Zdravie a záhrada
Kde sehnat Ivermectin?

Máte někdo nějaký tip? Jde mě o to, mít to preventivně doma, třeba se to v budoucnu bude hodit.
Zkoušel jsem svoji praktickou doktorku, jestli by mi to preventivně nenapsala na předpis, odpověděla, že si nemyslí, že bych ho měl mít preventivně doma. Takže žádné překvapení, podobnou odpověď jsem očekával, ale zkusil jsem to.


Máte někdo nějaký tip? Jde mě o to, mít to preventivně doma, třeba se to v budoucnu bude hodit. Zkoušel jsem svoji praktickou doktorku, jestli by mi to preventivně nenapsala na předpis, odpověděla, že si nemyslí, že bych ho měl mít preventivně doma. Takže žádné překvapení, podobnou odpověď jsem očekával, ale zkusil jsem to.

Na telegram je taká skupina, skúste https://t.me/ivermektinSK
tam sa spýtať.


Galmektin je veterinárny, užívali viacerí lekári.


Na telegram je taká skupina, skúste https://t.me/ivermektinSK tam sa spýtať. Galmektin je veterinárny, užívali viacerí lekári.

Tak mě napadlo, že Ivermectin by možná mohl zvrátit, či alespoň zmírnit mnohé škodlivé účinky "vakcín" proti Covidu...
Což by pak dávalo smysl, proč je tak nežádoucím...


Napadlo mě to ve chvíli, kdy jsem četl, že nejdříve Indie nacpala tu očkovací šmakuládu do obrovské masy lidí a pak podala Ivermectin a počty nakažených výrazně klesly.


Co myslíte?


Tak mě napadlo, že Ivermectin by možná mohl zvrátit, či alespoň zmírnit mnohé škodlivé účinky "vakcín" proti Covidu... Což by pak dávalo smysl, proč je tak nežádoucím... Napadlo mě to ve chvíli, kdy jsem četl, že nejdříve Indie nacpala tu očkovací šmakuládu do obrovské masy lidí a pak podala Ivermectin a počty nakažených výrazně klesly. Co myslíte?
Upravené 24. 6. 2021 o 21:09

Napadlo mě to ve chvíli, kdy jsem četl, že nejdříve Indie nacpala tu očkovací šmakuládu do obrovské masy lidí a pak podala Ivermectin a počty nakažených výrazně klesly.


Co myslíte?


no neviem, či je to ksuzalna súvislosť. Dávala som taký príspevok: https://ksbforum.eu/index.php?u=/user/profile/273


že spike proteín môže spôsobiť autoimunitne reakcie. Ale keď ich ockovani Sinopharm, tam to byt môže. Navyše India je obrovská, tá zsockovanost tam musí byt nízka. Ale ja som tiež odborník od výčapu ( alebo skôr od Steca) a môžem sa mýliť.


[quote="pid:21565, uid:181"]Napadlo mě to ve chvíli, kdy jsem četl, že nejdříve Indie nacpala tu očkovací šmakuládu do obrovské masy lidí a pak podala Ivermectin a počty nakažených výrazně klesly. Co myslíte?[/quote] no neviem, či je to ksuzalna súvislosť. Dávala som taký príspevok: https://ksbforum.eu/index.php?u=/user/profile/273 že spike proteín môže spôsobiť autoimunitne reakcie. Ale keď ich ockovani Sinopharm, tam to byt môže. Navyše India je obrovská, tá zsockovanost tam musí byt nízka. Ale ja som tiež odborník od výčapu ( alebo skôr od Steca) a môžem sa mýliť.

ale to nie je ivermectin...
poľský "Neosine" a "Groprinosin" by mali byť niečo ako náš "Isoprinosine", ktorý je u nás len na lekársky predpis ale tiež sa používal na liečenie covidu (aj Matelko ho spomínal, že sa ním liečil), mal by stimulovať imunitný systém....tiež som rozmýšľala, že ho objednám


[quote="pid:21584, uid:94"]https://abcapteka.pl/pl/search.html?text=neosine ja som objednávala tu.[/quote] ale to nie je ivermectin... poľský "Neosine" a "Groprinosin" by mali byť niečo ako náš "Isoprinosine", ktorý je u nás len na lekársky predpis ale tiež sa používal na liečenie covidu (aj Matelko ho spomínal, že sa ním liečil), mal by stimulovať imunitný systém....tiež som rozmýšľala, že ho objednám

Galmektin je veterinárny, užívali viacerí lekári.


Overené v praxi, účinné. Len to treba poriadne zamiešať do poriadnej porcie jogurtu, je to príšerne horké.


[quote="pid:21562, uid:273"]Galmektin je veterinárny, užívali viacerí lekári.[/quote] Overené v praxi, účinné. Len to treba poriadne zamiešať do poriadnej porcie jogurtu, je to príšerne horké.

Moderátor

taka hlupa otazka, ale ako sa uziva? ustne ci na kozu? tusim na holuby sa vtiera do peria.


Mam ho doma, zatial som ho nepouzil, ale nad tymto som premyslal.


[quote="pid:21563, uid:178"]Napríklad tu: https://www.petissimo.sk/pre-vtaky/okrasny-vtak/sh-ivermectin-spot-on.html Perie z neho nerastie[/quote]taka hlupa otazka, ale ako sa uziva? ustne ci na kozu? tusim na holuby sa vtiera do peria. Mam ho doma, zatial som ho nepouzil, ale nad tymto som premyslal.

Moderator

áš "Isoprinosine", ktorý je u nás len na lekársky predpis ale tiež sa používal na liečenie covidu (aj Matelko ho spomínal, že sa ním liečil), mal by stimulovať imunitný systém


Toto je pravda, píše o tom Dr. Eleková v májovej alebo júnovej Medunke, ale pozor nemá sa používať preventívne, ale až nárazovo. ROzmýšlam, že si ho objenám aj ja.


[quote="pid:21619, uid:469"]áš "Isoprinosine", ktorý je u nás len na lekársky predpis ale tiež sa používal na liečenie covidu (aj Matelko ho spomínal, že sa ním liečil), mal by stimulovať imunitný systém[/quote] Toto je pravda, píše o tom Dr. Eleková v májovej alebo júnovej Medunke, ale pozor nemá sa používať preventívne, ale až nárazovo. ROzmýšlam, že si ho objenám aj ja.

Napríklad tu: https://www.petissimo.sk/pre-vtaky/okrasny-vtak/sh-ivermectin-spot-on.html

Tam jsem ho objednala ja, vcera dosel 2x10ml (modre baleni). Vyrabi to Madari. Vsechno je popsano v madarstine, takze nevim, jak se to uziva. Oscanuji pribalovy listek, jestli to bude moci nekdo prelozit.


[quote="pid:21563, uid:178"]Napríklad tu: https://www.petissimo.sk/pre-vtaky/okrasny-vtak/sh-ivermectin-spot-on.html[/quote] Tam jsem ho objednala ja, vcera dosel 2x10ml (modre baleni). Vyrabi to Madari. Vsechno je popsano v madarstine, takze nevim, jak se to uziva. Oscanuji pribalovy listek, jestli to bude moci nekdo prelozit.
Upravené 25. 6. 2021 o 11:29

Oscenuji pribalovy listek, jestli to bude moci nekdo prelozit.


Oscanuj prosím, ja viem po maďarsky vcelku slušne:-)


[quote="pid:21648, uid:68"]Oscenuji pribalovy listek, jestli to bude moci nekdo prelozit.[/quote] Oscanuj prosím, ja viem po maďarsky vcelku slušne:-)

Oscanuj prosím, ja viem po maďarsky vcelku slušne:-)

60d59c06db6f5


[quote="pid:21655, uid:273"]Oscanuj prosím, ja viem po maďarsky vcelku slušne:-)[/quote] ![60d59c06db6f5](serve/attachment&path=60d59c06db6f5)

taka hlupa otazka, ale ako sa uziva? ustne ci na kozu? tusim na holuby sa vtiera do peria.


Užíval som ústne. A nemyslím, že som bol jediný...
Pri mojich 100kg som to narátal na 2ml jednorázovo každý druhý týždeň. Bez nejakých hnačiek, bolení hlavy či podobných príznakov z predávkovania. Chuťou ma to vrátilo kamsi do detstva, keď som dedovi potajme chodil na umelé sladidlo - také sladké, až je horké...


[quote="pid:21624, uid:10"]taka hlupa otazka, ale ako sa uziva? ustne ci na kozu? tusim na holuby sa vtiera do peria.[/quote] Užíval som ústne. A nemyslím, že som bol jediný... Pri mojich 100kg som to narátal na 2ml jednorázovo každý druhý týždeň. Bez nejakých hnačiek, bolení hlavy či podobných príznakov z predávkovania. Chuťou ma to vrátilo kamsi do detstva, keď som dedovi potajme chodil na umelé sladidlo - také sladké, až je horké...
Upravené 25. 6. 2021 o 14:27

@Yori
má sa to vtákom aplikovať na priamo na kožu, treba odhrnúť perie, jedna kvapka, jednorázovo. Nesmie sa to používať na vtáky, ktoré vážia menej než 0,5 kg.

nemá sa to používať na vtáky, ktoré produkujú vajcia na ľudskú konzumáciu.


Treba ďalšie podrobnosti :-)? Samozrejme sa to nemá použiť na ľudskú konzumáciu.


@Yori má sa to vtákom aplikovať na priamo na kožu, treba odhrnúť perie, jedna kvapka, jednorázovo. Nesmie sa to používať na vtáky, ktoré vážia menej než 0,5 kg. nemá sa to používať na vtáky, ktoré produkujú vajcia na ľudskú konzumáciu. Treba ďalšie podrobnosti :-)? Samozrejme sa to nemá použiť na ľudskú konzumáciu.

Užíval som ústne. A nemyslím, že som bol jediný...
Pri mojich 100kg som to narátal na 2ml jednorázovo za týždeň. Bez nejakých hnačiek, bolení hlavy či podobných príznakov z predávkovania. Chuťou ma to vrátilo kamsi do detstva, keď som dedovi potajme chodil na umelé sladidlo - také sladké, až je horké...

Jozi uz poslal davkovani, uziva se to vnitrne a davkuje podle vahy. Treba ja bych brala 1.4 ml jedenkrat tydne.
Jeste mi neni jasne, kolik davek nebo jestli jedna staci.


[quote="pid:21662, uid:178"]Užíval som ústne. A nemyslím, že som bol jediný... Pri mojich 100kg som to narátal na 2ml jednorázovo za týždeň. Bez nejakých hnačiek, bolení hlavy či podobných príznakov z predávkovania. Chuťou ma to vrátilo kamsi do detstva, keď som dedovi potajme chodil na umelé sladidlo - také sladké, až je horké...[/quote] Jozi uz poslal davkovani, uziva se to vnitrne a davkuje podle vahy. Treba ja bych brala 1.4 ml jedenkrat tydne. Jeste mi neni jasne, kolik davek nebo jestli jedna staci.

niekedy sa da kupit priamo v nasich lekarnach bez receptu, ale treba asi pohladat tak niekde v "ustrani" a mat stastie na majitelku. Mne 2x predali a 2x ich podriadeni ma poslali do haja.....ale vynimka konci v septembri 2021. Ak niekto ide do Egypta, tam by to malo byt k dostaniu bez problemov)


niekedy sa da kupit priamo v nasich lekarnach bez receptu, ale treba asi pohladat tak niekde v "ustrani" a mat stastie na majitelku. Mne 2x predali a 2x ich podriadeni ma poslali do haja.....ale vynimka konci v septembri 2021. Ak niekto ide do Egypta, tam by to malo byt k dostaniu bez problemov)

Ak niekto ide do Egypta

Staci zajet do Madarska ....


[quote="pid:21689, uid:187"]Ak niekto ide do Egypta[/quote] Staci zajet do Madarska ....

Len to treba poriadne zamiešať do poriadnej porcie jogurtu

Ja mam od zvěrolékaře Noromectin. Ten tak hořký není. Uplně levný nebyl, stál asi 700 KC.
Odzkoušel jsem, nic špatneho se mně po něm nestalo. Klasicke davkováni, 0,2 mg na kg váhy. Je tam i stupnice v kg, takže je to uplně jednoduché.


[quote="pid:21622, uid:127"]Len to treba poriadne zamiešať do poriadnej porcie jogurtu[/quote] Ja mam od zvěrolékaře Noromectin. Ten tak hořký není. Uplně levný nebyl, stál asi 700 KC. Odzkoušel jsem, nic špatneho se mně po něm nestalo. Klasicke davkováni, 0,2 mg na kg váhy. Je tam i stupnice v kg, takže je to uplně jednoduché.

Ja mam od zvěrolékaře Noromectin. Ten tak hořký není. Uplně levný nebyl, stál asi 700 KC.

A ja ho mám, neskusala som, tento konkrétne užívala aj manželka Dr. Mesika, vyšiel o tom článok. Na fb je profil Anton Ma, ktorý píše pozitívne skúsenosti s ním. Dokúpim si do rezervy:-)


[quote="pid:21719, uid:446"]Ja mam od zvěrolékaře Noromectin. Ten tak hořký není. Uplně levný nebyl, stál asi 700 KC.[/quote] A ja ho mám, neskusala som, tento konkrétne užívala aj manželka Dr. Mesika, vyšiel o tom článok. Na fb je profil Anton Ma, ktorý píše pozitívne skúsenosti s ním. Dokúpim si do rezervy:-)

Zdravím všetkých,
ja som ešte v decembri kúpil zo stránky "veterinár-poprad", avšak už je možný len odobný odber.
Noromectin pasta pre kone vychádza najlepšie, má najvyšší obsah ivermektínu 140mg. Vtedy bola tuba za 17,90, teraz 25€. Preventívne som vyskúšal dve dávky pre 100 kilového koňa a žijem :-). Ešte jedna vec, že ak sa niektorí doktori vyjadrujú, že mnoho kovid pacientov má práve bakteriálny zápal pľúc, konkrétne z premnoženia kvasinky Candidy Albicans, ktorá sa nachádza aj v pľúcach aj v hrubom čreve, tak potom by teoreticky mohli fungovať aj iné odčervovače, napr. Albendazol, Praziquantel apod.
A ešte predsa jedan vec, Milan Calábek na stránke "Mandala-Praha" uverejňuje aktualizácie ku kovidu a doporučenia čo užívať, aby sa jednotlivé varianty nemohli tak jednoducho viazať na rôzne bunkové receptory. Asi to funguje, lebo v práci nás mali za morčatá, ani raz som nebol pozitívny, no niektorí kolegovia áno, aj mali kovid. Odkazy na stránky som nemohol vložiť, keďže som čerstvo regitrovaný :-).


Zdravím všetkých, ja som ešte v decembri kúpil zo stránky "veterinár-poprad", avšak už je možný len odobný odber. Noromectin pasta pre kone vychádza najlepšie, má najvyšší obsah ivermektínu 140mg. Vtedy bola tuba za 17,90, teraz 25€. Preventívne som vyskúšal dve dávky pre 100 kilového koňa a žijem :-). Ešte jedna vec, že ak sa niektorí doktori vyjadrujú, že mnoho kovid pacientov má práve bakteriálny zápal pľúc, konkrétne z premnoženia kvasinky Candidy Albicans, ktorá sa nachádza aj v pľúcach aj v hrubom čreve, tak potom by teoreticky mohli fungovať aj iné odčervovače, napr. Albendazol, Praziquantel apod. A ešte predsa jedan vec, Milan Calábek na stránke "Mandala-Praha" uverejňuje aktualizácie ku kovidu a doporučenia čo užívať, aby sa jednotlivé varianty nemohli tak jednoducho viazať na rôzne bunkové receptory. Asi to funguje, lebo v práci nás mali za morčatá, ani raz som nebol pozitívny, no niektorí kolegovia áno, aj mali kovid. Odkazy na stránky som nemohol vložiť, keďže som čerstvo regitrovaný :-).

Napríklad tu: www petissimo sk/pre-vtaky/okrasny-vtak/sh-ivermectin-spot-on.html
Perie z neho nerastie


Zdravím priatelia z vody, konečne som sa tu zaregistroval smile


Ivermectin v kvapkovej podobe pre exot vtáctvo máme odskúšaný. V Petissimo to zatiaľ dodávali relatívne rýchlo, objednávajte radšej ten v modrom obale - je tam väčšia koncentrácia, lepšie sa to oplatí.


Užívali sme vnútorne nakvapkané na lyžičku, má to mierne pomarančovú príchuť. Čo sa mi podarilo zistiť, tak obsahuje účinnú látku Ivermectin a dve éčka, bežne používané v potravinárstve (odtiaľ tá chuť a jemne olejovitá konzistencia).


Dávkovanie podľa protokolu 0,2mg/kg, je potrebné prepočítať na "kvapky", alebo ak máte malú pipetu či menšiu injekčnú striekačku z lekárne, môžte si potrebný objem nabrať priamo. My to kvapkáme, ide to rýchlo a aj na cestách, nevyzeráte ako narkoman.


Prepočet na hmotnosť a počet kvapiek:


  • 76kg muž (76 * 0,2)=15,2mg

  • 15,2/10=1,52ml (toto je prepočet mg podľa koncentrácie IVM v modrých kvapkách na ml)

  • 1,52 * 20=30,4 kvapiek (prepočet ml na počet kvapiek)pozn.: posledné dva kroky môžte zjednodušiť na krát 2, ale aby bol jasný postup, tak to píšem celé.


príklad:
60kg Žena teda bude (60 x 0,2)/10 x 20=24 kvapiek


PS: v rodine sa vyskytol herpes, tzv horúčka, potreli sme IVM 1 kvapkou ráno, večer a potom ďalšie dni do vymiznutia. hneď ˇv prvý deň to prestalo svrbieť, druhý to začalo miznúť a tretí bolo po herpese... štúdie IVM tvrdili, že to pomáha a overili sme to praxou


[quote="pid:21563, uid:178"]Napríklad tu: www petissimo sk/pre-vtaky/okrasny-vtak/sh-ivermectin-spot-on.html Perie z neho nerastie[/quote] Zdravím priatelia z vody, konečne som sa tu zaregistroval :) Ivermectin v kvapkovej podobe pre exot vtáctvo máme odskúšaný. V Petissimo to zatiaľ dodávali relatívne rýchlo, objednávajte radšej ten v modrom obale - je tam väčšia koncentrácia, lepšie sa to oplatí. Užívali sme vnútorne nakvapkané na lyžičku, má to mierne pomarančovú príchuť. Čo sa mi podarilo zistiť, tak obsahuje účinnú látku Ivermectin a dve éčka, bežne používané v potravinárstve (odtiaľ tá chuť a jemne olejovitá konzistencia). Dávkovanie podľa protokolu 0,2mg/kg, je potrebné prepočítať na "kvapky", alebo ak máte malú pipetu či menšiu injekčnú striekačku z lekárne, môžte si potrebný objem nabrať priamo. My to kvapkáme, ide to rýchlo a aj na cestách, nevyzeráte ako narkoman. Prepočet na hmotnosť a počet kvapiek: - 76kg muž (76 * 0,2)=15,2mg - 15,2/10=1,52ml (toto je prepočet mg podľa koncentrácie IVM v modrých kvapkách na ml) - 1,52 * 20=30,4 kvapiek (prepočet ml na počet kvapiek) pozn.: posledné dva kroky môžte zjednodušiť na krát 2, ale aby bol jasný postup, tak to píšem celé. príklad: 60kg Žena teda bude (60 x 0,2)/10 x 20=24 kvapiek PS: v rodine sa vyskytol herpes, tzv horúčka, potreli sme IVM 1 kvapkou ráno, večer a potom ďalšie dni do vymiznutia. hneď ˇv prvý deň to prestalo svrbieť, druhý to začalo miznúť a tretí bolo po herpese... štúdie IVM tvrdili, že to pomáha a overili sme to praxou

na starej vode Milan zo Slovenska

Upravené 30. 6. 2021 o 12:48

hrubom čreve


Přibližně před 4 lety jsem absolvoval antiparazitickou kůru (antihelmetika, výtažek z ořešáku, čaj na slezinu a ledviny, lehká strava) a celkovou očistu. Zhubnul jsem za tříčtvrtě roku 25 kg s tím že do 3 let se vratilo 5. Půl roku, v rámci očisty jsem každý den ráno na lačno snědl 1 stroužek česneku a lžičku mletého hřebíčku (hodně zapít čistou vodou abyste se neudusili) a to byste si nepřáli vidět a hlavně cítit co ze mě lezlo (i potem). Je to levné a účinné. Musím zabruslit do paměti a zopakovat.smile


[quote="pid:22405, uid:578"]hrubom čreve[/quote] Přibližně před 4 lety jsem absolvoval antiparazitickou kůru (antihelmetika, výtažek z ořešáku, čaj na slezinu a ledviny, lehká strava) a celkovou očistu. Zhubnul jsem za tříčtvrtě roku 25 kg s tím že do 3 let se vratilo 5. Půl roku, v rámci očisty jsem každý den ráno na lačno snědl 1 stroužek česneku a lžičku mletého hřebíčku (hodně zapít čistou vodou abyste se neudusili) a to byste si nepřáli vidět a hlavně cítit co ze mě lezlo (i potem). Je to levné a účinné. Musím zabruslit do paměti a zopakovat.:)

Ja som kupil tu:


www.vetlekaren.sk/noromectin-pasta-ivermectin-pre-kone-7-49-g


A tu:
m.aliexpress.com/item/10000327453706.html


Este neodskusane, nebolo potreba.


Zaruka je do r. 2023sept.


Ja som kupil tu: www.vetlekaren.sk/noromectin-pasta-ivermectin-pre-kone-7-49-g A tu: m.aliexpress.com/item/10000327453706.html Este neodskusane, nebolo potreba. Zaruka je do r. 2023sept.
Upravené 2. 7. 2021 o 13:59
2.22k
26
15
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept