, tak je tam musím k tomu útesu dotlačit buldozerem (zákonem). A nebo to souvisí s něčím mnohem horším... Přece jen výročí Barbarossy...


[quote="pid:21608, uid:77"]na perifériu[/quote] Třeba je ta periferie, jen předvoj. Asi to má co dělat s přijetím zákona na povinné očkování, tak když chci redukovat obyvatelstvo a obyvatelstvo nemá zájem o vlastní autogenocidu, tak je tam musím k tomu útesu dotlačit buldozerem (zákonem). A nebo to souvisí s něčím mnohem horším... Přece jen výročí Barbarossy...

že ide o nátlak z rovnakej kategórie, ako je český Floyd.
Páč českej Floyd se nechytl, tak jak jsme predikovali na fóru. Takže těžší kalibr je vytažen.


[quote="pid:21608, uid:77"]že ide o nátlak z rovnakej kategórie, ako je český Floyd.[/quote]Páč českej Floyd se nechytl, tak jak jsme predikovali na fóru. Takže těžší kalibr je vytažen.

Starosta obce Hrušky - se jmenuje Babisz. To asi také nebude žádná náhoda.


Starosta obce Hrušky - se jmenuje Babisz. To asi také nebude žádná náhoda.

Starosta obce Hrušky - se jmenuje Babisz. To asi také nebude žádná náhoda.

Místostarosta, alespoň tak psali na Novinkách...


[quote="pid:21611, uid:149"]Starosta obce Hrušky - se jmenuje Babisz. To asi také nebude žádná náhoda.[/quote] Místostarosta, alespoň tak psali na Novinkách...

Místostarosta
OK, myslím si, že to nehraje až takovou roli... Je to jako by to že je to uměle vytvořeno, dali černé na bíle, no pochybuji že je to práce HNR.


[quote="pid:21612, uid:181"]Místostarosta[/quote] OK, myslím si, že to nehraje až takovou roli... Je to jako by to že je to uměle vytvořeno, dali černé na bíle, no pochybuji že je to práce HNR.

Poškozených obcí je 7.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pocasi-vzdusny-vir-domy-boure-kroupy-tornado.A210624_203307_domaci_brzy


A lidé už si začínají pomáhat - je to moc dobře.
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/boure-kroupy-tornado-jizni-morava-hrusky-luzice-ubytovani.A210624_214152_brno-zpravy_mls


Poškozených obcí je 7. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pocasi-vzdusny-vir-domy-boure-kroupy-tornado.A210624_203307_domaci_brzy A lidé už si začínají pomáhat - je to moc dobře. https://www.idnes.cz/brno/zpravy/boure-kroupy-tornado-jizni-morava-hrusky-luzice-ubytovani.A210624_214152_brno-zpravy_mls

pochybuji že je to práce HNR.

To určite nie. A tá zmienka o miestopredsedovi jasne ukazuje, že sa vydiera vláda. Tých tornád muselo byť súbežne niekoľko. Na naše klimatické a terénne podmienky niečo úplne nezvyklé, v takej sile. Pamätám si rozhovor s jednou z pani z fóra z blízkosti "meteo" radarov na východe Slovenska. Tiež pri uvedení do činnosti zažili niečo veľmi podobné, delové gule-krúpy sú veľmi signifikantné.


https://www.facebook.com/groups/2744459118906727/permalink/4395707910448498/


[quote="pid:21614, uid:149"]pochybuji že je to práce HNR.[/quote] To určite nie. A tá zmienka o miestopredsedovi jasne ukazuje, že sa vydiera vláda. Tých tornád muselo byť súbežne niekoľko. Na naše klimatické a terénne podmienky niečo úplne nezvyklé, v takej sile. Pamätám si rozhovor s jednou z pani z fóra z blízkosti "meteo" radarov na východe Slovenska. Tiež pri uvedení do činnosti zažili niečo veľmi podobné, delové gule-krúpy sú veľmi signifikantné. https://www.facebook.com/groups/2744459118906727/permalink/4395707910448498/

Páč českej Floyd se nechytl, tak jak jsme predikovali na fóru. Takže těžší kalibr je vytažen

Na mě to dělá dojem, že se tím tornádem má překrýt něco jiného, co probíhá v pozadí. V4 posiluje. Odmítli podpořit rezoluci EU o LGBT a teď, včetně Rakouska přišla pomoc po tornádu.


[quote="pid:21610, uid:149"]Páč českej Floyd se nechytl, tak jak jsme predikovali na fóru. Takže těžší kalibr je vytažen[/quote] Na mě to dělá dojem, že se tím tornádem má překrýt něco jiného, co probíhá v pozadí. V4 posiluje. Odmítli podpořit rezoluci EU o LGBT a teď, včetně Rakouska přišla pomoc po tornádu.
Upravené 25. 6. 2021 o 07:51

No u nás na Severní Moravě padali včera lokálně a i v našem městě vyloženě tenisáky - krup.
A ty mraky jako by rotovali, po té oblasti, chvíli přestalo a za chvíli zase. Už jsme to zažil, kroupy už mi auto zdemolovali 3x. Takže jsem to už bral více v klidu. Když to srovnám s tím tornádem, tak se tomu směju. Mnoho sil všem co budou řešit následky. Také pošleme nějakou tu korunu. Lidé si musí pomáhat.


No u nás na Severní Moravě padali včera lokálně a i v našem městě vyloženě tenisáky - krup. A ty mraky jako by rotovali, po té oblasti, chvíli přestalo a za chvíli zase. Už jsme to zažil, kroupy už mi auto zdemolovali 3x. Takže jsem to už bral více v klidu. Když to srovnám s tím tornádem, tak se tomu směju. Mnoho sil všem co budou řešit následky. Také pošleme nějakou tu korunu. Lidé si musí pomáhat.

Prajem veľa síl tým, ktorých to zasiahlo.


Zaujímavé je, že Mikulčice su významné archeologické nálezisko z obdobia Velkej Maravy, je tam aj archeoskanzen. A zrovna včera ci predvčerom bola správa, že na Spiši naši 4000 rokov staré nálezisko.


Podozrivé je, že sa to stalo v čase neprítomnosti premiéra a navyše sa premiér nemôže vrátiť späť kvôli počasiu.


Prajem veľa síl tým, ktorých to zasiahlo. Zaujímavé je, že Mikulčice su významné archeologické nálezisko z obdobia Velkej Maravy, je tam aj archeoskanzen. A zrovna včera ci predvčerom bola správa, že na Spiši naši 4000 rokov staré nálezisko. Podozrivé je, že sa to stalo v čase neprítomnosti premiéra a navyše sa premiér nemôže vrátiť späť kvôli počasiu.

Moderátor

Upravené 25. 6. 2021 o 08:05

Ted tu asi chvíľu nebudu..budou iné starosti


Budem na Teba mysliet. To musí byt strasne prist o domov v jednom momente.


Dá sa Ti nejako pomôcť? Čo by si/ste potrebovali? Napr. peniaze? @Oracle_911 vedeli by sme zorganizovať zbierku napr.?

[quote="pid:21595, uid:163"]Ted tu asi chvíľu nebudu..budou iné starosti[/quote] Budem na Teba mysliet. To musí byt strasne prist o domov v jednom momente. Dá sa Ti nejako pomôcť? Čo by si/ste potrebovali? Napr. peniaze? @Oracle_911 vedeli by sme zorganizovať zbierku napr.?
Upravené 25. 6. 2021 o 08:42

OK, myslím si, že to nehraje až takovou roli... Je to jako by to že je to uměle vytvořeno, dali černé na bíle, no pochybuji že je to práce HNR.


Podľa mňa to je čisté EM ako odozva. Nemyslím, že si pristavili 3 dodádávky/kamiony (do trojuholníka) zo zariadením na riadenie počasia aby trafili konkrétnu obec. Aj keď ktohovie....


[quote="pid:21614, uid:149"]OK, myslím si, že to nehraje až takovou roli... Je to jako by to že je to uměle vytvořeno, dali černé na bíle, no pochybuji že je to práce HNR.[/quote] Podľa mňa to je čisté EM ako odozva. Nemyslím, že si pristavili 3 dodádávky/kamiony (do trojuholníka) zo zariadením na riadenie počasia aby trafili konkrétnu obec. Aj keď ktohovie....

budou jiné starosti.


pochazim kousek od hrusek. ty zabery me naprosto sokovaly. mate pravdu, ze coronou rozdelena spolecnost se spojila. ta vlna solidarity je uzasna. kolegove tady resi, ze pojedou pomahat lidem. drzte se.


[quote="pid:21595, uid:163"]budou jiné starosti.[/quote] pochazim kousek od hrusek. ty zabery me naprosto sokovaly. mate pravdu, ze coronou rozdelena spolecnost se spojila. ta vlna solidarity je uzasna. kolegove tady resi, ze pojedou pomahat lidem. drzte se.

Mikulčice su významné archeologické nálezisko z obdobia Velkej Maravy,

A zrovna včera ci predvčerom bola správa, že na Spiši naši 4000 rokov staré nálezisko.


neprítomnosti premiéra


Uf, takže to vyzerá na drsné odozvy našeho ?slovanského? egregoru do počasia.


[quote="pid:21620, uid:127"]Mikulčice su významné archeologické nálezisko z obdobia Velkej Maravy,[/quote] [quote="pid:21620, uid:127"]A zrovna včera ci predvčerom bola správa, že na Spiši naši 4000 rokov staré nálezisko.[/quote] [quote="pid:21620, uid:127"]neprítomnosti premiéra[/quote] Uf, takže to vyzerá na drsné odozvy našeho ?slovanského? egregoru do počasia.

Mikulčice su významné archeologické nálezisko z obdobia Velkej Maravy

Tohle mi napadlo uz vcera v noci ....


[quote="pid:21620, uid:127"]Mikulčice su významné archeologické nálezisko z obdobia Velkej Maravy[/quote] Tohle mi napadlo uz vcera v noci ....

Rakusko poslalo na pomoc 20 sanitiek a 2 vrtulniky

Rakousko je samo postizene, sice ne tornadem, ale kroupy jako tenisaky, potopy a podobne.
Kdyz to vyplavilo presne 22.6. Braunau a Mnichov, bylo to jasne divne. Nyni to pokracuje dale. Vypada to jako deleni ..... Muj dojem.


[quote="pid:21621, uid:10"]Rakusko poslalo na pomoc 20 sanitiek a 2 vrtulniky[/quote] Rakousko je samo postizene, sice ne tornadem, ale kroupy jako tenisaky, potopy a podobne. Kdyz to vyplavilo presne 22.6. Braunau a Mnichov, bylo to jasne divne. Nyni to pokracuje dale. Vypada to jako deleni ..... Muj dojem.

Ešte jeden čriepok, včera množstvo ľudí zdieľalo fotky zaujímavých oblakov nad Bratislavou. https://bratislava.zoznam.sk/vsetky-oci-hore-bratislavcanov-prekvapili-nezvycajne-oblaky/


Nejaký súvis s touto udalosťou?


Ešte jeden čriepok, včera množstvo ľudí zdieľalo fotky zaujímavých oblakov nad Bratislavou. https://bratislava.zoznam.sk/vsetky-oci-hore-bratislavcanov-prekvapili-nezvycajne-oblaky/ Nejaký súvis s touto udalosťou?

Moderátor

Podľa mňa to má len meteosúvis


Kedysi som o tom čítala ako o "olejových oblakoch"


Mammatus....vemeno....niečo spojené s matkou, ženou...neviem.... smile


https://domov.sme.sk/c/22689591/oblaky-bratislava-mammatus.html


Podľa mňa to má len meteosúvis Kedysi som o tom čítala ako o "olejových oblakoch" Mammatus....vemeno....niečo spojené s matkou, ženou...neviem.... :) https://domov.sme.sk/c/22689591/oblaky-bratislava-mammatus.html

Podľa mňa to má len meteosúvis


Ešte jedna vec - máme spln. Pri splne sa zvyknú diať takéto veci. Mám odsledované, že aj nervozita medzi ľuďmi je najväčšia práve počas splnu. Nekľudné sú aj zvieratá v tomto čase.


Nehovoriac o tom, že ten spln je akurát na Svätojánsku noc, čo je ešte mocnejšia kombinácia.


[quote="pid:21659, uid:17"]Podľa mňa to má len meteosúvis[/quote] Ešte jedna vec - máme spln. Pri splne sa zvyknú diať takéto veci. Mám odsledované, že aj nervozita medzi ľuďmi je najväčšia práve počas splnu. Nekľudné sú aj zvieratá v tomto čase. Nehovoriac o tom, že ten spln je akurát na Svätojánsku noc, čo je ešte mocnejšia kombinácia.

Moderátor

Upravené 25. 6. 2021 o 11:28

vemeno

Přečti si můj příspěvek o významových rovinách ruského jazyka o oblacích. Tam o tom píšu.


[quote="pid:21659, uid:17"]vemeno[/quote] Přečti si můj příspěvek o významových rovinách ruského jazyka o oblacích. Tam o tom píšu.

V případě, že počasí je ovládané, staví celou tuto záležitost do úplně jiného světla - a jedná se o teroristický útok.


V případě, že počasí je ovládané, staví celou tuto záležitost do úplně jiného světla - a jedná se o teroristický útok.

Tornádo Jižní Morava - Záběry z dronu Lužice, Hodonín, Mikulčice, Břeclav, Moravská Nová Ves, Hrušky
https://www.youtube.com/watch?v=fgrfwq1GMyY


https://www.hlavnespravy.sk/dozvedate-sa-prvi-tornado-v-cechach-napachalo-obrovske-skody/2588616


Tornádo Jižní Morava - Záběry z dronu Lužice, Hodonín, Mikulčice, Břeclav, Moravská Nová Ves, Hrušky https://www.youtube.com/watch?v=fgrfwq1GMyY https://www.hlavnespravy.sk/dozvedate-sa-prvi-tornado-v-cechach-napachalo-obrovske-skody/2588616
Upravené 25. 6. 2021 o 15:10

Přečti si můj příspěvek o významových rovinách ruského jazyka o oblacích. Tam o tom píšu.

Veľmi zaújmavé čítanie, veľmi pekne ďakujem. Píšeš naozaj pútavo. Tvoje príspevky o významoch slov ma doslova uchvátili....


[quote="pid:21669, uid:312"]Přečti si můj příspěvek o významových rovinách ruského jazyka o oblacích. Tam o tom píšu.[/quote] Veľmi zaújmavé čítanie, veľmi pekne ďakujem. Píšeš naozaj pútavo. Tvoje príspevky o významoch slov ma doslova uchvátili....

pochybuji že je to práce HNR


Pokud to byl, cílený útok na Temelín, pak HNR zařídil, aby to elektrárnu přímo nezasáhlo.
(ať útok nějakých elit s pomocí klimatických či magických zbraní nebo se matka Země zlobí na něco co tropí naše národní elity)


Pokud je to zpráva od HNR, tak blízkost k elektrárně je varování v souvislosti s jadernou elektrárnou (dát servis do cizích ne Ruských (Rusko považuji za bratrské) rukou je hrozba dalšího Černobylu).


[quote="pid:21614, uid:149"]pochybuji že je to práce HNR[/quote] Pokud to byl, cílený útok na Temelín, pak HNR zařídil, aby to elektrárnu přímo nezasáhlo. (ať útok nějakých elit s pomocí klimatických či magických zbraní nebo se matka Země zlobí na něco co tropí naše národní elity) Pokud je to zpráva od HNR, tak blízkost k elektrárně je varování v souvislosti s jadernou elektrárnou (dát servis do cizích ne Ruských (Rusko považuji za bratrské) rukou je hrozba dalšího Černobylu).
Upravené 25. 6. 2021 o 15:29

Podľa mňa sa nikto hral s HAARPom. To počasie v poslednej dobe nie je normálne, ani tie oblaky. Je veľa dokumentov, čo HAARP dokáže a aj keď vravia, že s pokusmi skončili, neverím. Skôr sú už niekde ďalej.


Stalo sa to na hranici medzi SR-ČR. Je mi to tak ľúto, každému koho to postihlo prajem veľa síl, keby som mohla, pomôžem. Človek sa cíti tak bezmocný v takýchto situáciách, hlavne keď vie, koho rukou je to vykonané.
Myslím na vás....


Podľa mňa sa nikto hral s HAARPom. To počasie v poslednej dobe nie je normálne, ani tie oblaky. Je veľa dokumentov, čo HAARP dokáže a aj keď vravia, že s pokusmi skončili, neverím. Skôr sú už niekde ďalej. Stalo sa to na hranici medzi SR-ČR. Je mi to tak ľúto, každému koho to postihlo prajem veľa síl, keby som mohla, pomôžem. Človek sa cíti tak bezmocný v takýchto situáciách, hlavne keď vie, koho rukou je to vykonané. Myslím na vás....

V případě, že počasí je ovládané, staví celou tuto záležitost do úplně jiného světla - a jedná se o teroristický útok.
Který, nelze nijak prokázat... To by se musela uznat existence takových zbraní. Což nikdo neudělá, protože v tu ránu ztrácejí strategickou výhodu...


[quote="pid:21702, uid:387"]V případě, že počasí je ovládané, staví celou tuto záležitost do úplně jiného světla - a jedná se o teroristický útok.[/quote]Který, nelze nijak prokázat... To by se musela uznat existence takových zbraní. Což nikdo neudělá, protože v tu ránu ztrácejí strategickou výhodu...

Každých pět minut půl milionu.
Tak rychle se tolik peněz nikdy nesešlo, říká nadace
Taková vlna solidarity se podle nadací zvedla i po devastujících povodních v letech 1998 a 2002, peníze se však nevybraly zdaleka tak rychle.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kazdych-pet-minut-pul-milionu-tak-rychle-se-tolik-penez-nikd/r~7c054182d5a711ebb91a0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne


Každých pět minut půl milionu. Tak rychle se tolik peněz nikdy nesešlo, říká nadace Taková vlna solidarity se podle nadací zvedla i po devastujících povodních v letech 1998 a 2002, peníze se však nevybraly zdaleka tak rychle. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kazdych-pet-minut-pul-milionu-tak-rychle-se-tolik-penez-nikd/r~7c054182d5a711ebb91a0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne

Každých pět minut půl milionu.
Tak rychle se tolik peněz nikdy nesešlo, říká nadace

Veľmi dobrá správa....ľudia empatiu nestratili... v týchto zlých časoch budú vždy držať spolu.....


[quote="pid:21729, uid:78"]Každých pět minut půl milionu. Tak rychle se tolik peněz nikdy nesešlo, říká nadace[/quote] Veľmi dobrá správa....ľudia empatiu nestratili... v týchto zlých časoch budú vždy držať spolu.....

říká nadace

Vetsinou shltnou nadace 2/3 a postizenym se dostane mozna 1/3.
To chce posilat nekam rovnou.


[quote="pid:21729, uid:78"]říká nadace[/quote] Vetsinou shltnou nadace 2/3 a postizenym se dostane mozna 1/3. To chce posilat nekam rovnou.

Kdyz to vyplavilo presne 22.6. Braunau a Mnichov, bylo to jasne divne. Nyni to pokracuje dale. Vypada to jako deleni ..... Muj dojem.


Ze by se moje teorie potvrzovala?
Podle jeho slov pomoc s odstraňováním škod kromě Slovenska a Rakouska nabídl i maďarský premiér Viktor Orbán.
Takhle drsne jsem to ovsem necekala.
https://cz.sputniknews.com/20210625/skutecna-apokalypsa-takovou-pohromu-cesko-jeste-nezazilo-babis-komentuje-katastrofu-na-morave-14949645.html


[quote="pid:21647, uid:68"]Kdyz to vyplavilo presne 22.6. Braunau a Mnichov, bylo to jasne divne. Nyni to pokracuje dale. Vypada to jako deleni ..... Muj dojem.[/quote] Ze by se moje teorie potvrzovala? Podle jeho slov **pomoc s odstraňováním škod kromě Slovenska a Rakouska nabídl i maďarský premiér Viktor Orbán.** Takhle drsne jsem to ovsem necekala. https://cz.sputniknews.com/20210625/skutecna-apokalypsa-takovou-pohromu-cesko-jeste-nezazilo-babis-komentuje-katastrofu-na-morave-14949645.html

Vetsinou shltnou nadace 2/3 a postizenym se dostane mozna 1/3.
Toto si snad nedovolí! Každá koruna bude proúčtována doufám.


[quote="pid:21735, uid:68"]Vetsinou shltnou nadace 2/3 a postizenym se dostane mozna 1/3.[/quote]Toto si snad nedovolí! Každá koruna bude proúčtována doufám.

Toto si snad nedovolí!

2/3 jdou na spravu, provoz nadace, t.j. na vyplaty, najem, provozni naklady, vozovy park atd. To je ale znama vec ....


[quote="pid:21746, uid:149"]Toto si snad nedovolí![/quote] 2/3 jdou na spravu, provoz nadace, t.j. na vyplaty, najem, provozni naklady, vozovy park atd. To je ale znama vec ....

Druhé tornádo, tentokrát na severu Čech
Zdevastovalo obec Stebno na Lounsku
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/683288/druhe-tornado-tentokrat-na-severu-cech-zdevastovalo-obec-stebno-na-lounsku.html
https://www.idnes.cz/usti/zpravy/boure-stebno-lounsko-ponicene-domy-tornado.A210625_114335_usti-zpravy_klu


Druhé tornádo, tentokrát na severu Čech Zdevastovalo obec Stebno na Lounsku https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/683288/druhe-tornado-tentokrat-na-severu-cech-zdevastovalo-obec-stebno-na-lounsku.html https://www.idnes.cz/usti/zpravy/boure-stebno-lounsko-ponicene-domy-tornado.A210625_114335_usti-zpravy_klu

Vypada to jako deleni ..... Muj dojem

„Emocionalni debata“
Kurz si dela starosti kvuli porad vetsim rozporum v EU
Po debatách na summitu EU o Rusku a Maďarsku vyjádřil spolkový kancléř Sebastian Kurz (ÖVP) znepokojení nad stále hlubšími rozpory v Evropské unii. Různé názory nejsou samy o sobě problémem, zejména pokud jde o domácí politické aspekty.
"Nejednota v otázkách zahraniční politiky je horší. To oslabuje Evropskou unii, " řekl Kurz. Mnoho otázek by však EU zamestnalo na dlouhou dobu.
Nizozemský premiér Mark Rutte vyzval maďarského premiéra Viktora Orbána, aby v souvislosti s homosexuálním zákonem vystoupil z EU.
https://www.krone.at/2446965


[quote="pid:21647, uid:68"]Vypada to jako deleni ..... Muj dojem[/quote] „Emocionalni debata“ Kurz si dela starosti kvuli porad vetsim rozporum v EU Po debatách na summitu EU o Rusku a Maďarsku vyjádřil spolkový kancléř Sebastian Kurz (ÖVP) znepokojení nad stále hlubšími rozpory v Evropské unii. Různé názory nejsou samy o sobě problémem, zejména pokud jde o domácí politické aspekty. "Nejednota v otázkách zahraniční politiky je horší. To oslabuje Evropskou unii, " řekl Kurz. Mnoho otázek by však EU zamestnalo na dlouhou dobu. **Nizozemský premiér Mark Rutte vyzval maďarského premiéra Viktora Orbána, aby v souvislosti s homosexuálním zákonem vystoupil z EU.** https://www.krone.at/2446965

Nizozemský premiér Mark Rutte vyzval maďarského premiéra Viktora Orbána, aby v souvislosti s homosexuálním zákonem vystoupil z EU.


A my s Polákama a Slovákama hned za ním smile


[quote="pid:21760, uid:68"]Nizozemský premiér Mark Rutte vyzval maďarského premiéra Viktora Orbána, aby v souvislosti s homosexuálním zákonem vystoupil z EU.[/quote] A my s Polákama a Slovákama hned za ním :D

Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 14.06.2021 ... Ruský svět se buduje na základě dobrovolné spolupráce všech národů, potom se také všechny národy zachovají.
A pokud se někdo pokouší vybudovat si vlastní ráj díky vykořisťování ruského národa,
tak ruský národ, ten to přežije, a tamten národ za to zaplatí a ne proto, že by se o jeho genocidu postaralo Rusko,
ale protože je jeho jednání
v rozporu s Božím záměrem.
Potom začnou zemětřesení,
epidemie a tak dále,
jak to teď vidíme u těch národů, které se opovážily vést protiruskou politiku.
Je nutné naladit vztahy ...


Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 14.06.2021 ... Ruský svět se buduje na základě dobrovolné spolupráce všech národů, potom se také všechny národy zachovají. A pokud se někdo pokouší vybudovat si vlastní ráj díky vykořisťování ruského národa, tak ruský národ, ten to přežije, a tamten národ za to zaplatí a ne proto, že by se o jeho genocidu postaralo Rusko, ale protože je jeho jednání v rozporu s Božím záměrem. Potom začnou zemětřesení, epidemie a tak dále, jak to teď vidíme u těch národů, které se opovážily vést protiruskou politiku. Je nutné naladit vztahy ...

Někteří romové na FB hovoří o božím trestu za vraždu roma v Teplicích...


Někteří romové na FB hovoří o božím trestu za vraždu roma v Teplicích...

Ak sa tu bude organizovať nejaká zbierka , milerád pomôžem


Ak sa tu bude organizovať nejaká zbierka , milerád pomôžem

Niektorí rómovia na FB hovorí o božom trestu za vraždu roma v Tepliciach ...


No asi nie: ja viem, toto nie je bohvieaký zdroj, ale ti skúsenejší možno posúdite a súvisí to s tými divnými fotkami oblakov v Ba:


https://aeronet.cz/news/video-stala-se-ceska-republika-v-oblasti-brna-svedkem-nepovedene-aplikace-radiofrekvencni-modifikace-pocasi-za-pomoci-satelitu-na-stacionarni-draze-objednavka-na-vice-deste-skoncila-vznikem-tornada/


[quote="pid:21766, uid:149"]Niektorí rómovia na FB hovorí o božom trestu za vraždu roma v Tepliciach ...[/quote] No asi nie: ja viem, toto nie je bohvieaký zdroj, ale ti skúsenejší možno posúdite a súvisí to s tými divnými fotkami oblakov v Ba: https://aeronet.cz/news/video-stala-se-ceska-republika-v-oblasti-brna-svedkem-nepovedene-aplikace-radiofrekvencni-modifikace-pocasi-za-pomoci-satelitu-na-stacionarni-draze-objednavka-na-vice-deste-skoncila-vznikem-tornada/
Upravené 25. 6. 2021 o 19:19

Stát nabídne lidem na obnovu zničeného bydlení až pět milionů korun, z toho dva miliony jako dotaci a tři miliony jako zvýhodněný úvěr na 30 let. „Tohle je poměrně uklidňuje. V pondělí to půjde na vládu a pak sem přijde mobilní jednotka z ministerstva pro místní rozvoj, která lidem pomůže vyplnit žádosti,“ dodala Schillerová.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-navstivil-znicene-hrusky-40364496


Stát nabídne lidem na obnovu zničeného bydlení až pět milionů korun, z toho dva miliony jako dotaci a tři miliony jako zvýhodněný úvěr na 30 let. „Tohle je poměrně uklidňuje. V pondělí to půjde na vládu a pak sem přijde mobilní jednotka z ministerstva pro místní rozvoj, která lidem pomůže vyplnit žádosti,“ dodala Schillerová. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-navstivil-znicene-hrusky-40364496

Vážení spoluobčania,
dovoľte mi informovať, že dnes som sa rozhodol poslať vojakov Zámockej stráže do oblasti zasiahnutej náhlou prírodnou katastrofou, aby pomohli občanom odstrániť následky besnenia prírodného živlu.
Vyjadrujem nesmiernu ľútosť nad stratou ľudských životov, vyjadrujem hlbokú sústrasť pozostalým obetiam, prajem skoré uzdravenie zraneným a vyjadrujem solidaritu s občanmi, ktorí čelia následkom prírodnej katastrofy.
Ďakujeme členom integrovaného záchranného systému, starostom, guvernérom, členom vlády, charitatívnym organizáciám a všetkým občanom, ktorí sa podieľajú na pomoci postihnutej oblasti.
Tvojej,
Milos Zeman


Vážení spoluobčania, dovoľte mi informovať, že dnes som sa rozhodol poslať vojakov Zámockej stráže do oblasti zasiahnutej náhlou prírodnou katastrofou, aby pomohli občanom odstrániť následky besnenia prírodného živlu. Vyjadrujem nesmiernu ľútosť nad stratou ľudských životov, vyjadrujem hlbokú sústrasť pozostalým obetiam, prajem skoré uzdravenie zraneným a vyjadrujem solidaritu s občanmi, ktorí čelia následkom prírodnej katastrofy. Ďakujeme členom integrovaného záchranného systému, starostom, guvernérom, členom vlády, charitatívnym organizáciám a všetkým občanom, ktorí sa podieľajú na pomoci postihnutej oblasti. Tvojej, Milos Zeman

u těch národů, které se opovážily vést protiruskou politiku.


nazor obycejnych lidi a vrchnosti je diametralne odlisny. jako narod proti rusku nejdeme.


[quote="pid:21763, uid:509"]u těch národů, které se opovážily vést protiruskou politiku.[/quote] nazor obycejnych lidi a vrchnosti je diametralne odlisny. jako narod proti rusku nejdeme.

jako narod proti rusku nejdeme.

Pohled na komenty pod články o Rusku říká, že minimálně 50% lidí je silně proti Rusku.


[quote="pid:21784, uid:347"]jako narod proti rusku nejdeme.[/quote] Pohled na komenty pod články o Rusku říká, že minimálně 50% lidí je silně proti Rusku.

Taky bych rád přispěl, ale stále váhám, jak a kam.
Říkal jsem si, že poslat něco @rybana , by bylo fajn, ale nevím, jak je to pak se zdaněnín darů?

Radši vždy pomohu konkrétnímu člověku, než (ne)ziskovkám...
Cpát prachy církvi na jejich požitky, tak z toho už jsem fakt vyrostl. Ještě k tomu, když si v restitucích nahrabaly církve tolik, že kdyby chtěly, tak obnoví všechny poškozené domy a vše související ze svých kapes...
Člověk v plísní a podobné hyeny také ne...


Pokud by rybaně poslat nic nešlo nebo by odmítla - tak jsem našel transparentní účet města Hodonín, kde můžete uvést buď konkrétní obec, které přispíváte nebo neuvést nic a částka se rozdělí.
https://www.hodonin.eu/zrizen-transparentni-ucet/d-1112846
Prošel jsem 56 stran transparentních účtů u Komerční banky, kde by měl být a nebyl tam, takže nevím, co a jak...


Pouze jsem teď našel Zoologickou zahradu Hodonín, o které jsem četl, že tornádo (mimojiné) zničilo zdejší psí útulek.
https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/1122122


Taky bych rád přispěl, ale stále váhám, jak a kam. Říkal jsem si, že poslat něco @rybana , by bylo fajn, ale nevím, jak je to pak se zdaněnín darů? Radši vždy pomohu konkrétnímu člověku, než (ne)ziskovkám... Cpát prachy církvi na jejich požitky, tak z toho už jsem fakt vyrostl. Ještě k tomu, když si v restitucích nahrabaly církve tolik, že kdyby chtěly, tak obnoví všechny poškozené domy a vše související ze svých kapes... Člověk v plísní a podobné hyeny také ne... Pokud by rybaně poslat nic nešlo nebo by odmítla - tak jsem našel transparentní účet města Hodonín, kde můžete uvést buď konkrétní obec, které přispíváte nebo neuvést nic a částka se rozdělí. https://www.hodonin.eu/zrizen-transparentni-ucet/d-1112846 Prošel jsem 56 stran transparentních účtů u Komerční banky, kde by měl být a nebyl tam, takže nevím, co a jak... Pouze jsem teď našel Zoologickou zahradu Hodonín, o které jsem četl, že tornádo (mimojiné) zničilo zdejší psí útulek. https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/1122122

zdroj: https://www.facebook.com/daniela.spiritova/posts/4045346992227066


60d6728695f88


zdroj: https://www.facebook.com/photo?fbid=322154329612454&set=pcb.322154446279109


60d6737d80da4
60d673d96ead8


zdroj: https://www.facebook.com/daniela.spiritova/posts/4045346992227066 ![60d6728695f88](serve/attachment&path=60d6728695f88) zdroj: https://www.facebook.com/photo?fbid=322154329612454&set=pcb.322154446279109 ![60d6737d80da4](serve/attachment&path=60d6737d80da4) ![60d673d96ead8](serve/attachment&path=60d673d96ead8)

Akademie věd přiznává ovlivňování počasí nad Evropou! Co je příčinou tornád?


https://www.suenee.cz/akademie-ved-priznava-ovlivnovani-pocasi-nad-evropou-co-je-pricinou-tornad/?fbclid=IwAR3OmA_CWnF0TuIkKULnJfCFHgtfh1EBILRKQ5ZF4taP8mf0OgjzZPjPQVI


Akademie věd přiznává ovlivňování počasí nad Evropou! Co je příčinou tornád? https://www.suenee.cz/akademie-ved-priznava-ovlivnovani-pocasi-nad-evropou-co-je-pricinou-tornad/?fbclid=IwAR3OmA_CWnF0TuIkKULnJfCFHgtfh1EBILRKQ5ZF4taP8mf0OgjzZPjPQVI

Akademie věd přiznává ovlivňování počasí nad Evropou! Co je příčinou tornád?
no pozor, nadpis a obsah je mimo.



Daniela Řezáčová z Ústavu fyziky atmosféry Akademie Věd ČR doslova uvádí: Ovlivňování počasí se provádí souborem postupů, které se souborně označují jako umělá infekce oblaků.
Do mraků, které je třeba rozpustit, nebo vypršet se ze země dopravují mikroskopické částice látek, které nastartují reakce se žádoucím účinkem.
Daniela Řezáčová: Částice se do mraků dopravují letecky na křídlech letadel, kde jsou umístěny rozprašovače dýmu, který obsahuje mikroskopické částice. Nebo raketami země-vzduch nebo dělostřeleckými náboji, které vystřelujeme do horních partií oblaků a tam po explozi se musí vyprodukovat velké množství těchto částic. Nejjednodušším a nejméně účinným jsou pozemní generátory.



Obsah je len o znamom cisteni oblohy, co uz robievali Rusi za cias ZSSR a o ktorom sa vie uz desiatky rokov.


[quote="pid:21806, uid:12"]Akademie věd přiznává ovlivňování počasí nad Evropou! Co je příčinou tornád?[/quote]no pozor, nadpis a obsah je mimo. >Daniela Řezáčová z Ústavu fyziky atmosféry Akademie Věd ČR doslova uvádí: Ovlivňování počasí se provádí souborem postupů, které se souborně označují jako umělá infekce oblaků. Do mraků, které je třeba rozpustit, nebo vypršet se ze země dopravují mikroskopické částice látek, které nastartují reakce se žádoucím účinkem. Daniela Řezáčová: Částice se do mraků dopravují letecky na křídlech letadel, kde jsou umístěny rozprašovače dýmu, který obsahuje mikroskopické částice. Nebo raketami země-vzduch nebo dělostřeleckými náboji, které vystřelujeme do horních partií oblaků a tam po explozi se musí vyprodukovat velké množství těchto částic. Nejjednodušším a nejméně účinným jsou pozemní generátory. Obsah je len o znamom cisteni oblohy, co uz robievali Rusi za cias ZSSR a o ktorom sa vie uz desiatky rokov.

Moderator

V případě, že počasí je ovládané, staví celou tuto záležitost do úplně jiného světla - a jedná se o teroristický útok.

Který, nelze nijak prokázat... To by se musela uznat existence takových zbraní. Což nikdo neudělá, protože v tu ránu ztrácejí strategickou výhodu...


Zadáme-li do Googlu US20030085296A1, objeví se nám patent:
Hurricane and tornado control device ... (Zařízení pro ovládání hurikánů a tornád US20030085296A1 Patent Spojených států)
Pak už je pouze krůček k tomu začít být na pochybách, že je na nás matka příroda tak zlá.


[quote="pid:21702, uid:387"]V případě, že počasí je ovládané, staví celou tuto záležitost do úplně jiného světla - a jedná se o teroristický útok.[/quote] [quote="pid:21725, uid:149"]Který, nelze nijak prokázat... To by se musela uznat existence takových zbraní. Což nikdo neudělá, protože v tu ránu ztrácejí strategickou výhodu...[/quote] Zadáme-li do Googlu US20030085296A1, objeví se nám patent: Hurricane and tornado control device ... (Zařízení pro ovládání hurikánů a tornád US20030085296A1 Patent Spojených států) Pak už je pouze krůček k tomu začít být na pochybách, že je na nás matka příroda tak zlá.
123
18.33k
151
48
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept