Zahraničná politika
USA - Most pro pesi spadl na dalnici ve Washingtonu - vice zranenych
Y

Bylo zraneno vice osob. 4 osoby byly transportovany do nemocnice. Troskami mostu neni nikdo zasypan.
Z jednoho nakladniho auta, ktere vezi castecne pod spadlym mostem se vylila nafta. Nejmene jeden dalsi vuz byl poskozen spadlym mostem.
Dalnice, Interstate 295, musela byt uzavrena v obou smerech.
Rozpadajici se infrastruktura
O duvodu padu mostu nejsou dosud zadne informace. President Biden zduraznuje nyni v Kongresu nutnost masivniho financniho baliku na modernizaci hojne poskozene infrastruktury v USA.
https://www.krone.at/2446217


Bylo zraneno vice osob. 4 osoby byly transportovany do nemocnice. Troskami mostu neni nikdo zasypan. Z jednoho nakladniho auta, ktere vezi castecne pod spadlym mostem se vylila nafta. Nejmene jeden dalsi vuz byl poskozen spadlym mostem. Dalnice, Interstate 295, musela byt uzavrena v obou smerech. Rozpadajici se infrastruktura O duvodu padu mostu nejsou dosud zadne informace. President Biden zduraznuje nyni v Kongresu nutnost masivniho financniho baliku na modernizaci hojne poskozene infrastruktury v USA. https://www.krone.at/2446217
Upravené 24. 6. 2021 o 20:39

Šlo by dát i do EM projevů. Zde je to událost týkající se vnitřní politiky USA, podle dělení na VNITŘNÍ, VNĚJŠÍ a GLOBÁLNÍ politika.


Což mě vede k úvaze, založit téma Globální politika, kam by se dávali příspěvky, které by přispívatel vyhodnotil tak, že jsou globálního významu.


O tom, že je potřeba investovat do infra stuktury USA ví celý svět již nejméně deset let, možná dvacet. To se musí čekat až začnou umírat lidé. Ano musí, protože současná elita, v davo-elitářské koncepci neudělá pro lidi nebo celek nic, dokud na ní nezačne dopadat boží dopuštění. V této koncepci jsou potřeby lidu (pro elitu pracovního dobytka) mimo okruh zájmů elity (zjednodušeně menševici - myslí jenom na sebe a jak získat něco na úkor ostatních, více peněz, více území, větší trh, více moci ...).


K EM projevu:
Dálnice, Interstate(mezistátní) 295 (7), musela být uzavřena v obou směrech. Biblický projekt se zhroutil a v obou směrech, nezle v něm pokračovat tam ani zpátky (tím, že by se vrátitilo lidstvo do středověku). GP již nemá cestu zpět a subjekty s největším vlivem na funkci GP ho budou nuceni přeladit na lidštější fungování - investovat do infra struktury, do celku ne jenom bezohledně myslet na své zájmy.


Šlo by dát i do EM projevů. Zde je to událost týkající se vnitřní politiky USA, podle dělení na VNITŘNÍ, VNĚJŠÍ a GLOBÁLNÍ politika. Což mě vede k úvaze, založit téma Globální politika, kam by se dávali příspěvky, které by přispívatel vyhodnotil tak, že jsou globálního významu. O tom, že je potřeba investovat do infra stuktury USA ví celý svět již nejméně deset let, možná dvacet. To se musí čekat až začnou umírat lidé. Ano musí, protože současná elita, v davo-elitářské koncepci neudělá pro lidi nebo celek nic, dokud na ní nezačne dopadat boží dopuštění. V této koncepci jsou potřeby lidu (pro elitu pracovního dobytka) mimo okruh zájmů elity (zjednodušeně menševici - myslí jenom na sebe a jak získat něco na úkor ostatních, více peněz, více území, větší trh, více moci ...). K EM projevu: Dálnice, Interstate(mezistátní) 295 (7), musela být uzavřena v obou směrech. Biblický projekt se zhroutil a v obou směrech, nezle v něm pokračovat tam ani zpátky (tím, že by se vrátitilo lidstvo do středověku). GP již nemá cestu zpět a subjekty s největším vlivem na funkci GP ho budou nuceni přeladit na lidštější fungování - investovat do infra struktury, do celku ne jenom bezohledně myslet na své zájmy.
Upravené 25. 6. 2021 o 07:50

Šlo by dát i do EM projevů

Ano, take jsem vahala, ale ....


O tom, že je potřeba investovat do infra stuktury USA ví celý svět již nejméně deset let

pak jsem to dala sem.


Diky za rozbor ....


[quote="pid:21581, uid:426"]Šlo by dát i do EM projevů[/quote] Ano, take jsem vahala, ale .... [quote="pid:21581, uid:426"]O tom, že je potřeba investovat do infra stuktury USA ví celý svět již nejméně deset let[/quote] pak jsem to dala sem. Diky za rozbor ....
300
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept