Politika v SR
Na Slovensku potvrdili ďalšie prípady variantu delta. Nakazení boli bez príznakov

„Osoby neboli zaočkované, boli bez príznakov, prišli z krajiny mimo Európskej únie a po príchode na Slovensko išli do domácej karantény. Úzke kontakty neboli identifikované,“ (jak keby ich jedna mater mala) smile
povedal hlavný hygienik SR Ján Mikas.


„Jedine kompletné zaočkovanie a veľká opatrnosť nás zachráni od ďalších vážnych problémov. Delta variant koronavírusu už začína dominovať v mnohých európskych krajinách. Je, bohužiaľ, omnoho infekčnejší ako alfa variant, ktorý sa presadil u nás. Jedine očkovanie je riešením. So všetkou pokorou vyzývam spoluobčanov, aby rešpektovali pandemické opatrenia, najmä pri príchode zo zahraničia,“ apeluje Mikas.


Na Slovensku máme aktuálne celkovo štyri laboratórne potvrdené prípady delta variantu. Všetky osoby boli nezaočkované, informuje ÚVZ.


https://www.ta3.com/clanok/204462/na-slovensku-potvrdili-dalsie-pripady-variantu-delta-nakazeni-boli-bez-priznakov?


**„Osoby neboli zaočkované, boli bez príznakov, prišli z krajiny mimo Európskej únie a po príchode na Slovensko išli do domácej karantény. Úzke kontakty neboli identifikované,“** _(jak keby ich jedna mater mala)_ :D povedal hlavný hygienik SR Ján Mikas. **„Jedine kompletné zaočkovanie a veľká opatrnosť nás zachráni od ďalších vážnych problémov.** Delta variant koronavírusu už začína dominovať v mnohých európskych krajinách. Je, bohužiaľ, omnoho infekčnejší ako alfa variant, ktorý sa presadil u nás. **Jedine očkovanie je riešením**. So všetkou pokorou vyzývam spoluobčanov, aby rešpektovali pandemické opatrenia, najmä pri príchode zo zahraničia,“ apeluje Mikas. Na Slovensku máme aktuálne celkovo štyri laboratórne potvrdené prípady delta variantu. Všetky osoby boli nezaočkované, informuje ÚVZ. https://www.ta3.com/clanok/204462/na-slovensku-potvrdili-dalsie-pripady-variantu-delta-nakazeni-boli-bez-priznakov?

JankA

Upravené 24. 6. 2021 o 16:51

Tajemný, tento virus..


"Zdá sa, že tento variant funguje trochu inak," Ľudia si môžu myslieť, že majú len nejaký druh sezónnej nádchy a naďalej budú chodiť medzi ostatných von na párty, čím môžu vírus rozšíriť na ďalších ľudí. Spôsobuje to veľa problémov. Ak ste mladí, budete mať slabšie príznaky. Môže to len vyzerať ako silná nádcha alebo smiešny pocit "vypnutia", no zostaňte radšej doma a choďte sa dať otestovať."


Tajemný, tento virus.. "Zdá sa, že tento variant funguje trochu inak," Ľudia si môžu myslieť, že majú len nejaký druh sezónnej nádchy a naďalej budú chodiť medzi ostatných von na párty, čím môžu vírus rozšíriť na ďalších ľudí. Spôsobuje to veľa problémov. Ak ste mladí, budete mať slabšie príznaky. Môže to len vyzerať ako silná nádcha alebo smiešny pocit "vypnutia", no zostaňte radšej doma a choďte sa dať otestovať."
Upravené 24. 6. 2021 o 17:29

„Osoby neboli zaočkované, boli bez príznakov, prišli z krajiny mimo Európskej únie a po príchode na Slovensko išli do domácej karantény. Úzke kontakty neboli identifikované,“ (jak keby ich jedna mater mala)
povedal hlavný hygienik SR Ján Mikas.


„Jedine kompletné zaočkovanie a veľká opatrnosť nás zachráni od ďalších vážnych problémov.


oni si seru do ust neustale, ved prave ockovanie ma pre zaockovaneho zabezpecit lahky priebeh a hla, tu to slo aj bez ockovania. Co viac ten pablb este moze chciet?


[quote="pid:21528, uid:23"]„Osoby neboli zaočkované, boli bez príznakov, prišli z krajiny mimo Európskej únie a po príchode na Slovensko išli do domácej karantény. Úzke kontakty neboli identifikované,“ (jak keby ich jedna mater mala) povedal hlavný hygienik SR Ján Mikas. „Jedine kompletné zaočkovanie a veľká opatrnosť nás zachráni od ďalších vážnych problémov.[/quote] oni si seru do ust neustale, ved prave ockovanie ma pre zaockovaneho zabezpecit lahky priebeh a hla, tu to slo aj bez ockovania. Co viac ten pablb este moze chciet?

Moderator

@Kancelar
Strašiť populáciu aby sa minuli experimentálne látky určené na testovanie. Niekde bola tabuľka z Anglicka jeden ukazovali priebeh delty v Anglicku. Z 35000 nakazených bolo neočkovaných a z nich vraj zomrelo 34. Pre porovnanie tam dali že očkovaných ochoreli iba 3500 no v tabuľke bolo že z nich zomrelo 37. Čísla nie sú presné a môžu byť nesprávne. Ak niekto má tú tabuľku dajte ju sem. No ukazuje sa že očkovaných umiera desať krát viac

@Kancelar Strašiť populáciu aby sa minuli experimentálne látky určené na testovanie. Niekde bola tabuľka z Anglicka jeden ukazovali priebeh delty v Anglicku. Z 35000 nakazených bolo neočkovaných a z nich vraj zomrelo 34. Pre porovnanie tam dali že očkovaných ochoreli iba 3500 no v tabuľke bolo že z nich zomrelo 37. Čísla nie sú presné a môžu byť nesprávne. Ak niekto má tú tabuľku dajte ju sem. No ukazuje sa že očkovaných umiera desať krát viac

tu to je:


60d4b0dc77523


assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/994839/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_16.pdf


tu to je: ![60d4b0dc77523](serve/attachment&path=60d4b0dc77523) assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/994839/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_16.pdf

Moderator

Môže to len vyzerať ako silná nádcha alebo smiešny pocit "vypnutia", no zostaňte radšej doma a choďte sa dať otestovať."


V týchto teplách, kto prosím nepociťuje únavu a ľahký pocit vypnutia? Myslím úplne stací zvonka (36 stupnov) vojsť do obchodu (23 stupnov) a potom von. Toto si dať niekoľkokrát a je vymaľové. Na pcr testoch si vyrobím štatistiky aké potrebujem, či konšpirujem?


Ja som chodila na ekonomickú univerzitu, kde nás účili, že je malá lož, veľká lož a štatistika.


[quote="pid:21529, uid:163"]Môže to len vyzerať ako silná nádcha alebo smiešny pocit "vypnutia", no zostaňte radšej doma a choďte sa dať otestovať."[/quote] V týchto teplách, kto prosím nepociťuje únavu a ľahký pocit vypnutia? Myslím úplne stací zvonka (36 stupnov) vojsť do obchodu (23 stupnov) a potom von. Toto si dať niekoľkokrát a je vymaľové. Na pcr testoch si vyrobím štatistiky aké potrebujem, či konšpirujem? Ja som chodila na ekonomickú univerzitu, kde nás účili, že je malá lož, veľká lož a štatistika.

Už hrajú s otvorenými kartami a ani netaja, že lobujú za zahraničné pfarma firmy. Cieľom je dokopať ludí do očkovania aj nasilu, ale tou "správnou" vakcínou.
A pritom Sputnik sabotovali od počiatku, pichali ho myšiam a keď už ho povolili robili všetko preto, aby ho dostalo čo najmenej ľudí.
Veď sám "uznávaný" Krčméry povedal, že na Sputniku nevidí nič zlé, že u WHO je registrovaný (GamCovidVac), to len EMA má "problém". Tým problémom je, že Rusko nemá kúpených popredných európskych politikov a médiá, čo sa o Pfizeri povedať nedá....


Už hrajú s otvorenými kartami a ani netaja, že lobujú za zahraničné pfarma firmy. Cieľom je dokopať ludí do očkovania aj nasilu, ale tou "správnou" vakcínou. A pritom Sputnik sabotovali od počiatku, pichali ho myšiam a keď už ho povolili robili všetko preto, aby ho dostalo čo najmenej ľudí. Veď sám "uznávaný" Krčméry povedal, že na Sputniku nevidí nič zlé, že u WHO je registrovaný (GamCovidVac), to len EMA má "problém". Tým problémom je, že Rusko nemá kúpených popredných európskych politikov a médiá, čo sa o Pfizeri povedať nedá....
Upravené 24. 6. 2021 o 19:29

Ja som chodila na ekonomickú univerzitu, kde nás účili, že je malá lož, veľká lož a štatistika.


Na žurnalistike zasa, že verejnosť vie 10% reality, novinári 20%.


[quote="pid:21545, uid:273"]Ja som chodila na ekonomickú univerzitu, kde nás účili, že je malá lož, veľká lož a štatistika.[/quote] Na žurnalistike zasa, že verejnosť vie 10% reality, novinári 20%.

Moderátor

tu to je:


Takže, dle této tabulky zemřelo 37 očkovaných alespoň jednou dávkou, z těch 37 bylo 26 očkováno dvěma dávkami.
A k tomu zemřelo 34 neočkovaných.
Očkovaní umírali dvakrát častěji, než neočkovaní.


A to se vyplatí!


[quote="pid:21540, uid:10"]tu to je:[/quote] Takže, dle této tabulky zemřelo 37 očkovaných alespoň jednou dávkou, z těch 37 bylo 26 očkováno dvěma dávkami. A k tomu zemřelo 34 neočkovaných. Očkovaní umírali dvakrát častěji, než neočkovaní. **A to se vyplatí!**
Upravené 24. 6. 2021 o 19:52

Očkovaní umírali dvakrát častěji, než neočkovaní.


A to se vyplatí!


tu info detailnejšie: https://blog.hlavnespravy.sk/27113/ockovanie-stratilo-zmysel-uz-je-75x-smrtelnejsie-ako-delta/
tento lekár covid liečil, radil a sám si ordinacal Galamectin aspoň podľa jeho blogu.


[quote="pid:21552, uid:181"]Očkovaní umírali dvakrát častěji, než neočkovaní. A to se vyplatí![/quote] tu info detailnejšie: https://blog.hlavnespravy.sk/27113/ockovanie-stratilo-zmysel-uz-je-75x-smrtelnejsie-ako-delta/ tento lekár covid liečil, radil a sám si ordinacal Galamectin aspoň podľa jeho blogu.

U tohto delta variantu treba vedieť, že síce je nákazlivejší, ale asi 20x slabší než alfa (anglický variant). Je oveľa menej ťažkých priebehov a úmrtí.
T.j. nie je dôvod podliehať panike a skákať na lep vakcinátorom. V TV schválne plašia tou vyššou nákazlivosťou, ale už zamlčujú oveľa miernejší priebeh.


U tohto delta variantu treba vedieť, že síce je nákazlivejší, ale asi 20x slabší než alfa (anglický variant). Je oveľa menej ťažkých priebehov a úmrtí. T.j. nie je dôvod podliehať panike a skákať na lep vakcinátorom. V TV schválne plašia tou vyššou nákazlivosťou, ale už zamlčujú oveľa miernejší priebeh.

História z leta minulého roku sa opakuje. Len teraz už to robia otvorene. To, že očkovaných si prestanú všímať, tak úmyselne rozšíria túto mutáciu po celej krajine. Tieto pravidlá čo prijali hovoria jasnou rečou. Tu nejde o zdravie národa, tu už ide o samotný národ. Oni úmyselne zase nakazia celý národ, len aby ľudí donútili sa očkovať. Toto je ešte zvrhlejšie ako to testovanie. Toto nie je diletantizmus, amaterizmus alebo hlúposť, toto je úmysel. Toto je stará známa operácia pod falošnou vlajkou.


História z leta minulého roku sa opakuje. Len teraz už to robia otvorene. To, že očkovaných si prestanú všímať, tak úmyselne rozšíria túto mutáciu po celej krajine. Tieto pravidlá čo prijali hovoria jasnou rečou. Tu nejde o zdravie národa, tu už ide o samotný národ. Oni úmyselne zase nakazia celý národ, len aby ľudí donútili sa očkovať. Toto je ešte zvrhlejšie ako to testovanie. Toto nie je diletantizmus, amaterizmus alebo hlúposť, toto je úmysel. Toto je stará známa operácia pod falošnou vlajkou.

Tak ja si myslím, že gól do vlastnej brány:


https://www.hlavnespravy.sk/krcmery-o-delta-variante-v-britanii-polovica-tych-co-zomreli-boli-zaockovani/2588610


Prof. Vladimír Krčméry však poukázal na jeden znepokojivý fakt: „Čo je zlé, je, že polovica tých čo zomreli, boli zaočkovaní,“ povedal Krčméry v relácii Téma dňa na televízii TA3.


Z článku. Tak asi zhodil celú vakcinačnú kampaň. Takže polovica zomretých očkovaní, polovica nie. Tak potom načo je to dobre?!?!


Tak ja si myslím, že gól do vlastnej brány: https://www.hlavnespravy.sk/krcmery-o-delta-variante-v-britanii-polovica-tych-co-zomreli-boli-zaockovani/2588610 _Prof. Vladimír Krčméry však poukázal na jeden znepokojivý fakt: „Čo je zlé, je, že polovica tých čo zomreli, boli zaočkovaní,“ povedal Krčméry v relácii Téma dňa na televízii TA3._ Z článku. Tak asi zhodil celú vakcinačnú kampaň. Takže polovica zomretých očkovaní, polovica nie. Tak potom načo je to dobre?!?!

Tak asi zhodil celú vakcinačnú kampaň. Takže polovica zomretých očkovaní, polovica nie. Tak potom načo je to dobre?!?!


Zima 21/22 50% mŕtvych budú plné očkovaní, zima 22/23 budú mŕtvi 100% očkovaní. Neznamená to ale, že 100% očkovaných zomrie.


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/80/vedlaj%C5%A1ie-%C3%BA%C4%8Dinky-vakc%C3%ADn-proti-covidu19/post-17582#post-17582


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2211/nahle-umrtia-po-vakcinacii/post-18583#post-18583


[quote="pid:21644, uid:273"]Tak asi zhodil celú vakcinačnú kampaň. Takže polovica zomretých očkovaní, polovica nie. Tak potom načo je to dobre?!?![/quote] Zima 21/22 50% mŕtvych budú plné očkovaní, zima 22/23 budú mŕtvi 100% očkovaní. Neznamená to ale, že 100% očkovaných zomrie. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/80/vedlaj%C5%A1ie-%C3%BA%C4%8Dinky-vakc%C3%ADn-proti-covidu19/post-17582#post-17582 https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2211/nahle-umrtia-po-vakcinacii/post-18583#post-18583

Autor Peter Lipták je lekár pre dospelých (nie je antivaxer) a v článku robí krátku analýzu dát z Británie.


Ten link tu už je. Dávala som ho niekoľko postov vyššie .:-)


Neznamená to ale, že 100% očkovaných zomrie.


Ja tomu rozumiem. Lenže hlásajú, že očkovanie ochráni, resp. bude lahší priebeh. A tu hovorí, že polovica tých, čo umreli sú očkovaní a polovica nie. Takže kde je rozdiel? Myslím pohľadu z ich kampane, nie celkovej problematiky.


[quote="pid:21649, uid:48"]Autor Peter Lipták je lekár pre dospelých (nie je antivaxer) a v článku robí krátku analýzu dát z Británie.[/quote] Ten link tu už je. Dávala som ho niekoľko postov vyššie .:-) [quote="pid:21651, uid:196"]Neznamená to ale, že 100% očkovaných zomrie.[/quote] Ja tomu rozumiem. Lenže hlásajú, že očkovanie ochráni, resp. bude lahší priebeh. A tu hovorí, že polovica tých, čo umreli sú očkovaní a polovica nie. Takže kde je rozdiel? Myslím pohľadu z ich kampane, nie celkovej problematiky.
Upravené 25. 6. 2021 o 10:41

Lenže hlásajú, že očkovanie ochráni, resp. bude lahší priebeh.


Tu je to klamstvo. V očkovaní ide okrem iného o nové technológie dohľadu pohybu osôb (nie je to čip ako poznáme) a tá technológia má nepredvídateľné vedľajšie účinky na človeka. Motív Big Tech je čo najväčší dohľad na ľuďmi, potom čistenie zbytku nespolupracujúcich osôb (nacisti). Preto tu nejde len o kovid, ten je krycí manéver a celý kopec veci čo tu bolo písané.


[quote="pid:21653, uid:273"]Lenže hlásajú, že očkovanie ochráni, resp. bude lahší priebeh.[/quote] Tu je to klamstvo. V očkovaní ide okrem iného o nové technológie dohľadu pohybu osôb (nie je to čip ako poznáme) a tá technológia má nepredvídateľné vedľajšie účinky na človeka. Motív Big Tech je čo najväčší dohľad na ľuďmi, potom čistenie zbytku nespolupracujúcich osôb (nacisti). Preto tu nejde len o kovid, ten je krycí manéver a celý kopec veci čo tu bolo písané.

Takže kde je rozdiel?


To že budú zomierať iba očkovaní je to, čo nečakajú ani v sne. Vtedy príde rozuzlenie ako z I pet Goat II. Dovtedy budú chcieť odstrániť Rusko ale to im nevyjde. Potom citát zo Zjavenia Sv. Jána o kráľovi z východu a príde rozuzlenie. Len vydržať. To čo odporúčam je ak to neviete ustáť v sebestačnosti aby ste vydržali šikanu čo príde, možno jedného v rodine obetovať na Sputnik aby ste mali príjem, kým to neskončí.


[quote="pid:21653, uid:273"]Takže kde je rozdiel?[/quote] To že budú zomierať iba očkovaní je to, čo nečakajú ani v sne. Vtedy príde rozuzlenie ako z I pet Goat II. Dovtedy budú chcieť odstrániť Rusko ale to im nevyjde. Potom citát zo Zjavenia Sv. Jána o kráľovi z východu a príde rozuzlenie. Len vydržať. To čo odporúčam je ak to neviete ustáť v sebestačnosti aby ste vydržali šikanu čo príde, možno jedného v rodine obetovať na Sputnik aby ste mali príjem, kým to neskončí.

Tu je to klamstvo


Prečo to tak je? V mikrokozme to vidno na slovenskej politickej scéne. Jeden môže, druhý nie. Jeden tvorí, druhý tvoví. A teraz ten rozdiel. Boh a svetlo motivujte a Satan tma donucuje, lebo chce to isté čo Boh, len mu to nie je dopriate... Ku svetlu sú ľudia nadmieru kritickí, však je bezchybný a tešia sa z jeho/jej pádu a tma je aj tak hriešna, však on/ ona je už taký. Nepripomína vám to vaše rodiny?


[quote="pid:21667, uid:196"]Tu je to klamstvo[/quote] Prečo to tak je? V mikrokozme to vidno na slovenskej politickej scéne. Jeden môže, druhý nie. Jeden tvorí, druhý tvoví. A teraz ten rozdiel. Boh a svetlo motivujte a Satan tma donucuje, lebo chce to isté čo Boh, len mu to nie je dopriate... Ku svetlu sú ľudia nadmieru kritickí, však je bezchybný a tešia sa z jeho/jej pádu a tma je aj tak hriešna, však on/ ona je už taký. Nepripomína vám to vaše rodiny?

Boh a svetlo motivujte a Satan tma donucuje, lebo chce to isté čo Boh, len mu to nie je dopriate

trochu numerologického ftipovania: smile
tak tak, Satan je sviňa. ešte aj tejto téme zariadil číslo 2666
a pre zaujímavosť, téma "Náhle úmrtia známych osôb" má poradové číslo 2211, v tom má prsty zase GP


[quote="pid:21680, uid:196"]Boh a svetlo motivujte a Satan tma donucuje, lebo chce to isté čo Boh, len mu to nie je dopriate[/quote] trochu numerologického ftipovania: :) tak tak, Satan je sviňa. ešte aj tejto téme zariadil číslo 2666 a pre zaujímavosť, téma "Náhle úmrtia známych osôb" má poradové číslo 2211, v tom má prsty zase GP
1.43k
19
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept